Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 21 Nov 2009, 13:02) Coane Flamingo, dincolo de "sinceritatea" lui el vrea, interpretand abuziv constitutia intr-un sens care nu ezista nicaieri in europa si prin santaj sa-si aduca la guvernare propriul partid care nu are majoritate in parlament ceea ce e un lucru extrem de grav. Restul sunt discutii...toti au furat, poste, flote, fabrici si uzine. nu a interpretat abuziv nici o constitutie. Constitutia spune clar (si o repet pentru a o mia oara): atata timp cat nu exista un partid care sa aiba majoritate absoluta in parlament (>50% din voturile din parlament) , presedintele poate propune pe cine doreste el in aceasta functie. Iar pnl-ul nu a avut aceasta majoritate absoluta, psd-ul la fel. Asa ca a ramas la latitudinea presedintelui, sa numeasca pe cine vrea. Btw, cred ca ai vazut in ultima saptamana cat de solida era "majoritatea" pnl/psd. Ai vazut cum au inceput sa-si dea la oo cele 2 partide? |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@ aphophis Pot sa iti repet si eu de zeci de mii de ori ca asta e o interpretare aberanta a constitutiei . Peste tot in lumea democratica majoritatile, indiferent ca sunt date de un partid sau o coalitie de partide, fac guvernele
Care e articolul care spune ca presedintele poate numi pe cine vrea el daca nu exista un partid cu 50%?. Eu zic ca nu poti sa spui care e, poti doar sa il inventezi tu ca nu exista asa ceva. Tot a nspe mia oara iti pun articolul 103 care spune ca presedintele desemneaza premierul in urma consultarilor cu partidele pentru a vedea unde e majoritatea ca alt sens nu poate avea consultarea. Nu poate fi asa cum spui tu pentru ca totul duce la o fundatura iar coabitarea dintre un presedinte de o culoare si un parlament de alta, perfect posibila in alte tari cu presedinti cu bun simt, este imposibila in interpretarea asta. Nu e normal ca un singur om sa decida cine guverneaza pt ca daca la urmatoarele alegeri ia pdl-ul 5% vine tot cu prim-ministru de la ei deoarece nu scrie nicaieri ca tre' sa numeasca prim ministru din partidul cu cei mai multi parlamentari. Nu e normal ca o minoritate sa formeze guvernul si asta nu se intampla nicaieri in lume. Daca tie ti se pare normal inseamna ca nu ai inteles, sau te faci ca nu intelegi avand un interes, ce e democratia. "ARTICOLUL 103 (1) Președintele României desemnează un candidat pentru funcția de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament. (2) Candidatul pentru funcția de prim-ministru va cere, în termen de 10 zile de la desemnare, votul de încredere al Parlamentului asupra programului și a întregii liste a Guvernului. (3) Programul și lista Guvernului se dezbat de Camera Deputaților și de Senat, în ședință comună. Parlamentul acordă încredere Guvernului cu votul majorității deputaților și senatorilor." Care e limba ta materna de intelegi din textul de mai sus ca presedintele poate numi pe cine vrea el daca nu exista un partid cu majoritate? This post has been edited by Dan73: 21 Nov 2009, 20:04 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ultimii 3-4 ani o minoritate a condus tara daca inca nu ai inteles pana acum
![]() |
--------------------
**
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
maine la vot!!!!
oricine da' nu matrozu'. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
@ luck Ma scuzi dar nu e adevarat. E alta minciuna si asta. Guvernul Tariceanu a avut sustinere in parlament pt ca s-a bazat pe sprijinul psd si al udmr care impreuna cu parlamentarii pnl detineau majoritatea. Un guvern functioneaza atat timp cat nu e demis de parlament. A fost demis guvernul lui Tariceanu de votul majoritatii parlamentarilor? Nu. Prin urmare s-a bucurat de increderea majoritatii acestora. Daca nu ma insel, ministrii numiti de Tariceanu in locul celor din pdl au trecut de votul parlamentului. Nu e obligatoriu ca un guvern sa aiba ministri din toate partidele ci ca acesta sa fie investit sau mentinut in functie prin vointa majoritatii. Acest lucru nu s-a intamplat acum si situatia e complet diferita de cea a guvernului Tariceanu, pt ca guvernul pdl a picat prin motiune iar primul ministru desemnat a picat la investire. Asta inseamna ca pdl formeaza o minoritate care vrea guvern fara sa aiba sustinere in parlament. Absurd. A continua cu incercarile de a impune prin santajul dizolvarii un cabinet fara sustinere e o mare magarie.
Deci eu cred ca tu ai mici probleme cu capacitatea de intelegere....asta ca vad ca iti cam permiti neste treburi. This post has been edited by Dan73: 21 Nov 2009, 22:16 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
pentru ca toti merita si eu nu ma pot hotara am sa-i votez pe toti.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 21 Nov 2009, 20:02) Daca te referi la masonii lui Slabiceanu, inteleg, altfel nu stiu despre cine e vorba... ![]() QUOTE(CGB @ 21 Nov 2009, 20:05) Cine e matrozu ? Sau ma rog, ce-i ala... aia... ![]() Si vezi ca ai luat avatarul cuiva din Targoviste. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 21 Nov 2009, 23:46) Dan73 a dat toate explicatiile logice privind numirea primului ministru. Observ ca apologetzii domnului Basescu nici nu citesc ce scriu opozantii, nu este interesant pt ei, Basescu este capi di tutti capii. El hotaraste, consultarile sunt facute sa o vedem inca o data pe doamna Udrea si poseta ei. Basescu era livid la fata la confruntarea celor 3, isi da seama ca daca pierde a pierdut tot, tot. Dar imi aduc aminte cat de feciorelnic zambea cand venea Elena Udrea sa o investeasca ministru. Explicatia: ori i-a puso ori urma sa io puna. Normal ca dupa aceea nu avea sa dea dreptate celorlalti ce o acuzau ca a furat si nu raspunde in fata comisiei de ancheta a parlamentului. Sunt satul de acest politician. |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
DACA nu s-ar manarii alegerile , nu s-ar da mita electorala , bani , aparatura electrocasnica , etc si lumea azi ar vota dupa cum considera eu zic ca ar iesii Antonescu presedinte , insa repet Baselu face jocurile ca joaca pe teren propriu , deci implicit o sa aranjeze cel mai bine alegerile , pe urma pe locul 2 la aranjat o sa fie Geoana pentru ca stiti si voi in provincie sunt foarte multi primari PSD-isti care or sa dea "atentii" la localnici sa arunce cu stampila pe rosu .
Din pacate nu avem cu cine sa votam , fiecare alege probabil raul pe care il considera cel mai mic de aici si voturi multe se vor duce catre Antonescu , pentru ca nu prea stie multe lumea de el , decat ca a fost ministrul sportului , in rest nu a fost implicat in scandaluri sau jocuri murdare , pe cand de Basescu ne-am saturat toti , a jucat murdar si nu s-a mai ferit sa sfideze o tara intreaga , Geoana joaca dupa cum ii dicteaza prietenu' Ilici si e la comanda oligarhilor din PSD , fostii si actualii baroni imbogatiti toti prin afaceri ilegale sau aranjate cu statul . Parerea mea este ca o sa se duca dracului tara asta , alte state au iesit din criza si noi nici nu avem un plan pt a iesii , suntem la cheremul UE-ului si inghitim tot cenzuratul care ni-l indeasa pe gat , am ajuns o tara de datornici si o sa platim scump la UE imprumuturile pentru ca nu au fost in stare baselu si ale lui cohones sa renunte la bugetarii ce au salarii exorbitante sau imping hartii aiurea , iar bugetarii la care se renunta nu au spate politic si chiar daca isi fac treaba , este nevoie de ei , sunt dati la o parte pentru ca nepotul nu stiu cui are nevoie de un loc de munca pe bani frumosi si evident sa nu ridice un decet toata ziua . Mi-am zis si eu oful ,sunt multe de zic , insa raman la parere ca nu mai avem de ce sa stam in tara asta si daca vrem sa mai prindem o pensie si eventual sa avem si una decenta este absolut necesar sa ne facem singuri norocul pe alte meleaguri . |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Pentru cei care nu se simt reprezentati prin primii 3, eu zic ca Remus Cernea trebuie votat. Sa stie ceilalti politicieni ca nu stau o vesnicie acolo si pot fi trimisi acasa daca nu fac nimic si bat campii de pomana dupa cum vedem in ultimul timp.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 21 Nov 2009, 20:09) @ luck Ma scuzi dar nu e adevarat. E alta minciuna si asta. Guvernul Tariceanu a avut sustinere in parlament pt ca s-a bazat pe sprijinul psd si al udmr care impreuna cu parlamentarii pnl detineau majoritatea. Un guvern functioneaza atat timp cat nu e demis de parlament. A fost demis guvernul lui Tariceanu de votul majoritatii parlamentarilor? Nu. Prin urmare s-a bucurat de increderea majoritatii acestora. Daca nu ma insel, ministrii numiti de Tariceanu in locul celor din pdl au trecut de votul parlamentului. Nu e obligatoriu ca un guvern sa aiba ministri din toate partidele ci ca acesta sa fie investit sau mentinut in functie prin vointa majoritatii. Acest lucru nu s-a intamplat acum si situatia e complet diferita de cea a guvernului Tariceanu, pt ca guvernul pdl a picat prin motiune iar primul ministru desemnat a picat la investire. Asta inseamna ca pdl formeaza o minoritate care vrea guvern fara sa aiba sustinere in parlament. Absurd. A continua cu incercarile de a impune prin santajul dizolvarii un cabinet fara sustinere e o mare magarie. Deci eu cred ca tu ai mici probleme cu capacitatea de intelegere....asta ca vad ca iti cam permiti neste treburi. Acelasi lucru se va intampla si dupa alegeri tot un guvern minoritar cu "sustinere" va guverna ![]() Pe cat punem pariu ca or sa voteze (majoritatea parlamentarilor fomisti) cu 2 maini noul cabinet PDL? In Roanika nu o sa vedeti ever alegeri anticipate daca depinde de ei (fomistii disperati din parlament) ![]() |
--------------------
**
|
|
Master01 |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 22 Nov 2009, 07:21) Acelasi lucru se va intampla si dupa alegeri tot un guvern minoritar cu "sustinere" va guverna ![]() Pe cat punem pariu ca or sa voteze (majoritatea parlamentarilor fomisti) cu 2 maini noul cabinet PDL? In Roanika nu o sa vedeti ever alegeri anticipate daca depinde de ei (fomistii disperati din parlament) ![]() Pai normal daca noi ne bulucim si votam Basescu cu amandoua mainile. Ei ce pot face daca iese iar Basescu? |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Master01 @ 22 Nov 2009, 02:04) Observ ca apologetzii domnului Basescu nici nu citesc ce scriu opozantii, nu este interesant pt ei, Basescu este capi di tutti capii. De fapt il capo di tutti capi este Tariceanu ori s-a vrut a fi Tariceanu (vorbim pe PM mai multe daca vrei)/// nu Basescu, ok ? ![]() Cat despre ce, cat si cum citesc, stai linistit... Vreo 3 saptamani nu am mai dat pe forum si oricum, de citit citesc, stai linistit, dar la fel ca si cei din tabara cealalta raspund atunci cand vreau... In alta ordine de idei, ati fost la vot sa votati bine ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 22 Nov 2009, 10:16 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu merg la vot. De ce? Pentru ca nu stiu cu cine sa votez. Am auzit de multe ori "Daca vrei schimbare, du-te si voteaza!" dar eu sincer cred ca votul ar trebui facut de oamenii care au o directie clara, nu "bagatori in seama" ca mine care ar vota "dupa ureche."
Acum rapid, inainte sa avem un nou presedinte, raspundeti-mi si mie ipotetic, cu cine e de votat? Basescu a fost 5 ani, e rau. Am inteles. Geoana e omul PSD-ului, e rau. Oprescu a venit primar la capitala si n-a facut nimic, numai gura e de el. Ok... Crin Antonescu vad ca e alegerea multora dar eu unul nu stiu nimic despre el decat ca a fost cel mai mare "chiulangiu" in parlament. Remus Cernea, cine maciuca mea e si ala? Vadim si Becali ies din discutie. Cam asa gandesc eu. Nu ma uit la TV prea mult, ma plictiseste politica si in esenta, mi se cam rupe, dar totusi nu e normal ca un cetatean cu drept de vot sa nu stie cu cine poate vota. Evident, nici nu m-am documentat in aceasta privinta dar pe aici sunt multi "cunoscatori" vad, dar fiecare trage in directia lui. Deci, intr-o situatie ideala, cine ar trebui sa castige alegerile si de ce? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Crin Antonescu, ar fi primul presedinte non-comunist de dupa 1989.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 22 Nov 2009, 07:21) Acelasi lucru se va intampla si dupa alegeri tot un guvern minoritar cu "sustinere" va guverna ![]() Pe cat punem pariu ca or sa voteze (majoritatea parlamentarilor fomisti) cu 2 maini noul cabinet PDL? In Roanika nu o sa vedeti ever alegeri anticipate daca depinde de ei (fomistii disperati din parlament) ![]() Tariceanu nu a apelat la santaj ca sa obtina sustinerea. Ghinionul presedintelui a fost ca nu a gasit nici un articol in constitutie pe care sa-l poata rastalmaci si de care sa se agate ca sa demita primul ministru si guvernul. Sustinerea in parlament a guvernului Tariceanu a fost urmare a unei intelegeri intre partide, normala in orice parlament din lume. Daca iese tot asta e posibil sa se intample ce spui tu dar ar fi un caz unic in Europa de dupa razboi. Ar fi din nou in acord cu vorba aia.."ca la noi la nimeni" Normal ar fi ca guvernul sa fi fost acela al majoritatii din parlament si sper ca nu mai aduce nimeni in discutie tampeniile cu inregistrarea la tribunal a noii aliante. Orice presedinte ar fi trebuit sa il numeasca fara ezitare pe Johannis. Al nostru desemneaza prim ministri care sa nu aiba nici o sansa pentru a face ca amenintarea dizolvarii sa se apropie, pentru a trage de timp si a mai cumpara ceva voturi, toate astea pe buzunarul si nervii nostri. Orice ai spune tu treaba asta nu e normala si nu asa se face...nicaieri nu se intampla asa. Una e un guvern minoritar (in sensul ca e dat de un singur partid) dar care are sustinere in parlament obtinuta prin acord comun intre niste partide si cu totul altceva un guvern al unui partid ce nu are aliati si majoritate in parlament dar cauta sa isi impuna guvernul bazandu-se pe pozitia de forta a presedintelui, pe abuz, pe incalcarea constitutiei, pe santaj, cumparare de voturi si alte mijloace. Apropo de fomisti disperati ...astia sunt si la presedentie, si la guvern si printre primari. La fel de fomisti sunt si astia care nu vor sa renunte la guvernare. This post has been edited by Dan73: 22 Nov 2009, 10:33 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
INSOMAR, CCSB și CURS, cele trei institute de sondare a opiniei publice care măsoară votul de astăzi îl dau înainte de prânz pe Mircea Geoană în fruntea clasamentului.
INSOMAR (ora 10:00) - Mircea Geoană 36% - Traian Băsescu 33% - Crin Antonescu 18% CCSB (ora 10:00) - Mircea Geoană 34% - Traian Băsescu 33% - Crin Antonescu 14% CURS (ora 11:00) - Mircea Geoană 36% - Traian Băsescu 34% - Crin Antonescu 19% http://www.gandul.info/opinii/primele-esti...rocente-5123503 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pai pana la pranz voteaza electoratul PSD.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Flamingo |
![]()
|
Mama-mama ce nebunie a fost la votare. Pentru prima data de cand votez, nu am mai azut atata imbulzeala.
![]() M-a enervat o baba care nu se hotara cu cine sa voteze si a trebuit sa stam dupa ea. Ba intra in cabina, ba iesea, ba punea intrbwari legate de pozitionarea stampilei. Imi venea s-o scot de acolo dar am zis sa stau in banca mea sa nu vina jandarmii... Am mai stat si dupa un nene care se chinuia sa bage boletinele in urna... pentru ca acaparase stampila. Ce-o fi cu astia bai tata ? Eu dupa ce am votat, pana sa introduc buletinele, m-am dus fuguta si am predat stampila sa nu mai stea lumea dpa mine. Pacat ca putini fac la fel. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
Imbulzeala da...si nu erau numai mosulici si babute
![]() Asta e foarte bine. La o participare scazuta balanta era inclinata de membrii si clientii de partid....rubedeniile si prietenii numiti politic in functii. This post has been edited by Dan73: 22 Nov 2009, 13:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pe mine m-au intrebat, in afara de optiunea pt presedinte, daca am votat la referendum sau nu...nu si daca sunt de acord cu intrebarile de acolo sau nu
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
xcss |
![]()
|
Tura a 2-a de exit poll-uri:
Sondaj 1 CCSB: Traian Băsescu - 30% Mircea Geoană - 28% Crin Antonescu - 22% Sorin Oprescu - 6% C.V.Tudor - 5% Sondaj 2 INSOMAR: Traian Băsescu - 30% Mircea Geoană - 30% Crin Antonescu - 22% Sorin Oprescu - 6% C.V.Tudor - 5% Sondaj 3 CSOP: Traian Băsescu - 31% Mircea Geoană - 28% Crin Antonescu - 24% C.V.Tudor - 5% Sorin Oprescu - 5% Sondaj 4 - CURS: Traian Băsescu - 30% Mircea Geoană - 27% Crin Antonescu - 23% C.V.Tudor - 4% Sorin Oprescu - 5% http://pesurse.ro/2009/11/tura-a-ii-a-de-p...t-poll-uri.html This post has been edited by xcss: 22 Nov 2009, 14:07 |
--------------------
-
-
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
nu e ilegal sa fie date publicitatii rezultatele inainte de inchiderea urnelor?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
xcss |
![]()
|
Daca e ilegal, baietii care le-au facut publice vor suferi consecintele...
|
--------------------
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
pai si tu faci parte dintre ei
![]() |
--------------------
**
|
|
xcss |
![]()
|
Iti dau voie sa te mai gandesti
![]() |
--------------------
-
-
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
eu zic sa-ti faci bocceluta si sa te duci singurel la parnaie... deranjezi, basca mai ai si alte pareri
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 06:12 |