Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am o senzatie de deja-vu. parca a mai fost candva in istoria tarisoarei asteia un unic partid si-un unic prejedinte. in tot si-n toate. si parca n-o fost prea bine.
io ma minunez cat de mare e disperarea unuia de-a ramane prejedinte in continuare. si cu un guvern aflat la dejtu' lui mic condus de un prim-ministru a carui coloana vertebrala are consistenta osului de meduza si cu niste prefecti subordonati, nici nu-i greu. dupa ce psd a iesit de la guvernare, prefectii lor au fost schimbati in 20 de minute. iar noul guvern arata ceva de genul: udrea e si ministreasa la mediu, pogea e ministru si la munca, videanu e ministru si la sanatate iar boc asigura interimatul la invatamant. faza cu videanu la sanatate si boc la invatamant e beton. chestia najpa e ca s-a dus euro-nspre cer iar noi o s-o belim mai rau decat pana acu'. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(cristib @ 2 Oct 2009, 07:59) am o senzatie de deja-vu. parca a mai fost candva in istoria tarisoarei asteia un unic partid si-un unic prejedinte. in tot si-n toate. si parca n-o fost prea bine. io ma minunez cat de mare e disperarea unuia de-a ramane prejedinte in continuare. si cu un guvern aflat la dejtu' lui mic condus de un prim-ministru a carui coloana vertebrala are consistenta osului de meduza si cu niste prefecti subordonati, nici nu-i greu. dupa ce psd a iesit de la guvernare, prefectii lor au fost schimbati in 20 de minute. iar noul guvern arata ceva de genul: udrea e si ministreasa la mediu, pogea e ministru si la munca, videanu e ministru si la sanatate iar boc asigura interimatul la invatamant. faza cu videanu la sanatate si boc la invatamant e beton. chestia najpa e ca s-a dus euro-nspre cer iar noi o s-o belim mai rau decat pana acu'. Cred ca te referi la Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu cand ai mentionat un unic presedinte, si la PCR si PSD cand ai mentionat un unic partid. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
bravo bai Modus, esti perspicace. hai sa-ti zic si eu cam ce senzatie am: genul asta de baietei - care nu vad nici stanga, nici dreapta, ci numai pe prea iubitul conducator - nici daca isi prind nevasta gang-banged de 5 ori pe zi nu pot sa admita ca e curva... e doar o tipa cu o oarecare slabiciune pentru sexul tare
![]() cam asa esti tu cu Base, cu Udrea si cu tot neamul lor ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Bah! Nu mai amestecati politica cu gangbanged... ca nu se stie ce-o sa iasa.
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
ce a iesit si pana acum. te uiti la lista aia cu optiuni, numai dejectii, numai mincinosi, numai maimutoi. si vine cate-un nene sa ma convinga ce bun e unul sau altul. deschide ochii, puiut de comunist
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
SUBSCRIU
Basescu e clar de ce nu-l votez (a propos, ati observat ca romania a ajuns tara oamenilor medii spre inferiori, a taranilor, a valorilor de jos, a prostiei, etc, eu fix senzatia asta o am, oare cumva se trage de la primul om al tarii?), Geoana am inteles ca e pesedist (Galatiul ar scapa de PSD doar cu o bomba ca la Hirosima), deci nu, si nici nu m-a impresionat cine stie ce, de Crin Antonescu nu stiu nimic, doar de la voi (asta pentru ca nu ma uit pe posturile romanesti si nici nu citesc rubricile politice de prin ziare, ma plictisesc), dar de Vadim Tudor ca sa-l votez, ar trebui sa fiu vreun descendent de-al lui Hitler ca sa fac asta. Asadar, va rog eu sa dati un raspuns unuia care habar nu le are cu politica si nici n-ar vrea (pentru ca aduce doar nervi sa ma gandesc la asta), cam cum ar putea sa-si exercite dreptul de vot in acest caz si sa si foloseasca la ceva, ca n-as vota toate dejectiile alea never. This post has been edited by Laurentziu83: 4 Oct 2009, 09:03 |
--------------------
.
.
.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pai daca nu stii nimic de Crin e bagat si el la dejectii?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
aphophis |
![]()
|
e clar ca e imaculat
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma intreb cat de mult se potriveste rezultatul din poll-ul asta cu ce va vota multimea de alegatori. Nu de alta, dar cel putin aici Geoana nu pare a avea vreo sansa de turul II.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Omu spunea ca nu stie nimic de el... ....
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bai politicienilor...
![]() V-ati uitat azi la ProTv la emisiunea "Dupa 20 de ani" ? Aha... Si l-ati vazut pe Crin Antonescu invitat ? Aha... si nu vi s-a facut scarba de ce spunea acolo ? Nu ? Mie cam da... Am urmarit emisiunea pret de vreo 10-12 minute dupa care am mutat pe TVR2 ca dadeau in reluare o emisiune moto... ![]() Credeti-ma, a fost mult mai interesanta decat aberatiile si "injectiile" lui Crin... Altceva mai stie baiatul asta ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aphophis |
![]()
|
asta e din categoria lui geoana "criza numele tau este basescu" . penibil
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 4 Oct 2009, 12:58) Acum pe bune....Ai un exemplu legat de Crin Antonescu similar cu flota, apartamentul luiBase si al fetei mai mari? Are Antonescu vreun frate care e bagat in combinatii ca sa deschida usi la Cotroceni sau in alta parte? Tine partea Antonescu unor dame ca Udrea sau Ritzi? Spun unii ca e omul lui Patriciu. O fi, nu zic nu. Dar daca ar fi asa deriva de aici fapte ce pot fi incriminate penal? Pana una alta doar presedintele in functie are la activ fapte, cum sunt cele legate de flota si apartamentul ala din Mihaileanu care sunt si pot fi cercetate penal. Veniti cu un exemplu macar, si vorbesc de anchete de presa, dosare penale si altele si apoi putem sa il bagam pe Antonescu in aceeasi oala cu Basescu. This post has been edited by Dan73: 4 Oct 2009, 18:19 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 4 Oct 2009, 19:19) Are Antonescu vreun frate care e bagat in combinatii ca sa deschida usi la Cotroceni sau in alta parte? Tine partea Antonescu unor dame ca Udrea sau Ritzi? Nu, sau ma rog, inca nu... Sau altfel... Inca nu l-au luat la puricat deoarece pana acum nu au avut niciun interes. L-au lasat in pace pana acum avand in vedere ca nu a deranjat pe nimeni, momentan. Probabil astfel de sapaturi se vor face in ultimile zile de campanie. Sigur o sa-i gaseasca si lui ceva. Deci stai linistit ca echipele celorlalti catindati... nu dorm. Isi pregatesc minutios temele si le vor expune la momentul potrivit. Da, stiu ca am dreptate. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ramane de vazut daca va fi asa. Pana una alta sub ministeriatul lu' asta au disparut 40-50 de nave (daca mai tin bine minte), si-a atribuit un apartament din fondul locativ desi nu avea dreptul platind pe el de 10-15 ori mai putin decat pretul pietei....fie-sa are un apartament care era cotat la momentul achizitiei la o suma pe care nu o poate justifica...pe ailalta a impins-o in functia actuala asta dupa ce a bagat-o in servici si mai 'nainte la Luxten (lucru recunoscut in prostia ei de cea mica)
Pe la tara lumea zice: "ei si ce, ailalti nu fura?" Si il voteaza. Aberant dar asta e. Evident ca amanunte precum faptul ca s-au gasit prejudicii zero in dosarul flota imediat ce a preluat mandatul nu mai conteaza...nu mai conteaza nici ca familia o duce foarte bine si ne scuipa in cap din Range-ul sport, nici ca in parlamentul european s-a dus o imbecila. Lumea uita. In orice tara normala isi dadea demisia numai pentru chestia cu apartamentul, nici nu se mai punea problema sa candideze ca nici nr de semnaturi nu-l mai obtinea...dar la noi merge. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 4 Oct 2009, 19:41) nu mai conteaza (...) ca in parlamentul european s-a dus o imbecila. Mai trebuie sa-ti aduc aminte ca in parlamentul ioropean s-au mai dus si alti imbecili precum Becali sau Vadim ? Dar ce mai conteaza atata vremea cat EBA e fata lu' tata ? ![]() Apropos de asta, nu uitati de Kanal D, azi la ora 22:00 de emisiunea cu acelasi nume... "fata lu' tata"... Apare si Flamingo p-acolo intr-un rol super-secundar... (sunt clientul care agata intr-o parcare o prostituata, adica pe fata lu' tata si care apoi o duce la hotel si-si face de cap)... Deh, n-au avut astia bani multi si pentru mine si m-au distribuit intr-un rol mic de tot... ![]() Scuze de offtopic dar vad ca e la moda treaba cu fata lu' tata. Deh, se pare ca televiziunile s-au inspirat din viata reala... ![]() This post has been edited by Flamingo: 4 Oct 2009, 18:54 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 4 Oct 2009, 18:19) Acum pe bune....Ai un exemplu legat de Crin Antonescu similar cu flota, apartamentul luiBase si al fetei mai mari? Are Antonescu vreun frate care e bagat in combinatii ca sa deschida usi la Cotroceni sau in alta parte? Tine partea Antonescu unor dame ca Udrea sau Ritzi? Spun unii ca e omul lui Patriciu. O fi, nu zic nu. Dar daca ar fi asa deriva de aici fapte ce pot fi incriminate penal? Pana una alta doar presedintele in functie are la activ fapte, cum sunt cele legate de flota si apartamentul ala din Mihaileanu care sunt si pot fi cercetate penal. Veniti cu un exemplu macar, si vorbesc de anchete de presa, dosare penale si altele si apoi putem sa il bagam pe Antonescu in aceeasi oala cu Basescu. sunt sigur ca antonescu are si el petele lui negre de devalizari. citisem pe un alt forum ca atunci cand a fost ministru al tineretului si sportului, a dat pe gratis un lant de hoteluri detinut de minister. Nu mai gasesc link-ul, sper sa il gasesc. Ca sa nu mai zic de actuala lui sotie, care a beneficiat de acelasi nepotism ca si eba. Ce am mai gasit la o cautare sumara despre antonescu si finii lui (din cate vad exista o anumita pasiune pentru tepe imobiliare : D ) : http://stiri.rol.ro/content/view/1791/2/ Si inca una, tun cu terenuri, patronat de antonescu cu herastraul: http://www.gardianul.ro/2008/04/19/societa...re-s112737.html ca sa nu mai zic de povestea popovicioiu unde si crin era abonat: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Soc...-Popoviciu.html culmea e ca se pare ca antonescu e unul dintre cei care a contribuit la bunastarea lui popovicioiu: http://www.ziarobiectiv.ro/ancheta/georgiu...-popoviciu.html Un lucru vreau sa subliniez. Din 1992 crin e parlamentar. Ce a facut de atunci pentru tara? This post has been edited by aphophis: 4 Oct 2009, 19:12 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
@ flamingo...Nu se raspunde asa, nu te supara. Asta e ca si chestia pe care o zic unii: "ce daca a furat, fura si altii". Ce relevanta are in cazul de fata faptul ca si Becali a ajuns europarlamentar? Ala macar a fost ales pe spezele lui. Pe Vadim nici nu l-a baga in aceeasi oala...dincolo de nebunia si caracterul lui e un om citit, nu un imbecil care sa ne faca de ras.
Deci .... Nu dom'le nici nu tre' sa ne punem problema macar sa votam un presedinte care e suspect de furt atata timp cat avem unii asupra carora, deocamdata, nu planeaza nici o suspiciune. @aphophis...diferenta e ca finul ala al lui Antonescu a fost arestat si anchetat de DNA. Nu exista nici o legatura cu el in dosar. In legatura cu Adina Valean. Sa zicem ca i-a pus proptele, insa daca o pui langa pitipoanca aia mica o sa vezi diferenta dintre un om educat si o ...nici nu-i mai spun cum e ca....Diferenta e foarte mare si nu poti spune altceva. Mie nu mi-e rusine ca Valean e europarlamentar ci ca EBA e in functia aia....idem si cu Becali, sa nu mai zica cineva ca asa si pe dincolo. This post has been edited by Dan73: 4 Oct 2009, 19:20 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
nu e nici o diferenta care sa conteze dpdv moral. Din punctul asta de vedere nu conteaza ca una e proasta si una e mai rasarita. Amandoua au ajuns unde au ajuns datorita nepotismului. Si culmea e ca antonescu l-a infierat pe marinar de nepotism, uitand ca si el a facut la fel
![]() Despre speculatiile imobiliarre din herestrau (si nu numai) facute de antonescu ce parere ai? tot imaculat e ? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Stai ca m-am uitat la Michael Moore.
Nu am inteles daca fostul Birou de turism pt tineret e tot una cu societatea comerciala Biroul pentru turism si tranzactii. In orice caz pe vremea lui Stolojan a intrat BTT in posesia celor 7 hectare. Ca o fi intarit si Antonescu printr-un act...o fi. Sa vedem ce raspuns va da ca probabil va fi dezgropata povestea. In legatura cu povestea Popoviciu...vezi ca in articolul ala e incriminat mai mult Basescu decat Antonescu si oricum tin bine minte cine i-a luat apararea public lui Popoviciu. Nu a facut mare lucru Antonescu pentru tara, departe de mine de a-i atribui merite pe care nu le are. Nu stiu cat bine a facut Basescu in anii astia...cred ca mai mult rau. In orice caz, Antonescu nu are dosar penal. Daca cu nasul asta pe care il detin voi constata ca ceva pute (si nitelus miroase in treaba cu BTT-ul....repet, astept sa vad ce raspunsuri va da) atunci vorba aia...no problemo, next...pana ajung la Vadim, ca pe ipocritul ala de Basescu in veci nu-l voi vota. O sa imi sara poate unii in cap ca am zis-o pe asta cu Vadim dar uneori ma gandesc ca numai o catastrofa mai poate scoate tara asta de pe linia pe care e si din rahatul in care e. This post has been edited by Dan73: 4 Oct 2009, 20:28 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
pai si antonescu a contribuit, el a "sifonat" terenul spre SC Biroul de Turism si Tranzactii S.A . Cat despre popovicioiu, tocmai asta este, ca la antene de exemplu basescu era pus pe cruce pentru legatura cu popoviciou, cand de fapt erau unsi (se pare) si altii, ca antonescu de exemplu. Si astea sunt doar cateva exemple. Care demonstreaza ca antonescu e manjit cu rahat ca si ceilalti, ce promoveaza iubite pe pcr in parlament si tot asa. Ba in plus are si ~17 ani de parlamentar. Timp in care eu nu am auzit sa fi facut ceva notabil. Si inca ceva ,am inteles ca deja antonescu e marele aparator al bugetarilor, nu e de acord cu taiere de salarii, cu reducerea numarului de bugetari si tot asa. Cum se impaca asta cu liberalismul de care ar trebui sa dea dovada un candidat al unui partid liberal?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Am si spus mai sus...cred ca e alegerea cea mai buna dintre candidati. E si un pic subiectiva dat fiind ca s-a declarat regalist. Dar pot sa imi schimb oricand optiunea, niciodata catre basescu si becali. Nici Oprescu nu imi place ...cabotin ca si presedintele.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Oprescu e un basescu la o scara mai mica. Doar atat!
Apropo de emisiunea cu Antonescu de pe protv: "Ne trebuie un guvern de tehnocrati". Bai da bine ca ne-a spus el asta ![]() ![]() ![]() ![]() Inca 2 probleme: 1. Sunteti de acord ca domnul Tariceanu este mult peste Antonescu dpdv al culturii si al logicii? 2. Radacinile numelui Crin? |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 4 Oct 2009, 08:57) SUBSCRIU Basescu e clar de ce nu-l votez (a propos, ati observat ca romania a ajuns tara oamenilor medii spre inferiori, a taranilor, a valorilor de jos, a prostiei, etc, eu fix senzatia asta o am, oare cumva se trage de la primul om al tarii? cand pui un mitocan, in fruntea unei cete de melteni creduli, ceata de melteni creduli se va transforma intr-o ceata de mitocani creduli. io nu pot sa uit imaginea marinelului de la nu stu ce intrunire a sefilor de stat. toata lumea d-acolo socializa, numa tîrlanu' nostru era stingher. nici macar soferii limuzinelor nu-l bagau in seama. freca buha stingher cu mainile-nfipte-n buzunare si tocea pingelele facand ture pa peluza de unu singur. oare de ce? poate ptr faptul ca nu se putea intelege cu aia de p-acolo, el nepreacunoscand limba iengleza? sau poate din cauza faptului ca el saracu' nu are alte subiecte de discutie in afara de vesnica hahaiala cu care ne-a obisnuit? io ma-ntreb si altceva: oare se poate purta o discutie cu omul asta, pe un alt subiect decat mistocareala si hahaiala si intrigi de culise? faza cu baselu' stingher spune muuuulte despre felul in care sintem tratai ca natie in lume. ma rog, imaginea aia cu marinelu stingher si nebagat in seama, spune ceva unuia care are un graunte de creier in cap. unui ultras portocaliu, acea intamplare nu-i transmite absolut nimc. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(cristib @ 5 Oct 2009, 09:13) faza cu baselu' stingher spune muuuulte despre felul in care sintem tratai ca natie in lume. ma rog, imaginea aia cu marinelu stingher si nebagat in seama, spune ceva unuia care are un graunte de creier in cap. unui ultras portocaliu, acea intamplare nu-i transmite absolut nimc. Cu alte cuvinte cei care-l voteaza pe Basescu sunt niste alienati. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
nu, doar creduli, doar indoctrinati suficient de mult cat sa mai puna botul la ce delireaza marinerul.
ce haioasa a fost treaba cu lansarea candidaturii, aia dadeau la TV interviuri cu Videanu, cu Udrea, cu Blaga... se pare ca numai Videanu nu era surprins ca isi va lansa Base candidatura, numai el stia, restul erau toti surprinsi, muti, inlemniti, inclusiv Basescu. Udrea a ramas fara cuvinte, adica MUTA, deci a ramas ca MUTA la Base ![]() Videanu face "farmice", stie tot, e clarvazator. si cica si pliantele de campanie erau puse la posta deja, dar totusi Basescu nu stia ca va candida ![]() Modus, cine te crede alienat in situatia asta? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
Asta e alta poveste demna de faze de toata jena.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ma, oricine o iesi, numai sa ridice o data pretul apartamentelor, ca-i piata moarta si eu am ramas cu al meu in brate, nu-l ia nici dracu, cerere zero barat
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adip ce apartament????
hai ma...cum sa mai creasca...astea vechi sunt la acelasi pret cu cele noi... nu prea e normal..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 05:50 |