Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
nu pot sa imi asum credit pentru el, deoarece, daca ar fi fost dupa mine nu ar fi aparut nici un fel de banner electoral, indiferent de la ce partid e sau cat e de independent candidatul.
Flamingo, ce tot vrei sa demonstrezi? Ca Geoana are in spate afaceri dubioase? are. si nu merita sa fie presedinte in primul rand din cauza partidului si a celor din prima line in spatele lui. da cum dracu nu vezi aceleasi lucruri si la candidatul tau suprem? cum naiba nu vezi ca nu se deosebeste cu nimic? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Asa va trebuie ca i-ati votat pe astia 2 sa iasa in finala! Cam acelasi lucru s-a intamplat in 2000 cand au fost Iliescu si Vadim alesii popoului lui Brucan
![]() |
--------------------
**
|
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
Hai sa-i votam pe aia care au furat mai putin! E moral? Atunci ce facem cand sunt doi candidati la fel de breji? De ce nu forteaza nimeni alegerile anticipate cum se intampla in alte tari cand nimeni nu se mai intelege cu nimeni? Le e frica sa nu-sipiarda scaunul. Aici a avut dreptate Basescu. Daca iese tot el si o tine cu prim ministru PDL o sa aibe tupeu sa se autodizolvepentru alegeri noi? Ma indoiesc. Deja PSD si PNL pun la indoiala aplicarea referendumului. Nu conteaza vointa romanilor decat cand le convine.
Referitor la guvernul ce ni se propune vreau un link in care Iohannis leaga doua vorbe in firea lor. E prea mare pretentia de la un prim ministru sa fie inteligent? |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Rac, eu cred ca te uiti la alt film cu Iohanis asta. Mie chiar imi place de el, nu de putine ori l-am vazut la tv sau ascultat la Tv prin telefon unde prostii tarii (PSD-isti+PNL-isti+PD-L-isti+ restul) se contraziceu, se agitau, tipau etc. in direct iar Iohanis era cel mai calm si vorbea coerent pe langa aialalti. Asa ar trebui sa fie un politician in ziua de azi. Sa raspunda cu Da sau Nu si atat.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
intarti aici si vedeti in ce proportie a fost reales - asta ar trebui sa spuna mai mult decat vorbele ce le cere rac
http://klausjohannis.ro/files/rezultate.htm |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
Poate ai dreptate. E timpul si pentru un prim ministru sarac cu duhul.
aleksanders cum explici scorul urias al lui basescu de la sibiu daca e primarul atat de iubit? This post has been edited by rac: 26 Nov 2009, 10:50 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
|
|
aleksanders |
![]()
|
sa nu confundam omul johanis cu omul politic basescu - daca urmaresti bine votul pentru basescu vine oarecum prin prisma lui johanis care a creat in sibiu o oarecare bunastare sociala - daca te uiti pe harta atribuirii de voturi ai s avezi ca zonele saracace au votata cu geoana - asta pentru ca ceilalti inca mai au bani sa supravietuiasca - mie imi pare sincer rau ca s-a ajuns la divizarea romaniei si orice discutie pe tema politica degenereaza
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
ADEVARUL DREPT IN FATA, n-am apucat sa vad daca cumva a mai fost.
QUOTE Asa ar trebui sa fie un politician in ziua de azi. Sa raspunda cu Da sau Nu si atat. virgula, sa nu faca nimic si sa fure in taina! Daca va place asa tare sasul de ce nu il luati de barbat, ca omul pare dispus la orice combinatie! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
rac |
![]()
|
Omul politic Johannis este umplutura. E evident.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Bardu, daca asa scrie intr-un articol inseamna ca este neaparat adevarat?
Dupa parerea mea asa trebuie sa fie un politician modern, sa taca si sa faca. Nu sa o dea la intoarsa ca Boureanu dupa pauza si ca multi altii din politica (mocirla) romaneasca. |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Johannis asta, degeaba e bun la el in oras. Daca iese Geoana orice prim ministru va fi numit, in speta neamtu', va lua decizii doar pe comenzi politice... o marioneta. Astfel abilitatile lui vor fi umbrite de lacomia si lupta pentru putere a pesedistilor.
Pacat de om.. pare bun asa ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
bardu |
![]()
|
E o MARE diferenta intre: "a spune DA si NU si atat" si "a tace si a face", nu crezi?
In alta ordine de idei poti sa taci si sa faci rau (sa furi de exemplu) sau poti sa taci si sa faci ceva util pentru tara asta, este? Daca nu s-a inteles asa era titlul articolului "ADEVARUL DREPT IN FATA"! |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pe cand daca va fi un prim ministru pus de Basescu, va beneficia de aceeasi independenta deplina fata de comenzile politice de care a beneficiat si Boc...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
gruita2005 |
![]()
|
Hai sa va propun un scenariu. Vine premier Negoita. Ce decizii va lua el?
Alt scenariu, vine premier Dragnea? ce decizii va lua el? Alt scenariu, vine premier Pinalti? Ce decizii va lua el? Alt scenariu, vine premier Croitoru ? Ce decizii va lua el? lista poate continua si bat la pariu ca oricine vine premier aia din tabara opusa premierului vor spune ca e o marioneta. bat la pariu pe 1000 de euro ![]() 26 Nov 2009, 12:09: Aia cu "Da si Nu" era o metafora, era o ironie. ![]() This post has been edited by gruita2005: 26 Nov 2009, 12:09 |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
bardu |
![]()
|
Perfect de acord, dar macar nu ni se scot ochii cu sloganuri de independenta si schimbare de conduita politica!
|
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
gruita2005 |
![]()
|
Chestia aia cu independenta politica nu o cred niciodata. Nu exista asa ceva in romania la nivelul ala. Eu pot sa zic ca sunt independent politic dar sigur nu voi ajunge primar de exemplu sau functionar la stat daca nu am ceva neam politic sau altceva prieten politic. Ce pot sa spuna este ca vor pune un om capabil "care tace si face"
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
Da-le Doamne romanilor minte suficienta si fereste-ne de PSD. Este ultimul lucru de care Romania mai are nevoie dupa 20 de ani sub comanda lor. Prelungim agonia cu cel putin 10-15 ani daca acum iese Geoana presedinte!!!!!
Mai bine inca 3 luni de criza politica si niste alegeri anticipate decat PSD la putere. Asta ne-ar afecta mult prea putin in comparatie cu ceea ce urmeaza din partea PSD. 4 ani au bagat bani la greu in tonomate...trebuie sa si-i scoata cumva. Ghiciti de la cine-i vor scoate!!! This post has been edited by tibirk: 26 Nov 2009, 12:36 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
gruita2005 |
![]()
|
Bvo tibirk, ceva argumente? Cu base nu prelungim agonia?
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(AlexV @ 26 Nov 2009, 10:05) Flamingo, ce tot vrei sa demonstrezi? Ca Geoana are in spate afaceri dubioase? are. si nu merita sa fie presedinte in primul rand din cauza partidului si a celor din prima line in spatele lui. da cum dracu nu vezi aceleasi lucruri si la candidatul tau suprem? cum naiba nu vezi ca nu se deosebeste cu nimic? Constat, parcurgand titlurile din Ziarul de Valcea si negasind decat atacuri pe o singura directie, ca e foarte de incredere sursa aia. ![]() Am cautat si am gasit o opinie ceva mai nuantata a lu Valeriu Tabara din care nu reiese ca Geoana e cercetat penal in speta ci ca doar a fost chestionat el fiind omul care a facut loby firmei americane care a vandut pur si simplu niste utilaje agricole. http://www.bursa.ro/on-line/s=companii_afa...2009-07-24.html Nu firma americana a pagubit statul roman ci paguba a rezultat din neincasarea banilor pe utilaje de la beneficiari. Nu firma americana a incasat garantia de la stat ci creditorii SNIF. Daca SNIF nu si-a recuperat banii pe utilajele date si statul a fost executat in baza garantiei oferite SNIF nu Geoana e de vina ci altii, poate cei care au administrat programul Romag 98. Banuiec ca nu Geoana a facut-o din functia de ambasador. Tabara chiar vorbeste de responsabilitatea ministrului agriculturii din 98 si a celui de finante. Dar tehnicile astea sunt vechi: se baga in fata figura unuia care e tangential legat de caz prin faptul ca a facut un loby unei firme (firma care nu ea a praduit statul si doar a vandut ceva) se scrie cu bold o minciuna si gata. Parca Geoana ar fi semnat in locul lui Remes si cine mai era atunci la agricultura. Mie chiar imi pare rau ca am ajuns sa ii iau apararea lui Geoana (probabil ca o avea si el alte bube pe undeva) dar am zis hai sa vad de ce e scris cu bold acolo...deh, dac ami-a sarit in ochi ![]() This post has been edited by Dan73: 26 Nov 2009, 12:47 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tibirk |
![]()
|
Asta se va intampla si in continuare daca iese Geoana presedinte iar PSD va fi la putere. Niciodata Geoana nu o sa fie de vina...ci altii..adica aceia care trag sforile. Total de acord cu asta!!!!
Cei care s-au uitat aseara la Realitatea si l-au auzit pe Vantu vorbind prin telefon cu moderatorii si invitatii au tras cu siguranta o concluzie. Din naivitate, moderatoarea l-a intrebat pe Vantu ceva foarte deranjant iar raspunsul prompt al acestuia a fost sec "Tocmai ai primit o micsorare de salariu cu 50%"...apoi, ca sa dreaga busuiocul a spus ca "toti ati primit o micsorare de salariu cu 50% pe fondul crizei" This post has been edited by tibirk: 26 Nov 2009, 13:01 |
--------------------
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
vazui zilele trecute o emisiune la realitatea. invitati: dinescu, mazare si pu.letele ala mic si nesuferit pe nume boureanu (asta e pa locu' unu in topu' alora de i-as snopi in bataie. pa locu' doi e victor ponta. si pa trei berceanu).
s-au incins spiritele intre dinescu si boureanu. si dinescu a concluzionat: dom'le esti ca toti aia de sustin pdl: apari peste tot, vorbesti mult si tare si nu spui nimic. in alta ordine de idei va invit sa vizionati o emisiune (in care erau matrozu, CTP si hurezeanu) de la realitatea de prin 2004 parca, in care basescu zicea cu gurita lui: iliescu trebuie admirat pentru ca a fost un prejedinte ales cu procent asa mare. si mai zicea matrozu-atentie-: nu sint eu in masura sa judec faptele lui iliescu. si n-o s-o fac niciodata. trebuie sa-i fim recunoscatori ca timp de 10 ani a condus romania. cautati pe youtube secventa si va astept cu comentarii (pa portocalii astia mici mai ales). v-as da io linku da' momentan nu-mi merge youtube. da' va rezolv deseara daca nu gasiti. This post has been edited by Liviu: 26 Nov 2009, 13:47 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ce zice, ce zice???!!! ![]() "In sfarsit imi vad visul cu ochii, adica un guvern transparent, sustinut in parlament, un guvern asumat de o majoritate parlamentara, ceea ce corespunde preceptelor de baza ale democratiei" Tare nene! Acum cateva saptamani guvernul Johannis, asumat de o majoritate , nu mai corespundea preceptelor de baza a democratiei, ba ca nu era alianta inscrisa la tribunal, ba ca era in umbra bau bau de Iliescu sau Vantu. In schimb era democratic guvernul lui Negoita asumat de o minoritate care reprezinta vointa poporului. ![]() Uite d'aia ma scoate din minti pe mine, ca prea ne ia de prosti. This post has been edited by Dan73: 26 Nov 2009, 14:22 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
Nu ne ia de prosti ci acum exista o majoritate legala in parlament. Pana ieri aceasta majoritate nu era legala oricat s-ar fi batut ei cu pumnii in piept. Intrebarea mea este de ce nu au semnat ei aceasta majoritate atunci cand trebuia. Ar fi fost obligat de constitutie Basescu sa desemneze un primministru de la ei. Ei au facut ceva de genul "auzi bai Base? Noi ne-am gandit sa facem o majoritate. Nu desemnezi tu primministrul acum? Hai! Pe cuvantul nostru ca avem aceleasi idei! Hai bai Base...sa mor io...ce naiba nu ne crezi!!!"....Nu merge asa!! Si il felicit pe Basescu pentru verticalitatea de care a dat dovada!! Romania are nevoie de asemenea oameni...cat mai multi!!! Oameni buni...deschideti ochii si inchideti antena3
This post has been edited by tibirk: 26 Nov 2009, 14:45 |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
Tibi, eu iti dau termen de o luna sau cat vrei tu si daca la sfarsitul acestei luni imi dai articolul de lege sau din constitutie care obliga niste partide parlamentare sa se inscrie ca alianta la tribunal pentru ca in baza actului de constituire sa fie recunoscuta si acceptata legal majoritatea parlamentara formata atunci eu fac ce zicea Badea ca face daca e gata autostrada. Deci majoritatea formata din PSD, PNL si UDMR a fost si este foarte legala.
Nu mai luati de bune toate minciunile si aberatiile inventate pentru a justifica incalcarea constitutiei. This post has been edited by Dan73: 26 Nov 2009, 14:54 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
tibirk |
![]()
|
care Badea?
QUOTE(Dan73 @ 26 Nov 2009, 15:51) Nu mai luati de bune toate minciunile si aberatiile inventate pentru a justifica incalcarea constitutiei. Daca Basescu incalca cu ceva constitutia, se sesiza cineva de la curtea constitutionala. A mai fost acuzat in 2007 ca a incalcat constitutia. Bineinteles ca nu era adevarat... Tot ce-mi doresc este o tara fara PSD. Acum pe bune....de ce crezi ca media de varsta a votacilor PSD este foarte mare? Ca gandesc corect batranii? De ce crezi ca PDS-ul are o pondere foarte mare asupra celor fara studii superioare? Ca gandesc gresit cei cu studii superioare?......uitativa fratilor si la altceva decat ca tonomate!!!! Basescu n-a facut nimic grav de condamnat pe cand PSD-ul a devalizat Romania...si o va face in continuare This post has been edited by tibirk: 26 Nov 2009, 15:00 |
--------------------
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
mircea cu penele pe fund
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Dan73 |
![]()
|
Bineinteles ca si acum un an era vorba doar de un protocol semnat de Geoana si Boc fara sa fie inscrisi la tribunal ca si alianta. Despre asta e vorba si acum intre PSD-PNL si PNL-UDMR pe de alta parte: de un protocol, nu de o inregistrare la tribunal a unei aliante.
Faptul ca,,, curtea constitutionala a zis ca base nu a incalcat constitutia in 2007 nu implica in mod automat ca nu a incalcat-o nici acum. Nu cred ca aia de la curtea constitutionala se sesizeaza din oficiu, iar Geoana nu a sesizat-o pentru ca: 1. S-a temut de decizie, inclusiv de influenta lui base la curte si de impactul electoral al acesteia. 2. probabil si-a lasat portita deschisa pentru numirea unui premier psd in cazul in care rezultatul obtinut in turul 1 il dadea castigator sigur in turul 2. Insa data fiind incertitudinea destul de mare el trebuie sa mearga pe varianta lui Johannis in continuare ca sa aiba sanse. This post has been edited by Dan73: 26 Nov 2009, 15:16 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
repet:
Tot ce-mi doresc este o tara fara PSD. Acum pe bune....de ce crezi ca media de varsta a votacilor PSD este foarte mare? Ca gandesc corect batranii? De ce crezi ca PDS-ul are o pondere foarte mare asupra celor fara studii superioare? Ca gandesc gresit cei cu studii superioare?......uitativa fratilor si la altceva decat la tonomate!!!! Basescu n-a facut nimic grav de condamnat pe cand PSD-ul a devalizat Romania...si o va face in continuare |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 11:00 |