Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(aphophis @ 18 Nov 2009, 09:31) cine vorbeste de ilegalitate? Eu zic doar de moralitate, nu erau peneleii partizanii romaniei bunului simt? Asa se construieste o romanie a bunului simt, spamand site-uri, blog-uri, forumuri? haidi bre lasa vrajeala. oricine stie ca peste tot se practica chestii d-astea. si la noi si-n orice alta tara. si de unde pana unde is peneleii partizanii bunului simt? peneleii is doar nejte oameni, ca si pedeleii ca si pesedeii, care vor cu disperare sa puna laba pa putere. numa modus crede ca exista politicieni (partide) care vor puterea, pentru a face ceva bun ptr tara asta. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
QUOTE(aphophis @ 18 Nov 2009, 09:31) cine vorbeste de ilegalitate? Eu zic doar de moralitate, nu erau peneleii partizanii romaniei bunului simt? Asa se construieste o romanie a bunului simt, spamand site-uri, blog-uri, forumuri? o romanie a bunului simt - acest mesaj este numai pe site-ul lui basescu Romania bunului-simt - acesta este mesajul lui crin antonescu sincer prefer "postaci" platiti decat golden blit cu 5 etaje |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu nu ii prefer, pt ca nu poti purta o conversatie cu ei. Si pentru ca stiu doar un lucru: basescu tiranu, bla bla bla bla
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu e indeajuns cloaca din guvern, trebuie sa mai faceti si voi una aici...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
eu nu ma inscriu in categoria partidistilor
dar ma alatur lor si zic: base la galere! |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
CGB |
![]()
|
si putina culoare:
basescu prejedinte ! elena udrea primministru. elena basescu ministrul culturii. traiasca partidul democrat liberal ! |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aleksanders |
![]()
|
aphopsis - pai esti invitatul meu s apurtam o discutie pe orice tema fara sa dam cu pietre in nimeni
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 18 Nov 2009, 09:31) cine vorbeste de ilegalitate? Eu zic doar de moralitate, nu erau peneleii partizanii romaniei bunului simt? Asa se construieste o romanie a bunului simt, spamand site-uri, blog-uri, forumuri? Da, nu prea e moral. Nu stiu insa cat de legala sau morala e ideea de a trimite pe cineva peste Dunare, afara din Oltenia pentru ca nu e de parerea cuiva...mai si aplaudau, toti, in frunte cu al mare. Nu stiu cat de lagala sau morala e deplasarea din alte orase, mai de voie mai de nevoie a zeci de mii de oameni la mitinguri, cat de morala e impartirea de cadouri electorale unele fiind ajutoare de la Europa pe care si-au pus sigla. Cine e din Alexandria, oras cu primar PSD, sa confirme daca au primit caldura sau nu. Poate e o minciuna, dar daca nu, e o mare magarie. Si inca o intrebare: cat de moral si legal e ca prefectii sa numeasca presedinti de comisii de votare numai de la PDL? This post has been edited by Dan73: 18 Nov 2009, 10:32 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aleksanders |
![]()
|
cel mai imoral lucru este sa vorbesti despre moralitatea lui basescu
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 09:01) Vezi ce inseamna sa fii obisnuit cu avutia? Gandesti numai in termeni de dolari si euro. <span class='edit'>18 Nov 2009, 10:26:</span> QUOTE(ssilviu @ 18 Nov 2009, 09:02) Saracutul de tine, nu mai ai cui sa comanzi ![]() <span class='edit'>18 Nov 2009, 10:27:</span> QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 09:02) tare as vrea sa stiu unde lucreaza mititelul, de are timp toata ziua sa stea pe net... asa, de curiozitate, ne spui si noua cu ce te ocupi? in afara sa il idolatrizezi pe ... Daca esti asa de tare in impresii precum pretinzi pe forum afli tu singur. Tu pari a fi somer stand toata ziua pe net. <span class='edit'>18 Nov 2009, 10:30:</span> QUOTE(aleksanders @ 18 Nov 2009, 09:05) Sunt disponibil non stop de sambata seara pana vineri seara, nu si sambata in timpul zilei. <span class='edit'>18 Nov 2009, 10:31:</span> QUOTE(ssilviu @ 18 Nov 2009, 09:06) Lucrează la stat și nu vrea să recunoască, evident. Mai exact la o companie de stat, unde crede că face și el ceva productiv și salariul nu vine de la contribuabili. Imi pare bine ca nu pot fi ca tine sa nu fac nimic la stat si sa primesc bani batand apa-n piua. 18 Nov 2009, 10:33: QUOTE(CGB @ 18 Nov 2009, 09:24) e rai modus. e rai oamenii de aici. dar lasa ca iese domnul basescu iar prejedinte si-i ecspulzam din romania pa toti. toti modus! toti! si apoi vopsim totul in portocaliu, plantam numai portocali si-i obligam pa toti posesorii de telefoane mobile sa treaca pe orange. Cu asemenea gandire totalitara nu ma mir ca votezi PSD=PNL. This post has been edited by Modus: 18 Nov 2009, 10:33 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
fara sambata ? - esti adventist?
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 18 Nov 2009, 09:38) numa modus crede ca exista politicieni (partide) care vor puterea, pentru a face ceva bun ptr tara asta. Monica Macovei sustinuta de Basescu incepuse sa faca ceva bun, dar ati dat-o jos. 18 Nov 2009, 10:36: QUOTE(Dan73 @ 18 Nov 2009, 10:20) Da, nu prea e moral. Nu stiu insa cat de legala sau morala e ideea de a trimite pe cineva peste Dunare, afara din Oltenia pentru ca nu e de parerea cuiva...mai si aplaudau, toti, in frunte cu al mare. Nu stiu cat de lagala sau morala e deplasarea din alte orase, mai de voie mai de nevoie a zeci de mii de oameni la mitinguri, cat de morala e impartirea de cadouri electorale unele fiind ajutoare de la Europa pe care si-au pus sigla. Cine e din Alexandria, oras cu primar PSD, sa confirme daca au primit caldura sau nu. Poate e o minciuna, dar daca nu, e o mare magarie. Si inca o intrebare: cat de moral si legal e ca prefectii sa numeasca presedinti de comisii de votare numai de la PDL? Ca PSD=PNL nu face din astea delooooc 18 Nov 2009, 10:36: QUOTE(aleksanders @ 18 Nov 2009, 10:23) Si cum ramane cu moralitatea celorlalti? 18 Nov 2009, 10:37: QUOTE(aleksanders @ 18 Nov 2009, 10:34) da This post has been edited by Modus: 18 Nov 2009, 10:37 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 18 Nov 2009, 10:34) de acum raspund eu in locul lui Modus... e atat de previzibil... da ce, PSD-ii = PNL-ii nu sunt? ![]() @Modus da, m-ai ghicit astept un nou mandat de-al baselului, ca sa imi dea un loc de munca e inteligent, frate, am vrut sa il pacalesc ca lucrez la stat dar nu pot... ![]() This post has been edited by daniel4ro: 18 Nov 2009, 10:55 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 18 Nov 2009, 10:34) Monica Macovei sustinuta de Basescu incepuse sa faca ceva bun, dar ati dat-o jos. sa mor daca m-am atins de ea. si...modus, vorbeste corect. se zice domnul basescu, nu basescu. vrei sa te penalizeze aia la partid? ![]() This post has been edited by CGB: 18 Nov 2009, 11:01 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniel4ro |
![]()
|
deci raspund in locul lui Modus:)
poate ca nu tu, dar cei pe care ii sustii au dat-o jos deci esti la fel de vinovat PSD=PNL |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 18 Nov 2009, 10:34) In afara de a face afirmatii fara acoperire tu nu esti in stare sa produci nimic. Vino cu un exemplu ca cel din Vrancea in care Placinta a distribuit ajutoare, cu un exemplu ca cel cu Dinescu, cu un singur presedinte de sectie de votare altul decat pdlist, samd. Sigur, toti dau sepci, pungi geci samd dar eu ma refeream la alt gen de treburi, mai putin morale si ilegale chiar. Ti-am mai spus, simplul fapt ca afirmi tu ceva, si mai ales fapul ca afirmi tu, nu implica si credibilitatea. This post has been edited by Dan73: 18 Nov 2009, 11:03 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 10:53) Asta tine de guvern mai degeaba. 18 Nov 2009, 11:13: QUOTE(CGB @ 18 Nov 2009, 10:59) Care partid? 18 Nov 2009, 11:14: QUOTE(Dan73 @ 18 Nov 2009, 11:01) Ti-am mai spus, simplul fapt ca afirmi tu ceva, si mai ales fapul ca afirmi tu, nu implica si credibilitatea. Si tu de ce esti credibil, tovarasele? This post has been edited by Modus: 18 Nov 2009, 11:14 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
nu stiu de ce, dar cand citesc postarile unui anume forumist de pe aici, ma duce cu gandul la fernando magnificul... ![]() sa stie toata Romania... yassssooooo... |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 18 Nov 2009, 11:12) Pentru ca atunci cand spun ceva ma bazez si pe fapte reale spre deosebire de tine care arunci vorbe si atat. Ai spus ca si ceilalti fac la fel cum face PDL-ul? Cine anume de la PSD sau PNL a poftit afara din tara un opozant? Daca nu poti veni cu argumente si exemple mai bine taci pt ca tampenii ca aia cu tovaraselul nu tin loc de asa ceva. Acum, la modul general vorbind, e o pierdere de vreme discutia cu tembeli indoctrinati si fanatici. Chiar cineva pe forum spunea ca ar fi nebun sa faca asa ceva. Insa eu am o banuiala si anume ca prostia e molipsitoare in anumite cazuri, asa ca, uneori, pentru binele umanitatii, cand indivizi de genul asta scot capul prea mult si prea cu tupeu e bine sa mai ia cate o bleanda in freza pentru a nu transmite la altii predispusi si cu imunitate scazuta. ![]() Evident ca nu ma refer la tine, tu esti un geniu neinteles si asa o sa ramai vesnic. This post has been edited by Dan73: 18 Nov 2009, 11:41 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
mie aici mi-a placut cel mai mult de domnul presedinte
se vede ca are stofa de lider mondial si universal vesti bune Modus, ati ramas 22 This post has been edited by valeron_x: 18 Nov 2009, 12:02 |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 18 Nov 2009, 11:37) Pentru ca atunci cand spun ceva ma bazez si pe fapte reale spre deosebire de tine care arunci vorbe si atat. Ai spus ca si ceilalti fac la fel cum face PDL-ul? Cine anume de la PSD sau PNL a poftit afara din tara un opozant? Daca nu poti veni cu argumente si exemple mai bine taci pt ca tampenii ca aia cu tovaraselul nu tin loc de asa ceva. Acum, la modul general vorbind, e o pierdere de vreme discutia cu tembeli indoctrinati si fanatici. Chiar cineva pe forum spunea ca ar fi nebun sa faca asa ceva. Insa eu am o banuiala si anume ca prostia e molipsitoare in anumite cazuri, asa ca, uneori, pentru binele umanitatii, cand indivizi de genul asta scot capul prea mult si prea cu tupeu e bine sa mai ia cate o bleanda in freza pentru a nu transmite la altii predispusi si cu imunitate scazuta. ![]() Evident ca nu ma refer la tine, tu esti un geniu neinteles si asa o sa ramai vesnic. Eu ma refeream la faza cu pomana electorala dar un nemernic al dracului sau un animal nu are cum sa inteleaga decat ceea ce vrea, si sa creada ca tot ceea ce spune reprezinta un argument. Bineinteles ca nu ma refeream la tine, O, SOMITATE!!!! 18 Nov 2009, 12:05: QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 11:16) nu stiu de ce, dar cand citesc postarile unui anume forumist de pe aici, ma duce cu gandul la fernando magnificul... ![]() sa stie toata Romania... yassssooooo... Ce gusturi muzicale de votant pesedist ai ![]() This post has been edited by Modus: 18 Nov 2009, 12:05 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 18 Nov 2009, 11:37) Daca nu poti veni cu argumente si exemple mai bine taci pt ca tampenii ca aia cu tovaraselul nu tin loc de asa ceva. asta-i deja cenzura; psd=pnl! Dan, te consumi degeaba. Lasa-i sa bata campii cat vor ei. La argumentatia pe care o au, au exact impactul pe care il are seful lor atunci cand vorbeste de ... absolut orice! Si asta e un lucru bun. Acum o intrebare pt Modusica, cu dedicatie speciala.. si cu precizarea ca in nici un caz nu vreau sa ma leg de religia ta sau mai stiu eu ce. Cum se impaca faptul ca in ziua a saptea celebrezi ceva iar pana in ziua a saptea vorbesti ca la usa cortului? Asta daca nu ne-ai pacalit.. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(bob737 @ 18 Nov 2009, 12:19) asta-i deja cenzura; psd=pnl! Dan, te consumi degeaba. Lasa-i sa bata campii cat vor ei. La argumentatia pe care o au, au exact impactul pe care il are seful lor atunci cand vorbeste de ... absolut orice! Si asta e un lucru bun. Acum o intrebare pt Modusica, cu dedicatie speciala.. si cu precizarea ca in nici un caz nu vreau sa ma leg de religia ta sau mai stiu eu ce. Cum se impaca faptul ca in ziua a saptea celebrezi ceva iar pana in ziua a saptea vorbesti ca la usa cortului? Asta daca nu ne-ai pacalit.. Am impresia ca Basescu va castiga orice ati zice voi. Vorbesc ca la usa cortului pentru ca limitele mele cedeaza la felul in care am fost tratat pe acest forum. Nu eu am inceput corul jignirilor si arogantelor. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Iar te-ai simtit de sari asa ca ars?
![]() Cand ai spus asta: "Ca PSD=PNL nu face din astea delooooc" ...ai spus-o dupa ce ai citat tot textul scris de mine mai sus in care ma refeream si la Dinescu si la numirea presedintilor de sectii de votare si la Placinta care a dat ajutoare din fonduri europene cu sigla partidului ceea ce eu nu am auzit sa faca si alte partide. Asadar, daca ai citat tot ce am spus eu e clar ca te-ai referit la tot, nu numai la pomenile electorale date de partide din fonduri proprii. Vad ca si rastalmacirea, minciunelele si alte metode le-ai invatat temeinic. Modus, eu iti propun sa faci un mare efort si sa gandesti o clipa. Banuiesc ca e foarte greu dar trebuie sa ai un moment de reflexie si sa te intrebi de ce esti tu ciuca batailor pe forumul asta. @Bob..nu ma consum absolut deloc ![]() This post has been edited by Dan73: 18 Nov 2009, 12:50 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
alooo, domnu'Dan, nu e modus ciuca batailor, eu mi-am luat warnul, nu el
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
@ modus
atunci ai o problema; corul arogantelor si al jignirilor nu ti-au fost initial adresate dar ti le-ai insusit si ai inceput sa jignesti in stanga si in dreapta iar acest lucru a dus unde a dus. cel putin de la momentul in care am aparut eu aici. mie, in mod sigur, mi-ar place sa ne "batem" in idei si in argumente si nu in retorica si propaganda. pt ca, sincer, o teorie de tipul psd=pnl, sau pnl=patriciu (deci psd=patriciu?!) iar cine nu recunoste, "ala e", nu face decat sa starneasca hohote de ras sau intepaturi. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(bob737 @ 18 Nov 2009, 12:56) @ modus atunci ai o problema; corul arogantelor si al jignirilor nu ti-au fost initial adresate dar ti le-ai insusit si ai inceput sa jignesti in stanga si in dreapta iar acest lucru a dus unde a dus. cel putin de la momentul in care am aparut eu aici. mie, in mod sigur, mi-ar place sa ne "batem" in idei si in argumente si nu in retorica si propaganda. pt ca, sincer, o teorie de tipul psd=pnl, sau pnl=patriciu (deci psd=patriciu?!) iar cine nu recunoste, "ala e", nu face decat sa starneasca hohote de ras sau intepaturi. Dovedeste ca eu am inceput cu jignirile, te rog frumos. Iar faptul ca Patriciu a pus mana pe Rompetrol pe vremea guvernarii PSD, si ca voi ati platit din buzunarul vostru taxele si impozitele Rompetrol pe vremea guvernarii PSD arata altceva decat PSD=Patriciu(PNL)? 18 Nov 2009, 13:11: QUOTE(Dan73 @ 18 Nov 2009, 12:32) Iar te-ai simtit de sari asa ca ars? ![]() Cand ai spus asta: "Ca PSD=PNL nu face din astea delooooc" ...ai spus-o dupa ce ai citat tot textul scris de mine mai sus in care ma refeream si la Dinescu si la numirea presedintilor de sectii de votare si la Placinta care a dat ajutoare din fonduri europene cu sigla partidului ceea ce eu nu am auzit sa faca si alte partide. Asadar, daca ai citat tot ce am spus eu e clar ca te-ai referit la tot, nu numai la pomenile electorale date de partide din fonduri proprii. Vad ca si rastalmacirea, minciunelele si alte metode le-ai invatat temeinic. Modus, eu iti propun sa faci un mare efort si sa gandesti o clipa. Banuiesc ca e foarte greu dar trebuie sa ai un moment de reflexie si sa te intrebi de ce esti tu ciuca batailor pe forumul asta. Imi cer scuze, data viitoare voi cita doar ceea ce trebuie. Sunt ciuca batailor, pentru ca, in afara de aphophis, sunt singurul pro-Basescu, iar vois sunteti o mare gasca plaina de bun simt anti-Basescu. Daca era invers, atunci tu si cei care impartasesc ideile tale ar fi fost ciuca batailor. 18 Nov 2009, 13:12: QUOTE(valeron_x @ 18 Nov 2009, 12:33) Pentru ce ai primit warn? This post has been edited by Modus: 18 Nov 2009, 13:12 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(bob737 @ 18 Nov 2009, 12:56) @ modus atunci ai o problema; corul arogantelor si al jignirilor nu ti-au fost initial adresate dar ti le-ai insusit si ai inceput sa jignesti in stanga si in dreapta iar acest lucru a dus unde a dus. cel putin de la momentul in care am aparut eu aici. mie, in mod sigur, mi-ar place sa ne "batem" in idei si in argumente si nu in retorica si propaganda. pt ca, sincer, o teorie de tipul psd=pnl, sau pnl=patriciu (deci psd=patriciu?!) iar cine nu recunoste, "ala e", nu face decat sa starneasca hohote de ras sau intepaturi. Exact pentru lucrurile pe care le spui tu starneste reactii, prin expresii de genul "abil propagandist patrician", "tovarasele" samd, nicidecum pentru ca e el cu base, asa cum se iluzioneaza. Ca e asa o spune faptul ca de aphophis sau alti sustinatori ai presedintelui nu prea se leaga nimeni sau nu la modul asta. In sfarsit...mi-e o lehamite... |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 17:07 |