Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Probabilitatea e destul de mare dar eu vorbeam de alegerile noastre de pe forum
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar cine a spus ca o sa candideze ?
![]() De Oprescu sunt sigur, c-au venit unii azi in fata blocului sa le completam listele... dar Crin ? ![]() Parca-l vad la final... Soldati, treceti Dambovita ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Turul 2 va fi intre Basel si Crin.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Da' Crin atsta e oltean. Corect ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Da, de la Tulcea.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(Modus @ 29 Sep 2009, 17:41) Multe. N-am chef acum să mă gîndesc la toate. Să amintesc numai că de cîte ori deschide gura scoate o bășină. Sau să amintesc că de cîte ori deschide gura minte cu atîta nerușinare încît toți pedeseriștii la un loc par copilași pe lîngă el, și nici măcar nu-i pasă cînd e prins cu minciuna, îl doare fix în cot. Sau să amintesc că în tot timpul mandatului n-a făcut nimic altceva decît să bage zînzanie între toți, să latre cînd la unii cînd la alții, pentru ca a doua zi să fie bun prieten tocmai cu cei la care lătrase anterior. Sau să amintesc despre cum a condus beat. Sau despre afacerile făcute pe spinarea statului de familia și prietenii lui. Sau despre cum a impus ca prim ministru o marionetă bleagă și proastă al cărei unic rol este să joace după cum i se cîntă de la Cotroceni. Sau despre amenințările primite de cei care au îndrăznit să pună sub semnul întrebării afacerile anumitor apropiați ai lui. Sau despre cum a ajuns odrasla lui proastă și incultă parlamentar european cu ajutorul unei campanii electorale cu o finanțare foarte dubioasă. Și așa mai departe. Plus că mai am niște ghimpi contra lui și de pe vremea cînd era primar, dar n-are rost să-i mai aduc acum în discuție. Nu mai contează acum, n-are rost să încerc să enumăr tot. Nici nu-mi amintesc chiar tot și nici nu vreau să încerc să-mi amintesc. Pentru mine e suficient. Să-l voteze cine-l place. Eu îl urăsc mai mult decît l-am urît pe Ilici la vremea lui, deci voi vota contra lui. This post has been edited by VladSoare: 30 Sep 2009, 08:07 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Eu votez cu ultima varianta!
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Basescu. Daca s-ar putea, fara Boc
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai nu prea se poate. Cam asa se defineste el fata de cei din jur, ca stapanul fata de slugi. Daca o sa se sature actualul Boc (desi ma indoiesc) are sa-si gaseasca alt Boc.
@Adrian..pe lista aia de la sectia de votare, in dreptul numelui tau, va fi o bifa si o semnatura, iar in urma votul tau. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Totusi vad ca sta destul de bine basescu in sondajul asta. Mai sunt si cativa care nu s-au hotarat... s-ar putea sa avem o surpriza in turul 2
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Din păcate nu cred că membrii Reno.ro sînt reprezentativi pentru populația cu drept de vot.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Suntem mai ciudati, asa-i? Daca aveam masini Nemtesti, ne incadram in grafic?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Pai aia cu masin nemtesti voteaza contra lui Base, ca indraznit sa schimbe Golf-ul pe Logan!
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 30 Sep 2009, 07:54) Multe. N-am chef acum să mă gîndesc la toate. Să amintesc numai că de cîte ori deschide gura scoate o bășină. Sau să amintesc că de cîte ori deschide gura minte cu atîta nerușinare încît toți pedeseriștii la un loc par copilași pe lîngă el, și nici măcar nu-i pasă cînd e prins cu minciuna, îl doare fix în cot. Sau să amintesc că în tot timpul mandatului n-a făcut nimic altceva decît să bage zînzanie între toți, să latre cînd la unii cînd la alții, pentru ca a doua zi să fie bun prieten tocmai cu cei la care lătrase anterior. Sau să amintesc despre cum a condus beat. Sau despre afacerile făcute pe spinarea statului de familia și prietenii lui. Sau despre cum a impus ca prim ministru o marionetă bleagă și proastă al cărei unic rol este să joace după cum i se cîntă de la Cotroceni. Sau despre amenințările primite de cei care au îndrăznit să pună sub semnul întrebării afacerile anumitor apropiați ai lui. Sau despre cum a ajuns odrasla lui proastă și incultă parlamentar european cu ajutorul unei campanii electorale cu o finanțare foarte dubioasă. Și așa mai departe. Plus că mai am niște ghimpi contra lui și de pe vremea cînd era primar, dar n-are rost să-i mai aduc acum în discuție. Nu mai contează acum, n-are rost să încerc să enumăr tot. Nici nu-mi amintesc chiar tot și nici nu vreau să încerc să-mi amintesc. Pentru mine e suficient. Să-l voteze cine-l place. Eu îl urăsc mai mult decît l-am urît pe Ilici la vremea lui, deci voi vota contra lui. Unele dintre motivele tale sunt puerile de-a dreptul, iar afirmatia ca il urasti mai mult decat pe Ilici e total aiurea. Basescu e primul si singurul presedinte post comunist care a condamnat regimul comunist (implicit si pe Ilici). Iar tu il urasti mai mult pe cel care condamna raul decat Raul in sine? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
A condamnat regimul comunist? Voi traiti in Romania? Toate actiunile sale sunt mai comuniste si mai dictatoriale decat ale lui iliescu insusi. E maestrul diversiunilor si al santajului!
Care din motivele enuntate de Vlad sunt puerile? |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE Unele dintre motivele tale sunt puerile de-a dreptul Poate că da, poate că nu. Sînt însă suficiente pentru mine personal. ![]() QUOTE , iar afirmatia ca il urasti mai mult decat pe Ilici e total aiurea. De la Ilici nu așteptam nimic bun. Știam că e un comunist bătrîn care nu se va schimba niciodată. Dar de la Bășinescu am așteptat cîndva ceva. Am crezut cîndva în el (da, știu, am fost un fraier, mi-e rușine acum să recunosc), iar el s-a dovedit exact contrariul a ceea ce am crezut eu. De-asta îl consider mai negru decît Ilici. Plus că în materie de șantaj și manipulare Ilici era un biet copilaș pe lîngă el. Dacă ți se pare un motiv bun sau nu, contează mai puțin. Pentru mine e suficient de bun. ![]() QUOTE Basescu e primul si singurul presedinte post comunist care a condamnat regimul comunist (implicit si pe Ilici). Iar tu il urasti mai mult pe cel care condamna raul decat Raul in sine? ![]() ![]() ![]() Daaaaaaa, a dat un pic din gură, ce să spun... din vorbe e foarte ușor să condamni orice. Vorbele nu costă. Și dacă Ilici ar fi "condamnat" verbal comunismul, dar în rest s-ar fi comportat exact la fel, cu ce te-ar fi încălzit? O declarație goală de "condamnare" a comunismului nu face nici cît o ceapă degerată. E numai demagogie. Mă surprinde că te-a cîștigat cu trucul ăsta. This post has been edited by VladSoare: 30 Sep 2009, 09:50 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Majoritatea vad ca nici nu isi dau seama ce a facut Iliescu. Inca il credeti un batranel simpatic. Ma trec fiori! This post has been edited by tudor.: 30 Sep 2009, 10:11 |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 30 Sep 2009, 09:38) A condamnat regimul comunist? Voi traiti in Romania? Toate actiunile sale sunt mai comuniste si mai dictatoriale decat ale lui iliescu insusi. E maestrul diversiunilor si al santajului! Care din motivele enuntate de Vlad sunt puerile? Si care sunt actiunile sale dictatoriale? Iar regimul comunist nu a fost condamnat verbal niciodata, nici de catre Consiliul Europei, nici de catre Uniunea Europeana. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(tudor. @ 30 Sep 2009, 11:10) Majoritatea vad ca nici nu isi dau seama ce a facut Iliescu. Inca il credeti un batranel simpatic. Ma trec fiori! De unde ai tras concluzia asta? QUOTE(Modus @ 30 Sep 2009, 11:10) Si care sunt actiunile sale dictatoriale? Iar regimul comunist nu a fost condamnat verbal niciodata, nici de catre Consiliul Europei, nici de catre Uniunea Europeana. Deci pe bune, e penibil! Tu crezi ca misca ceva in PDL fara acceptul lui? Tu crezi ca el n-a stiut de faptul ca boc vrea sa-l dea afara pe Nica? Si asta e doar un exemplu din ultimele zile. Cat despre condamnarea comunismului, exista dovezi ca base a fost turnator si colaborator al securitatii. Nu poti condamna un regim din care ai facut parte in mod activ decat dand dovada de maxima... ipocrizie. |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Modus |
![]()
|
Pana la urma PDL are voturile pe care le are datorita lui Basescu, asa ca asta e, locomotiva are primul cuvant.
Basescu nu are nimic in comun cu un dictator. Cand au fost Lenin, Stalin, Hitler, Chavez, Ahmadinejad, Faisal, etc. suspendati din functie de parlamentele tarilor respective? Si care e problema ca a stiut ca Boc vrea sa-l sutuiasca pe Nica? E normal sa stie. Iar Nica merita dat afara, alaturi de Ecaterina Andronescu. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
modus....
vezi ca a mai fost unu pe aici care il "lingea" pa base ca era anti psd.... si dupa alegeri nu stia cum sa o dea la intors cand a vazut ca base sa pupat cu psd pt un guvern...de coalitie...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 30 Sep 2009, 11:24) Mai trebuie dovezi? ![]() Pupa curse externe un comandant de vas pe timpul lui nea Nicu daca nu era colaborator la securitate? Nu era obligatoriu sa dea cu subsemnatu la secu' dupa fiecare cursa? Acu nu ca ar fi asta o problema, asa functiona tara pe atunci, nu condamn pe nimeni care dadea in gat daca prin asta putea sa puna ceva pe masa la copii, ii condamn pe cei care o faceau gratis, fara nici un folos, si mai ales pe cei care acum refuza sa recunoasca asta. De ilici, daca sta in banca lui si tace pana o crapa, sa-i fie de bine. Nu ajuta pe nimeni condamnarea lui la momentul actual, ar fi doar bani aruncati. This post has been edited by Laurentziu83: 30 Sep 2009, 10:44 |
--------------------
.
.
.
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@ laurentiu Nu trebuia sa fii neaparat comandant de vas... Inainte de '89 era regula ca dupa o delegatie in strainatate ( chiar si in blocul comunist ) sa depui la personal, impreuna cu decontul, si un raport asupra desfasurarii delegatiei. Faza comica e ca a trebuit sa depun un astfel de raport, pe un formular tip, dupa o delegatie in Polonia in februarie 1990!
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Manuel |
![]()
|
Despre asta vorbim. Dar mai sunt unii care-l cred pe base un luptator tenace impotriva comunismului.
![]() Laurentiu, pentru a pune ceva pe masa copiilor, nu era musai sa fii turnator. Asta nu e o scuza! Turnator deveneai daca in loc de salam vroiai sa mananci icre negre. |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 30 Sep 2009, 10:44) Pupa curse externe un comandant de vas pe timpul lui nea Nicu daca nu era colaborator la securitate? Nu era obligatoriu sa dea cu subsemnatu la secu' dupa fiecare cursa? Acu nu ca ar fi asta o problema, asa functiona tara pe atunci, nu condamn pe nimeni care dadea in gat daca prin asta putea sa puna ceva pe masa la copii, ii condamn pe cei care o faceau gratis, fara nici un folos, si mai ales pe cei care acum refuza sa recunoasca asta. De ilici, daca sta in banca lui si tace pana o crapa, sa-i fie de bine. Nu ajuta pe nimeni condamnarea lui la momentul actual, ar fi doar bani aruncati. Ce zici tu acolo nu il face securist sau turnator. Oricine care pleca in afara granitelor tarii in interes de serviciu trebuia sa dea ochii cu Securitatea. Iar cine turna ca sa aiba ce manca nu stiu cat de nevinovat este. Ba condamnarea lui Ilici ar insemna foarte mult, cel putin pentru femeile ai caror copii au murit nenascuti in burtile lor de pe urma mesei rotunde la care au participat impreuna cu minerii in Piata Universitatii. Condamnarea lui Iliescu si a comunismului este esentiala pentru a arata ca ne-am rupt definitiv de un trecut sinistru pe care-l condamnam si nu mai vrem sa-l repetam (sau cel putin asa ar trebui). |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu-l vad pe Iliescu pe lista candidatilor asa ca hai sa nu deturnam discutia.
Nica merita dat afara, alaturi de Andronescu, zici tu... Exact in momentul asta de profunda criza economica, base trebuia sa adanceasca putin si criza politica, nu? Auzi, dar de Berceanu ce parere ai? Tocmai ii deraiaza cate un tren pe zi si tocmai a anuntat ca nu poate respecta promisiunile in ceea ce priveste constructia autostrazilor. Sau de Videanu? De Paleologu si de Udrea nu te mai intreb. ![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Modus |
![]()
|
Trenurile nu deraieaza toate din vina expresa a lui Berceanu. Paleologu nu a facut nimic, sunt de acord. Iar pentru madam Udrea am toata stima, a incercat sa miste ceva.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
Pai chiar a miscat ceva, sa stii!
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
a cui????
ai de p.... moduse... de ce nu te duci la base sa te faca ofiterul de campanie.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:17 |