Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda, vai de capul nostru... ca ei o duc bine...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Și dacă iese turul al doilea ca în 2000, eu tot contra bășinescului votez. Poa' să fie contracandidatul și Vadim, poa' să fie și Becali, poa' să fie și stafia lui Hitler. Mă duc la vot numai și numai pentru a vota împotriva animalului ăluia.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Un Hitler mic nu ar strica
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Imi place titlul topicului "...fara comentarii inutile".
Oricare ar iesi nu o sa faca mare branza, dar baselu parca mi-a cam ajuns. Am mai avea o scapare, declaram razboi Germaniei si ne predam, sa ne conduca ei. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
acu' c-a intrat si oprescu in cursa, stau si ma intreb cine dracu se mai ocupa de bucuresti. nu ca-nainte s-ar fi ocupat cineva, da' de-acu-nainte chiar ca ramane oras orfan. io as interzice primarilor sa candideze la alte functii in perioada cat sint primari. frate ai vrut primar, ai castigat, ai promis pa dracu si pa lacu, atunci stai la primarie si fa-ti treaba. iti termini mandatul si apoi poti sa candidezi la ce vrei tu.
io-n locu' bucurestenilor nu i-as da nici un vot lu' oprescu la prezidentiale. da' se pare c-au uitat cat rahat a mancat dom doctor si cate a promis ca face ca primar. apoi sa stea si sa faca! sau macar sa incerce. plus ca daca iese presedinte, tre' organizate alte alegeri la primaria capitalei. alta distractie, alta cheltuiala. si, modus, io am zis ceva de ultrasii portocalii. astora n-ai ce sa le mai faci. si e o diferenta intre un ultras portocaliu si un simplu simpatizant basescian. ultrasul e fixat p-o treaba si orice i-ai spune e irecuperabil. io stiu ca tu ai doar un moment mai nasol, dar in cele din urma ratiunea o sa invinga, o sa-ti revii si o sa iei in final decizia corecta. pupa nenea. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Am auzit eu ceva de marirea lu` TVA?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Da, au zis ceva la stiri
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la ce????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai Basescu a cugetat cu privire la marirea lu' TVA...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(cristib @ 6 Oct 2009, 08:36) si, modus, io am zis ceva de ultrasii portocalii. astora n-ai ce sa le mai faci. si e o diferenta intre un ultras portocaliu si un simplu simpatizant basescian. ultrasul e fixat p-o treaba si orice i-ai spune e irecuperabil. io stiu ca tu ai doar un moment mai nasol, dar in cele din urma ratiunea o sa invinga, o sa-ti revii si o sa iei in final decizia corecta. pupa nenea. Decizia corecta imi va fi influentata de ultrasii rosii, galbeni, si de cei purtatori de numar 9. Vad ca acest topic s-a transformat intr-unul de balacarire a presedintelui, desi initatorul sau dorise altceva. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
pardon, balacarire a domnului presedinte
![]() pai daca-i ciuca batailor, ce sa-i faci? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
las' ca nu se supara baselu' ca-l luam noi in bascalie. doar ii plac chestiile astea. nu-i el cel dintai "bascalios al tarii"?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Dap, baselu vrea sa creasca TVA-ul de la 19 la 22%.
Si o declaratie, intr-un moment de sinceritate: "Nici eu, nici Guvernul, nici Banca Nationala nu ne-am propus sa scoatem tara din criza economica, pentru ca nu se poate acest lucru. Criza e globala si Romania depinde de ceea ce se intampla la nivel global. Nu exista nicio tara care sa se extraga singura din criza. Tarile ori ies toate, ori nu iese niciuna. Chiar si tarile care au o mai mica eroziune a PIB generata de criza au scadere, nimeni nu creste", a afirmat Basescu in discursul rostit la Casa de Cultura din Ludus, in fata unor reprezentanti ai autoritatilor locale, ai oamenilor de afaceri si a unor agricultori. Deci, ne scoate au ba marinerul din criza? Pai nu, evident, pentru ca nici macar nu si-a propus acest lucru. Votati primul marinar al tarii! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
mi se pare foarte tare locul ales: Casa de Cultura din Ludus
nu e criza, bugetul administratiei prezidentiale a fost suplimentat anul asta tocmai pentru ca Base, el lider maximo, sa poata lua contact cu alegatorii din Ludus. evident, fara scopuri electorale ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Dan73 |
![]()
|
@ Manuel...Iarasi e cabotin. Face pe omul sincer care spune lucrurilor pe nume. Pare adevarat ce spune el insa daca ne gandim ca toate tarile din jurul nostru s-au descurcat mult mai bine cu criza devine foarte clara masura performantelor lui si ale guvernului. Si stai sa vezi ce va veni dupa alegeri.
This post has been edited by Dan73: 6 Oct 2009, 11:32 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
cum stii tu ca s-au descurcat astia de pe langa noi mai bine? Sunt lucruri pe care le poti ascunde usor si in naivitatea noastra, vedem doar ce-i frumos si dulce si plin cu miere in alte tari.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Si daca tot vorbim de cum s-au descurcat unii, fara sa cunoastem prea multe amanunte, de ce sa nu vorbim si despre cum s-ar descurca ceilalti ? Si aici ma refer la celelate partide, coalitii, etc... De unde stim noi ca va fi mult mai bie cu ceilalti si ca ar face fata crizei financiare mult mai bine decat acuala guvenare / acualul presedinte ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
eu zic sa incercam un partid nou... pe astia ii stim deja. ne intoarcem la pntcd?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Dan73 |
![]()
|
In mod evident nu sunt eu economist si nu am prelucrat eu statistici care sa ma conduca la concluzia de mai sus. Ca si voi, citesc presa, ascult ce spun aia invatati si trag o concluzie. Avem printre cele mai mari prabusiri, de la +8 la -8. Mai e topul ala facut de aia de la Berlin in care iesim printre ultimele locuri la masuri anticriza in lume. Au fost chestionati 12 economisti din fiecare tara si asa am iesit...penultimii in Europa cu 1.3 parca. Daca bulgarii au 3 si ceva ce mai e de comentat?
Asadar Flamingo, admit ca eu nu cunosc multe amanunte dar am luat de bun ceea ce spun 12 economisti din tara asta, probabil unii cunoscuti. Astia 12 pe care institutul de la Berlin i-a considerat cei mai avizati sa isi dea cu parerea, ne-au pus pe penultimul loc in Europa (sper sa fi retinut bine) si pe ultimul loc in regiune la capitolul masuri anticriza. Tu pe baza caror cunostinte ma contrazici? Adica poti sa aduci un contraargument in afara de acela de a afirma ca nu stiu eu despre ce vorbesc? This post has been edited by Dan73: 6 Oct 2009, 14:54 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
ma eu ma gandeam sa facem partid... dar m-am gandit ca nu avem sanse sa atragem si voturile vag-ilor
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
115 voturi/14 pagini fara comentarii inutile ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu prea merita alte comentarii
Attached thumbnail(s) mail.jpg ( Size: 716.1k ) Number of downloads: 133 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Modus |
![]()
|
Sunteti penibili.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Doare rau...e de inteles cand e vorba de dragoste mare ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(Modus @ 6 Oct 2009, 14:36) Acelasi lucru l-as putea spune si eu despre tine insa am invatat sa atac idei si nu persoane. (base nu-i persoana, asa ca nu se pune ![]() De ce nu-ti faci tu un blog unde sa-l pupi in dos pe tatuca? Il inviti si pe maxi, dezactivati comentariile si va simteti bine... |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 6 Oct 2009, 16:20) Acelasi lucru l-as putea spune si eu despre tine insa am invatat sa atac idei si nu persoane. (base nu-i persoana, asa ca nu se pune ![]() De ce nu-ti faci tu un blog unde sa-l pupi in dos pe tatuca? Il inviti si pe maxi, dezactivati comentariile si va simteti bine... Ideile sunt emise de personae, nu rasar ele asa din senin. Daca Basescu nu e persoana, tu ce te consideri a fi? Nu imi fac blog de pupaturi in dos, citesc forumuri de scuipat. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
Eu zic sa incetezi cu aprecierile astea vis-a-vis de mine si de ceilalti colegi care nu-ti impartasesc ideile. Ia-ti-l pe base acasa, din partea mea poti sa ti-l pastrezi in formol pentru eternitate si sa tatuezi pe el "conduc tara tare si apasat".
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
QUOTE(Manuel @ 6 Oct 2009, 11:14) Dap, baselu vrea sa creasca TVA-ul de la 19 la 22%. Si o declaratie, intr-un moment de sinceritate: "Nici eu, nici Guvernul, nici Banca Nationala nu ne-am propus sa scoatem tara din criza economica, pentru ca nu se poate acest lucru. Criza e globala si Romania depinde de ceea ce se intampla la nivel global. Nu exista nicio tara care sa se extraga singura din criza. Tarile ori ies toate, ori nu iese niciuna. Chiar si tarile care au o mai mica eroziune a PIB generata de criza au scadere, nimeni nu creste", a afirmat Basescu in discursul rostit la Casa de Cultura din Ludus, in fata unor reprezentanti ai autoritatilor locale, ai oamenilor de afaceri si a unor agricultori. Deci, ne scoate au ba marinerul din criza? Pai nu, evident, pentru ca nici macar nu si-a propus acest lucru. Votati primul marinar al tarii! Da' aia mici si galbejiti, multi la numar.. Asa, CHINA. Aia parca au iesit din crize de ceva vreme. Si mergeau pe crestere. Si parca si de Jermania si hexagonalii aia cu Sarkozy in varf incepusera sa dea semne de ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:53 |