Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 29 Nov 2009, 13:15) Nu citeste niciun forum. Ala abia stie sa umble pe net. Pune pe altii sa-i scrie si sa-i trimita mailuri. Nici macar alea in numele lui, ca in caz ca gafeaza cand da pretul, el sa nu aibe nicio raspundere ulterior... Suna cunoscut ? chiar tu ai spus-o... asta-i traiul bun, garantat de 5 ani de baselu sefi numiti pe competente mai merita inca 5 ani, dati-i inainte ninja, intelegi numai ce vrei tu, nu l-am amenintat pe Flamingo, doar i-am dat un sfat sa nu-si puna prostii in cap daca ar citi forumul si sa aiba probleme la munca dupa aceea cu toate ca am mai spus-o, poate inainte sa descoperi tu topicul asta, mi se rupe de orice partid, mai ales de psd sunt doar anti, ma scarbeste ce vad in tara in momentul actual deci, la galere cu el! This post has been edited by daniel4ro: 29 Nov 2009, 13:27 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 29 Nov 2009, 13:15) Nu citeste niciun forum. Ala abia stie sa umble pe net. Pune pe altii sa-i scrie si sa-i trimita mailuri. Nici macar alea in numele lui, ca in caz ca gafeaza cand da pretul, el sa nu aibe nicio raspundere ulterior... Suna cunoscut ? Suna foarte cunoscut. Intr-o dezbatere, inaite de turului I Base i-a zis lui Antonescu ca semnatura lui nu e pusa pe nici un act din dosarul flota. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 29 Nov 2009, 13:24) chiar tu ai spus-o... asta-i traiul bun, garantat de 5 ani de baselu sefi numiti pe competente mai merita inca 5 ani, dati-i inainte Cel de care vorbesc eu, este patronul firmei la care sunt acum... Deci nu e numit pe competena sau incompetenta. QUOTE(daniel4ro @ 29 Nov 2009, 13:24) ninja, intelegi numai ce vrei tu, nu l-am amenintat pe Flamingo, doar i-am dat un sfat sa nu-si puna prostii in cap daca ar citi forumul si sa aiba probleme la munca dupa aceea Nu, nu m-am simtit amenintat, stai linistit. ![]() QUOTE(daniel4ro @ 29 Nov 2009, 13:24) cu toate ca am mai spus-o, poate inainte sa descoperi tu topicul asta, mi se rupe de orice partid, mai ales de psd sunt doar anti, ma scarbeste ce vad in tara in momentul actual deci, la galere cu el! Si mie mi se rupe de PSD, dar aici te contrazic un pic... La galere cu Geoana, nu cu Baselu. ![]() 29 Nov 2009, 13:39: QUOTE(Dan73 @ 29 Nov 2009, 13:37) Suna foarte cunoscut. Intr-o dezbatere, inaite de turului I Base i-a zis lui Antonescu ca semnatura lui nu e pusa pe nici un act din dosarul flota. ![]() In ambele tabere sunt personaje d-astea... iar eu m-am referit strict la stiti voi cine, dar dar hai c-o luam de la capat... ![]() This post has been edited by Flamingo: 29 Nov 2009, 13:39 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
stiu ca nu te-ai simtit amenintat, nici nu fusese in intentie, dar ninja33ro s-a bagat putin in seama
pana una-alta, sa ne mai uitam pe pool... base are -4 29 Nov 2009, 13:50: QUOTE(Flamingo @ 29 Nov 2009, 13:38) Cel de care vorbesc eu, este patronul firmei la care sunt acum... Deci nu e numit pe competena sau incompetenta. aha, deci e un mogul mai mic, care, cu toate ca e prost si incompetent, a fost lasat de regimul lu baselu sa se dezvolte pe spinarea celor pe care-i asupreste tiranic... acum e clar, e bun asa, mai bagati un vot ![]() This post has been edited by daniel4ro: 29 Nov 2009, 13:50 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 29 Nov 2009, 13:44) aha, deci e un mogul mai mic, care, cu toate ca e prost si incompetent, a fost lasat de regimul lu baselu sa se dezvolte pe spinarea celor pe care-i asupreste tiranic... Este unul dintre cei care pe trimpul lui Iliescu, in Jandarmerie fiind, facea filtre mixte cu politia si opreau tiruri pe care nu le lasa sa plece fara sa le dea si lor "dreptul" in produse, in functie de ce transportau saracii straini. Cica la tiristii romani nu se bagau de frica sa nu fie dati in gat. Doar la straini care tranzitau tara si ca sa ajunga la timp la destinatie, preferrau sa nu puna prea multe intrebari si sa mai lase din incarcatura, cate un video, tv color, combina audio, etc... Chiar el a povestit cati bani facea in acea perioada si de ce nu suporta acum sa-i vada pe altii la conducere. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
daniel4ro |
![]()
|
ma cam indoiesc ca soferii ii lasau din incarcatura fiindca inainte, pana sa intram in ue, tir-urile erau sigilate cu sigiliu vamal. asa ca astea cu televizoare, combine etc din incarcatura cred ca vi le spunea voua sa se dea mare.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nu stiu ce sa zic, cert este ca m-a dezgustat treaba asta. IL stiam prost de bubuie, ca nu se pricepe la afaceri (zilele trecute i-am bagat 900 euro profit in firma in urma unor negocieri aprinse si de lunga durata cu o firma destul de mare), il stiam sclavul organizatiilor PSD, dar hot la drumul mare nu prea mi-l imaginam.
![]() This post has been edited by Flamingo: 29 Nov 2009, 14:11 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Atat politicienii cat si discutiile despre ei incep sa sune din ce in ce mai "bine."
- El e rau! - Ba nu... E bun... Al tau e rau! - Nu... ![]() - ![]() ![]() Si unii spun ca ne meritam soarta. Ce gluma!! ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(dandutulescu @ 28 Nov 2009, 08:08) Domnul Ana Gheorghe este in functie de conducere de pe timpul raposatului ,deci nu mai scapam de comunisti,iar nepotul lui este sef agentie RAR si bun prieten al meu asa ca stiu situatia. La alegerile din 2004 familia lor au votat cu Basescu,acum nu le mai convine ca le strica afacerile.Iar domnul Mirel Nica un taran obosit cu studii dubioase se lauda catre angajati ca el la sustinut pe Geoana cu 2 miliarde lei vechi pentru a-si pastra fotoliul de sef la Directia apelor si mediului ,asa ca jos cu comunistii. te-astept cu dezvaluiri si despre minunatul florin popescu (maretul presedinte al consiliului judetean, fost asistent universitar, actual baron cu drepturi depline, detinator a zeci de firme), gabriel boriga (primar al targovistei, un fost baschetbalist de mana a treia, apoi dj la radio), sefii pdl-isti de la institutiile statului (fosti activisti de partid, unii din ei numiti in functii de conducere dupa ce in prealabil au fost someri). astia probabil sint imaculati, ptr ca-s pdlisti. QUOTE(andurs @ 28 Nov 2009, 20:14) Cu asta sunt de acord si eu. Votati-va conducatorul, nu sunteti singurii: ![]() asa catindat asa votanti. This post has been edited by CGB: 29 Nov 2009, 17:56 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() ![]() http://www.cotidianul.ro/psd_aduce_manelel...tica-43392.html |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
ohoho... stirea-i veche, domnule, ho-ho-ho
de pe cand oprea era la psd ilfov si era rau, dar acum oprea a trecut la pdl si e bun. timpul rezolva multe, nu-i asa ca-i minunat? hai, vino cu ceva noutati, te rugam ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
CGB |
![]()
|
parca e o diferenta intre consilier local si presedinte de stat. si pana la urma si tu esti liber sa candidezi la orice functie vrei. da' sa-ti cante "guta fara puta" si printesa ardealului o melodie de sustinere, la taraf tv e oleaca jenant.
profit de pomenirea postului taraf tv, ptr a-i administra o m..e si carnatului pa nume prigoana. un mogul in toata regula. da' e mogul bun ptr ca-i din pdl. citez din prigoana:"ala micu' al meu (honorius) a plecat in america ca sa scape de armata, care la vremea respectiva era obligatorie in romania. si sa nu uitam ca in timpul mandatului lui basescu stagiul militar obligatoriu a fost abrogat. abia atunci a revenit si fiimiu din america". aproape c-am lacrimat la zicerile lu' prigoana. mi-a fost asa o mila de prigoana ala mic, ca dac-as fi stiut care era problema la vremea respectiva, as fi facut io armata in locu' lui, numa sa nu plece micutu in america. This post has been edited by CGB: 29 Nov 2009, 18:41 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
@daniel, si ce ca e veche, pai se poate asa ceva sa-l pui pe piticu minune sa candideze din partea ta?
![]() @cristib pai tocmai ca e mai grav sa pui un manelist sa candideze pt un post in admnistratia publica. Ce oferea ala? Bani fara numar, sustrasi de la plata impozitelor? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
amice , tu ai o obsesie ca eu as apara interesele psd-ului
mergi si mai pune un disc cu guta, ca va cheama la vot ![]() cristib, nu-l ma injura pe prigoana, ca pe langa problemele lui de sanatate (Doamne fereste!), s-a mai ales si cu o nevasta si o soacra de.... This post has been edited by daniel4ro: 29 Nov 2009, 18:58 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
pai si atunci de ce ar fi irelevent faptul ca psd-ul promoveaza oameni ca piticu minune in politica?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
apropos...
http://www.traianbasescu.org/ pumnul si cu palma lata ![]() http://www.facebook.com/photo.php?pid=1366...id=227946765464 This post has been edited by daniel4ro: 29 Nov 2009, 19:06 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Pe numarul tau dreptunghiular ca nu au mai fost copilariile alea puse pe aici ?
![]() |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
eh.. romania bunului simt promovata de antonescu si geoana
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
acum se spune Romania bunului ºpriþ
![]() ca-i la moda |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 29 Nov 2009, 18:52) @cristib pai tocmai ca e mai grav sa pui un manelist sa candideze pt un post in admnistratia publica. Ce oferea ala? Bani fara numar, sustrasi de la plata impozitelor? ![]() pai e grav. taman d-aia nici matrozu' n-ar trebui sa mai candideze. sa se termine mai repede alegerile astea si sa nu mai iasa matrozu. 2 zile petrec. daca iese matrozu' petrec de suparare si-apoi ma pregatesc de alti 5 ani de circaraie. This post has been edited by CGB: 29 Nov 2009, 19:26 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nici un viteaz PSDist de aici nu ne-a explicat dc. e Baselu dictator si tiran?! Astept in continuare ceva - chiar si aberatii
![]() |
--------------------
**
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
hmm... did i miss anything cool?
![]() P.s.: jos iliescu ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
luck33ro |
![]()
|
Strica-l tu si vei primi cadou de la mine un numar oval sa ai cu ce te mandri cu adevarat
![]() |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 29 Nov 2009, 19:24) pai e grav. taman d-aia nici matrozu' n-ar trebui sa mai candideze. sa se termine mai repede alegerile astea si sa nu mai iasa matrozu. 2 zile petrec. daca iese matrozu' petrec de suparare si-apoi ma pregatesc de alti 5 ani de circaraie. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 29 Nov 2009, 19:49 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
daniele , Resistance is futile
![]() ![]() Intr-o nota mai serioasa, haide bre, ca nu avem inca dictatura. Insa daca vrei, putem face . O da si ieftin ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 29 Nov 2009, 20:07) bravo ninja, acum trecem la amenintari, nu? te pomenesti ca vrei sa-mi iei si telefonul? sau sa imi tragi un pumn in fata, cum te-a invatat tatucu? Adica nu vrei numar oval sa te dai mare printre fomei? ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
daniel4ro |
![]()
|
gandire tipic fan gutza... cum sa ne dam mari, sa avem femei, sa moara dujmanii...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 11:09 |