Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 74 75 76 77 78 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

gruita2005
post 26 Nov 2009, 15:27
Post #2251

Membru de la Baia Mare

Group: Members
From: Baia Mare

Tibirk, un exemplu iti dau si atat, restul le stiti voi. Basescu inca de anu trecut a iesit la TV si a spus ca fondu de pensii este in colaps, ca nu sunt bani de salarii si pensii. Avand in vedere atributiile presedintelui, base nu avea voie sa iasa cu gura mare si sa sperie populatia, sa sperie circa 4 milioane de pensionari cu pensie sub 700 de lei, si bolnavi pe deasupra. In timp ce in UE cand a aparut criza se tot vorbea transmiterea de mesaje de incredere si incurajare a populatiei. Numai un ipocrit ca basescu poate face asa ceva pentru niste voturi in plus. Mai bine aleg promisiunile lui Geoana desarte decat acuze grave ale lui Basescu parca PD-L-ul lui nu era la putere. Asta ma intriga pe mine, acuzele lui Base asupra politicienilor din romania parca ei nu ar detine 30% din totalul lor si pe deasupra mai sunt si la putere. daca erau in opozitie ii credeam. Alt aspect este aceasta lipsa de viziune a TUTUROR politicienilor din romania. Cum adica sa aloci 20 % din PIB pentru investitii iar pentru sanatate sa scazi de la 4 si ceva % la 3% si sa te imprumuti la FMI pentru a plati pensiile si salariile bugetarilor?! Aici este jaful TUTUROR politicienilor din romania. De ce nu facem invers?! Sa platim salariile si pensiile si sa dam bani la sanatate etc si daca mai ramane ceva sa investim? Eventual sa ne imprumutam de la FMI pentru a face investitii. basescu daca e asa tare de ce nu ne prezinta problema asta? el spune ca aliat al lui este poporu dar si ai lui si restu aloca banii pentru investitii tot firmelor lor sa se imbogateasca ei iar noi fraierii sa platim imprumuturile aiurea. De ce nu a facut referendum Basescu sa ne intrebe daca vrem sa ne imrumutam de la FMI sau banci comerciale cu dobanzi mari? m-am saturat de scris deja

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dan73
post 26 Nov 2009, 15:28
Post #2252

Membru autentic

QUOTE(tibirk @ 26 Nov 2009, 15:01)
repet:

Tot ce-mi doresc este o tara fara PSD. Acum pe bune....de ce crezi ca media de varsta a votacilor PSD este foarte mare? Ca gandesc corect batranii? De ce crezi ca PDS-ul are o pondere foarte mare asupra celor fara studii superioare? Ca gandesc gresit cei cu studii superioare?......uitativa fratilor si la altceva decat la tonomate!!!! Basescu n-a facut nimic grav de condamnat pe cand PSD-ul a devalizat Romania...si o va face in continuare
*

Folosirea termenului "foarte mare' e gresita. Cu PSD nu au votat numai batranii asa cum cu PDL nu au votat numai tinerii. Nu stau sa caut procentele acum dar cred ca daca cu base au votat 28% din persoanele peste un anumit prag de varsta iar cu Geoana 35% asta nu inseamna ca media de varsta a votantilor lui Geoana este foarte mare in comparatie cu votantii lui Basel. Si nici reciproca nu este valabila. Acelasi lucru se poate aplica si in cazul absolventilor de studii superioare. Votantii cu studii superioare ai lui Basesxcu nu sunt in proportie mult mai mare decat cei ai lui Geoana, ci doar in proportie mai mare cu cateva procente. Tu intrebi daca gandesc corect batranii? Cineva ar putea intreba daca gandesc corect tinerii. Daca ar fi un studiu care sa spuna ca numai tinerii au dreptate sau numai batranii, atunci democratia ar functiona pe principiul asta: numai tinerii voteaza sau numai batranii sau numai absolventii sau...numai barbatii ....cum a mai fost tongue.gif

This post has been edited by Dan73: 26 Nov 2009, 15:43

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
bob737
post 26 Nov 2009, 17:31
Post #2253

Membru autentic

QUOTE(AlexV @ 26 Nov 2009, 10:05)
Flamingo, ce tot vrei sa demonstrezi? Ca Geoana are in spate afaceri dubioase? are. si nu merita sa fie presedinte in primul rand din cauza partidului si a celor din prima line in spatele lui. da cum dracu nu vezi aceleasi lucruri si la candidatul tau suprem? cum naiba nu vezi ca nu se deosebeste cu nimic?
*

Flamingo tocmai afirma acum cateva zile ca Base a fost gasit nevinovat cu flota si ca tot ceea ce se spune este ca ne uitam la moguli si suntem niste rai. In schimb vad ca afirma ca Geoana a fost cercetat penal (?!) si e un soi de mogul jr sau un mogul in devenire...Asta ca tot afirma ca daca o persoana este gasita nevinovata, e bine s-o lasam nevinovata pana la proba contrarie. Bineinteles, acum sunt eu rau si am ceva cu el de il dau exemplu...ca tot nu intelegea de ce i-au sarit unii in cap.
In alta ordine de idei, tot ceea ce am citit pe aici suna cam asa:
Geoana= Iliescu... tema principala de campanie pro Basescu
Desi Basescu a facut atatea si atatea (nu le mai insirui decat daca cumva au uitat pedeleii de aici), el este un om curat, moral si cu o prestanta de un adevarat si real presedinte, Geoana desi nu a facut nimic, e rau pt ca in mod sigur va face! si stim noi ca va fece!! Deci , punct...VA FACE RAU! S-a inteles?Gata?!
Johannis este un agramat care nu stie sa lege 3 cuvinte, pe deasupra nici macar nu e roman.
Johannis va fi (iarasi stim Noi) un prim ministru tip sluga presedintelui spre deosebire de Boc.
Crin Antonescu isi misca fundu' in BMW (cum de ati uitat de asta?!), rusine! Noroc cu Base ca alfel Dacia nu mai vindea la export.
Acelasi Antonescu isi permite sa nu-l inroleze pe Basescu in revolutia bunului simt ca dehhh, Base e om de comitet si de mare bun simt si cu multe succesuri la activ.
Ne trebuie un guvern de dreapta desi habar n-avem ce e aia dreapta ( cel putin eu v-am intrebat de cel putin 10 ori daca aveti o idee de "ce dreaqu e aia "dreapta") dar ne trebuie guvern de dreapta pt ca nu avem nevoie de populisme (apropo, singurul populist autodeclarat in plenul Parlamentului este insusi Boc) ci de o relaxare a fiscalitatii, numai modelul ala practicat de PDL (adica taiem cheltuieli deductibile firmelor/ platim tva la achizitii intracomunitare, etc) nu si de modelul liberalilor (al caror program de guvernare este singurul care concis cere o fiscalitate redusa) sau "liberalismul de dreapta" ala al lui Geoana.
Am uitat ceva?
A, da...
Geoana e Iliescu
Antonescu = Patriciu
PSD=PNL (va rog nu invers ca se supara penelistii ca ii faceti social-democrati)
Flota nu mai e (deci... va rog, s-a vandut cu profit)
Basescu are 3 femei (in casa) si este un domn in toata acceptiunea acestei notiuni.
AA, da, si am mai uitat ceva.
Deci....Mare atentie la prostii care voteaza si duc tara de rapa. Cine a votat cu Geoana sau va vota cu Geoana e prost (sau mai putin scolit) sau e in etate (ca sa nu spun dus cu sorcova) spre diferenta de elitele lui Basescu. Dealtfel chiar o persoana de bine ne explica noua cat de bine era in romania si ce persoane conduceau Romania pe vremea cand se vota... in functie de studii. Ce sa mai COOL!

Alteceva mai aveti?

PS" am uitat de moguuuuli! wacko.gif "

This post has been edited by bob737: 26 Nov 2009, 17:34

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
CGB
post 26 Nov 2009, 17:39
Post #2254

CGB

From: behind

iete colea ce frumos vorbea matrozu' de iliescu. ca el nu-l condamna, ca-l respecta...etc.
acu' dadura dracii-n el. cum sa mai crezi un om care timp de 5 ani a spus numai minciuni. fara nici o jena. minciuna dupa minciuna.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
luck33ro
post 26 Nov 2009, 17:44
Post #2255

Membru autentic

Bravo mai baieti, m-ati impresionat pana la lacrimi. Abia astept duminica votului voi sta in ploaie sau ger cateva ore sa votez PSdeul ca sa nu ramanem cu Hitler pe cap radmasa.gif

--------------------
+
CGB
post 26 Nov 2009, 17:46
Post #2256

CGB

From: behind

matrozu' cica mai vrea doo referendemuri. asta a luat-o pa aratura rau de tot.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
DrK
post 26 Nov 2009, 19:25
Post #2257

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

sa-l priviti cu interes pe realitatea la 8 radmasa.gif
Propun sa se inchida topicul pana se termina emisiunea lui Dumitrescu blush.gif

This post has been edited by RaduNG: 26 Nov 2009, 19:26

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Flamingo
post 26 Nov 2009, 19:55
Post #2258

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(pcs @ 26 Nov 2009, 09:11)
Fara alte comentarii...
Cuplet al lui Tanase de acum peste 70 de ani...

"Și cu asta ce-am făcut?" ...

Ne-am trezit din hibernare
Și-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Și cu asta ce-am făcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Și-am luptat, cum am știut,
S-avem nouă guvernare?
Și cu asta ce-am făcut?

Ca mai bine să ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trăim în săracie?
Și cu asta ce-am făcut?

Ia corupția amploare,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare?
Și cu asta ce-am făcut?

Pentru-a câștiga o pâine,
Mulți o iau de la-nceput,
Rătăcesc prin țări străine?
Și cu asta ce-am făcut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decăzut,
Cresc întruna taxe-accize?
Și cu asta ce-am făcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Și cu asta ce-am făcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Țara-i plină de vedete,
Și cu asta ce-am făcut?

Pleacă-ai noștri, vin ai noștri!
E sloganul cunoscut;
Iarăși am votat ca proștii,
Și cu asta ce-am făcut?
*

Pacat de el ca l-au impuscat rusii. Stiau ei ce stiau... mad.gif

QUOTE(AlexV @ 26 Nov 2009, 10:05)
Flamingo, ce tot vrei sa demonstrezi? Ca Geoana are in spate afaceri dubioase? are.

Vreau sa demonstrez ca toti fura, mai mult sau mai putin si ca asa-zisa vanzare a flotei a fost un mizilic pe langa cele 100 milioane pentru care a fost anchetat Geoana. Ridzi da cu subsemnatul pentru cateva sute de mii de euroi pe cand Bombonel o duce bine-merci, ca sa nu mai zic de Geoana.

QUOTE(gruita2005 @ 26 Nov 2009, 10:46)
Rac, eu cred ca te uiti la alt film cu Iohanis asta.

Nu cred ca e din alt film, cred ca e din alta epoca sau mai rau, de pe alta planeta, asta desigur... raportat la ce se intampla acum in jurul lui.

Spunea cineva azi pe Realitatea FM (sac ! ascult si postul asta de radio) ca dati-i oricarui primar din Romania banii pe cre i-a avut Johanis si sa vedeti ce super oras o sa faca.

Ok, pai ce oras a "mostenit" Johanis si ce oras are primarul Craiovei, Careiului sau Alexandriei... unde centrul istoric este aproape zero ? Pai ce sa faca altul cu banii aia ? Doar sa refaca strazile, sa mai construiasca 2-3 blocuri comuniste, eventual un Mall, etc... Pai compari tu Sibiul cu alte orase din tara ? Si aici nu ma refer la Tg Mures, Oradea, Brasov, Cluj, Sighisoara, Rasnov ci la orasele pline de blocuri de tip comunist.

Ultima data am fost in Sibiu in august. Mai nene, e un oras frumos, asa cum il stiam din copilarie si adolescenta, dar repet Johanis a avut mare bulan, asta ca sa ma exprim ca Basescu... Daca ar fi fost primarul Galatiului, orasul ala n-ar fi primit in vecii vecilor titlul de capitala culturala europeana. Sper sa nu se supere galatenii pe mine ca n-am nimic cu ei. Am mai spus-o si-o repet, am in Galati o gasca mare de tot de prieteni.

QUOTE(gruita2005 @ 26 Nov 2009, 12:07)
Hai sa va propun un scenariu. Vine premier Negoita. Ce decizii va lua el?
Alt scenariu, vine premier Dragnea? ce decizii va lua el?
Alt scenariu, vine premier Pinalti? Ce decizii va lua el?
Alt scenariu, vine premier Croitoru ? Ce decizii va lua el?

Hai sa va propun eu un scenariu... si chiar va rog sa reflectati asupra lui.

Ce se va intampla daca Base o sa spuna in seara asta sau cu 2 zile inainte de turul II ca in cazul in care va fi reales presedinte il va pune premier pe Johanis ?

QUOTE(tibirk @ 26 Nov 2009, 12:32)
Da-le Doamne romanilor minte suficienta si fereste-ne de PSD. Este ultimul lucru de care Romania mai are nevoie dupa 20 de ani sub comanda lor. Prelungim agonia cu cel putin 10-15 ani daca acum iese Geoana presedinte!!!!!
*

Bravo Tibi ! De acord cu matale...
Nah ca a mai aparut pe aici un "nebun" anti PSD. biggrin.gif

QUOTE(Dan73 @ 26 Nov 2009, 12:38)
Mie chiar imi pare rau ca am ajuns sa ii iau apararea lui Geoana (probabil ca o avea si el alte bube pe undeva) dar am zis hai sa vad de ce e scris cu bold acolo...deh, dac ami-a sarit in ochi biggrin.gif
*

Hopaaa, nu-mi spune ca ai schimbat macazul si vei vota cu marinarul. cool.gif Hai, ca e de-al tau. Parca din Constanta stiam ca esti, dcaa nu, scuze... blush.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
babanu
post 26 Nov 2009, 20:03
Post #2259

Membru autentic

From: Constanta

ce-mi place ca lui base ii cam fuge pamatul de sub piciore.mai bine ganditi-va cum ar fii cu inca 5 ani de dictatura......

--------------------
Seat Altea 2.0 TDI FR 170CP
DONEZ CETATENIA ROMANA
+
daniel4ro
post 26 Nov 2009, 20:08
Post #2260

forumist anti

From: B U Z Ă U city

eu ma uit cu degajare de acum ca matrozul reuseste de fiecare data sa ii prosteasca pe unii cu minciunile lui

fenomenal, cred ca nu mai exista un al doilea in Romania cu tupeul asta. adevarul e ca are si pe cine...

asta e...

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
bob737
post 26 Nov 2009, 20:33
Post #2261

Membru autentic

http://www.videonews.ro/action/viewvideo/3...in-o-ambulanta/

in mod clar va fi gasit nevinovat. pariez.
deci pacientul din ambulanta a decedat pt ca a facut un infarct, in nici un caz din cauza accidentului.

si continuarea:

http://www.romanialibera.ro/a171050/mantog...-din-culpa.html

This post has been edited by bob737: 26 Nov 2009, 20:35

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
xcss
post 26 Nov 2009, 20:41
Post #2262

Born to Be Epic

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Flamingo
post 26 Nov 2009, 20:54
Post #2263

Membru "SPARKY Team"

Am vazut si eu filmarea pe Realitatea TV in urma cu vreo 10 minute si chiar voiam sa postez in legatura cu asta. Explicatia lui Base a fost simpla si in acelasi timp sincera (pentru cine il vede prima data), fara sa schiteze cel mai mic gest de parerea de rau...

"Nu mai tin minte, dar lasati-ma va rog sa ma consult cu cei cu care am fost acolo sa vad ce s-a intamplat atunci, si apoi voi da un comunicat in zilele urmatoare"...

Paerea mea ?

O sa spuna probabil ca acel copil venise sa se bage in seama, eventual sa cerseasca, fiind un aurolac oarecare, obisnuit al zonei.

Pe cat punem pariu ?

This post has been edited by Flamingo: 26 Nov 2009, 21:15

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Lucian BLK
post 26 Nov 2009, 21:19
Post #2264

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

Sunt socat!
Daca Basescu mai iese presedinte .... chiar ca suntem o tara de tembeli!
Ne meritam soarta!
Doar un animal poate lovi un copil!!!
Doamne, in ce tara traim, mi-e rusine, mi-e scarba!

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
Flamingo
post 26 Nov 2009, 21:26
Post #2265

Membru "SPARKY Team"

Si eu sunt animal si chiar l-am lovit pe fii-meu azi dimineata pentru c-a facut o prostie, de fapt a repetat pentru a 3 a sau a 4 a oara aceeasi prostie... Ce-a facut el ? A zambit la fel cum a facut-o si cel din filmare. Atentie mare ! Uitati-va la pustiul ala cum ZAMBESTE / RADE !!!!!

Szoby Ceh spune chiar acum pe iRealitatea TV ca este un trucaj ordinar... pentru ca bratul lui Basescu a fost lungit ca sa ajunga la fata copilului. Hai ca nu ne-am nascut ieri si astfel de trucaje pot face si eu in programele de cacao de editare video.

Deci stati linistiti. Este fabricata faza si data tocmai acum, inainte de turul II. De ce oare nu a fost data si inainte de turul I ? De ce oare nu a fost difuzata si in timpul primului mandat al lui Basescu ? Poftim ? Nu va aud ?

P.S. Ce tare, Patriciu spune ca acel copil nu era un aurolac... de parca s-au si gandit la posibile scenarii avansate de PDL si aminitite de mine mai sus. wink.gif

Hahahhaa, sacalii dreaq... Rusine !

This post has been edited by Flamingo: 26 Nov 2009, 21:29

--------------------
+
xcss
post 26 Nov 2009, 21:27
Post #2266

Born to Be Epic

Cum de nu te-ai gandit la asta mai devreme?

--------------------
- - -
+
Lucian BLK
post 26 Nov 2009, 21:30
Post #2267

membru blue extreme

OK, sa presupunem.
De ce Basescu nu a negat categoric?
Eu asa as fi facut deoarece eu niciodata n-am lovit un copil!!!

--------------------
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
Flamingo
Post #2268

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(xcss @ 26 Nov 2009, 21:27)
Cum de nu te-ai gandit la asta mai devreme?
*

La ce ? Nu inteleg la care parte a "discursului" meu te referi.

This post has been edited by Flamingo: 26 Nov 2009, 21:30

--------------------
+
xcss
Post #2269

Born to Be Epic

La faptul ca e un trucaj. As vrea sa vad o analiza facuta de un expert media, nu de un cascador.

--------------------
- - -
+
AlexV
post 26 Nov 2009, 21:31
Post #2270

Admin?

Group: Admin

QUOTE(Flamingo @ 26 Nov 2009, 19:55)
Pacat de el ca l-au impuscat rusii. Stiau ei ce stiau...  mad.gif
Vreau sa demonstrez ca toti fura, mai mult sau mai putin si ca asa-zisa vanzare a flotei a fost un mizilic pe langa cele 100 milioane pentru care a fost anchetat Geoana. Ridzi da cu subsemnatul pentru cateva sute de mii de euroi pe cand Bombonel o duce bine-merci, ca sa nu mai zic de Geoana.
Nu cred ca e din alt film, cred ca e din alta epoca sau mai rau, de pe alta planeta, asta desigur... raportat la ce se intampla acum in jurul lui.
*

cred ca nu realizezi care era valoare flotei romaniei din vremea lui ceausescu. sau cat costa un cargo. dar mai grav este ca declari cum ca ce a vandut basescu e mizilic, ce a furat ridzi e mizilic, important e cat a furat geoana!!! wow.

n-ai comentat nimic din "comparatia" mea 2004-2008-2009. sau zici, da, dar asta e?

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Dan73
post 26 Nov 2009, 21:33
Post #2271

Membru autentic

Mda, daca a zis cascadorul ca e trucaj cazul e inchis radmasa.gif
Asta mi se pare o prostie. Basescu ar fi negat categoric ori el a zis ca nu isi aminteste. Nu poti sa nu iti aduci aminte de asa ceva.
In stanga copilului e un barbat in geaca neagra care reactioneaza la intamplare urmarind cu privirea faza si copilul, uitandu-se apoi si la autor, reactie absolut fireasca. Nu e nici un trucaj dupa parerea mea si eu nu vad nicidecum ca mana lui Basescu se lungeste. Mie mi se pare ca miscarea lui base e fireasca, naturala, se misca si umarul. E o parere de simplu privitor.

This post has been edited by Dan73: 26 Nov 2009, 21:39

--------------------
+
Flamingo
post 26 Nov 2009, 21:35
Post #2272

Membru "SPARKY Team"

Ok, nu-l mai votez pe Base ! Multumiti ? biggrin.gif

--------------------
+
xcss
post 26 Nov 2009, 21:37
Post #2273

Born to Be Epic

Victoria se obtine cu pasi marunti... One down, many more to go smile.gif

--------------------
- - -
+
daniel4ro
post 26 Nov 2009, 21:37
Post #2274

forumist anti

From: B U Z Ă U city

in-cre-di-bil
pe langa rolul de superbase, matrozul este si plasticman?
cum gasiti unii dintre voi explicatii la toti mucii trantiti in fasole de base... dar asa e cand incepi cu plecarea de la goldenslitz baut la volan, continui cu furtul unui telefon de la o femeie, cataloghezi pe oricine ca fiind gaozar , etc, fara a fi pedepsit....

pumnul in fata dat putiului ala e ca urmare a reflexelor dobandite pe vas cand marinarii jucau friptea smile.gif
nu s-a putut abtine, ca doar e reflex, nu? smile.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Lucian BLK
post 26 Nov 2009, 21:38
Post #2275

membru blue extreme

Eu am o fetita. N-am dat in ea niciodata si n-as face-o da indiferent ce s-ar intampla!!! Asadar, daca vine cineva la mine si ma acuza ca as fi lovit-o as nega imediat si categoric!!! Este imposibil sa nu-ti amintesti asa ceva!!!! El o scalda ca poate l-a injurat, a zis ceva .... Sa fim seriosi!

--------------------
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
xcss
post 26 Nov 2009, 21:39
Post #2276

Born to Be Epic

Deci nu neaga ca l-a pocnit, isi cauta doar justificarea...

--------------------
- - -
+
Flamingo
post 26 Nov 2009, 21:43
Post #2277

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(daniel4ro @ 26 Nov 2009, 21:37)
pumnul in fata dat putiului ala e ca urmare a reflexelor dobandite pe vas cand marinarii jucau friptea smile.gif
nu s-a putut abtine, ca doar e reflex, nu? smile.gif
*

Patriciu a spus PUMN... altii au spus spun palma, altii dos de palma, altii ca i s-a lungit bratul.

Repet... De ce aceste imagini filmate in 2004 nu au fost difuzate pana acum ?

Poate mi-am schimbat un pic parerea depsre matroz cum ii spuneti voi, dar cu Geoana oricum nu voi vota.

Sunt curios ce va raspunde Base. Interesant este ca forumistii si politicienii (acum e Crin la TV) spun ca in viata lor nu au lovit un copil. Deci hai ca macane, vorba cuiva din zona...

--------------------
+
Dan73
post 26 Nov 2009, 21:45
Post #2278

Membru autentic

Daca urmariti reactia barbatului in geaca neagra din stanga copilului toata teoria cu trucajul cade fara nici un dubiu, asa ca nu va mai chinuiti sa masurati labele lui base radmasa.gif
Antonescu a pus punctul pe i

--------------------
+
Lucian BLK
post 26 Nov 2009, 21:45
Post #2279

membru blue extreme

Ce sa spuna Flamingo!? Ce naiba, a spus deja totul! Si tacerea e un raspuns!

--------------------
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
Dan73
post 26 Nov 2009, 21:52
Post #2280

Membru autentic

@flamingo....Macane sau nu, oricine ar spune ca loveste un copil care nu ii apartine nu poate candida in nici o tara la presedentie.
Eu nu am lovit niciodata copilul altuia si niciodata nu mi se va intampa cred. Palmutele date la fund fetitei mele cand se rasfata dincolo de limita sunt cu totul altceva.

This post has been edited by Dan73: 26 Nov 2009, 21:54

--------------------
+
122 Pages « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 07:13
Dacia