Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 83 84 85 86 87 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

aphophis
post 28 Nov 2009, 21:08
Post #2521

Membru autentic

Group: Members

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-657809...a-invitatia.htm

VIDEO Traian Basescu vrea dezbatere cu Mircea Geoana, duminica, la Parlament. Liderul PSD refuza invitatia

Gaina Geoana.  biggrin.gif

se demonstreaza ca geoana e un barbat de 2 lei, care musca ca un lash doar pe la spate. Nu ma mira asta din moment ce geoana e omul care citeste discursuri de multumire de pe foi laugh.gif sunt convins ca geoana va evita cat va putea dezbaterile, pentru ca nu are ce spune , iar timpul e prea scurt ca sa invete pe de rost cateva zeci de pagini laugh.gif Vor musca insa antenele si cei de la realitatea in locul lui wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dan73
post 28 Nov 2009, 21:28
Post #2522

Membru autentic

Aphophis, nu te supara pe mine dar asta e discurs de activist de partid.
Nu am vazut nici un coleg pe aici care sa fie anti-base si care sa foloseasca formule din astea....."barbat de doi lei care musca () ca un las" radmasa.gif
Haide bre ca nu-ti da pdl-ul vreun post la vreo deconcentrata biggrin.gif Ca tot veni vorba si ca mi-am adus aminte ca Alex era suparat ca i-au sarit unii in cap...zic si eu ca lipseste Modus de aici sa ne faca tovarasi, patricieni, moguli, tibirk e asteptat si el sa ne faca idioti pe noi astia care refuzam sa votam cu Base, ca ii stricam viitorul copilului.
Eu am afirmat mai demult ca de la fsn si iliescu a plecat raul in tara asta. Am zis de multe ori ca ar fi fost mai bine daca venea regele si se facea o lege a lustratiei cum s-a facut in Cehia de ex. Bai dar nici pdl-istii nu-s cu nimic mai breji ca pesedeii, cu absolut nimic. Au preluat, aplicat si perfectionat sistemul. Duceti-va si voi in judetele controlate de ei sa vedeti ca merg pe acelasi sistem mafiot...fix acelasi. Cu ce o fi mai bine si mai putina mafie in Dolj decat in Vrancea nu pot sa imi dau seama. Poate Aphophis sa poata spune ca in Dolj totul e ca in Finlanda...
Nu inteleg ce scamatorie a facut base asta de a pacalit atata lume. Cum pot unii sa creada ca Base se lupta cu sistemul si e anticomunist, cand foarte multi din cei ce au reprezentat miscarea din Piata Universitatii sunt impotriva lui, eu nu pot sa imi dau seama. Nici Liiceanu nu-l mai iubeste.

This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2009, 22:08

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
aphophis
post 28 Nov 2009, 21:32
Post #2523

Membru autentic

activist pe naiba, stii foarte bine ca ce zic e adevarat. Dar nah, cand nu va convine adevarul e activist, pdl-ist si tot asa. De ce refuza confruntarea?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 28 Nov 2009, 21:38
Post #2524

Membru autentic

De unde sa stiu eu omule ca ala nu e barbat radmasa.gif Pai nici mie nu mi se pare normal sa cheme omul de azi pe maine cand ala e la Targu mures. Chiar nu e ok treaba. Ce il costa sa lanseze invitatia de alaltaieri? Exact asta a urmarit aruncad asta azi...sa il faca pe ala las si sa o preiei tu pe forum biggrin.gif De Base ce poti zice ca s-a temut sa intre intr-o formula de 5 sau 7 la dezbaterea de dinainte de turul 1? El nu mai era las pt ca s-a temut pt ca toti erau impotriva lui...si Oprescu si Vadim si ungurul.
Nu mai prelua teme de campanie. Acum pe bune cu ce e mai barbat base?
Eu nu am zis dom'le ca base e un las nenorocit ca a batut un copil ca e un jeg sau mai stiu eu ce. Am zis ca dupa parerea mea filmul nu e trucat dar ca astept sa vina o expertiza tehnica. Tibirk m-a si facut idiot, nu poersonal, dar pe toti cei care nu suntem de parerea lui. biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2009, 21:44

--------------------
+
aphophis
post 28 Nov 2009, 21:40
Post #2525

Membru autentic

pentru ca un barbat adevarat nu se ascunde dupa fusta mamichii, atunci cand vine vorba sa isi expuna ideile. Deocamdata geoana se ascunde dupa patriciu, l-a lasat pe ala sa arunce cu kkt,el facandu-se mic mic mic, ca deh.. atunci cand nu poti sa-l invingi pe dulaul cel mare, geoana ca o potaie mica, pune tiganii sa-l impiedice pe dulau, poate asa putin putin reuseste sa-l muste de dos. rolleyes.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
xcss
post 28 Nov 2009, 21:51
Post #2526

Born to Be Epic

In concordanta cu regulamentul, care permite atacarea ideilor, nu a persoanelor, afofis draga... ai idei putine. Si fixe.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
aphophis
post 28 Nov 2009, 21:54
Post #2527

Membru autentic

radmasa.gif daca zici tu , musai trebuie sa fie adevarat radmasa.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 28 Nov 2009, 21:55
Post #2528

Membru autentic

Eu te-am intrebat cu ce a fost mai curajos Base cand a refuzat o confruntare in 7 si mai mult, ar fi preferat doar in trei...si tu o tii pe a ta.
Sursa de inspiratie e clara.

--------------------
+
xcss
post 28 Nov 2009, 21:57
Post #2529

Born to Be Epic

Nu "daca zic eu". Ajunge sa citeasca cineva postarile tale. A, si mai era ceva. Putine, fixe, si nici una care sa-ti apartina. Dupa cum elegand a reliefat si Dan73.

--------------------
- - -
+
aphophis
post 28 Nov 2009, 21:59
Post #2530

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 28 Nov 2009, 21:55)
Eu te-am intrebat cu ce a fost mai curajos Base cand a refuzat o confruntare in 7 si mai mult, ar fi preferat doar in trei...si tu o tii pe a ta.
Sursa de inspiratie e clara.
*

radmasa.gif pai intreaba-l si pe antonescu de ce nu a fost curajos ca si el a lipsit de la acea infruntare. Si pe buna dreptate, l-a acuzat pe geoana ca si-a aranjat ploile astfel incat el sa iasa cel mai putin sifonat. O fi mintit antonescu atunci si de fapt ii era frica de geoana ca si marinarului? radmasa.gif

@xcss , am inteles, e adevarat pentru ca zici tu radmasa.gif

This post has been edited by aphophis: 28 Nov 2009, 21:59

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
xcss
post 28 Nov 2009, 21:59
Post #2531

Born to Be Epic

QED.

--------------------
- - -
+
$$ilvviu
post 28 Nov 2009, 22:00
Post #2532

Membru autentic

From: Roman/NT

Oare postarile unora sunt trecute inainte de a aparea pe forum prin filtrul partidului?
Ca uneori asa am impresia.

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
aphophis
post 28 Nov 2009, 22:14
Post #2533

Membru autentic

QUOTE(xcss @ 28 Nov 2009, 21:59)
QED.
*

radmasa.gif daca tu zici icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 28 Nov 2009, 22:17
Post #2534

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 28 Nov 2009, 21:59)
radmasa.gif pai intreaba-l si pe antonescu de ce nu a fost curajos ca si el a lipsit de la acea infruntare. Si pe buna dreptate, l-a acuzat pe geoana ca si-a aranjat ploile astfel incat el sa iasa cel mai putin sifonat. O fi mintit antonescu atunci si de fapt ii era frica de geoana ca si marinarului?  radmasa.gif

@xcss , am inteles, e adevarat pentru ca zici tu  radmasa.gif
*

Nici lui Antonescu nu ii convenea pentru ca el venise sa il atace pe Geoana ca sa intre in turul doi. Daca erau mai multi se pierdea atacul. Sigur ca acum ii sta destul de aiurea brat la brat cu Geoana dupa atacurile alea dar....asta e politica. Nu am dom'le nici o problema sa recunosc desi l-am votat...vad ca pt altii base e cel Mare, cel Sfant, cel Drept, singurul si unicul si fereasca sfantul sa zici ceva de el, sa nu il votezi ca ....

--------------------
+
aphophis
post 28 Nov 2009, 22:20
Post #2535

Membru autentic

pai si atunci de ce ma mai intrebi de barbatia marinarului, daca stii care e raspunsul (si nu tine de barbatie) ?

SI in plus de ce crezi ca se compara absenta lui antonescu si a marinarului, cu lasitatea lui geoana, care a fugit ca dracu de confruntari televizate? Si in primul tur si in al doilea tur.. rolleyes.gif

btw.. hai sa ne delectam cu antonescu si geoana.

Sunt curios daca antonescu mai e curios de ce a mers geoana la moscova radmasa.gif

oare mai citeste doar de pe foile pe care i le dau altii? icon_mrgreen.gif

http://voxpublica.realitatea.net/politica-...escu-17698.html

This post has been edited by aphophis: 28 Nov 2009, 22:24

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 28 Nov 2009, 22:34
Post #2536

Membru autentic

Eu te-am intrebat ca replica la afirmatiile tale cu lasitatea si fustele nu stiu cui.
Singurul care nu s-a temut a fost Antonescu. Base s-a temut de confruntarea cu mai multi iar Geoana de faptul ca in trei Antonescu si Base vor da numai in el. Asta e treaba. Dar de la strategii de campanie pana la treburi din astea cu fustele mamicii si bla bla e cale lunga. Normal ca lui Geoana nu ii convine sa se prezinte la ordin la base...cum zice ala hai, gata asta sa se execute asa de pe o zi pe alta. Stabilisea pt miercuri si hodoronc-tronc: "vino maine"
Hai sa incercam sa fim nitel obiectivi ca ne-ar sta mai bine, zic eu.

This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2009, 22:37

--------------------
+
aphophis
post 28 Nov 2009, 22:38
Post #2537

Membru autentic

radmasa.gif cica eu nu is obiectiv, dar in cazul confruntarii unde nu au aparut cei 2 (antonescu si marinarul) doar antonescu e ala care nu a aparut pt ca era indreptatit, marinarului in schimb ii era frica. Si ca sa fie treaba si mai buna, geoana nu a aparut la confruntarea aia, doar pt ca era indreptatit, nu pentru ca nu era barbat 100%, cu toate ca al lui contracandidati s-au intalnit pana la urma intr-o confruntare televizata.

Dane.. vb de obiectivitate? radmasa.gif fara suparare, insa la modul in care ii perii pe aia care nu is cu marinarul, nu as vb de obiectivitate.. rolleyes.gif mai ales ca faptele sunt clare: a fost o prima dezbatere la care geoana a lipsit pt ca era las, in care s-au infruntat marinarul cu antonescu. A fost a doua dezbatere care a fost dinamitata de psd & geoana, chestie pe care antonescu si marinarul au evitat-o.

Si e dezbaterea asta de maine unde geoana iarasi se ascunde dupa fustele lui iliescu wink.gif

This post has been edited by aphophis: 28 Nov 2009, 22:44

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
xcss
post 28 Nov 2009, 23:04
Post #2538

Born to Be Epic

Eu am sa incerc sa imi impun sa nu mai postez aici pana la alegeri. E clar ca un dialog normal nu se poate infiripa. Sper sa reusesc sa ma tin de ceea ce mi-am propus (evident, daca voi vedea prapastii pe aici , am sa sar icon_mrgreen.gif ). Am niste presimtiri sumbre cu privire la rezultatul alegerilor, dar inca mai sper...

--------------------
- - -
+
aphophis
post 28 Nov 2009, 23:27
Post #2539

Membru autentic

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
luck33ro
post 28 Nov 2009, 23:41
Post #2540

Membru autentic

plange.gif

--------------------
+
aphophis
post 29 Nov 2009, 00:21
Post #2541

Membru autentic

radmasa.gif declaratuia lui antonescu de la brasov, unde s-a pupat bot in fund cu pesedeii. radmasa.gif Cica dictatura. Probabil e , atunci cand EI nu sunt la ciolan sa fure. cititi si restul articolului, e de cascadorii rasului , cand vezi atata demagogie, mai ales ca geoana si antonescu mai au nesimtirea sa vb de romania bunului simt, cu toate ca trucheaza video-uri ca sa isi discrediteze adversarul

"Am fost sfătuit, chiar dacă fac această opțiune politică, chiar dacă eu și partidul meu îl susținem pe Mircea Geoană în turul doi, să nu apar la mitinguri electorale împreună cu Mircea Geoană sau împreună cu cei din PSD. Ei bine, eu nu fac asta, eu nu sunt un om care să-mi ascund opțiunile, iar opțiunea mea este să mă bat împreună cu liberalii și cu pesediștii împotriva lui Traian Băsescu, până la capăt!", și-a început Crin Antonescu discursul, în ovațiile celor prezenți. ("U-ni-ta-te! Geoa-nă An-to-nes-cu!")"România trebuie scoasă de sub dictatura iminentă și dezechilibrată a lui Traian Băsescu!",

http://www.gandul.info/politica/geoana-la-...sedinte-5138514

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
eject
post 29 Nov 2009, 02:25
Post #2542

Membru incepator

QUOTE(aqua @ 28 Nov 2009, 16:33)
totusi sa nu uitam...suntem in 2009.....vremurile alea s-au cam dus, inca mai era gandirea ca toate se rezolva cu bata si cu multimea in strada....
nu sunt pentru niciunul din cei doi, chiar inca ma gandesc care din ei..sau poate pana la urma ma duc si-mi vad de ale mele si de data asta nu mai trec pe la vot
dar, ma gandesc ca daca iese iar basescu, sa te tii iar de jocuri, ordine date la cateii din frtuntea ministerelor, iar o sa le stie el pe toate, intr-o zi o sa-l vedem ca intra si in sala de judecata si il da jos pe judecator si se pune el semet sa faca dreptate...eu il vad ca pe un mic urmas a lui ceauseascu.... sa fie el peste tot, se pricepe la toate....
pe de alta parte....nici cu geoana si ai lui nu mi-e rusine...vanghelie... oprisan..si altii nestiuti....
singurul lucru care il vreau e acel guvern majoritar cu johanis ministru, sa vedem si varianta asta, poate merge, din pacate se ia la pachet cu geoana
*

vremurile alea nu s-au dus. Vezi greva metrorex. in lipsa de mineri pesedeaua apeleaza la sindicate

QUOTE(gruita2005 @ 28 Nov 2009, 20:45)
Si pentru mine va fi ultimul post aici ca nu are rost sa ma enervez pe acesti hoti care se imbraca in costume scumpe si se numesc politicieni. treaba sta in felul urmator. Eu privesc lucrurile din p.d.v. economic sa zicem. Amandoi, geoana si base nu vor binele tarii oricat s-ar bate cu pumnu in piept, vor doar sa mai haleasca din ciolanul numit Romania. tara care are un buget/PIB care va fi impartit la fel pe viitor de oricine vine la putere, adica 20 % inevestitii, 3 si ceva % sanatate, 5 % educatie, etc. Problema sta in felul urmator. Pe noi romanii ne obliga sa ne luam concedii fara plata, sa ne reducem salariile etc. cand noi avem bani de unde sa ne platim salariile si pensiile ca in 2007. pe langa asta ne mai imprumuam si de la FMI sa ne platim pensiile si salariile. Dar de ce sa nu ia ei aia 20% din PIB?! si aici ma refer la toate partidele politice. Voi acasa prima data va luati masina si apoi va imprumutati sa luati mancare? sau va luati de mancare si eventual, daca vreti si o masina si nu aveti bani destui, va imprumutati.
Sper ca m-am facut inteles. La noi este o chestie de principiu, si e atat de simplu dar nu se vrea aplicat asa cum trebuie pentru binele cetateanului doar pentru binele baronilor. Acum avand in vedere ca amandoi au un partid mare in spate si oricare ar veni nu se va schimba nimic in tara asta il prefer pe geoana pentru ca ne va reprezenta mai bine in strainatate unde avem nevoie de o politica exerna buna pentru a ne salva imaginea macar. presedintele are 3 planuri mari si late, politica externa, siguranta statului si medierea intre institutiile statului. Basescu a cam picat la toate aceste domenii. Geoana macar e mai bun in politica externa. Bafta si spor la vot!
*

suntem o tara europeana si nu putem sa facem ce vrem cu bugetul. Acei 20% ne sunt impusi fara alte negocieri din pacate pentru voiculescu

This post has been edited by eject: 29 Nov 2009, 02:26

--------------------
Dacia Logan 2008, 1.6 16v
+
tibirk
post 29 Nov 2009, 08:06
Post #2543

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 28 Nov 2009, 13:19)
1. Actualul nu prea e chiar asa din popor.
Nu stiu de ce separare a puterilor vorbesti atata timp cat unele procese au aparut exact atunci cand a trebuit, cand in alte procese s-au dat sentinte exact opuse celor anterioare (vezi expertiza). Sa mai amintesc si de coincidentele destul de stranii intre filmarile scapate in presa (ca si asta de acum dealtfel care ar fi trebuit sa apara inca de acum 5 ani), de stenograme de inregistrarile iegale din parlament, samd. Dupa mine el incearca si infrangerea vointei parlamentului (alta proba in leg cu "separatia" puterilor biggrin.gif ) prin refuzul numirii premierului majoritatii dar deja pentru tine asta nu conteaza atata timp cat iei de buna axioma ca numai el vrea binele natiei. Despre ce justitie independenta vorbesti tu? aia care a inchis dosarele lui? Sau aia care nu a anchetat nici un membru PDL? Poate vorbesti despre justitia condusa de Macovei care nu a cerut extradarea lu ala?
2. Ca sa fii credibil in legatura cu ce spui despre Geoana ar trebui sa renunti la formularile alea artistice: "lasa sa se vada prea lesne sforile"  biggrin.gif
Nu poti aminti care vor fi miscarile viitoare ( radmasa.gif ...ma scuzi dar chiar ma umfla rasul) ca nu esti prooroc si banuiesc ca nu ai viziuni. Nu spun ca ce prezici tu e imposibil sa se intample insa se pot intampla aceleasi lucruri si sub o guvernare portocalie...cu o probabilitate mai mare zic eu, fiind vorba de un singur partid la guvernare cu presedintele sef de facto al acelui partid. Apropo, nu numai Udrea s-a imbogatit si nu sunt chiar prostii. sau nu pentru ca spui tu.
3 Si tu ai putea alege viitorul copilului meu dar pe mine nu ma deranjeaza asa tare. E optiunea ta, dar eu inteleg ca asa trebuie sa fie in democratie: sa votezi si tu chiar daca nu esti de parerea mea. Ca sa nu mai spun ca asa ceva nu ma poate determina sa spun despre tine ca esti imbecil. Apropo, ceea ce am facut cu rosu acolo spune multe despre felul cum intelegi tu cu ce se mananca democratia asta iar faptul ca ai spus-o ar fi trebuit sa ma faca sate ignor complet...dar hai, sunt subiectiv ca ai laguna icon_mrgreen.gif
*

Nu ai subliniat cu rosu si expresia in care am spus ca ma aplec in fata voastra si ma consider un imbecil in cazul in care imi aduceti argumente pentru a ma face sa votez cu Geoana. Din capitolul "raul ce mic" eu mai pot aduce argumente de ce sa nu fac asta. Mai astept:
- Familia lui a fost de mari securisti (securitatea = mecanismul represiunii impotriva poporului roman)
- Partidul lui exceleaza in analfabeti (exemplu: Mazare...alte exemple nu mai dau pentru ca nu vreau)
- Partidul lui exceleaza in oligarhi. (Pentru ca lumea nu stie ce inseamna asta pun aici definitia din dex: Oligarhie financiară = grup restrâns de mari posesori ai capitalului financiar, care domină viața economică a unui stat)
- Vine dintr-un partid care nu s-a indepartat de bolsevicii care au organizat lovitura de stat din 1989. (Se stie cine sunt acestia. Multi nu stiu ce inseamna bolsevism: Curent de gândire politică comunistă, apărut în Rusia la începutul sec. XX)
- Vine dintr-un partid ai carui capi au organizat mineriadele (Multi oameni care acum pun stampila pe Basescu au vazut cu ochii lor cum minerii au OMORAT in bataie bucuresteni nevinovati)
- Vine dintr-un partid care inseamna coruptie, coruptie si iar coruptie (nu e nevoie de exemple)
- Este in combinatii cu Voiculescu
- Este incapabil sa faca o campanie in care sa nu trateze electoratul drept imbecili rurali fara acces la informatie

Mai am si altele dar mai astept sa ma convingeti voi sa-l votez

Cu toata repulsia pentru clica de specimene care se invart in jurul lui Basescu, oamenii cu un minim de decenta din Romania pur si simplu nu pot pune stampila pe Geoana nici batuti.
Ceea ce nu pot sa inteleg vreodata este cum se poate ca un LIBERAL adevarat sa rezoneaze cu Partidul National Liberal (Patrician) care de sa de partea opusa.
LIBERALÍSM = Doctrină care, opusă socialismului și dirijismului, proclamă principiul nonintervenției statului în economie, în relațiile economice existente între indivizi, grupuri sociale sau națiuni; promovează ideea libertății economice, a liberului schimb, a liberei concurențe
Turma, Manipularea, Incuscreala, Mistocareala sunt unele din motivele pentru care romanii isi merita soarta. Restul e tacere!!!!

This post has been edited by tibirk: 29 Nov 2009, 08:57

--------------------
- - -
Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
+
Flamingo
post 29 Nov 2009, 08:55
Post #2544

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(dandutulescu @ 28 Nov 2009, 08:29)
Asa este el ca doar il are pe tata socru in spate. gun3.gif
*

Corect ! La tot pasul te intalnesti cu greata si nesimtirea conducereii PSD Dambovita. mad.gif

In ultimile zile, am avut ocazia sa vorbesc cu cativa PSD-isti de acolo si mi s-a facut scarba de replicile lor. Toata treaba asta mi-a adus aminte de anii de dupa revolutie cand daca nu erai cu "ei", nu existai. Asa ca ce spuneti voi, dambovitenii, despre faptul ca PDL-ului e la putere in judet si v-ati saturat de ei, e o nimica toata pe langa manifestarile tipic dictatoriale ale PSD-ului local.

Daca as fi avut un interes financiar foarte mare, poate as fi dat in presa niste inregistrari audio / video, dar in acest moment cred ca mi-as pierde jobul facand asta, deoarece seful meu actual este un mare sustinator Geoana si totodata un sclav (si la propriu si la figurat) in relatia cu cei mai sus amintiti de mine si de Dandutulescu. sleep.gif

QUOTE(A l e x @ 28 Nov 2009, 15:18)
Eu inca sustin ca cineva a prelucrat clipul.

(...)

Daca s-a folosit un program din gama Adobe, acesta ar fi fost After Effects, nu Premiere si nici Photoshop. After Effects are multe elemente din Photoshop si te lasa sa prelucrezi fotogramele foarte usor, in timp real.

"Good point" domnule A l e x !

Ai zis mult mai bine decat mine.

This post has been edited by Flamingo: 29 Nov 2009, 08:58

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
daniel4ro
post 29 Nov 2009, 08:58
Post #2545

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(tibirk @ 29 Nov 2009, 08:06)
1 Familia lui a fost de mari securisti (securitatea = mecanismul represiunii impotriva poporului roman)
2 Partidul lui exceleaza in analfabeti (exemplu: Mazare...alte exemple nu mai dau pentru ca nu vreau)
3 Partidul lui exceleaza in oligarhi. (Pentru ca lumea nu stie ce inseamna asta pun aici definitia din dex: Oligarhie financiară = grup restrâns de mari posesori ai capitalului financiar, care domină viața economică a unui stat)
4 Vine dintr-un partid care nu s-a indepartat de bolsevicii care au organizat lovitura de stat din 1989. (Se stie cine sunt acestia. Multi nu stiu ce inseamna bolsevism:  Curent de gândire politică comunistă, apărut în Rusia la începutul sec. XX)
5 Vine dintr-un partid ai carui capi au organizat mineriadele (Multi oameni care acum pun stampila pe Basescu au vazut cu ochii lor cum minerii au OMORAT in bataie bucuresteni nevinovati)
6 Vine dintr-un partid care inseamna coruptie, coruptie si iar coruptie (nu e nevoie de exemple)
7 Este in combinatii cu Voiculescu
8 Este incapabil sa faca o campanie in care sa nu trateze electoratul drept imbecili rurali fara acces la informatie
*

1. Doar un departament din securitate se ocupa cu "mecanismul represiunii impotriva poporului roman", cum spui tu. Daca nu erai de gradinita la Revolutie si daca ai mai citit cate ceva despre Securitate intre timp, dar sa fi fost obiectiv, nu ai mai abera acum ca toata securitatea=lucru rau. nu are rost sa detaliez ca-mi pierd timpul cu tine...
2. il dai exemplu pe Mazare dar in afara ca este un extravagant, nu cred ca-i prost deloc si nici analfabet. cum iti explici ca locuitorii unuia dintre marile municipii din tara il aleg de atatia ani? or fi tampiti cu totii, dupa tine...
3. Oligarhi ca-n PD-L nu cred ca mai exista. problema e ca astia si-au facut averile pe timpul guvernarilor anterioare, ca au putut, dar acum le e frica de concurenta si vor sa prospere doar ei. aici la punctul 3 chiar ca ai dat cu mucii-n fasole...
4. Uita-te cine era in FSN in 90 si astept sa ii enumeri aici.
5. idem punctul 4
6. Coruptie mai mare ca in ultimii 5 ani nu a mai fost. chiar idolul tau spunea ca atunci cand a devenit pres, mogulii nu erau chiar atat de moguli, insa in timpul mandatului sau au devenit rai-rai-rai de tot. deci aici esti chiar penibil
7. asa, si? asfaltangii sunt niste maicute virgine...
8. asa te simti tu? cred ca au dreptate atunci...

tare noul clip al lui Guta... aia ca Basescu nu ne minte .. e de mare efect, faceti hora mare cu baselu-n brate, cin-se-aseamana se-aduna smile.gif)
gramada cere varf

&feature=player_embedded

29 Nov 2009, 09:04:
QUOTE(Flamingo @ 29 Nov 2009, 08:55)
in acest moment cred ca mi-as pierde jobul facand asta, deoarece seful meu actual este un mare sustinator Geoana si totodata un sclav (si la propriu si la figurat) in relatia cu cei mai sus amintiti de mine si de Dandutulescu.  sleep.gif
*

ce te faci daca seful tau citeste forumul? poate ai amici prin firma binevoitori, sa ii trimita un link... smile.gif
cu prietenie iti sugerez sa nu mai scrii de seful tau nimic

This post has been edited by daniel4ro: 29 Nov 2009, 09:04

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
tibirk
post 29 Nov 2009, 09:13
Post #2546

Membru autentic

1. Securitate inseamna totalitatea organelor de stat care aveau ca sarcina apararea sistemului politic al statului comunist.

2. Mazare a vorbit de prea multe ori ca sa-l consideram un om citit.

3. Asta e motivul pentru care vor sa-l indeparteze pe Basescu? Faptul ca s-au imbogatit? Tema pentru acasa.

4. Toti erau in FSN. Asta nu e un motiv sa-l votez acum pe Geoana. Si papusari care-i trag sforile erau in FSN. Se pune problema "raul cel mic". Basescu macar recunoaste.

5. Terenul l-au avut pregatit din perioada 2000 - 2004. Penibil esti tu.

6. Eu unul merg pe strazi mai bune ca in 2004. Ma doare in cot despre firma cui le-a facut. Tu cumva vezi ceva din partea lui voiculescu in afara de rahat pe ecran?

7. Din pacate pentru romania asta e adevarul. Nu asa ma simt eu.

This post has been edited by tibirk: 29 Nov 2009, 09:14

--------------------
- - -
Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
+
daniel4ro
post 29 Nov 2009, 09:29
Post #2547

forumist anti

From: B U Z Ă U city

ma simt penibil, ma duc sa mai ascult un album cu guta si printesa ardealului smile.gif

sa fii iubit!

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
luck33ro
post 29 Nov 2009, 10:21
Post #2548

Membru autentic

QUOTE(daniel4ro @ 29 Nov 2009, 08:58)
1. Doar un departament din securitate se ocupa cu "mecanismul represiunii impotriva poporului roman", cum spui tu. Daca nu erai de gradinita la Revolutie si daca ai mai citit cate ceva despre Securitate intre timp, dar sa fi fost obiectiv, nu ai mai abera acum ca toata securitatea=lucru rau.  nu are rost sa detaliez ca-mi pierd timpul cu tine...

4. Uita-te cine era in FSN in 90 si astept sa ii enumeri aici.
5. idem punctul 4
6. Coruptie mai mare ca in ultimii 5 ani nu a mai fost. chiar idolul tau spunea ca atunci cand a devenit pres, mogulii nu erau chiar atat de moguli, insa in timpul mandatului sau au devenit rai-rai-rai de tot.  deci aici esti chiar penibil
7. asa, si? asfaltangii sunt niste maicute virgine...
8. asa te simti tu? cred ca au dreptate atunci...

&feature=player_embedded

<span class='edit'>29 Nov 2009, 09:04:</span>

ce te faci daca seful tau citeste forumul? poate ai amici prin firma binevoitori, sa ii trimita un link... smile.gif
cu prietenie iti sugerez sa nu mai scrii de seful tau nimic
*

Ce vorbesti tu aici? Ai venit din alte galaxii si ne spui cand a fost coruptia mai mare in Romania!!! radmasa.gif

Saracu Flamingo deja primeste amenintari directe tipic PSDiste icon_mrgreen.gif

--------------------
+
aphophis
post 29 Nov 2009, 10:43
Post #2549

Membru autentic

cine nu e cu noi sigur e impotriva noastra. Gandire tipica by psd wub.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 29 Nov 2009, 12:04
Post #2550

Membru autentic

QUOTE(tibirk @ 29 Nov 2009, 08:06)
Turma, Manipularea, Incuscreala, Mistocareala sunt unele din motivele pentru care romanii isi merita soarta. Restul e tacere!!!!
*

Interesanta asociere de termeni. radmasa.gif Te cam inflamezi fara motiv colegu'. Mai cauta analfabeti plini de succesuri si in partea cealalta.
Eu cred ca in cazul tau, dar nu numai al tau, nu e vorba de optiune politica ci de credinta. Cand o sa renunti la credinta oarba o sa constati cu uimire ca sunt fosti securisti, comunisti, corupti, analfabeti, cretini, mafioti si in partidul presedintelui in egala masura ca si in PSD si ca si in PNL (aci poate mai putini ca nu au reprezentat o atractie asa de mare fiind un partid mai mic).

@daniel4ro....in Constanta e nasol (cunosc mai multi oameni de acolo)...mafie mai mare decat acolo poate numai in Dolj biggrin.gif La alegeri se practica masiv acelasi sistem de mita electorala mai ales cu alimete si mai ales la pensionari.

This post has been edited by Dan73: 29 Nov 2009, 12:34

--------------------
+
122 Pages « < 83 84 85 86 87 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 15:49
Dacia