Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Modus |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
![]() ![]() aia care nu mai suporta mafiotii si acolitii lui ce au afceri cu terenuri, case, parcari, asfaltari, armament, etc |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(Modus @ 8 Oct 2009, 08:46) Medicamente, medicamente! Jos mafia! ![]() In caz ca avatarul meu e greu de descifrat: caricatura_basescu_boc1.jpg ( Size: 380.24k ) Number of downloads: 261 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Modus |
![]()
|
Abia astept sa iasa presedinte cel cu care veti vota, ca sa vedeti ce minunat va fi.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
In doua luni, dorinta iti va fi indeplinita. Doamne-ajuta!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci cum va fi cu celalalt / ceilalti ? Poate avea cineva habar ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE QUOTE Lasati-i nene pe cei de acum, macar continua ce au inceput in 96... Ideea asta ca aia continua ce au inceput in 96 mi se pare de rasul curcilor, nu te supara. Tu chiar crezi ca astia au vreo legatura cu ceea ce era opozitia in primii ani de dupa revolutie? Ce legatura are Basescu, Videanu, Berceanu, Ritzi, Udrea si felul lor de a face politica, cu Corneliu Coposu, Radu Campeanu sau Ion Ratiu? Tu nu vezi ca astia functioneaza exact ca si psd-ul ba chiar au dus mai departe modul asta de a guverna? Ce sa continue domnule Videanu cand el are dosar pe civil cu sentinta de recuperare prejudicii cu o suma deloc mica? Sa continuam cu Ritzi si nemaipomenita ei obraznicie? Omule, a fost ascultata si prinsa in flagrant si ea vine si da in judecata comisia. A fost sustinuta de zeus? Da nau nu? Si atunci ce sa continui? Ideea asta de "continuitate" nu-i chiar greșită, dar cred că nu se referă la cine credem noi. Ăștia de-acum nu-s urmașii lui Coposu sau Rațiu, ci ai lui Pedro. Îl mai țineți minte? Seamănă cumva cu vreun personaj actual (mă refer la comportamentul politic, nu la cantitatea de păr din cap ![]() ![]() This post has been edited by VladSoare: 8 Oct 2009, 09:34 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
sandman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
daca sunteti romani, mergeti si votati. de aia nu iese nimic in tara asta ca pe multi ii doare undeva.
|
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci m-ati convins !
Sa nu-l mai votam pe Base pentru ca e asa si pe dincolo, dar argumente solide pentru a vota unul din ceilalti candidati nu am gasit nicaieri in acest topic. Hai Romania... ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu exista argumente solide pentru altii
![]() Asa cum exista fanatici pro basescu asa exista si fanatici pro crin si pro vadim.. aici se pare ca am dat de un pro basescu vs 10 pro crin... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cine? Unde?
![]() Care a vazut sinteza de aseara cu Avramescu? ![]() This post has been edited by solidconvert: 8 Oct 2009, 12:48 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
dar asta era clar din prima pagina...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mai degraba este tabar pro basescu... si tabara antibasescu... nu prea conteaza cine e in a doua...ca il vor zburat de la cotroceni.... eu sunt in a doua....
..si daca credeti ca o face fara sa isi dea seama...va rog sa ascultati declaratiile consilierului prezidential...stiu a fost la antene...dar el cu gurita lui a zis toate cele.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DrK |
![]()
|
nu nu nu... miroase clar a fanatici crin pe aici
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 8 Oct 2009, 12:50) Deci m-ati convins ! Sa nu-l mai votam pe Base pentru ca e asa si pe dincolo, dar argumente solide pentru a vota unul din ceilalti candidati nu am gasit nicaieri in acest topic. Hai Romania... ! Un argument puternic ar fi acela de a se sfarsi si cu stilul de a conduce basescian. In rest.. nu sunt argumente solide pentru ceilalti. Dar sunt mult mai putine contraargumente ![]() Eu cred ca singurul fanatic adevarat e Modus. Daca el e in stare sa o apere si pe EBA..e clar ca nu gresesc. Noi ceilalti suntem suporteri ca sa zic asa. Pentru un fanatic nu prea conteaza argumentele si e inutil sa-l convingi de contrariu. @Modus, sa nu te superi dom'le pe mine, ca nu zic cu rautate ![]() This post has been edited by Dan73: 8 Oct 2009, 14:38 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 8 Oct 2009, 13:50) Eu cred ca singurul fanatic adevarat e Modus. Daca el e in stare sa o apere si pe EBA..e clar ca nu gresesc. In rest, suntem suporteri ca sa zic asa. Pentru un fanatic nu prea conteaza argumentele si e inutil sa-l convingi de contrariu. Nu ma face sa caut printre postarile si imaginile afisate ca sa vedem cine e cu adevarat fanatic. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai ce...daca cineva afiseaza portretul cuiva inseamna ca e fanatic? Sau daca pune o caricatura? Nici vorba.
![]() ![]() Propun sa se treaca la turul doi...sa vezi atunci scor. This post has been edited by Dan73: 8 Oct 2009, 14:39 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(solidconvert) Care a vazut sinteza de aseara cu Avramescu? ![]() Eu! Cam plecat de acasa personajul! Daca nu vezi, n-ai cum crede cat poate fii un om de penibil! Vorba unuia dintre invitati, daca mai apar vreo doi ca Avramescu asta, nu mai prinde odiosu' nici turu' doi! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Modus |
![]()
|
Sa inteleg ca aveti cont la tov. Voiculescu? Ca daca nu, si voi chiar credeti ce spuneti e grav rau de tot.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
moduse tu ai vazut ce a zis...in direct consilierul presedintelui sau te faci ca ploo
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ce-a zis bre? Altceva mai grav decat ca-l facea pe Marga 0 barat? Nu am vazut tot.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
a zis ca e normal ca presedintele sa isi iasa din fire...sa se hahaie... ca e si el om si munceste din greu.... ca nu e nimic regretabil ......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
ce dracu cauta olteanu in pozitia de viceguvernator al bancii nationale? De cand functiile de acolo se dau pe interese clientelare, si de cand face pnl-ul jocul psd-ului, in dauna intereselor statului?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
dupa indelungi cautari am aflat adevarata identitate a persoanei ce se ascunde in spatele nickului "modus":
Attached File(s) |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cine ? Basescu ?
![]() Pune si tu jpg bre, ca bmp nu se vede... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
@cristib...da, profilul psihologic corespunde.
Dar apropo de profil, toti astia au nasul lung...si Pora si Avramescu.. Preda ar putea si el castiga la potou cu nasul ala. @andreea...aaaa...modus, sper ca tii la glume ![]() LE: @cristib daca-nchide stapanirea topicul, ca vad ca te tii de poante, deschid eu altul: "noi cu cine nu votam" Cred ca e mai nimerit titlul ![]() This post has been edited by Dan73: 9 Oct 2009, 09:37 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:25 |