Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
andurs |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Foarte greu de spus cu cine votez...
In mod sigur nu Basescu, pentru ca m-am saturat... In mod sigur nu Crin pentru ca deja sunt satul de ceilalti dinaintea lui... Foarte sigur nu Geoana, nici macar din mila... Destul de sigur ca nu ma voi oprii asupra lui Oprescu (imi pare aceiasi Marie cu alta palarie). Cel mai sigur nu voi vota cu Vadim(cu toate ca este singuru' pe care il stimez din punct de vedere al limbajului si culturii, dar din pacate ii fileaza destul de rau si lui lampile) A mai ramas cineva? A... era sa uit Becali nu candideaza? ![]() In mod ciudat sau nu, imi este sila sa vorbesc despre intoleranta fata de majoritatea politicienilor. In concluzie domnilor, nu prea achiesez cu ideea de a imi da votul vreunuia dintre acesti x-si/bat. ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 1 Oct 2009, 13:23) Ia stimabile Modus si ceteste aci: http://www.cotidianul.ro/dennis_wilcox_un_...rism-99452.html sa vezi ce zice omu' ala de turismul frumoasei tale. ala nu e un bun roman, deci nu ne intereseaza parerea lui. tu esti un om rau si ai ceva personal cu Udrea. ea saraca n-a facut nimic, chiar nimic nimic nimic... iar alea 75 de milioane oricum trebuiau cheltuite, nu inteleg care e problema ![]() acum pe bune, concurs de salvamari a facut, de dat cu poneiul s-a dat, cu bicicleta s-a dat, de dansat a dansat, de bagat picioarele in apa - si le-a bagat, si nu doar in apa ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
solid convert am o parere apropiata de a ta, cu mentiunea ca totusi ar fi pacat sa il votam pe Oprescu pentru ca face o treaba atat de buna la primarie... dupa aia cine stie cine vine. Mai bine sa il lasam acolo
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la primarie zici? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Piciorusele nu le-a bagat prea mult in apa ca ierea alge scarboase. Brrr.
Dar iar sunt rau...lasa ca e dama buna. In legatura cu chestiunea zilei....Basescu a starnit toata dandanaua dar a stat doua zile pana a actionat ca sa dea impresia ca cugeta adanc la binele tarii. Eu cred ca miza mai mare decat organizarea alegerilor erau informatiile care incepusera sa transpire de la serviciul ala de informatii al MI-ului. Acolo il durea pe el. In rest....tema psd-ului cu criza si stabilitatea mi se par pur electorale. Oricum guvernul asta era si va fi un generator de criza economica prin incompetenta sa. This post has been edited by Dan73: 1 Oct 2009, 13:59 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu vad de ce e vina lu' baselu pentru ce se intampla azi. De ce nu l-au schimbat pe nica si atat? E clar ca PSD abia astepta chestia asta.. si din cauza asta Romania va avea de suferit... din cauza unor orgolii stupide. Euro deja a crescut, deci urmeaza benzina, tigari si bautura ( pentru cei afectati e durere mare ), painea etccc.....
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
de ce l-ar fi schimbat pe Nica? doar ca vroia Base chestia asta?
aaaa, uitasem, siguranta cetateanului a fost motivul, asa e... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pt ca stia prea multe.
Sau putea afla. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Ce, mai exact?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
rtBK |
![]()
|
Patriciu le-a zis-o tuturor
![]() a zis ceva de genul "pare greu sa se creeze un guvern nou datorita claselor politice actuale si a pseudo intelectualilor psihopati" ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca voi discutati de una de alta pe aici, si nu mai aveti timp deloc pentru ultimile stiri...
Poate nu stiati, dar azi... a cazut guvernul ! This post has been edited by Flamingo: 1 Oct 2009, 15:42 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Și cine-i simte lipsa?
![]() Cred că putem trăi la fel de bine și fără el. Ba poate chiar mai bine. ![]() This post has been edited by VladSoare: 1 Oct 2009, 15:47 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
of of.. ce tragedie
|
--------------------
Sedan
Negru
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Este, nu-i așa? Chiar mă întrebam mai devreme, oare ce motiv de plîns o să am azi...
![]() This post has been edited by VladSoare: 1 Oct 2009, 16:03 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Nu uita! Mi-ai promis ca ma votezi ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Neah, n-ati inteles... Era ceva legat de cei care se pricep la politica in schimb nu au habar ce e in jurul lor, in cazul de fata ca a cazut guevrnul... Sau altfel dar un pic mai dur... M-am legat de politica de la noi care se cam face dupa ureche...
![]() This post has been edited by Flamingo: 1 Oct 2009, 16:05 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE Nu uita! Mi-ai promis ca ma votezi Nu uit. Ai votul meu asigurat. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 1 Oct 2009, 13:39) Piciorusele nu le-a bagat prea mult in apa ca ierea alge scarboase. Brrr. Dar iar sunt rau...lasa ca e dama buna. In legatura cu chestiunea zilei....Basescu a starnit toata dandanaua dar a stat doua zile pana a actionat ca sa dea impresia ca cugeta adanc la binele tarii. Eu cred ca miza mai mare decat organizarea alegerilor erau informatiile care incepusera sa transpire de la serviciul ala de informatii al MI-ului. Acolo il durea pe el. In rest....tema psd-ului cu criza si stabilitatea mi se par pur electorale. Oricum guvernul asta era si va fi un generator de criza economica prin incompetenta sa. nu e basescu singurul vinovat, psd-ul a ales sa se comporte ca un partid de opozitie, insa aflat la guvernare. Si culmea, psd-ul puteau sa numeasca tot un psd-ist la interne, daca vroiau, insa probabil gaseau greu cadre ![]() QUOTE($$ilvviu @ 1 Oct 2009, 15:08) sau poate e o lupta surda pt putere. Nu te teme, ca de stiut toti stiu una alta despre adversari, despre rahaturile ascunse sub presh etc. Din toate pozitiile toti stiu cate ceva despre ceilalti, indiferent ca sunt de la pnl,pdl,psd. QUOTE(Flamingo @ 1 Oct 2009, 15:41) Se pare ca voi discutati de una de alta pe aici, si nu mai aveti timp deloc pentru ultimile stiri... Poate nu stiati, dar azi... a cazut guvernul ! asta este,asteptam reactia furibunda a antenelor lui voiculescu, ca sa ne explice cum a sosit sfarsitul lumii ![]() QUOTE(VladSoare @ 1 Oct 2009, 16:02) cum care? au ramas pesedeii fara jucarie ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
N-o vad pe Udrea in sondaj ! Chiar nu merita sa ne fie presedinte ?
![]() udrea.jpg elena_udrea.jpg elenaudrea01.jpg udreeea.jpg elenaudrea19.jpg elena-basescu.jpg Ooppsss, scuze pentru ultima Elena... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
elenele noastre elene...merg puse in orice FUNCTIE
|
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
- IASI
2002 Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
aphophis |
![]()
|
blonda e urata da buna
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cu alte cuvinte, daca nu v-ati prins, hai sa vedem si partea frumoasa a politicii...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
e frumoasa doar cand esti deasupra. cand esti dedesubt ...
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
valeron_x |
![]()
|
udrea e exemplul perfect al schimbarilor pe care le poate aduce un machiaj si ceva tzoale scumpe. cautati poze mai vechi ale doamnei ca sa vedeti ca devine mai buna pe milion ce trece
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
Valeroane, tot respectul pentru matale, dar cred ca uiti un lucru... Femeia cu cat inainteaza in varsta, cu atat devine mai frumoasa ori mai interesanta ori ambele... Cand sunt pustoaice sunt varza majoritatea, dar cand "imbatranesc" (si aici nu ma refer la babele de 60 de ani), incep sa stie cum se fierbe morcovu-n ciorba...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
gerontofilule
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Ne-am scos!!
![]() ![]() http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/eba...soara/cn/news-2 Un drac!!Nu merge! ![]() Derulati pana la EBA. http://www.tion.ro/ This post has been edited by marian-j: 1 Oct 2009, 21:34 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
de cand nu mai scrie FireChief pe aici despre politici si basei, eu suspectez ca intra pe acelasi cont cu aphophis
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:29 |