Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Master01 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 30 Sep 2009, 22:43) acum sa fie fara suparare, dar care-i problema in acel clip? ( am vrut sa fiu mai soft, ca nu are sens sa incepem o cearta ). |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 30 Sep 2009, 19:43) Cu toate ca voi vota cu Base ![]() ![]() QUOTE(Manuel @ 30 Sep 2009, 21:07) La valoarea parlamentul nostru, nu mi se pare grav...e chiar cu caracter profilactic ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(xcss @ 30 Sep 2009, 22:10) Si nu mai defalca discutia in Boc si Base. Boc e atat de adanc bagat in curu' lu prese ca rar mai simte aer de afara... si asta numai cand vrea sefu'. Limbaj tipic de golan à la mass media romaneasca anti-Base (tov. Voiculescu, Vantu, Sassu, etc.). Cum crezi ca poti convinge pe cineva de veridicitatea punctului tau de vedere cand folosesti un limbaj de miner? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Ma uit la uniii dintre colegii de forum si vad cu cata patima sustin Traian Basescu??? Nu stiu cati ani aveti voi si cat ati prins din comunism si aici ma refer la modul cum Ceausescu a ajuns cel mai iubit dintre noi!!!! Basescu are aceliasi metehne,megaloman, ahtiat dupa putere,cultul personalitatii si in plus mai este si betivan (vrea ca totul in tara asta sa se miste cum vrea el si numai in interesul lui si al gastii pe care o conduce).Copiii lui au inceput sa fie cei mai grozavi copii din tara asta.Daca Elena Basescu nu era fata acestui mini dictator(deocamdata) era ea aleasa europarlamentar pe bune? Astept un raspuns dar foarte argumentat! Ea care, ca si taticul ei sunt niste semianalfabeti pentru care scoala este de prisos, ca doar este Google si nu mai trebuie sa mergem la scoala,facem invatamant de acasa .Cine basca mea mai este si Neagoe Basarab si la ce ma ajuta sa stiu asta?? Citate din intelepciunea Basesciana. A angajat acesta idioata de fica a lui la o firma, Luxten (fosta Elba Timisoara) am vecini care lucreaza in acesta firma si odrasla lui Basescu era numai pe statul de plata (prostii de acolo muncesc si pentru cea mai iubita fica) !!Cealanta desteapta de fica a ajuns mai ditamai notarul prima data la tara si pe tema asta au curs metrii de film la TV acum mai este la tara??? Nu acum va rezolva problemele notariale la Bucuresti. Toti stiti bine cat de greu este sa ajungi notar pe bune in tara asta de 2 lei. ALO VOI ASA UN PRESEDINTE VA DORITI? CEAUSESCU NU A FOST DEAJUNS SAU POATE NU ATI TRAIT IN REGIMUL LUI SI VRETI SA VEDETI CUM ERA? Decat pe canalia asta mai bine il votez pe Vadim ca si asta este mai bun decat un specimen ca Basescu !
This post has been edited by s_j_teo: 1 Oct 2009, 08:00 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Modus |
![]()
|
Luxten e fosta Elba Timisoara??? De unde si pana unde ai scos-o?
EBA a fost votata pentru Parlamentul European. Degeaba e fiica presedintelui, ca n-ar fi ajuns acolo daca nu o vota cine s-a dus la vot. Nu e vina lu Basescu ca au votat-o oamenii. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Mai documenteazate si tu eu stau in Timisoara si pe portile fostei ELBA sta mare acum scris LUXTEN !
Cati au votat-o pe proasta de Baseasca? procentu ala al ei din cati au fost la vot este cat o comuna mai mare ca si numar de oameni.Acum mai sunt si fani ca tine care probabil ai votat-o poate ea te reprezinta ca sunt destui in Romania pe care Basescu ii reprezita deaceia suntem unde suntem. This post has been edited by s_j_teo: 1 Oct 2009, 08:37 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Moduse, limbajul lui xcss e mult prea elevat fata de ce da pe gusa idolul tau si fata de ce-ar merita acesta.
Hai sa-ti dau doar cateva exemple: "ai manjit clanta cu kkt" - base catre ciorbea "gaozarilor" "tiganca imputita", toate in conditiile in care domnia sa era ministru sau președintele in functiune al Romaniei. Si tu il acuzi de limbaj licentios pe un cetatean obisnuit, platitor de taxe si impozite, care a ajuns la limita rabdarii datorita nesimtirii primului? Astea au ramas toate argumentele tale? Vezi ce a scris si s_j_teo mai jos, bagati la cap ca omul are dreptate! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
E simplu raspunsul la intrebarea din titlu...
ANTI - BASESCU This post has been edited by dantes: 1 Oct 2009, 08:22 |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(s_j_teo @ 1 Oct 2009, 08:07) Cati au votat-o pe proasta de Baseasca? procentu ala al ei din cati au fost la vot este cat o comuna mai mare ca si numar de oameni.Acum mai sunt si fani ca tine care probabil ai votat-o Acum mai sunt si fani ca tine care probabil ai votat-o poate ea te reprezinta ca sunt destui in Romania pe care Basescu ii reprezita deaceia deaceia suntem unde suntem. Cu un asemenea limbaj, nici nu ma mira ideile tale 1 Oct 2009, 08:27: QUOTE(Manuel @ 1 Oct 2009, 08:08) Moduse, limbajul lui xcss e mult prea elevat fata de ce da pe gusa idolul tau si fata de ce-ar merita acesta. Hai sa-ti dau doar cateva exemple: "ai manjit clanta cu kkt" - base catre ciorbea "gaozarilor" "tiganca imputita", toate in conditiile in care domnia sa era ministru sau președintele in functiune al Romaniei. Si tu il acuzi de limbaj licentios pe un cetatean obisnuit, platitor de taxe si impozite, care a ajuns la limita rabdarii datorita nesimtirii primului? Astea au ramas toate argumentele tale? Vezi ce a scris si s_j_teo mai jos, bagati la cap ca omul are dreptate! Daca un presedinte vorbeste asa, nu inseamna ca si criticii lui trebuie sa se poarte la fel. Cu ce sunt ei mai buni daca se exprima la fel? Asta ca sa nu facem nicio referire la ceilalti contracandidati imaculati. This post has been edited by Modus: 1 Oct 2009, 08:27 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
modus, uita-te la clipul asta cu doua preferate ale tale, bucura-te si ia-le acasa
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(Modus @ 1 Oct 2009, 08:53) Limbaj tipic de golan à la mass media romaneasca anti-Base (tov. Voiculescu, Vantu, Sassu, etc.). Cum crezi ca poti convinge pe cineva de veridicitatea punctului tau de vedere cand folosesti un limbaj de miner? Si cu esti tu mai bun daca te exprimi astfel??!! Eu cred ca e momentul sa te calmezi, sa-ti masori cuvintele(ca vad ca sa faci observatii la altii te pricepi) si sa nu mai umpli (si) topicul asta de postari fara rost dand astfel posibilitatea celor ce au ceva de spus sa o faca!Ma plictisesc sa tot "sar" peste balariile tale. Imi cer scuze pentru offtopic. This post has been edited by marian-j: 1 Oct 2009, 09:29 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Deci cine ma voteaza?
Promit ca o sa vb frumos si nu fac pe nimeni gaozar... In fata lui base am toate sansele dar nu stiu daca am sanse in fata sfintilor mei contracandidati... This post has been edited by RaduNG: 1 Oct 2009, 09:02 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ceva "vintage" de dragu' vremurilor trecute:
basescu este dumnezeu el este unicul dumnezeu numai lui trebuie sa ne inchinam cine nu e cu basescu e un gaozar de fapt toti sinteti gaozari udrea e dumnezeul feminin elena basescu este cea mai dajteapta, da' e gaozarii rai si se ia de ea acu' puneti laba pa munca, gaozarilor! l.e: am uitat sa bolduiesc si acu' nu mai mere. deci considerati ca textele scrise cu albastru is si bolduite. This post has been edited by cristib: 1 Oct 2009, 09:15 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
![]() ![]() Good old days. ![]() Pe unde o fi Chief? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
se pregateste intens (flotari, genoflexiuni) pentru campania electorala... si-a facut cont pe vreo 10 forumuri, iar pe reno e in umbra lui Modus
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
delete.
Mai postati de multe ori clipul ala? deja are topic separat. This post has been edited by rtBK: 1 Oct 2009, 09:38 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Se destrama coalitia?
Cade Guvernul? Ne baga Basescu si mai adanc in mocirla? Cam astea sunt intrebarile pe ziua de azi. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
rtBK |
![]()
|
Cand PDL a plecat de la putere, de ce nu se agita nimeni cum se agita acum. O sa fie fix aceasi branza.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Modus @ 1 Oct 2009, 09:25) Daca un presedinte vorbeste asa, nu inseamna ca si criticii lui trebuie sa se poarte la fel. Cu ce sunt ei mai buni daca se exprima la fel? ![]() ![]() ![]() Geniala ideea de a ne alege un presedinte care sa fie de exemplu negativ. Se uita criticii si tot poporul si zice: "asa nu" Asadar, sa-l mai alegem pe vreo 5 mandate pana isi epuizeza toate resursele de mitocanie, poate ne vom civiliza mai repede asa ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Modus |
![]()
|
Vai de voi.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Doar 3 voturi il desparte pe Crin de principalul urmaritor.
Nu pe bune acum, voi chiar il vedeti pe Crin Antonescu presedintele vostru ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 1 Oct 2009, 11:47) Asadar, sa-l mai alegem pe vreo 5 mandate pana isi epuizeza toate resursele de mitocanie, poate ne vom civiliza mai repede asa ![]() Acum inteleg de ce o sa iasa Crin ![]() Cred ca ar trebui sa existe un candidat pentru Nu votez. Daca nu veniti la vot iese X ![]() This post has been edited by rtBK: 1 Oct 2009, 11:36 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Dupa cum probabil stiti, base a facut nefacuta si a rupt coalitia, semnand remanierea lui Nica! Mi se pare o iresponsabilitate absolut incalificabila, practic nu mai am cuvinte care sa exprime scarba profunda care m-a cuprins!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hmm...si avem guvern pdl suta la suta...sau au dato ca la ploiesti.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 1 Oct 2009, 12:33) Deci...eu unul mi-as fi dorit sa am un rege sa o regina. Daca nu se poate asta as vrea un presedinte care sa fie pe tiparul a doi-trei profesori pe care i-am avut in facultate. Oameni doxa de stiinta, cu prestanta, foarte culti, cu mult bun simt si care puteau tine oricand o cavantare la liber pe multe teme. Cum nu am gasit acest tipar, decat intr-o mica masura, la nici unul dintre candidati, nu am ce face decat sa aleg varianta pe care o consider eu cea mai buna din toate. In orice caz, Basescu e pe ultimul loc ca si optiune...e cel mai departe de modelul meu de presedinte, chiar si sub Vadim. Dincolo de caracterul lui de doua parale, Vadim ii da clasa lui Basescu la stiinta de carte, ca sa zic asa. Ma rog, asa zic eu ca e bine daca vrem sa avem cu ce iesi in fata, in lumea asta civilizata unde ne caznim sa intram. Asa, cu personaje d'astea bune de creat atmosfera la carciuma, e clar spre ce ne indreptam. Daca ar fi sa fac un top cu personajele cu care mi-ar place sa chefuiesc intr-o carciuma cred ca cineva ca Basescu ar fi printre primele locuri ia Antonescu mai pe la coada asa. This post has been edited by Dan73: 1 Oct 2009, 12:02 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 1 Oct 2009, 11:53) Dupa cum probabil stiti, base a facut nefacuta si a rupt coalitia, semnand remanierea lui Nica! Mi se pare o iresponsabilitate absolut incalificabila, practic nu mai am cuvinte care sa exprime scarba profunda care m-a cuprins! "Care e problema?" (Adrian NASTASE) 1 Oct 2009, 12:03: QUOTE(b76bgaarh @ 1 Oct 2009, 11:56) Nu, mai e tanti Cati, conu Nemirschi (toata lumea se ia de Udrea, dar de Nemirschi si Andronescu nu zice nimeni nimic, ca doar forumistii de pe reno.ro sunt echidistanti). This post has been edited by Modus: 1 Oct 2009, 12:03 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Modus, esti foarte tare!
Daca mai urmaresc acest topic, o fac doar pentru posturile tale! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
moduse iti doresc sa traiesti bine....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ia stimabile Modus si ceteste aci:
http://www.cotidianul.ro/dennis_wilcox_un_...rism-99452.html sa vezi ce zice omu' ala de turismul frumoasei tale. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:03 |