Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 47 48 49 50 51 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

Valman
post 8 Nov 2009, 19:37
Post #1441

B, C, CE, D

Group: Members

QUOTE(Dan73 @ 8 Nov 2009, 19:11)
1. Eu am sa votez. Nu pot lasa sa decida pe ala care e fericit ca-si face o mamaliga din malaiul primit contra votului.
2. Si aia care dau mai mult malai se vede care sunt...uitati-va pe strazi sa vedeti ce risipa de bani in bannere si alte materiale de campanie.
3. Da, tara asta e ingenuncheata insa solutia nu vine de la oamenii de rand care se vor informa din propria vointa asupra diverselor teorii si sisteme.
4. Solutia ar fi sa mai iasa in fata elitele acestei tari care au fost si sunt foarte rezervati, intelectuali si alti oameni de valoare, sa dea dovada de barbatie asumandu-si niste treburi. biggrin.gif . Ar putea vorbi...cat mai exista respect pentru lumea academica.

1. Da, de acord cu tine, dar asta nu inseamna sa votezi raul mai mic (adica tot unul dintre ei, care doar pt moment joaca rolul de luminita de la capatul tunelului). Asta-si doresc acesti nenorociti : sa n-ai exigente maxime, sa faci compromisuri, sa speri, sa alegi cu orice pret unul dintre ei care transmite iluzia.
2. Te inteleg, dar daca ajungem sa votam de frica mamaligarilor, pe cat e de trist, pe atat de perdant. Practic mamaligarii au devenit noua lor arma de santaj : "nu ne votati voi, oamenii cinstiti, lasa ca ne voteaza mamaligarii".
3. Valoarea este generata numai de catre o societate exigenta. Daca oamenii de rand n-au exigente si pleaca urechea la compromisuri, sa nu se planga de consecinte. Prin urmare, sansa Romaniei e sa inceapa schimbarea de jos in sus. Un electorat exigent va genera lideri pe masura. E un fenomen paradoxal in Romania. Desi experimentam de doua decenii un soi de capitalism salbatic dezastruos, nu avem o stanga puternica, dupa cum alte state incomparabil mai dezvoltate au asa ceva. Cine sustine in Romania interesele uriasei categorii care traieste din salariu (adesea mizerabil) ? Liberalii, democrat-liberalii, pesedistii ? Primii doi sunt pe contra (doctrinar), in timp ce ultimii de facto n-au absolut nicio treaba cu social-democratia. Repun in mod retoric intrebarea : de ce o tara de muncitori exploatati, nu are o stanga autentica si puternica dupa 20 de ani de pluripartidism ? Pt ca oamenii nu asteapta schimbare de la ei insisi, ci voteaza in continuare compromisul.
4. Bine spus. Eu unul consider lumea academica prima tradatoare a natiunii romane. Asista pasiva (complacandu-se) de doua decenii, la distrugerea unei tari fata de care e datoare. In timp ce in alte state, intelectualitatea in general e de stanga sau centru-stanga, in Romania e cu totul absenta din peisajul public sau luguleste dreapta.

This post has been edited by Valman: 8 Nov 2009, 19:40

--------------------
Dacia Solenza Scala
Valvoline : "Different engines have different needs."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
99AIM
post 8 Nov 2009, 19:40
Post #1442

Membru autentic

Oameni buni daca iese prostanacul in C-ta va fi dictatura latino...baronul mazare a pus mana pe tot orasul cu mafiotii lui,daca si prefectura devine a lui am pus-o pe aici.O sa puna taxa si la intrarea in judet nu numai in mamaia,a-ti auzit de taxa de protectie?functioneaza in C-ta la orice firma chiar daca ai sediul social intr-un apartament,dar de taxa de liniste?
stiti cate masini de serviciu au angajatii mai tari ai primariei?55 + combustibil de 100 km zilnic inclusiv week-end,eu asa nu cred ca e onest...baronii la geoana vor inflori ca trandafirii negri ai psd.

In 1991 eram student si stateam in gazda undeva prin Drumul Taberei,cand au venit minerii la universitate fugeam toti in toate directiile sa n-o luam pe coaja,pe unii colegi i-au prins si ce bataie au luat.....
Ajung la gazda si dau drumul la TV cine credeti ca era?iliescu discuta cu cosma inconjurat de mineri.....ca geoana prostanacul e marioneta lui iliescu nu poate contesta nimeni,eu nu pot sa suport bolsevicii astia din psd caci cat timp tatucul e acolo el conduce. Nici base nu o fi inger cu ai lui dar din doua rele o alegem pe cea mai mica, antonescu imi da impresia de superficialitate si ignoranta,discurs incoerent, sub influenta lui patriciu... in schimb Oprescu pare cel mai adevarat,discurs concret fara tertipuri ieftine.... cu el merg in primul tur.

This post has been edited by RamboX: 8 Nov 2009, 19:43

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
daniel4ro
post 8 Nov 2009, 20:02
Post #1443

forumist anti

From: B U Z Ă U city

de acord cu tine cu privire la Crin, de acord ca daca iese geoana vor triumfa baronii locali (asta nu inseamna ca peneleii nu au asa ceva). Oprescu a dat dovada de neseriozitate cand a promis ca ramane la primarie intreg mandatul, asta nedeosebindu-l cu nimic de base care a promis candva ca in 5 minute demisioneaza sau ca vrea consiliul general sa faca treaba (mare) in bucuresti.
becali este exclus din start, el schimba antrenorii in functie de ce mananca dimineata, ma intreb ce ar face cu prim-ministrii.
vadim are un discurs nationalist, dar nu are echipa de conducere, in plus nu poate umple puscariile si confisca averile ilicite in 48 de ore asa cum promite din simplul motiv ca s-ar comite abuzuri, greseli judiciare, etc
ungurul e ungur si nimic altceva nu mai conteaza, daca vrea putere sa mearga in panonia.
in concluzie, nimeni dintre candidatii inscrisi nu-i perfect si nici perfectibil, dar voiajul lui base ar trebui sa se incheie aici.
unele zvonuri zic ca meseriasii care se ocupa de softurile pt alegeri au fost pusi sa semneze niste contracte in alb, iar cei care au refuzat au fost dati afara. sunt zvonuri, dar sunt curios daca e cineva care stie mai multe...

deci, debarcarea, matrozule!

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Valman
post 8 Nov 2009, 20:26
Post #1444

B, C, CE, D

QUOTE(daniel4ro @ 8 Nov 2009, 20:02)
de acord cu tine cu privire la Crin, de acord ca daca iese geoana vor triumfa baronii locali (asta nu inseamna ca peneleii nu au asa ceva).
Oprescu a dat dovada de neseriozitate cand a promis ca ramane la primarie intreg mandatul, asta nedeosebindu-l cu nimic de base care a promis candva ca in 5 minute demisioneaza sau ca vrea consiliul general sa faca treaba (mare) in bucuresti.
becali este exclus din start, el schimba antrenorii in functie de ce mananca dimineata, ma intreb ce ar face cu prim-ministrii.
vadim are un discurs nationalist, dar nu are echipa de conducere, in plus nu poate umple puscariile si confisca averile ilicite in 48 de ore asa cum promite din simplul motiv ca s-ar comite abuzuri, greseli judiciare, etc
ungurul e ungur si nimic altceva nu mai conteaza, daca vrea putere sa mearga in panonia.
in concluzie, nimeni dintre candidatii inscrisi nu-i perfect si nici perfectibil, dar voiajul lui base ar trebui sa se incheie aici.

De acord pana aici, dar sunt inscrisi doar 7 candidati ? smile.gif
De ce n-am vorbi despre Cernea, Iane, Rotaru, Manole ?

This post has been edited by Valman: 8 Nov 2009, 20:31

--------------------
Dacia Solenza Scala
+
daniel4ro
post 8 Nov 2009, 20:28
Post #1445

forumist anti

pai daca suntem realisti, restul nu au sanse de a intra in turul 2 iar votul meu dat unuia dintre ceilalti ar fi ca si cum nu m-as duce la vot sau ca si cum i-as vota pe toti odata. adica nu ar conta

This post has been edited by daniel4ro: 8 Nov 2009, 20:36

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Valman
post 8 Nov 2009, 20:36
Post #1446

B, C, CE, D

QUOTE(daniel4ro @ 8 Nov 2009, 20:28)
pai daca suntem realisti, restul nu au sanse de a intra in turul 2

Asta e absolut irelevant. La orice votare, relevanta are doar reprezentativitatea. Conform singurei realitati care conteaza, nici unul din cei 7 mentionati, nu reprezinta majoritatatea electoratului.
Asta doresc guvernantii de pana acum - sa gandim ca-i irealist ca ei sa dispara din functii (desigur, nu imediat). Nu are importanta daca la aceste alegeri iese un Cernea, Rotaru sau Manole (nimeni nu asteapta asa ceva) ci faptul ca s-ar transmite un mesaj papusarilor de serviciu si anume ca electoratul nu mai tine cont de realitatea confectionata de guvernanti, ci de realitatea dorintei si nevoii lor. A te conforma/adapta unei realitati nefaste, e o forma de participare la perpetuitatea ei.

This post has been edited by Valman: 8 Nov 2009, 20:40

--------------------
Dacia Solenza Scala
+
daniel4ro
post 8 Nov 2009, 20:39
Post #1447

forumist anti

stai calm. politicenii care s-au invatat la miere, chiar daca pierd cu partidul lor, trec imediat baricada si intra la formatiunea care e la putere.

problema e ca lumea s-a saturat de jdemii de scrutinuri, referendumuri si consultari populare, menite doar sa toace bani, si de aceea nu mai ies la vot

--------------------
+
Valman
post 8 Nov 2009, 20:45
Post #1448

B, C, CE, D

QUOTE(daniel4ro @ 8 Nov 2009, 20:39)
1. politicenii care s-au invatat la miere, chiar daca pierd cu partidul lor, trec imediat baricada si intra la formatiunea care e la putere.
2. problema e ca lumea s-a saturat de jdemii de scrutinuri, referendumuri si consultari populare, menite doar sa toace bani, si de aceea nu mai ies la vot

1. Da si nu. Depinde de partidul unde ar dori sa intre, daca acesta ii primeste.
2. Care jdemii de scrutinuri si referendumuri ? Unde-s alea, cand ? Asta cu storsul banilor pt consultarea opiniei populatiei, mi se pare o ipocrizie fantastica din partea politicienilor care o promoveaza. Adica nu ne doare de storsul banilor prin furaciunea lor, dar ne doare cand ii "stoarcem" dandu-ne cu parerea in chestiuni fundamentale pt calitatea vietilor noastre ? Am mari dubii. Populatia a fost educata sa respinga consultarea ei sub acest fals motiv, menit nu la altceva decat la intepenirea acelorasi politicieni.

This post has been edited by Valman: 8 Nov 2009, 20:48

--------------------
Dacia Solenza Scala
+
daniel4ro
post 8 Nov 2009, 20:55
Post #1449

forumist anti

prietene, deja chestia asta devine personala.
eu sunt bugetar si 2 saptamani pana la finele anului voi sta acasa fiindca bugetul nu are bani de salarii. da un sarci pe goagal si vezi cat costa un referendum, in speta cel din noiembrie -decembrie 2009, plus banii tocati de partide in campania asta pe deplasari, baloane, spectacole, mese, parade, etc. bani de la buget adica.
asa ca la faza asta ia loc, nota 4.

plus ca, daca Doamne feri, mai iese base, sigur va urma referendum de modificare a Constitutiei in sensul micsorarii prerogativelor parlamentului si sporirii celor prezidentiale, poate chiar mandate nelimitate, fara numar, pentru prezident. nimic nu ma mai mira la asta.

ma opresc aici cu comentariile pe sectiunea politica, nu de alta dar nu vreau sa ma confunde lumea cu unii cu state mai vechi pe aici smile.gif

sa fiti iubiti!

This post has been edited by daniel4ro: 8 Nov 2009, 21:01

--------------------
+
aphophis
post 8 Nov 2009, 21:00
Post #1450

Membru autentic

acuma se intelege de ce unii sunt impotriva marinarului. Sunt bugetari. blush.gif Prin ce directii inutile lucrati bre?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Valman
post 8 Nov 2009, 21:00
Post #1451

B, C, CE, D

QUOTE(daniel4ro @ 8 Nov 2009, 20:55)

Am inteles.
Disponibilitatea ta de a te plia unei realitati pe care de altfel o consideri nefasta, se justifica impecabil sub scuza ca e prea scump sa incerci sa o schimbi pas cu pas, fidel nevoilor si constiintei tale. Totul in contextul unui pret incomparabil mai mare prin acceptarea acelei realitati impuse. Mda, inteligent. Raspunzandu-ti conform manierelor tale, la faza asta iesi afara, esti exmatriculat.

Nu mi-ai raspuns la intrebare : care-s si unde-s acele jdemii de scrutinuri si referendumuri ?

This post has been edited by Valman: 8 Nov 2009, 21:05

--------------------
Dacia Solenza Scala
+
Laurentziu83
post 8 Nov 2009, 21:22
Post #1452

Membru autentic

QUOTE(daniel4ro @ 8 Nov 2009, 21:28)
pai daca suntem realisti, restul nu au sanse de a intra in turul 2 iar votul meu dat unuia dintre ceilalti ar fi ca si cum nu m-as duce la vot sau ca si cum i-as vota pe toti odata. adica nu ar conta
*

Eu zic ca daca un candidat precum Remus Cernea (sau altul necunoscut), ar fi beneficiat de o publicitate similara motociclistului Mihai Barbu care a ajuns pana in Mongolia si s-a si intors, poate se mai schimba putin situatia.

Asa, in tot acest timp, n-am facut decat sa cumpanim intre 3 kkti, precum Base, Geoana, Crin si altii de gen, incercand sa gasim diferente notabile intre ei, sa umplem pagini intregi de discutii sterile, atat noi, cat toata romania in general.
E ca si cum ai compara intre Logan, Albeea, Aveo, Peugeot 206 sedan, Symbol si alte cotete dintr-astea de 8-10 mii de euro si ai spune ca una din ele iese din tipar fata de celelalte. Aiurea...toate-s o apa si un pamant in gama asta de pret. La fel si candidatii la presedentie...Atunci, la ce naiba sa ne mai stresam sa-l ridicam in slavi pe Crin si sa-l bagam pe base cu botul in cazanul cu rht, castigam ceva? Tot o comparatie intre aceleasi fosile comuniste care s-au obisnuit cu promovarea pe linie de partid, cu birocratia si hartogaraia, si care nu vor renunta la batranete la conceptele astea.
Incep sa cred ca mai destepti sunt cei care au renuntat la certurile astea si cei care nu se mai duc deloc la vot, pentru ca au realizat exact ce am scris eu mai sus.
Aici insa vad ca inca mai este ridicat in slavi unul sau altul dintre fosilele astea.

Eu recunosc ca sunt total pe dinafara de luptele politice ce se petrec acum in tara, nu urmaresc stirile, asa ca habar n-am daca a fost votat noul guvern sau nu, nu stiu ce se intampla in domeniul politic de pe o zi pe alta, si asta pentru ca NU MA INTERESEAZA, informatiile astea nu au nici un fel de valoare pentru mine, nu imi folosesc la nimic.

This post has been edited by Laurentziu83: 8 Nov 2009, 21:23

--------------------
. . .
+
Dan73
post 8 Nov 2009, 21:26
Post #1453

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 8 Nov 2009, 21:00)
acuma se intelege de ce unii sunt impotriva marinarului. Sunt bugetari.  blush.gif Prin ce directii inutile lucrati bre?
*

Cred ca exista o gramada de bugetari carora le tremura fundul ca pica Base si pierd functiile in care au fost numiti politic.
Poate colegul Daniel4ro e un profesor care lucreaza intr-o institutie....inutila.
Din nou .....aceleasi generalizari si stigmatizari in masa.

"Valoarea este generata numai de catre o societate exigenta. Daca oamenii de rand n-au exigente si pleaca urechea la compromisuri, sa nu se planga de consecinte. Prin urmare, sansa Romaniei e sa inceapa schimbarea de jos in sus. Un electorat exigent va genera lideri pe masura"
@valman
Nu vreau sa te supar ca te contrazic un pic..e doar parerea mea.
Eu nu prea cred in schimbarea de jos in sus. Nu prea e posibila. Pana si bolsevicii au avut niste elite care au urnit masele. Beleaua a fost, dincolo de "validitatea" teoriei lor, ca dupa Lenin si inca vreo doi-trei venea direct gloata. Asta cred eu, ca omenirea a fost trasa in sus de elite, de aia mai mintosi cu alte cuvinte si asa a fost in toata istoria ei...e parerea mea.
La ce doresti tu se ajunge prin educatie care iarasi e facuta de elite. Exigenta societatii de care vorbesti tu cred ca survine, ca o consecinta normala, educatiei. Toata problema e sa ai parte de niste lideri care sa inteleaga ca o societate educata e in avantajul tuturor.
Nu poti acuza un om de la tara care are 4 clase si nu prea are timp sa-l asculte pe unul si altul, ca voteaza in necunostinta de cauza. Am mai povestit eu pe aici cum a fost alungat, dintr-o zona controlata de un baron, un investitor strain numai pentru ca isi platea muncitorii dublu fata de baron. Nu ii convenea aluia ca strainul ii invata oamenii prost, cu bani multi. Cand ai zone mari din tara controlate in stil mafiot de asemenea baroni unde omul de rand e nevoit sa se descurce cu 6 milioane si nu are alternative e greu sa vorbesti de educatie, exigenta...

This post has been edited by Dan73: 8 Nov 2009, 22:35

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
gruita2005
post 8 Nov 2009, 21:52
Post #1454

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

care-s si unde-s acele jdemii de scrutinuri si referendumuri ?
Iti raspuns eu la intrebarea asta. Inainte de a intra in UE am avut 1 an electoral odata la 4 ani , acum avem 2 ani electorali la 4 ani. Sper ca m-ati inteles pana aici. Aici sunt acele jdemii de scrutinuri daca pui si un referendum concomitent cu alte alegeri. biggrin.gif Aici iar au dat-o in bara guvernantii si prostimea i-a aprobat prin referendum. Si asa nu se lucra calumea in ro, acum mai avem si 2 ani de alegeri din 4. Toata lumea zice : "asteptam sa treaca alegerile" de la inceputul anului electoral si nu mai lucra nimic, toti baronii fura cat pot ca sa sustina campaniile partidelor. Si uite asa ne fura baietii destepti 2 ani din 4 ani. Noi am fost fraierii pentru ca am permis asa ceva. Ne taiem craca singuri. Cred ca numai cu un razboi civil, cu separarea tarilor romane vom scapa de haosul asta. radmasa.gif

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Master01
post 9 Nov 2009, 02:51
Post #1455

Membru autentic

From: Suceava

QUOTE(aphophis @ 8 Nov 2009, 10:16)
1. apropo de note de guvern, intregul guvern a primit o nota foarte proasta. Inseamna ca si psd-ul a avut prestatii la fel de lamentabile. Da acu sunt in opozitie nu? Urla ce rau e in tara datorita lui boc, uitand ca au facut si ei parte din acest guvern. Iar pt locuri de munca , au avut la dispozitie ministerul pt imm-uri, au avut ministerul agriculturii, au avut ministerul muncii, au avut ministerul sanatatii si al invatamntului. Ce au facut acesti oameni?

1.Normal ca nota a fost primita de tot guvernul pentru masurile economice luate impotriva crizei, insa trebuie amintit ca Basescu a spus ca el si guvernul nu si-au propus sa lupte impotriva crizei economice ca nu se poate! radmasa.gif criza e mondiala, si dupa  ce ies vesticii vom iesi si noi dupa un an, doi. Daca tot e criza, de ce bugetul institutiei prezidentiale a fost marit de 4 ori? Ca se stia ca este an electoral si e nevoie de autobuze?
PSD-ul a avut prestatii lamentabile insa nu cat cele ale PD-L-ului! Ia sa ne aducem aminte ca PSD-ul a propus 33 de masuri anticriza iar Videanu, ce trebuia sa le citeasca si sa le aprobe, le-a lasat 1 luna in sertar! Este o prestatie corecta,nu? Videanu era bineinteles in concediu, oricum nu avea el grija fraierilor din tara. Macar PSD-UL s-a sinchisit sa incerce ceva in guvernul ala. Ce sa faca cu locurile de munca pierdute daca Videanu nu aproba nimic. Cand a fost numit Pogea si Videanu in guvern oricum am spus ca este de rau. Si am avut dreptate. La ministerul de finante pui un inginer? Nu ai un om capabil, macar un economist? Polonezii au pus un doctor in economie si nu le pare rau. Dar PD-L-ul l-a pus pe Pogea, mareata realizare

2. Si de unde vor veni acesti bani? Ca la intrebarea asta geoana nu a stiut sa raspunda. Tu chiar crezi ca geoana o sa transpuna aceasta promisiune in realitate? Sau daca o sa o faca, o sa o faca pt toti tinerii (nu doar membrii de partid si pcr-ul? )

Problema lui, va raspunde pentru asta.

3. Am inteles, suntem in criza din cauza administratiei prezidentiale, nu pentru ca s-au aruncat cu bani si s-au furat intr-o veselie.  radmasa.gif

Degeaba razi, dar parca Base spunea ca toata lumea trebuie sa faca sacrificii in anul acesta ca este criza. Aha, stiu acum la cine s-a referit, la noi poporul sau pulimea ca el este Capi in tutti capii. Daca toata lumea strangea cureaua era o treaba, insa daca trebuie sa strangem doar noi nu cred ca suna bine pentru mai multi pe forumul asta. Nu e demagogie sa spui sa faci sacrificii si EL sa creasca cheltuielile de 4 ori?
nu pot sa zic decat..... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahhhaaaaaaa
stai sa ma adun de pe jos

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahaha  icon_mrgreen.gif

spera dumneata , ca speri degeaba , psd-ul nu se va reforma niciodata. Atata timp cat e plin de comunisti ca iliescu,hrebenciuc, nastase etc

PD-L-ul este plin de fete virgine, pregatite sa se marite si sa fluture cu cearsaful din noaptea nuntii.  radmasa.gif Ce metode aplica acum PD-L-ul si Basescu aducand oameni cu autocarele de la 200-300km distanta pentru mitinguri? Metode democratice de convingere a electoratului? radmasa.gif las-o balta

*

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
Modus
post 9 Nov 2009, 05:03
Post #1456

Membru autentic

QUOTE(RamboX @ 8 Nov 2009, 19:40)
Oameni buni daca iese prostanacul in C-ta va fi dictatura latino...baronul mazare a pus mana pe tot orasul cu mafiotii lui,daca si prefectura devine a lui am pus-o pe aici.O sa puna taxa si la intrarea in judet nu numai in mamaia,a-ti auzit de taxa de protectie?functioneaza in C-ta la orice firma chiar daca ai sediul social intr-un apartament,dar de taxa de liniste?
stiti cate masini de serviciu au angajatii mai tari ai primariei?55 + combustibil de 100 km zilnic inclusiv week-end,eu asa nu cred ca e onest...baronii la geoana vor inflori ca trandafirii negri ai psd.

In 1991 eram student si stateam in gazda undeva prin Drumul Taberei,cand au venit minerii la universitate fugeam toti in toate directiile sa n-o luam pe coaja,pe unii colegi i-au prins si ce bataie au luat.....
   Ajung la gazda si dau drumul la TV cine credeti ca era?iliescu discuta cu cosma inconjurat de mineri.....ca geoana prostanacul e marioneta lui iliescu nu poate contesta nimeni,eu nu pot sa suport bolsevicii astia din  psd caci cat timp tatucul e acolo el conduce. Nici base nu o fi inger cu ai lui dar din doua rele o alegem pe cea mai mica, antonescu imi da impresia de superficialitate si ignoranta,discurs incoerent,  sub influenta lui patriciu... in schimb Oprescu pare cel mai adevarat,discurs concret  fara tertipuri ieftine.... cu el merg in primul tur.
*

Numai ca Oprescu e omul PSDului in continuare, iar discursul lui fara tertipuri ieftine e steril rau.

QUOTE(daniel4ro @ 8 Nov 2009, 20:02)
unele zvonuri zic ca meseriasii care se ocupa de softurile pt alegeri au fost pusi sa semneze niste contracte in alb, iar cei care au refuzat au fost dati afara. sunt zvonuri, dar sunt curios daca e cineva care stie mai multe...
deci, debarcarea, matrozule!
*

Ce ne mai bazam noi la PSD=PNL pe zvonuri. Asa ati invatat la Stefan Gheorghiu?

<span class='edit'>9 Nov 2009, 05:06:</span>
QUOTE(daniel4ro @ 8 Nov 2009, 20:55)
prietene, deja chestia asta devine personala.
eu sunt bugetar si 2 saptamani pana la finele anului voi sta acasa fiindca bugetul nu are bani de salarii. da un sarci pe goagal si vezi cat costa un referendum, in speta cel din noiembrie -decembrie 2009, plus banii tocati de partide in campania asta pe deplasari, baloane, spectacole, mese, parade, etc. bani de la buget adica.

plus ca, daca Doamne feri, mai iese base, sigur va urma referendum de modificare a Constitutiei in sensul micsorarii prerogativelor parlamentului si sporirii celor prezidentiale, poate chiar mandate nelimitate, fara numar, pentru prezident. nimic nu ma mai mira la asta.

ma opresc aici cu comentariile pe sectiunea politica, nu de alta dar nu vreau sa ma confunde lumea cu unii cu state mai vechi pe aici smile.gif

sa fiti iubiti!
*

Referendumul nu costa mare lucru pentru ca e organizat odata cu alegerile. Daca erau organizate separat era o cheltuiala mai mare.
Ca bugetar nu stai rau cu Mégane Privilége (piele crem, xenon). Eu lucrez in domeniul privat si am un Matiz E fara aer conditionat, servodirectie, sau ABS.
Iar faza cu mandate nelimitate ale lui Basescu e o elucubratie de-a ta.

<span class='edit'>9 Nov 2009, 05:10:</span>
QUOTE(Master01 @ 9 Nov 2009, 02:51)
*

Da, PSDul a propus 33 de masuri anti-criza cum e aia cu dam 20.000 de euro fiecarei familii care se intoarce din strainatate, PSD a facut ceva, si Videanu era in concediu!
Tot asa cum PSD facea ce vroia el cu informatiile de la M.A.I., dar tu, bineinteles, ai uitat, "puiut de comunist ce esti" radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Modus: 9 Nov 2009, 05:11

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
bob737
post 9 Nov 2009, 06:26
Post #1457

Membru autentic

QUOTE(Valman @ 8 Nov 2009, 16:57)

Sugestia mea e sa ganditi liber, in ciuda sondajelor manipulative care vi se perinda prin fata ochilor. Votati candidatul pe care-l doriti conform criteriilor :
1. o viziune sociala, economica si politica dupa necesitatile Romaniei.
2. sa nu fi facut parte pana acum din vreun partid aflat in legislativ sau executiv.

E de preferat sa nu votati decat sa votati un om care nu va reprezinta. Premisa votului este reprezentativitatea (si nu datoria civica/patriotica, dupa cum abereaza inginerii sociali la treaba de doua decenii prin canalele media). Daca nu sunteti reprezentati, votul vostru nu e numai o frauda fata de voi insiva, dar si expresia colaborarii voastre cu exploatatorul vostru. Preferati sinceritatea fata de voi si noncolaborarea cu exploatatorul.

Formati-va o minima educatie politica (ce-i aia stanga, ce-i aia dreapta etc) si votati cu discernamant.
*

O opinie, si o respect insa nu sunt deacord cu absenteismul la vot, mai ales acum.
Eu am afirmat de la bun inceput ca votez anti base. Pt ca in opinia mea, inca 5 ani cu base ar fi dezastrul dezastrelor din n pcte de vedere, culminand poate cu o dictatura.Intr-un final m-am hotarat sa-l votez pe Geoana factorul hotarator fiind acela ca prefer un "prostanac" diplomat care in opinia mea, printre altele, a avut un mandat foarte bun ca ministru de externe (btw, pricipalul atribut al presedintelui este politica externa) in detrimentul emotivului Crin care ii tremura vocea in fata lui Base la celebrele consultari; consider acum oarecum o aventura sa-l votez pe Crin.
Analiza mea vizeaza doar 3 candidati pt ca voi vota si in turul doi. Plus ca am obosit sa mai sper in minuni.Frauda fata de mine insumi ar fi aceea sa nu ma duc la vot si apoi sa ma vait ca base face aia si aia.
Ca sa-ti raspund cu o intrebare; unei tari in pragul saraciei sociale si economice ( pun in paranteza si saracia politica dar ar fi cam non sens raspunsul la intrebare si ne-am lungi intr-un final) cam ce fel de guvern i-ar trebui? de stanga, de dreapta?
Premisa votului este reprezentativitatea... si uite asa ajungem la majoritati toxice si minoritati bune, parca asa era, nu? smile.gif
Cat despre "exploatatorul"meu, tocmai mi l-am ales.....sistemul smile.gif . Cred ca stii la ce m-am referit avand in vedere educatia politica de care aminteai.

PS" sa stii ca o mare vina, daca nu foarte mare vina, o are societatea civica - cea care nu exista - pt ca nu a reusit sa transmita un mesaj."

QUOTE(Aphophis @ 8 Nov 2009, 16:57)
promisiuni imbecile? Haide bre, de ce te faci ca nu stii? Aia 20.000 de euro, care cica ar fi vrut sa ii dea oricarui roman intors acasa ce este? Da medicamentele trimise prin posta? Da de amanarea platilor la creditele persoanelor fizice ce zici?

o s-o iau pe rand. Am afirmat ca promisiunile lui Geoana nu sunt mai imbecile decat ale lui Base. Este o diferenta totusi, insa:
1.faza cu 20.000 euro imi suna a ceva facut dupa modelul repatriere. In cazul repatrierii nu se dadeau bani ci nu se mai incasau. (parca vama la masina- intre o mie si 5-7000$ sau cat erau atunci taxele pt importul de auto, electronice si electrocasnice scutite de vama, etc). Bineinteles ca au ajuns sa se vanda repatrieri la mica publicitate. Chestia cu 20.000 euro vizeaza mai multe categorii sociale. Tu razi pt ca ti se pare o pleasca - lucru de inteles. Insa, per total, statul in anumite cazuri ar mai avea si de castigat. De ex se repatriaza X care isi vinde casa din strainatate si vine in Ro cu bani= taxe, impozite etc. Poate x isi mai face si o firma si asa mai da cateva locuri de munca traduse si prin cas-uri si impozite. In cazul asta, pe termen lung castiga. Sau oricum, per total nu il costa 20.000 X cati ar veni inapoi. Sa nu crezi ca Geoana se referea la romanii care au fugit in UE si lucreaza la negru (aici pun si un milion de rromi). Se referea la cei care au macar resedinta (adica un loc de munca legal) sau o alta cetatenie. Adica nu chiar coate goale.
2.faza cu medicamentele...nu o stiu dar pt asta ar trebui infiintata o politie a postei smile.gif smile.gif
3.amanare platilor la banci.Foarte interesant! Geoana aici a fost un diplomat. Base a preluat de la Geoana varianta hard. Cea cu declararea falimentului persoanei fizice si scaparea in totalitate de datorii la banci (legal ar fi posibil...). Base care acum sta cu mana intinsa la banci. Cred ca va este clar ca aceasta varianta este de 100 de ori mai imbecila decat cea a amanarii datoriei. Pt ca la ora actuala nici un guvern nu isi permite sa se puna rau cu unica sursa de bani-bancile din romania. Cum spuneam, Geoana a fost mai diplomat iar base a inghitit-o pana la capat..
4. era ceva legat de chirii subventionate. aceasta este politica oricarui partid de stanga/ doctrina; implicarea statului in viata omului. O sa sariti ca stanga= comunism. asa e ! germania a fost condusa de dreapta dupa 44 (ma refer la rfg) de .....??? spuneti-mi voi, dar am impresia ca poti numara guvernarile de dreapta pure (nu in alianta cu stanga) pe degetele de la o mana ( cred ca au fost 4, poate ma insel). poate stiti voi mai bine. Cum spuneam, societatea civica nu se face auzita. Noi ce vrem? autostrazi?spitale?invatamant? protectie sociala? justitie? legalizarea drogurilor usoare si prostitutie? etc etc. Pana una alta, multi, nu ne facem curat in fata casei. asteptam sa ne-o faca stanga sau dreapta.asa e...

alte promisiuni mai imbecile ale lui geoana vs altii mai aveti?

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
Modus
post 9 Nov 2009, 06:33
Post #1458

Membru autentic

QUOTE(bob737 @ 9 Nov 2009, 06:26)
O opinie, si o respect insa nu sunt deacord cu absenteismul la vot, mai ales acum. 
Eu am afirmat de la bun inceput ca votez anti base. Pt ca in opinia mea, inca 5 ani cu  base ar fi dezastrul dezastrelor din n pcte de vedere, culminand poate cu o  dictatura.Intr-un final m-am hotarat sa-l votez pe Geoana factorul hotarator fiind acela ca prefer un "prostanac" diplomat care in opinia mea, printre altele, a avut un mandat foarte bun ca ministru de externe (btw, pricipalul atribut al presedintelui este politica externa) in detrimentul emotivului Crin care ii tremura vocea in fata lui Base la celebrele consultari; consider acum oarecum o aventura sa-l votez pe Crin.
Analiza mea vizeaza doar 3 candidati pt ca voi vota si in turul doi. Plus ca am obosit sa mai sper in minuni.Frauda fata de mine insumi ar fi aceea sa nu ma duc la vot si apoi sa ma vait ca base face aia si aia. 
Ca sa-ti raspund cu o intrebare; unei tari in pragul saraciei sociale si economice ( pun in paranteza si saracia politica dar ar fi cam non sens raspunsul la intrebare si ne-am lungi intr-un final) cam ce fel de guvern i-ar trebui? de stanga, de dreapta?
Premisa votului este reprezentativitatea... si uite asa ajungem la majoritati toxice si minoritati bune, parca asa era, nu? smile.gif
Cat despre "exploatatorul"meu, tocmai mi l-am ales.....sistemul  smile.gif . Cred ca stii la ce m-am referit avand in vedere educatia politica de care aminteai.

PS" sa stii ca o mare vina, daca nu foarte mare vina, o are societatea civica - cea care nu exista - pt ca nu a reusit sa transmita un mesaj."
o s-o iau pe rand. Am afirmat ca promisiunile lui Geoana nu sunt mai imbecile decat ale lui Base. Este o diferenta totusi, insa:
1.faza cu 20.000 euro imi suna a ceva facut dupa modelul repatriere. In cazul repatrierii nu se dadeau bani ci nu se mai incasau. (parca vama la masina- intre o mie si 5-7000$ sau cat erau atunci taxele pt importul de auto, electronice si electrocasnice scutite de vama, etc). Bineinteles ca au ajuns sa se vanda repatrieri la mica publicitate. Chestia cu 20.000 euro vizeaza mai multe categorii sociale. Tu razi pt ca  ti se pare o pleasca - lucru de inteles. Insa, per total, statul in anumite cazuri ar mai avea si de castigat. De ex se repatriaza X care isi vinde casa din strainatate si vine in Ro cu bani= taxe, impozite etc. Poate x isi mai face si o firma si asa mai da cateva locuri de munca traduse si prin cas-uri si impozite. In cazul asta, pe termen lung castiga. Sau oricum, per total nu il costa 20.000 X cati ar veni inapoi. Sa nu crezi ca Geoana se referea la romanii care au fugit in UE si lucreaza la negru (aici pun si un milion de rromi). Se referea la cei care au macar  resedinta (adica un loc de munca legal) sau o alta cetatenie. Adica nu chiar coate goale.
2.faza cu medicamentele...nu o stiu dar pt asta ar trebui infiintata o politie a postei smile.gif  smile.gif
3.amanare platilor la banci.Foarte interesant! Geoana aici a fost un diplomat. Base a preluat de la Geoana varianta hard. Cea cu declararea falimentului persoanei fizice si scaparea in totalitate de datorii la banci (legal ar fi posibil...). Base care acum sta cu mana intinsa la banci. Cred ca va este clar ca aceasta varianta este de 100 de ori mai imbecila decat cea a amanarii datoriei. Pt ca la ora actuala nici un guvern nu isi permite sa se puna rau cu unica sursa de bani-bancile din romania. Cum spuneam, Geoana a fost mai diplomat iar base a inghitit-o pana la capat..
4. era ceva legat de chirii subventionate. aceasta este politica oricarui partid de stanga/ doctrina; implicarea statului in viata omului. O sa sariti ca stanga= comunism. asa e ! germania a fost condusa de dreapta dupa 44 (ma refer la rfg) de .....??? spuneti-mi voi, dar am impresia ca poti numara guvernarile de dreapta pure (nu in alianta cu stanga) pe degetele de la o mana ( cred ca au fost 4, poate ma insel). poate stiti voi mai bine. Cum spuneam, societatea civica nu se face auzita. Noi ce vrem? autostrazi?spitale?invatamant? protectie sociala? justitie? legalizarea drogurilor usoare si prostitutie? etc etc. Pana una alta, multi,  nu ne facem curat in fata casei. asteptam sa ne-o faca stanga sau dreapta.asa e...

alte promisiuni mai imbecile ale lui geoana vs altii mai aveti?
*

Daca ai stii tu ce diplomat de cariera era cu banul public Geoana la Washington, cum se plimba el in S600 desi Cadillacul era mai ieftin, si era si american.
Faptul ca Basescu este un dictator nu are nici cea mai mica baza reala, este o simpla fantasmagorie marca PSD=PNL pe care o fluturati si voi non stop.
Mai gandeste-te ca multi dintre romanii care stau in strainatate stau cu chirie, asa ca nu au ce vinde ca sa vina aici sa-si deschida firme si sa plateasca taxe si impozite la stat. Faza cu 20.000 de euro pentru fiecare familie care vine din strainatate e o tampenie colosala!
Nu asa se vor intoarce romanii inapoi in tara.

--------------------
+
CGB
post 9 Nov 2009, 10:15
Post #1459

CGB

From: behind

vazusi ticule cum se pregateau mitingurile probasescu? cum exersau cu "plancarde" si stegulete.
io pa vremea lu' ceasca am participat in prima linie la un miting d-asta. eram micul scolar care flutura cravatzica. alaturi de alti 30-40 de copii, urcati pe-o terasa, fix in fata balconului de unde cuvanta tovarasul.
cu doo saptamani inainte de vizita, eram dusi zilnic sa facem pregatiri.
imaginile cu organizarea mitingului promatroz imi aduc asa mult aminte de epoca de aur: o scena, multi pioni portocalii si doi "organizatori" cu microfoane, care strigau: asaaaaaaa si acum sus plancardele, dupa care fluturati esarfele si strigam toti:basescu, basescu!
minunat!

sa mai pomenesc si de faza jenanta cu madam udrea care-a dat telefon la turceascu. o gasiti pe net.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Modus
post 9 Nov 2009, 10:17
Post #1460

Membru autentic

Si la mitingurile prostanacului si patricianului cum este?

--------------------
+
valeron_x
post 9 Nov 2009, 10:25
Post #1461

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

QUOTE(aphophis @ 8 Nov 2009, 22:00)
acuma se intelege de ce unii sunt impotriva marinarului. Sunt bugetari.  blush.gif Prin ce directii inutile lucrati bre?
*

sa-i impuscam in cap pe toti bugetarii. pe medici, pe profseori, pe pompieri, pe politisti.... da' pe toti, mama lor de inutili.... huoooo

traiasca TRAIAN BASESCU! in veci fie votat si laudat!

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
CGB
post 9 Nov 2009, 10:27
Post #1462

CGB

From: behind

nu stu cum o fi la altii. deocamdata io vazui cum e la matroz. cand or aparea imagini si de la mitingurile organizate ptr geoana si antonescu, te anunt.
da' nu stu de ce am senzatia ca organizarea mitingurilor probasesciene, aduce cel mai mult cu organizarea mitingurilor epocii de aur.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Modus
post 9 Nov 2009, 11:03
Post #1463

Membru autentic

QUOTE(valeron_x @ 9 Nov 2009, 10:25)
sa-i impuscam in cap pe toti bugetarii. pe medici, pe profseori, pe pompieri, pe politisti.... da' pe toti, mama lor de inutili.... huoooo
traiasca TRAIAN BASESCU! in veci fie votat si laudat!
*

Bineinteles ca aphophis voia sa zica altceva si tu ai inteles ce ai vrut, ca un destoinic sef de campanie patrician.

9 Nov 2009, 11:04:
QUOTE(CGB @ 9 Nov 2009, 10:27)
da' nu stu de ce am senzatia ca organizarea mitingurilor probasesciene, aduce cel mai mult cu organizarea mitingurilor epocii de aur.
*

proaste si gresite impresii mai ai. Traiasca tov. Geoana, Traiasca PSD, Traiasca Romania!

This post has been edited by Modus: 9 Nov 2009, 11:04

--------------------
+
bob737
post 9 Nov 2009, 14:51
Post #1464

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 9 Nov 2009, 06:33)
Daca ai stii tu ce diplomat de cariera era cu banul public Geoana la Washington, cum se plimba el in S600 desi Cadillacul era mai ieftin, si era si american.
Faptul ca Basescu este un dictator nu are nici cea mai mica baza reala, este o simpla fantasmagorie marca PSD=PNL pe care o fluturati si voi non stop.
Mai gandeste-te ca multi dintre romanii care stau in strainatate stau cu chirie, asa ca nu au ce vinde ca sa vina aici sa-si deschida firme si sa plateasca taxe si impozite la stat. Faza cu 20.000 de euro pentru fiecare familie care vine din strainatate e o tampenie colosala!
Nu asa se vor intoarce romanii inapoi in tara.
*

Bine, am prins ideea si puteai s-o mai si dezvolti; la fel si cu resedinta si ambasada- era mai ieftin in parcul de rulote, nu? Afirmatia asta face parte din ciclul tinichigii & chelneri. Nu ca as avea ceva cu ei.
Basescu incalca normele democratiei intracat el, puterea executiva, isi baga nasul in puterea legislativa si puterea judecatoreasca. Cand nu exista independenta intre cele 3 poti afirma cu usurinta ca exista un regim nedemocratic.
In alta ordine de idei ma bucura faptul ca din promisiunile lui Geoana ai ramas doar la una (sau, ma rog, doua pt ca ramane faza medicamentelor a ramas netratata)... o promisiune care oricum te afecteaza mult mai putin decat promisiunea lui Base, cea prin care acum 5 ani declara ca la nevoie, pt extirparea fenomenului coruptiei, va declara si stare de necesitate nationala!! Asta nu se pune?? Ia comparale tu...

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
Valman
post 9 Nov 2009, 18:57
Post #1465

B, C, CE, D

gruita2005
care-s si unde-s acele jdemii de scrutinuri si referendumuri ?
Iti raspuns eu la intrebarea asta. Inainte de a intra in UE am avut 1 an electoral Cred ca numai cu un razboi civil, cu separarea tarilor romane vom scapa de haosul asta.

Nu, nu sunt deloc jdemii de scrutinuri ci doua in loc de unul. Fapt fara indoiala anormal, din punctul meu de vedere. Dar discutia era oarecum alta. Daca opinia populatiei (in cazul in care nu are ca acum doar caracter consultativ - adica frectie - pt ca ei oricum stiu opinia populatiei din sondaje) se ignora din motive de costuri ale referendumurilor/scrutinurilor. Aici nu eram de acord.

bob737
1. O opinie, si o respect insa nu sunt deacord cu absenteismul la vot, mai ales acum.
2. Eu am afirmat de la bun inceput ca votez anti base.
3. Pt ca in opinia mea, inca 5 ani cu base ar fi dezastrul dezastrelor din n pcte de vedere, culminand poate cu o dictatura.
4. Intr-un final m-am hotarat sa-l votez pe Geoana factorul hotarator fiind acela ca prefer un "prostanac" diplomat care in opinia mea, printre altele, a avut un mandat foarte bun ca ministru de externe (btw, pricipalul atribut al presedintelui este politica externa) in detrimentul emotivului Crin care ii tremura vocea in fata lui Base la celebrele consultari; consider acum oarecum o aventura sa-l votez pe Crin.
5. Frauda fata de mine insumi ar fi aceea sa nu ma duc la vot si apoi sa ma vait ca base face aia si aia.
6. Ca sa-ti raspund cu o intrebare; unei tari in pragul saraciei sociale si economice ( pun in paranteza si saracia politica dar ar fi cam non sens raspunsul la intrebare si ne-am lungi intr-un final) cam ce fel de guvern i-ar trebui? de stanga, de dreapta?
7. Premisa votului este reprezentativitatea... si uite asa ajungem la majoritati toxice si minoritati bune, parca asa era, nu?
8. Cat despre "exploatatorul"meu, tocmai mi l-am ales.....sistemul. Cred ca stii la ce m-am referit avand in vedere educatia politica de care aminteai.

1. Intotdeauna a fost un timp "mai ales acum". Mi-ar parea rau sa stiu ca esti de acord cu prezenta cu la vot cu orice pret. Asta s-a cam facut in ultimele doua decenii. Am votat de frica de mai rau sau razbunare si de fapt am votat acelasi rau gratie unei iluzorii departajari intre rai si mai rai. Oameni buni, toti de pana acum sunt la fel de rai.
2. Da, adica schimbi palaria aceleiasi Marii. smile.gif In 2004 majoritatea eram disperati sa inlaturam baronii locali care ne minteau si ne furau, ca "mai rau ca atunci nu se putea", gandeam noi. Si iata ca de fapt i-am inlocuit cu alti baroni (amicii lor de afaceri), fara sa invatam lectia aceleiasi mentalitati salvgardiste din intervalul 1990-2000. Asta-i consecinta oricarui vot emotional (anticutare, de frica sau "din datorie"), in conditiile in care calitatea morala si profesionala a candidatilor "principali" este aceeasi.
3. Asta cu dictatura lui Base e o alta iluzie creata de media. In conditiile actualei constitutii si a majoritatii parlamentare, plus calitatea de membru UE, asa ceva e o iluzie. Desigur creata pt a smulge voturi pe fond emotional populatiei. O fi avand marinarul moaca de dictator dar fara partid e zero. Iar in acest caz, vei inlocui dictatura lui Base cu a PSD. Daca vezi un avantaj in dictatura unui partid in loc de individ, e doar o chestiune de gust. smile.gif
4. Votandu-l pe Geoana inseamna ca-ti reprezinta interesele ca cetatean. Daca reintoarcerea PSD-ului (pt ca presedintele va atrage dupa sine viitorul executiv si legislativ, in calitatea sa de imitatie de monarh) ti se pare o solutie buna, prefer sa cred ca-n intervalul 1990-2004 nu ai trait in Romania. Sunt stupefiat cat de bine functioneaza masinaria de manipulat. A reusit sa estompeze pana si cele mai elementare exigente din partea populatiei, pana si cele mai elementare criterii etice aplicate unui candidat. Deci nu conteaza ca PSD (Geoana e doar o aratare acolo) a furat si jefuit Romania de-a dreptul cataclismic cel putin 10 ani (sub diferitele lui denumiri, membri si aliante) din astia 20, ci conteaza ca vezi doamne, Base ar pune-o de-o dictatura.
5. Gresit. Nu este frauda sa nu votezi cand nu esti reprezentat. Se cheama sinceritate, onestitate, responsabilitate. Frauda este atunci cand votezi ce nu doresti. Frauda este atunci cand investesti pe cineva care nu te reprezinta. Frauda este atunci cand participi la jaf prin vot. Dar cand te vei vaita pt ca Geoana si baronii PSD + PC + PNL + UDMR etc, vor face ce au facut si pana acum inclusiv prin votul tau, cu va fi ?
6. De stanga. Exista tari bogate (nu neaparat prin resurse naturale) si normale a caror guvernare sau opozitie, consista inclusiv in prezenta unei stangi moderne autentice si puternice, iar Romania (paradoxal !!!) nu are asa ceva.
7. Nu inteleg ce vrei sa spui. De ce eludezi cel mai important aspect al actului de vot - reprezentativitatea ?
8. Inteleg sa-l alegi o data si sa te arzi. Dar nu inteleg de ce sa te arzi continuu.

This post has been edited by Valman: 9 Nov 2009, 19:08

--------------------
Dacia Solenza Scala
+
L!nuX
post 9 Nov 2009, 19:49
Post #1466

Membru decent

From: Bucuresti

A ajuns sa imi fie scarba de clasa politica , nici acum cand se duce totul de rapa si o sa ne ia multi ani sa ne revenim nu fac nimic pentru a lasa jocurile deoparte si sa se puna de acord pentru a ne scoate din cenzuratul in care ne-au bagat .

Mi-e frica de ce o sa urmeze dupa alegeri ....

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
valeron_x
post 9 Nov 2009, 22:15
Post #1467

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

QUOTE(Modus @ 9 Nov 2009, 12:03)
Bineinteles ca aphophis voia sa zica altceva si tu ai inteles ce ai vrut, ca un destoinic sef de campanie patrician.

m-ai prins, deja am gasit vreo 20 de sustinatori pt Crin in Pristina, sper sa mai conving cativa pana pe 22, mai trebuie sa vorbesc cu Patriciu zilele astea ca sa intervina la MAE sa se faca sectie de votare si in Kosovo. esti tare istet mai Modus, cu cine votezi? radmasa.gif

trimit pe aceasta cale un mesaj si iubitului meu presedinte: va rog sa ma iertati pentru 2004, promit ca nu mai fac icon_mrgreen.gif

10 Nov 2009, 13:14:

cioc cioc cioc boc boc .... ghici cine-i? azorele, so pe ei tata icon_mrgreen.gif

This post has been edited by valeron_x: 10 Nov 2009, 12:14

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
ghertzoi
post 10 Nov 2009, 14:34
Post #1468

Membru autentic

From: varza a la cluj

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...ramelor-la-ANI/

Imi pare rau dar eu tot cu "dictatorul" votez. Ca sa ajung intr-o Romania unde o asemenea stire sa o vad pe toate televiziunile. Inclusiv pe cele ale oamenilor de afaceri Antena3, Realitatea. Si mai ales pe TVR platita din banii mei. Deocamdata in Romania e cenzura si culmea e ca nu e din partea "dictatorului". Nu inteleg cine pune botul la toate textele astea cu dictatura.

This post has been edited by ghertzoi: 10 Nov 2009, 15:05

--------------------
Renault Megane 2.2 2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
+
sadi
post 10 Nov 2009, 14:34
Post #1469

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori
From: Bucuresti

nu urmaresc topicul, deci nu stiu daca a mai fost
daca a mai fost, nu dati cu parul tongue.gif

http://www.evz.ro/alege-ti-presedintele/index.html

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
Valman
post 10 Nov 2009, 18:00
Post #1470

B, C, CE, D

QUOTE(ghertzoi @ 10 Nov 2009, 14:34)
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...ramelor-la-ANI/
Imi pare rau dar eu tot cu "dictatorul" votez. Ca sa ajung intr-o Romania unde o asemenea stire sa o vad pe toate televiziunile. Inclusiv pe cele ale oamenilor de afaceri Antena3, Realitatea. Si mai ales pe TVR platita din banii mei. Deocamdata in Romania e cenzura si culmea e ca nu e din partea "dictatorului". Nu inteleg cine pune botul la toate textele astea cu dictatura.

Care-i noutatea ? Ca exista insi care-l vor lat pe Base ? Pai pe langa aia cativa, il mai vor cateva milioane bune de cetateni. Mai conteaza o facatura din partea unor ziaristi si angajatorii lor ?

In alta ordine de idei, daca ne imaginam ca Base, Videanu, Blaga, Berceanu & Co, au nevoie de scenarii ziaristice pt ca populatia sa-i respinga prin vot, suntem naivi rau de tot. Populatia se uita in buzunare, frigidere, pe facturi, pe etichetele de pret etc. Nu-i nevoie de niciun matrapazlac media pt a conchide ca nici aceasta gasca de hoti (PDL) nu mai merita niciodata guvernarea ci cat mai repede, parnaia, iar majoritatea populatiei este consesuala sub acest aspect. Desigur, parnaia alaturi de toate schimburile politichiste din '90 incoace (PSD, PNL, PNTCD, UDMR, PC). Asta ca sa nu las impresia ca am ceva doar cu PDL.

Romania are nevoie de oameni complet noi fata de ce a avut pana acum socialmente si moralmente. Oameni de o alta orgine sociala decat privilegiatii ceausisti, de o alta etica decat securistii si colaboratorii lor, oameni din majoritatea noastra, a celor care traiesc din munca cinstita, a celor ce respecta legile, a celor ce-si iubesc semenii si se simt datori fata de ei. Asta pt a fi cu adevarat reprezentativi.

Pana nu veti vota oamenii care va reprezinta cu adevarat, actualul sistem transpartidic nu va disparea nici macar odata cu moartea actualilor sai exponenti. Chiar daca cel apreciat ca indeplinind criterii de competenta profesionala si probitate morala nu va reusi curand un scor de natura sa-l propulseze la o functie importanta in stat, pas cu pas, acesta poate deveni vizibil impreuna cu formatiunea sa, daca populatia gandeste si actioneaza, adica nu se mai compromite in voturi nereprezentative (asta-i marea meteahna a electoratului roman). Am avut discutii cu alti cetateni europeni (italieni, spanioli, austrieci, unguri etc) cu privire la perpetuitatea acestor nenorociti. M-au intrebat de ce-i mai votam pe aceeasi daca tot nu ne plac ? Cand le-am spus ca de frica de mai rau, razbunare sau dupa sanse reale, mi-a spus ca nu suntem doar prosti, dar si nebuni. N-am avut replica.

Daca am asteptat 20 de ani sa traim bine, poate ca merita sa asteptam ridicarea unor oameni cu adevarat reprezentativi pt majoritate. Votul de frica, razbunare sau "realist", e antisolutia pt ca practic perpetua aceleasi schimburi de hoti. Trebuie sa fiti constienti ca acesti nemernici stiu cum gandeste majoritatea voastra cu ajutorul sondajelor. Cat timp acestea reflecta in continuare disponibilitatea majoritatii populatiei la compromis, vot emotional si nereprezentativ, nu vor disparea de la putere. Pt ca voi nu-i alungati, ci ii mentineti sub diferite denumiri de partid.

This post has been edited by Valman: 10 Nov 2009, 18:18

--------------------
Dacia Solenza Scala
+
122 Pages « < 47 48 49 50 51 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 08:48
Dacia