Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E tare, circ avem! Mai nasol stam cu painea dar... nu-i bai.
Apropo, pe udrea cand o remaiaza... aa... remaniaza? |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 28 Sep 2009, 20:47) E tare, circ avem! Mai nasol stam cu painea dar... nu-i bai. Apropo, pe udrea cand o remaiaza... aa... remaniaza? painea incercam sa ne-o castigam singuri, nu de la guvernanti. Cat despre circ, asta e singurul lucru ce il vom avea in romania deocamdata. Indiferent ca la guvernare e pnl, psd sau pdl ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pe vremea aia se numarau ouale in liniste
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ca si bugetar, mi-e greu sa-mi castig painea fara ajutorul guvernantilor. Da, eu sunt unul de-ala platit din impozitele voastre, un parazit care traieste pe spinarea contribuabilului cinstit. Ce sa fac, nimeni nu-i perfect!
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Citind mesajele voastre, mi-am adus aminte de primul post...
QUOTE($$ilvviu @ 25 Sep 2009, 22:11) Daca tot se apropie alegerile prezidentiale hai sa vedem cum voteaza lumea. Va rog fara polemici, fiecare e liber sa isi exprime optiunea. Dupa cum se vede eu il sustin pe Crin. ...si ma gandeam cand s-o inchide (si) acest topic. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aphophis |
![]()
|
si maica-mea e bugetara si stiu cum e. Si prietena la fel. Da asta nu ma face sa nu observ cum a crescut aparatul bugetar fara noima in vremea lui tariceanu. Mai ales prin minstere, tot felul de agentii si primarii. Intr-o primarie din maramures, sunt 2 juriste care nu fac altceva decat sa bea cafea la serviciu.Si alea nu sunt singurele..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(aphophis @ 28 Sep 2009, 08:34) manuele, hai sa fim seriosi, stii foarte bine ca si celalalt guvern a fost la fel de prastie ca si asta. Il tii minte pe vosganian(ministrul finantelor)? Ala ne spune anul trecut prin vara, sa nu ne facem griji, ca suntem prea mici si prea departe de circuitul banilor vest europeni ca sa ne afecteze criza. Din pacate domnul Basescu si guvernul actual (inclusiv ministrul de ,, finante" Pogea) nu stiau de criza nici in ianuarie-martie cand faceau bugetul. Basescu s-a spalat pe maini. Cica nu a fost informat ca va fi criza in Romania cand a semnat marirea de 33% a salariilor profesorilor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Master01: 29 Sep 2009, 03:01 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Oprescu sau vadim, in niciun caz piratul
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Master01, daca esti atat de capabil in a previziona crizele, de ce nu candidezi?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Master01 @ 29 Sep 2009, 03:00) Din pacate domnul Basescu si guvernul actual (inclusiv ministrul de ,, finante" Pogea) nu stiau de criza nici in ianuarie-martie cand faceau bugetul. Basescu s-a spalat pe maini. Cica nu a fost informat ca va fi criza in Romania cand a semnat marirea de 33% a salariilor profesorilor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tocmai ca toti stiau ca va veni, dar TOTI au fost demagogi si ne-au zis ca sa stam linistiti , ca va fi bine etc. INsa nu uita, ca basescu a indemnat la cumpatare, cand s-au marit pensiile si a vrut sa afle de la vosganian sursele de finantare. Stii foarte bine cum a dat-o vosganian din colt in colt, ca cica se va finanta din cresterea economica ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
E, lasa, aici e ca la Antena 3, Basescu e vinovat de orice, fie ca avem sau nu dovezi.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
cum imi place mie sa glumesc aia de la antene l-ar considera vinovat pe basescu pentru ca s-ar strica la burta in urma unei mese date de varan. Apropo de antene, a fost misto felul cum i-a aratat cu degetul cristoiu pe aia de la antene, cand a zis de buna voie si nesilit de nimeni ca la antene se arunca cu kkt in directia aratata de voiculescu si sunt pupati in dos prietenii securistului. Daca nici asta nu stie ce spune..
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@aphophis....stiu ca ala a fost ministru si in guvernul lui Tariceanu. Dar prin faptul ca a ramas in guvern el a fost conditionat de Base prin metoda patentata de el. Parca in 2005 a mai pastrat si sefii serviciilor de pe vremea psd. Doi iepuri dintr-o lovitura. A dat impresia ca e intr-adevar apolitic si conteaza competenta pentru el in timp ce in realitate nu a facut decat sa se inconjoare de slugi indatorate.
Acum sa nu se inteleaga ca eu ridic in slavi guvernarea Tariceanu. A fost o guvernare proasta dar cu siguranta mai buna decat cea de acum. Aici se vorbea de alegerile pentru presedentie si in sensul asta eu spun inca o data. Nu am varianta mai buna decat Crin Antonescu iar cea cu absenta de la vot e cea mai proasta dintre toate. Basescu a dovedit ce poate si la primarie si in functia actuala. Excluzand ceea ce inseamna PDL acum... cu don Costel, Magaru, Udrea, Ridzi, Videanu, asfaltatorii, imobiliarele si altele...presedintele ar trebui judecat dupa ceea ce a facut el ca presedinte si dupa averile dobandite de el si familie. Repet: s-a trecut foarte usor peste chestia cu apartamentul. Vinzi casa fetei ca sa ai "dreptul" sa obtii casa de la stat la pret de nu stiu cate ori mai mic decat cel al pietei. Oricum legea spune clar: "sa nu fi detinut o locuinta in Bucuresti" nu sa nu detina, ori el a detinut. L-a pocnit acum in ultimul moment grija pentru dosarele revolutiei desi el insusi are un dosar care treneaza de aproape la fel de multi ani si e cu mult mai simplu, cred eu. Dati-mi un exemplu in genul asta legat de Antonescu. Pana una alta in politica externa e o nulitate si mai mult rau a facut (imi amintesc si de Comanescu ala pe care el l-a impus in guvernul lui Tariceanu) iar pe plan intern numai mediere nu se cheama ceea ce a facut el. Amintiti-va cat de usor suspenda ministrii lui Tariceanu si pe ce motive si cum le tine palma la fund favoritelor lui. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 29 Sep 2009, 09:40) @aphophis....stiu ca ala a fost ministru si in guvernul lui Tariceanu. si culmea a fost bun doar cand era ministrul pnl, cum a trecut in guvernul boc, deja nu mai e bun Dar prin faptul ca a ramas in guvern el a fost conditionat de Base prin metoda patentata de el. Parca in 2005 a mai pastrat si sefii serviciilor de pe vremea psd. Doi iepuri dintr-o lovitura. A dat impresia ca e intr-adevar apolitic si conteaza competenta pentru el in timp ce in realitate nu a facut decat sa se inconjoare de slugi indatorate. normal ca numirile au fost politice, dar macar a avut curajul sa propuna oameni ce nu erau de la el din partid. Acum sa nu se inteleaga ca eu ridic in slavi guvernarea Tariceanu. A fost o guvernare proasta dar cu siguranta mai buna decat cea de acum. nici eu nu zic ca guvernul boc e cine stie ce, insa afirm cu tarie ca tariceanu a avut noroc de banii capsunarilor si de speculatiile imobiliare. Si de faptul ca am intrat in ue. Atata timp cat au fost bani, normal ca o "duceam bine", ca doar nimeni nu se gandea ca nu poti sa o duci bine , fara sa produci ceva si eventual sa exporti. Tariceanu nu a facut altceva decat sa arunce cu bani ca un manelist. Ti-am dat exemplu lui vosganian care ne asigura ca marirea pensiilor se va face din cresterea economica, de parca urma sa avem crestere economica nelimitata. Aici se vorbea de alegerile pentru presedentie si in sensul asta eu spun inca o data. Nu am varianta mai buna decat Crin Antonescu iar cea cu absenta de la vot e cea mai proasta dintre toate. eu nu il voi vota pe antonescu, pentru ca singurul lui discurs e " huoo basescu". Punct. Si pentru ca e un individ sters, insa dpdv al caracterului nu se deosebeste de restul. Si el si-a pus viitoarea nevasta in fruntea listei pt europarlamentare. Basescu a dovedit ce poate si la primarie si in functia actuala. Excluzand ceea ce inseamna PDL acum... cu don Costel, Magaru, Udrea, Ridzi, Videanu, asfaltatorii, imobiliarele si altele...presedintele ar trebui judecat dupa ceea ce a facut el ca presedinte si ce te-ai astepta sa faca presedintele? Sa faca drumuri, case, sa stimuleze economia? si dupa averile dobandite de el si familie. sa fie judecat. Repet: s-a trecut foarte usor peste chestia cu apartamentul. Vinzi casa fetei ca sa ai "dreptul" sa obtii casa de la stat la pret de nu stiu cate ori mai mic decat cel al pietei. da sa fie demis, dar sa fie judecati si aia ce fura pe sume mai mari. INclusiv antonescu a devalizat hotelurile si bazele minsterului tinerestului si sportului, cat a fost ministru. Din ce stiu eu 2 sau 3 baze cu mai multe hoteluri au fost vandute pe mai nimic, paguba fiind de cateva zeci de milioane de dolari. Oricum legea spune clar: "sa nu fi detinut o locuinta in Bucuresti" nu sa nu detina, ori el a detinut. L-a pocnit acum in ultimul moment grija pentru dosarele revolutiei desi el insusi are un dosar care treneaza de aproape la fel de multi ani si e cu mult mai simplu, cred eu. Dati-mi un exemplu in genul asta legat de Antonescu. Pana una alta in politica externa e o nulitate si mai mult rau a facut (imi amintesc si de Comanescu ala pe care el l-a impus in guvernul lui Tariceanu) iar pe plan intern numai mediere nu se cheama ceea ce a facut el. Amintiti-va cat de usor suspenda ministrii lui Tariceanu si pe ce motive si cum le tine palma la fund favoritelor lui. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
Il votez pe Basescu, asta pentru ca nu am pe cine altcineva sa votez! Crin Antonescu mi se pare un pic moale, Geoana parca e o fetita frustrata, Oprescu abia face fata la Primarie sau Vadim e mult prea extremist pentru o tara "democrata".
This post has been edited by Mar|Us: 29 Sep 2009, 10:11 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
L-ai caracterizat cel putin ciudat pe Antonescu
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
E corect caracterizat. Pe alocuri pare si marioneta si e foarte usor influentabil chiar si de catre cei straini lui.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
O să votez cu cel care voi considera că are cele mai mari șanse în afară de Bășinescu. Oricine-ar fi acela. Poate să fie și Vadim, poate să fie și Hitler, poate să fie și Scaraoțchi în persoană. Oricine. Numai să fie altul decît Bășinescu.
O să mă orientez după de sondaje și voi vota cu cel de pe locul al doilea (pentru că primul va fi probabil marinarul). This post has been edited by VladSoare: 29 Sep 2009, 10:26 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Tu faci ca nevasta-mea... Pentru soacra-meu tinea cu Steaua (D-zeu sa-l ierte), nevasta-mea, mica fiind, a decis sa tina cu Dinamo.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Dap. Cam așa ceva.
![]() O să votez ca în 1996. Nu-mi plăcea de Milică absolut deloc, dar era singurul care avea șanse contra lui Ilici. Dar acum e mai rău decît atunci, pentru că pe animalul ăsta grotesc și scîrbos îl urăsc acum chiar mai tare decît îl uram atunci pe Ilici. ![]() This post has been edited by VladSoare: 29 Sep 2009, 10:40 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
basescu a promis mare cu sarea si ne-a dat in schimb la mumu. ne-a dat-o rau de tot. antonescu se pupa cu baselu pa vremea aliantei DA. acu nu se mai plac. geoana cica e de la psd, care psd e adversaru pdl. da' culmea ambele partide is la guvernare. cum o veni asta, dracu stie. o curvasaraie totala.
oprescu e....oprescu, plm de asta nici nu stiu ce sa zic. el e cu autostrazile suspendate...etc. pa vadim il stim toti prea bine. asa ca pa cine dreq sa votezi frate!? io as propune sa nu mai fie decloc alegeri. ca oricum is bani cheltuiti aiurea si oricum n-o sa se schimbe nimic. indiferent cine o iesi prejedinte. mai bine sa fie base prejedinte pana o muri, apoi sa preia fiisa fraiele tarii. si tot asa. si sa se foloseasca banii astia de alegeri la anveloparea blocurilor din slobozia. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE oprescu e....oprescu, plm de asta nici nu stiu ce sa zic. Știu eu ce să zic. Odraslă de securist, urcat în carieră numai pe bază de pile, ajuns "medic" și "doctor" prin fraudă. Candidat la primărie pe baza unor liste de semnături false, cu nume reale dar semnături falsificate: http://www.cotidianul.ro/semnaturi_in_fals...escu-44529.html Dar, revenind la obsesia mea ![]() This post has been edited by VladSoare: 29 Sep 2009, 11:19 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Flamingo |
![]()
|
Oprescu nu e ala care a scris nu-stiu-cate carti / tratate de medicina dand practic copy si paste unor volume scrise de altii cu mult inainte ?
![]() Oprescu nu e ala care acuzat fiind de fals a spus ca doar s-a inspirat din cartile altora, realitatea fiind de fapt cu totul si cu totul alta ? ![]() A exista un scandal pe aceatsa tema... Omul a scapat cu bine si intre timp a ajuns primar. Rusinica... Pana la urma tot primarii de sector fac treaba. Asta nu face decat sa-si asume meritele alora... Apropo, nu l-am mai vazut pe Oprescu de multa vreme. A mai facut si el ceva decat sa dea declaratii cu gura aia strmba a lui de mare betiv ? EU nu stiu frate cum a ajuns asta la Primarie. De fapt stiu, dar nici acum nu realizez. Eu tot pe Base il vad primar si acum... Nu stiu de ce am sentimentul asta... Si inca ceva... Oprescu nu e ala care a demisionat din PSD si a devenit peste noapte independent ca sa indulceasca alegatorii pana la urma reusind ? Sa nu-mi spuenti voi mie ca nu sta cu PSD-ul in spate. El va tebui sa le fie recunoscator ca doar datorita lor a ajuns unde a ajuns... Fara PSD nu-l cunostea nimeni. Nici intelectualii dar nici babele, majoritatea celor care l-au votat... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
v-as ruga sa nu mai dati citate si articole din ziare, referitoare la anumite persoane. io zic ca sinteti destul de mari sa nu mai credeti ce se scrie prin presa noastra sau macar sa realizati ca 99% din articolele din ziare is rahaturi.
mai era un ultras basescian care-si facuse biblie din ziare gen cotidianul si ev zilei si credea pana in maduva oaselor tot ce se scria p-acolo. si apropo de ultrasii unor anumiti politicieni, persoana din poza asta cred ca e cel mai dedicat ultras. pa mine personal ma fascineaza cu cata pasiune isi apara idolul aceasta persoana. e show de cate ori apare pe la tv. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Se pare ca iarasi vom vota CONTRA si nu PENTRU!!! Pacat!!!
![]() Ma rog, oricum, in ultimul timp incerc sa fiu cat mai putin preocupat de politica mioritica! Nu ca as fi fost un mare fan! Am si dat autoscan pe toate TV-urile si de la 1 la 10 am pozitionat Discovery-urile, NG etc, apoi 11 e HBO urmat de Movies 24, Universal etc. Radio nu ascult decat City FM, iar presa scrisa nu prea consum!!! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Manuel |
![]()
|
Nu locuiesc in Bucuresti, nu-mi dau seama cat de eficient e Oprescu ca primar. Ce stiu e ca a avut rezultate excelente ca manager de spital, stiu ca atunci cand a fost scandalul cu inlocuirea lui din functia de director, 99% din salariati i-au tinut partea. A fost un lider iubit de angajati, ceea ce e mare lucru. Inteleg ca nici din punct de vedere profesional nu i se poate imputa nimic, ba dimpotriva.
Ce alte optiuni am? 1. base - ![]() 2. Antonescu - are cica un program, destul de anemic. Are o sustinere destul de slaba ceea ce il va obliga la aliante. Cu cine? Hmmm... ce alt partid parlamentar de centru-dreapta exista? PD-L cumva? Si revenim la punctul 1. 3. Geoana - as vota un reprezentant al PSD doar daca ar fi in turul 2 la bataie cu base. In plus, e cam prostanac. 4. Vadim - fara comentarii. |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
aphophis |
![]()
|
nici eu nu locuiesc in bucuresti, insa am citit pe softpedia povesti despre oprescu din partea celor care au lucrat sau au facut practica (sau cum ii zice) acolo. Si cuvintele nu sunt de lauda. Si a avut oaresce rezultate, pentru ca s-au pompat bani cu nemiluita in spitalele conduse de oprescu. Cred ca flamingo stie mai multe, ca parca pe el l-am vazut ceva zicand de asta. Cat despre primar.. e suficient sa citesc tot la 2 saptamani, ca oprescu mai vrea fantani arteziene de milioane de euro bucata, sau ca vrea nu stiu ce tampenii intr-un cimitir. Sau ca vrea lebede de nu stiu cate milioane de euro in herestrau. Si tot asa. Pana la urma din partea mea vad doar 2 candidati care i-as admite ca si presedinti: antonescu si basescu. Never ever, psd sau emanatii psd-iste
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE Oprescu nu e ala care a scris nu-stiu-cate carti / tratate de medicina dand practic copy si paste unor volume scrise de altii cu mult inainte ? Ba da. ![]() QUOTE Oprescu nu e ala care acuzat fiind de fals a spus ca doar s-a inspirat din cartile altora, realitatea fiind de fapt cu totul si cu totul alta ? Ba da. ![]() QUOTE Oprescu nu e ala care a demisionat din PSD si a devenit peste noapte independent ca sa indulceasca alegatorii pana la urma reusind ? Ba da. ![]() QUOTE Se pare ca iarasi vom vota CONTRA si nu PENTRU!!! Dap. Și sînt convins că tot așa va fi încă mult timp de-acum încolo. Nu sîntem însă singurii în situația asta. Sînt convins că foarte multe dintre voturile lui John Kerry din 2004 au fost de fapt anti-Bush. Votul contra se poartă și la case mai mari. This post has been edited by VladSoare: 29 Sep 2009, 12:35 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
De felul meu nu merg la vot decat pentru Presedinte si Primar.
Anul asta, pun stampila pe Base si pe Antonescu... parca si pe Oprescu ![]() Romanii se pricep la toate, mai ales la fotbal si politica. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:27 |