Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
In tara asta democrata, de cand se facu' democrata, s-a votat mai mult contra "cuiva", nu pentru "cineva", pentru ca NU AVEM pe cine sa votam.
Majoritatea din tara asta stiu frica doar de bici, de la cei din conducere pana la micii trepadusi din teritoriu. Totul numai pentru ei, in rest potopul. Initial am zis ca nu merg la vot, dar o sa merg sa imi anulez votul, prin asta consider ca imi exprim opinia. |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevãrați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi cã mereu iþi sunt alãturi.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Manuel @ 27 Sep 2009, 20:12) Actualul guvern e cel mai jalnic din cate am avut de la revolutie incoace, tinut in brate de mister basescu. Aºa e. ªi e foarte trist. E cumva vreun economist în tot guvernul ãsta? Avem un inginer metalurg la finanþe ºi un absolvent de autovehicule rutiere la economie. Ce pãrere or avea oare ultraºii bãse de aºa ceva. ![]() E cel mai "caterincã" guvern. No contest. Cine crede altceva ori nu a citit nicio ºtire în ultimele 12 luni ori nu are pic de culturã economicã. This post has been edited by ssilviu: 27 Sep 2009, 21:29 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mai avem un "jurist" la turism...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu imi vine sa cred ca le plangem de mila magistratilor... cand acum cateva zile am trecut pe langa sediul lor ( sau ce o fi cladirea aia a lor aproape de primaria sectorului 6 ) si aveau numai masini care mai de care, ca si armata de altfel.
S-au trezit acum toti ca vor mariri de salariu. Sunt alti oameni care au ramas fara job care abia le asigura traiul de zi cu zi.... pe cand astia... nu mai au bani de ultima rata la bmw sau lexus. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Si eu impartasesc ideiile lui Manuel.Daca avem o justitie controlata politic salut democratie.Daca se vrea o judecare rapida si facuta cu celeritate atunci nu mai trebuie sa auzim ca un judecator are o tona de dosare.Cat despre salariile lor este normal sa aibe un venit corespunzator altfel cam greu cu, corectitudinea.Acelas lucru si pentru cadrele medicale si profesori pentru ca si acestia sunt aratati mereu cu degetul ca iau spaga sau dau meditatii.Sa dea domnul BOC un salariu decent si apoi poate sa vina cu niste masuri coercitive impotriva acestor practici dar pana atunci..........romanul plateste.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
xcss |
![]()
|
rtBK, cu tot respectul, nu prea stii despre ce vorbesti...
|
--------------------
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
E prea tânãr bãiatu.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pui problema gresit, nu vor marire de salariu, vor doar drepturile de care au beneficiat pana acum cateva luni. Si apropo, nu si-au dat singuri drepturile cum se vehiculeaza, sporul la care se face referire a fost acordat prin legea salarizarii.
La fel li s-a marit salriul si profesorilor anul trecut, dupa care guvernul s-a sters la dos cu actul normativ. Acum tu ce vrei, un judecator sa traiasca cu salariul minim pe economie? |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu am zis salariul minim pe economie... dar noi uitam ca Romania nu e o tara tocmai bogata, din pacate criza asta ne-a scuturat si trebuie sa ne mai scuture putin sa ne trezim la realitate. Toti vor mariri de salarii... dar nu avem cum sa sustinem asa ceva.
xcss: ai dreptate, am prins doar fragmente... am avut problemele mele si nu am mai avut rabdare sa urmaresc punct cu punct ce se discuta, dar am retinut ca li s-a oferit o solutie conform vremurilor prin care trecem si ei nu au fost de acord. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Lasa bre ca si eu vreau salariul de anul trecut dar sunt convins ca prea curand n-o sa-l mai pup...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
si eu vreau jobul de anul trecut... si in mod sigur nu o sa il vad prea curand. asa ca te inteleg perfect.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
xcss |
![]()
|
rtBK, nu li s-a oferit nici o solutie. Ei nu pentru salarii au protestat, in principal. Citeste si ce a scris Manuel, are mare dreptate.
|
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
Vezi, asta e problema noastra: habar n-avem despre ce e vorba, prindem cate ceva din zbor si apoi ne dam cu parerea. N-o lua personal, n-am nimic cu tine dar e bine sa te lansezi in afirmatii doar cand esti 100% convins ca stii ce vorbesti.
27 Sep 2009, 22:54: Flamingo, OK, atunci sa renunte si parlamentarii la salariul de anul trecut. Si n e vorba doar de salarii ci de alte sume forfetare care inseamna zeci de mii de euro pe cap furajat de parlamentar. This post has been edited by Manuel: 27 Sep 2009, 21:54 |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
rtBK |
![]()
|
delete.
This post has been edited by rtBK: 27 Sep 2009, 21:57 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
xcss |
![]()
|
Ai drept de vot, asa-i?...
|
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
De acord dar... ti-ai pus problema DE CE nu sunt bani? Din cauza salariilor? Fii serios...
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
xcss |
![]()
|
Si apropo, rtBK... Masinile alea erau cel mai probabil ale avocatilor...
|
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
Sau ale acuzatilor de fapte de coruptie.
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
rtBK |
![]()
|
E vina lu basescu... asta-i clar. Criza mondiala e din cauza lu Base. Voi sunteti seriosi acum?
Ni s-au intors capsunarii din spania... nu mai are cine sa pompeze bani in romania. Pamanturile nu se mai vand la preturile alea nesimtite si nu isi mai construiesc toti taranii vile si nici nu isi mai iau Q7... nu se mai dau credite asa usor si alti nu mai pot sa le plateasca. peste 100.000 de firme si-au inchis portile ( da.. in mare parte din cauza impozitului forfetar, dar multi au dat si faliment ) toate astea duc la bani mai putin in buget... un economist ar spune ca totul se normalizeaza. This post has been edited by rtBK: 27 Sep 2009, 22:00 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
xcss |
![]()
|
Dar ce legatura are ce spuneai adineauri cu criza mondiala? Cu Base are in mod clar, insa...
|
--------------------
-
-
|
|
rtBK |
![]()
|
Ce legatura are cu "nu sunt bani"??
p.s. eu zic ca e vina tuturor presedintilor de pana acum... cu varf si indesat in privinta lui Iliescu care nu a fost in stare sa faca nimic practic.... This post has been edited by rtBK: 27 Sep 2009, 22:03 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Manuel |
![]()
|
Criza financiara a fost mana cereasca pentru boc, asa a reusit sa se spele pe maini si sa aiba tap ispasitor pentru incompetenta crasa de care da dovada.
Vezi mai sus cam ce eficienta au avut masurile anticriza luate. Si pentru asta da, e vina lui basescu! |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
xcss |
![]()
|
Revin la rugamintea mea. Vreau sa mi se citeze o masura anticriza a guvernului Basescu. A, pardon, Boc.
This post has been edited by xcss: 27 Sep 2009, 22:03 |
--------------------
-
-
|
|
rtBK |
![]()
|
Si eu te rog sa ne spui ce a facut iliescu
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
xcss |
![]()
|
Am zis eu ceva de Iliescu? Ma vad nevoit sa ajung la concluzia lui ssilviu...
|
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
rtBK |
![]()
|
pai tocmai... ca sunt tanar si nu prea stiu ce a facut iliescu.
Eu il vad si pe el vinovat pentru situatia in care s-a ajuns |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Manuel |
![]()
|
N-ai citit ce am scris, el e principalul vinovat. A distrus agricultura si a vandut economia la fier vechi. Dar care-i legatura cu basescu?
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Manuel @ 27 Sep 2009, 23:03) Criza financiara a fost mana cereasca pentru boc, asa a reusit sa se spele pe maini si sa aiba tap ispasitor pentru incompetenta crasa de care da dovada. Daca nu era Boc, era altul... ce vina are ca s-a petrecut in timpul mandatului sau ? QUOTE(Manuel @ 27 Sep 2009, 23:04) Perfect de acord, dar cred sunt unii care inca il mai tin in puf. Iti dai seama ca dupa el poa' sa cada zeci, sute de nume "sonore" ? Probabil sau mai mult ca sigur... din cauza asta nu s-a intamplat nimic in acest sens in ultimii 20 de ani. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:15 |