Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
ThunderRa |
![]()
|
||
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() http://www.hotnews.ro/stiri-politic-639353...l-campaniei.htm |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Dar cine a zis ca noi trebuie sa facem tot ceea ce vrea Uniunea Europeana? Putem lua exemplul cehilor: adoptam doar ce ne convine noua si ATAT.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
nu avem noi politicienii si poporul pentru asa ceva. Nu uita capul plecat , sabia nu il taie + miorita.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 1 Nov 2009, 14:46) ![]() ![]() ![]() http://www.hotnews.ro/stiri-politic-639353...l-campaniei.htm Asa zis Crin ? ![]() Huooo !!!! Ia uite unde era comunistul cu fata umana care se ascunde dupa figura unui adolescent inofensiv dar cu ochi de sarpe !!!! Rusine bah, rusine !!! ![]() This post has been edited by Flamingo: 1 Nov 2009, 19:10 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@ThunderRa Colega, mai incet cu aprecierile! Nu ma cunosti, nu stii nivelul meu de pregatire politica, ai citit si tu un articol de ziar si te crezi "omul cu laptopul". Pentru informatia ta, Parlamentul European reprezinta structura legislativa, directivele europene devin obligatorii pentru statele membre de abia dupa aprobarea lor in parlamentul european si, apoi, in parlamentele nationale ( la noi s-a practicat si adoptarea prin HGR), legislativul european este clar unicameral. Consiliul European, adica consiliul sefilor de stat sau de guvern din tarile membre NU are atributii legislative, la fel Comisia Europeana, ambele fac parte din executivul european.
Sa continui si cu puterea judecatoresca ? |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Modus |
![]()
|
Directivele europene devin obligatorii pentru prosti.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
@pcs: continua cu ce vrei, deocamdata bati campii cu gratie... Uite un citat:"The European Union maintains a bicameral legislative system which consists of the European Parliament, which is elected in general elections on the basis of universal suffrage, and the Council of the European Union which consists of members of the governments of the Member States which are competent for the relevant field of legislation. Although the European Union is not considered a state, it enjoys the power to legislate in many areas of politics; in some areas, those powers are even exclusively reserved to it."
Si ca sa te convingi ca structura legislativa a UE e compusa din cele doua, mai ia si de aici: "The European Parliament forms one half of the EU's legislature. The 736 Members of the European Parliament (MEPs) are directly elected by EU citizens every five years. Although MEPs are elected on a national basis, they sit according to political groups rather than their nationality. Each country has a set number of seats. The Parliament and the Council form and pass legislation jointly, using co-decision, in certain areas of policy. This procedure will extend to many new areas under the proposed Treaty of Lisbon, and hence increase the power and relevance of the Parliament. The Parliament also has the power to reject or censure the Commission and the EU budget. The President of the European Parliament carries out the role of speaker in parliament and represents it externally. The president and vice presidents are elected by MEPs every two and a half years.[49] The Council of the European Union (sometimes referred to as the Council of Ministers) forms the other half of the EU's legislature. It consists of a government minister from each member states and meets in different compositions depending on the policy area being addressed. Notwithstanding its different compositions, it is considered to be one single body.[50] In addition to its legislative functions, the Council also exercises executive functions in relations to the Common Foreign and Security Policy." Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/European_Union Ia citeste tu primul atribut al Consiliului: http://europa.eu/institutions/inst/council/index_en.htm ![]() Acum ca ti-am demonstrat ca vorbesti fara sa stii despre ce este vorba, poate ma scutesti. Merci. Celor interesati le recomand : http://europa.eu/institutions/index_en.htm @Modus: directivele europene nu devin obligatorii decat pentru cei interesati de civilizatie. Evident, nu pentru cei care se cred mai smecheri ca restul... "Smecheria omoara Romania" ![]() This post has been edited by ThunderRa: 1 Nov 2009, 20:27 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
@Modus
se supara cineva daca s-ar avansa ideea ca directivele lui basescu devin obligatorii si sunt urmate neconditionat tot de aia pe care i-ai numit tu? ![]() This post has been edited by daniel4ro: 1 Nov 2009, 19:45 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@ Modus...Vad ca pentru tine e obligatoriu sa spui cel putin o prostie pe zi.
This post has been edited by Dan73: 1 Nov 2009, 19:45 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ordinele nu se discuta.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 1 Nov 2009, 14:46) ![]() ![]() ![]() http://www.hotnews.ro/stiri-politic-639353...l-campaniei.htm voi chiar aveti o problema. sa inteleg ca voi nu-i sunteti recunoscatori lui ilici ca nu a pus mitralierele pe cei din piata universitatii? sa inteleg ca acum nu-ti convine ca nu mai exista pcr? aaaa, pardon, a fost o revolutie in care societatea civila (aia care nici macar acum nu exista in ro!) a iesit in piata constitutiei si universitatii mai tarziu, s-a luptat cu armata si sri-ul, le-a invins cu bratele goale si apoi l-a executat pe dictator. scuze! voi sariti peste un episod cand va referiti la mineriada. ala cu poporul! ilici a fost ales cu 80% (daca nu ma insel) din primul tur. Acelasi popor de care vorbeste base...asa ca... luati-le separat si poate atunci o sa aveti o idee de ansamblu. This post has been edited by bob737: 1 Nov 2009, 22:21 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
@bob737...
Adica sa zicem merci ca nu s-a tras in cei de la P-ta Universitatii ? ![]() Unde erai in 1990 cand au venit minerii ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
bob737 |
![]()
|
Ti-am raspuns pe celalalt topic. Eram in liceul caragiale la etajul doi si eram in clasa a XI-a.
Dar se pare ca raspunsurile mele sunt de necitit! ![]() Vezi ca ti-am dat un raspuns legat de mineri pe celalalt topic. poate are si putina logica. http://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=98&t=133683&st=570 PS"minerii astia au fost un big pain in da ass si pt ceasca; ceasca era cat pe ci sa fie luat ostatic in valea jiului, cred ca prin anii 70 la sfarsit sau inceputul anilor 80...nu mai stiu exact, poate ne spun 'batranii' mai multe" This post has been edited by bob737: 1 Nov 2009, 23:03 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Am impresia ca atunci nea Verdet chiar a fost luat putin ostatic...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(bob737 @ 1 Nov 2009, 23:02) Ti-am raspuns pe celalalt topic. Eram in liceul caragiale la etajul doi si eram in clasa a XI-a. Dar se pare ca raspunsurile mele sunt de necitit! ![]() Vezi ca ti-am dat un raspuns legat de mineri pe celalalt topic. poate are si putina logica. http://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=98&t=133683&st=570 PS"minerii astia au fost un big pain in da ass si pt ceasca; ceasca era cat pe ci sa fie luat ostatic in valea jiului, cred ca prin anii 70 la sfarsit sau inceputul anilor 80...nu mai stiu exact, poate ne spun 'batranii' mai multe" Mda, am citit si dincolo... Citisem de Liceul Caragiale, dar uitasem ca tu ai scris asta... In rest, ai tu dreptate intr-un fel, ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
Am cunoscut oameni batuti de mineri si bagati in spital. Nici nu se punea problema de a merge in Piata Universitatii si a casca gura pe acolo, pentru ca analfabetii aia nu faceau diferenta intre barbati, femei si copii. Bateau la ei ca la fasole...
Si apropo de ce faceam in acea perioada... Mergeam de 3 ori pe saptamana in centru la repetitiile corului in care cantam atunci si numai eu stiu ce rute ocolitoare foloseam numai sa nu mi-o iau sau ce sfaturi primeam de la ai mei care stateau cu frica in san de fiecare data cand stiau ca tre' sa ajung la repetiti... In fine... Bine ca a trecut perioada aia si bine ca in 1998 sau 1999 parca, minerii au fost opriti cu mari eforturi, desigur... din goana lor spre Bucuresti. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
mie chiar mi-a parut rau ca n-au ajuns aia in 99 in bucuresti... scapam mai repede de constantinescu si pntcd...
![]() 2 Nov 2009, 01:10: QUOTE(bob737 @ 1 Nov 2009, 23:17) voi chiar aveti o problema. sa inteleg ca voi nu-i sunteti recunoscatori lui ilici ca nu a pus mitralierele pe cei din piata universitatii? extraordinar de recunoscatori... osanale, ode conducatorului iubit... minte luminata la conducerea tarii... This post has been edited by caktuss: 2 Nov 2009, 00:10 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
bob737 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 1 Nov 2009, 23:12) ![]() ![]() ![]() ![]() pfff... era vorba de ilici mitraliorul in dec 89, nu cu mineriadele. greu...greu |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(ThunderRa @ 1 Nov 2009, 19:42) @Modus: directivele europene nu devin obligatorii decat pentru cei interesati de civilizatie. Evident, nu pentru cei care se cred mai smecheri ca restul... "Smecheria omoara Romania" ![]() QUOTE(daniel4ro @ 1 Nov 2009, 19:44) @Modus se supara cineva daca s-ar avansa ideea ca directivele lui basescu devin obligatorii si sunt urmate neconditionat tot de aia pe care i-ai numit tu? ![]() QUOTE(Dan73 @ 1 Nov 2009, 19:44) Nu tot ce vine de la UE e neaparat bun si trebuie pus in practica Ca voi intelegeti doar ceea ce vreti, asta e partea a doua. Dane, nu ma obliga sa fac o lista cu toate teoriile tale de pe forum. This post has been edited by Modus: 2 Nov 2009, 08:43 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
da, adevarul e ca tara noastra chiar e in pozitia sa puna conditii. Cum isi permit ei astia din Vest sa ne dea noua lectii? Romania e ca homelessu` ala care e bagat cu forta intr-un centru de asistenta iar el tot incearca sa iasa pe usa din dos, obisnuit fiind cu viata pe strazi.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Modus |
![]()
|
Ideea e ca nu tot ce vine de la UE e neaparat bun. De ce cehii au aceeasi parere?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pentru ca domnii cehi au o mica problema cu Tratatul de la Lisabona. In sensul ca n-ar prea vrea sa le dea inapoi nemtilor evacuati din Sudeti acareturile. Asta e singurul motiv pentru care tot tineau mortis ca respectivul tratat sa contina o clauza speciala pentru ei.
This post has been edited by xcss: 2 Nov 2009, 08:56 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu asta e problema noastra. Aia isi permit sa aiba alta parere.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Flamingo |
![]()
|
Exista si alte asemanari intre greci si romani. In supermarketuri, ambele natii se uita mai intai la pret inainte sa cumpere. Mi-a spus un grec patron de magazin in Thasos.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Modus @ 2 Nov 2009, 08:31) Nu tot ce vine de la UE e neaparat bun si trebuie pus in practica Ca voi intelegeti doar ceea ce vreti, asta e partea a doua. Dane, nu ma obliga sa fac o lista cu toate teoriile tale de pe forum. Si esti tu in masura sa spui ce e bun si ce trebuie pus in parctica? Parerea mea e ca doar in manifestarile tale onirice poate fi vorba de asa ceva. Vezi ca spre deosebire de tine, am obisnuinta de a gandi inainte sa spun ceva, asa ca amenintarile astea securistice ma lasa rece. Fa si un topic special in care sa faci maretele dezvaluiri. Hai sa te vad cu lista aia, puiut de securist ce-mi esti. ![]() This post has been edited by Dan73: 2 Nov 2009, 10:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Modus |
![]()
|
Grow up!
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
in 18-19 octombrie 2003 a avut loc un referendum pentru modificarea constitutiei, modificare care a avut loc. una dintre prevederi era ca intrarea in UE si NATO sa nu mai fie votata prin referendum, ci sa fie atributul Parlamentului. ceea ce s-a si intamplat
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Ca sa ne mai relaxam putin
![]() Mie mi-a iesit ca Antonescu s-ar suprapune cel mai bine peste raspunsurile mele, urmat de Basescu si de Oprescu. Testul e AICI |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 19:54 |