Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbãreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Da,Cernea!
Dacat sa-mi anulez votul am preferat sa-l ofer unui tanar. P.S. Coane xcss,cred ca mi te-ai insurubat in minte si ma manipulezi telepatic. ![]() In ultima vreme imi simteam io metafizicu' cam intors pe dos! This post has been edited by marian-j: 22 Nov 2009, 21:21 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
maxim 0.4
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
xcss |
![]()
|
Base minte ca un porc. Referendumul lui e fix egal cu zero.
|
--------------------
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbãreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
a iesit referendumul si cica o sa fie unicameral si mai putini oameni care sa conduca tara. putin cate putin o sa ramana doar un singur om care sa o conduca. suna cunoscut?
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
xcss |
![]()
|
Nenea marian-j, acum 4 ani judetul Mures a fost singurul ale carui stampile de vot erau scrise invers... si anume TATOV
![]() |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Daca referendumul nu indeplineste procentajul minim e fix pix!
Bani aruncati de pomana! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
oricum cred ca sint de pomana
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@ spy...Pai da...cine stie de ex ca administratia prezidentiala foloseste mai multi bani decat senatul?
UDMR + 18 reprezentanti ai minoritatilor vor face aproape 15%. Daca PDL se mantine la 30% ii va fi mult mai usor sa faca guvernul fara nici o alta alianta cu PSD sau PNL. Cu cativa dezertori se face majoritatea. This post has been edited by Dan73: 22 Nov 2009, 21:26 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
neiu |
![]()
|
la timisoara la 18.30 era coada la vot
nu am mai vazut de mult |
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
marian-j |
![]()
|
Colega xcss:
![]() Pe bune? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
Da... Nu erau 4 ani, am gresit. Se intampla la alegerile parlamentare de anul trecut.
|
--------------------
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Fiecare popor îºi are conducãtorii pe care îi meritã. Astãzi s-a vãzut perfect.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
xcss, te duci in turul 2 la vot?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
Momentan sunt putin socat. Am sa ma mai gandesc. Nu am intre cine sa aleg in turul doi, daca rezultatele vor fi validate de BEC.
|
--------------------
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Taci ca acum se ia Crin de Voiculescu si de Vantu ca ar fi influentat sondajele si ca au mintit intentionat... Sau vorba lui C.T. Popescu, declaratie a la Vadim Tudor...
![]() Si cand ma gandesc ca multi l-au votat pe fata-de-sarpe fara buza de sus, mi se face rau... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
xcss |
![]()
|
Ce tare esti cu caracterizarile fizice... Uita-te la Fat-Frumosu tau.
|
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Colega ssilviu,ma ia cu racori citind spusele dumitale!
Pana sa apuc sa votez am stat cam un sfert de ceas la coada. Marea majoritate a celor ce se aflau in fata si in spatele meu erau tigani!! Asta ne-o fi viitorul? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
Judecand dupa rata de procreere, da.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
eu sunt foarte dezamagit... ma asteptam ca antonescu sa intre in turul 2... parerea mea este ca base oricum nu mai are de unde sa mai ia 20% ca sa castige, geoana in schimb are de unde...
This post has been edited by Bacu: 22 Nov 2009, 21:28 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Cum draq poate Crin asta sa spuna aberatiile alea? Cum adica Basescu s-a aliat cu Vantu si Voiculescu???
![]() ![]() ![]() @ Flamingo...ce naiba zice dom'le? Pai tu il crezi cand ataca mogulii in timp ce el are mizeria aia din partidul ala? Cu Solomon reformeaza el statul..ala care-l da afara pe Dinescu din tara? This post has been edited by Dan73: 22 Nov 2009, 21:32 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
xcss |
![]()
|
@Flamingo: De zis le zice. Cat de pe bune... aici am serioase dubii. Si apropo de gura ta mare, poate te-ar angaja ceva institutie cu epoleti pe post de purtator de cuvant... Ca altfel...
![]() @Dan73: Nu prea am avut cu cine vota, huh... This post has been edited by xcss: 22 Nov 2009, 21:31 |
--------------------
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Foarte frumos discursul lui Antonescu... Inca un strike in drumul lui spre penibil...
Acum domnilor avem de ales: Un marinar sau un prostanac ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 22 Nov 2009, 21:29) Cum draq poate Crin asta sa spuna aberatiile alea? Cum adica Basescu s-a aliat cu Vantu si Voiculescu??? ![]() ![]() ![]() Daca nu ma crezi, da acum pe Antena 3, ca-l critica aia la greu,. Nu le vine sa creada... ![]() QUOTE(xcss @ 22 Nov 2009, 21:30) @Flamingo: De zis le zice. Cat de pe bune... aici am serioase dubii. Si apropo de gura ta mare, poate te-ar angaja ceva institutie cu epoleti pe post de purtator de cuvant... Ca altfel... ![]() Ca altfel ce ? Cumva pui la indoiala celelalte "capacitati" ale mele ? In fine... Ma abtin sa spun mai multe... ca iar ne "certam". ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
xcss |
![]()
|
Sa lasam.
|
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Grea dilema!
Chiorbaliu' sau prostanacu'. Ce porcarie. Presupun ca banu' n-o sa pice in veci pe muchie,nu? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(RaduNG @ 22 Nov 2009, 21:30) Foarte frumos discursul lui Antonescu... Inca un strike in drumul lui spre penibil... Acum domnilor avem de ales: Un marinar sau un prostanac ![]() Vreti iar pe Iliescu la putere ? Nu cred... Chiar daca nu are cum sa mai iasa prezident, dar cu siguranta va sta in spatele prostanacului... QUOTE(xcss @ 22 Nov 2009, 21:40) ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 21:52 |