Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 113 114 115 116 117 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

valeron_x
post 8 Dec 2009, 15:41
Post #3421

dintre plebei

Group: Members
From: Pristina, Kosovo

primit pe mail:

"Mandatul lui Basescu conform Constitutiei expira pe data de 20 decembrie.
Se tergiverseaza pana atunci, pe tema contestatiei, validarea alegerilor.
Geoana devine, tot conform Constitutiei, presedintele Romaniei (e presedintele Senatului). Il desemneaza premier pe Johannis. Parlamentul (PSD+PNL+UDMR+minoritati) investesc Guvernul. PDL trece in opozitie"

e posibil? blink.gif

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
flaviuf
post 8 Dec 2009, 15:45
Post #3422

Membru autentic

From: Sibiu

Daca asa ceva ar fi posibil, ne-am intoarce cu mii de ani in urma. Am si eu o intrebare: cine va plati toate prejudiciile create de acesti indivizi mici si frustrati? Mai mult ca sigur ca tot noi, inclusiv fanii PSD-isti.

--------------------
Renault 5 Alpine - SB07GSB 1981, 93 Cp
F**k USA, f**k Bill Clinton, f**k NATO, asta-i gara mea!
+
b76bgaarh
post 8 Dec 2009, 15:47
Post #3423

Membru autentic

From: Bucuresti

asta ar fi si mai mijto...............

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
valeron_x
post 8 Dec 2009, 15:53
Post #3424

dintre plebei

QUOTE(flaviuf @ 8 Dec 2009, 16:45)
Daca asa ceva ar fi posibil, ne-am intoarce cu mii de ani in urma. Am si eu o intrebare: cine va plati toate prejudiciile create de acesti indivizi mici si frustrati? Mai mult ca sigur ca tot noi, inclusiv fanii PSD-isti.
*

categoric, de-aia mor cand vad pasionalii, exaltatii si tot restul adulatorilor, fie ai lui base, fie ai lui geoana. acelasi rahat ne asteapta (sau ne astepta) in ambele situatii, ori cu unul, ori cu celalalt, ne loveam la cap intr-un rastimp mai lung sau mai scurt. cine vede salvarea la unul dintre cei doi, se inseala... si din pacate va avea ocazia sa se si convinga ca se inseala... sau din fericire, na, dupa gust si dupa caz

--------------------
+
padre
post 8 Dec 2009, 15:53
Post #3425

Il padrino

QUOTE(Flamingo @ 8 Dec 2009, 14:03)
Pana la urma TIGANUL de Madalin Voicu este in PSD sau nu ? Ca eu tot nu am inteles...  unsure.gif Oricum, si Geoana a fost voat de tigani, asta apropos de ce s-a zis mai devreme, cum ca tiganii plecati la munca in Spania si Italia au avut un cuvant greu de spus la votare.
*

Flamingo, mi-erai simpatic, de ce te tot chinui sa-mi schimbi parerea?
Poate nu am inteles eu bine, de aceea te intreb clar, ce ai vrut sa spui cu citatul de mai sus? Este o afirmatie rasista/xenofoba?
Daca ai fi vrut sa afirmi doar ca Madalin Voicu este tigan, ceea ce este, ai fi scris simplu "TIGANUL Madalin Voicu". Scriind cum e in citatul de mai sus se intelege ca e ceva rau sa fie Madalin Voicu tigan, si nu numai el...
Oare tiganii nu au si ei aceleasi drepturi ca si tine atata timp cat sunt cetateni romani, ca si tine?
Si de unde stii cu cine au votat tiganii din Spania si Italia???

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
valeron_x
post 8 Dec 2009, 15:58
Post #3426

dintre plebei

Madalin Voicu e cu PSD dar contra lui de la alegerile parlamentare din 2008, cand a candidat la GR si a iesit deputat abia dupa renumararea voturilor. la vremea respectiva era un mare scandal la nivelul pesedistilor din GR, ca erau pe gasti, unii cu medelin, altii nu prea, mergeau pe mana lui geoana, care avea alte interese acolo; iar medelin e tovaras cu baiatul de la metrorex, cel care incerca sa intre in gratiile sefilor de la partid facand greve

This post has been edited by valeron_x: 8 Dec 2009, 15:59

--------------------
+
DrK
post 8 Dec 2009, 16:17
Post #3427

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

QUOTE(rcosmin @ 8 Dec 2009, 12:56)
Nu ii inteleg pe unii ce au cu comunismul...pe vremea lui ceasca ati avut servici stabil,si nu ati dus grija zilei de maine,ati avut casa ...acum ce kkt vretii de la bufonii/circarii lui peste marinat???
*

sad.gif sad.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Flamingo
post 8 Dec 2009, 16:22
Post #3428

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(padre @ 8 Dec 2009, 15:53)
Flamingo, mi-erai simpatic, de ce te tot chinui sa-mi schimbi parerea?
Poate nu am inteles eu bine, de aceea te intreb clar, ce ai vrut sa spui cu citatul de mai sus? Este o afirmatie rasista/xenofoba?

Stai asa sa ne intelegem. Se pare ca nu ai citit toate mesajele de azi... Nu tin neaparat sa ma placi iar dar hai sa-ti zic ce-am vrut sa spun cu ideea de mai sus, un pic rautacioasa ce-i drept.

Deci astazi s-a spus pe aici, nu mai tin minte autorul, dar se poate verifica, cum ca cei care l-au votat pe Basescu sunt tiganii plecati afara la caspsuni (vezi voturile din diaspora), cu alte cuvinte si lasand la o parte remarcile rasiste, pe Geoana nu l-au votat tiganii, ci doar pe Basescu. De aici si afirmatia mea logica cu Madalin Voicu care este tigan si care i-a dat votul contracandidatului lui Basescu.

Acum iti sunt iar simpatic ? smile.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
bardu
post 8 Dec 2009, 16:23
Post #3429

Membru autentic

Nostalgicule, poate iti aduci aminte cum era cu cartela la paine, cu bonurile de benzina, cu numerele par/impar samd.
Pomanagii mereu l-au deplans pe pantofarul din Scornicesti.
La munca toarase, nu la intins mana!

--------------------
Renault Symbol - MS-08-?MS Fidji
Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana.
1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km!
+
valeron_x
post 8 Dec 2009, 16:34
Post #3430

dintre plebei

QUOTE(Flamingo @ 8 Dec 2009, 17:22)
De aici si afirmatia mea logica cu Madalin Voicu care este tigan si care i-a dat votul contracandidatului lui Basescu.
*

am curaj sa pun pariu ca medelin nu l-a votat pe geoana, l-ar arde cu tigarea aprinsa in fund daca ar avea ocazia radmasa.gif

iar cei care au plecat afara ce sunt, pana la urma? sunt o mica parte intelectuali si restul, majoritate covarsitoare, palmasi sau ciorditori, atat de nationalitate romana cat si rroma, bonus alte nationalitati, dar totusi cetateni romani. ca l-au votat pe basescu e evident. de ce? pentru ca un discurs hahait ca al lui nu avea cum sa nu prinda, mai ales dupa gafele geonistice cu 20 sau 25 de mii de euro

--------------------
+
utzi22
post 8 Dec 2009, 17:01
Post #3431

Membru

From: Undeva langa Bucuresti

Eu zic sa o lasati balta cu discutiile pt ca fiecare are parerea lui si vrea ca toti ceilalti sa gandesca ca el, de aici rezulta disputele fara sens.
Nu are rost sa va agitati. Pentru noi , aia de la baza piramidei o sa fie acelasi lucru indiferent de cine este in varf.
DECI FIECARE ARE PAREREA LUI PERSONALA CUM FIECARE ARE GUSTURILE LUI PERSONALE, LUCRURI CARE NU POT FI COMENTATE.

This post has been edited by utzi22: 8 Dec 2009, 17:01

--------------------
Renault Megane Sedan Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
+
Flamingo
post 8 Dec 2009, 17:02
Post #3432

Membru "SPARKY Team"

Valeroane, nu stiu ce sa zic. Din ce a declarat azi si preluat de Romania Libera, inclin sa cred ca i-a pasat de Geoana, altfel nu facea afirmatia aia cum ca a sarit ca pitigoiul in fata multimii. smile.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
valeron_x
post 8 Dec 2009, 17:06
Post #3433

dintre plebei

QUOTE(utzi22 @ 8 Dec 2009, 18:01)
Pentru noi , aia de la baza piramidei o sa fie acelasi lucru indiferent de cine este in varf.
[
*

subscriu... dar totusi, de dragul discutiei.... radmasa.gif

8 Dec 2009, 18:13:
QUOTE(Flamingo @ 8 Dec 2009, 18:02)
Valeroane, nu stiu ce sa zic. Din ce a declarat azi si preluat de Romania Libera, inclin sa cred ca i-a pasat de Geoana, altfel nu facea afirmatia aia cum ca a sarit ca pitigoiul in fata multimii.  smile.gif
*

pai tocmai de-aia bag mana in foc ca nu l-a votat. de cand l-a ars geoana pe iliescu la alegerile pt sefia partidului, medelin n-are stare. a reusit sa prinda un colegiu bun la giurgiu, pe rural, in 2008, cu sprijinul lu' nea Ilici, dar in tot timpul asta l-a scuipat si injurat pe geoana pe unde a putut. de-aici si treaba cu pitigoiul... sunt cativa care desi sunt in psd nu l-au votat sigur pe geoana, macar asa, de-ai dracu', vezi mitrea, dancu, rus si altii

This post has been edited by valeron_x: 8 Dec 2009, 17:13

--------------------
+
CGB
post 8 Dec 2009, 18:11
Post #3434

CGB

From: behind

QUOTE(A l e x @ 8 Dec 2009, 11:22)
Eu sincer cred ca fara acces la televiziuni gen Antena 3 (sau cu acces mult mai limitat), cei de afara nu au uitat ce a facut PSD-ul inainte de 2004, si de asta nu au votat cu ei.

dar au uitat ca unii care acum se proclama salvatorii neamului, au facut parte din acelasi fsn care a facut toate tampeniile mult hulite de toti. toti acuza comunistii si mineriada. ce era basescu pe vremea lu ceasca si ce era basescu pa vremea mineriadelor? asta cum naiba se uita?

romanii sint uituci de felul lor. uita cum se balacareau matrozu cu tariceanu. iar acu unii sint incantati de declaratiile tariceanului, cum ca ar vrea la guvernare. si nu se baga de seama ca basescu l-a sunat pa tariceanu zilele astea. de ce?
si tot nu mi-a explicat nimeni ce-au cautat blaga, berceanu si videanu la ministerul de interne a doua zi dupa alegeri?

acu lasand la o parte rezultatul alegerilor, io-mi sustin parerea ca ar trebui sa mearga la vot doar cei care sint in tara. si doar la sectiile de votare la care sint arondati. asa se evita multe porcarii. poa sa sara unii cat or vrea ca-s comunist si psd-ist. intr-o romanie ca a noastra (in care nu e democratie ci e un mare haos), stilul de vot de acum e total de-anboulea si lasa loc de fraude imense.
mai sper ca porcariile legate de fraude, scoase la iveala zilele astea (daca se dovedesc reale) sa-i sperie pe viitor pe cei care ar mai avea de gand sa faca tampenii la vot.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
andu911
post 8 Dec 2009, 18:31
Post #3435

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Eu zic sa voteze doar membrii PRM.

--------------------
- - -
+
the_tavi
post 8 Dec 2009, 18:41
Post #3436

Membru

From: Timisoara

@CGB: nu poti sa privezi un roman, indiferent de unde se afla, de un drept esential. Cetatenii romani care traiesc si lucreaza in strainatate temporar sau permanent au aceleasi drepturi ca si noi, cei care nu ne-am grabit sa plecam cand trebuia sa o facem. smile.gif
Este obligatia statului sa faca in asa fel incat sa ia toate masurile de siguranta. Plecam de la premiza ca toti suntem egali in fata legii si avem aceleasi drepturi si obligatii.

--------------------
Opel Signum 2.0 T Suzuki SV650 -
Being dead right doesn't make you any less dead!
+
DrK
post 8 Dec 2009, 18:57
Post #3437

Lapins Creed Assassin

@CGB: atentezi la drepturile omului... Mai bine gaseai alta solutie anti fraudare prin propunerea votului electronic cu cartela.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Flamingo
post 8 Dec 2009, 19:33
Post #3438

Membru "SPARKY Team"

Declaratia zilei la Pro TV, care inca nu a aparut pe Youtube si nici nu cred c-o sa mai apara avand in vedere ca s-a cam dus nebunia alegerilor...

Jurnalist catre Antonescu: Credeti intr-o alianta cu PDL ?
Antonescu: Eu, da.

radmasa.gif

--------------------
+
CGB
post 8 Dec 2009, 19:33
Post #3439

CGB

From: behind

mdeah nu stiu daca ar putea exista un sistem de vot fara fraude. cred ca e ceva utopic.
da' la noi parca e prea de tot. la noi si la moldoveni.

pai si ce te mira flamingo? doar nu vreai sa stea pa bara pnl-ul. cand poate sa intre la guvernare sa mai ciuguleasca si el un banut. nu m-ar mira ca si psd sa primeasca niste posturi in guvern doar ca s-o lase mai moale cu galagia despre fraudare. si uite asa or sa fie toti fericiti. plm mi-e si sila de cat de curve poa sa fie. ar trebui sa mearga poporu peste ei si sa-i beleasca.

This post has been edited by CGB: 8 Dec 2009, 19:36

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
valeron_x
post 8 Dec 2009, 19:41
Post #3440

dintre plebei

@flamingo esti in continuare surprins? zic asta de ieri wacko.gif

--------------------
+
Flamingo
post 8 Dec 2009, 19:46
Post #3441

Membru "SPARKY Team"

Nu, nu sunt surprins, vreau doar sa intaresc ideea de baza si sa-i fac pe cei care care l-au votat pe Antonescu, ulterior Geoana, wink.gif sa revina cu picioarele pe pamant...

Mai rau este ca ei acum se cam fac ca ploua. De ce oare ? Le e rusine cu idolul lor care a fost vazut ca salvator al neamului ?

--------------------
+
DrK
post 8 Dec 2009, 20:01
Post #3442

Lapins Creed Assassin

Eh si daca se anuleaza alegerile si iese geoana presedinte ce fac sustinatorii lu base?

--------------------
Sedan Negru 2015
+
valeron_x
post 8 Dec 2009, 20:03
Post #3443

dintre plebei

@flamingo
idolii lor sunt prosti, idolul meu e bun. da, e un punct de vedere pertinent

--------------------
+
padre
post 8 Dec 2009, 20:33
Post #3444

Il padrino

Asta cu sectiile de votare speciale din tara e o mare tampenie. Sectii speciale inteleg sa se faca in afara tarii, dar de ce in tara?
Fara legatura cu alegerile din Romania, am discutat acum cateva saptamani cu un irlandez despre cum se voteaza la ei, si iata ce mi-a relatat.
Pentru a vota acolo unde are domiciliul (acasa la parinti) parcurge vreo 100 si ceva de mile... Isi ia o zi libera eventual ca sa prelungeasca un weekend alaturi de parinti si merge special ca sa voteze, si i se pare absolut normal sa faca asa ceva, e datoria si dreptul lui. Totusi, daca se afla la o distanta prea mare se poate duce la o institutie al carui nume imi scapa, declara din timp ca nu poate ajunge la sectia de votare si i se trimite prin posta buletinul de vot, el il semneaza/voteaza si il trimite inapoi prin posta. Si iata un sistem civilizat de vot. Bine, la noi ar putea genera niste fraude monstruoase asta cu votul prin posta dar important in povestirea asta este faptul ca omul isi face timp sa se deplaseze cateva ore pentru a vota.
E o mica lectie de civilizatie. Si un mod de a limita/impiedica turismul electoral.

PS: @Flamingo: mi-esti simpatic, mai putin atunci cand faci afirmatii d-astea de prost gust. Ca sa te iert te asteptam sa ne arati poze cu vecina!!!!

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
Flamingo
post 8 Dec 2009, 20:47
Post #3445

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(padre @ 8 Dec 2009, 20:33)
PS: @Flamingo: mi-esti simpatic, mai putin atunci cand faci afirmatii d-astea de prost gust. !
*

Cum ar fi... unsure.gif

QUOTE(padre @ 8 Dec 2009, 20:33)
Ca sa te iert te asteptam sa ne arati poze cu vecina!!!!
*

Iar cu vecina, oi fi eu mare si tare, dar nu risc, atata vreme cat am o nevasta pe forum, ok ? rolleyes.gif

In alta ordine de idei, cica asta este adevarata fata a lui Geoana si va asigur ca de data asta nu am contribuit cu nimic la poza de mai jos...

m.geoana.jpg

O fi ereditar sau este o conditie de baza sa fii membru PSD ?

This post has been edited by Flamingo: 8 Dec 2009, 20:48

--------------------
+
padre
post 8 Dec 2009, 21:38
Post #3446

Il padrino

Asta cu tiganul de Madalin, aia cu batutul copiilor, etc. Hai sa facem pace si-ti doresc sa-l visezi pe Geoana la noapte, sa te pupe dulce cu fata aia care se "stramba" in fata unui copil.

Apropo de presedinti, va spun si voua cum am spus si colegilor de la serviciu: nu am incredere decat in mine in functia de presedinte al Romaniei, mai asteptati un pic si poate aveti noroc, cine stie, si candidez. wink.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
Bwwlan
post 8 Dec 2009, 21:56
Post #3447

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

QUOTE(bardu @ 8 Dec 2009, 13:25)
Personal ma asteptam din partea ta la o replica mult mai elevata.
*

La fel de personal te informez ca viata este compusa si din deziluzii. Uneori, insa, replicile elevate sunt adresate celor care reusesc sa le priceapa la un alt nivel decat suma cuvintelor. Imi cer scuze daca nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor tale si iti dau dreptate: tu esti destept, eu sunt prost; tu esti frumos, eu sunt urat; tu ai nu 7 ani de-acasa, ai 77 iar eu am crescut in padure.
Esti multumit?

Faptul ca sunt misogin este strict problema mea, insa mie nu mi-e clar (nu ca m-ar interesa in mod deosebit) de unde ti-ai dat tu seama ca as avea grave lacune de educatie sau ca mi-ar lipsi cei sapte ani de-acasa. Doar fiindca am o parere cu care se intampla sa nu fii tu de acord? Am vesti proaste pentru tine: majoritatea oamenilor nu sunt de acord cu ce gandeste orice om luat individual. Stii cum se numeste cineva care incearca sa-si plieze parerile astfel incat sa se suprapuna cat mai bine peste cele ale majoritatii ? Oaie.
Personal, iti doresc sa ai o viata linistita si sa fii inconjurat de oameni care te respecta si care sunt 100% de acord cu parerile tale. Din punctul meu de vedere, consider ca ai gresit facandu-ma nesimtit si incult, insa e doar parerea mea. Care nu e deloc umila, spre deosebire de a ta.

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
Arpad
post 8 Dec 2009, 22:16
Post #3448

Adolf

http://www.catavencu.ro/cine_semanam_cel_m...oana-11608.html

Banc prost: Geoana Presedinte!!!!

This post has been edited by Arpad: 8 Dec 2009, 22:17

--------------------
Reanault Megane 2 - B-42-XXX 2006/ Lux Privilege
Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege
+
Adila16
post 8 Dec 2009, 22:30
Post #3449

mecanic aero (sau aerian?)

flamingo...
de ce toti pesedeii de frunte au surasul ala ca un umeras intors...?...o face parte din criteriile de promovare in functie?

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
Flamingo
post 8 Dec 2009, 22:33
Post #3450

Membru "SPARKY Team"

@Padre, si nu numai...

Ca o completare la ce a spus Bwlan mai sus...

- in clasa a II a am chiulit pentru prima data de la scoala ca sa merg la strand. Nu am mai luat premiul I, am luat premiul II, asta e.
- in clasa a IV a am furat bani din casa si am facut cinste la toti colegii mei, si de restul (erau multi bani), mi-am cumparat guma de mestecat cu surprize Turbo si Minti si o masinuta cu telecomanda. Nu am mai fost comandant de detasament ci comandant de grupa. Eram pionier, pentru cei mai tineri de pe forum.
- in casa a VIII a am fost la femei cu un coleg de banca, rezultat... un copil care nu se stie daca este al meu, al lui, sau al cartierului, avand in vedere ca fata, de 15-16 ani atunci, nu era usa de biserica de la 12 ani. Ulterior copilul a fost infiat de parintii ei si s-au mutat la tara.
- in clasa a IX a eram elev eminent la liceul de muzica si mergeam la orele de pian cand imi aduceam aminte deoarece profa era mama colegului de banca din liceu, cu alte cuvinte nu dadeam 2 bani pe liceul la care m-au dat ai mei.
- in clasa a X a cantam in fata a mii de oameni care nu erau veniti la un mic si la o bere invitati de mai-stiu-eu ce candidat la primarie sau presedintie
- in clasa a XI a unii dintre voi m-au vazut la Eurovision cantand in formatia Luminitei Anghel
- ulteror au urmat niste tentative de studentie la Istorie si apoi Teologie (a urmat Psihologia de care nu sunt mandru c-am terminat-o), in care am reusit performanta, s-o pun cu 3 femei in aceeasi zi... prietena mea, o gagica intr-un club si alta careia i-am gasit nr. de telefon in portofel pe care mi l-a dat la mare in acea vara si pe la care am trecut "in graba" dimineata". A doua zi eram rupt de oboseala, dar se pune la pierderi, sau nu ?
- in 1999, ma cauta politia pentru ca i-o trageam mamei unuia dintre ei, eu tanar, 23 de ani, si ea 51 de ani, dar buna rau, nu-i dadeai mai mult de 40... Tipul si-a luat teapa pentru ca nu avea probe, da in prostia lui, credea ca putea sa-mi faca ceva. Apropo, in cazul in care sunt politisti pe forum si pe mama lor o cheama Cornelia, sa stiti ca de mine e vorba
- am botezat de 2 ori si urmeaza in primavara sa botez un crestin pentru a 3 a oara, dar asta e partea a 9 a
- am furat statul cum au facut-o milioane de romani, dar tot nu m-am imbogatit, poate in urmatorul mandat al lui Base
- nevasta-mea parcheaza aiurea pe trotuarul de langa spital si nimeni nu mai are loc sa treaca, inclusiv femei cu copii in brate sau in carucior... Eu am invatat-o sa faca asa. Decat sa parcheze in bulevard unde i-ar ridica masina instantaneu
- sunt misogin... Udrea si-a tras-o cu Base, altfel nu avea ce cauta la guvernare. Cel putin mie, in calitate de predeinte, sigur nu mi-ar fi scapat. Cum ajung femeile la putere ? Foarte simplu. Trec prin niste teste foarte usoare lor, dar grele si pline de urmari, altora.

SI AR MAI FI SI ALTELE...

..dar te asigur ca toate cele de mai sus, nu contravin regulamentului acestui forum, asa ca te rog frumos sa nu ma mai judeci pentru ca nu ai niciun drept.

This post has been edited by Flamingo: 9 Dec 2009, 00:01

--------------------
+
122 Pages « < 113 114 115 116 117 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 16:03
Dacia