Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 2 Nov 2009, 18:34) Ar fi interesant daca s-ar si respecta promisiunile si programul din campanie. Altfel, e doar praf in ochi. ps Mi-a iesit Crin pe primul loc, urmat de Geoana si de Hunor. din pacate, absolut toti vor uita ce au promis in campania electorala. Amnezia de dupa alegeri ii zic eu ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE($$ilvviu @ 2 Nov 2009, 19:32) Nu are rost sa pun un print screen ca e identic cu al tau. Asa a iesit dar eu, facand abstractie de chestiunea autonomiei, l-as pune pe ungur inaintea lui Oprescu. Apropo, politicienii nostri ar trebui sa ia lectii de la ungurii din UDMR. Toata stima peentru ei si pentru modul cum stiu sa-si urmareasca interesele. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cine n-are un ungur sa isi cumpere.
Acum pe bune, lasand deoparte ambitiile prostesti poate ne-ar sta mai bine condusi de unguri. V-ati gandit la asta? |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
e greu al naibii de invatat nechezatul cailor
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
O spuneam doar ca tema de gandire.
Ungurii sunt oameni seriosi si mult mai uniti ca noi. Stiti bancul ala - In iad fiecare natie era intr-un cazan cu smoala, iar dracii pazeau cazanele ca sa nu evadeze careva. Cazanul cu romani nu era pazit de nici un drac. Care scotea capul era tras de ceilalti in jos. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca cel mai bine ne-ar prinde uniti cu Ungaria. Din partea mea poate sa se numeasca Ungaria Mare, ca nu denumirea tarii ma intereseaza, ci cum se traieste in ea. Daca ne uneam in 1990, acum aveam autostrada Budapesta - Bucuresti - Constanta si peste 3 ani treceam la Euro.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
daniel4ro |
![]()
|
poti sa te muti de pe acum acolo, daca-ti place, Tudore
si peste 3 ani iti iei si leafa in euro ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
dupa stiinta mea, 2012 este anul in care Romania ar trebui sa treaca la euro.
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine a iesit asa...
1. Basescu 2. Geoana 3. Hunor Din lista de mai jos, veti observa, (culmea... ca nici mie nu-mi convenea sa iasa altfel), ca ultimul este Antonescu. De ce oare nu ma mira acest clasament in care repet, pe ultimul loc se afla un om cu fata de vesnic student, dar gura si ochi de sarpe ? Clipboard01.jpg ( Size: 174.37k ) Number of downloads: 214 QUOTE(Tudor @ 2 Nov 2009, 20:41) Cred ca cel mai bine ne-ar prinde uniti cu Ungaria. Din partea mea poate sa se numeasca Ungaria Mare, ca nu denumirea tarii ma intereseaza, ci cum se traieste in ea. Daca ne uneam in 1990, acum aveam autostrada Budapesta - Bucuresti - Constanta si peste 3 ani treceam la Euro. Tu nu vorbesti serios, nu-i asa ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 2 Nov 2009, 21:23 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
cu scuzele de rigoare, 2012 era prognoza lui isarescu in 2005. am cautat putin si am gasit asta http://www.capital.ro/articol/morgan-stanl...015-123193.html
speranta moare ultima, dar din pacate e o taratura cu care traiesc toti ![]() 2 Nov 2009, 22:07: rezultate: Crina Prostanacu' Bozgorache This post has been edited by valeron_x: 2 Nov 2009, 21:07 |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Apropo e "bozgorache", numitorul comun la mine si la nevasta-mea (in afara de baiatul nostru)... este Hunor...
![]() Am pus-o mai devreme sa faca testul dar ii e lene sa intre pe forum de pe contul ei sa posteze print screenul... Clipboard02.jpg ( Size: 175.3k ) Number of downloads: 180 Sincer ? Pana acum mi se pare cel mai bun test. Ma intreb de ce oare restul forumistilor activi nu posteaza ? Cumva clasamentul nu corespunde cu ideile lor ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Sigur ca da ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
De ce nu ma mira?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma mut acolo pentru ca:
1. nu stiu limba maghiara si mi se pare imposibil de invatat 2. datorita incapacitatii de a cunoaste si vorbi limba maghiara, nu as putea castiga banii prin activitatile pe care le practic, deci as fi muritor de foame Daca ar fi sa ma mut undeva, m-as apuca sa invat germana si m-as muta in zona montana Germania-Austria (indiferent de care parte a granitei). Din pacate tot nu as putea castiga banii pe care ii castig aici, pentru ca munca mea se bazeaza mai putin pe mestesug si mai mult pe relatii (in sensul bun al cuvantului, nu in sensul de "pile"), asa ca ma pot descurca bine doar aici, unde am relatiile necesare. Ca sa ma mut ar trebui sa ma recalific. Si ca sa clarific, n-am glumit. Faceti calculele si veti vedea ca nu am avea de ce sa ne temem (romanii din Romania sunt mai multi decat maghiarii din Ungaria + Tinutul Secuiesc), deci am putea fi usor majoritari in Ungaria Mare. A nu se uita ca tiganii voteaza cu cine plateste mai bine (... si romanii sunt meseriasi la cumparat voturi) si ca tiganii din Romania + Ungaria reprezinta o minoritate semnificativa. Am facut si eu testul si a iesit: 1. Basescu 2. Antonescu (distanta mica fata de Basescu) 3. Hunor Basescu sigur mi se trage de la legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare (ca am vazut ca a fost singurul care a crescut vertiginos la cele 2 intrebari). |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Flamingo |
![]()
|
Dati repede pe TVR 1 sa-l vedeti pe candidatul lui Tudor, pardon, al Partidului Verde. Sunt curios cine-l voteaza pe pletos...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Antonescu, Oprescu, Kelemen, in ordinea asta.
PS: Tudor, ma uimesti ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Tudor |
![]()
|
Ca sa mai clarific ceva: Remus Cernea nu e candidatul meu, nu il cunosc, nu am nici o legatura cu el sau cu Partidul Verde sau cu vreun membru marcant din acest partid. Pur si simplu mi se pare optiunea cea mai buna (conform intereselor si gandirii mele).
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Flamingo |
![]()
|
Tudor, credeam ca te prinzi ca am glumit cand am spus ca e candidatul tau...
![]() Pe de alta parte, daca ar fi sa gandesc "rockereste", l-as alege instant pe "verde", dar nu o voi face... Ce experienta are dansul intr-ale politicii ? Ca a terninat filosofia si ca pe bancile facultatii a invatat una-alta despre politica ? Pai exista jde mii de carti, tratate, scoli despre asta, dar ce folos daca nu aplici ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu cred ca ne-ar fi fost mai bine fara "experimentatii" astia care ne conduc de 20 de ani. Ingredientul care a lipsit la politicienii nostri a fost onestitatea nu "experienta". In orice caz, daca "experimentatii" astia ar fi gandit pe termen lung ar fi realizat ca ei si ai lor ar fi avut mai mult de castigat daca nu ar fi jefuit in halul in care au facut-o. Inclusiv afacerile lor ar fi fost mai prospere intr-o tara normala.
Eu l-am ascultat pe Cernea si mi-a placut. This post has been edited by Dan73: 2 Nov 2009, 22:20 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
trebuie si onestitate dar si dorinta sa te bati pentru tara ta. Mai ales ca politica nu se face cu flori & shit, ci de multe ori se joaca la modul murdar.Dar cum ziceam: nu are romania fata de asa ceva.
(btw ce zic eu e general, nu fac referire la cernea) This post has been edited by aphophis: 2 Nov 2009, 22:33 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Mie mi-a iesit Antonescu urmat la mica distanta de Hunor si la mare distanta Oprescu.
Totusi, stau si ma intreb cine voteaza pe doctrina partidelor? Nu de alta dar ar avea o mare surpriza! This post has been edited by bob737: 3 Nov 2009, 00:45 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Fain asta. La mine a iesit Basescu, Geoana, Crin.
This post has been edited by Modus: 3 Nov 2009, 09:25 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() La mine a iesit Basescu, Becali, Geoana ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
valeron_x |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Daca tot vorbeam in paginie trecute despre Tratatul de la Lisabona, presedintele Cehiei tocmai a semnat tratatul, dupa ce in prealabil acesta a primit aviz favorabil de la Curtea Suprema a Cehiei.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
Tudor |
![]()
|
Urmarind raspunsurile noastre la acest test, sunt surprins doar ca Hunor apare constant in Top 3. Oare de ce?
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 22:07 |