Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Modus |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Atenție, Modus se transformă într-o bestie. Vine și mănâncă tot forumul după aceea.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
Nesimtirea ta e strigatoare la cer. Ba desteptule, habar nu ai cum si in ce conditii a lucrat si lucreaza mama si mai faci si comentarii si aluzii tampite. Nu te poti limita sa ma manjesti cu rahat doar pe mine, acum vrei sa faci asta si cu familia mea?
Astept pozele cu mama acuma. exact acelasi lucru a simtit si femeia respectiva cand domnul basescu s-a adresat asa- si iti repet ca nu este nimic personal intre noi doi |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 17 Nov 2009, 15:34) In special pe tine, mai ales ca am dinti PDG. 17 Nov 2009, 15:43: QUOTE(aleksanders @ 17 Nov 2009, 15:39) Am scapat de o piatra de pe inima. Dar nu se stie cand vom deveni personali. This post has been edited by Modus: 17 Nov 2009, 15:43 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
si inca ceva- eu nu am aruncat cu rahat in nimeni- daca tu gasesti un comentariu al meu care sa jigneasca pe cineva te rog sa il pui aici - singurul lucru ce am facut a fost sa arat cine este acest domn basescu - daca te-ai simtit lezat prin cuvintele spuse de preamaritul basescu inseamna ca idolul tau te-a dezamagit -
17 Nov 2009, 15:48: modus- eu sunt dispus oricarei confruntari atata timp cat avem un orizont deschis si lasam acasa "ochelarii de cal' This post has been edited by aleksanders: 17 Nov 2009, 15:48 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aleksanders |
![]()
|
xcss - doar christu are leac sa ma opreasca- prietenii stiu cum.....
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
ai perfecta dreptate, sangele meu este rosu, perfect rosu, poate ca sangele tau albastru te face uneori sa privesti superior, dar hai sa privim la semenii nostrii portocalii, aleg la intamplare un primar numit solom care fara nicio ezitare spune ca cine nu este portocaliu trebuie expulzat pe partea cealalta a dunarii...... cine este acuma cel ce provoaca conflicte?
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Si ce calm si cumpatare domnea pe la Golden Slit...eh, ce vremuri. Si ce lipsa duseram de conflicte si confruntari pe vremea lu' basel...tz tz tz.
Modus, vezi ca portocaliul devine din galben amestecat cu rosu. Chiar asa si e ...o parte fsn + o parte liberalii lu' draga Stolo = PDL Auzi bre si mai lasa nervii ca nu e buni, creste tensiunea...vazusi rosu in fata ochilor si-ti casuna pe aleksanders aiurea. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 17 Nov 2009, 16:07) ai perfecta dreptate, sangele meu este rosu, perfect rosu, poate ca sangele tau albastru te face uneori sa privesti superior, dar hai sa privim la semenii nostrii portocalii, aleg la intamplare un primar numit solom care fara nicio ezitare spune ca cine nu este portocaliu trebuie expulzat pe partea cealalta a dunarii...... cine este acuma cel ce provoaca conflicte? Cum sa privesc superior cand voi va bateti joc de mine in ultimul hal si va purtati exact ca tov. Solomon? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
modus - nu stiu cum sa iti spun intrucat nu iti cunosc adevaratul nume - eu sunt alexandru si o mare parte din oamenii de pe forum ma cunosc de la intanirile din bucuresti de la polivalenta cat si de la intalnirile nationale - eu nu mi-am batut joc niciodata de nimeni si cu atat mai mult de tine nestiind cine esti - in topicul asta nu am facut nimic altceva decat sa dezbatem anumite doctrine si interese personale in cazul multor coforumisti - si iti pot garanta ca nimeni de aici nu are nimic cu omul modus ci cu felul cum vede el devotamentul pentru un om politic, si sincer iti zic ca aceste dezbateri uneori mai aprinse sunt doar rezultatul unei refulari -
asa ca modus mie imi pare rau ca ai luat in nume personal lucrurile spuse de mine |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
devotamentul nu se masoara in carnet de partid, ai vazut doar ce a spus domnul Boc despre doamna EBA la revenire, ca nu a plecat niciodata din Modrogan. oricum, e de apreciat modul in care sustii presedintele, eu nu am mai vazut de foarte mult timp un discurs atat de argumentat si bine structurat ca al tau; reusesti sa pastrezi echilibrul si cel mai mult imi place ca nu-ti pierzi cumpatul. as vrea sa fiu ca tine cand o sa fiu mare si sper din tot sufletul sa iasa domnul basescu presedinte in 22 noiembrie, sa nu mai astept si turul doi
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(Modus @ 17 Nov 2009, 16:28) e cam mult spus avand in vedere ca nu sunt membru PDL si nici nu fac parte din stafful de campanie al lui Basescu. Doar atat ai de spus? Politicos ar fi fost sa te prezinti si tu: Salut, sunt cutarescu si sunt basecoholic si renaultoholic dar cu ajutorul vostru, o sa incerc sa ma fac bine. Nici eu nu iau discutiile astea la modul personal dar sunt putin cam impulsiv si din cauza asta o cam iau pe aratura. Sau ceva de genu' asta. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
Modus, chiar nu stiu ce au colegii de forum cu tine, eu sincer te apreciez si te respect. uneori chiar te admir, dar recunosc cu amaraciune ca imi trece foarte foarte foarte repede. mai spune-ne despre domnul presedinte, despre ordinarii de Patriciu, Iliescu, Voiculescu, Vantu, Geoana, Antonescu, Oprescu etc. sper ca impreuna cu domnul presedinte sa reusesti sa gasesti o cale prin care sa scapi de cei 21.999.998 de nenorociti care vor sa submineze Romania si sa il dea jos cu forta pe domnul Basescu. contez pe voi doi, eu nu o sa fiu in tara la alegeri. multe succesuri si sper sa reusiti!
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(valeron_x @ 17 Nov 2009, 16:31) devotamentul nu se masoara in carnet de partid, ai vazut doar ce a spus domnul Boc despre doamna EBA la revenire, ca nu a plecat niciodata din Modrogan. oricum, e de apreciat modul in care sustii presedintele, eu nu am mai vazut de foarte mult timp un discurs atat de argumentat si bine structurat ca al tau; reusesti sa pastrezi echilibrul si cel mai mult imi place ca nu-ti pierzi cumpatul. as vrea sa fiu ca tine cand o sa fiu mare si sper din tot sufletul sa iasa domnul basescu presedinte in 22 noiembrie, sa nu mai astept si turul doi Doar de la tine am invatat si iti voi fi pe veci recunoscator. 17 Nov 2009, 16:51: QUOTE(Manuel @ 17 Nov 2009, 16:35) Doar atat ai de spus? Politicos ar fi fost sa te prezinti si tu: Salut, sunt cutarescu si sunt basecoholic si renaultoholic dar cu ajutorul vostru, o sa incerc sa ma fac bine. Nici eu nu iau discutiile astea la modul personal dar sunt putin cam impulsiv si din cauza asta o cam iau pe aratura. Sau ceva de genu' asta. Cum sa ma prezint unor necunoscuti care intamplator sau nu, sunt la fel ca si mine, doar ca sustin alte idei? 17 Nov 2009, 16:52: QUOTE(valeron_x @ 17 Nov 2009, 16:46) Modus, chiar nu stiu ce au colegii de forum cu tine, eu sincer te apreciez si te respect. uneori chiar te admir, dar recunosc cu amaraciune ca imi trece foarte foarte foarte repede. mai spune-ne despre domnul presedinte, despre ordinarii de Patriciu, Iliescu, Voiculescu, Vantu, Geoana, Antonescu, Oprescu etc. sper ca impreuna cu domnul presedinte sa reusesti sa gasesti o cale prin care sa scapi de cei 21.999.998 de nenorociti care vor sa submineze Romania si sa il dea jos cu forta pe domnul Basescu. contez pe voi doi, eu nu o sa fiu in tara la alegeri. multe succesuri si sper sa reusiti! Oare vei fi la fel de euforic si dupa 6 decembrie? This post has been edited by Modus: 17 Nov 2009, 16:52 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
You don't feel pretty?
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu esti sanatos? Asta abia asteapta...
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
valeron_x |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 17 Nov 2009, 16:56) Cu atat mai mult ar trebui sa-ti fie usor. Desi eu unul nu sunt la fel ca si tine, poate doar la fel de nefotogenic. ![]() Ai dreptate, nu esti ca mine, esti mai rau. 17 Nov 2009, 17:08: QUOTE(valeron_x @ 17 Nov 2009, 17:06) Si ce asteptari ai tu de la mine? This post has been edited by Modus: 17 Nov 2009, 17:08 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
Pacat ca nu ma cunosti, sunt painea lui Dumnezeu.
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Modus |
![]()
|
Ti-au murit laudatorii?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
valeron_x |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Manuel |
![]()
|
Valeroane, mi-au dat lacrimile, 'r-ai a' dracu' sa fii!
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
valeron_x |
![]()
|
recunoaste ca ti-e teama! caieste-te si treci de partea luminii cat mai ai timp, nu mai nega evidenta, fara Basescu nu e viata, e ca vinul fara gheata
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(valeron_x @ 17 Nov 2009, 17:13) CA IMPREUNA CU DOMNUL PRESEDINTE SA SCAPATI DE MIZERIILE ASTEA DE OAMENI, 21999998 CATI AU MAI RAMAS SA VA SABOTEZE PLANUL DE A FACE DIN ROMANIA "THE PROMISED LAND" Atunci eu te dezamagesc inca de acum. 17 Nov 2009, 17:42: QUOTE(bob737 @ 17 Nov 2009, 17:37) voi dati urina This post has been edited by Modus: 17 Nov 2009, 17:42 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 17:08 |