Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
mda....o sa iasa ''nu votez'' ...vad ca el este pe primul loc..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE($$ilvviu @ 30 Oct 2009, 18:08) Nu e vorba ca ar fi Johannis un panaceu universal, dar era o cale de a aplana criza. sa o aplaneze cum? Tinandu-l doar o luna si dupa aia sa il dea jos? ![]() Asta daca basexu ar fi dorit binele tarii. si de ce trebuie doar basescu sa doreasca binele tarii? Adica la o adica peneleii si pesedeii daca doreau binele tarii nu dadeau jos guvernul boc. Pentru ca dpdv constitutional, basescu numeste pe cine vrea el, daca nici un partid nu are majoritate absoluta (>50% din parlamentari). Stiau asta, dar totusi au facut-o. Probabil pentru binele tarii nu? ![]() In schimb el fte tara in limitele Constitutiei. impreuna cu peneleii si pesedeii, numai ca astia o f(t in afara constitutiei. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Un pic offtopic...
DOC = extensie a fisierelor MS Word BMP = extensie a fisierelor Paint Brush (printre altele) XLS = extensie a fisierelor MS Excel AI = extensie a fisierelor Adobe Ilustrator si bomboana pe coliva... ![]() PNG = extensia e fisierelor legate de grafica (nu intru in amanunte) PSD = extensie a fiserelor Adobe Photoshop CDR = extensie a fisierelor Corel Draw si nu in ultimul rand... FSN = fosta viitoare extensie a PSD, mai exact un mare FâSâN... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
antonescu e la fel de prost ca lipiciul afiselor electorale
Attached thumbnail(s) 30102009.jpg ( Size: 131.24k ) Number of downloads: 160 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Inca n-au pus astia patratelul rosu pe pozele baselului?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
trebuia sa puna pe urechile alea de liliac bleg ale lui geoana
![]() si nu te mai lua de besescu ca e spanchiu, face parte din farmecul lui personal ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu ma iau ma ca-i spanchiu, ma iau de tot ansamblul. Sperie copiii.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
http://image.stirileprotv.ro/media/document//60383015.pdf
Candidaturile celorlalti pretendenti la postul de presedinte. Nu stiti ce pierdeti daca nu lecturati tot documentul. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Flamingo |
![]()
|
In ziua de azi cand mai toti au un calculator ala isi scrie cu markerul cererea ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(aphophis @ 30 Oct 2009, 14:39) ... Si in plus nu inteleg de ce ar fi Johanis panace-ul universal, Câteva mici lecții domnu': panaceu înseamnă deja un medicament care e universal, așa că asocierea celor două cuvinte așa cum ai făcut matele, e un maare pleonasm, ca tot ce scrii de altfel. Articularea cuvintelor nu se face cu cratimă în limba română. Cum rămâne cu referendumul? Că nu-s lămurit cum a hotărât poporul să nu-l dea jos pe matroz. Te rog de o săptămână să-mi explici și nimic. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ati vazut ala ce porecle are? Presedintele Ligii etc etc-haiducu,zorro, colombo!
![]() Multi boi! Nasol e ca si printre candidatii de top se afla astfel de specimene! Nu la fel de imbecile dar pe aproape! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 31 Oct 2009, 08:41) Câteva mici lecții domnu': panaceu înseamnă deja un medicament care e universal, așa că asocierea celor două cuvinte așa cum ai făcut matele, e un maare pleonasm, ca tot ce scrii de altfel. Articularea cuvintelor nu se face cu cratimă în limba română. Cum rămâne cu referendumul? Că nu-s lămurit cum a hotărât poporul să nu-l dea jos pe matroz. Te rog de o săptămână să-mi explici și nimic. ![]() Acu poate-mi explici TU mie, cum dracu e bun johanis doar pana la alegeri, daca l-ar fi nominalizat marinarul. Si daca nu intram din nou in criza, doar pentru ca peneleii si pesedeii l-au pus pe johanis pt a lua fata ..fraierilor, urmand ca dupa aia sa umple guvernul cu tot felul de sugatori? Si cum se face ca nu am auzit pana acum de compozitia acelui guvern, de programul de guvernare, de cum poate johanis sa scoata tara din criza intr-o luna (banui ca asta e singurul motiv pt care ar fi fost demis - faptul ca isi indeplinea obiectivele fata de saraca tara ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vezi că ești neinformat? Ca întotdeauna? Strict tehnic, poporul NU A VOTAT la referendum, pentru că el NU A FOST VALIDAT, sensul său fiind de A-L DEMITE pe matroz, NU de A-L ȚINE în funcție.
Dacă ești în stare să înțelegi asta, mă bucur pentru tine, dacă nu... continuă cu pleonasmurile tale de toată jena! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
strict tehnic, basescu a fost pus inapoi, pentru ca poporul nu a fost de acord cu suspendarea facuta de psd si pnl.
![]() Dar tot nu mi-ai explicat cu e cu tehnocratismul lui Johanis ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
DragosP |
![]()
|
N-am ce să-ți explic, pentru că nu cred că găsești vreun post de al meu unde să mă fi pronunțat că neamțu' e bun sau nu.
Faci presupuneri comunistoide, de genul "cine nu e cu noi, e împotriva noastră". Puiuț, asta n-am mai trebui să se întâmple de circa 20 de ani, știi? Nu v-a învățat la școlile de vară pe care le frecventezi? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
dar partidele din spatele lui care se joaca asa cu numirile si demiterile de prim ministrii sunt bune?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' guvernu' Boc a fost bun?
QUOTE(aphophis @ 31 Oct 2009, 09:01) strict tehnic, basescu a fost pus inapoi, pentru ca poporul nu a fost de acord Spune "zău" cu limba scoasă te rog! Dacă pe mine m-a durut în fund de ce se întâmpla cu matrozul și nu m-am dus la vot, astfel ca mine fiind MILIOANE de români, asta nu înseamnă că am fost sau nu de acord cu cineva. Greu cu logica asta copile! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 31 Oct 2009, 08:57) poporul NU A VOTAT la referendum, pentru că el NU A FOST VALIDAT, sensul său fiind de A-L DEMITE pe matroz, NU de A-L ȚINE în funcție. Poporul a votat impotriva demiterii lui Base, chiar daca formularea pe buletinele de vot a fost facuta cu cap, la deruta... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
DragosP |
![]()
|
Măi taică, pune mâna și citește, nu mai lua de bun tot ce ți se spune!
În cazul referendumului de care vorbim, noțiunea de popor înseamnă MAJORITATEA celor cu drept de vot. Da? Știi ce-i aia majoritate? Ei, referendumul n-a fost validat pentru că nu s-a prezentat la vot majoritatea, nu că majoritatea celor care s-a prezentat a fost împotrivă. Putea să fie invers, tot cu matrozul pe cap rămâneam! 31 Oct 2009, 09:16: QUOTE(aphophis @ 31 Oct 2009, 09:11) eu te-am intrebat altceva, ti-am raspuns la intrebare, deci raspunde-mi si tu la intrebarea mea ![]() Aratâ-mi folosind QUOTE quote ce te-am întrebat eu și ce mi-ai răspuns tu.This post has been edited by DragosP: 31 Oct 2009, 09:16 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Flamingo |
![]()
|
Nu s-o fi prezentat lumea la vot din cauza de sictireala si scarba fata de circul de la acea vreme. La asta te-ai gandit ? Daca erau pusi intr-adevar sa-l demita pe base, cu siguranta ar fi mers la vot.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() Cat despre suspendare, pai ce i-a oprit pe penelei si pesedei, sa convinga lumea sa voteze impotriva matrozului? ![]() Si daca tin eu bine minte, nu cumva pnl-ul si psd-ul au decis in parlament ca nu e nevoie sa se prezinte peste 50% din votanti la vot? Acu pana una alta, inca odata, explica-mi te rog ce fel de partide sunt astea 2 (pnl si psd) care vor un premier tehnocrat doar pana la alegeri, de parca problemele romaniei dispar dupa alegeri ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
Exact Aphophis, asta spuneam si eu mai sus. Daca il vroiau jos pe Base, venea lumea la vot, cat despre super-premierul ala propus de PNL, cu siguranta se facea luntre si punte sa iasa tara din criza in nici 2 luni. Ca ei poate, are oo.
![]() This post has been edited by Flamingo: 31 Oct 2009, 09:26 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 31 Oct 2009, 09:14) Aratâ-mi folosind "quote" ce te-am întrebat eu și ce mi-ai răspuns tu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
a si eu o intrebare pentru penelei si pesedei. In 2007, cand l-au suspendat pe basescu, parlamentul (prin vot obtinut din voturile peneleilor si pesedeilor) au votat faptul ca referendumul pentru confirmarea demiterii presedintelui, poate fi valabil, fara sa se prezinte macar 50% din cetatenii cu drept de vot.
Probabil atunci au dorit binele tarii ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Vreun link cu programul de redresare economica al lui Oprescu? Nu reusesc sa-l gasesc...
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
aphophis |
![]()
|
care? Carnati si torturi de cartea recordurilor pt toti?
![]() btw, declaratie a lui antonescu la arad, sunt convins ca face parte din campania curata pe care sustinea crin ca o va practica in campania electorala. Culmea e QUOTE "Dacă nici după 20 de ani nu reușim pe cale pașnică, pe cale fermă și pe cale democratică să ne luptăm cu valorile pentru care au murit la Arad, la Timișoara, la București și în alte orașe atâția tineri, atunci nu merităm să fim liberi, atunci merităm să fim amenințați cu frica după 20 de ani de o caricatură a lui Nicolae Ceaușescu, care este Traian Băsescu", a mai spus Antonescu, aplaudat îndelung de participanți, scrie Mediafax. This post has been edited by aphophis: 31 Oct 2009, 16:11 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 17:39 |