Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 45 46 47 48 49 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

$$ilvviu
post 7 Nov 2009, 16:05
Post #1381

Membru autentic

Group: Members
From: Roman/NT

http://www.realitatea.net/a-fost-sau-n-a-f...-fm_658622.html

E penibila Udrea aplauze.gif

This post has been edited by $$ilvviu: 7 Nov 2009, 16:05

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Laurentziu83
post 7 Nov 2009, 16:12
Post #1382

Membru autentic

Cred ca pana la urma voi vota Remus Cernea. Nu ma intereseaza ce este, ce idei are, daca e destept sau nu, tot ce conteaza e ca nu are un partid in spate cu care sa faca rau.
Nu imi mai trebuie sa votez pe unul sau pe altul doar ca acesta sa-si desfasoare afacerile in liniste si sa-l doara undeva de mine. E totusi un pic mai bine fata de ideea de a-mi anula votul. Pacat insa ca nu vad nicaieri pe stalpi afise cu el, de alea cu Geoana sunt satul, nu mai zic de ce fata am facut azi dimineata cand m-am dus la baie, m-am uitat pe geam sa ma uit la temperatura de afara si am vazut pe hotelul de 10 etaje din apropiere, mooianul lui base. Mooianul era pe un afis de 20x10 metri, ca oricum hotelul ala nu are cine stie ce clienti.
M-am saturat si de posturile de conducere ocupate doar PE LINIE DE PARTID. Cum se schimba guvernul, cum zboara respectivul sef. Pai atunci unde ajungem in ritmul asta, daca stii ca, oricat de bun ai fi ca manager, ai toate solutiile la indemana, dar cum a picat guvernul ai zburat si tu? Normal ca te multumesti doar la ati unfla pipota cat mai repede si drum bun.
Si, la nivel de tara, in conditiile actuale, se pare ca tara merge la fel acum, cand nu avem nici un guvern, ca in conditiile in care aveam un guvern complet, 2 camere la parlament, etc. Atunci, la ce ne mai trebuie guvern daca e fix la fel?

La momentul actual cred ca si un boschetar orb, surd si mut ar fi mai putin pagubos pentru tara decat actuala guvernare. Si sa votezi mai departe actuala guvernare in contextul haosului de acum, mi se pare nu doar prostie, ci ar trebui sa faci si puscarie pentru astfel de acte criminale.

This post has been edited by Laurentziu83: 7 Nov 2009, 16:18

--------------------
. . .
+
aphophis
post 7 Nov 2009, 23:58
Post #1383

Membru autentic

QUOTE(xcss @ 7 Nov 2009, 10:59)
Surprinzator, da' aici zici tu ceva bine...  icon_mrgreen.gif
*

stai ca nu e singura. Cica geoana promite locuri de munca radmasa.gif ca va aduce el bani in romania. Si mai propune si chirii subventionate pentru tineri. radmasa.gif Nu a spus insa de unde vor veni banii pentru asta happy.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Master01
post 8 Nov 2009, 05:40
Post #1384

Membru autentic

From: Suceava

1. Normal ca trebuie sa promita locuri de munca, fiind un partid ce a venit cu 33 de propuneri de masuri impotriva crizei economice, insa pdl-istul Videanu era in concediu si o luna masurile au stat necitite. Acest lucru mi se pare de neacceptat intr-o tara care nu are bani. Drept rezultat, Videanu a spus ca doar vreo 6 din masuri sunt bune, ale PD-L-ului sunt mai bune. A facut ce a crezut si a luat nota 1,3 pt actiunile intreprinse.
2. Si tinerii nu au nevoie de chirii subventionate? Cand ne gandim ca unii au apartamente pe care le-au primit aproape gratis in perioada lui Ceausescu si sunt dispusi sa le vanda pe zeci de mii de euro celor tineri. Tinerii de unde sa aiba cele 50000 de euro, direct din primul salariu?
3. Orice subventii vin de undeva din buget, se mai reduc cheltuielile institutiei prezidentiale (care are un buget de 4 ori mai mare decat cel din anul trecut) sau alte masuri. Pana la urma presedintele este chirias la Cotroceni ca doar nu l-a mostenit de la mamaia si tataia.

Sper ca PSD-ul s-a reformat si nu este acelasi de acum vreo 10 ani. Geoana a reusit sa faca asta, din parerile unor analisti. Perioada de opozitie a PSD-ului a contribuit la reformarea acestuia. Unii dintre coruptii si fripturistii din partid au sarit pe corabia portocalie.

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
aphophis
post 8 Nov 2009, 10:16
Post #1385

Membru autentic

1. apropo de note de guvern, intregul guvern a primit o nota foarte proasta. Inseamna ca si psd-ul a avut prestatii la fel de lamentabile. Da acu sunt in opozitie nu? Urla ce rau e in tara datorita lui boc, uitand ca au facut si ei parte din acest guvern. Iar pt locuri de munca , au avut la dispozitie ministerul pt imm-uri, au avut ministerul agriculturii, au avut ministerul muncii, au avut ministerul sanatatii si al invatamntului. Ce au facut acesti oameni?

2. Si de unde vor veni acesti bani? Ca la intrebarea asta geoana nu a stiut sa raspunda. Tu chiar crezi ca geoana o sa transpuna aceasta promisiune in realitate? Sau daca o sa o faca, o sa o faca pt toti tinerii (nu doar membrii de partid si pcr-ul? )

3. Am inteles, suntem in criza din cauza administratiei prezidentiale, nu pentru ca s-au aruncat cu bani si s-au furat intr-o veselie. radmasa.gif

Sper ca PSD-ul s-a reformat si nu este acelasi de acum vreo 10 ani. Geoana a reusit sa faca asta, din parerile unor analisti. Perioada de opozitie a PSD-ului a contribuit la reformarea acestuia. Unii dintre coruptii si fripturistii din partid au sarit pe corabia portocalie.

nu pot sa zic decat..... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahhhaaaaaaa

stai sa ma adun de pe jos

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahaha icon_mrgreen.gif

spera dumneata , ca speri degeaba , psd-ul nu se va reforma niciodata. Atata timp cat e plin de comunisti ca iliescu,hrebenciuc, nastase etc

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Modus
post 8 Nov 2009, 10:57
Post #1386

Membru autentic

QUOTE(vi_escu @ 6 Nov 2009, 23:16)
In primul tur cu Crin Antonescu.
In turul al II-lea cu Crin Antonescu.
*

In turul 2 nu vei vota pt ca nu intra Crin radmasa.gif

<span class='edit'>8 Nov 2009, 10:58:</span>
QUOTE(Master01 @ 8 Nov 2009, 05:40)
1. Normal ca trebuie sa promita locuri de munca, fiind un partid ce a venit cu 33 de propuneri de masuri impotriva crizei economice, insa pdl-istul Videanu era in concediu si o luna masurile au stat necitite. Acest lucru mi se pare de neacceptat intr-o tara care nu are bani. Drept rezultat, Videanu a spus ca doar vreo 6 din masuri sunt bune, ale PD-L-ului sunt mai bune. A facut ce a crezut si a luat nota 1,3 pt actiunile intreprinse.
2. Si tinerii nu au nevoie de chirii subventionate? Cand ne gandim ca unii au apartamente pe care le-au primit aproape gratis in perioada lui Ceausescu si sunt dispusi sa le vanda pe zeci de mii de euro celor tineri. Tinerii de unde sa aiba cele 50000 de euro, direct din primul salariu?
3. Orice subventii vin de undeva din buget, se mai reduc cheltuielile institutiei prezidentiale (care are un buget de 4 ori mai mare decat cel din anul trecut) sau alte masuri. Pana la urma presedintele este chirias la Cotroceni ca doar nu l-a mostenit de la mamaia si tataia.

*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Esti indoctrinat rau mai baiatule!

This post has been edited by Modus: 8 Nov 2009, 10:59

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
gruita2005
post 8 Nov 2009, 11:18
Post #1387

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Aphophis, stii proverbul ala "Cine imparte, parte isi face" Ai uitat ca in ultimul guvern PDL-ul a avut ministerul Economiei si Finantelor? Poti sa-l pui pe Bill Clinton ministrul muncii sau agriculturii. Daca pogea nu le da bani biggrin.gif ....

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Modus
post 8 Nov 2009, 11:20
Post #1388

Membru autentic

Pogea e de vina ca nu le da bani, sau banii sunt de vina ca nu exista?

--------------------
+
aphophis
post 8 Nov 2009, 11:33
Post #1389

Membru autentic

QUOTE(gruita2005 @ 8 Nov 2009, 11:18)
Aphophis, stii proverbul ala "Cine imparte, parte isi face" Ai uitat ca in ultimul guvern PDL-ul a avut ministerul Economiei si Finantelor? Poti sa-l pui pe Bill Clinton ministrul muncii sau agriculturii.  Daca pogea nu le da bani  biggrin.gif  ....
*

rolleyes.gif banii vin si de la ue (mai ales la agricultura). Nu au facut nimic pt asta. Oricum vad ca cei mai multi bani ministerul invatamantului i-a primit,apoi al transporturilor si apoi al sanatatii.

http://www.frontnews.ro/politic/guvern/bug...ministere-21737

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 8 Nov 2009, 12:11
Post #1390

forumist anti

From: B U Z Ă U city

[quote=Modus,8 Nov 2009, 10:57]
In turul 2 nu vei vota pt ca nu intra Crin radmasa.gif

indiferent cine intra in turul 2, base nu va castiga

asta daca va intra base in turul 2 biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 8 Nov 2009, 12:15
Post #1391

Membru autentic

antonescu nu va intra zic eu in turul 2. Motive sunt destule. Daca insa iese geoana pe locul 2, in al doilea tur, e posibil ca base sa iasa presedinte. Pentru ca nu vad foarte multi votanti ai pnl-ului votandu-l pe geoana. Faptul ca peneleii se pupa bot in bot cu pesedeii, nu cred ca e pe placul multor votanti pnl. Si cred ca antipatia fata de psd e mai puternica decat antipatia fata de pdl

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 8 Nov 2009, 12:20
Post #1392

forumist anti

From: B U Z Ă U city

prietene, aici sunt alegeri prezidentiale, nu mai bate campii cu partidele

antipatia fata de base este infinita, clar nu mai iese

daca insa va iesi, poporul roman isi merita soarta de masochist

ideea este doar ca lumea sa iasa la vot, base are sanse daca vor iesi doar fanaticii lui , 20% din populatia cu drept de vot,

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 8 Nov 2009, 12:28
Post #1393

Membru autentic

prietene, aici sunt alegeri prezidentiale, nu mai bate campii cu partidele

radmasa.gif siiiiiiiigur ca da, de aia atunci cand merge antonescu in judete, toti care vin la intalniri (bineinteles oameni ce vin din convingere proprie ) se imbraca in galben, vin cu pancarte cu pnl-ul si asa mai departe radmasa.gif

vom vedea, eu mizez pe ce am spus mai sus, de altfel s-a vazut la referendumul pentru demiterea presedintelui, cati dintre votantii penele au fost de acord cu masura demiterii luata de pnl si psd

radmasa.gif no shit. poporul va iesi doar daca ii propuneti alternative reale nu chestii expirate ca antonescu sau geoana.

ideea este doar ca lumea sa iasa la vot, base are sanse daca vor iesi doar fanaticii lui , 20% din populatia cu drept de vot,

fara sa vrei ai spus un adevar. Acela ca peneleii si pesedeii nu au capacitatea sa determine oamenii sa iasa la vot. Pentru ca nu ofera alternative credibile la marinar.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
St
post 8 Nov 2009, 12:40
Post #1394

Membru

From: Bucuresti

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
aphophis
post 8 Nov 2009, 12:41
Post #1395

Membru autentic

inca odata, nenea ala de pe surse poate sa jure ca vizitele crinului sau ale lui geoana nu sunt pregatite in acelasi mod?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Laurentziu83
post 8 Nov 2009, 12:43
Post #1396

Membru autentic

QUOTE(daniel4ro @ 8 Nov 2009, 13:11)
indiferent cine intra in turul 2, base nu va castiga
*

Sa dea domnu' sa ai dreptate...

QUOTE(daniel4ro @ 8 Nov 2009, 13:20)

*

Pai oricum suntem o tara de idioti, deci...

Sa vezi la alegeri cate procente va avea base, si cate din procentele alea sunt date de cei care n-au primit de la el decat vorbe...

Raman totusi la parerea ca, indiferent cine iese presedinte, important e sa cureti sistemul, ala e boala, un singur om nu e cine stie ce important.

--------------------
. . .
+
Dan73
post 8 Nov 2009, 12:43
Post #1397

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 8 Nov 2009, 10:57)

radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif

Esti indoctrinat rau mai baiatule!
*

Nu mai bine lasai tu pe altcineva sa spuna asta? Tocmai tu vorbesti care probabil ai si izmenele portocalii.

This post has been edited by Dan73: 8 Nov 2009, 12:51

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
aphophis
post 8 Nov 2009, 12:58
Post #1398

Membru autentic

eu am izmene galbene. Sa ma duc sa votez cu antonescu? radmasa.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Manuel
post 8 Nov 2009, 12:58
Post #1399

Membru autentic

From: VASLUI

Mai bine le dai la spalat. tongue.gif

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
aphophis
post 8 Nov 2009, 12:59
Post #1400

Membru autentic

si cu crin cum ramane? il dau si pe ala la spalat? icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Manuel
post 8 Nov 2009, 13:01
Post #1401

Membru autentic

From: VASLUI

Mai nu stiu, nu l-am cautat pe crin la izmene. Dar as putea jura ca ale lui baselu sunt maro. sleep.gif

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
ssilviu
post 8 Nov 2009, 13:13
Post #1402

F1 Man

From: Nicaieri

Mai puteți? Nu e ciudat cum cei mai fanatici oameni de pe forum au devenit acum și cei mai fanatici portocalii? Eu cred că ăsta a fost principalul criteriu de recrutare icon_mrgreen.gif

This post has been edited by ssilviu: 8 Nov 2009, 13:15

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
$$ilvviu
post 8 Nov 2009, 13:19
Post #1403

Membru autentic

From: Roman/NT

Duminica trecuta Chiorila a venit la Bacau. Sa va povestesc reactiile celor care au fost scosi din case de sefii lor si pusi sa stea pe frigul ala sa il aplaude pe papagal?

Voi vedeti ce a facut cu Dinescu?
Vedeti pe fatuca aia cum se prosteste pe la Turcescu la radio?
Vedeti pregatirile facute pentru vizita conducatorului iubit?

This post has been edited by $$ilvviu: 8 Nov 2009, 13:41

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
gruita2005
post 8 Nov 2009, 13:20
Post #1404

Membru de la Baia Mare

QUOTE(Modus @ 8 Nov 2009, 11:20)
Pogea e de vina ca nu le da bani, sau banii sunt de vina ca nu exista?
*

Boc, Videanu, Pogea, Blaga sunt de vina ca nu au dat bani celorlalte ministere radmasa.gif
de fapt intregul guvern este de vina pentru ca nu au avut o viziune clara si precisa asupra "crizei mondiale" a Romaniei biggrin.gif Toti analistii economici spuneau ca nu o sa mai avem bani de pensii si salarii la sfarsitul anului pentru ca aceasta criza se adanceste si colectarea taxelor nu se face corect. Dar guvernul ce a facut? a continuat sa aloce bani pentru investitii si a imprumutat bani pentru pensii si salarii. Eu as fi facut altfel, dar asta nu conteaza. Problema la noi in ro este una de principiu.
Sa revenim la presedinte. Eu nu o sa-l alega pe Basescu pentru ca e un nesimtit si un badaran. In 2004 a zis "Sa traiti bine!" dar prostimea a crezut ca presedintele o sa rezolve asta, din pacate nu are atributii sa creasca nivelul de trai al romanilor. la fel cum nu va avea nici de acum incolo. Chestia este sa votam un candidat care vorbeste frumos si ne va reprezenta in afara cu brio. Doar atat, nu trebuie mai mult. Oricum mobilizarea asta de mase cu autocarele la toate partidele nu am mai vazut de cand aveam vreo 7 ani radmasa.gif

--------------------
+
aphophis
post 8 Nov 2009, 13:23
Post #1405

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 8 Nov 2009, 13:13)
Mai puteți? Nu e ciudat cum cei mai fanatici oameni de pe forum au devenit acum și cei mai fanatici portocalii? Eu cred că ăsta a fost principalul criteriu de recrutare  icon_mrgreen.gif
*

vinovat. Eu cred ca dupa campanie o sa-mi iau un fauve tedeii mancati-as icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Modus
post 8 Nov 2009, 13:33
Post #1406

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 8 Nov 2009, 12:59)
si cu crin cum ramane? il dau si pe ala la spalat? icon_mrgreen.gif
*

QUOTE(ssilviu @ 8 Nov 2009, 13:13)
Mai puteți? Nu e ciudat cum cei mai fanatici oameni de pe forum au devenit acum și cei mai fanatici portocalii? Eu cred că ăsta a fost principalul criteriu de recrutare  icon_mrgreen.gif
*

Poti sa-l dai la spalat de cate ori vrei tu, ca sa i se spele si procentele.
ssilviu, dar cum califici fanaticii rosii si galbeni, care sunt cata frunza, cata iarba...?

<span class='edit'>8 Nov 2009, 13:34:</span>
QUOTE(gruita2005 @ 8 Nov 2009, 13:20)
Chestia este sa votam un candidat care vorbeste frumos si ne va reprezenta in afara cu brio. Doar atat, nu trebuie mai mult. Oricum mobilizarea asta de mase cu autocarele la toate partidele nu am mai vazut de cand aveam vreo 7 ani  radmasa.gif
*

Important e sa vorbeasca frumos chiar daca nu are niciun mesaj (metoda tipica de abureala Geoana si Crin)
Si sa ne reprezinte afara unde? La Moscova si Astana. Vai si-amar!

This post has been edited by Modus: 8 Nov 2009, 13:35

--------------------
+
Valman
post 8 Nov 2009, 13:45
Post #1407

B, C, CE, D

Cred ca inainte de a discuta despre cine votam, ar trebui un pic discutat despre ce votam. Ma refer la ideologia politico-economica si la ce tip de societate ne dorim.

This post has been edited by Valman: 8 Nov 2009, 13:45

--------------------
Dacia Solenza Scala
Valvoline : "Different engines have different needs."
+
aphophis
post 8 Nov 2009, 13:56
Post #1408

Membru autentic

QUOTE(gruita2005 @ 8 Nov 2009, 13:20)
Boc, Videanu, Pogea, Blaga sunt de vina ca nu au dat bani celorlalte ministere  radmasa.gif 

totusi cei mai multi bani au fost dati la ministere psd-iste
de fapt intregul guvern este de vina pentru ca nu au avut o viziune clara si precisa asupra "crizei mondiale" a Romaniei  biggrin.gif 

de acord, nici un guvern nu a avut viziune, nici boc si nici tariceanu.

Toti analistii economici spuneau ca nu o sa mai avem bani de pensii si salarii la sfarsitul anului pentru ca aceasta criza se adanceste si colectarea taxelor nu se face corect.
pai da , dar cine ii asculta? Tii minte cand s-au marit pensiile ce mandru era tariceanu de asta si cum se lauda? Si cum ne promitea vosganian ca aceasta crestere a pensiilor va fi finantata din .. cresterea economica?Ce sa mai zicem de cresterea cheltuielilor salariale bugetare cu vreo 37% desi se tia ca va fi criza si nu vor fi bani

Dar guvernul ce a facut? a continuat sa aloce bani pentru investitii si a imprumutat bani pentru pensii si salarii. Eu as fi facut altfel, dar asta nu conteaza. Problema la noi in ro este una de principiu.

problema in ro, e ca nu avem productie, nu avem infrastructura, nu am avut niciodata oameni politici care sa gandeasca mai sus de euroii furati

Sa revenim la presedinte. Eu nu o sa-l alega pe Basescu pentru ca e un nesimtit si un badaran. In 2004 a zis "Sa traiti bine!" dar prostimea a crezut ca presedintele o sa rezolve asta, din pacate nu are atributii sa creasca nivelul de trai al romanilor. la fel cum nu va avea nici de acum incolo.

prostimea (cum zici tu) nu a votat pentru ca ar fi crezut ca basescu e ingerul alb calare pe armasarul cu reactie, ci pentru ca se saturasera de linistea nastasiana (pe care si-o doresc peneleii acum ).

Chestia este sa votam un candidat care vorbeste frumos si ne va reprezenta in afara cu brio.

Si cine ar fi aceasta persoana?

Doar atat, nu trebuie mai mult. Oricum mobilizarea asta de mase cu autocarele la toate partidele nu am mai vazut de cand aveam vreo 7 ani  radmasa.gif

*

@valman, nu putem vb de asta pentru ca toate partidele din romania, au doar o singura idiologie: sa ajungem cat mai repede la ciolan si sa furam cat mai mult.

This post has been edited by aphophis: 8 Nov 2009, 13:56

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
gruita2005
post 8 Nov 2009, 14:21
Post #1409

Membru de la Baia Mare

Modus, ce mesaj vrei sa dea oricare din candidati daca sunt legati la maini si la picioare? Presedintele nu are atributii sa ne scoata din criza asta politico-economico-sociala. Oricare vine la cotroceni nu ma poate ajuta pe mine cu nimic, chiar cu nimic. Doar Cojocaru ne mai poate salva de la inec. biggrin.gif

--------------------
+
Modus
post 8 Nov 2009, 14:24
Post #1410

Membru autentic

Presedintele poate numi un premier competent.
Daca iese Crin ma gandesc ca poate numi premier pe: Patriciu, Dan Radu Rusanu, Ralu Fenechiu.
Daca iese Geoana sau Oprescu poate numi premier pe: Nastase, Vanghelie, Iliescu, Hrebenciuc, Mitrea, Voiculescu, Titus Corlatean, etc.

--------------------
+
122 Pages « < 45 46 47 48 49 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 04:39
Dacia