Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Coro @ 28 Nov 2009, 10:55) Da, nu l-am vazut.. sa ma scuze colegu ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2009, 11:15 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
soarta, noi sa fim sanatosi
![]() ![]() eu unul nu am vazut atata inversunare si noroi intr-o campanie, de cand ma stiu. |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
Dan73 |
![]()
|
Asta e adevarat...miza e foarte mare
![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2009, 11:51 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
punctul 2 enuntat de colegul padre mi se pare mai realist. Basescu a avut o scapare si i-a tras o palma. Asta se vede din filmul al doilea care este dat din alt unghi cu incetinitorul. Insa filmul al doilea nu prea a fost dat pe tv pentru ca l-ar decredibiliza pe Patriciu, care afirma sus si tare ca basescu i-a dat un pumn in plex si unul in figura la copil.
Filmul dat pe post este f. convenabil pentru ca ii arata mai ales mana lui basescu inchisa in pumn, exact dupa ce l-a articulat pe copil. Si pare usor editat ca secunda cu palma sa fie mai rapida in rulare. Regretabil, basescu trebuia sa recunoasca si sa marseje pe faptul ca a fost o palma scapata la nervi, lucru nu neaparat scuzabil dar oarecum de inteles intr-o atmosfera de tensiune. In rest, abordarea realitatea si antena3 care de 3 zile altceva nu arata ma face sa il votez pe badaran in continuare ![]() This post has been edited by ghertzoi: 28 Nov 2009, 12:16 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(tibirk @ 28 Nov 2009, 10:53) Dane, sa lasam un pic filmul deoparte si sa judecam un pic in afara lui. Se tot vorbeste despre raul cel mare. Care consideri tu ca e raul cel mare in conditiile in care avem: - de o parte un presedinte din popor (ii putem spune din topor), care nu se controleaza in toate reactiile sale cum ar face-o unul dintre ceilalti din viata politica de dragul imaginii dar un presedinte care atunci cand vine vorba de ce este esential si serios de facut, nu-i mai sta nimic si nimeni in cale. Un presedinte care se bate pe fata pentru o separare clara a puterilor in stat, pentru o justitie cu adevarat independenta; un presedinte pe care ajungi sa-l urasti DOAR daca ti se pune in cale atunci cand tu vrei sa mai faci o tranzactie banoasa pe seama statului. - de o parte se afla un candidat teapan in atitudini, care lasa sa se vada prea lesne sforile trase de cei care ii controleaza si ii vor controla miscarile prezente si viitoare. Sa mai amintesc care vor fi acele miscari viitoare? Hai s-o fac intr-o fraza scurta; principala miscare viitoare a unui guvern PSD-PNL cu presedinte ne-jucator (deci cuminte/linistit) este PRIVATIZAREA pe 2 bani a tot ce a mai ramas (rentabil) de privatizat in Romania: CEC (singura banca ramasa in proprietatea romanilor), Gazul Metan (singurul combustibil fosil si de viitor ramas in proprietatea romanilor), OltChim (unul dintre putinele combinate chimice ramase in functiune si care merge pe profit), Posta si altele care nu-mi vin acum plus, bineinteles, controlul direct ori indirect al justitiei ca sa fie liniste si pe acest front atunci cand tranzactiile de mai sus se vor fi facut. Alegand deci intre cei doi, iti alegi viitorul pe care il preferi. Ceea ce ma deranjeaza insa este ca alegand varianta a doua, alegi indirect si viitorul copiilor si nepotilor mei ca sa nu mai aduc aminte ca si tu s-ar putea sa ai copii si nepoti ori vei avea in curand. Astea sunt niste argumente si pentru gruita2005 pentru ca le tot cere atat. Si de dragul copiilor mei nu voi inceta sa-i consider imbecili pe cei care voteaza cu geoana indiferent daca el iese presedinte sau nu. Si pentru ca tot mi s-au cerut argumente pentru care il voi vota pe Basescu, acum astept si eu de la voi argumente pentru care sa-l votez pe Geoana. Exclud argumentele cum ca Basescu e betiv, chior, bate copiii, e marinar, a zis "tiganca imputita, demisionez in 5 minute, a imbogatit-o pe Udrea sau alte prostii d'astea. Vreau ceva concret de la voi si atunci ma aplec in fata voastra si ma consider un imbecil. 1. Actualul nu prea e chiar asa din popor. Nu stiu de ce separare a puterilor vorbesti atata timp cat unele procese au aparut exact atunci cand a trebuit, cand in alte procese s-au dat sentinte exact opuse celor anterioare (vezi expertiza). Sa mai amintesc si de coincidentele destul de stranii intre filmarile scapate in presa (ca si asta de acum dealtfel care ar fi trebuit sa apara inca de acum 5 ani), de stenograme de inregistrarile iegale din parlament, samd. Dupa mine el incearca si infrangerea vointei parlamentului (alta proba in leg cu "separatia" puterilor ![]() 2. Ca sa fii credibil in legatura cu ce spui despre Geoana ar trebui sa renunti la formularile alea artistice: "lasa sa se vada prea lesne sforile" ![]() Nu poti aminti care vor fi miscarile viitoare ( ![]() 3 Si tu ai putea alege viitorul copilului meu dar pe mine nu ma deranjeaza asa tare. E optiunea ta, dar eu inteleg ca asa trebuie sa fie in democratie: sa votezi si tu chiar daca nu esti de parerea mea. Ca sa nu mai spun ca asa ceva nu ma poate determina sa spun despre tine ca esti imbecil. Apropo, ceea ce am facut cu rosu acolo spune multe despre felul cum intelegi tu cu ce se mananca democratia asta iar faptul ca ai spus-o ar fi trebuit sa ma faca sate ignor complet...dar hai, sunt subiectiv ca ai laguna ![]() This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2009, 12:29 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
cititi cateva comentarii sa intelegeti si voi cine nu-l voteaza pe papusarul Iliescu si marioneta lui Geoana 28 Nov 2009, 12:37: musamalizati tovarasi ![]() This post has been edited by luck33ro: 28 Nov 2009, 12:37 |
--------------------
**
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
NU O SA VOTEZ NICIODATA UN PARTID DIN CARE FACE PARTE ILIESCU!
In cazul asta o sa votez cu Basescu - chiar daca nu ma omor dupa el. This post has been edited by ncristi: 28 Nov 2009, 12:39 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Dan73 |
![]()
|
Eu unul am o parere formata de multa vreme in legatura cu ce a facut Iliescu. Citeam presa in draci in vremea aia (apropo, citeam si ce scria Petre Mihai Bacanu
![]() Asta nu il face cu nimic mai bun pe Base. Reamintesc ca nu puteti trasfera responsabilitatea lui Iliescu asupra lui Geoana si repet: NU Iliescu e candidat. This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2009, 12:55 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Man cum le spui tu mi se rupe inima
![]() Partidu ala este CORUPT pana-n maruntaie. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Dan73 |
![]()
|
Dom'le si tu m-ai facut brusc sa am revelatia faptului ca PDL e un partid de ingerasi.
![]() This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2009, 12:59 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
obicei? This post has been edited by bob737: 28 Nov 2009, 13:08 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Dan73 |
![]()
|
Hai Bob ca asta chiar nu poate fi interpretata asa
![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2009, 13:17 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 28 Nov 2009, 10:59) Prelungim agonia de 19 anisori (rectificare) in care clica lu Iliescu a condus pe fata sau din umbra destinele unei tari bananiere. Ca sa inteleaga si astia mai retardati, care nu votam cu Basescu: Iliescu a condus tara din umbra si in 1996-2000? In cazul acesta CDR erau doar niste marionete in mainile marelui papusar, nu? Sau din 2004 incoace? Deci Basescu a fost de 5 ani de zile marioneta lui Iliescu. Io-te de-aia nu votez cu el ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevãrați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi cã mereu iþi sunt alãturi.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Coro @ 28 Nov 2009, 11:13) padre nu trebuia sa iei foc, postul tau era singurul inchegat care sa-mi permita sa liucrez pe el, ca multe sunt rabufniri sau fraze mai putin legate, iar tu ai punctat bine acolo. si postul meu se vroia ironic la situatia existenta pe sticla nu o analiza completa a spuselor tale. special am sters userul din quote, pentru a cita textul nu pentru a indrepta postul meu spre tine iar gramatica mea, la ora aia.. sa fim seriosi, nu redactam materiale de campanie Da, ok, poate ca am reactionat prea repede, nu am luat foc dar nici nu am apreciat pozitiv inversarea textului. Bun, cred ca e timpul sa ne linistim cu totii, ce rost are sa ne pierdem timpul discutand chestiuni asupra carora ar trebui sa se pronunte altii? Fiecare sa faca bine si sa se prezinte la vot si acolo sa se faca auzit. Restul e.... tardiv. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu inca sustin ca cineva a prelucrat clipul. Eu nu spun ca Basescu defapt l-a pupat pe acel copil si cineva l-a modificat si l-a facut sa-i dea un pumn. Dar parerea mea e ca Base doar l-a impins. Acum, gestul in sine a unui politician de a impinge un copil mic denota o mare nesimtire, dar de la impins pana la pumn in figura e cale lunga.
Ma bucur ca incep si oamenii in domeniu sa-si dea cu parerea. Consider ca oricat de rau ar fi Basescu, campania ar trebui facuta "curat," si de asta mi se pare putin absurd ca toti cei anti-Base nu vor sa accepte in mod obiectiv posibilitatea unui trucaj. Nu zice nimeni sa votati cu el, sa-l sustineti sau sa-l laudati, dar sunt niste discrepante in acea filmare pe care daca o vedeti cadru cu cadru, e posibil sa va schimbati parerea. Si acel "slow motion" de pe Realitatea indica multe, mai ales felul cum mana lui Base se misca dupa ce ii vine in fata. Eu nu sunt pro-Base dar sunt cam anti-PSD, dar daca ar fi fost clipul cu Geoana, as fi avut exact aceeasi reactie. Ca pe om nu-l vreau la putere, ok, dar daca se fac magarii sunt obiectiv si ii iau apararea. QUOTE(Flamingo @ 27 Nov 2009, 23:03) Mi-e lene sa explic si aici cum e treaba cu Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Adobe Ilustrator... programe din aceeasi "familie" care au functii similare, doar ca primul lucreaza cu pozele, al doilea cu filmarile si al treilea cu desenele vectoriale. Simplu. ![]() Daca s-a folosit un program din gama Adobe, acesta a fost After Effects, nu Premiere si nici Photoshop. After Effects are multe elemente din Photoshop si te lasa sa prelucrezi fotogramele foarte usor, in timp real. Sa le faci in Photoshop ar insemna sa transformi clipul in fotograme si sa le iei imagine cu imagine, ceea ce e inutil. Iar Premiere e strict pentru montaj. Stiu ca imi vor sari din nou in cap anti-Baselii... Asta e... Imi asum raspunderea. Dar eu sunt mult mai obiectiv decat multi de aici, pentru ca mi se cam rupe de jocurile politice... Singura mea problema e ca tara e unde e si poporul e vai mama lui. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cand Iliescu a vrut sa schimbe guvernul a adus minerii si i-a adus si in parlament asa ca sa arate ca nici aia nu-s scutiti daca nu percuteaza. Asta s-a intamplat nu odata ci de vreo 4 ori pana in 2000. Musamalizati cu incredere tovarasi!
![]() This post has been edited by luck33ro: 28 Nov 2009, 15:25 |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Tu nu cumva i-ai dat parola de acces pe contul tau lui Modus care e suspendat?
Prea seamana stilul ![]() Domnule, dumneatale vrei sa discutam de mineri in anul 2009 cand candidati la presedentie sunt Basescu si Geoana. Nu vad cine te impiedica dar faptul ca nu prea iti raspunde nimeni pe subiectul asta, intr-un topic despre alegerile din 2009 unde nu Iliescu e candidat, nu inseamna ca e vorba de o musamalizare. This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2009, 16:07 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 28 Nov 2009, 15:24) Cand Iliescu a vrut sa schimbe guvernul a adus minerii si i-a adus si in parlament asa ca sa arate ca nici aia nu-s scutiti daca nu percuteaza. Asta s-a intamplat nu odata ci de vreo 4 ori pana in 2000. Musamalizati cu incredere tovarasi! ![]() totusi sa nu uitam...suntem in 2009.....vremurile alea s-au cam dus, inca mai era gandirea ca toate se rezolva cu bata si cu multimea in strada.... nu sunt pentru niciunul din cei doi, chiar inca ma gandesc care din ei..sau poate pana la urma ma duc si-mi vad de ale mele si de data asta nu mai trec pe la vot dar, ma gandesc ca daca iese iar basescu, sa te tii iar de jocuri, ordine date la cateii din frtuntea ministerelor, iar o sa le stie el pe toate, intr-o zi o sa-l vedem ca intra si in sala de judecata si il da jos pe judecator si se pune el semet sa faca dreptate...eu il vad ca pe un mic urmas a lui ceauseascu.... sa fie el peste tot, se pricepe la toate.... pe de alta parte....nici cu geoana si ai lui nu mi-e rusine...vanghelie... oprisan..si altii nestiuti.... singurul lucru care il vreau e acel guvern majoritar cu johanis ministru, sa vedem si varianta asta, poate merge, din pacate se ia la pachet cu geoana |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Parerea mea este ca mafia rosie a psd a pus la prelucrat filmuletul in care baselu a impins numai copilul,de ce nu a aparut mai demult chestia asta?frica baronilor psd de base e mare,vedeti ce disperat e mazare? a trecut la amenintari in direct tv neptun ca cica el pleaca daca nu iese baselu,ca numai da mita electorala...daca baronii astia gen mazare,vanghelie,hrebe.... va sunt simpatici votati-l pe prostanac.
Asta o fi pe bune sau... This post has been edited by RamboX: 28 Nov 2009, 17:41 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ultima mea postare pe tema asta (cel putin pana la un verdict autorizat si documentat).
1. Desi nu avem o confirmare autorizata, chiar daca s-ar fi alterat filmuletul, gestul a existat. Poate nu a fost un pumn naucitor dar tot a fost un dos de palma catre fata unui copil de 10 ani. Oricum ar fi, tot josnic este. Oricum ar fi, tot demisia si iesirea din viata politica ar fi fost urmarile intr-o tara cu adevarat civilizata. Nu e cazul Romaniei, din pacate. 2. Gestul a fost confirmat de urmatorii: Basescu, prin reactia imbecila din cadrul emisiunii de la Realitatea TV, Anastase tot la Realitatea, alti apropiati. Nu a negat nimeni incidentul, nici macar cei apropiati presedintelui, doar s-a incercat justificarea gestului. Rusinos. 3. Lipsa de demnitate si de verticalitate a celor care il sustin orbeste pe Basescu este incredibila. Acest om a reusit sa trezeasca cele mai urate reactii si atitudini din oameni. Si interesant este cum TOTI care nu fac parte din PDL s-au aliat impotriva lui. Numai gandul la acest aspect ar trebui sa ridice semne de intrebare chiar si celui mai inversunat sustinator al marinarului (ma refer acum la oamenii inteligenti, nu la toti sustinatorii). Chiar TOTI cei care se opun sunt controlati de moguli, chiar TOTI au interese ascunse, chiar NUMAI marinarul este cinstit in tara asta? Dormiti linistiti, marinarul vegheaza si se lupta pentru noi(i moguli, cum altfel?). |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Bine ai zis-o la punctul 2 si 3. Sunt de acord cu tine. Asta e ca la facultate unde din 400 de studenti numai 1 ia examenu. Cine era de vina profesorul sau studentii? Chiar toti 399 sa fie prosti?
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Lipsa de demnitate si de verticalitate a celor care il sustin orbeste pe Basescu este incredibila."
Si cei anti-Basescu cum sunt? Uite-te in acest topic acum ceva pagini, am spus ca mie personal mi se pare putin fals clipul si mi-a sarit lumea in cap, desi era doar o parere, n-am spus "VOTATI CU BASE!" Iti spun eu, majoritatea oamenilor sunt lipsiti de demnitate, verticalitate, puterea de a gandi singuri, etc... Asa se explica multe, de la religie pana la politica. De asta de atatia ani suntem manipulati de acelasi grup de hoti care se schimba intre ei la putere si defapt tot bogati si puternici raman, si tot noi stam pe loc. E absurd sa tii cu Basescu si sa-l consideri sfant. Dar e absurd si invers. TOTI sunt la fel, cel putin toti care au primit destule voturi in turul I... Nimic nu e mai trist decat sa vad cata lume ii crede ba pe unii, ba pe altii, in loc sa-i uram pe toti. Parerea mea™ |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 28 Nov 2009, 13:26) Ca sa inteleaga si astia mai retardati, care nu votam cu Basescu: Iliescu a condus tara din umbra si in 1996-2000? In cazul acesta CDR erau doar niste marionete in mainile marelui papusar, nu? Sau din 2004 incoace? Deci Basescu a fost de 5 ani de zile marioneta lui Iliescu. Io-te de-aia nu votez cu el ![]() Da i-a lucrat tot Iliescu cu securistii infiltrati in PNT si cu minerii cand a fost mai greu. De 2 ori au venit minerii spre Bucuresti si au cazut 2 guverne pe vremea aia. Ciorbea si Vasile. Alianta atunci nu au schimbat sefii mafioti FSNisiti din functii si aia si-au facut treaba din interior. Asa a disparut PNT din scena politica tot prin grija marelui Ilici, In final Emil Prostanacu 2 s-a recunoscut invins de "sistemul ticalosit". ![]() Al dreaq Basescu nu se lasa deloc, de aia imi place de el ![]() |
--------------------
**
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Un lucru interesant rezultat din sondajul de pe acest topic.Fata de turul 1 sunt foarte putini cei care stau acasa si nu voteaza !!!! Dupa parerea mea acestia vor decide presedintele,cei care in turul 1 au stat acasa.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Unul dintre cele doua guverne CDR a fost dat jos taman de Basescu. Ia mai cerceteaza
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Si pentru mine va fi ultimul post aici ca nu are rost sa ma enervez pe acesti hoti care se imbraca in costume scumpe si se numesc politicieni. treaba sta in felul urmator. Eu privesc lucrurile din p.d.v. economic sa zicem. Amandoi, geoana si base nu vor binele tarii oricat s-ar bate cu pumnu in piept, vor doar sa mai haleasca din ciolanul numit Romania. tara care are un buget/PIB care va fi impartit la fel pe viitor de oricine vine la putere, adica 20 % inevestitii, 3 si ceva % sanatate, 5 % educatie, etc. Problema sta in felul urmator. Pe noi romanii ne obliga sa ne luam concedii fara plata, sa ne reducem salariile etc. cand noi avem bani de unde sa ne platim salariile si pensiile ca in 2007. pe langa asta ne mai imprumuam si de la FMI sa ne platim pensiile si salariile. Dar de ce sa nu ia ei aia 20% din PIB?! si aici ma refer la toate partidele politice. Voi acasa prima data va luati masina si apoi va imprumutati sa luati mancare? sau va luati de mancare si eventual, daca vreti si o masina si nu aveti bani destui, va imprumutati.
Sper ca m-am facut inteles. La noi este o chestie de principiu, si e atat de simplu dar nu se vrea aplicat asa cum trebuie pentru binele cetateanului doar pentru binele baronilor. Acum avand in vedere ca amandoi au un partid mare in spate si oricare ar veni nu se va schimba nimic in tara asta il prefer pe geoana pentru ca ne va reprezenta mai bine in strainatate unde avem nevoie de o politica exerna buna pentru a ne salva imaginea macar. presedintele are 3 planuri mari si late, politica externa, siguranta statului si medierea intre institutiile statului. Basescu a cam picat la toate aceste domenii. Geoana macar e mai bun in politica externa. Bafta si spor la vot! |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
luck33ro |
![]()
|
ar mai fi solutia sa nu merg la vot ca oricum astia nu merita niciunul, dar...pericolul bunicutei otravitoare plusteste in aer
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 15:34 |