Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

Manuel
post 28 Sep 2009, 08:28
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: VASLUI

Voi nu pricepăeti o chestie simpla: pe langa smecheriile cu care base ne-a obisnuit, pe langa faptul ca traim nu prost ci extrem de prost, pe langa faptul ca numeste ministri cu plua (la propriu, asta pe langa cumetriile financiare pe care le are cu dom' cocos), pe langa faptul ca frate-su e acuzat de grave incalcari ale legii, etc si pe langa faptul ca nu a facut absolut nimic din ce a promis in campania anterioara, guvernul boc a obtinut nota 1 din 9 la masurile anticriza. Asta mi se pare cel mai grav: guvernul boc e incapabil sa ne scoata din rahat iar voi va incapatanati sa-l votati in continuare!
Deocamdata atat pe subiectul asta, cand o sa-mi aratati macar o realizare importanta a actualei guvernari, o sa ma mai gandesc daca sa mai postez sau nu.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tudor.
post 28 Sep 2009, 08:30
Post #122

satisfied renault owner

From: Bucuresti

Si cu cine crezi tu ca ne va fi mai bine?

--------------------
Renault/Volvo/BMW Clio III/S40/X5 2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
+
Manuel
post 28 Sep 2009, 08:32
Post #123

Membru autentic

From: VASLUI

Daca ma intrebi pe mine, nu stiu! Poate cu Oprescu.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Hack
post 28 Sep 2009, 08:32
Post #124

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(Hack @ 27 Sep 2009, 12:40)
natimeir.jpg
For President!!! icon_mrgreen.gif
*

rolleyes.gif

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
aphophis
post 28 Sep 2009, 08:34
Post #125

Membru autentic

QUOTE(Manuel @ 28 Sep 2009, 08:28)
Voi nu pricepăeti o chestie simpla: pe langa smecheriile cu care base ne-a obisnuit, pe langa faptul ca traim nu prost ci extrem de prost, pe langa faptul ca numeste ministri cu plua (la propriu, asta pe langa cumetriile financiare pe care le are cu dom' cocos), pe langa faptul ca frate-su e acuzat de grave incalcari ale legii, etc si pe langa faptul ca nu a facut absolut nimic din ce a promis in campania anterioara, guvernul boc a obtinut nota 1 din 9 la masurile anticriza. Asta mi se pare cel mai grav: guvernul boc e incapabil sa ne scoata din rahat iar voi va incapatanati sa-l votati in continuare!
Deocamdata atat pe subiectul asta, cand o sa-mi aratati macar o realizare importanta a actualei guvernari, o sa ma mai gandesc daca sa mai postez sau nu.
*

manuele, hai sa fim seriosi, stii foarte bine ca si celalalt guvern a fost la fel de prastie ca si asta. Il tii minte pe vosganian(ministrul finantelor)? Ala ne spune anul trecut prin vara, sa nu ne facem griji, ca suntem prea mici si prea departe de circuitul banilor vest europeni ca sa ne afecteze criza. Dar de tampiteii aia 2 de la iasi (unul ministru al justitiei, care habar nu avea ce e cu el, celalalt ministru al invatamantului ,care a fost facut de rusine de un copil de generala, in privinta stelelor de pe drapelul european).. Sa ne mai aducem aminte de ala de la agricultura, ce praduia bugetul ministerului agriculturii pe palinca si cartabosi? Morala care e? Toti sunt o apa si un pamant. Si din cauza TUTUROR o ducem rau. Si din cauza vestului. Cat despre acuzele la adresa fratelui prezidential, oh jesus, sper ca nu ai crezut in manipularea aia antenista. radmasa.gif Aia ziceau prima data ca mircea basescu ar fi furat vreo 2-3 miliarde de euro radmasa.gif

Cat despre notele alea, date de tot felul de institute obscure.. wacko.gif

Cat despre realizari, ce realizari , dom'le? cand nu sunt bani si trebuie sa scoti bani din piatra seaca? Plus incompetenta ce a caracterizat orice politician din 89 incoace

28 Sep 2009, 08:35:
QUOTE(Manuel @ 28 Sep 2009, 08:32)
Daca ma intrebi pe mine, nu stiu! Poate cu Oprescu.
*

fara suparare, dar oprescu ? radmasa.gif ala cu autoshitul suspendat? Ala care vrea fantani arteziene in bucuresteni (in plina criza) de milioane de euro bucata? Ala care se poate lauda doar cu cel mai mare tort si cel mai lung carnat?

This post has been edited by aphophis: 28 Sep 2009, 08:35

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
rtBK
post 28 Sep 2009, 08:39
Post #126

Unique like everyone else

Aphopis am ajuns la aceasi concluzie ca aseara.

1. nu sunt bani
2. toti au fost incompetenti
3. tot romanii o vor duce rau ( in nici un caz parlamentarii )
4. din lista aia chiar n-ai pe cine vota daca chiar vrei schimbare

Oricum imi amintesc de o discutie la tv ( probabil ca basescu era cel care spunea, chiar nu mai tin minte ): "daca la fiecare alegeri alegem fix opusul a ceea ce a fost inainte, nu o sa realizam nimic".

Si cam are dreptate pentru ca de fiecare data cand s-a schimbat partidul de la putere a avut grija sa arunce cu ce poate ca sa se disculpe de incapacitatea lui/lor de a rezolva niste probleme... si asa ramane.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Flamingo
post 28 Sep 2009, 08:42
Post #127

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(rtBK @ 28 Sep 2009, 09:39)
Aphopis am ajuns la aceasi concluzie ca aseara.

Eu am ajuns la o concluzie mai demult... Cred ca in urma cu vreo 15 ani... Plec din tara...

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
rtBK
post 28 Sep 2009, 08:43
Post #128

au! si ala mic ce face ma? trebuia si tu sa pleci cand avea 3-4 ani...

This post has been edited by rtBK: 28 Sep 2009, 08:43

--------------------

Trek Valencia
+
St
post 28 Sep 2009, 08:43
Post #129

Membru

QUOTE(aphophis @ 28 Sep 2009, 09:34)
Cat despre acuzele la adresa fratelui prezidential, oh jesus, sper ca nu ai crezut in manipularea aia antenista.  radmasa.gif Aia ziceau prima data ca mircea basescu ar fi furat vreo 2-3 miliarde de euro  radmasa.gif

*

La modul cel mai serios, astia te platesc pe tine? Cum sa spui ca "afacerea" aia a fost manipulare?

Mi se pare mie sau parlamentarii nu intra sub incidenta legii cu 10 zile fara plata?
Boc o fi depus la caserie acum o luna 30% din salariu(sau cat naiba zicea el)?
Incompetenti sunt toti, problema e ca nu cred ca vom avea prea curand unul care sa faca treaba cu adevarat, pentru ca acest gen de oameni nu e lasat de multime sa ajunga sus.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
rtBK
post 28 Sep 2009, 08:45
Post #130

Te referi la principele Duda? biggrin.gif

ala parea prea corect ca sa fie ales de mase

--------------------

Trek Valencia
+
aphophis
post 28 Sep 2009, 08:46
Post #131

Membru autentic

QUOTE(St @ 28 Sep 2009, 08:43)
La modul cel mai serios, astia te platesc pe tine? Cum sa spui ca "afacerea" aia a fost manipulare?

Mi se pare mie sau parlamentarii nu intra sub incidenta legii cu 10 zile fara plata?
Boc o fi depus la caserie acum o luna 30% din salariu(sau cat naiba zicea el)?
Incompetenti sunt toti, problema e ca nu cred ca vom avea prea curand unul care sa faca treaba cu adevarat, pentru ca acest gen de oameni nu e lasat de multime sa ajunga sus.
*

da dom'le, maine primesc salariul, cam in 5 zile o sa schimb si eu semnatura cu un s-class productia 2009. Pur si simplu nu cred tampeniile postate de antene, am mai zis-o , ei au inceput cu rahatul asta, anuntand ca mircea basescu a furat nu stiu cate miliarde de euro radmasa.gif Culmea e ca a doua zi nu au mai zis nimic de suma asta rolleyes.gif

oricum nu ii apar pe pedelei, nu mi-s dragi, is toti niste incompetenti, insa cand vad ca se vb aici de competenta lui antonescu sau a peneleilor, ma umfla rasul tongue.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Flamingo
post 28 Sep 2009, 08:53
Post #132

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(rtBK @ 28 Sep 2009, 09:43)
au! si ala mic ce face ma? trebuia si tu sa pleci cand avea 3-4 ani...
*

Daca ar fi sa pun problema asa, poate trebuia sa plec cand inca nu exista...

Cand era prea mic ar fi fost greu, acum e mult mai ok... Deja s-a marit, stie cum e in alte tari ca doar l-am carat dupa mine... si consider eu ca se vaz adapta mult mai repede... rolleyes.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Lucian BLK
post 28 Sep 2009, 09:08
Post #133

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

QUOTE(rtBK)
Lucian in proportie de cat la suta esti sigur ca asta o sa spui si peste 5 ani? smile.gif
Pentru ca deja e deja-vu ( -escu a reusi sa ma fenteze!!! N-o va mai face!!! )

Razvan, imi pare rau, nu prea inteleg!

QUOTE(Modus)
Deci vei vota PSD

Modus, imi pare rau, nu prea inteleg!

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
andurs
post 28 Sep 2009, 11:39
Post #134

membru

From: Iasi

Crin Antonescu
Nu ca ar fi mare scula pe bascula, dar daca mai iese base cu clica lui de incompetenti tre sa plecam naibii din tara ca nu mai avem scapare. Nu credeam ca am sa ajung sa spun asta. Imi pare sincer rau, dar am avut alte asteptari, mai ales ca i-am votat mai tot timpul pe portocalii.

--------------------
Renault Scenic 3 2014 1.5 dci
+
Flamingo
post 28 Sep 2009, 11:51
Post #135

Membru "SPARKY Team"

Ghiciti pt cine tre' sa facem baner zilele aste a? Pentru Crin. radmasa.gif

--------------------
+
Modus
post 28 Sep 2009, 11:59
Post #136

Membru autentic

QUOTE(Lucian BLK @ 28 Sep 2009, 09:08)
Modus, imi pare rau, nu prea inteleg!
*

Cu cine a guvernat PNL in perioada 2007 2008? Nu cu PSD?
Cine face ce vrea cu PNLul? Nu Patriciu? Care e prieten foarte bun cu Nastase care a facut toate porcariile cu Rompetrol fix in perioada guvernarii PSD Nastase.
Crin e candidatul lui Patriciu.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
bardu
post 28 Sep 2009, 12:25
Post #137

Membru autentic

Lipseste optiunea "nehotarat", eu inca nu stiu ce voi face, poate apare vreun candidat vrednic de votul meu. Dar in nici un caz nu va fi Crin pentru faza cu "poporul" !

--------------------
Renault Symbol - MS-08-?MS Fidji
Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana.
1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km!
+
Lucian BLK
post 28 Sep 2009, 13:06
Post #138

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

Modus tu chiar mai crezi in vrajitoare!?

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
Modus
post 28 Sep 2009, 13:09
Post #139

Membru autentic

Eu sau tu?

--------------------
+
Dan73
post 28 Sep 2009, 13:22
Post #140

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 28 Sep 2009, 09:34)
....Dar de tampiteii aia 2 de la iasi (unul ministru al justitiei, care habar nu avea ce e cu el, celalalt ministru al invatamantului ,care a fost facut de rusine de un copil de generala, in privinta stelelor de pe drapelul european).. Sa ne mai aducem aminte de ala de la agricultura, ce praduia bugetul ministerului agriculturii pe palinca si cartabosi? Morala care e? Toti sunt o apa si un pamant. Si din cauza TUTUROR o ducem rau. Si din cauza vestului. Cat despre acuzele la adresa fratelui prezidential, oh jesus, sper ca nu ai crezut in manipularea aia antenista.  radmasa.gif Aia ziceau prima data ca mircea basescu ar fi furat vreo 2-3 miliarde de euro  radmasa.gif
*

Ai cunostinta despre competenta actualului ministru al justitiei si ca urmare a ce a fost pus el in functie? Eu iti spun ca nu e departe de ala pe care-l aduci tu in discutie.
Cat despre coruptie ...aceasta exista si in guvernul actual. Ritzi e un exemplu. Un alt ministru al guvernului actual e condamnat in civil la restituirea unui prejudiciu foarte mare. Uimitor dar nu i s-a deschis si un proces penal. Oare de ce?

In legatura cu manipularea....unul dintre participantii in firma aia a declarat cu gura lui, nesilit si nemanipulat de nimeni, ca rolul fratelui presedintelui era acela de a deschide portile cotroceniului. Trebuia sa fie suficient, chiar daca inca nu s-a ajuns la nici o frauda sau alte afaceri dubioase.
QUOTE(Modus @ 28 Sep 2009, 12:59)
Cu cine a guvernat PNL in perioada 2007 2008? Nu cu PSD?
Cine face ce vrea cu PNLul? Nu Patriciu? Care e prieten foarte bun cu Nastase care a facut toate porcariile cu Rompetrol fix in perioada guvernarii PSD Nastase.
Crin e candidatul lui Patriciu.
*

Dar in perioada 2005-2006 cu cine a guvernat PNL? Uiti, sau te faci ca uiti, ca PDL guverneaza acum tot cu PSD. Si apoi, cine face ce vrea cu PDL-ul?

Am convingerea ca toti aveti cunostinta de apartamentul din Mihaileanu...un caz extrem de clar si care nu face obiectul nici unei manipulari. Suntem singurul stat din Europa, cel putin, in care a fost ales in funtia de presedinte un individ ce avea pe rol un dosar de coruptie. Ca printr-o minune in acest dosar au fost calculate prejudicii 0 (zero) imediat ce a fost ales in functie respectivul. Deloc relevant, nu?

This post has been edited by Dan73: 28 Sep 2009, 14:27

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
$$ilvviu
post 28 Sep 2009, 13:57
Post #141

Membru autentic

From: Roman/NT

Si va rugasem sa nu va apucati de palavrageli.... sad.gif

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
Modus
post 28 Sep 2009, 14:02
Post #142

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 28 Sep 2009, 13:22)
Dar in perioada 2006-2006 cu cine a guvernat PNL? Uiti, sau te faci ca uiti, ca PDL guverneaza acum tot cu PSD. Si apoi, cine face ce vrea cu PDL-ul?

Suntem singurul stat din Europa, cel putin, in care a fost ales in funtia de presedinte un individ ce avea pe rol un dosar de coruptie. Ca printr-o minune in acest dosar au fost calculate prejudicii 0 (zero) imediat ce a fost ales in functie respectivul. Deloc relevant, nu?
*

In perioada 2004-2007, PD a guvernat cu PNL. Acum PD si-a asumat o guvernare cu PSD. In perioada 2007-2008 PNL nu si-a asumat guvenarea alaturi de PSD. Aici e diferenta.
Care e dosarul pe care-l avea Basescu pe rol in 2004?

--------------------
+
alumoi
post 28 Sep 2009, 14:28
Post #143

Membru incepator

Nu votez.
Avind in vedere faptul cu dreptul de a alege este, asa cum ii spune numele, un drept si nu o obligatie sau o "indatorire patriotica", imi exercit dreptul de vot prin abtinere. Nici unul dintre asa-numitii politicieni nu merita sa conduca macar un atelaj (magar + caruta), dar o tara!

--------------------
Renault Laguna Estate 1.9dCI - 2001
+
Dan73
post 28 Sep 2009, 14:32
Post #144

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 28 Sep 2009, 08:35)
Petrodolarii te duc in Europa, nu?
*

Inca o mostra de subiectivitate crasa, daca pot sa ii spun asa.
Cand panarama aia mica a fost impusa cu sila in functia de europarlamentar, cand tot partidul a pus umarul la alegerea ei, nemaivorbind de calitatile ei care o recomanda pentru aceasta functie, tu ai curajul sa vii aici sa discuti despre cum a ajuns Adina Valean in aceesi functie?
Daca nu stii in ce dosar mare era cercetat Basescu atunci...mai bine ne abtinem. Te rog sa ma scuzi Silviu!

This post has been edited by Dan73: 28 Sep 2009, 14:37

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
adip
post 28 Sep 2009, 15:07
Post #145

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(xcss @ 28 Sep 2009, 06:08)
[...] acum trebuie iesit la vot in mod masiv. Pe de alta parte, nu avem cu cine...
Cu toti de pe buletin, in semn de pios omagiu si adanca pretuire.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Modus
post 28 Sep 2009, 15:19
Post #146

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 28 Sep 2009, 14:32)
Inca o mostra de subiectivitate crasa, daca pot sa ii spun asa.
Cand panarama aia mica a fost impusa cu sila in functia de europarlamentar, cand tot partidul a pus umarul la alegerea ei, nemaivorbind de calitatile ei care o recomanda pentru aceasta functie, tu ai curajul sa vii aici sa discuti despre cum a ajuns Adina Valean in aceesi functie?
Daca nu stii in ce dosar mare era cercetat Basescu atunci...mai bine ne abtinem. Te rog sa ma scuzi Silviu!
*

Si Adina Valean cine e? Nu am auzit nicodata de ea. Cu ce e mai calificata decat EBA?
Te referi la dosarul Flota?

This post has been edited by Modus: 28 Sep 2009, 15:19

--------------------
+
xcss
post 28 Sep 2009, 15:20
Post #147

Born to Be Epic

QUOTE(adip @ 28 Sep 2009, 15:07)
Cu toti de pe buletin, in semn de pios omagiu si adanca pretuire.
*

...si cum zici ca pot veni sa te insotesc la antipozi?...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
adip
post 28 Sep 2009, 16:28
Post #148

Banned

From: Melbourne, Victoria

Cu avionul...

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
j.d
post 28 Sep 2009, 16:32
Post #149

...internationally known

Pana la urma mai candideza Sorin Oprescu?

--------------------