Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Master01 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|||
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Alex, la secunda 13 e acelasi albastru, dar mult mai evident. Ala de la ce sa fie? frame by frame...
probabil ca a fost un blitz.. This post has been edited by bob737: 26 Nov 2009, 23:20 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Hopa, domnul impartial este membru PD-L si angajat la RADSP. Impartialitate, frate!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
M-am uitat doar de curiozitate. Nu am facut decat sa va arat o schimbare cam mare zic eu avand in vedere ca s-a intamplat in 1/25 dintr-o secunda. Ca am dreptate sau nu, la asa o calitate, e greu de dat seama.
Si nu inteleg legatura intre a fi Anti-Basescu si a crede orice porcarie s-ar arunca intr-o campanie electorala? Eu nu am propus decat o mica dezbatere referitor la clip. Putea fi Van Damme in locul lui Basescu si Jackie Chan in locul copilului. EDIT : Cred ca imi sunt putin gresite calculele cu 1/25. Vad ca are 15 fps clipul. Ma rog, intelegeti voi ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(xcss @ 26 Nov 2009, 23:15) Ok. Atunci sa-ti mai dau o "sugestie". Fa rost de master copy si fa analiza frame-by-frame pe ea, nu pe un clip de pe youtube. Domnu' Xcss, chiar crezi ca masele pot face asta ? ![]() ![]() ![]() Stiu ca am mai intrebat, dar ma rog... Nu astept raspuns. This post has been edited by Flamingo: 26 Nov 2009, 23:26 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
bob737 |
![]()
|
In mod normal daca filmul e o facatura, basescu va fi unicul actionar al ziarului respectiv sau al trustului... sa fim serioasi. filmul are o calitate foarte slaba iar acea nuanta de albastru apare si la secunda 13. ideea este ca in mod sigur se pot gasi nspemii de argumente pro si contra acelui filmulet dar modul cum a reactionat base (adica e deacord cu un asemenea tratament aplicat unui copil) dovedeste adevarata valoare a filmului.
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu e vorba de asta. In fine, politica e o curva, dar sa ne mulam reactiile dupa ea mi se pare cam prea mult. Eu as fi tinut minte daca am pleznit sau nu vreun ins la vreun miting si as fi sarit in sus la un astfel de clip, daca stiam ca n-am facut asa ceva, urland convins ca e un fals. Dar tatuca n-a facut-o, cat e el de animal politic, trai-l-ar Dumnezeu. Revin la reactia madamei Udrea, care nu stia daca a sunat sau nu, si imi pun intrebarea: "De unde similitudinea intre reactii in situatii asemanatoare?".
LE: Flamingo, explicatia e simpla. Pe atunci unii si-l doreau pe Base presedinte, asa ca au dosit inregistrarea. Acum, aceiasi oameni nu si-l mai doresc. Asa ca inregistrarea a iesit la suprafata. Apropo, si Base a fost cu caciula in mana la Grivco la vremea lui... ![]() This post has been edited by xcss: 26 Nov 2009, 23:27 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bob737 |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 26 Nov 2009, 23:22) Domnu Xcss, chiar crezi ca masele pot face asta ? ![]() ![]() ![]() Stiu ca am mai intrebat, dar ma rog... Nu astept raspuns. depinde cine a facut inregistrarea, cu ce scop (poate era unul niciasa, niciasa ca sa zic asa) si/sau unde a fost depozitata pana acum...asta spune multe...basescu e pa! pfffff |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu sunt de acord ca un raspuns gen "Nu-mi aduc aminte" e putin cam prostesc. Din nou repet, nu asa raspunde un om care se stie nevinovat.
Dar eu nu fac decat sa aduc in discutie clipul, si atat. Sa uitam cine e in el si ca e campanie electorala. Mie fata coplilului mi se pare pusa peste la momentul impactului. Albastru e real, de asta mai apare, dar apare instant pe fata lui, ceea ce e putin anormal. As zice ca s-au sarit cateva cadre... Dar ma rog, orice as spune, oamenii anti-Basescu vor spune ca sunt nebun, doar pt. ca ei il urasc pe Base. Noi sa fim sanatosi, repet ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Master01 |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 26 Nov 2009, 23:22) ![]() ![]() Stiu ca am mai intrebat, dar ma rog... Nu astept raspuns. Fostii fani au tinut aceasta filmare ascunsa privirii, dar am impresia ca il cam lasa pe ,,domnul" Basescu inclusiv oamenii din partid. Cred ca a jignit pe cineva din partid si asta ii plateste acum sicer polita. Tu ai recunoaste ca a lovit Basescu daca ar fi adevarat, avand in vedere ca esti ferm pentru Base? |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bob737 @ 26 Nov 2009, 23:25) ideea este ca in mod sigur se pot gasi nspemii de argumente pro si contra acelui filmulet dar modul cum a reactionat base (adica e deacord cu un asemenea tratament aplicat unui copil) dovedeste adevarata valoare a filmului. Si cum ai fi vrut sa reactioneze ? S-a spus de atatea ori... in aceasta campanie, Base a fost calm. L-a durut undeva de tot felul de acuzatii... QUOTE(bob737 @ 26 Nov 2009, 23:28) depinde cine a facut inregistrarea, cu ce scop (poate era unul niciasa, niciasa ca sa zic asa) si/sau unde a fost depozitata pana acum...asta spune multe...basescu e pa! pfffff Asta spuneam si eu mai sus... Important este cine si cum PERCEPE toata treaba, nu cine gandeste si lanseaza ipoteze... 26 Nov 2009, 23:37: QUOTE(Master01 @ 26 Nov 2009, 23:32) N-am fost acolo sa afirm 100% ca Base a lovit sau nu aurolacul ala (sac!), dar daca s-ar dovedi asta, cu siguranta (tot) nu l-as vota pe Geona. Nah raspuns ! Te asteptai ? This post has been edited by Flamingo: 26 Nov 2009, 23:37 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
xcss |
![]()
|
"Sac" ala nu vrea cumva sa fie "sic"?
|
--------------------
-
-
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe ce te bazezi cand afirmi ca ar fi vorba de un aurolac? Se vede undeva punga cu aurolac?
Eu vad un copil imbracat adecvat, are un fes, o geaca cu gluga, si cam atat. Unde este aurolacul? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pe scena!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Flamingo |
![]()
|
Aurolacii se imbracau intr-un fel la inceputul anilor 90 si altfel se imbraca acum.
Aurolacii de acum nu mai sunt cei pe care ii prezentau BBC-ul lumii intregi in 1990. Aurolacii de atunci au crescut, s-au imbracat, au primit ajutoare, au facut copii, i-au trimis la cersit, etc. Una este sa vezi un copil jerpelit care cere bani afisand cartonul scris cu marker si alta este sa vezi unul imbracat decent. Se pare ca oamenii dau bani mai des celor din urma. P.S. Va las acum, mi-e foame si am familie de batut. Noapte buna. This post has been edited by Flamingo: 26 Nov 2009, 23:45 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Master01 |
![]()
|
Hopa, acum neaga ca ar fi lovit vreun copil in viata lui! Hai ca asta este prea de tot, a analizat si a zis ca trebuie sa schimbe foaia! Deci nu a negat in timpul interviului ca a lovit copilul! E jale cu Base!
26 Nov 2009, 23:53: Misteru cu caseta a fost elucidat, s'a gasit si coloana sonora sleep.gif QUOTE Doamna cu sulu: Domnule Basescu, ajutati-ma, va rog!! Traian Basescu: Da doamna, cu ce? Doamna cu sulu: Doomnule Basescu, barbatul meu e grav bolnav si nu-l ajuta nimeni!! Traian Basescu: Da' ce are doamna! Copilu andicapat: TRAIASCA ILIESCU! Traian Basescu: Marsh ma! Ce are, doamna? Doamna cu sulu: E handicapat, e nascut la sase luni. E alu tusea Floarea, saraca.. Traian Basescu: Nu copilu, doamna. Barbatul tau, ce are? Doamna cu sulu: Ciroza hepatica alcoolica.. Traian Basescu: Cum asa? Vai ce trist.. Copilu andicapat: Ce ma, te dai Cocos? Doamna cu sulu: A fost marinar ca Dvs, dle Basescu.. L-a omorat munca! Copilu andicapat: Udrea suge poola!! Traian Basescu: Ma! Te plesnesc! Doamna cu sulu: De ce sa ma plesniti, dle Basescu? Ma rog, daca tineti neaparat.. Traian Basescu: Nu pe dvs, doamna! Doamna cu sulu: Puteti si pe mine.. Copilu andicapat: TRAIASCA ILIESCU! Traian Basescu: MORI MAH!!! <loveste scurt din poanie> This post has been edited by Master01: 26 Nov 2009, 23:53 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
in format wav, acum si pe trilulilu
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
A l e x |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Dior |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 13 July 09 ![]() |
In primul rand tin sa ii felicit pe toti cei care merg la vot. Si mai sper sa nu ii votati pe comunistii aia care ne-au vandut tara! Mai bine pe marinar... sunt mai putini in spatele lui. |
--------------------
Renault
Clio
1999
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
A l e x |
![]()
|
Explicatia tipului care a facut clipul e putin cretina. S-a speriat de blit? Ca sa nu mai spun ce site are "rollymanele.com."
Calitatea e mult prea proasta. Acum eu inca sustin tot ce am afirmat "mai sus" despre fata albastra care apare instant. Totusi am vazut la Realitatea clipul la calitate decenta si se schimba putin datele problemei. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
sa fim seriosi, nu le-a iesit fata copilului si le-au iesit fetele celorlalti? Inclusiv corpul copilului se vede in miscare. Parerea mea e ca ala nu-i fals.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
aphophis |
![]()
|
se pare ca a aparut si cel "batut" de marinar
![]() QUOTE Copilul susține că nu a fost afectat Reporterii cotidianului online http://www.observatorulph.ro/ l-au identificat pe copilul din imagini ca fiind Marius Istrățoiu, din comuna prahoveană Drajna. Copilul susține că nu a fost afectat Reporterii cotidianului online http://www.observatorulph.ro/ l-au identificat pe copilul din imagini ca fiind Marius Istrățoiu, din comuna prahoveană Drajna. Marius Istrățoiu, copilul care apare în imaginile de la mitingFoto: Marius Istrățoiu, copilul care apare în imaginile de la miting. El a declarat publicatiei: „Vă confirm că eu sunt cel din imagini. Este o chestiune din trecut care nu m-a afectat nici atunci, nici acum. Aveam 10 ani, inițial d-l președinte mă luase pe scenă și am vrut să spun ceva legat de Iliescu și Năstase și probabil de emoții am spus că Iliescu și Băsescu nu sunt buni sau ceva de genul, apoi d-l președinte m-a dat jos de pe scenă. S-a enervat că spusesem o prostie și când m-am dus lângă dânsul voiam să-mi cer scuze, dar m-a împins. Chiar am râs, nu a fost ceva care m-a marcat”. (Marius Nica) Un martor dezminte incidentul Adrian Ștefan Iurașcu, unul dintre cei aflați în preajma scenei la mitingul din 2004, a declarat la Realitatea TV că el este bărbatul cu mustață care apare lângă copil. "Copilul chiar face un pas spre mine. Între mine și el nu era nimeni", a povestit Iurașcu. "Un asemenea gest îl rețineam cu siguranță", a adăugat acesta. "Președintele nu l-a lovit. Eu nu l-am văzut pe Patriciu. Nu știu unde era. Era un eveniment care se comenta. Eram foarte mulți din societetea civilă. Ce pot să vă spun sigur este că nu a fost contact și că nu l-a lovit. De acolo - martor ocular, de la un metru și ceva", a mai adăugat Iurașcu. "Nu sunt membru PD-L, nu am motive deosebite să-l susțin pe Traian Băsescu, dar nu pot asista la ceea ce se întâmplă în această seară", a precizat el. Iurașcu a menționat că l-a sunat pe Cătălin Avramescu, consilier de stat în cadrul Cancelariei președintelui Traian Băsescu, și i-a spus că a fost la manifestarea din Ploiești în apropierea copilului, explicând astfel prezența sa în studio. În plus, deputatul PD-L de Prahova, Florian Anghel, menționat de omul de afaceri Dinu Patriciu că ar fi fost la evenimentul din 2004, a negat acest incident. „Am fost acolo și nu s-a intamplat nimic. Este un trucaj”, a transmis acesta. Marius Istrățoiu, copilul care apare în imaginile de la mitingFoto: Marius Istrățoiu, copilul care apare în imaginile de la miting. El a declarat publicatiei: „Vă confirm că eu sunt cel din imagini. Este o chestiune din trecut care nu m-a afectat nici atunci, nici acum. Aveam 10 ani, inițial d-l președinte mă luase pe scenă și am vrut să spun ceva legat de Iliescu și Năstase și probabil de emoții am spus că Iliescu și Băsescu nu sunt buni sau ceva de genul, apoi d-l președinte m-a dat jos de pe scenă. S-a enervat că spusesem o prostie și când m-am dus lângă dânsul voiam să-mi cer scuze, dar m-a împins. Chiar am râs, nu a fost ceva care m-a marcat”. (Marius Nica) Un martor dezminte incidentul Adrian Ștefan Iurașcu, unul dintre cei aflați în preajma scenei la mitingul din 2004, a declarat la Realitatea TV că el este bărbatul cu mustață care apare lângă copil. "Copilul chiar face un pas spre mine. Între mine și el nu era nimeni", a povestit Iurașcu. "Un asemenea gest îl rețineam cu siguranță", a adăugat acesta. "Președintele nu l-a lovit. Eu nu l-am văzut pe Patriciu. Nu știu unde era. Era un eveniment care se comenta. Eram foarte mulți din societetea civilă. Ce pot să vă spun sigur este că nu a fost contact și că nu l-a lovit. De acolo - martor ocular, de la un metru și ceva", a mai adăugat Iurașcu. "Nu sunt membru PD-L, nu am motive deosebite să-l susțin pe Traian Băsescu, dar nu pot asista la ceea ce se întâmplă în această seară", a precizat el. Iurașcu a menționat că l-a sunat pe Cătălin Avramescu, consilier de stat în cadrul Cancelariei președintelui Traian Băsescu, și i-a spus că a fost la manifestarea din Ploiești în apropierea copilului, explicând astfel prezența sa în studio. În plus, deputatul PD-L de Prahova, Florian Anghel, menționat de omul de afaceri Dinu Patriciu că ar fi fost la evenimentul din 2004, a negat acest incident. „Am fost acolo și nu s-a intamplat nimic. Este un trucaj”, a transmis acesta. http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolu...cheaza-un-copil |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu l-a pleznit ca nu mai radea ala ca fraieru , si pana la urma e base , e o forta
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
aphophis |
![]()
|
inca o dovada ca filmul e trucat, prin modificari ale imaginilor si (daca am inteles eu bine) prin scoateri de cadre din film..
http://mariuswiz.wordpress.com/2009/11/27/...ara-de-mizerie/ This post has been edited by aphophis: 27 Nov 2009, 02:35 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
se vede clar ca nenorocitii au prelucrat filmul... lipsesc cadre... de fapt base l-a strans parinteste de obraz, spunandu-i pasarica mica, apoi de emotie copilul a lacrimat iar tatucul base i-a sters copilului cu un gest de compasiune lacrima de pe obraz. nenorocitii au taiat aceasta scena emotionala si ati vazut ce a iesit...
![]() PS neatza Modus ![]() ![]() This post has been edited by daniel4ro: 27 Nov 2009, 07:30 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 27 Nov 2009, 02:34) inca o dovada ca filmul e trucat, prin modificari ale imaginilor si (daca am inteles eu bine) prin scoateri de cadre din film.. http://mariuswiz.wordpress.com/2009/11/27/...ara-de-mizerie/ Pare destul de plauzibila explicatia mai ales ca, repet... m-am mai jucat si eu cu programe de editare grafica si video si confirm cele spuse de nenea din linkul de mai sus. Dar cum ramane cu dialogul de mai jos ? Chiar sa fi injurat copilul la fiecare deschidere de gura ? L-au inventat si p-ala ? De ce nu a aparut filmarea pana acum ? QUOTE(Master01 @ 26 Nov 2009, 23:48) QUOTE Doamna cu sulu: Domnule Basescu, ajutati-ma, va rog!! Traian Basescu: Da doamna, cu ce? Doamna cu sulu: Doomnule Basescu, barbatul meu e grav bolnav si nu-l ajuta nimeni!! Traian Basescu: Da' ce are doamna! Copilu andicapat: TRAIASCA ILIESCU! Traian Basescu: Marsh ma! Ce are, doamna? Doamna cu sulu: E handicapat, e nascut la sase luni. E alu tusea Floarea, saraca.. Traian Basescu: Nu copilu, doamna. Barbatul tau, ce are? Doamna cu sulu: Ciroza hepatica alcoolica.. Traian Basescu: Cum asa? Vai ce trist.. Copilu andicapat: Ce ma, te dai Cocos? Doamna cu sulu: A fost marinar ca Dvs, dle Basescu.. L-a omorat munca! Copilu andicapat: Udrea suge poola!! Traian Basescu: Ma! Te plesnesc! Doamna cu sulu: De ce sa ma plesniti, dle Basescu? Ma rog, daca tineti neaparat.. Traian Basescu: Nu pe dvs, doamna! Doamna cu sulu: Puteti si pe mine.. Copilu andicapat: TRAIASCA ILIESCU! Traian Basescu: MORI MAH!!! <loveste scurt din poanie> In fine... Cine vrea sa vada ca e trucaj vede, cine nu, il injura mai dedparte pe Base. Acum de dimineata la ProTv au dat filmarea nespunand nimic ca ar fi sau nu trucaj. Au dat-o purs si simplu. Hai ca sunt curios de ce se intampla in zilele urmatoare. Se pare ca avem o campanie foarte interesanta. Nu ne plictisim deloc. 27 Nov 2009, 08:12: Si inca ceva... Cum ramane cu declaratia copilului ? P-aia n-o mai citeste nimeni sau va faceti ca nu exista ? QUOTE El a declarat publicatiei: „Vă confirm că eu sunt cel din imagini. Este o chestiune din trecut care nu m-a afectat nici atunci, nici acum. Aveam 10 ani, inițial d-l președinte mă luase pe scenă și am vrut să spun ceva legat de Iliescu și Năstase și probabil de emoții am spus că Iliescu și Băsescu nu sunt buni sau ceva de genul, apoi d-l președinte m-a dat jos de pe scenă. S-a enervat că spusesem o prostie și când m-am dus lângă dânsul voiam să-mi cer scuze, dar m-a împins. Chiar am râs, nu a fost ceva care m-a marcat”. Asta suna a insecanare de la o posta. Daca pe moment imediat ce am vazut filmarea m-a mahnit profund ce sa-a intamplat, acum incep usor-usor sa-mi dau seama ca este o facatura grosolana. BIne, inca nu sunt convins, in totalitate dar repet, astept zilele urmatoare. This post has been edited by Flamingo: 27 Nov 2009, 08:12 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
inscenare era in momentul in care maria sa basescu la realitatea tv zicea din start ca el nu l-a lovit, dar cum am vazut si eu si multi altii basescu a cautat o scuza pt ca l-a lovit, nu a negat niciun moment - acuma incepe totul sa fie sub semnul conspiratiei de parca nu il stie o lume intreaga ca bea ca porcu c.r., jigneste oamenii cum are el chef si acum al naibii copil a sarit sa il muste de mana, iar prea bunul basescu a vrut sa scoata dracii din el........ cu asa oameni in politica ne meritam soarta
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 03:48 |