Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
$$ilvviu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Nu prea s-a inteles ce a vrut el sa zica. S-au spus si comentat multe despre soacra lui Geoana...era un fel de gluma el spunand ca cu toate astea nu o da afara din casa si ca e o femeie care a crescut 7 orfani...bla bla.
Eu cred ca Antonescu ar fi putut creste in sondaje, in dauna oricui, prin consecventa, arborandu-l in continuare pe Johannis, tragand in Basescu mai tare etc. El schimba radical tactica si pune tunurile pe Geoana desi pana mai ieri era aliat cu Geoana si au fost si pe vremea lui Tariceanu si cand liberalii au sustinut guvernul PSD pe vremuri. El vine acum in chip de ingeras si ne spune ca nici usturoi n-a mancat nici gura nu ii miroase. Face ce a facut si Base, ne cam ia de prosti. In plus, a cam uitat in campania asta ca e (a fost) regalist. Ar fi putut castiga foarte mult de la electoratul nehotarat nu bagand in confuzie propriul electorat care, daca iese Geoana in turul doi, ar putea sta acasa deschizand drum foarte larg lui base. E posibil sa se intample asta si nu stiu cat a castigat el sanse sa intre in turul doi adoptand tactica asta. Cred ca se indreapta repede spre genul de politician omniprezent in cele doua partide care vin din FSN. Azi spun una, maine alta...nu conteaza ca prostii uita. Pe mine unul m-a cam dezamagit, pentru ca inca o data, ma infurii cand vine un politician sa ma ia de prost. Asa ca in momentul asta incep sa ma gandesc si la Cernea ca la o posibilitate. This post has been edited by Dan73: 20 Nov 2009, 23:59 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE($$ilvviu @ 20 Nov 2009, 23:02) Super prostanac Geoana asta. Cum dracu sa zici ca cea mai mare realizare a ta e ca nu ai dat-o afara pe soacra-ta din casa? A dat si Base cu batu in balta cu dosarul Flota, incercand sa-si argumenteze nevinovatia in emisiune.... in fine, nu se compara insa cu Geoana la faza cu soacra, parerea mea ![]() aia cu flota a fost eroarea lui antonescu. si un gest de lasitate. L-a rugat marinarul pe antonescu sa citeasca concluziile justitiei. Nu a avut curajul sa citeasca acele concluzii, dupa care sa spuna de ce crede el ca marinarul e vinovat, cu toate ca justitia a zis ca e nevinovat. Oricum eu de votat voi vota cu marinarul. Nu pt ce s-a spus in aceasta seara. Pentru ca toti au fost demagogi. Unii au aratat ca sunt si vadimisti desi ziceau ca sunt campionii bunului simt. Nu, eu il voi vota pe marinar pt 3 lucruri: - e bine ca sa fie neincredere si razbel intre partide, astfel incat sa fiu sigur ca nu revenim la un monolit gen psd, cum am avut in 2004. cu marinarul presedinte, sunt absolut sigur ca nu se va intampla asa ceva, dintr-un motiv simplu: psd-ul e mult prea puternic in teritoriu, pdl-ul nu va fi in veci psd-ul, dpdv al furturilor si al aranjamentelor in care statul iese prost. - reducerea nr-ului de parlamentari si votul uninominal total. Sunt un sustinator al acestor masuri, pe termen lung poate asana politica romaneasca. Nu ca nu ar mai apare tot felul de japite, ci pt ca ar spori responsabilitatea in politica romaneasca. Fura dom'le , dar nu dormi in parlament, da legi bune pentru cetateni, arata ca esti mai important decat partidul si ca tu formezi politica partidului, nu ca e impusa de cativa capi - atacurile constante din partea presei aservite dusmanilor sai politici. La un post de televiziune, nistorescu il acuza pe marinar ca e diavolul in persoana pt ca cica ar fi crestinat un musulman. Din cauza ca cica nu ar fi dat dreptul copilului sa decida el insusi ce vrea sa fie. Acu... sa ne spuna domnul Nistorescu, daca exista un singur copil de varsta fff mica, care a putut decide singur atunci pt el, in ce religie ajunge prin crestinare/hindutizare/whatever. cand vad asemenea argumente cretine care incearca sa demonizeze un om, imi dau seama ca aia au niste interese in spate, altfel logica i-ar trage putin de maneca, in unele afirmatii ale lor. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
aphophis, ce a vrut basescu sa ii dea lui antonescu sa citeasca era un raport al curtii de conturi sau ceva de genul, prin care reiese ca vanzarea flotei a fost, nu paguboasa, ci chiar benefica statului roman, ca a castigat mai mult decat a pierdut. raport finalizat in timpul mandatului lui basescu. oare cine il crede?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
aphophis |
![]()
|
o fi , insa antonescu sunt convins ca habar nu are daca marinarul e nevinovat sau nu. Si cred ca nici nu il intereseaza, singurul lucru pe care il stia "restul is vinovati, eu sunt nou in politica -- desi culmea are 16 ani de dormit in parlament - , daca cumva se intampla sa apara cineva sa zica ca nu sunt vinovati, revenim la punctul 1: sigur sunt vinovati, nici nu mai are rost sa dezbatem.Oricum dezbaterea a fost irelevanta,nu mi-a schimbat parerea ca toti sunt niste javre. Si nu de asta il voi vota pe marinar(sau nu voi da votul meu lui geoana sau antonescu) ci pt ce am zis eu mai sus.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE($$ilvviu @ 21 Nov 2009, 00:02) Super prostanac Geoana asta. Cum dracu sa zici ca cea mai mare realizare a ta e ca nu ai dat-o afara pe soacra-ta din casa? A dat si Base cu batu in balta cu dosarul Flota, incercand sa-si argumenteze nevinovatia in emisiune.... in fine, nu se compara insa cu Geoana la faza cu soacra, parerea mea ![]() Sa inteleg ca o tara intreaga, in turul 2, va alege intre 2 c@c@ti? Oh my god.... ![]() ![]() VOTEZ REMUS CERNEA. This post has been edited by Laurentziu83: 21 Nov 2009, 01:20 |
--------------------
.
.
.
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
Mai are cineva vreun dubiu ca flota a vandut-o Basescu? daca da sunteti naivi.
Iar in ceea ce priveste parlamentul aveti grija ce va doriti. Prima masura la iesirea din comunism a fost modificarea parlametului din unicameral in bicameral ca in orice democratie.... Va doriti iar Marea adunare nationala. Nu mai zic cat de stupid este sa invoci referendumul pt reducerea cheltuielilor cu parlamentul cat timp organizarea lui nu mai zic si de campanie presupune costuri mult mai mari dect economiile... si in plus de atat totul este in van pt ca referendumul este doar o interogare cu rol de informare in ceea ce priveste modificare parlamentului deoarece nu poporul schimba constitutia. Cheltuim deci bani sa vedem daca ar vrea poporul, nu sa schimbam parlamentul... tot circul asta e o manevra a lu Basesc sa mai fure niste voturi... Va intreb de ce nu s-a gandit de acum 5 ani sa il faca unicameral. de ce acum? de ce nu anul trecut la alegeri... This post has been edited by i_am_sleek: 21 Nov 2009, 01:47 |
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
aphophis |
![]()
|
flota a vandut-o vacaroiu si inca cativa pesedisti. Poate marinarul o avut un rol minor acolo, insa de asta nu l-au putut baga pe marinar in puscarie, pt ca daca il bagau ieseau la iveala magariile facute de marii psd.
Nu vad ce e rau sa avem referendumuri. Eu unul le-as vrea mai dese, sa fie mijloc prin care parlamentarii sa fie stransi de oo, ca sa stie ca vrem intr-un anume sau altul in anumite chestii politice iar parlamentul unicameral e o solutie, la fel ca reducerea numarului de parlamentari. Cred ca pe daciaclub am dat mai ulte argumente in aceasta privinta |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 20 Nov 2009, 23:57) aia cu flota a fost eroarea lui antonescu. si un gest de lasitate. L-a rugat marinarul pe antonescu sa citeasca concluziile justitiei. - Afofios, deci tu crezi in justitia din romania, nu? Bravo! Si mai spui ca nu s-au facut progrese in justitie. ![]() ![]() ![]() 21 Nov 2009, 02:26: QUOTE(aphophis @ 21 Nov 2009, 01:54) iar parlamentul unicameral e o solutie, la fel ca reducerea numarului de parlamentari. Cred ca pe daciaclub am dat mai ulte argumente in aceasta privinta da stiu, am vazut reclama aia cu 2 soferi. Tu ai vazut-o? This post has been edited by bob737: 21 Nov 2009, 02:26 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(aphophis @ 20 Nov 2009, 23:57) - e bine ca sa fie neincredere si razbel intre partide, astfel incat sa fiu sigur ca nu revenim la un monolit gen psd, cum am avut in 2004. cu marinarul presedinte, sunt absolut sigur ca nu se va intampla asa ceva, dintr-un motiv simplu: psd-ul e mult prea puternic in teritoriu, pdl-ul nu va fi in veci psd-ul, dpdv al furturilor si al aranjamentelor in care statul iese prost. Chiar crezi ca nu se poate ca PD-L-ul sa devina o culme a realizarilor in materie de furtisaguri? ![]() Daca mie nu imi da posibilitatea la referendum sa aleg intre un parlament unicameral si bicameral, voi vota impotriva referendumului cu riscul sa neg reducerea numarului de parlamentari. Pentru mine nu mi se pare corect sa vreau reducerea nr de parlamentari, dar sa mi se livreze la pachet parlament unicameral. Este o jmecherie. Eu doresc doar 300 de parlamentari maxim, dar parlament bicameral. |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Chestia cu unicameralul (ca nu stiu cum s-o mai numesc) e o prostie, ca nu se va aplica in veci. A fost o magarie din partea lui BASE sa poata cheltui mai multi bani de la buget pentru persoana sa si pt a avea un atu in plus fata de ceilalti contracandidati.
Dar BASE e un dezastru mondial........... Uitati-va la el cum arata.... Suntem o rusine de tara cu asa om..... Deci, SCHIMBAREA, ca asa ii place romanului, sa fie furat si de altcineva. TEPES, TEPES. |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Dar chiar toti se pregatesc sa fraudeze alegerile? Deci mergem la vot degeaba? Eu cred ca ei se bazeaza ca lumea nu merge la vot, decat maxim 35%, si atunci ei completeaza pana la 50%! nu?
![]() -deci nu parlament unicameral -toti 3 sunt compromisi -votam Remus Cernea! |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Remus Cernea ar fi o solutie buna, dar trebuie sa fim realisti, nu are nici o sansa deocamdata.
Din pacate pt turul 2 se bat cei 3, din care o sa trebuiasca sa alegem pe cel mai putin murdar. La momentul de fata ala mi se pare Antonescu, desi m-a cam dezamagit la faza cu reperul moral. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Master01 |
![]()
|
Pai normal ca in situatia asta nu are nici o sansa deocamdata! Din moment ce cei 3 nu merita votul, de ce nu ne canalizam toti pe un alt candidat, Cernea este un tip tanar, este coerent, nu are in spate KGB-ul sau alte prostii, asa ca merita o sansa. Ne trebuie o alternativa.
Remus Cernea cred ca este alternativa! |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
De aseara...
Robert Turcescu: - Si acum va rog sa dati un exemplu de moralitate. Numiti un om va rog. Geoana: parintele patriarh Daniel.. Base: sotia Antonescu: Tudor Chirila. ![]() La faza asta a pierdut Crin cel putin 5 % din voturi... Ala numai exemplu de moralitate nu este. Canta bine, are idei si versuri super ok, dar nu-l poti da p-ala exemplu nene. ![]() ![]() Ca sa nu mai zic de susotelile exagerate dintre Antonescu si simpatizantii lui in timp ce contracandidatii sai vorbeau de una-alta. Asa ceva nu se face. Urat din partea lui. N-a lasat pe nimeni sa vorbeasca. Pentru el, flota a fost arma secreta in toata campania asta. Ne-am saturat. Numai de flota a vorbit. Auzi tu, Tudor Chirila exemplu de moralitate. De ce ? Pentru ca a scris acea scrisoare raspandita pe internet si adresata tinereului ? Pai sunt zeci de mii de tineri care habar nu au cine e Chirila, care nici macar nu s-au sinchisit sa citeasca ce-a scris Tudor... care stau numai pe mesenger sau siteuri de cuplat... daramite persoane de varsta a treia... carora atunci cand le spui de un rocker dau ochii peste cap si te trimit la plimbare. Vorba cuiva mai sus... prea multe nu s-au schimbat dupa dezbaterea finala de aseara. Poate locurile 2 si 3... ca s-au inversat. Atat. Daca Antonescu mai avea ceva sanse pana mai ieri, Geoana l-a depasit lejer, mai ales la final prin gestul frumos dar si preizibil cu buchetele de flori. Ca doar nu le adusese pentru ziariste. ![]() De ce a fost nevoie sa spuna Crin sper sa trec de Geoana pe 22 noiembrie si impreuna sa trecem de Basescu ? Credeti ca e prost si nu stie unde se afla in sondaje ? Toate atacurile indreptate mai mult impotriva lui Geoana au fost doar asa ca se saturase sa se ia de Base ? Nu oameni buni, stie el ce stie... Sa va readuc amninte de cele 15000 de calendare de birou comandate de PSD ieri care calendare fizic nu se pot tipari, bigui, lipi si distribui pana azi sau maine ? Este clar ca se vor exact pentru turul II cand in cursa finala vor ramane Geoana si Basescu. Deci adio Crin ! Ne-ai obosit destul, tu fața de sarpe, ochi de vulpe, tu eternul student cu trecere la babe. Nu asa se castiga alegerile. This post has been edited by Flamingo: 21 Nov 2009, 08:42 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Bag si aici un REMUS CERNEA
![]() |
--------------------
**
|
|
Master01 |
![]()
|
Si ce ti se pare deplasat ca l-a pus pe Tusor Chirila ca model, doar nu era sa o puna pe doamna lui Base, fosta chelnerita care sta la sa fie imbracata in tiganca sau pe Patriarhul Daniel? Macar ca fost rocker trebuie sa accepti ca este o pozitie foarte buna. Este o optiune de suflet si nu o optiune politica. A gresit din acest pdv. Manifestul lui Tudor Chirila este mai moral decat toate doamnele presedinte pe 100 de ani si decat unii patriarhi. In acea scrisoare condamna tot ce este de condamnat in tara asta, nu ce a facut vicleanul de Base cu condamnarea comunismului!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare la fel de deplasat ca si atunci cand l-a intrebat pe Geoana daca stie cat castiga cumnatul lui bancher.
Pai compari tu un bancher cu țața Floarea din piata ? Si ma rog ce legatura avea cumnatul lui Geoana cu campania ? Ala era oricum bancher de ani de zile... si ce voia Crin ? Vroia ca bancherul sa castige doar 2000 de RON ? Normal ca omul, lucrand in domeniul bancar nu putea sa aibe mai putin de 7-10 mii euroi... Parerea mea ? C-a fost alt gest urat din partea lui Antonescu care si-a indreptat de data asta tot armamentul impotriva principalului sau candidat din turul I, Mircea Geoana... Si ca sa-ti rapsund fix la intrebare... Am spus mai sus... Chirila este un mare om de muzica, face versuri ok, un idol.. dar pentru "unii" tineri, nu pentru majoritatea care nici macar nu au auzit de el sau de tac-su mare jurnalist, scriitor sportiv. Ce ? Rockerii sunt majoritatri in ROmania sau cocalarii, taranii, houserii sau hip-hoperii ? Este aproape egal cu ZERO exemplu de moralitate pe care Crin l-a dat aseara. Putea dreaq spune si el altceva. Baba de la parter care hraneste animale, care face lectii cu copiii, care a fost o sfanta, putea da exemplu vreun profesor din liceul ala pe care l-a facut si in care a ramas repetent sau chiar din faculta, dar stai ca si acolo a ramas repetent... ca vorba lui Base, "da, stiu, nu erai in Parlament cand s-a votat legea cutare si cutare", asta dupa ce se saturase sa-i spuna Antonescu ca el nu a votat nimic din cele afirmate... Chirila exemplu de moralitate. Bravo Antonescu ! Ti-ai gasit. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
QUOTE(AlexV @ 21 Nov 2009, 01:41) aphophis, ce a vrut basescu sa ii dea lui antonescu sa citeasca era un raport al curtii de conturi sau ceva de genul, prin care reiese ca vanzarea flotei a fost, nu paguboasa, ci chiar benefica statului roman, ca a castigat mai mult decat a pierdut. raport finalizat in timpul mandatului lui basescu. oare cine il crede? era un raport de expertiza solicitat in dosarul flota. al doilea, pentru ca primul zicea exact opusul ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
Oricum, de rahao gestul lui Antonescu. Adica mai intai acuzi si apoi te dai lovit ? Sau dai si fugi ? Frumos si normal era sa citeasca ce i-a dat Base, mai ales ca nu era decat un nmic paragraf "inrosit". S-a vazut asta si la TV.
Clasamentul dupa mine in urma dezbaterii finale: 1. Geoana > nota 9 + 2. Basescu > nota 8 cu indulgenta 3. Antonescu > nota 5, asa de trecere... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 21 Nov 2009, 08:26) Deci adio Crin ! Ne-ai obosit destul, tu fața de sarpe, ochi de vulpe, tu eternul student cu trecere la babe. Nu asa se castiga alegerile. Inca o data ma declar dezamagit...Antonescu putea sa se ia de PSD, de nemernicii de acolo, de afacerile uriase si jaful facut in timpul PSD nu de cumnatul care era bancher inainte de a intra Geoana in politica si care a venit de la o banca privata unde probabil castiga mai mult decat la Eximbank. Prin asta a dovedit lipsa de respect fatade electorat. Nu faci mincinos un aliat pentru ca devii automat la fel. Dar eu cred ca mult mai tare ne-a obosit celalalt. Aceleasi aberatii cu constitutia, ca el nu numeste un premier dintr-o majoritate in care e Hrebenciuc si mogulii ca si cum minoritatea lui cu Berceanu, Ritzi, Solomon, don Costel si multi altii e mai buna. Pe ce ar trebui sa ne bazam ca sa-l credem cand ne spune ca ceilalti sunt mai rai decat ai lui? Pe geniul lui, pe viziuni pe cuvantul lui? Aceeasi minciuna cu premierul care trebuie numit de la partidul cu cei mai multi parlamentari. Nu scrie nicaieri, nici in constitutie, nici in vreo lege tampenia asta si nicaieri in lume nu exista regula asta. Cand un om nu tine cont de decizia majoritatii se cheama ca e dictator pentru ca urmareste sa isi impuna vointa personala in dauna celoralti. Inca o data spun, cei care ii tineti partea o faceti pe simplul considerent ca luati de buna afirmnatia ca ceilalti sunt rai si credeti ca ai lui sunt mai buni. Oricum nici daca ar fi adevarat nu tine loc de justificare pentru impunerea unui guvern in ciuda majoritatii. Mai si spunea, citez: "veti vedea ca vor vota ei" Pentru asa ceva in orice tara din Europa unde oamenii stiu ce trebuie sa fie democratia zbura definitiv din politica de nu se vedea. Spune ca 14 tari din uniune au parlament unicameral dar minte prin omisiune sa spuna ca e vorba de tari mici, si ca oricum restul de tari, mai multe, au sistem bicameral. La chestiile astea grave, mult mai grave decat cea cu flota (pentru cade furat au furat toti) trebuia atacat si de Antonescu dar si de Geoana. Daca de la Geoana ma asteptam sa nu o faca pentru ca sunt convins ca va incerca sa impuna un premier PSD dupa alegeri (daca va castiga) nu ma asteptam de la Crin sa nu o faca. Cat despre fata de sarpe a lui Crin si ochii de vulpe..te rog frumos Flamingo, nu le poti folosi ca arme atata timp cat "frumosul" tau arata cum arata. A ...si despre aberatia cu 300 de parlamentari. Sa vedem cum va functiona un parlament cu 300 de oameni in care 40 dintre ei vor apartine minoritatilor (udmr+reprezentantii celorlate 18 minoritati). Vom vedea la primul guvern format de parlamentul asta redus ce "concesii" si cedari trebuie sa mai facem. Oricum harcov-ul e pierdut, nu ne mai apartine deja. This post has been edited by Dan73: 21 Nov 2009, 11:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Ma asteptam ca Antonescu sa schimbe putin reteta; nu avea nimic de pierdut si trebuia sa dea din coate pt a-si face loc in turul 2. Insa reteta cea noua cred ca a fost un mic dezastru si total ilogica. Eu cred ca avea sanse mai mari daca purta un dialog civilizat si de bun simt cu Geoana si se razboia cu Basescu; dar alt "razboi" si in nici un caz cu faze gen cat castiga cumnatul tau ( care fie vorba intre noi, la Eximbank castiga doar injumatatit fata de cat castiga la banca privata de la care a plecat ) sau celebra flota. Putea sa se lege de salarii/pensii/puterea de cumparare/firme puse pe butuci, programe anticriza, doctrina falsa de dreapta, etc, etc, etc. Pt ca nu vad cum Antonescu ar putea sa fure voturi de la PSD si iarasi nu vad cum ar putea sa atraga atentia celui nehotarat, sictirit si satul de toata mocirla politicii romanesti adoptand stilul asta care cred ca nu a fost pe deplin gustat nici macar de clasicii votanti PNL. Trebuia sa gaseasca reteta de a rupe voturi din alta parte. Oricum, cred ca daca candida Tariceanu, treaba statea altfel si se descurca mult, mult mai bine.
<span class='edit'>21 Nov 2009, 11:07:</span> QUOTE(valeron_x @ 21 Nov 2009, 10:30) era un raport de expertiza solicitat in dosarul flota. al doilea, pentru ca primul zicea exact opusul ![]() Vrei sa spui al treilea pt ca primele doua l-au ridicat pe Basescu la rangul de inculpat <span class='edit'>21 Nov 2009, 11:17:</span> QUOTE(Dan73 @ 21 Nov 2009, 10:51) Aceeasi minciuna cu premierul care trebuie numit de la partidul cu cei mai multi parlamentari. Cand un om nu tine cont de decizia majoritatii se cheama ca e dictator pentru ca urmareste sa isi impuna vointa personala in dauna celoralti. Si pe mine m-a scarbit la greu aberatia asta. Totusi nu inteleg de ce nu s-a gasit cineva care sa-l contrazica chiar cu afirmatiile lui. Marinerul afirma ca i se pare normal sa propuna un pm din randul partidului cu cel mai mare numar de parlamentari pt ca asa respecta dorinta electoratului majoritar. Dar este foarte fals, daca este sa ne luam dupa numarul de voturi obtinute, adica vointa poporului pe care il conduce Basescu; PSD a avut numarul cel mai mare de votanti desi paradoxal are mai putini parlamentari (unul sau doi parca) deorece PDL si-a adjudecat parlamentari cu voturi foarte putine din diaspora. Este un adevar brut aici. This post has been edited by bob737: 21 Nov 2009, 11:18 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
chiar daca nu e vinovat basescu, penibil gestul de a ne spune ca de fapt flota a fost o vanzare buna.
Flamingo, sunt tare mirat de nota data pt basescu. eu cred ca a ramas corigent. Acum 5 ani urla si arata o personalitate, un om care nu va accepta un sistem "ticalosit" chiar si daca va veni de la el din partid. In 5 ani a demonstrat poporului ce fel de presedinte a fost. Accepta pe oricine care il sustine si decimeaza pe oricine i se opune, chiar daca este vorba de mana aia de oameni care l-a ales in 2004, si care acum ii cere socoteala, iar el refuza sa o dea. Una din discutii a fost sanatatea. Basescu nu are dreptul sa vorbeasca de sanatate. la inceputul mandatului a fost operat la viena (lucru care sa zicem ca nu e rau) dar in perioada ce a urmat nu a facut NIMIC ca si noi sa avem acces la un sistem de sanatate. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Aia de la UDMR sunt partid politic ca asa vor baietii de la guvernare sa aiba ungurii grup parlamentar. Cu celelalte 18 minoritati ce ai ma Danute ?
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Mi se par un pericol doar in sensul ca fara ei, ca si in multe cazuri pana acum cu UDMR, nu prea se va putea forma un guvern. Pana acum in in trei legislaturi a fost cooptat si UDMR. Rezultatul e ca daca te duci prin Harghita si Covasna vei constata ca teritoriul ala apartine Romaniei numai formal. Nu mai gasesti nici macar indicatoare care sa te indrume spre Bucuresti. Se va putea forma mai usor o majoritate cu ei si udmr fara alte aliante (ceea ce urmareste zeus cred eu) dandu-le posibilitatea sa puna si mai multe conditii. Faptul ca cei 18 raman aceiasi, conform legii, va face ca proportia mai mare pe care o vor detin minoritatile in parlament sa nu fie prea e corecta. Un grup parlamentar va fi deci cooptat automat la guvernare ceea ce nu e prea normal. Cred ca aproape 15% din parlament va fi format de minoritati cand in realitate, in Romania sunt cam 9-10%. Asta e tot. Cand m-a auzit un bulgar ca avem 18 minoritati si ca consideram minoritate si o etnie de trei sate s-a crucit. Altii sunt bine merci in uniune si nu recunosc nici o minoritate desi au destule. Evident ca nu au locuri rezervate pt ei in parlamente, nu au locuri speciale la facultati pt ei cum avem noi, nici macar nu au invatamant on limba materna, samd. Toti romanii din afara granitelor dispar incet incet si nu au drepturi in timp ce la noi minoritatile sunt discriminate pozitiv ceea ce e nedrept, zic eu. Iar treaba asta se va accentua in conditiile unui parlament redus doar pt ca unii vor ceda nejustificat, incorect si dincolo de orice norma impusa de europa doar ca sa aiba guvernarea.
Dar asta e cu totul alta discutie. This post has been edited by Dan73: 21 Nov 2009, 13:59 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 21 Nov 2009, 10:51) Cat despre fata de sarpe a lui Crin si ochii de vulpe..te rog frumos Flamingo, nu le poti folosi ca arme atata timp cat "frumosul" tau arata cum arata. Corect, Basescu nu este fotomodel, insa este un om sincer, din popor, care da in dreapta si-n stanga. Asta nu convine celorlalti. Ce nu convine ? Printre altele ca nu au putut privatiza POSTA ROMANA. Apropos, de asta nu zice nimeni nimic ? ![]() QUOTE(AlexV @ 21 Nov 2009, 11:27) Flamingo, sunt tare mirat de nota data pt basescu. (...) Una din discutii a fost sanatatea. Basescu nu are dreptul sa vorbeasca de sanatate. la inceputul mandatului a fost operat la viena (lucru care sa zicem ca nu e rau) dar in perioada ce a urmat nu a facut NIMIC ca si noi sa avem acces la un sistem de sanatate. Lasand la o parte ca in tarile cu apa calda exista medici cu experienta, respectati, la fel cum si in Germania mecanicii se pricep mai bine sa repare BMW decat in ROmania... AlexV, tot respectul pentru tine, ca ne-am cunoscut si imi pari un om super ok, (mai ales atunci ca m-ai scapat de tricourile pe care la final nu le-a revendicat nimeni)... nu uita ca am in familie un cadru medical, asa cum este el, cand sotie de Flamingo, cand user de forum (Sanda), cand mama de Flamingo Jr... Chiar am intrebat-o ce crede despre ce au spus candidatii la presedintie... Raspunsul ei ? Geoana a dres-o cum a putut cu amintiri din copilarie si trimiteri la diverse cazuri,dar a si spus ca trebuie sa extindem sistemul SMURD in localitati care au mai mult de 2000 de locuitori (bravo lui), Crin a dat-o rau de tot in reducerea spagilor date medicilor ca ar fi avut o experienta de a vedea ce inseamna sa trebuiasca sa aduca medicului ce ii trebuie pentru a face o operatie, dar numai Basescu a spus cate ceva despre reforma in Sanatate... QUOTE Basescu: In primul rand ar trebui sa fie profesionalizarea managementului spitalelor. Pe locul doi ar trebuie sa fie descentralizatrea: transferul spitalelor cu execeptia celor universitare din autoritatea statului la autoritatile locale, dezvoltarea prevenirii ceea ce inseamna medici de familie suficienti, este esential sa facem o politica corecta a resurselor umane astfel incat oamenii din sistem sa fie bine platiti sa bine instruiti. Sanatatea trebuie sa isi creasca resursa financiara nu doar cu bani de la buget, ci si cu venituri din asigurari private pentru sanatate. ...recunosc, pasajul de mai sus l-am preluat de pe siteul unui ziar care a sintetizat dezbatarea. Asa ca nu te mira pentru nota pusa actualului prezident... Poate am fost usor subiecitv, mea culpa, ![]() This post has been edited by Flamingo: 21 Nov 2009, 13:06 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
Coane Flamingo, dincolo de "sinceritatea" lui el vrea, interpretand abuziv constitutia intr-un sens care nu ezista nicaieri in europa si prin santaj sa-si aduca la guvernare propriul partid care nu are majoritate in parlament ceea ce e un lucru extrem de grav. Restul sunt discutii...toti au furat, poste, flote, fabrici si uzine.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
Da, aici sunt de acord cu tine...
Toti au furat intr-un fel sau altul si cred ca ti-am mai spus asta pe la inceputul topicului, numai ca vorba unui coleg de pe Reno.ro, unii au furat pe fata, altii mai cu perdea. ![]() Acum nah, depinde de aliante, depinde de anii in care au furat, depinde de multe... Per ansamblu, noua tot "bine" o sa ne fie, indiferent de cine o sa iasa presedinte. Dar stai asa, c-am mai spus-o si p-asta si cred ca stiti si voi prea bine. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai chiar asa si e...asa cred eu. Mentin parerea ca liberalii au pus botul mai putin. E impresia mea bazata pe experiente mele sau ale cunoscutilor. Prin natura meseriei am umblat mult in tara si chiar cunosc suficienti oameni incat sa imi fac o parere destul de greu de schimbat vis-a-vis de subiectul asta. Probabil ca nici nu au avut ocazia ca ceilalti...mai putini primari de ex. Dar nu-s tampit sa spun ca ei sunt ingeri, nici pomeneala. In sfarsit....nu cumva ar trebui sa incetam cu duscutiile politice sau e valabil doar pentru televiziuni?
![]() This post has been edited by Dan73: 21 Nov 2009, 13:57 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ptr. cei multi care nu voteaza un articol frumos cu dedicatie!
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 02:22 |