Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

VladSoare
post 29 Sep 2009, 13:18
Post #181

Membru autentic

Group: Members
From: Voluntari, pe stînga

Ba la fotbal nu, că n-au mai cîștigat un meci important de pe vremea cînd era bunica fată. tongue.gif

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Avani
post 29 Sep 2009, 13:25
Post #182

Membru autentic

From: Capitala gri

Exact. La politica suntem la fel de buni ca la fotbal.

Avem numai rezultate pozitive, constructive....

This post has been edited by Avani: 29 Sep 2009, 13:27

--------------------
. . .
Think forward !
+
Mar|Us
post 29 Sep 2009, 14:57
Post #183

Membru autentic

Ar trebui sa ne schimbam modul in care privim lucrurile. Sa nu votam pe X doar ca sa nu iasa presedinte Y. Asta mi se pare un mod foarte copilaresc de-a ne exercita dreptul la vot..

E adevarat ca a promis Basescu marea cu sarea, dar, atunci cand a facut-o, eu cred ca s-a bazat pe o anumita sustinere parlamentara, care mai apoi s-a vazut ca n-a prea avut-o. Degeaba ii scoatem ochii lui Basescu ca nu s-a tinut de toate promisiunile, daca nu e sustinut de Parlament degeaba e Presedinte.

Singur, nu poate sa faca absolut nimic.

Pentru a putea face ceva, presedintele ales ar trebui sa aiba o sustinere majoritata in Parlament, abia apoi avem dreptul sa-i scoatem ochii ca nu s-a tinut de promisiuni..

--------------------
Renault Laguna 2 2003 / 2.2 dCi
+
L!nuX
post 29 Sep 2009, 15:14
Post #184

Membru decent

From: Bucuresti

Si cate manevre si alte manarii a facut BASEscu pe fata practic sfidand toti romanii ?
Cum zice basescu asa se face, joci cu Ritzi a fost carne de tun , cu Udrea nu s-a auzit nimic , putin tambalau si gata , si multe altele , iar cu fisa parlamentar eupean a fost prea de tot , un manechin analfabet care nici nu stie sa vorbeasca romanete bine

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
Modus
post 29 Sep 2009, 15:18
Post #185

Membru autentic

Eu nu o vad pe Udrea vinovata.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
adip
post 29 Sep 2009, 15:37
Post #186

Banned

From: Melbourne, Victoria

Modus, tu nici macar nu vezi alte masini in afara de Renault. Ma tem ca parerea ta nu conteaza, indiferent de subiectul discutiei, fiindca stai foarte prost cu vederea.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Modus
post 29 Sep 2009, 15:45
Post #187

Membru autentic

Vad ca iar ai iesiri, chiar daca mai voalate acum. Te sfatuiesc sa te informezi inainte.

--------------------
+
$$ilvviu
post 29 Sep 2009, 15:48
Post #188

Membru autentic

From: Roman/NT

Voi chiar nu observati criza guvernamentala in care tampitu' asta impinge tara in plina criza economica? Si asta doar pt a se putea victimiza el in campanie si a mai putea smulge cateva voturi de la fraieri.
Basescu e malefic, nu are nici un scrupul!

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
Mar|Us
post 29 Sep 2009, 15:54
Post #189

Membru autentic

QUOTE($$ilvviu @ 29 Sep 2009, 15:48)
Voi chiar nu observati criza guvernamentala in care tampitu' asta impinge tara in plina criza economica? Si asta doar pt a se putea victimiza el in campanie si a mai putea smulge cateva voturi de la fraieri.
*

Wake up man..toti politicienii sunt la fel:) Stai sa vezi cum o sa fie Crin al tau daca o sa ajunga la putere:)

--------------------
+
Modus
post 29 Sep 2009, 15:57
Post #190

Membru autentic

*

Da Patriciu (care il controleaza in TOTALITATE pe Crin) care voia ca in 2004 PNL sa faca alianta cu PSD si sa guverneze impreuna de ce nu ti se pare malefic?
Criza guvernamentala e de unde si pana unde generata de Basescu? Ai uitat ce inseamna PSD?

--------------------
+
adip
post 29 Sep 2009, 15:59
Post #191

Banned

From: Melbourne, Victoria

De curiozitate, daca astia de la putere - pl & psd - nu s-ar fi certat intre ei de cate ori au avut ocazia, ar fi mers mai bine treaba? Cam care e experienta cu guvernarile trecute?
$$ilvviu, arata-mi si mie din '89 incoace cand a existat o guvernare capabila in Romania, care sa faca si altceva in afara de a fura ca in codru. Indiferent de partid, varsta, limba materna sau religie, toti au facut ceea ce au stiut mai bine: AU FURAT!
Avatarul tau e cel mai bun exemplu pentru incapacitatea unui popor de a iesi din mizerie. Candidatura lu' nenea ala, Antonescu, exemplifica perfect sintagma "la vremuri noi, tot noi".

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
$$ilvviu
post 29 Sep 2009, 16:14
Post #192

Membru autentic

Pai daca ar avea grija proiectelor de revigorare a economiei si mai putin cum sa isi dea unul altuia la gioale da, cred ca tara ar fi mers o idee mai bine.

Poate ca eu sunt nebun, spuneti-mi voi un candidat capabil de a scoate tara din rahat si eu il votez.

This post has been edited by $$ilvviu: 29 Sep 2009, 16:14

--------------------
+
Manuel
post 29 Sep 2009, 16:31
Post #193

Membru autentic

From: VASLUI

QUOTE(Mar|Us @ 29 Sep 2009, 15:57)
E adevarat ca a promis Basescu marea cu sarea, dar, atunci cand a facut-o, eu cred ca s-a bazat pe o anumita sustinere parlamentara, care mai apoi s-a vazut ca n-a prea avut-o. Degeaba ii scoatem ochii lui Basescu ca nu s-a tinut de toate promisiunile, daca nu e sustinut de Parlament degeaba e Presedinte.

Pentru a putea face ceva, presedintele ales ar trebui sa aiba o sustinere majoritata in Parlament, abia apoi avem dreptul sa-i scoatem ochii ca nu s-a tinut de promisiuni..
*

radmasa.gif

Dar aici ai dreptate:
QUOTE(Mar|Us @ 29 Sep 2009, 15:57)
degeaba e Presedinte.
*

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Mar|Us
post 29 Sep 2009, 16:34
Post #194

Membru autentic

Manuel: poate imi explici si mie de ce razi ? nu de alta dar momentan sunt de parere ca razi aiurea...poate reusesti sa-mi schimbi parerea.

--------------------
+
VladSoare
post 29 Sep 2009, 16:39
Post #195

Membru autentic

Ar trebui sa ne schimbam modul in care privim lucrurile. Sa nu votam pe X doar ca sa nu iasa presedinte Y.

Păi oricum aș încerca să privesc lucrurile, ele tot așa rămîn; felul în care le privesc eu nu le schimbă. De-alde Y care să merite un vot contra sînt cu sutele. Poți însă să-mi dai exemplu de un X care să merite un vot pro? smile.gif
(...și care să aibă și șanse, pentru că altfel votez degeaba și tot băsescul iese)

Asta mi se pare un mod foarte copilaresc de-a ne exercita dreptul la vot..

Copilăresc sau nu, asta-i realitatea în care trăim. Nu numai noi, ci toate așa-zisele "democrații", poate cu excepția Elveției. Nu-i iarba mai verde nici la alții. Și englezii tot dintre două rele aleg. Și americanii la fel (mă rog, Obama e poate excepția). Și alții la fel.
Nu-mi place nici un candidat, însă există unul pe care-l urăsc. Cu cine propui să votez în acest caz? smile.gif

E adevarat ca a promis Basescu marea[ cu sarea, dar, atunci cand a facut-o, eu cred ca s-a bazat pe o anumita sustinere parlamentara, care mai apoi s-a vazut ca n-a prea avut-o. Degeaba ii scoatem ochii lui Basescu ca nu s-a tinut de toate promisiunile, daca nu e sustinut de Parlament degeaba e Presedinte.

Ei, lasă, că sînt sătul pînă-n gît de placa asta.
De nouă ani încoace, singurul lucru pe care-l aud de la Bășinescu este "vai, cît de multe aș face eu dacă m-ar lăsa ceilalți". Hai să fim serioși, scuza asta ieftină e fumată de mult.
Plus că eu nu-l urăsc neapărat pentru ceea ce a promis și n-a făcut, ci pentru ceea ce a făcut și mai face încă. Iar pentru asta nu poate da vina pe nimeni.

This post has been edited by VladSoare: 29 Sep 2009, 16:45

--------------------
+
Manuel
post 29 Sep 2009, 16:50
Post #196

Membru autentic

QUOTE(Mar|Us @ 29 Sep 2009, 17:34)
Manuel: poate imi explici si mie de ce razi ? nu de alta dar momentan sunt de parere ca razi aiurea...poate reusesti sa-mi schimbi parerea.
*

Pai e simplu: base a mictionat cu jet pe Parlament. Ori esti de alta parere? Dar poate pentru tine asumarea raspunderii are alta semnificatie si eu n-o vad.

--------------------
+
Mar|Us
post 29 Sep 2009, 16:51
Post #197

Membru autentic

Propun sa nu te lasi condus de sentimente atunci cand votezi. Nu-l iei de barbat, ci ii dai o functie. Sentimentele personale n-ar trebui sa conteze.

Si eu sunt satul de placa aia, o fi o scuza de rahat dar e f adevarat ca un presedinte nu poate sa faca nimic de unu singur, si asa este peste tot.

Obama nici sa se stearga la fund nu poate fara aprobarea congresului..

Ma poate contrazice cineva?

P.S - manuel, tot n-ai reusit sa schimbi nimic.

This post has been edited by Mar|Us: 29 Sep 2009, 16:52

--------------------
+
Manuel
post 29 Sep 2009, 16:52
Post #198

Membru autentic

QUOTE(Mar|Us @ 29 Sep 2009, 17:51)
Obama nici sa se stearga la fund nu poate fara aprobarea congresului..

Ma poate contrazice cineva?
*

Pai asta-i diferenta, Obama nici sa se stearga la fund nu poate fara aprobarea congresului pe cand marinarul se sterge la fund cu congresul.

--------------------
+
Mar|Us
post 29 Sep 2009, 16:55
Post #199

Membru autentic

QUOTE(Manuel @ 29 Sep 2009, 16:52)
Pai asta-i diferenta, Obama nici sa se stearga la fund nu poate fara aprobarea congresului pe cand marinarul se sterge la fund cu congresul.
*

Da-mi exemple:)

Momentan, din punctu meu de vedere "congresul" nostru s-a cam mictionat pe Basescu cand l-au suspendat din functie.

Cand a facut Basescu ceva asemantor ?

This post has been edited by Mar|Us: 29 Sep 2009, 16:56

--------------------
+
Manuel
post 29 Sep 2009, 16:59
Post #200

Membru autentic

Da, multe din problemele noastre probabil s-ar fi rezolvat daca ar fi si reusit. Pacat.

--------------------
+
VladSoare
post 29 Sep 2009, 17:00
Post #201

Membru autentic

Propun sa nu te lasi condus de sentimente atunci cand votezi. Nu-l iei de barbat, ci ii dai o functie. Sentimentele personale n-ar trebui sa conteze.

Păi sentimentele mele nu sînt bazate pe frumusețea ochilor lui, ci TOCMAI pe felul în care a exercitat funcția respectivă pînă acum. Deci rolul lor în decizia de votare este (cel puțin în viziunea mea personală) justificat.
În al doilea rînd, el știe că multă lume îl consideră răul cel mai mic și se bazează pe asta. El este convins că chiar și cei care nu-l plac îl vor vota din lipsă de alternative. Ei bine, eu am să-i arăt că cel puțin în cazul meu și-a făcut greșit calculele. Că n-o să conteze probabil în practică, asta-i partea a doua, dar din păcate mai mult de-atît nu pot să fac.

Si eu sunt satul de placa aia, o fi o scuza de rahat dar e f adevarat ca un presedinte nu poate sa faca nimic de unu singur,

Păi cu asta sînt de acord, dar nu prea contează, pentru că nu din cauza asta îl detest. Eu îl detest pentru ceea ce a făcut și mai face încă. Nu vorbesc de ceea ce n-a putut să facă (chipurile din cauza altora), ci de ceea ce a făcut.

This post has been edited by VladSoare: 29 Sep 2009, 17:00

--------------------
+
Modus
post 29 Sep 2009, 17:41
Post #202

Membru autentic

Si ce te deranjeaza din ceea ce a facut?

--------------------
+
aphophis
post 29 Sep 2009, 19:02
Post #203

Membru autentic

*

laugh.gif criza aia se datoreaza in primul rand crizei globale. Nu noi am inventat-o, sunt multe tari in kkt printre care si romania. Si mi se pare normal. Atunci cand ai o economie ce duduie (vorba lui tariceanu si a lui vosganian) , care insa se bazeaza pe banii caspunarilor si pe speculatii imobiliare, e clar ca romania va fi maturata una doua din punct de vedere economic. Mai ales ca infrastuctura nu avem, asistati sociali avem o gramada (si pt asta toate guvernele is de vina, ca au bagat la pensie oameni care erau buni de munca, tocmai ca sa nu-si mai bata capul sa le gaseasca un loc de munca + tot felul de regii autonome care au fost iertate pe banda rulanta de plata taxelor catre stat + tot felul de agentii, ministere pline de omuleti ce muta o hartie de pe un birou pe altu pe salarii foarte mari) , contribuabili destul de putini, furturi ca in codru si nesimtire tipic romaneasca.. Toti sunt de vina pt asta, tariceanu si predecesorii pentru mostenire si boc ca nu stie sa trateze situatia mai destept. Insa ma intreb cum poti trata o asemenea situtie, in care capsunarii chiar nu mai pot sa trimita bani, in care de imobiliare nu se atinge nimeni, in care pietele unde exportau romania sunt paralizate.. ce poti sa faci?Mai ales cand ai de platit pensii marite electoral (ce aveau ca finantare cresterea economica tariceana), cand ai de platit un aparat de stat marit en gross si tot asa..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
$$ilvviu
post 29 Sep 2009, 19:25
Post #204

Membru autentic

Eu ma refeream la criza guvernamentala, care va accentua criza economica.

--------------------
+
Modus
post 29 Sep 2009, 19:27
Post #205

Membru autentic

Si cand era Crin la putere nu era criza guvernamentala?

--------------------
+
aphophis
post 29 Sep 2009, 19:28
Post #206

Membru autentic

QUOTE($$ilvviu @ 29 Sep 2009, 19:25)
Eu ma refeream la criza guvernamentala, care va accentua criza economica.
*

criza guvernamentala pe.. lupta pentru ciolan. La fel cum a fost si cand peneleii i-au debarcat pe pedelei de la putere ph34r.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 29 Sep 2009, 21:59
Post #207

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 29 Sep 2009, 16:18)
Eu nu o vad pe Udrea vinovata.
*

Ar fi fost stirea zilei pe forum in caz contrar.
QUOTE(Modus @ 29 Sep 2009, 16:57)
Da Patriciu (care il controleaza in TOTALITATE pe Crin) .....
*

Aceasta afirmatie face parte din categoria celor care trebuie repetate mereu pana e acceptata ca reala. E o metoda brevetata de comunisti. Ma mir ca nu ai scris si bolduit ci doar cu majuscule. Nu spun ca e exclus sa fie real ceea ce zici tu acolo dar eu sunt convins ca nu ai nici o dovada in acest sens. In schimb tin sa iti reamintesc ca e un fapt dovedit ca flota a disparut in totalitate sub ministeriatul idolului tau, ca apartamentul e in proprietatea lui, ca fata lui are o casa care bate milionul. etc, etc, etc. Daca tu eludezi lucrurile astea legate de domnul prezident, preluand in schimb niste ziceri de prin presa despre Antonescu pe care le ridici la rangul de adevaruri absolute, o faci dintr-un subiectivism cras...ca ma repet.
Ca sa continui ideea ...eu cred ca majoritatea dintre romani au un comportament politic imatur. Multi judeca cu inima si au tendinte catre idolatrie, cauta protectia unui tatuca si au impresia ca daca unul a ajuns presedinte trebuie sa stie el ce face si ca e vreun zeu. Treaba asta nu a disparut odata cu plecarea lui Iliescu de la Cotroceni si mi-e teama ca romanii nu s-au maturizat deloc politic.
I-a placut romanului de moaca unuia si de cum i-a zis-o altuia, gata i-a cazut cu tronc. Orice i-ai spune dupa ia si oricate dovezi i-ai aduce, degeaba. Exact ca intr-o relatie in care unul dintre ei inseala. Celalalt, oricat i-ar spune altii "bai vezi ca asa si pe dincolo, ai grija", nu poate sa accepte ca nu il lasa inimioara. Vezi, asa faci si tu domnu Modus. Toata treaba ar trebui judecata la rece ca idolul tau nici nu stie ca existi.

LE: trebuie facuta o precizare Modus:
Eu nu vreau sa te supar si nu am nimic personal cu tine ci doar ma enerveaza foarte tare tipul de atitudine pe care o expui si fanatismul asta.

This post has been edited by Dan73: 29 Sep 2009, 22:48

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
aphophis
post 29 Sep 2009, 22:05
Post #208

Membru autentic

mai chiar patriciu a recunoscut ca a finantat ambele partide masiv (pnl si psd ) laugh.gif acu ghici ciuperca ce-i, te pomenesti ca a facut-o pentru ca e filantrop, mai ales ca patriciu a dat-o in bara cu investitiile private in alte state, unde nu putea manevra relatiile firmei lui cu statul. cat despre tatuc, tocmai asta e culmea, e ca il acuzati pe basescu ca de ce nu face, nu drege, si mai si criticati lumea ca cica vrea un tatuc in persoana lui basescu. Eu unul de la basescu ma astept doar la un lucru , stiind ce partitura mica poate canta un presedinte in romania: sa urle cat il tin bojocii biggrin.gif cand concurenta fura sau se crede smechera. Nu-mi fac griji pentru ograda pdl-ului, ca se ocupa pnl-ul si psd-ul sa arate paiul din ochiul astora, prin antene si alte posturi de televiziuni sau prin ziare controlate..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Flamingo
post 29 Sep 2009, 22:06
Post #209

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Bre, lasati dreaq politica... tongue.gif Uitati-va macar in seara asta la meci. Este 1-1... Urziceni-Stutgart. blush.gif

Edit:
Oricum, nu pot decat sa ma bucur ca Base il ajunge pe Crin, cel putin in sondajul de pe forumul Reno. smile.gif

This post has been edited by Flamingo: 29 Sep 2009, 22:07

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Dan73
post 29 Sep 2009, 22:51
Post #210

Membru autentic

Imi pare rau ca-ti stric bucuria....in turul doi Crin Antonescu va aduna voturile de laceilalti candidati. Sunt suficiente cele ale lui Geoana biggrin.gif .

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
122 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 08:10
Dacia