Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Stie careva daca se poate schimba votul?
Nu este cazul meu, da' poate unii sunt interesati de subiect! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Dar cei care au si baiat si fata?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Sunt convins ca flamingo il va vota pe Base indiferent de cate filmari vor mai aparea
![]() This post has been edited by Dan73: 26 Nov 2009, 22:06 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 26 Nov 2009, 22:26) Si eu sunt animal si chiar l-am lovit pe fii-meu azi dimineata pentru c-a facut o prostie, de fapt a repetat pentru a 3 a sau a 4 a oara aceeasi prostie... ... Rusine ! Rusine sa-ti fie tie! E treaba ta cum iti tratezi copilul, nu o sa spun ca nu e normal sa-l lovesti pentru ca repeta ceva, repet, treaba ta. Mai repet inca o data, trebuie sa-mi dai si mie o palma? Conteaza cand a aparut filmul? Exista? Da. A lovit presedintele un copil in public? Se pare ca da. PUNCT! Parerea mea este ca trebuie sa se expertizeze inregistrarea si daca ea este autentica, imediat ar trebui sa-si dea demisia presedintele, chiar daca ar fi in ultima zi a mandatului sau nr. 1. Si apoi sa plece pe mare, daca mai are cu ce. Gaseste el un vapor sau macar un iaht. Toti cei care incearca sa-i gaseasca scuze sunt de un penibil imens: Roberta Anastase, Sobi Cseh, Flamingo, etc. Chiar Basescu a inceput sa caute justificari in timpul emisiunii: sunt destui care ma injura, poate m-a injurat, o fi vorbit ceva urat... de ce n-a spus Patriciu atunci, etc etc. "Trebuie sa vedem: a spus ceva copilul, m-a injurat, etc." Deci, daca un copil il injura pe Traian Basescu, el considera normal sa-l loveasca cu dosul palmei. Trist, tragic, penibil, jenant. Daca e trucaj, voi vota cu Basescu. Bai fratilor, pana unde merge fanatismul vostru? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
mda.. incepe show-ul. Sunt convins ca daca se vor afla chestii nasoale despre antonescu sau despre geoana, toti vor sarii ca arsi "dictatttttttttttturaaaaaaaaaaaaaa "
![]() eu mi-am bagat deja picioarele. Daca lumea vrea sa planga dupa alegeri, sa o faca. Sunt absolut convins ca in maxim 6 luni, peneleii vor incepe sa urle primii. Daca unii vor sa dea de dracu, cine sunt eu sa le stau in fata? This post has been edited by aphophis: 26 Nov 2009, 22:03 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ma bucur ca nu e modus in zona.
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
xcss |
![]()
|
Oooo, salut Modus! Sau afofis, scuze, va tot confund...
|
--------------------
-
-
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Acum vad si eu imaginile la Sinteza Zilei.
Nu stiu ce ar mai putea fi de comentat. Ma gandeam ca nu mai votez in turul 2, dar se pare ca m-am razgandit. Gestul e incalificabil. Un parinte care ii mai arde copilului sau o palma la fund pentru cine stie ce prostii a facut ... treaca - mearga. Dar asta loveste cu pumnul in gura. Probabil tatal nu era prin zona. Daca era copilul meu il tragam de pe scena si il calcam in picioare. This post has been edited by $$ilvviu: 26 Nov 2009, 22:04 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca apar filme in care Geoana sau Antonescu lovesc copii voi avea ACEEASI OPINIE. Demisia si sa plece unde vor ei dar sa nu mai aiba treaba cu viata publica.
Si cercetarea penala, desigur. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
aphophis |
![]()
|
in sfarsit, probabil basescu a pierdut alegerile. Sa speram ca pesedeii vor avea mila de tara asta. Ne-am dus dracului. Oricum traiasca romania bunului simt, a lui antonescu, ne promitea in campanie ca nu va aduce mizerii in campanie. Mi-e scarba de toti
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
Prin contrast cu bunul simt al lui Rocky Balboa... asta...Basescu.
|
--------------------
-
-
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
"Omul de afaceri Dinu Patriciu a susținut, miercuri seară, la Realitatea TV, că, în campania electorală din 2004, la Ploiești, l-a văzut pe Traian Băsescu dând un pumn unui copil care din greșeală strigase "Trăiască Iliescu". "
o fi fost Modus acel copil? atat de tare sa fi fost lovitura incat pana in ziua de azi striga doar "traiasca basescu"? ![]() ce deducem din cele scrise mai sus? ca cine nu este cu el si-o ia in bot. corect, nu? asta o pot confirma petre roman, tariceanu, saftoaica, etc. cine-l pupa in dos dupa ce a fost facut capul mafiei lui nastase este facut general, o poate confirma dl oprea ce tara si popor avem, cine ne conduce.... This post has been edited by daniel4ro: 26 Nov 2009, 22:14 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
unii se bucura acum. Romanii vor plange in pumnii in curand. Multi vor fi dintre cei care se bucura acum.
Oricum. tare declaratia lui Patriciu. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 26 Nov 2009, 22:11 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Hadi bre..... lasa vrajeala.
Probabil voi, PDL-ii o sa plangeti in pumni, pentru ca in 2 ani o sa fiti istorie. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
aphophis |
![]()
|
@DANIEl
asa-i ca nu ai nimic impotriva impotriva metodelor de rahat pe care le promoveaza pnl-ul? ![]() @silviu vorbim peste 6luni 1 an. Sa vedem cine si unde se duce la dracu. Daca esti din pnl, urmati voi la rand..o sa vedeti ![]() This post has been edited by aphophis: 26 Nov 2009, 22:13 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(xcss @ 26 Nov 2009, 21:57) ... QUOTE(Dan73 @ 26 Nov 2009, 21:57) Sunt convins ca flamingo il va vota pe Base indiferent de cate filmari vor mai aparea. Te inseli... insa... QUOTE(Dan73 @ 26 Nov 2009, 21:57) Ai sa ramai surprins. Am lovit cativa copii care au atentat la siguranta lui fii-meu si nu ma ascund deloc ca am facut asta. Chiar am si postat pe aici la un moment dat. Daca nu aici, sigur pe alt forum sau pe fostul meu blog. Bine ca nu exista articol in regulamaetul forumului Reno.ro pentru ca altfel nu as mai fi avut dreptul la replica. QUOTE(padre @ 26 Nov 2009, 21:57) Rusine sa-ti fie tie! De ce ? Pentru ca l-am lovit pe fiim-eu ? Nu arunca piatra ca ratezi... QUOTE(padre @ 26 Nov 2009, 21:57) Toti cei care incearca sa-i gaseasca scuze sunt de un penibil imens: Roberta Anastase, Sobi Cseh, Flamingo Wow, stiam eu ca sunt vedeta, dar nici chiar asa... Sa ma pui langa niste nume arhicunoscute, nu-i de colea. Apropo, chiar am fost coleg de platou cu cascadorul. ![]() QUOTE(padre @ 26 Nov 2009, 21:57) Voteaza de pe acum daca ai putea. QUOTE(aphophis @ 26 Nov 2009, 22:02) mda.. incepe show-ul. Sunt convins ca daca se vor afla chestii nasoale despre antonescu sau despre geoana, toti vor sarii ca arsi "dictatttttttttttturaaaaaaaaaaaaaa " ![]() Cica dupa orele 23:00 o sa apara informatii trasnet, senzationale despre Mircea Geoana. Plus de asta cica fata de Romania, in alte tari e mult mai rau. Aici e mizilic, asta ca sa repet termenul. Acolo catindatii sunt prinsi la curve. In fine. TImpul le rezolva pe toate. P.S. Hopaaa, rastunrare de stiruatie... Se pare ca acel copil, in momentul in care ar fi fost plesnit de Base, ar fi bagat mana in buzunarul femeii. ![]() Edit: In polul de pe Reno.ro, Base tocmai a "crescut" cu un vot. This post has been edited by Flamingo: 26 Nov 2009, 22:20 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Fratzica |
![]()
|
e posibil ca geoana sa se intoarca impotriva psd-ului, sau daca nu a psd-ului, macar impotriva lui Iliescu, macar doar pentru ca el i-a dat porecla de prostanac. Da-i omului puterea si ii vei vedea adevarata fata. Suna biblic
![]() Ma intreb.. oare asta e motivul pentru care eba e cu capu` in stratosfera? Ia bagat tasu` un croseu in tinerete si i-a umflat botul? |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
fratica tu chiar ai impresia sincer ca geoana il paote face pe iliescu, pe nastase, pe hrebenciuc sau pe marean?
![]() Jesus ce naiv esti. 26 Nov 2009, 22:18: am inteles ca la ora 11 in seara asta o sa apara un film compromitator despre geoana. Pe ce post? This post has been edited by aphophis: 26 Nov 2009, 22:18 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Evit sa postez pe aici, nu am chef de balacareala, dar in seara asta nu m-am putut abtine.
@aphophis, eu am zis ca o sa fiti istorie, nu ca o sa va duceti dracului. Expresia asta nu mi-o insusesc. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo) Hopaaa, rastunrare de stiruatie... Se pare ca acel copil, in momentul in care ar fi fost plesnit de Base, ar fi bagat mana in buzunarul femeii. ![]() Da' Base nu si-a amintit! Din cate stiam sta bine cu memoria, chiar in seara aceasta a dat ceva date exacte! Ma rog! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE($$ilvviu @ 26 Nov 2009, 22:19) Evit sa postez pe aici, nu am chef de balacareala, dar in seara asta nu m-am putut abtine. @aphophis, eu am zis ca o sa fiti istorie, nu ca o sa va duceti dracului. Expresia asta nu mi-o insusesc. ![]() ![]() Nu stiu de ce te referi la mine ca voi fi istorie, nu sutn pedelist. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(padre @ 26 Nov 2009, 22:03) Daca apar filme in care Geoana sau Antonescu lovesc copii voi avea ACEEASI OPINIE. Demisia si sa plece unde vor ei dar sa nu mai aiba treaba cu viata publica. Si cercetarea penala, desigur. Cica ala de la Gardianul, care a dat filmul asta ...Racoviceanu, sau cum il cheama....va da si un film cu Geoana. Se zvoneste ca circula si unul cu Geoana dar eu nu am auzit nimic. Care stiti despre ce e vorba? Oricum lucrurile devin mai mult decat palpitante ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 26 Nov 2009, 22:25 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 26 Nov 2009, 22:02) mda.. incepe show-ul. Sunt convins ca daca se vor afla chestii nasoale despre antonescu sau despre geoana, toti vor sarii ca arsi "dictatttttttttttturaaaaaaaaaaaaaa " ![]() eu mi-am bagat deja picioarele. Daca lumea vrea sa planga dupa alegeri, sa o faca. Sunt absolut convins ca in maxim 6 luni, peneleii vor incepe sa urle primii. Daca unii vor sa dea de dracu, cine sunt eu sa le stau in fata? nu aphophis, daca apar imagini cu geoana sau antonescu foarte bine, asta nu e campanie murdara. o campanie murdara e aia in care inventezi. adevarul cand iese la iveala e foarte bine. apropo de sursa imaginilor. marturisec ca daca in 2004 as fi avut aceste imagini, eu nu cred ca le-as fi publicat pentru ca am crezut orbeste in basescu, poate tot atat de mult ca in constantinescu. insa dupa 5 ani de basescu am invatat ca lucrurile stau altfel, n-as tine un astfel de material nici daca ar fi vorba de antonescu. sa isi poate crucea singuri ca altfel nu se mai poate. sa fie responsabili pentru tot ceea ce fac si in fiecare minut sa se comporte ca si cum ar fi presedinte. Szoby Cseh , tot respectul pentru munca lui, cred ca nu ar fi trebuit sa participe la nicio emisiune politica indiferent de apartenenta. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 26 Nov 2009, 22:19) mai precis pe OTV , dupa ora 02.00, Aha, deci OTV. Ma scuzi, dar ma uit la alte televiziuni. De unde stii ca la OTV se vor da acele imagini cu Geoana ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 07:11 |