Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
bardu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|||
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
@bardu:
Iti mai explic odata, mai rar, in caz ca n-ai inteles prima data: viata este compusa si din deziluzii. Legat de intervalul la care iti raspund, o sa-ti dezvalui un secret: unii dintre noi mai avem altceva, pe langa forum, care se cheama "o viata." Incearca si tu, s-ar putea sa-ti placa. In orice caz, iti multumesc pentru faptul ca tii rabojul intervalelor la care iti raspund. Ma surprinde placut acest detaliu si, de ce sa nu recunosc, sunt si usor magulit. Legat de fosile, daca tu vorbesti despre sec. XI la prezent, orice alt comentariu devine de prisos. ![]() Uite cum facem: eu merg sa ma culc. Daca ai ceva comentarii, promit sa le citesc maine de dimineata, cat de repede gasesc un moment in care n-am ce face. Nu te supara, OK? ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
@flamingo pentru postul anterior caut un emoticon, gen "jos palaria"
pana atunci ![]() ![]() dar nu-mi cere sa-l inghit pe Basescu |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate asta e cel mai bun emoticon.
![]() QUOTE(valeron_x @ 8 Dec 2009, 23:54) @flamingo... Emoticon >>> "jos palaria" This post has been edited by Flamingo: 8 Dec 2009, 23:59 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Flamingo, ti-am citit si eu acel post si pot spune ca nu are niciun fel de legatura cu ce s-a discutat aici. Iti trebuie un blog, cred.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, nu prea are. I-am raspuns lui Padre, influentat un pic si de raspunsul pe care l-a dat Bwlan ieri.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, ai ceva experienta de viata
![]() ![]() Nu are vreun moderator mila de noi sa inchida topicul asta pana la urmatoarele alegeri prezidentiale? |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Flamingo, nu credeam ca o sa spun asta pe acest topic, dar....
![]() Acum asta e, a fost campanie electorala, fiecare a avut anumite preferinte si s-a manifestat dupa priceperea lui (poate unii dupa comanda altora, dar in fine...). Rezultatul e asta pe care il stim, trebuie sa ne impacam cu ideea si sa ii dorim sanatate si putere de munca Baselului, ca de prestatia lui depinde soarta noastra. Iar noi nu credeti ca ar trebui sa o lasam mai moale cu epitetele? This post has been edited by $$ilvviu: 9 Dec 2009, 08:46 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 8 Dec 2009, 19:33) Declaratia zilei la Pro TV, care inca nu a aparut pe Youtube si nici nu cred c-o sa mai apara avand in vedere ca s-a cam dus nebunia alegerilor... Jurnalist catre Antonescu: Credeti intr-o alianta cu PDL ? Antonescu: Eu, da. ![]() Iar i-a vorbit gura fara PAtriciu ![]() QUOTE(Flamingo @ 8 Dec 2009, 20:47) Cum ar fi... ![]() Iar cu vecina, oi fi eu mare si tare, dar nu risc, atata vreme cat am o nevasta pe forum, ok ? ![]() In alta ordine de idei, cica asta este adevarata fata a lui Geoana si va asigur ca de data asta nu am contribuit cu nimic la poza de mai jos... m.geoana.jpg O fi ereditar sau este o conditie de baza sa fii membru PSD ? My preeeeecioussss!! ![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE($$ilvviu @ 9 Dec 2009, 08:42) Flamingo, nu credeam ca o sa spun asta pe acest topic, dar.... ![]() Multumesc frumos oameni buni... si asta e doar asa, ce mi-am adus aminte, c-ar mai fi si altele pe care multi le-ar tine / pastra secret sa nu ajunga de rasul lumii... ![]() Dar hai sa revenim on topic. Are vreo sansa PSD-ul sa mai faca ceva, mai ales ca PNL-ul cam bate in retragere ? This post has been edited by Flamingo: 9 Dec 2009, 08:49 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
frumos flamingo ..... frumos
eu nu dau jos palaria eu dau o bere cand vrei tu dupa o intalnire reno ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ar trebui sa iti faci un blog pentru povesti la gura sobei.
Ar fi destul de vizitat. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
declaratia unui roman stabilit in america (om la aproape 60 de ani, nu orice putoi), presedinte al unei asociatii a romanilor de p-acolo :"noi prin definitie votam impotriva comunistilor. d-aia si in 2000 am votat cu vadim si impotriva lui iliescu. si vom vota mereu cu orice altcineva, dar nu cu psd". dupa care a recunoscut ca nu prea e la curent cu problemele din tara, dar el tot impotriva psd o sa voteze indiferent cine e contracandidat.
io ma gandesc ca daca era geoana cu becali in turul 2, iar voturile astora din america ar fi hotarat castigatorul, ne-am fi ales cu becali presedinte. halal mod de justificare a votului. bine ca nu depindem de voturile alora din sua. ce ti-e si cu democratia asta. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
CGB, daca ei ne decid noua voturile, inseamna ca cei din tara sunt 50-50. Deci in momentul in care din cauza lor am iesi cu Becali, ar fi in primul rand vina celor 50% din romani de aici.
Cred ca prea mult ii acuzam pe oameni. Au votat si ei, ca si cei de aici, cu cine au crezut ca e mai bine. Si din nou nu vad cum de PDL-ul e ATAT DE RAU, diavolul in persoana, etc... iar PSD-ul "solutia." Serios acum, chiar crezi asta? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
daca se ajunge la repetarea alegerilor o sa iasa basescu la diferenta care nu o sa poata fi contestat niciodata
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
CGB, tu uiti ca ai fi votat cu oricine dar nu cu basescu?
Singura diferenta intre tine si batranelul ala este domiciliu... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
bardu |
![]()
|
Deci nu s-a inteles 21 din XI? (mi-am luat-o rau
![]() Din cate imi amintesc iti reprosam ceva legat de mentalitatea ta (de incalcare a drepturilor fundamentale ale omului), nu de filozofia vietii. QUOTE(shteffanivlad @ 9 Dec 2009, 08:12) Colegii Bwwlan si bardu, de ce nu va injurati voi pe privat? ![]() Stimati colegi va rog sa acceptati scuzele mele. 9 Dec 2009, 09:55: Scuze de "Dupe": Năstase vrea dezbatere: „Votul românilor din străinătate ar trebui să aibă o greutate mai mică”. Dezbateți teza „Băsescu, președintele românilor de afară; Geoană, al celor din interior” This post has been edited by bardu: 9 Dec 2009, 09:55 |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
asta cu drepturile omului luata asa in general e un mare fas. Eu stau si ma intreb urmatorul lucru si anume un tembel un inapoiat mintal nu cumva imi incalca si mie o serie de drepturi? Eu ma gandesc ca imediat dupa anuntarea unei candidaturi ar trebui sa se faca testul cu poligraful si un test de determinare a IQ pentru toti cei care doresc sa candideze. In al doilea rand ar trebui
![]() ![]() Adevarul e ca noi romanii nu am avut niciodata conducatori, nu avem si nu o sa avem conducatori. Acest lucru sta practic in fibra omului nascut si trait pe aceste meleaguri. evolutia vietii pe pamant sa realizat datorita selectiei naturale. In epocile primitive cel care avea muschii mai mari, penisul mai mare avea si femeile mai multe, cel care avea gura mai mare era conducatorul cetei di grota. Din pacate cu putine exceptii noi am ramas la acelasi stadiu de evolutie. Timpul pe meleagurile astea se misca cu o viteza mult mai mica decat oriunde altundeva. Ca si concluzie oricat ne-am zbate cei putini majoritatea proasta si inculta te mananca. deci orice am vota nu se schimba mai nimic in urmatorii 50 de ani. Nu sunt pesimist este cruda realitate. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
A l e x |
![]()
|
tatimeu, orice solutie radicala aplicata acestei tari trebuie privita altfel. Da, pe hartie suna bine. Dar cum s-ar manifesta in realitate?
De cine ar depinde aceste teste de IQ si cat de usor ar fi sa dai o spaga sa ai un scor mare? Gandeste-te la testul psihologic pentru permis, ai idee cati nici nu l-au dat si au obtinut doar acea foaie? E la fel cu amenzile drastice in legislatia rutiera. Bune pentru muritorii de rand dar "smecherii" vor scapa tot timpul. Consider ca sistemul de vot e unul bun. Perfect? Nici pe departe, dar democratia nu e perfecta. Cum spunea Winston Churchill, democratia e cel mai prost sistem de gurvernare, in afara de cele incercate pana acum. Viata niciodata nu a fost, nu este si nu va fi 100% corecta pentru toti, asta se aplica in orice tara. Intotdeauna vor fi niste prosti cu functii inalte care isi vor bate joc de tine, care poate meriti mai mult. Ca e seful tau, ca e presedinte, ca e o ruda, asta e viata si nicio solutie de asta drastica nu ar repara acest lucru. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Adica iar repetam sintagma: fiecare popou are conducatorul pe care il merita!
![]() Poporul lu Brucan ai fi vrut sa voteze vreun Obama? Sa fim seriosi! ![]() |
--------------------
**
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 9 Dec 2009, 09:37) CGB, tu uiti ca ai fi votat cu oricine dar nu cu basescu? Singura diferenta intre tine si batranelul ala este domiciliu... n-as fi votat cu oricine. nu-s chiar asa inconstient. daca se ajungea la o lupta intre base si becali, mergeam si-mi anulam votul. n-as fi dat votul meu in nici un caz unuia ca becali, oricat de mult mi-ar displacea matrozu. alex, psd de unu singur nu e rezolvarea, asta clar. dar io am votat presedintele, nu partidul. asa am considerat io, ca geoana ar face mai multa cinste functiei de presedinte decat basescu. mi se pare mai potrivit ptr un presedinte care sa ne reprezinte in lume. cat despre formarea guvernului, as fi vrut sa vad si cum merge o alianta psd+pnl (o guvernare pe fata, nu pe ascuns cum a fost pe vremea lu tariceanu), asa cum a promis geoana. ptr ca in rest, de 5 ani, s-a incercat orice: pdl+pnl, psd+pdl, pdl de unu singur. si nimic n-a mers. da' daca nu se poate si lumea a votat tot basescu, si basescu vrea musai pdl la guvernare, o sa retraim iar ultimii 5 ani. si-mi exprim iar speranta ca demersurile psd legate de fraudare, indiferent de rezultat, sa se lase cu dosare penale ptr cei care au facut prostii. si pe viitor tentatia de-a face porcarii la alegeri, poate o sa fie mai mica. This post has been edited by CGB: 9 Dec 2009, 10:24 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
referitor la votul din afara...
anumite state nu accepta dubla cetatenie... ... e si asta o idee... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
bardu |
![]()
|
Inapoiatii mintal nu au drept de vot.
Testul poligraf sau de IQ nu se traduce in garantia unei alegeri corecte sau potrivite pentru tara. Poti sa scoti cel mai mare punctaj la testul IQ si sa fi incapabil sa conduci o tara. Nu cred ca cea mai buna solutie este discriminarea. Da, nu dai doi bani ce cel care matura strada, pe cel care ridica gunoiul, pe cel care vinde in piata, pe femeia de servici, pe cel care iti spala geamurile in benzinarie, insa ai nevoie de munca lui. Asa cum e el, prost, idiot, incult are si el o utilitate in orice societate, genereaza plus valoare, consuma etc, etc. Fara ei am fi ca si "morti" . |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
Traian Băsescu a declarat, duminică noapte, înainte de a pleca de la sediul PDL, unde s-a făcut numărătoarea paralelă a voturilor de la turul II al alegerilor prezidențiale: "E un fleac, i-am ciuruit!".
Adica ce sa intelegem???? ca dupa ce a castigat la mustata, cu o diferenta de nici 1%, a ciuruit vre-o 5 milioane de oameni care au votat impotriva lui??? |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
C.a.catul asta de topic nu se mai inchide? Ca deja s-a ouat treaba! Se stie cine a iesit!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pana nu avem Presedinte validat nu se inchide. Acum asteptam rasturnarea rasturnarii
![]() |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
A l e x |
![]()
|
CGB, daca ar fi castigat Geoana, acum ai fi spus "Cinste celor de afara! Ne-au salvat tara!"
Dar cum a castigat Base, cei de afara sunt niste nenoriciti care nu merita dreptul la vot. Sa fim seriosi... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:56 |