Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu stiu sigur cu cine nu votez. Cu COMUNISTII !!!
|
--------------------
**
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nimic, nimic...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 09:08) Apropos de turismul electoral... Cat de tampit poti sa fii sa te duci sa votezi din sat in sat ? Este la mintea cocosului ca se vor compara listele "speciale" cu cele din satul / orasul natal si sa te tii bine apoi. Amenzi penale, puscarie, etc... stai calm ca n-o sa compare nimic. si asta ptr ca toti au practicat turism electoral. o sa fie oleaca de tamtam pe tema asta si gata. cum a fost mereu. la toate alegerile de pana se gasea cate unu sa urle ca s-au fraudat. s-a intamplat ceva? canci! cat despre referendum, e o mare porcarie. 90% s-au dus la referendum ca sa voteze ptr un numar mai mic de parlamentari si ptr o singura camera, fara sa stie ce inseamna asta. s-au dus doar din scarba fata de politicieni. s-au dus la modul:"na ti-ai dracu, sa va imputineze !". si asta e un prim pas spre dictatura. sa iei puterea de la mai multi si s-o atribui la mai putini. si usor usor sa se duca puterea doar la unul singur. unul care stie sa foloseasca scarba fata de clasa politica, in favoarea lui. se proclama un fel de mesia atotsalvator care face si drege. cum spuse dantes mai sus. da' ce sa stie norodu'. ptr el faptu' ca din 471 raman 300 e o mare realizare. sa vezi ce cresc salariile si pensiile daca se imputineaza nr de parlamentari. si ce-o sa duduie economia. da' asta e. la asa alegatori asa tara. "Eu stiu sigur cu cine nu votez. Cu COMUNISTII !!!" atunci voteaza cu pdl. astia sigur nu-s comunisti. is veniti de p-o alta planeta si sint salvatorii si provaduitorii democratiei absolute. io-nteleg ura asta fata de un partid sau altul, da' unii chiar nu realizeaza ca pana mai ieri exista doar pcr. si apoi fsn. si din astea doo s-au desprins toate fetele astea palide din politica actuala: basescu, boc, videanu, pogea, antonescu, berceanu, geoana...etc. iar ca si comportament, pdl mi se pare cel mai comunist dintre toate. aici e unu care zice intr-un fel si ailalti executa. nu caraie nici unu. la pnl s-au mai certat intre ei, la psd la fel. la pdl e dictatura absoluta. This post has been edited by CGB: 23 Nov 2009, 10:38 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Incep sa o gandesc altfel! Daca tara mai rezista inca 5 ani scapam de Base!
Ca sigur asta iese dar macar nu are voie sa fie presedinte mai mult de 2 mandate! Am zis ca nu merg in turul 2 dar cand l-am vazut aseara pe nemernicul ala de Iliescu care a caftit cu minerii pe bucuresteni, incep sa am mari semne de intrebare legate de decizia de a nu ma prezenta in turul 2! Cand ii vedeam fata si basca imi venea sa vomit! Altfel,vad si o parte buna a lucrurilor! In Bucuresti, Base nu mai exista! Crin l-a ars cu 33%! Ceea ce inseamna ca nu suntem chiar atat de boi! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Solon @ 23 Nov 2009, 10:37) Incep sa o gandesc altfel! Daca tara mai rezista inca 5 ani scapam de Base! Ca sigur asta iese dar macar nu are voie sa fie presedinte mai mult de 2 mandate! las ca schimba el constitutia si se proclama imparat pe viata. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
daca il votez pe base asa e ca ii votez pe udrea, boc, videanu si restu ca ei?competentii?
nu ca geoana ar avea pe altii in spate... sa nu uitam ca am ajuns in situatia asta si din cauza ca suntem un popor de saraci, de pomanagii, la care conteaza mai mult o sticla de vin si un kil de faina decat constiinta politica adevarul este ca ce pretentii ai putea sa ai de la unii din sate pierdute prin fundul tarii, care oricum apreciaza mai mult 100 de lei, oricum ii este indiferent cine e presedinte, el traieste in lumea lui inchisa si ori ca il cheama basescu, antonescu sau geona, ori ca sunt 500 sau 300 de parlamentari, el va trai ca si pana atunci procente bune pt. primii doi sunt convins ca au venit de la votantii din sectiile gen gara de nord, si s-a vazut ca de data asta a contat cantitatea si nu calitatea ce rau sa alegi acum? |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
"Pleaca votantii ros-galbeni-albastrii?"
Voi ce ziceti, propozitia asta nu e o dovada de tembelism cronic? QUOTE(dantes @ 23 Nov 2009, 09:55) Scenariu EXTREM de plauzibil... A trecut referendumul cu 300 de parlamentari si parlament unicameral. Odata ca reprezentarea oamenilor in parlament e mai mica, insa problema e ca turma s-a dus si a votat si unicameral. Parlament unicameral inseamna delegare de puteri mai mari sefului statului sau guvernului. Cum presedintele e ales, lui i se vor atribui puterile ramase prin restrangerea parlamentului. Ptr. asta trebuie schimbata constitutia. Baselu' daca ia din nou, o sa schimbe constitutia dupa bunul lui plac...gaseste el ceva sa mai ramana la putere sau sa-si dea puteri mult mai mari... Fraierii vor vota constitutia ptr. ca va veni baselu' si le va zice..uite..asta e constitutia cu parlamentul unicameral si cu mai putini parlamentari... ...si uite asa incepe o noua dictatura... PS: Tot asa a facut si Hitler ![]() Toata stima domnu' Dantes. ![]() QUOTE(luck33ro @ 23 Nov 2009, 10:10) Daca si demostrezi cu ce-s diferiti pdl-istii de psd-isti....De ce e mai bun Bverceanu ca DIP? Sau Ritzi decat manglitorii din PSD? Oare o fi mai bun Don Costel decat baronu' din Vrancea? Eu zic ca sunt la fel si vin tot de acolo de unde vine si PSD. Daca tu il crezi pe basel ca e anticomunist in timp ce il aplauda pe Solomon care-l da afara pe Dinescu din tara, nu mai are rost sa aduc alte argumente. Asta e minciuna secolului cu anticomunismul pdl. This post has been edited by Dan73: 23 Nov 2009, 11:12 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Poate ca scandalul din partid ramane in partid.. Nu vine nimeni sa dea cu ciocu la presa...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Acum 5 ani tin bine minte cum basescu vorbea despre cozile de la sectiile de votare unde tinerii vroiau sa voteze, stateau cu orele la cozile alea interminabile. Acum, dupa 5 ani, multi din ei nu au putut sa voteze. Au trecut de prima regula, sa se prezinte la vot, si s-au lovit brutal de a doua, sa fie lasati sa voteze. Acum asta e Romania democrata a lui basescu. Nu mai e a lui iliescu si nastase, e basescu.
Nu conteaza cu cine voiau sa voteze, nu afirm ca erau cu trandafiri sau cu crini. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 23 Nov 2009, 10:49) Daca si demostrezi cu ce-s diferiti pdl-istii de psd-isti....De ce e mai bun Bverceanu ca DIP? Sau Ritzi decat manglitorii din PSD? Oare o fi mai bun Don Costel decat baronu' din Vrancea? .... Asta e minciuna secolului cu anticomunismul pdl. Vorbim de Basescu care a avut "tupeul" sa condamne oficial comunismul! Tatuca Iliescu si Prostovanu se intalnesc si acum cu rusii ![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Tot ce a facut el a facut pentru a mai trage ceva voturi..incepand cu rapirea si terminand cu referendumul.
Trebuie sa te intalnesti cu rusii. E o prostie enorma sa ii ignori. Nimeni nu ii ignora. Politica nu trebuie facuta asa la modul asta simplist. Nimeni nu pune problema asa "nu calc in Rusia ca ne-au adus comunismul acum 65 de ani. O prostie. Iar Basescu ar trebui sa demostreze ca Geoana s-a dus sa vanda tara la rusi. Cand bagi asemenea chestii fiind presedinte in functie mie mi se pare dincolo de orice limita. Poate a vandut-o si la americani ca tot a fost ambasador acolo. This post has been edited by Dan73: 23 Nov 2009, 11:44 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
ma dezgusta cand unii tipa comunisitii - cand nenea base a fost comunist gradat in belgia -
Traian Bãsescu s-a nãscut ca fiu al ofiþerului Dumitru Bãsescu, fost muncitor, recrutat de Partidul Comunist Român pentru cariera militarã. Conform declaraþiei senatorului Sergiu Nicolaescu, Dumitru Bãsescu a fost la Sibiu coleg de ºcoalã militarã cu Victor Stãnculescu ºi Vasile Milea, avansaþi în timpul regimului comunist la gradul de general, cu funcþii cheie în guvernul Constantin Dãscãlescu. Traian Bãsescu a absolvit în anul 1976 Institutul de Marinã Mircea cel Batrân din Constanþa, Facultatea de Navigaþie, Secþia Comercialã. În anul 1995 a absolvit cursurile avansate în Industria Transportului Maritim ale Academiei Norvegiene, ca bursier al acestui stat.[3] Activitate politicã ºi profesionalã Între 1981-1987 a fost comandant de navã[4] în cadrul flotei comerciale a RSR. Începând cu 1987 a fãcut parte din reprezentanþa Navrom la Anvers. În anul 1989 a devenit director general al Inspectoratului pentru Navigaþie Civilã în cadrul Ministerului Transporturilor, în cabinetul Dãscãlescu, funcþie pe care a îndeplinit-o pânã la Revoluþia din 22 Decembrie 1989. A fost membru al Partidul Comunist Român. Dupã cãderea comunismului a declarat cã s-a înscris în PCR doar pentru a putea face carierã în marina comercialã. |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Mda... Si eu am un coleg la serviciu care a intrat in partid. De ce? Ca sa-i mearga bine si sa nu se uite lung la vitrina cu carne... Cine crede ca toti membrii partidului comunist imbratisau doctrina se inseala amarnic.
Ce vorbiti voi aici imi aduce aminte de ceaunul din iad cu romani care nu era pazit... |
--------------------
Sedan
Negru
|
aleksanders |
![]()
|
stiu persoane care au ocupat functii de secretar de stat in vechiul regim si nu au fost niciodata membrii pcr - si acum sa fim seriosi - cine ocupa un loc in anvers era mai mult decat un simplu membru pcr - si inca ceva- cine putea sa faca bursa peste hotar inainte de 89 - asa ca sa nu mai aud pe cineva ca striga comunstii...
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
QUOTE(CGB @ 23 Nov 2009, 10:40) asta e cel mai adevarat, daca ar iesi sunt 100% sigur ca va revizui articolul din constitutie care da dreptul la doar 2 mandate lasati ca Modus are timp sa-si faca si el o mica barcuta cu care sa insoteasca marele crucisator pe mare, dupa 6 decembrie. ![]() se poate modifica pool-ul pentru doar 2 candidati? This post has been edited by daniel4ro: 23 Nov 2009, 12:20 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
@RaduNG
OK, intri in partid ca sa-ti mearga bine, dar apoi nu vii sa te dai mare anticomunist. Din bun simt ar fi trebuit sa il apere pe Dinescu, macar pentru ca ala a fost arestat le domiciliu. El in schimb l-a aplaudat pe Solomon. Deci baieti, iac-asa stam dupa 5 anisori: 1. Controleaza partidul lui mai ceva ca secretarul general pe vremuri. 2. Dupa ce infrange vointa parlamentului il transforma in marea adunare nationala (mai bine ar fi fost sa zic mica adunare, dar ma rog). In timpul asta e prezentat ca sursa tuturor relelor. E si firesc sa faca asta avand in vedere ca e singurul care ii poate sta in cale. 3. Presa e atacata. Nu trebuie crezuta pentru ca e a mogulilor. De fapt acolo, pe langa moderatori, vin niste oameni care-l critica, multi dintre ei meritand toata consideratia si care, culmea, l-au ajutat sa ajunga presedinte. Oricum vin si destui care-l apara. 4. E invocata din ce in ce mai des vointa poporului care cica e de partea lui argumentandu-se cu rezultatele referendumurilor, eludandu-se faptul ca vointa poporului intr-o democratie e reprezentata de parlament. Asa spuneau si comunistii, ca reprezinta poporul, asta in timp ce ei aveau cateva procente. 5. Se fac interceptari telefonice, nimeni nu stie daca in baza unor mandate si apoi sunt date in presa pe post de arme politice. Nici acum nu se stie cine a pus microfoane in parlament cand cu comisia Udrea, lucru mai mult decat grav. This post has been edited by Dan73: 23 Nov 2009, 12:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
DrK |
![]()
|
Propun ca la discutiile despre comunism sa ia parte doar oamenii care au peste 35 de ani... Motivul cred ca este destul de clar.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 23 Nov 2009, 12:18) asta e cel mai adevarat, daca ar iesi sunt 100% sigur ca va revizui articolul din constitutie care da dreptul la doar 2 mandate lasati ca Modus are timp sa-si faca si el o mica barcuta cu care sa insoteasca marele crucisator pe mare, dupa 6 decembrie. ![]() se poate modifica pool-ul pentru doar 2 candidati? Asta cu revizuirea constitutiei ptr. mandat pe viata nu a facut-o nici Putin ![]() In rest e bine ca va place diversitatea de idei... noroc ca ati scapat de Modus ! Atitudine tipica basesciana ![]() |
--------------------
**
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pariu ca in turul 2 nu se vor depasi 30% la prezenta la vot...
![]() |
--------------------
**
|
|
aleksanders |
![]()
|
35 % - pt ca 5% au fost pe liste speciale - turismul electoral
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(RaduNG @ 23 Nov 2009, 12:39) Propun ca la discutiile despre comunism sa ia parte doar oamenii care au peste 35 de ani... Motivul cred ca este destul de clar. Ai putea fi bun sa si argumentezi in legatura cu motivul ala destul de clar? Macar un punct din alea 5 pe care le-am insiruit eu acolo daca ai putea sa-l desfiintezi. Eu m-as incadra fara probleme insa nu vad de ce un tinerel nu ar fi bine informat. Apropo, chiar si Cristian Gava il critica acum pe basel ![]() Tot legat de asta ma gandesc la generalii aia sovietici din marele razboi cu pieptul plin de decoratii si la parerea lor despre comunism ![]() Stii cu ce teorii au venit comunistii la putere, nu? Toti era rai si numai ei buni. Doar clasa muncitoare detinea adevarul si avea dreptate, restul fiind chiaburi, mosieri, exploatatori (pe atunci nu prea era cunoscut termenul de mogul) deci in mod automat mincinosi. Parca si acum doar pdlisitii au dreptate in timp ce ceilalti formeaza "majoritatea toxica" Cine nu era cu ei era impotriva lor. Toti ceilalti, liberali, taranisti samd au fost desfiintati fizic si moral indiferent cate servicii au adus tarii. Acum nu mai e bun nici macar Plesu si inca o data amintesc de faza cu Dinescu pt ca e foarte edificatoare. Cu presa au facut ce au facut, cine nu s-a supus a disparut. Repet: si acum presa e foarte atacata. Sigur ca timpurile sunt altele acum, conditiile altele. Presa e mult mai puternica si penetranta fata de cea de pe vremuri. Dar, picatura cu picatura se face de o dictatura, mai ales daca ne da europa un sut in dos. Cine stie ce vremuri mai vin. This post has been edited by Dan73: 23 Nov 2009, 13:33 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 23 Nov 2009, 12:39) da, ce, rusii au dictator ca al nostru? 23 Nov 2009, 13:37: QUOTE(RaduNG @ 23 Nov 2009, 12:39) Propun ca la discutiile despre comunism sa ia parte doar oamenii care au peste 35 de ani... Motivul cred ca este destul de clar. nu poti face o mica derogare, ca sa pot particfipa si eu? plizzzz... This post has been edited by daniel4ro: 23 Nov 2009, 13:37 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Am votat Remus Cernea ca sa fiu cu sufletul impacat. Si ca mine au mai facut inca vreo 50.000 de romani. E bine ca un om total necunoscut in unele medii a strans atatea voturi.
In turul 2 am sa stau linistit acasa, mi-e indiferent cine iese. Concluzie dupa votul de ieri: Johannis si-a sporit considerabil sansele de a fi premier. Cred ca lui Basescu ii va fi ceva mai greu sa accepte treaba asta, dar altfel n-are nicio sansa. Lui Geoana ii va fi mai usor, pentru ca el chiar a mers pe mana lui Johannis intr-o anumita conjuctura. Altfel spus, care il vrea pe Johannis premier si ceva ministri liberali are sanse mari s-ajunga presedinte. Se pare ca Geoana are prim-planul, ca Basescu s-a cam impotrivit pana acum, dar niciodata sa nu spui niciodata. De asta n-am sa merg la vot, ca premierul e acelasi indiferent de cine iese presedinte. Si e mai important pentru mine cine e premier decat cine e presedinte. Ori pe ala nu-l aleg nici eu, nici Basescu, nici Geoana, ci pnl-ul ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
daniel4ro |
![]()
|
QUOTE(andurs @ 23 Nov 2009, 13:40) In turul 2 am sa stau linistit acasa, mi-e indiferent cine iese. De asta n-am sa merg la vot, ca premierul e acelasi indiferent de cine iese presedinte. Si e mai important pentru mine cine e premier decat cine e presedinte. Ori pe ala nu-l aleg nici eu, nici Basescu, nici Geoana, ci pnl-ul ![]() bravo. si vei trai bine inca 5 ani inainte, pe putin. bravos natiune, halal PS. buna dimineata, Modus, vad ca esti online. ![]() This post has been edited by daniel4ro: 23 Nov 2009, 13:44 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
@daniel4ro
Sunt ferm convins ca oricine ar iesi presedinte din cei doi viata mea va avea acelasi curs. Mai cititi prin constitutie ce prerogative are presedintele. This post has been edited by andurs: 23 Nov 2009, 13:46 |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
daniel4ro |
![]()
|
Constitutie care, conform referendumului, va trebui revizuita, pentru implementarea vointei poporului, aceea de parlament unicameral. depinde cine o revizuieste si ce alte modificari mai adauga pe langa aceasta.
si corect e "oricine ar iesi presedinte dintre cei doi " ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 19:16 |