Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
aha
deci base nu facea parte din guvernul lui roman... e de-ai nostri atunci, imaculat ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Spre deosebire de cei doi, Base nu prea a iesit in evidenta decat atunci cand i s-a inscenat vanzarea flotei, ca deh... deranjase pe unii.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 23:22) Spre deosebire de cei doi, Base nu prea a iesit in evidenta decat atunci cand i s-a inscenat vanzarea flotei, ca deh... deranjase pe unii. Flamingo, un exercitiu de sinceritate daca nu cer prea mult. Base a fost achitat de oamenii pusi de el in regimul Base; 2 expertize au iesit contra (nu stiu daca ambele in perioada Nastase, dar cred ca da), a treia(din regimul base) a iesit pro base. Sa presupunem ca iese Geoana presedinte si oamenii pusi de Geoana il vor scoate pe Nastase basma curata. Dupa care (re)apar si eu pe forum peste 5 ani si urlu din gura de sarpe ca vai, ce i-a facut base saracului nastase ca uite, e o victima, i s-a inscenat totul...de fapt s-a dovedit ca este nevinovat! Vezi penibilul? Un alt aspect constatat este acela ca voi o tineti in sus si in jos cu intelectualii. Acei intelectuali care l-au sustinut pe Base in 04 si care acum sunt departe, departe de Base. Asta cum vine? Nu mai vorbesc de faptul ca exact de chestia asta se vaita il comandante si anume ca avem prea multi intelectuali si prea putini tinichigii si chelneri. Sau poate are cineva file-ul ![]() This post has been edited by bob737: 24 Nov 2009, 00:45 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 14:24) Apropos, am dat mana cu Ceausescu la Palatul Copiilor... si eram nelipsit vineri seara de la ora 20:00 la emisiunea Copiii canta patria si partidul. ![]() QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 15:31) As mai adauga niste ani de puscarie politica pe care i-a petrecut tataie in tinerete... pentru ca a avut curajul sa spuna cat de cacao sunt strungurile / utilajele rusesti. Dupa ce a fost eliberat, a vuit toata presa de la acea vreme, Scanteia si Romania Libera. Faza naspa e ca un coleg de-al lui care citea ziarul in mod frecvent a venit in sectie si a spus: "printre noi se afla dusmanul clasei muncitoare" si a avut ceva de "tras" si de pe urma asta... Apoi au trebuit sa treaca niste ani ca sa-l reabiliteze, dar de data asta nu a mai scris presa nimic. L-au trimis la "scolarizare" la Moscova, de parca mai trebuia sa invete ceva. Cica tot el era cel care ii invatat p-aia una - alta. Asta este... daca a facut socala de ofiteri in Germania, a trbuit sa plateasca intr-un fel sau altul si s-au legat de acea afirmatie facuta in fabrica, cu utilajele rusesti. Inca ceva si inchei micul offtopic... Din puscarie a fost eliberat pentru ca aveau nevoie de el in aviatie, altfel cred ca putrezea pe acolo. ![]() Daca tataie al tau a avut atat de suferit in timpul comunismului, de ce parintii tai au permis ca tu sa canti lui Ceausescu si in emisiunea aceea? Eu cand auzeam de recitat la serbari poezii cu Ceausescu ma dadeam bolnav numai sa nu fiu nevoit sa fac asta. Unora le placea afirmarea cu orice pret. Inclusiv Vadim compunea poezii si ode pentru proslavirea lui Ceausescu si acum este mare democrat. Off topic: Base a fost un beneficiar al sistemului de dinainte de 1989, deci ar reforma sa ne reintoarcem cum era inainte de 1989. Sau nu ia placut sistemul pentru ca nu a putut urca mai sus? Basescu nu este el in postura sa ceara reformarea statului, avand in vedere ca o sustine pana in panzele albe pe Udrea, Ritzi, Pogea, Videanu, Stolojan-Bercea Mondialu, Blaga (ne-a placut organizarea alegerilor? mare capacitate domnule!). This post has been edited by Master01: 24 Nov 2009, 03:01 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
uite ca nu e in postura sa o ceara, dar o face. Si pe mine ma bucura. Mai ales cand da peste nas unor personaje ca iliescu, hrebenciuc, nastase, vanghelie, dragnea, mazare, ala de la focsani..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Master01 @ 24 Nov 2009, 02:54) Daca tataie al tau a avut atat de suferit in timpul comunismului, de ce parintii tai au permis ca tu sa canti lui Ceausescu si in emisiunea aceea? Eram in Corul Radiodifuziunii Romane si eram obligati cam o data la 2 saptamani sa invatam si cantece d-alea. Noi inregistram cam 75-80 % din piesele patriotice date la TV la acea vreme si "cantate" de copii pe care faceau playback zeci / sute de coruri din tara la tot felul de cantari lae Romaniei sau la TV. Oficial, trebuia sa le cantam, neoficial, dirijoarea ne spunea ca dupa inregistrarea lor, le putem uita si concentra numai pe Bach - Gounod - Hayden, etc. si pentru ca NOI eram cei care ne chinuiam sa le inregistram, din cand in cand apaream pentru publicitate la acea emisiune difuzata vinerea de la ora 20:00. Atata tot. De faptul ca umpleam salile de spectacol unde veneau sute / mii de perosane sa asculte cu piese clasice, corale, acapela sau cu orchestra... nu zici nimic? De faptul ca am cantat de atatea ori in sala mare Radio, la Ateneu sau la Sala Palatului... nu zici nimci, nu ? Pentru tine conteaza ca am cantat la un moment dat si muzica pentru Ceausescu? Ntz, ntz, ntz.... N-are nicio legatura asta cu faptul ca tataie a fost inchis Nu puteam eu schimba, un copil, mare lucru. Si apoi aveam o activitate, da ? Eram intr-un cor la care mergeam de 3 ori pe saptamana fata de multi care stateau in fata blocului si mancau seminte. Si ai mei ce sa zica ? Trebuiau sa amestece povestea lui tataie din anii 50 cu anii mei de copilarie, nu ? Trebuiau sa ma tina legat in casa si sa nu-mi facilitetze niciun fel de activitate culturala, nu ? Trebuiau sa imi puna ochelari de cal sa nu vad in dreapta si-n stanga lozinci patriotice sau care-l sustineau pe Ceausescu pentru ca tataie, candva a fost inchis ? Hai sa fim seriosi. Te-ai legat mai sus de cele doua povesti, asa... ca sa ma combati cu ceva pentru ca-l sustin pe Base... de parca tu esti imaculat, dragutul de tine. 24 Nov 2009, 08:00: QUOTE(daniel4ro @ 23 Nov 2009, 18:50) la pool vad base 2, geoana 5 de pe forum, in afara de modus si aphophis, il mai voteaza cineva pe corsar? Dupa cum arata polul acum, uite ca sunt mai multi care-l vor vota pe Basescu, nu doar Modus si Aphophis... numai ca nu se prea "arata' la discutii pentru ca probabil n-au chef si rabdarea necesara sa va tina piept. Va ofticati ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 24 Nov 2009, 08:00 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
e greu de inteles pt. unii ca daca scriai poezii, pictai tablouri, cantai sau compuneai cantece etc. si nu vroiai sa le tii doar pt. tine, trebuia sa scrii si-o poezie lui Ceasca, sa-i faci un tablou lui Nicusor sau sa-i compui un cantecel si Elenei ... asta era atunci, de ce se revolta atata unii care cantau dimineata imnul si priveau tabloul din fata clasei, care cantau cantecele patriotice in timp ce erau facuti soimi si pioneri?
puii mei! castigai o olimpiada la mate, un concurs de judo etc. .. trebuia sa-i multumesti partidului daca vroiai sa mai mergi la alte olimpiade, sa mai faci judo sau ca mata si tac-tu sa nu fie inghesuiti greu, greu de inteles pt. unii Flamingo-ule ... si mai lasa-ne cu Base ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 23 Nov 2009, 21:44) Ar fi totusi foarte trist pentru 2009 ca mase mari de oameni din Romania sa mai creada ca intelectualii sunt rai sau ca daca ai barba tre' sa o iei pe cocoasa. Ia dute in provincie sa vezi cat castiga un intelectual comparativ cu unul de "da la saiba". Intelectualul ia pana in 2000 ron, daca vrea mai sus, trebuie sa-l cheme si sef, asa, putin, sau sa fie in cine stie ce firma cu comert cu tabla ca sa ia mai mult, in timp ce ala de da la saiba, saracu, ia de la minim 1000 ron in sus, ca de, munceste pe afara, fara el se darama lumea, nu ca blestematul ala de contabil care sta la caldurica si plimba 3 hartii (nu conteaza ca el poate raspunde penal minim 5 ani pentru ce scrie el acolo, si ca tremura pe la examene in facultate in timp ce primul se distra prin crasme sau discoteci), dar de obicei aduce doar vesti proaste pentru sef. Si normal ca ala de plimba 3 hartii sa fie privit cu ura de alegatorul clasic, cel cu 10 clase si media de varsta 50 de ani, mai ales daca il vezi ca isi ia masina noua in rate, oare de unde a avut el bani? Treziti-va la realitate, tara romaneasca la momentul actual e a taranilor, nu a intelectualilor. Nu stiu cum e in Bucuresti, dar la noi pe strada gradul de scolarizare al soferilor e invers proportional cu valoarea masinilor pe care le conduc. |
--------------------
.
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Observ ca au aparut si aici autobuzele electorale PSDiste!
![]() Din pacate in Romanika inca se voteaza anti... nu constructiv! Deci ma declar si eu Anti Ilici ! ![]() |
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
N`am crezut ca o sa mai vad in viata mea atata sustinere pentru bunicuta.
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(bardu @ 23 Nov 2009, 20:26) Eu am votat si votez cu Basescu, anti PSD, antimarionete cu orice pret. Ne dam iarasi cu rusii, poate ne dau gazu` moca la iarna! bravo! da' cele mai mari marionete is la pdl. cred ca toata lumea e de acord ca boc-poc e un etalon in materie de cum ar trebui sa arate marioneta perfecta. ne dam cu rusii? cine-a zis asta? cumva matrozu? o dovada ceva... parca mai acu ceva timp se milogea chiombarliu de putin sa se-ntalneasca si putinica ii dadea cu tifla. da' asa e lumea. uita repede. dupa ce s-anuntara rezultatele finale, antonescu a iesit si si-a facut publica pozitia. geoana la fel. antonescu a spus ca vrea un anume guvern care sa aplice anumite masuri. geoana a zis ca-l sprijina...samd. cat o fi adevarat din ce declara ei, nu stiu. dar macar se arata preocupati de alcatuirea unui guvern, de aplicarea unor masuri. basescu ce-a facut? a aparut la tv si-a inceput sa arunce cu noroi in pnl si psd. i-a balacarit pe geoana si antonescu. l-a luat iar in vizor pe iliescu (is curios dupa ce-o muri iliescu pa cine-o sa mai dea vina), a gangavit ceva despre marele kkt de referendum si cam atat. nimic despre ce-are el de gand sa faca ptr romania pe viitor. nici o viziune, nici un plan. cica vrea sa reformeze clasa politica. hai sictir ma chiorule cu reforma ta. te-a gasit reforma acu'. 5 ani ai frecat duda. numa imbecilitati. si culmea a mai aparut si la otv. plm asta e semn de disperare mare, vedea-l-as plecat cu pluta pa pacific, insotit de berceanu si nuti. apropo, voua nu va e profund antipatic putaul ala mic pe nume boureanu. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
asa cum punctul forte al lui basescu este referendumul, asa si pentru geoana si crin este refuzul lui basescu de a numi o marioneta ca prim-menestrel... Ce mama draq... Asta nu e marioneta? doar pdl are marionete?
Sincer va spun ca un geoana care nu-l avea in spate pe almanahe, bombonel si bunicuta, castiga din primul tur. Geoana trebuia doar sa arate ca a putut sa se desparta de cei 3. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Cand am zis marioneta, m-am referit la PRIMUL OM DIN STAT!
In politica fiecare are marionetele lui, mai mult sau mai putin cunoscute, insa refuz o marioneta in rol de sef de stat, ce suntem noi NOUA RUSIE, vreti sa fim condusi de o umbra cu basca? |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 23:22) Spre deosebire de cei doi, Base nu prea a iesit in evidenta decat atunci cand i s-a inscenat vanzarea flotei, ca deh... deranjase pe unii. "I s-a inscenat vanzarea flotei".....bai frate pana unde puteti merge cu credulitatea. Eu iti aduc aminte ca a declarat ca nu exista nici o semnatura de-a lui pe un act de vazare nici macar a unei singure nave. Atunci de ce il ataca pe Vantu ca nici ala nu a semnat nimic? Doar fraiera de Vlas a semnat ![]() QUOTE(aphophis @ 24 Nov 2009, 03:42) uite ca nu e in postura sa o ceara, dar o face. Si pe mine ma bucura. Mai ales cand da peste nas unor personaje ca iliescu, hrebenciuc, nastase, vanghelie, dragnea, mazare, ala de la focsani.. Poti continua enumerarea cu Bercea(nu) Ritzi, Placinta, Cocos, Videanu, Don Costel, Solomon,Falca. Si astia ar trebui sa o ia peste nas la fel de argumentat @luck ...Hai bre luck tu vorbesti de autobuze? Nu mai vorbi de funie in casa spanzuratului ![]() Eu votez anti. As vota si o gluga de coceni. Chiar cred ca ar fi mai bine decat cu actualul. Votez cu Geoana ca sa nu mai iasa asta, am sperat sa il votez pe Antonescu in turul 2 si nu a fost sa fie. Sper sa faca asa cum s-au inteles si vina cu un guvern cu Johannis. Cred ca varianta asta e mult mai buna decat un guvern pdl in care basel sa dirijeze totul. Asta e ratiunea. Si mai cred ca Geoana nu va repeta ce a facut asta, nu cred ca va avea tupeul sa vrea sa guverneze singur, sa vrea puteri depline, sa controleze tot. E pe alt stil decat Base. Si mai terminati cu diversiunea asta parasutata de la centru ca nu Iliescu e candidat. Vin si eu acum si declar ca sefu vostru e controlat de udrea, asfaltatori (apropo contractul de dezapezire al autostrazii face 5 meleoane ![]() This post has been edited by Dan73: 24 Nov 2009, 10:30 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 24 Nov 2009, 09:43) asa cum punctul forte al lui basescu este referendumul, asa si pentru geoana si crin este refuzul lui basescu de a numi o marioneta ca prim-menestrel... Ce mama draq... Asta nu e marioneta? doar pdl are marionete? Sincer va spun ca un geoana care nu-l avea in spate pe almanahe, bombonel si bunicuta, castiga din primul tur. Geoana trebuia doar sa arate ca a putut sa se desparta de cei 3. Daca era in alt partid poate.... Chiar si duminica Iliescu l-a facut prostanac din nou pe protejatul lui ![]() |
--------------------
**
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 24 Nov 2009, 03:42) uite ca nu e in postura sa o ceara, dar o face. Si pe mine ma bucura. Mai ales cand da peste nas unor personaje ca iliescu, hrebenciuc, nastase, vanghelie, dragnea, mazare, ala de la focsani.. vezi tu, acum 5 ani pentru asta l-am votat, sa le dea peste nas asa cum a zis. a sustinut, avea si in programul sau, ca va milita penrtu ca cel care fura 10 lei sa nu aiba parte de aceeasi pedeapsa cu cel care fura 10^10, de fapt un pic invers, cel care fura mult sa aiba parte de o pedeapsa pe masura faptelor. Asa. Cu ce le-a dat peste nas lui iliescu, hrebenciuc, nastase, vanghelie, dragnea, mazare, ala de la focsani... ? Iliescu e bine merci, hrebenciuc junior a fost prietenul ebei, nastase nu a mai pierdut nimic din ce a pierdut datorita presei inainte de campania din 2004, vanghelie e sef cu acte, mazare iarasi, nu cred ca sa ii fi mers asa bine nici pe vreamea psd-ului. deci cine si-a luat-o peste nas? ridzi? udrea? pai nici astea. Mai are sens sa discutam de cati tunari infunda puscariile? in cel mai bun caz puteti sa spuneti ca nu e treaba presedintelui. Da, nu e treaba lui sa judece (lucru pe care il face). dar e treaba presedintelui sa vegheze la buna functionare a sistemului si ca prima componenta a acestuia, a sistemului judiciar. o sa spuneti ca s-a dus in CSM si s-a certat cu cei de acolo. Da, s-a dus, dar au trecut 5 ani si nu am ramas decat cu certuri si nici un de mare coruptie rezolvat. sa nu imi ziceti mie ca prin nesustinearea lui basescu, sustin pesedeul. pai ce eu am trimis in turul 2 vreunul dintre cei 2 candidati? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
JOS DICTATURA !
JOS BASESCU ! ASA o sa votez eu! ASA am votat in primul tur! Restul e cancan... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
odata cu trecerea timpului sunt tot mai dezamagit, daca la inceput ne furau cei din psd si pnl macar aveau un discurs coerent, acum am ajuns sa fim furati de ultimele scursuri ale pdl-ului
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Flamingo, nu stiu daca a spus asta cineva sau nu, dar in poza ta e putin Photoshop, si gura lui Iliescu e pusa peste poza cu Geoana. Acum presupun ca poza in sine se vrea o caricatura, dar am tot auzit "recunoasteti zambetul?" si am zis sa-mi dau si eu cu parerea.
Apropo, am votat Basescu. Sub nicio forma nu sunt de acord sa iasa Geoana. De data asta cred ca ma duc la vot. Chiar nu vreau PSD-ul inapoi la putere. Din doua rele, o aleg pe cea mai putin rea. Si daca-mi aduc aminte, si acum 5 ani daca nu iesea Basescu iesea Bombonel. Deci din nou o alegere "mai buna." Repet, nu sustin pe nimeni, dar refuz sa cred ca tara o va duce mai bine cu PSD-ul. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Asa e... e mai bine in dictatura...
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ce-mi place mie ca-i toti dati inainte cu iliescu. nici mort n-o sa-l lasati. a gresit destul si iliescu da' acu ce invarteli mai poate sa faca. cati ani are? 100? o sa dea coltu in curand. mai lasati-l dracu-n pace. mai bine priviti inainte. si imaginati-va inca 5 ani cu basescu. 5 ani de hahaieli si de scandaluri.
am icercat iliescu...n-a mers, am incercat constantinescu...canci, apoi iar iliescu...canci, apoi matrozu...dezastru total. hai sa-ncercam si altceva. sintem rezistenti ce dreq. si nu uitati ca guvernul nastase a fost cel mai bun. fapt recunoscut si de basescu si de straini. pe cand guvernu' boc nu mai e nevoie sa va spun. va dau doar nejte nume: ridzi, udrea, berceanu, pogea, videanu. numa somitati in materie. io zic altceva. hai sa punem pa "hartie" ce-a facut fiecare din catindati. un fel de cv al lor. incep io. geoana: 1. ambasador in sua (a fost ok) 2. ministru de externe (a fost ok) 3. presedinte psd (parca a mai schimbat ceva fata de cum era cu nastase si iliescu) 4. e citit, se poate discuta cu el. 5. are ca bile negre pe nastase, iliescu si vanghelie. basescu: 1. sofer pe vapor pe vremea lu' ceasca (evident ca nu era comunist) 2. ministru transporturilor. n-a facut nimic (el a declarat ca romania n-are nevoie de autostrazi) 3. ministru transporturilor (poveste cu flota) 4. sef de partid (sau se sef trib mai bine zis) 5. presedinte 5 ani (s-a certat cu toti, in rest n-a facut nimic). adica a facut. a facut-o pa fiisa parlamentar european, a pus-o pa nuti udrea ministru. pa ridzi la fel. acu ambele is cercetate ptr deturnari de fonduri. l-a adus pe berceanu la transporturi si pa pogea la finante. care evident n-au facut nimic. l-a pus primministru pe boc, care evident ca n-a facut decat ce-a vrut matrozu. 6. e incult si mitocan. nu stie decat sa hahaie. n-ai ce discuta cu el. decat ceva invarteli de culise. mai ziceti si voi. This post has been edited by CGB: 24 Nov 2009, 10:33 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
sa facem o scurta analiza.
iese basescu. considera ca pdl-ul e cel mai puternic in parlament (cele mai multe mandate) si el trebuie sa dea premierul. 1.ceilalti nu accepta nici in ruptul capului, ori mergem cu interimat pana zice curtea constitutionala ca nu e bine, ori dizolva parlamentul, chipurile nu se poate intelege cu el, rezulta alegeri si foarte posibil sa nu se schimbe echilibrul de forte dupa, rezultat 0 2.se inteleg cu psd-ul si o sa avem o repetare a anului 2009. impozitul forfetar creste, cota unica de impozitare creste ... iese geoana. considera ca psd-ul e cel mai puternic in parlament (cele mai multe voturi) si el trebuie sa dea premierul. 1. ori se inteleg cu pnl-ul si probabil ca pnl-ul nu o sa accepte decat varianta johains. mai departe, cine stie !!! 2.se inteleg cu pdl-ul si o sa avem o repetare a anului 2009. impozitul forfetar creste, cota unica de impozitare creste ... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Avem potentialul de a ne duce dracului indiferent de varianta aleasa...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
castigarea presedentiei tine numai de varianta de guvernare - si numai daca antonescu propune un program care sa includa un prim ministru independent putem spune ca exista mici sanse sa scapam de preamaritul basescu
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 12:46 |