Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Modus |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
uitandu-ma la ce ai sintetizat mai sus... tu nu ai tras inca o concluzie in ceea ce te priveste?
QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 09:02) tare as vrea sa stiu unde lucreaza mititelul, de are timp toata ziua sa stea pe net... asa, de curiozitate, ne spui si noua cu ce te ocupi? in afara sa il idolatrizezi pe ... revin cu intrebarea, ca nu am primit raspuns... la cat te lauzi ca lucrezi la patron, de azi-dimineata vad ca esti numai online si pierzi timpul pe aici, zguduind-o asa, ca sa stie si un somer ca mine cum pot castiga cinstit o paine lucrand la patron This post has been edited by daniel4ro: 18 Nov 2009, 14:23 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Mai modus...ce ai citat acolo sunt in majoritate replici. Deci corect ar fi fost sa pui si ce ai spus tu. Da' de ce vrei tu neaparat sa te victimizezi p'aci cand totul e foarte simplu? Esti un indoctrinat cu ochelari de cal care face propaganda ieftina pe aici cu remarci de genul PSD=PNL. Incearca si tu sa fii rezonabil, priveste lucrurile si din alte unghiuri si vei vedea ca nu vei mai fi luat asa in balon de toata lumea.
Iti reamintesc ca tu esti singurul de pe forum care putea da replica asta unui coleg ce era dezamagit de becurile nemtesti Hella: "de ce nu ma mira ca nemtii isi bat joc" ![]() @valeron_x.....Domnu' Valentin ...ai grija...ai grija ce spui ca asta e in stare de mari pasiuni...nu mai scapi de el dupa aia ![]() This post has been edited by Dan73: 18 Nov 2009, 16:15 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
cred ca-i singur... ca daca ar avea pe cineva ar iesi si el in parc, la un film, la o prajitura... ar mai vedea lumea in care traim, cu realitatile ei... pacat de tineretea lui
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 14:21) de azi-dimineata vad ca esti numai online de azi-dimineata vad ca esti numai online si pierzi timpul pe aici, zguduind-o Ai de gand sa spui adevarul, sau nu? Zguduind ce? 18 Nov 2009, 15:28: QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 14:21) Lasa ca stii tu foarte bine. 18 Nov 2009, 15:29: QUOTE(valeron_x @ 18 Nov 2009, 14:36) Ba eu nu ti-am dat report NICIODATA. Te rog frumos sa-ti retragi afirmatia si sa-mi dai raspunsul corect. 18 Nov 2009, 15:32: QUOTE(Dan73 @ 18 Nov 2009, 15:06) Esti un indoctrinat cu ochelari de cal care face propaganda ieftina pe aici cu remarci de genul PSD=PNL. Incearca si tu sa fii rezonabil, priveste lucrurile si din alte unghiuri si vei vedea ca nu vei mai fi luat asa in balon de toata lumea. Iti reamintesc ca tu esti singurul de pe forum care putea da replica asta unui coleg ce era dezamagit de becurile nemtesti Hella: "de ce nu ma mira ca nemtii isi bat joc" ![]() Si eu pot spune acelasi lucru despre tine vazand cum il critici constant pe Basescu fara sa iei in seama putinele lucruri bune relizate sub mandatul lui, sau bubele contracandidatilor sai. Daca imi aduc aminte de sobolanii fimati in Real (care e firma germana), de ce sa ma mire ca nemtii isi bat joc si cand e vorba de becuri? 18 Nov 2009, 15:33: QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 15:11) cred ca-i singur... ca daca ar avea pe cineva ar iesi si el in parc, la un film, la o prajitura... ar mai vedea lumea in care traim, cu realitatile ei... pacat de tineretea lui ![]() As iesi daca asa vea timp si banuti. Multumesc pentru compliment ![]() This post has been edited by Modus: 18 Nov 2009, 15:33 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
adevarul despre Revolutie? nu il cunosc, eram prea mic atunci.
adevarul despre Profesor? nu il stiu dar il intuiesc. ![]() care adevar? zguduind...situatia ![]() mai da cateva mesaje ca la 17.30 pleci acasa, te da afara portarul din firma, ca si asa toata ziua ai stat pe net luptandu-te cu indoctrinatii astia nemernici care nu cedeaza frate... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
nu ma prind
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 15:48) mai da cateva mesaje ca la 17.30 pleci acasa, te da afara portarul din firma, ca si asa toata ziua ai stat pe net luptandu-te cu indoctrinatii astia nemernici care nu cedeaza frate... ![]() Te rog frumos sa nu mai faci referiri pe care eu le consider jignitoare la adresa mea si a locului meu de munca. Multumesc! |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
pai zilnic iesi la 17.30, ceea ce ma face sa trag concluzia ca atunci pleci acasa
poate ca ai mai ramane dar cineva stinge lumina, scoate totul din priza si incuie usa... deci? nu vad cu ce te jignesc pana la urma, te intreb a 3-a oara pe ziua de azi, unde lucrezi, ca sa il intreb pe seful tau daca stie ca stai toata ziua pe net 18 Nov 2009, 15:54: QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 15:48) cand am zis asta nu m-am referit ca tu ai fi asa, ci ca te lupti cu ei, deci care-i jignirea pentru tine? 18 Nov 2009, 17:06: tare asta ![]() http://www.reno.ro/Link-ul-Zilei-t41765-s3...ml#entry2131597 This post has been edited by daniel4ro: 18 Nov 2009, 17:06 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 15:52) pai zilnic iesi la 17.30, ceea ce ma face sa trag concluzia ca atunci pleci acasa poate ca ai mai ramane dar cineva stinge lumina, scoate totul din priza si incuie usa... deci? nu vad cu ce te jignesc pana la urma, te intreb a 3-a oara pe ziua de azi, unde lucrezi, ca sa il intreb pe seful tau daca stie ca stai toata ziua pe net <span class='edit'>18 Nov 2009, 15:54:</span> cand am zis asta nu m-am referit ca tu ai fi asa, ci ca te lupti cu ei, deci care-i jignirea pentru tine? Nu e treaba ta unde lucrez si ce fac eu asa ca abtine-te de la lucruri care nu te privesc! Si eu pot sa am aceeasi nesimtire ca si tine si sa te intreb aceleasi lucruri! Si dupa aia si tu si bob, si dan, ma acuzati pe mine ca sunt nesimtit! Din fericire nu sunt atat de prost pe cat crezi tu si imi dau seama ca nu scapi o ocazie sa ma jignesti si ca asta iti provoaca o deosebita placere, altfel, nu ai face asta. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
program prelungit azi
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
daniel4ro |
![]()
|
nu, a plecat la 16 de la munca si si-a luat 15 minute de la netcaffe pe urma, ca sa dea o replica
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a soptit o pasarica ceva interesant...
![]() Nu stiu cine va iesi presedinte, dar cu siguranta in turul II vor ramane Base si Geoana, altfel nu se explica motivul pentru care cei de la PSD tocmai au comandat unei tipografii 15.000 calendare de birou. ![]() Pana maine sau duminca fizic nu se pot tipari, bigui, lipi, distribui... etc. In schimb este timp berechet pentru turul II. Or stii ei ceva de au tiparit aceste calendare acum, cu doar 2 zile inainte de turul I. Ce ziceti ? Ah... Ca la final Crin va da vorturile lui Geoana sau lui Base, este partea a doua. Asa ca nu va mai certati. Crin oricum nu iese prezident. ![]() Si inca ceva... Bine v-am regasit, ca nu mai trecusem demultisor prin zona. ![]() This post has been edited by Flamingo: 20 Nov 2009, 17:04 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
Bine ai revenit. Da' ce-ai patit neica? Te dadusem disparut.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nauzi ca are 15000 de calendare de facut bucata cu bucata
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Dan73 |
![]()
|
Totusi...din mie-n mie mai facea si el o pauza, pac o postare, ca doar nu e negru pe plantatie.
@Flamingo: faci calendare sexy cu psd-istii cum sunt alea cu nu stiu care echipa de rugby? |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu le fac eu bre, ci o tipografie... Cica vor fi gata marti, deci la doua zile dupa turul I. Multumesc oricum Alecksanders.
![]() Colac peste pupaza, conform unui sondaj INSOMAR comandat de TVR, primii trei clasati sunt... - Base 33 % - Geoana 31 % - Crin 22 % Acum ca l-or fi comandat cei de la PSD iar cei de la TVR l-au dat pe post ca si cand ar fi fost comandat de ei, este partea a doua. Eu va zic ce-am vazut la TVR la stiri azi dimineata si ce am auzit prin firma in urma cu vreo ora. Dane, n-am patit nimic, doar ca sunt full de treaba cu alegerile astea si am pe bunica-mea in spital, nici tata nu e prea bine. Se pare ca i se reface tumora, asta e... ![]() In rest, toate bune si frumoase. Sa iasa Base si gata. ![]() This post has been edited by Flamingo: 20 Nov 2009, 17:05 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
Sa iasa din palatu' ala, da ...din discutie, de oriunde numai sa iasa
![]() In rest imi pare rau de situatie, tin-te tare si sanatate...poate ca alexanders nu stia despre ce e vorba. This post has been edited by Dan73: 20 Nov 2009, 15:16 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
hai ma flamingo - iei acuma in nume de rau tot ce zic - cat despre problemele tale de familie crede-ma ca nu stiam nimic- multa sanatate
This post has been edited by aleksanders: 20 Nov 2009, 15:15 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Flamingo |
![]()
|
E in regula Alecksanders... Vreo 2 useri de pe forum mai stiau una-alta, in fine.
![]() Legat de calendare, voi ati aflat primii. Cum am auzit ca se vor 15000 buc pentru Geoana, am dedus ca astia au mirosit ceva legat de ce se va intampla in turul II. ![]() Cat depsre Base... este foarte posibil ca Antonescu sa dea voturilui lui Geoana... deci dorinta ta Dane, iti va fi indeplinita. ![]() This post has been edited by Flamingo: 20 Nov 2009, 15:22 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Modus |
![]()
|
Multa sanatate in familie Flamingo!
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Bre Flamingo, marea mea dorinta e sa devin rentier, sa am o mosie, o podgorie ceva, sa șad in cerdac pacanind din lulea si sa ma uit la vie.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
<span class='edit'>20 Nov 2009, 16:55:</span> Flamingo, sanatate pentru toata familia, ne pare rau ca vii cu vesti de acestea. Speram ca in viitor sa fie ok. Cat despre partea cu politica nu prea ne place nici aceasta. Unii doreau confruntare Crin-Geoana! ![]() Misto meserie iti doresti, Dane! This post has been edited by Master01: 20 Nov 2009, 16:56 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Nici secret mare de stat nu este. Lasa, sa aflam si noi cate ceva, s-ar putea sa nu aiba legatura cu turul 2. Poate Geoana vrea calendare ca daca nu castiga, macar in calendare sa ramana la anul.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Flamingo |
![]()
|
Azi cred ca e ultima zi de dezbateri daca nu ma insel. Chiar sunt curios cum merge treaba cu cei trei crai de la rasarit.
![]() This post has been edited by Flamingo: 20 Nov 2009, 18:25 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
DATI ACUM PE REALITATEA TV !!!!
Este ultima dezbatere si culmea, a aparut si Geoana printre EI. Vorbim dupa sau chiar in timpul dezbaterii. Eu sunt aici. Scuze c-am postat si la "Politica pe malul Dambovitei". ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 06:49 |