Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Modus |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu sunt gata sa pun pariu ca prin scoala ai fost ciuca batailor...si e de inteles treaba asta si se explica multe.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Modus |
![]()
|
Si tu ai fost ciuca barfitorilor, nu? Ca si la tine s-ar explica astfel foarte multe.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(Manuel @ 30 Oct 2009, 15:03) foarte tare la antrenamente baieti, nu mai barfiti pe aici ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Modus |
![]()
|
Ce porcarie de joc.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
e chiar infantil de-a dreptul, dar ma bucur cand si-o ia in freza plesuvu
ce sa-i faci...? micile bucurii ale vietii ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Iar am jucat. Nici macar 2 puncte n-am mai reusit. Voi cum stati ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
daniel4ro |
![]()
|
inseamna ca are eschive bune
![]() sau ai mausul defect ![]() ceva dezvaluiri cu arabetele au mai iesit la iveala? stenograme, inregistrari, ceva? vrem noutati ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ale dreaq dezvaluiri cu arabetele, ce au iesit ele la iveala tocmai acum in prag de alaegeri. Iar va lasati manipulati ? Pe voi se bazeaza contracandidatii lui Base.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Normal ca au fost pastrate pentru campanie.
Dar asta nu inseamna ca sunt aiureli, nu? |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Am si eu o intrebare la voi: cum draq nu mai zice nimeni ca arabetele era membru PSD si il leaga doar de Basescu?
Disclaimer: NU l-am votat si nici NU il voi vota pe Basescu. This post has been edited by ThunderRa: 1 Nov 2009, 11:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 31 Oct 2009, 20:31) Pai cum sa ramana ? Ca-n tren. Doar ai altora sunt murdari... QUOTE(ThunderRa @ 31 Oct 2009, 20:34) Am si eu o intrebare la voi: cum draq nu mai zice nimeni ca arabetele era membru PSD si il leaga doar de Basescu? Chiar asa, ca uitasem. Nu raspunde nimeni ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(ThunderRa @ 31 Oct 2009, 20:34) Am si eu o intrebare la voi: cum draq nu mai zice nimeni ca arabetele era membru PSD si il leaga doar de Basescu? Disclaimer: NU l-am votat si nici NU il voi vota la Basescu. pentru ca marinarul e vinovat de orice in tara asta. Si pentru ca psd-ul si pnl-ul vor doar binele tarii. Doar prin adevar by psd si pnl, ne vom mantui ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
daniel4ro |
![]()
|
din ce se aude, nu psd-ii l-au facut scapat din tara, in timp ce era cercetat
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE($$ilvviu @ 31 Oct 2009, 20:44) sigur ca nu, faptul ca pnl-ul a facut alianta cu psd-pc, atat acum, cat si in timpul guvernarii tariceanu 2 + faptul ca voiculescu detine practic pc-ul , cat si antenele, in mod sigur nu dovedeste nimic, impotriva campaniei astea "curate" ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 31 Oct 2009, 20:02) Flamingo, dai prea cu mila....da mai din fundul curtii asa si sa vezi ca merge ![]() This post has been edited by Dan73: 31 Oct 2009, 21:04 Attached thumbnail(s) bt.jpg ( Size: 207.68k ) Number of downloads: 157 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
daniel4ro |
![]()
|
dane, dar stiu ca dai cu sete
![]() te invidiez pentru performante ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Dan73 |
![]()
|
Cam asa...pun pariu ca Modus nu face nici o boaba. Asta daca e in stare sa comita sacrilegiul.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE($$ilvviu @ 31 Oct 2009, 20:44) Nu, sunt ale lui Vantu, care-l sustine pe Crin, si care in turul 2 va sustine pe oricine va fi contracandidatul lui Basescu. 31 Oct 2009, 23:06: QUOTE(daniel4ro @ 31 Oct 2009, 20:54) Directorul SRI de atunci era un pesedist, Radu Timofte. 31 Oct 2009, 23:08: QUOTE(Dan73 @ 31 Oct 2009, 22:43) Mie mi se face greata cand aud Allah Akbar in jocul ala stupid. Daca ar aparea un joc similar cu Crin sunt convins ca tu ai comite sacrilegiul, dar numai dupa ce ai lustrui pantofii. This post has been edited by Modus: 31 Oct 2009, 23:08 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mi-aduc aminte ca si cand a candidat prima data i s-a facut un joc similar. Astia n-au ce face, pe bune.
![]() This post has been edited by Flamingo: 31 Oct 2009, 23:13 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 31 Oct 2009, 20:14) Ale dreaq dezvaluiri cu arabetele, ce au iesit ele la iveala tocmai acum in prag de alaegeri. Iar va lasati manipulati ? Pe voi se bazeaza contracandidatii lui Base. ![]() Asa este, se bazeaza pe noi exact atat cat se bazeaza base ca va poate manipula si pe voi pt a-i vota referendumul. ca dehhh, tocmai acum e referendumul ![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Flamingo |
![]()
|
Este normal sa nu convina referendumul celor care freaca menta prin parlament, dar voua, cetatenilor acestei tari, de ce nu va convine ? Ca doar se scutesc niste bani grei anual. Sau nu va convine doar pentru ca Base a fost cu ideea ? Hai, recunoasteti.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cei care sustin ca Basescu a facut Refrendumul din convingeri populare va invit sa cititi Constitutia UE si legea organizarii politice a UE, in care se spune clar ca toate tarile trebuie organizate cu forma de putere legislativa bi-camerala.
Eu nu ascund ca sunt PNList si e clar cu cine voi vota, insa nu va lasati manipulati sa credeti ca Basescu vrea ce-i bun pentru tara. Nasol e ca acum dupa 5 ani e clar ca face totul ca sa-si asigure scaunul. Are >70% sanse sa iasa daca lumea nu merge la vot. Pe de alta parte cunosc cel putin 20 amici care pana acum n-au fost la vot insa acum merge sa schimbe degringolada. E real ca nu stim sigur daca o schimbam pe una mult mai buna, insa sigur pe una mai echidistanta. P.S. Vantu, Voiculescu, patriciu, Tiriac - toti il vor jos pe Basescu, indiferent de cine iese in locul lui. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
aphophis |
![]()
|
alexc,da-mi te rog un link spre constitutia ue si legea organizarii politice a ue, in care se spune ca toate statele trebuie sa aiba parlament bicameral. Pentru ca am mai intrebat asta, dar nimeni nu a putut sa-mi demonstreze nimic. Mai ales ca unii zic ca sunt vreo 10 state in ue, care au parlament unicameral. So..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
Aphophis, sa fii sigur ca daca ar fi existat o astfel de lege, peneleii si pesedeii ar fi postat un link sau un fragment, dar cum ea nu exista... intelegi tu... Si apoi o fi Base asa si pe dincolo (nu-l critic eu), dar nu cred ca era nebun la cap sa contravina UE. Corect ?
Aveti mai jos opinia lui Base despre Parlamentul Unicameral, opinia lui si cred ca multora dintre noi, romanii... In cazul in care nu ati apucat s-o cititi, va invit s-o faceti acum: ********************************************** În România, bicameralul înseamnă efort dublu continuu Dublu la discuții: cele două camere fac, practic, același lucru: se aleg la fel și au aceleași atribuții. Discuții duble, atribuții duble, efort dublu. Sumă dublă de bani, timp dublu. Dublu la timp: Executivul e adesea obligat să dea ordonanțe de urgență pentru a face față rapid nevoii de reglementare. Pentru că procesul din Parlament durează dublu. Dublu la angajați: paznici, șoferi, personal administrativ, experți parlamentari și birou de presă separate. Dublu la salarii pentru oameni care fac același lucru. ATENTIE ACUM: În alte țări, bicameralul e util pentru că o cameră se ocupă de probleme naționale, iar alta de regionale. Oameni platiți pentru a face lucruri diferite. Iată numai o dovadă a acestui sistem greoi de lucru: în 3 ani de când suntem in Uniunea Europeană, deși i-a fost solicitată contribuția, Parlamentul nostru nu a transmis niciun aviz consultativ Parlamentului European, în niciun domeniu, la niciun act adoptat la nivel European. Avantajele Parlamentului Unicameral O singură cameră în Parlament e suficientă. De ce: Pentru că Parlamentul ar fi mai eficient și procesul legislativ nu s-ar mai repeta în gol. Totul ar fi mai simplu, mai rapid. Astfel, Parlamentul chiar ar putea colabora cu Guvernul și împreună ar face schimbările legislative din România mai rapid. Cetățenii români și-ar putea exprima mai ușor și mai rapid opiniile legislative în cadrul UE. Cele două camere nu se controlează una pe cealaltă. Mai mult, se țin de mână. Ele sunt deja controlate de Curtea Constituțională. ********************************************** Cu siguranta cei care vor ramane pe drumuri vor vota contra Parlamentului Unicameral... Mai exact 171 de persoane, la care se adauga soferii, personalul administrativ, membri familiilor acestora si o suma de prieteni. Sa zicem maxim 1500 de persoane cu drept de vot "subiectiv". Aici da, pierde din plin Base, dar fara sacrificii nu castiga nimic. El spera ca cel putin 1501 persoane vor fi de acord cu el in ceea ce priveste referundumul. This post has been edited by Flamingo: 1 Nov 2009, 11:36 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Nu obliga nimeni pe nimeni sa treaca la bicameral insa fondurile se acorda incepand cu 2013 se vor duce cu precadere inspre NUTS II. Acum ca ai mai multe date, Google is your friend. Oricum, cat timp organizarea UE este bicamerala, de ce ne-am trezi noi cu unicameral? Dupa ce ca avem 99% din politicieni infractori si infractori inca nedovediti, vreti sa le si usuram furturile?
![]() Uite un articol care iti explica mai bine: http://www.mediafax.ro/revista-presei/parl...a-de-ue-4939395 This post has been edited by ThunderRa: 1 Nov 2009, 11:42 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
1. Parlamentul european NU este bicameral ( cei care au votat la europarlamentare, ati primit cumva 2 buletine de vot ? )
2. Constitutia europeana a fost respinsa prin referendumurile din Franta si parca Olanda, asa ca a fost inlocuita prin Tratatul de la Lisabona, inca neratificat de Cehia |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 22:01 |