Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 17 18 19 20 21 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

Dan73
post 11 Oct 2009, 13:11
Post #541

Membru autentic

Group: Members

Repet, dintre ai tai, cati si-au dat demisia si pe cati i-a suspendat zeus? De ce i-a luat apararea lu' aia cu scenele? De ce ii ia apararea Elenei? Pai daca avea asa ceva in guvernul lui Tariceanu erau suspendati de mult.
Daca ati aplica aceeasi masura si reguli si pt ai vostri ar trebui sa recunoasteti ca si Videanu si Udrea si zeus insusi ar fi trebuit sa demisioneze de multa vreme.
E amuzant daca ma gandesc ca in cazul base exista dosar penal dar nu exista prejudiciu iar in cazul lui Videeanu exista prejudiciu dar nu exista dosar penal demarat biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 11 Oct 2009, 13:19

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 11 Oct 2009, 13:15
Post #542

Membru autentic

nici unul. da nu eu am sustinut ca pedeleii sunt nevinovati, ci tu tot ii dadeai cu pnl-eii ca ce drepti is ei. Ti-am dat o lista de ministri penelisti cu probleme, toti au demisionat, duap ce au tinut mai mult sau mai putin de scaun, multi din ei trebuind sa fie suspendati inainte.. icon_mrgreen.gif Da e k nu? rolleyes.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 13:26
Post #543

Membru autentic

Nu e adevarat ce spui tu. Te rog sa dai citatul unde am sustinut eu ca pnl-istii sunt drepti. Daca nu poti da, eu te rog sa nu rastalmacesti. Eu am spus doar ca pe vremea pnl parca se fura mai cu perdea...si uite si fraza respectiva:
"Si acuma pe cinstite, dintr-o suma de experiente personale parca era un pic mai multa decenta si se fura un pic mai cu perdea cand erau liberalii la putere"

--------------------
+
aphophis
post 11 Oct 2009, 13:29
Post #544

Membru autentic

si se fura mai cu perdea? ca au fost o gramada de ministrii in guvernl tariceanu certati cu legea smile.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 13:35
Post #545

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Dane, nu te supara pe mine, dar faptul ca ai recunoscut si afirmat ca se fura un pic mai cu perdea, spune foarte multe despre prietenii tai si despre faptul ca faci niste afirmatii pe car apoi le contrazici. wink.gif

QUOTE(Dan73 @ 11 Oct 2009, 14:26)
"Si acuma pe cinstite, dintr-o suma de experiente personale parca era un pic mai multa decenta si se fura un pic mai cu perdea cand erau liberalii la putere"
*

Deci fura si unii si altii. Am inteles asta inca din primele posturi. Nu mai conteaza ca aia fura pe fata sau ca ceilalti fura cu perdea. Tot furt se numeste... si parerea mea este ca ar trebui sa ne oprim aici pentru ca astfel de discutii nu vor duce niciodata nicaieri. Tot ca drac.u o vom duce si dupa alegerile astea... Corect ?

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 13:38
Post #546

Membru autentic

Si intre astia de acum nu sunt certati cu legea? Diferenta e ca atunci erau suspendati imediat si acum nu. De ce nu il suspenda pe ministrul economiei care are de restituit niste prejudicii? E sentinta data.
Atunci ala isi dadea demisia in 4 zile iar Ritzi dupa luni de zile. Zeus abia astepta atunci sa iasa ceva. A avut guvernul pe mana...sunt condamnati ministrii aia din guvernul pnl?

@ flamingo...ce afirmatii am facut eu mai nene si m-am contrazis? Hai ca esti grozav. Aphofis zicea ca ii tot dadeam eu cu liberalii si ca ce drepti sunt ei, ceea ce nu era deloc adevarat. Prefer pe aia care in opinia mea au furat ceva mai putin decat astia de acum. Care e problema? Deci eu nu prefer decat un rau mai mic si la presedentie si in parlament. Mi se pare aiurea sa votez cu cei care fura mai mult si care ma mai iau si de prost pretinzand ca lupta cu coruptia si reformeaza nu stiu ce.
Da-mi un partid de competenti si fara hoti si il votez mintenas.

This post has been edited by Dan73: 11 Oct 2009, 13:48

--------------------
+
Modus
post 11 Oct 2009, 13:43
Post #547

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 11 Oct 2009, 13:11)
De ce ii ia apararea Elenei? Pai daca avea asa ceva in guvernul lui Tariceanu erau suspendati de mult.
*

Tot nu m-ai lamurit de vinovatia Elenei. Vezi ca ma faci sa rad cu afirmatia ta radmasa.gif
Daca e asa, de ce nu s-a autosuspendat Tariceanu dupa ce s-a aflat de mizeria pe care i-a facut-o Monicai Macovei, atunci cand a invitat-o la el in birou si unde a dat nas in nas cu Patriciu (seful regalistului Crin) pentru a cere protectia justitiei pentru Pstriciu?
De ce nu s-a autosuspendat Tariceanu pentru acest act abject pentru un prim-ministru al unei tari "democratice"?

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
xcss
post 11 Oct 2009, 13:45
Post #548

Born to Be Epic

Dovada pentru suszisa afirmatie fiind?

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 13:46
Post #549

Membru "SPARKY Team"

Interesant e ca din vreo 40 de useri care au postat la un moment dat la acest topic, nu au mai ramas decat vreo 4 sau 5... si asta IAR spune multe. Nu stiu unde sunt cei 130 care au votat, dar asta e partea a doua. Probabil au mers pe principiul "da-i si fugi." In fine...

Deci ce s-a intamplat cu restul ? S-au lasat pagubasi ? S-au resemnat ? Si-au dat seama ca astfel de discutii nu au rost ? $$ilviule, tu... acest initiator al topicului... unde esti tata ? Te-ai ascuns ? icon_mrgreen.gif

Eu zic sa ne optrim aici si sa comentam la cald imediat dupa primul tur, in seara de 22 nov sau cnad or fi alegerile. Sa vedeti atunci dezbateri si concurs de aruncat cu pietre... wink.gif

Inca ceva... Nu prea se "pupa" chestionarul cu dezbaterile de pe topic ceea ce iar ma duce cu gandul la altceva. Un pic de paranoie exista, nu zic nu... dar de ce conduce Crin pe cand majoritatea discutiilor sunt pro Base si ai lui sau in cel mai rau caz neutre ? Nu cumva e trucat sondajul ? wacko.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
xcss
post 11 Oct 2009, 13:47
Post #550

Born to Be Epic

QUOTE(Flamingo @ 11 Oct 2009, 13:46)
majoritatea discutiilor sunt pro Base si ai lui sau in cel mai rau caz neutre ?
*

blink.gif

--------------------
- - -
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 13:48
Post #551

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(xcss @ 11 Oct 2009, 14:45)
Dovada pentru suszisa afirmatie fiind?
*

Man, si eu sunt pro Base, dar cred ca Modus (scuze colega), e ceva prin partid, o functie ceva p-acolo de stie atat de multe... biggrin.gif

--------------------
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 13:49
Post #552

Membru autentic

@ xcss.. idem si eu:blink:...
@flamingo...paote te referi la dimineata asta ca daca dai paginile in urma o sa vezi ca discutiile concorda cu scorul

This post has been edited by Dan73: 11 Oct 2009, 13:51

--------------------
+
aphophis
post 11 Oct 2009, 13:51
Post #553

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 11 Oct 2009, 13:38)
Si intre astia de acum nu sunt certati cu legea? Diferenta e ca atunci erau suspendati imediat si acum nu. De ce nu il suspenda pe ministrul economiei care are de restituit niste prejudicii? E sentinta data.
Atunci ala isi dadea demisia in 4 zile iar Ritzi dupa luni de zile. Zeus abia astepta atunci sa iasa ceva. A avut guvernul pe mana...sunt condamnati ministrii aia din guvernul pnl?

@ flamingo...ce afirmatii am facut eu mai nene si m-am contrazis? Hai ca esti grozav. Aphofis zicea ca ii tot dadeam eu cu liberalii si ca ce drepti sunt ei, ceea ce nu era deloc adevarat. Prefer pe aia care in opinia mea au furat ceva mai putin decat astia de acum. Care e problema? Deci eu nu prefer decat un rau mai mic si la presedentie si in parlament. Mi se pare aiurea sa votez cu cei care fura mai mult si care ma mai iau si de prost pretinzand ca lupta cu coruptia si reformeaza nu stiu ce.
Da-mi un partid de competenti  si fara hoti si il votez mintenas.
*

radmasa.gif sunt curios ce vei spune cand pnl-ul se va alia cu psd-ul icon_mrgreen.gif oficial. Probabil atunci le vei gasi o scuza. happy.gif trezirea, toti fura la fel de mult. Si sunt la fel de nesimtiti si grobieni

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
xcss
post 11 Oct 2009, 13:52
Post #554

Born to Be Epic

Nimeni in mintile lui nu cred ca disputa faptul ca toti sunt niste hoti patentati. Da' parca unii is mai cu tupeu decat altii.

11 Oct 2009, 13:58:
Pe cuvant, m-am saturat de declaratii de genul:

Preºedintele Traian Bãsescu a declarat, duminicã, dupã sfinþirea bisericii din curtea Palatului Cotroceni, cã parteneriatul dintre puterea politicã ºi Bisetrica Ortodoxã Românã, dintre preoþi ºi cetãþenii României, este soluþia care "ne duce în unitate ºi în bine".

România ar putea avea 2.000 de kilometri de autostradã peste 20 de ani, acest lucru fiind posibil atât din punct de vedere tehnic, cât ºi economic, a declarat ministrul Transporturilor ºi Infrastructurii, Radu Berceanu

...asta ca sa citez doua din cele mai recente. Din pacate, lista este aproape infinita. Nu cred ca mai pot suporta modul absolut grobian in care parvenitii astia imi insulta inteligenta si bunul simt.

This post has been edited by xcss: 11 Oct 2009, 13:58

--------------------
- - -
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 13:58
Post #555

Membru "SPARKY Team"

Eu ce am spus a fost rezultatul a cam ce am vazut la TV si ce mai stiam de prin istoria ultimilor 70 de ani... Daca la TV exista emisiunile inregistrate si se poate dovedi ce am afirmat, la istorie, stiti cum este... depinde ce tabara o scrie. wink.gif

Ca fpat divers, in perioada 1990 - 1995 am fost membru de partid la PNTCD - aripa tanara... dar mi s-a cam luat si am abondonat subiectul, insa a fost fost indeajuns sa-mi fac o parere despre ce este cu politichia asta....

D-aia ziceam mai sus ca astfel de discutii nu-si au rostul. Si legat de blink.gif xcss si Dan73 hai sa luam la puricat topicul sa vedem cate sunt pareri pro Base si cate sunt pro Crin... cate sunt neutre si cate sunt la misto... Nu uitati ca 42 de voturi sunt pro "nu votez" deci nu se stie in turul 2 unde se vor duce. Deci hai sa vedem ce se va intampla in turul 1 si mai vorbim dupa aia...

--------------------
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 14:07
Post #556

Membru autentic

@ xccss...Exact despre asta e vorba. Pe mine unul ma enerveaza rau sa imi spuna unul ca lupta el cu coruptia, el care a promis ca renunta la apartamentul ala si nu a facut-o, ca sa nu mai zic de procesul pe rol aflat in desfasurare.....
Crin Antonescu, desi admit ca a facut niste treburi suspecte in calitate de ministru, macar nu are dosar penal, macar vorbeste mai bine si e mai cult, macar nu se bate cu pumnii in piept ca ce mare anticomunist si anticorupt e el, macar e regalist tongue.gif . Deci il votez ca nu am alta optiune mai buna. Nu am nici o suparare ca cei care cred ca Basescu e mai breaz decat Antonescu (mai cult decat el, mai putin corupt) sa il voteze.

This post has been edited by Dan73: 11 Oct 2009, 14:09

--------------------
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 14:10
Post #557

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(xcss @ 11 Oct 2009, 14:52)
...asta ca sa citez doua din cele mai recente. Din pacate, lista este aproape infinita. Nu cred ca mai pot suporta modul absolut grobian in care parvenitii astia imi insulta inteligenta si bunul simt.
*

La cine te referi ? La cei de acum, la cei ce vor urma sau asa, in general ?

Am tot postat eu azi si ieri una-alta dar nu prea a fost bagat in seama din cauza disputetelor head 2 head
.

QUOTE(Flamingo @ 10 Oct 2009, 10:03)
Pana la urma pe ce data mergem (sau nu) la vot ?  smile.gif
*

Si pauza... Noi nu stim cand tre' sa mergem, la vot, dar ne dam cu parerea.

QUOTE(Flamingo @ 11 Oct 2009, 10:42)
De ce nu s-a cununat pana acum religios si a asteptat alegerile si mai ales de ce a chemat presa la biserica ? Huh ? Sa fie vazut ? Pai nu faci nene fala din asta, daca te vrei credincios si adept al vechiului si noului testament... ph34r.gif
*

...si asta apropos de ce spuneai matale mai sus de Base si biserica si promisiunile etc... dar de Crin nu zici nimic pentru ca a chemat televiziunile sa-l filmeze si sa-l vada poporul ca se cununa in fata domnului ?

Eh, vezi de ce nu are ursul coada ? smile.gif

QUOTE(Flamingo @ 11 Oct 2009, 10:42)
[b]I-auziti aici alta manevra electorala... Ghiciti ce-a facut ieri Crin Antonescu sa intre in inimile credinciosilor ? S-a cununat (si) religios. Cu alte cuvinte, indecisii vor spune de acum incolo... "Ia uite la Crin, e om cu frica lui Dumnezeu. Pe el il votam, nu pe Scaraotchi de Base."

Interesanta manevra.

...dar din pacate fara raspuns din partea sustinatorilor lui. Ei stiu una si buna. Hai sa-i dam in cap lui Base, ca ai nostri fura mai cu perdea si cu toate ca au furat... NU AU DOSAR PENAL, asta ca sa-l citez pe Dan73. wink.gif

--------------------
+
xcss
post 11 Oct 2009, 14:14
Post #558

Born to Be Epic

Ma refer la oricine face astfel de declaratii. In cazul de fata, la cei doi gloriosi conducatori care le-au facut pe alea.

Ca sa fiu bine inteles, nici liberalii nu ma incanta prea mult, mai ales dupa promovarea nulitatii aleia de Bogdan Olteanu ca... viceguvernator BNR... blink.gif

...si o ultima idee... Da' chiar, noi cand mama saraciei votam?

This post has been edited by xcss: 11 Oct 2009, 14:17

--------------------
- - -
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 14:17
Post #559

Membru "SPARKY Team"

@Xcss...
Ultima data cu cine ai votat ?

QUOTE(xcss @ 11 Oct 2009, 15:14)
...si o ultima idee... Da' chiar, noi cand mama saraciei votam?
*

In sfarsit, m-a auzit cineva... happy.gif

This post has been edited by Flamingo: 11 Oct 2009, 14:19

--------------------
+
xcss
post 11 Oct 2009, 14:19
Post #560

Born to Be Epic

Cu nimeni... Credeam ca exercitarea dreptului de a nu vota conteaza la ceva. M-am inselat, recunosc. Dar nu pot scapa de senzatia ca avea dreptate Stalin... Nu conteaza cine voteaza, ci cine numara voturile...

--------------------
- - -
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 14:19
Post #561

Membru autentic

@ flamingo radmasa.gif Pai daca nu stii cand e data votului de ce iti dai bre cu parerea? Tu ai zis-o, nu eu biggrin.gif
Da dom'le, e pe 22 noiembrie votul, toata lumea stie.
Eu nu am vazut stirea cu mersul la biserica al lui Antonescu. Stiam doar ca s-a casatorit legal, la Bruxelles parca. Ce sa comentez la asta? Probabil ca a facut-o si in scop electoral. Oricum trebuia sa o faca pentru ca era destul de aiurea sa o prezinte pe prima concubina in locul primei doamne biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 11 Oct 2009, 14:22

--------------------
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 14:35
Post #562

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(xcss @ 11 Oct 2009, 15:19)
Cu nimeni... Credeam ca exercitarea dreptului de a nu vota conteaza la ceva. M-am inselat, recunosc. Dar nu pot scapa de senzatia ca avea dreptate Stalin... Nu conteaza cine voteaza, ci cine numara voturile...
*

Pai vezi, si apoi spui ca sunt eu rau... smile.gif

Nu ai votat cu nimeni dar ai pretentii care-mai-de-care... smile.gif Puteam sa jur ca ai votat cu Base pe care acum il acuzi de una sau de alta... spre deosebire de mine care a a votat cu Base dar merge mai departe tot cu el...

In fine, ma asteptam la alt rapsuns din partea ta, tocmai pentru a te combate ulterior... tongue.gif dar nici rapsunsul tau nu e de colea... De ce nu ai mers la vot ? Doar ca sa iti exprimi indignarea fata de politicieni ? Pai ii doare undeva p-aia ca tu sau altul nu mergeti la vot. Si chiar crezi tu ca mai conteaza cine numara voturile ? Pai mai suntem ca acum 50 de ani cand se stia cine o sa iasa ? Aaaaa, da... probabil, dar asta in mandatul lui Iliescu...

Discutie la un parastas (da, da, ati citit bine) intre un mesean foarte in varsta si Madalin Voicu... De altfel mosulica era un apropiat de-al lui...

- Madaline, eu te stiu de cand erai de-o schiapa, noi cu cine votam acum ? Tot cu aia ? rolleyes.gif
- Da unchiule, tot asa pentru ca inca mai e de ros. Intelegi matale, zis Voicu zambind si bagand una-alta in gura...

Stiu, nu am dovezi. Trebuie doar sa ma credeti pe cuvant. smile.gif

QUOTE(Dan73 @ 11 Oct 2009, 15:19)
@ flamingo radmasa.gif Pai daca nu stii cand e data votului de ce iti dai bre cu parerea? Tu ai zis-o, nu eu biggrin.gif

Corect, dar tot eu am spus si asta....

QUOTE(Flamingo @ 11 Oct 2009, 14:46)
Eu zic sa ne optrim aici si sa comentam la cald imediat dupa primul tur, in seara de 22 nov sau cand or fi alegerile. Sa vedeti atunci dezbateri si concurs de aruncat cu pietre...  wink.gif

...semn ca mesajele nu prea sunt citite sau extragem din contex doar ce ne intereseaza. Si apoi fie vorba intre noi, nu sunt singurul care nu este / era sigur de data alegerii ? Tu de pilda sau altii de ce nu ati raspuns mesajelor mele. Tin minte ca am intrebat in vreo 3 randuri de data votarii si pauza. Pan ala urma am cautat pe net una alta si m-am "luminat"...

In fine, vorbesc la pereti, ca si acum. Stiam eu. biggrin.gif

<span class='edit'>11 Oct 2009, 15:40:</span>
QUOTE(Dan73 @ 11 Oct 2009, 15:19)
Ce sa comentez la asta? Probabil ca a facut-o si in scop electoral. Oricum trebuia sa o faca pentru ca era destul de aiurea sa o prezinte pe prima concubina in locul primei doamne biggrin.gif
*

Man, imi pare bine ca ti-ai dat seama ca toata treaba a fost facuta in scop electoral (pe Relaitatea TV a fost stirea), insa omiti un mare aspect... Cum sa prezinte o concubina ? biggrin.gif Era de fapt sotia lui dar s-au cununat doar civil nu si religios, ceea ce pentru aia de la tara (MAJORITARII), conteaza foarte mult.

Intelegi acum ? smile.gif
Sper sa n-o iei in nume personal ca ma supar pe tine si nu mai votez. wink.gif icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Flamingo: 11 Oct 2009, 14:42

--------------------
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 14:41
Post #563

Membru autentic

Flamingo, si tu ai sarit peste unele intrebari. Chiar eu te-am intrebat ceva in doua randuri si nu ai raspuns, fix pe acest topic.
Asta e, mai sarim, ca mai avem si alte treburi si preocupari. Chiar...ia sa scot eu limuzina la plimbare ca e frumos afara.

LE: Sa stii ca nu am nici o apasare in a admite ca a facut-o si in scop electoral. Mai are pana sa-l egaleze pe Base la miscari si strategii pur electorale biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 11 Oct 2009, 14:43

--------------------
+
xcss
post 11 Oct 2009, 14:45
Post #564

Born to Be Epic

Nu e normal sa am pretentii?

--------------------
- - -
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 14:47
Post #565

Membru "SPARKY Team"

@Dan73...

Probabil la acele intrebari de care spui tu, am mai raspuns in paginile anterioare (probabil am zis) ori au raspuns altii ori le-am considerat ca fiind retorice... spre deosebire de ale mele care erau puse FIX pe problema... wink.gif

In fine, spor la driving, eu am baut ceva si nu ma pot lauda cu asta. biggrin.gif In minutele urmatoare sper sa mananc ceva si poate sa trag un pui de somn... tongue.gif Diseara vine soacra de la tara si am alte dezbateri pe teme politice sau nu... radmasa.gif

@Xcss
Man, ma faci sa rad... tongue.gif Pai cand nu mergi la vot, deci implicit ti se rupe, mai pe romaneste, ce pretentii mai poti avea de la cel care iese presedinte? rolleyes.gif

This post has been edited by Flamingo: 11 Oct 2009, 14:49

--------------------
+
xcss
post 11 Oct 2009, 14:51
Post #566

Born to Be Epic

Nu cred ca asa se pune problema. Dar... let's agree to disagree... man... wink.gif

This post has been edited by xcss: 11 Oct 2009, 14:54

--------------------
- - -
+
Mutzunache
post 11 Oct 2009, 16:35
Post #567

Milk my sheep, bitch!

Mai oameni buni, voi cand o sa intelegi ca totul este de fatada? Toti sunt impreuna....cine e la putere are partea leului 60%, restul sa se descurce cu 40%. Indiferent cine iese, toti castiga intr-un fel sau altul, asa ca inchideti topicul asta, nu mergeti la vot, stati acasa cu familia sau iesiti pe undeva, faceti ceva util icon_mrgreen.gif ..

This post has been edited by Mutzunache: 11 Oct 2009, 16:36

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 18:32
Post #568

Membru "SPARKY Team"

Am face noi ceva util... dar nu ne lasa oamenii politici... icon_mrgreen.gif

Alta auzita mai devreme... la emisiunea Romania te iubesc:

tocmai am vazut pe ProTv un reportaj destul de amplu despre cum s-a vandut Hotelul Astoria (al CFR-ului) sub ochii lui Ludovic Orban care luat la bani marunti de catre reporteri a spus ba ca stie ba ca nu stie... cum s-a petrecut vanzarea in timpul mandatului sau. Ntz, ntz, ntz... biggrin.gif

Mai rau este ca actualii propietari, din cauza unor penalizari pe care tot SFT CFR trebuie sa le plateasca, ameninta ca vor pune mana si pe complexul de la Snagov... si se pare ca au mari sanse deoarece hartiile vorbesc. Si mai rau este ca vechea conducere a Hotelului Astoria ori refuza sa raspunda la telefon ori refuza sa se mai intoarca in Bucuresti, pe motiv ca acolo una vorbesti cu lumea si cand ti-e greu iau toti mana de pe tine... afirmatie facuta de fostul director general al hotelului, doamna Luminita Gliga.

Off ce ti-e si cu subalternii astia pe linie de partid. happy.gif

This post has been edited by Flamingo: 11 Oct 2009, 18:36

--------------------
+
marian-j
post 11 Oct 2009, 19:45
Post #569

Membru autentic

From: Timișoara

QUOTE(Flamingo @ 11 Oct 2009, 14:46)
Interesant e ca din vreo 40 de useri care au postat la un moment dat la acest topic, nu au mai ramas decat vreo 4 sau 5... si asta IAR spune multe. Nu stiu unde sunt cei 130 care au votat, dar asta e partea a doua. Probabil au mers pe principiul "da-i si fugi." In fine...
*

Pai mai sunt unii care nu se pricep deloc la politica si au si bruma de minte care sa le permita sa si admita acest lucru! blush.gif
Ca urmare prefera sa-i lase pe altii ce sunt(sau par) mai priceputi sa comenteze subiectul si incearca si ei sa traga niste concluzii.

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Modus
post 11 Oct 2009, 19:54
Post #570

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 11 Oct 2009, 13:48)
Man, si eu sunt pro Base, dar cred ca Modus (scuze colega), e ceva prin partid, o functie ceva p-acolo de stie atat de multe...  biggrin.gif
*

Prea repede uitati...

11 Oct 2009, 19:59:
QUOTE(xcss @ 11 Oct 2009, 13:52)

<span class='edit'>11 Oct 2009, 13:58:</span>
Pe cuvant, m-am saturat de declaratii de genul:
*

Nu am urmarit stirile in dupa masa asta, dar daca Basescu chiar a declarat chestia aia cu parteneriatul dintre BOR si stat, sunt de acord ca e una dintre cele mai mari tampenii pe care le-am auzit de multa vreme (asta nu inseamna ca nu-l voi vota).

This post has been edited by Modus: 11 Oct 2009, 19:59

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
122 Pages « < 17 18 19 20 21 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 19:23
Dacia