Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(xcss @ 22 Nov 2009, 21:27) Scuze!Abia acum am vazut postarea dumitale! Aceiasi idee o itera colegul Dan73 acum cateva zile! Sunt foarte "sensibil" la acest subiect si sper sa nu se intample acest lucru! As avea io multe de spus dar deja imi "straluceste" scarita de warn. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum la Antena 3, Ponta face declaratia zilei...
Intr-un dialog cu Vosganian, l-a invitat pe cel din urma la negocieri in vederea turului II. Deci gata, cum era de asteptat... Huooo, comunistii dreaq... !!! ![]() Base, singur impotriva tuturor... This post has been edited by Flamingo: 22 Nov 2009, 22:22 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 21 Nov 2009, 12:50) Lasand la o parte ca in tarile cu apa calda exista medici cu experienta, respectati, la fel cum si in Germania mecanicii se pricep mai bine sa repare BMW decat in ROmania... AlexV, tot respectul pentru tine, ca ne-am cunoscut si imi pari un om super ok, (mai ales atunci ca m-ai scapat de tricourile pe care la final nu le-a revendicat nimeni)... nu uita ca am in familie un cadru medical, asa cum este el, cand sotie de Flamingo, cand user de forum (Sanda), cand mama de Flamingo Jr... Chiar am intrebat-o ce crede despre ce au spus candidatii la presedintie... Raspunsul ei ? Geoana a dres-o cum a putut cu amintiri din copilarie si trimiteri la diverse cazuri,dar a si spus ca trebuie sa extindem sistemul SMURD in localitati care au mai mult de 2000 de locuitori (bravo lui), Crin a dat-o rau de tot in reducerea spagilor date medicilor ca ar fi avut o experienta de a vedea ce inseamna sa trebuiasca sa aduca medicului ce ii trebuie pentru a face o operatie, dar numai Basescu a spus cate ceva despre reforma in Sanatate... ...recunosc, pasajul de mai sus l-am preluat de pe siteul unui ziar care a sintetizat dezbatarea. Asa ca nu te mira pentru nota pusa actualului prezident... Poate am fost usor subiecitv, mea culpa, ![]() Am ramas un pic dator cu un raspuns. Cu tot respectul, eu nu am lovit in nici un fel cadrele medicale. Din munca unora din cadrele medicale, sistemul inca supravietuieste macar la limita. Dar sistemul de sanatate nu inseamna doar cadre medicale. DAR, ceea ce am spus, e ca basescu, nu are dreptul sa vorbeasca de sanatate, pentru ca nu a facut nimic, NIMIC pentru el. Daca la geoana, crin si restu eu astept sa spuna ce vor face daca ajung la presedentie, de la basescu, dupa 5 ani astept sa vad ce a facut in cei 5 ani de presedentie. el a spus ce o sa faca. asta a spus si acum 5 ani? ce i-a lipsit acum? guvernul? parlamentul? poporul? tot timpul ii lipseste ceva!!! In fine, asta este o discutie deja de trecut peste, fiind deja doar 2 ramasi in cursa. Am fost la Facultatea de Drept, la sectia de vot speciala, unde la ora 20:00 era o coada de cateva sute de persoane si veneau spre facultate valuri valuri alti oameni. Nu conteaza cu cine doreau sa voteze, dar nu au apucat. Pentru ca asta s-a dorit in toate sectiile speciale din bucuresti. Traim intr-o tara in care avem voie sa ne deplasam unde vrem, cand vrem, si sa stam cat vrem. Dupa toate campaniile "hai la vot" sa vrei sa votezi si sa nu poti e inadmisibil. Personal sunt dezamagit de discursul lui crin, dupa aflarea sondajelor de la iesirea de la urne. rusine. Restu oricum nu aveau cum sa ma mai dezamageasca, asa ca nu are rost nici un comentariu. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Voi chiar ati votat? Serios?
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Renovarea Spitalului Coltea, unde a existat urna mobila sau sectie de votare "speciala" cum s-a tot vehiculat in presa astazi, a fost inceputa in timpul mandatului de primar al lui Basescu. Intai s-a construit aripa noua (nu se vede din bulevard ci doar daca mergi in spate, la Parchet), apoi au inceput, in cadrul aceluiasi proiect sa refaca fatada.
Hai c-a contribuit si Base cu ceva la capitolul Sanatate. Nevasta-mea acolo lucreaza si mai stiu una-alta... ![]() Cat despre discursul lui snake face... cred ca toti am ramas cu un gust amar. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
PDL si PNL vor face noul guvern. Johannis premier. BAsexu presedinte si PSDeul la WCul istoriei acolo de unde a venit!
![]() |
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Sincer, eu spun pas bunicutei... Basca ai pe care o purta la ora 9 a fost de mare efect si a trezit multe amintiri...
Avem si o poza pentru ajutor: bunicuta.jpg |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
A se citi printre randuri, inca n-ati scapat de mine.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
|
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 22 Nov 2009, 21:23) Taci ca acum se ia Crin de Voiculescu si de Vantu ca ar fi influentat sondajele si ca au mintit intentionat... Sau vorba lui C.T. Popescu, declaratie a la Vadim Tudor... ![]() Si cand ma gandesc ca multi l-au votat pe fata-de-sarpe fara buza de sus, mi se face rau... cum adica? Adica nu mintea matrozul cand vorbea de oligarhi? Ca asa ne spun peneleii mai nou? ![]() ![]() ![]() ![]() 22 Nov 2009, 23:22: QUOTE(RaduNG @ 22 Nov 2009, 23:04) Sincer, eu spun pas bunicutei... Basca ai pe care o purta la ora 9 a fost de mare efect si a trezit multe amintiri... Avem si o poza pentru ajutor: bunicuta.jpg apropo.. indemnul lui iliescu "trebuie sa scapam de traian", cred ca le-a dat frisoane liberalilor. ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 22 Nov 2009, 23:22 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Antonescu s-a luat in egala masura si de Vantu si de Voiculescu. Eu nu inteleg cum a putut face asta pentru ca aia in mod clar i-au tinut partea. Pe antena cel putin Ciutacu si omu' cu laptopu si-au exprimat colar optiunea pt el.
Nu pot intelege si pace cum sa zici ca exitpolurile au fost manarite de moguli cand aia ti-au tinut palma la fund toata campania ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 22 Nov 2009, 23:34 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
si ce ne spune asta despre antonescu?
Btw, avea sau nu dreptate atunci marinarul cu mogulii, de il aproba acum antonescu? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 22 Nov 2009, 23:32) si ce ne spune asta despre antonescu? Pai ce sa ne spuna ? Ce v-am tot repetat de-a lungul topicului. Abia asteptam 22 noiembrie... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dior |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 13 July 09 ![]() |
Vai de tzara noastra. Iliescu aaaa geoana chiar are sanse la turul 2. Nu ma asteptam sa fie asa de aproape de absescu. Eu nu am votat si nu o sa votez niciodata pana nu am un candidat in care sa cred. |
--------------------
Renault
Clio
1999
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Si cum ramane cu declaratia lui Crin prin care el candideaza ca sa nu ajunga sa-l voteze pe Geoana in turul doi impotriva lui Base? Ca o parere personala, PNL-ul are popa de atu. Si ca alta parere personala, PDL va pierde. Chiar daca nu va pierde si PSD va sta pe dreapta 5 ani, in nici un caz nu vor cadea in groapa uitarii. In schimb PNL-ul alaturi de Base are toate sansele sa ajunga un partid de 5%.
Si cum sa-l puna "tata" Basescu premier pe Johannis dupa cate a zis de el?? |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Dior |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 13 July 09 ![]() |
Avem atatea intorsaturi in politica noastra mai rau decat intr-o telenovela ![]() |
--------------------
Renault
Clio
1999
|
|
Flamingo |
![]()
|
Daca o sa iasa Mircion Iligeoana, ne vom intoarce in timp cu vreo 10 ani...
23 Nov 2009, 07:56: Inca ceva, sterge cineva polul de sus ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 23 Nov 2009, 07:56 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mda... speram si eu ca se va schimba ceva in tara asta, dar se pare ca nici dupa 20 ani de la revolutie nu avem sansa sa ne departam de comunism.
Avem de ales intre Base si Geoana, pe cine naiba sa votezi? Probabil vom ramane cu marinarul chel. PNL-ul se pare ca nu s-a dezmintit. Ramane un partid de 20%. Daca va face alianta cu PDL probabil va fi inghitit, in fine... sunt dezamagit. ![]() This post has been edited by $$ilvviu: 23 Nov 2009, 09:26 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Iar daca face alianta cu PSD asa cum e natural, s-ar putea ca Basescu sa piarda si voi sa fiti fericiti. Ce mi-e Geoana sau Antonescu?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
stai linistit modus- o sa iasa basescu - eu nu mai am de ce s amerg la vot asa ca go base
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 07:55) Daca o sa iasa Mircion Iligeoana, ne vom intoarce in timp cu vreo 10 ani... si daca ramanem cu basescu, vom retrai vremurile de dinainte de 89. mai precis un unic om care ia toate deciziile, un unic partid, o mare adunare nationala. ramanem cu micul boc, cu vicleanu videanu, cu suava udrea, cu banditu berceanu, cu imbecilul pogea.... imi pare rau de antonescu, desi daca intra in turul 2, n-avea nici o sansa in fata matrozului. pnl-ul n-avea puterea sa-l sustina mai departe. referitor la discursu' lu' antonescu de dupa, tot ce pot sa zic e ca probabil o fi baut apa dupa vadim si dupa matroz. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aleksanders |
![]()
|
supa votul de ieri ma simt dezamagit - o sa plec din tara asta
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca ar fi asa usor cum zici tu...
Faza cu statul la coada la sectiile speciale arata ca fix cei ce au facut ceva pana acum sa le fie bine, adica au plecat spre capitala sau alte orase mai bune ca sa scape de saracia de la ei din sat, tocmai acestia sunt impiedicati sa voteze in conditii decente, in timp ce la sectiile de votare unde e o lista pe care automat se gaseste numele tau, bate vantul. In stilul acesta nu vom schimba nimic, tot cei batrani si ramasi indoctrinati vor vota pentru noi. |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Apropos de turismul electoral... Cat de tampit poti sa fii sa te duci sa votezi din sat in sat ? Este la mintea cocosului ca se vor compara listele "speciale" cu cele din satul / orasul natal si sa te tii bine apoi. Amenzi penale, puscarie, etc...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aleksanders |
![]()
|
eu sunt dezamagit de romani - 35% dintre romani o duc bine - eu dupa 20 de ani de scoala pe zi ce trece o duc tot mai rau- poate ca viata la tara ii face pe oameni mai fericiti
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
modus- daca am zis ca sunt dezamagit si nu o sa mai merg sa votez e clar ca am votat cu antonescu pentru ca am crezut ca el este singura alternativa in momentul de fata- rosu nu o sa fiu niciodata pentru ca nu am sa votez in veci psa , iar pdl pentru mine tot in nuante de rosu se prezinta
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 19:13 |