Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 63 64 65 66 67 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

gruita2005
post 23 Nov 2009, 13:57
Post #1921

Membru de la Baia Mare

Group: Members
From: Baia Mare

Dupa anuntarea rezultatelor la europarlamentarele din 2009 un reporter il intreaba pe un ardelean.
− Ce parere aveti de aceste rezultate??
La care ardeleanul raspunde:
− E BAI mare.

Sa se bucure si Modus biggrin.gif

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andurs
post 23 Nov 2009, 14:12
Post #1922

membru

From: Iasi

@daniel4ro
Pentru revizuirea constitutiei s-ar putea sa mai fie nevoie de un referendum (nu sunt sigur) si parlamentul hotaraste ce se modifica in constitutie, parlamentul adoptand noua constitutie.
Nu vad cum ar putea influenta presedintele (fie Basescu, fie Geoana, mi-e totuna tongue.gif ) modificarile aduse constitutiei.

--------------------
Renault Scenic 3 2014 1.5 dci
+
DrK
post 23 Nov 2009, 14:14
Post #1923

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Nici eu nu ma calific la discutia despre comunism dar consider ca e normal ca cei cu un minim de 18 ani in comunism sa isi poata da cu parerea despre subiect...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
daniel4ro
post 23 Nov 2009, 14:16
Post #1924

forumist anti

From: B U Z Ã U city

chiar nu a invatat nimeni nimic din ultimii 4 ani politici?

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
andurs
post 23 Nov 2009, 14:21
Post #1925

membru

Ba da. Am invatat ca si din PSD si din PDL si din PNL au fost ministri care n-au facut mai nimic si au fost pusi pe FURT. Unii din ei au mai luat si masuri coerente ce au ajutat cresterea economica pentru ca trebuie sa-ti creezi o baza de unde sa poti fura.

--------------------
+
Flamingo
post 23 Nov 2009, 14:24
Post #1926

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(RaduNG @ 23 Nov 2009, 12:02)
Mda... Si eu am un coleg la serviciu care a intrat in partid. De ce? Ca sa-i mearga bine si sa nu se uite lung la vitrina cu carne... Cine crede ca toti membrii partidului comunist imbratisau doctrina se inseala amarnic.
Ce vorbiti voi aici imi aduce aminte de ceaunul din iad cu romani care nu era pazit...
*

Mie imi aduce aminte de altceva...
- Tovarase, ce-ai facut in ultmii 5 ani ?

QUOTE(daniel4ro @ 23 Nov 2009, 12:18)
se poate modifica pool-ul pentru doar 2 candidati?
*

Subscriu !
Cred ca e mult mai ok asa... Doar 2 candidati...

QUOTE(RaduNG @ 23 Nov 2009, 12:39)
Propun ca la discutiile despre comunism sa ia parte doar oamenii care au peste 35 de ani... Motivul cred ca este destul de clar.
*

Fac 34 in curand si cred ca ma pot calificica lejer. La revolutie aveam aproape 14 ani si am trait destule pe timpul ala si cu bune dar si cu rele. Apropos, am dat mana cu Ceausescu la Palatul Copiilor... si eram nelipsit vineri seara de la ora 20:00 la emisiunea Copiii canta patria si partidul. biggrin.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
andurs
post 23 Nov 2009, 14:31
Post #1927

membru

QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 14:24)
..am dat mana cu Ceausescu la Palatul Copiilor... si eram nelipsit vineri seara de la ora 20:00 la emisiunea Copiii canta patria si partidul. biggrin.gif
*

Huuuooooo!! Comunistule! laugh.gif
Si eu am fluturat de zor esarfa de pionier cand a trecut pe langa noi si ne-a salutat, in ultima sa vizita la Iasi in '89. blush.gif
Asa era cu pionierii, aveam loc in fata. biggrin.gif

P.S. Sa ne lamurim si cum sta treaba cu revizuirea constitutiei

This post has been edited by andurs: 23 Nov 2009, 14:35

--------------------
+
Dan73
post 23 Nov 2009, 15:13
Post #1928

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 23 Nov 2009, 14:14)
Nici eu nu ma calific la discutia despre comunism dar consider ca e normal ca cei cu un minim de 18 ani in comunism sa isi poata da cu parerea despre subiect...
*

Da' de ce bre? Vad ca ai mai ridicat stacheta la 18 ani. Am trait vremurile alea si stiu destul de bine cum a fost. Dupa ce s-a intors de pe frontul de est bolnav, aproape mort, comunistii i-au luat lu' bunicu si pamantul si animalele. Scapau caii de la colectiva si veneau acasa. A murit la 50 de ani de pe urma bolilor din razboi si de suparare...cum spunea mamare "de inima rea". Si parca il aud si acum pe tata injurand cand venea de la fabrica biggrin.gif . Ascultam soparlica frecvent. Pana si unchiu-meu care era secretar de partid printr-o comuna, asculta Vocea Americii. Si unchiul asta al meu a fost printre putinii activisti care s-a intors la meseria de baza.
Am stat la coada la ulei si zahar, am luat paine pe cartela. Am mancat creveti vietnamezi si conserve de peste, bineinteles si celebrul salam cu soia. Am sabotat campania de recoltare a porumbului chiulind de nenumarate ori de la practica (asa i se spunea) biggrin.gif . La scoala trageam cu sarbacana in tabloul tovarasului si am fost parat de turnatorul clasei la diriginta ca am spus un banc. Deci stai de vorba cu un dizident chiar biggrin.gif
Eu cred ca cine a avut ochi sa vada a inteles ce era comunismul....poate nu am inteles totul atunci dar dupa aia a mai existat Memorialul durerii de ex si multe altele.

This post has been edited by Dan73: 23 Nov 2009, 15:19

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
xcss
post 23 Nov 2009, 15:17
Post #1929

Born to Be Epic

QUOTE(RaduNG @ 23 Nov 2009, 12:39)
Propun ca la discutiile despre comunism sa ia parte doar oamenii care au peste 35 de ani... Motivul cred ca este destul de clar.
*

QUOTE(RaduNG @ 23 Nov 2009, 14:14)
*

Mie-mi cam da cu rest...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
bob737
post 23 Nov 2009, 15:22
Post #1930

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 09:08)
Apropos de turismul electoral... Cat de tampit poti sa fii sa te duci sa votezi din sat in sat ? Este la mintea cocosului ca se vor compara listele "speciale" cu cele din satul / orasul natal si sa te tii bine apoi. Amenzi penale, puscarie, etc...
*

Depinde de administratorul/operatorii softului...iti dai seama ca nu se vor compara ochiometric/manual.

QUOTE(CGB @ 23 Nov 2009, 09:08)
QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 09:08)

Daca o sa iasa Mircion Iligeoana, ne vom intoarce in timp cu vreo 10 ani...

si daca ramanem cu basescu, vom retrai vremurile de dinainte de 89. mai precis un unic om care ia toate deciziile, un unic partid, o mare adunare nationala. ramanem cu micul boc, cu vicleanu videanu, cu suava udrea, cu banditu berceanu, cu imbecilul pogea....

si ce? nu-i bine? oricum parlamentul e ca o masina cu doua volane, deci base tre sa treaca la pasul urmator. ce dictaura visati fratilor? trecem la volan pe dreapta + ceva imbunatatiri si asa ajungem la o monarhie regala. ce, nu-i bine? sa mai zica ceva peneleii! sau conservatorii! ne intoarcem la origini! ca bravii urmasi ai lui traian! [ha-ha-ha-hahh radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif ]
....
asa e, ne intoarcem in urma cu 10 ani cand psd-ul avea un pm apolitic (tata lui Johannis) si doar 50% (sa zicem) din ministrii + un program de guvernare care probabil va avea mult mai multe accente de dreapta decat de stanga.
Daca vreti ca PNL-ul sa dispara, votati-l pe Base, Udrea, Boc, Placinta,Videanu,Ridzi &co sau mai simplu, nu votati!
Daca insa considerati ca PNL a venit cu un program de guvernare bun care nu credeti ca trebuie inmormantat (impreuna cu pnl-ul) si doriti ca macar o parte din ideile lui Crin sa mai poata avea o sansa de materializare, votatii ministrii pnl si programul de guvernare pnl-psd care probabil in cateva zile va aparea.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
luck33ro
post 23 Nov 2009, 15:28
Post #1931

Membru autentic

radmasa.gif cred ca saracii liberali sunt condamnati sa dispara oricum, mai ales la o alianta cu PSDul . La urmatoarele alegeri o sa iasa sub 5% radmasa.gif
Au mai facut ei aliante cu PSDul dar mai prin dos... nu la vedere, pe fatza icon_mrgreen.gif

--------------------
+
DrK
post 23 Nov 2009, 15:28
Post #1932

Lapins Creed Assassin

Fiecare cu parerile lui despre ideologia comunista si despre sistemul din Romania... Trebuie facuta o diferenta intre "membrii de nevoie" si "membrii cu norma intreaga" carora li s-a potrivit ca o manusa sistemul...
Esti de acord cu mine Dane cand spun ca pentru o cariera trebuia sa te bagi in partid? Cu cat mai sus cu atat mai adanc...

@xcss: Dupa cum spunea si Dan, am ridicat putin stacheta...

This post has been edited by RaduNG: 23 Nov 2009, 16:58

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Flamingo
post 23 Nov 2009, 15:31
Post #1933

Membru "SPARKY Team"

Dane, ce spui tu acolo nu-mi este deloc strain.

As mai adauga niste ani de puscarie politica pe care i-a petrecut tataie in tinerete... pentru ca a avut curajul sa spuna cat de cacao sunt strungurile / utilajele rusesti. Dupa ce a fost eliberat, a vuit toata presa de la acea vreme, Scanteia si Romania Libera. Faza naspa e ca un coleg de-al lui care citea ziarul in mod frecvent a venit in sectie si a spus: "printre noi se afla dusmanul clasei muncitoare" si a avut ceva de "tras" si de pe urma asta...

Apoi au trebuit sa treaca niste ani ca sa-l reabiliteze, dar de data asta nu a mai scris presa nimic. L-au trimis la "scolarizare" la Moscova, de parca mai trebuia sa invete ceva. Cica tot el era cel care ii invatat p-aia una - alta. Asta este... daca a facut socala de ofiteri in Germania, a trbuit sa plateasca intr-un fel sau altul si s-au legat de acea afirmatie facuta in fabrica, cu utilajele rusesti.

Inca ceva si inchei micul offtopic...
Din puscarie a fost eliberat pentru ca aveau nevoie de el in aviatie, altfel cred ca putrezea pe acolo. dry.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Dan73
post 23 Nov 2009, 15:46
Post #1934

Membru autentic

@Radu...Sunt de acord. Putini au fost cei care au razbatut fara partid. Nici nu imi vine in cap un exemplu dar uite ca zise Flamingo de bunicul lui. Probabil numai cazuri din astea in care chiar aveau nevoie.
Apropo de memorialul durerii si pentru ca au fost multi care nu au vrut cariera ci doar s-au opus si au infundat puscariile...Chiar ma intreb de ce tvr-ul nu reia serialul ala. Si-ar mai aminti unii cum a fost iar tinerii nostri colegi poate ar lua drept modele alte figuri, nu pe ...nu mai zic cine. Ala a fost un documentar epocal (parerea mea).

This post has been edited by Dan73: 23 Nov 2009, 15:57

--------------------
+
daniel4ro
post 23 Nov 2009, 16:12
Post #1935

forumist anti

QUOTE(RaduNG @ 23 Nov 2009, 15:28)

@xcss: Dupa cum spunea si Dan, am ridicat putin stafeta...
*

base o sa-i predea stafeta lui geoana

stacheta se ridica smile.gif

nu o lua personal, dar unele lucruri nu le pot trece cu vederea, trebuia sa fac precizarea asta

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
DrK
post 23 Nov 2009, 17:03
Post #1936

Lapins Creed Assassin

done smile.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
AlexV
post 23 Nov 2009, 17:47
Post #1937

Admin?

Group: Admin

RaduNG, atunci daca ii imparti pe cei care au trait in comunism in "membrii de nevoie" si "membrii cu norma intreaga" , e drept sa mai faci o categorie "cei care au refuzat sa fie membrii" si ei sa fie considerati eroi nationali.

Condamnarea comunismului s-a facut de cei ce s-au dus la revoluie si nu de cei ce au vazut-o la televizor si apoi au facut show in parlament.

Dar pe basescu nu il descalifica faptul ca era ministru cand a venit revolutia, si nici ce a facut atunci, ci ceea ce nu a facut in ultimii 5 ani, ca presedinte.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
DrK
post 23 Nov 2009, 17:58
Post #1938

Lapins Creed Assassin

QUOTE(AlexV @ 23 Nov 2009, 17:47)
Condamnarea comunismului s-a facut de cei ce s-au dus la revoluie si nu de cei ce au vazut-o la televizor si apoi au facut show in parlament.

Dar pe basescu nu il descalifica faptul ca era ministru cand a venit revolutia, si nici ce a facut atunci, ci ceea ce nu a facut in ultimii 5 ani, ca presedinte.
*

La partea cu revolutia, din pacate, nu sunt in totalitate de acord. Revolutia din `89 e foarte dubioasa.

In ceea ce priveste descalificarea lui basescu: incerc sa fiu optimist si sa cred ca o putere mai mare de la inceput(ca functie) schimba multe lucruri in bine. Repet, incerc sa fiu optimist. La starea critica in care suntem acum au contribuit toti, nu doar basescu.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Flamingo
post 23 Nov 2009, 18:45
Post #1939

Membru "SPARKY Team"

Bine ca s-a schimbat polul. Multumim frumos ! smile.gif

Mai devreme pe GSP tv, era invitat Becali care nu s-a putut abtine sa spuna la final, spre disperarera moderatorilor ca l-au votat 160.000 romani si ca se simte onorat. Trecand peste faptul ca nu avea voie sa se dea in spectacol la TV, conform legilor electorale... chiar atat de multi sustinatori sa aibe Jiji ? blink.gif

--------------------
+
daniel4ro
post 23 Nov 2009, 18:50
Post #1940

forumist anti

QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 14:24)
Apropos, am dat mana cu Ceausescu la Palatul Copiilor... 
*

si eu am dat mana cu Flamingo candva... pot spune ca ma dat mana si cu Ceausescu? biggrin.gif

la pool vad base 2, geoana 5
de pe forum, in afara de modus si aphophis, il mai voteaza cineva pe corsar?

This post has been edited by daniel4ro: 23 Nov 2009, 18:51

--------------------
+
Dan73
post 23 Nov 2009, 18:53
Post #1941

Membru autentic

Bai frate, asta nu are limite. II obliga FMI sa desfiinteze din agentii si el integreaza asta in asa zisa reforma a statului pe care vrea sa o faca. De ce dracu' nu a vorbit de desfiintarea agentiilor de acum cinci ani? De ce acum cinci ani zicea ca votul uninominal e o prostie? Nici nu pomenea de parlament unicameral...se trezi acum in campanie ca nu are cal de bataie. Iar ii trage cu mogulii. Deci Vantu ala a fost tot atat de destept ca si el incat sa nu isi puna semnatura pe nimic. biggrin.gif
"Moscovitul Geoana"... radmasa.gif ...incredibil
"Forteaza clasa politica sa se modernizeze"..cu Udrea...da radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 23 Nov 2009, 18:57

--------------------
+
Flamingo
post 23 Nov 2009, 18:58
Post #1942

Membru "SPARKY Team"

Daniele, asa e... tre' sa te consideri un om norocos. biggrin.gif Cat despre polul actual, voi chiar vreti PSD la putere din nou ? blink.gif

--------------------
+
daniel4ro
post 23 Nov 2009, 18:59
Post #1943

forumist anti

nu, dar nu-l mai suportam pe base cu clica lui. deci, anti smile.gif

--------------------
+
Dan73
post 23 Nov 2009, 19:02
Post #1944

Membru autentic

Nu e nici o diferenta intre PSD si PDL. Spune-mi tu una! In afara de agresivitatea asta portocalie nu prea vad.
Basescu urmareste destul de clar sa isi aduca partidul la guvernare si sa guverneze singuri. Un parlament unicameral cu parlamentari cat mai putini ii va facilita asta. (a si precizat...300 parlamentari cu tot cu minoritati). Eu nu vreau in ruptul capului asta. Prefer de o mie de ori un guvern de tehnocrati sau chiar si de coalitie cu Johannis prim ministru.

This post has been edited by Dan73: 23 Nov 2009, 19:09

--------------------
+
daniel4ro
post 23 Nov 2009, 19:08
Post #1945

forumist anti

pe base il doare-n basca . el vrea puterea numai pt el si mai vrea odata. clar

--------------------
+
luck33ro
post 23 Nov 2009, 19:17
Post #1946

Membru autentic

Lasa ca am votat eu ptr. Baselu sa va mai inviorez putin. icon_mrgreen.gif

--------------------
+
AlexV
post 23 Nov 2009, 19:52
Post #1947

Admin?

Group: Admin

QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 18:58)
Cat despre polul actual, voi chiar vreti PSD la putere din nou ?  blink.gif
*

Nu, nu vrem psd dar nici pe basescu. Care e totusi diferenta intre pdminusl si psd ???

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Flamingo
post 23 Nov 2009, 20:11
Post #1948

Membru "SPARKY Team"

Recunoasteti zambetul de mai jos ?

Mircion_Iligeoana_copy.jpg ( Size: 164.68k ) Number of downloads: 67

Hai... ca va este foarte cunoscut ! ph34r.gif

This post has been edited by Flamingo: 23 Nov 2009, 20:14

--------------------
+
Dan73
post 23 Nov 2009, 20:19
Post #1949

Membru autentic

Bine bine...dar o diferenta intre PDL si PSD nu ne dai? biggrin.gif

--------------------
+
Flamingo
post 23 Nov 2009, 20:24
Post #1950

Membru "SPARKY Team"

Aproape ca nu mai stiam daca este unul sau celalalt. blink.gif

Nu pe bune acum... Cam mare asemanarea... Nu ziceti ?

Asa o sa fie si peste 2 saptamani ? Vom avea parte de alte mineriade ? Cum dreaq de in primul mandat al lui Base nu am vazut picior de miner in Bucuresti ? Asta apropos de diferenta dintre PDL si PSD. ph34r.gif

--------------------
+
122 Pages « < 63 64 65 66 67 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 17:03
Dacia