Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(valeron_x @ 26 Oct 2009, 14:42) daca tot e Base asa determinat sa faca marea reforma a statului, de ce n-a facut-o in ultimii 5 ani? de ce a asteptat pana acum? Pentru ca, asa cum ne-a obinuit pana acum, este un om plin de surprize. Pentru ca aceasta actiune este una din asii din maneca. Pentru ca a vrut sa-si surpinda inca o data contracandidatii. Ca sa dea batai de cap opozitiei si nu in ultimul rand... SA SE RAZBUNE PE AIA CARE NU L-AU MAI VRUT PRESEDINTE, in mod legal... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vorbeam de parlamentari, senatori, deputati, etc. ![]() This post has been edited by Flamingo: 26 Oct 2009, 13:54 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
Si cine plateste pentru cei cinci ani de intarziere? Eu cred ca el
![]() Nu mai duce de nas pe multi...crede-ma. ![]() Din cate am auzit eu, si am urechi bune ![]() This post has been edited by Dan73: 26 Oct 2009, 14:02 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 26 Oct 2009, 13:19) Din cate stiu eu, o mare parte din banii pentru campanie vin de la buget si se distribuie in mod egal tuturor catindatilor, fie el Base, Crin, Oprescu sau Vadim... ![]() Daca ma insel, rog sa ma corecteze cineva. Omul intrebase din ce bani se face referendumul nu alegerile pt presedinte. Ca observ ca la referendum doar Base pune intrebarile in afise............... Sigur ca parlamentarii sunt urati de cetateni, in toata lumea, pe asta se bazeaza Basescu cand organizeaza referendumul in aceeasi zi. Este in jmecher si un profitor. Cand scapam de puslamaua asta? Sa profiti in asa hal ............ ne crede prosti? Eu spun ca nu se alege el ............. |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE($$ilvviu @ 26 Oct 2009, 10:55) Ma intreb campania pentru referendum din ce bani se face? Nu de alta dar afisele pt referendum sunt pe fond portocaliu, cu poza lu' Basexu uitandu-se chioras. Normal, de vreme ce el propune referendumul. 26 Oct 2009, 14:12: QUOTE($$ilvviu @ 26 Oct 2009, 09:44) Iar in legatura cu sefu' Patriciu... ia niste medicamente, picioarele in apa rece..... Mai chiuleste si tu de la sedinte ca va baga la balamuc atata indoctrinare. Si dam drumul si la curent, nu? Avatarul reprezinta chipul slugii patriciene. 26 Oct 2009, 14:15: QUOTE(valeron_x @ 26 Oct 2009, 13:42) nu cred ca are cineva o problema cu reducerea numarului de parlamentari, ci cu momentul ales pentru asta. daca tot e Base asa determinat sa faca marea reforma a statului, de ce n-a facut-o in ultimii 5 ani? de ce a asteptat pana acum? a avut o revelatie? de ce nu a suprapus referendum-ul la uninominal, la europarlamentare etc. ? a avut N alte ocazii, n-a facut-o. pt ca era important sa ii aduca si lui un beneficiu direct, motiv pentru care l-a fixat exact in ziua turului doi al alegerilor prezidentiale. e o eschiva ieftina, cu atat mai mult cu cat referendumul nu are efecte imediate. a avut 5 ani, nu mai putin, nu am mai auzit aceasta idee magica pana acum. dar probabil era scrisa pe eticheta unei sticle de whiskey de pe raftul de sus si n-a ajuns la ea pana nu s-a urcat pe Boc ![]() Pentru ca ignorantii ca voi, de care e plin Parlamentul nu vior nici in ruptul capului. Abia a reusit sa organizeze un referendum pentru uninominal. Oamenii nu se duc la vot. Referendumul asta se face acum pentru ca se economisesc bani, alegerile prezidentiale avand loc oricum. 26 Oct 2009, 14:16: QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2009, 13:51) Alipirea temei cu referendumul in campania electorala e o marlanie (citez din CTP ![]() CTP si echidistanta. This post has been edited by Modus: 26 Oct 2009, 14:16 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Modus @ 26 Oct 2009, 14:11) Normal, de vreme ce el propune referendumul. Scuzați că intervin: da' ce-o fi așa normal, el propune referendumul ca PREȘEDINTE, nu ca trepăduș porticaliu. QUOTE Pentru ca ignorantii ca voi, de care e plin Parlamentul nu vior nici in ruptul capului. Abia a reusit sa organizeze un referendum pentru uninominal. Referendumul asta se face acum pentru ca se economisesc bani, alegerile prezidentiale avand loc oricum. Mai ușor cu cafelele că fac rău și provoacă dureri de cap, moncher. Încearcă niște Xanax, sunt unii pe aici care pot jura că lor le-a făcut bine. Uite de ce-l freacă pe el grija, de economiile realizate! Da' când pdminusl a votat cu două mâini majorarea bugetului parlamentului și slugile patriciene (cum cu neobrăzare le numești) au părăsit parlamentul, atunci nu-i păsa? Sau slugilor portocalii nu le păsa? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
@ Modus
eu cred ca acest topic ar trebui sa ramana strict in anumite limite de bun simt si cred ca ar fi pacat ca acest topic sa se imparta intre "calmi" si nevricosi (sau opusul calmului); lumea isi spune parerea si si-o argumenteaza. O discutie bazata pe argumente poate fi interesanta si as considera chiar interesant un raspuns, un pct de vedere al tau privind argumentatia mea referitoare la referendum care o gasesti pe pagina 35. PS" sa stii ca nu ignorantii ca noi au trimis-o pe domsoara Eba in parlament" This post has been edited by bob737: 26 Oct 2009, 16:10 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nici noi nu suntem cei care au trimis in parlament pe Irina Loghin sau Dolanescu...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Dan73 |
![]()
|
A primit putin din ce merita
![]() Acum nu stiu de ce s-a sters raspunsul meu la ce zicea flamingo... Ciocu' mic e o persoana ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 26 Oct 2009, 18:37) Sa risc un ban de cateva zile? Cred ca ar merita... Incerca totusi sa te controlezi, nu de alta dar s-ar putea sa nu mai raspund de vorbele mele. Esti liber sa te exprimi cum doresti. 26 Oct 2009, 18:51: QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2009, 18:47) Nu-i nimic, te invit sa-mi dai tot ceea ce merit fata in fata. This post has been edited by Modus: 26 Oct 2009, 18:51 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Omul ala se chinuie sa faca putina curatenie pe aici si tu iar incepi. Nu-i suficient cata papara ai luat. Probabil ai misiunea sa faci in asa fel incat sa se inchida topicul.
Cat despre provocarea aia la duel...poate la ciorapi mirositori sa ai vreo sansa ![]() This post has been edited by Dan73: 26 Oct 2009, 19:28 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2009, 19:47) Acum nu stiu de ce s-a sters raspunsul meu la ce zicea flamingo... Oooppsss, nu eram pe faza... Da' ce-ai zis bre ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
Am zis: "Ciocu' mic"
![]() ![]() Deci, era o gluma..sper ca nu-ti pica rau PS: pentru cine nu stie totusi, deputata pdl AncaConstantinescu e poreclita Ciocu mic This post has been edited by Dan73: 26 Oct 2009, 21:14 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
Io, ciocu' mare ?
![]() Cred ca sunt altii cu ciocul mai mare decat al meu. Eu nu intervin decat foarte rar... si atunci doar ca sa irit pe "unii". ![]() This post has been edited by Flamingo: 26 Oct 2009, 21:10 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
Hai bre ca eu stiam ca pasaroiul ala roz are ciocu mare
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2009, 18:57) Omul ala se chinuie sa faca putina curatenie pe aici si tu iar incepi. Nu-i suficient cata papara ai luat. Probabil ai misiunea sa faci in asa fel incat sa se inchida topicul. Cat despre provocarea aia la duel...poate la ciorapi mirositori sa ai vreo sansa ![]() Nu e suficient cata papara am luat, daca cei care-l urasc pe Basescu nu iau deloc... Nu te-am provocat la niciun dule, de unde ai inteles asta???!!!!!!!!!! Invitatia era sa ma pui tu pe mine la punct asa cum merita un alienat mintal ca mine care va vota cu Basescu. 26 Oct 2009, 21:15: QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2009, 21:05) Dar primul care a folosit termenul asta in Parlament si s-a facut valva a fot Miki Sp. de la P$D. This post has been edited by Modus: 26 Oct 2009, 21:15 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Asa e, cand au revenit la putere in 2000, ca ce a zis Anca Constantinescu era o replica de fapt...dar ea s-a ales cu porecla
This post has been edited by Dan73: 26 Oct 2009, 21:23 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
vreau sa va impartasesc un moment de sinceritate al pnl-ului, sa vedem daca mai sunt de aceasi parere si acum. E vorba de o motiune de cenzura depusa de pnl pe data de 04.05.2009 (semnata inclusiv de tariceanu si antonescu) intitulata "Marea Pacaleala PDL-PSD" , cu referire bineinteles la guvernul format de pdl si psd, guvern nashit de marinar si de geoana (referirile facandu-se de fiecare data atat la pdl cat si la psd):
Haideti sa citam ![]() QUOTE Cel dintai gest de dispret la adresa alegatorilor sai, l-au marcat partidele din coalitie, pdl si psd, odata cu intocmirea programului de guvernare, ce nu mai continea promisiunile din campanie demagogia continua furtunos la pagina 13 QUOTE reamintim guvernului ca alegatorii au votat in campania electorala pdl si psd, si nu fmi, astfel incat responsabilitatea guvernarii va apartine total citam de pe aceeasi pagina ![]() QUOTE In actul guvernarii singura preocuopare reala a celor 2 partide (pdl si psd) cununate politic de presedintele traian basescu, o reprezinta adunarea cu orice pret a resursei bugetare, indispensabila hranirii clientelei politice. culmea e ca pnl-ul nu a fost asa de deranjat la stomac , atunci cand hraneau ei clientela politica a psd-ului si a penele-ului, in timpul guvernarii tariceanu 2 trebuie sa ne oprim o secunda, pentru ca imi da o lacrima,citind paragraful de mai jos(pagina 15), cand vad grija netarmuita a pnl-ului pt tara, popor, oameni adusi pe diverse pozitii doar pt ca , se stiau cu vreun politician de la pnl sau psd QUOTE Dar ce sa facem cand cele 2 saptamani erau considerate, prea lungi pentru nerabdarea clientelei politice pdl-psd din teritoriu, ce si-a impartit posturile mult ravnite Intre noi fie spus, in 2007, cand au epurat administratia locala si centrala de pedelei, nu plangeau asa de tare de grija posturilor din teritoriu, desi.. culmea aia erau dati numai ca aduca neica nimeni-uri de la pnl si psd, pt a fura mai eficient impreuna ![]() finalul e apoteotic nu alta ![]() QUOTE Romania este in criza economica, dar actualul guvern pnl-psd este un factor de agravare a crizei. Motiv pentru care , ca o prima masura eficienta de lupta impotriva crizei economice, propunem demiterea actualului guvern Acuma intrebare pentru penelisti. Cum dracu poti darama un guvern format dintr-un partid ce si-a incalcat promisiunile de guvernare, a carui responsabilitate ii apartine total pt actul guvernarii, care-si hraneste clientela politica din banii statului, ce pun politic oameni in administratia locala si nationala pt a hrani clientela politica , chiar cu ajutorul aceluiasi partid care era acuzat cu vreo cateva luni inainte de aceleasi lucruri? Si cum vor sa construiasca un guvern care sa treaca romania de criza, cu un guvern, ce are ca nasi pe geoana si psd, caracterizati in felul de mai sus? Poate-mi explica un penelist ca eu nu pricep Sursa: http://www.senat.ro/PDFMotiuni%5Cdef87ebb-...a%20PDL-PSD.pdf |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bob737 |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 26 Oct 2009, 21:14) Nu e suficient cata papara am luat, daca cei care-l urasc pe Basescu nu iau deloc... Modus, nu te-ai prins? Noi ne punem "calm" "papionul" , aruncam nada celor mai "necalmi"si asteptam... ![]() ![]() 27 Oct 2009, 01:59: QUOTE(aphophis @ 27 Oct 2009, 00:27) "Marea Pacaleala PDL-PSD" , guvernul format de pdl si psd, guvern nashit de marinar si de geoana Pai normal ca-i o pacaleala; PDL i-a pacalit pe aia de la PSD si i-au aruncat peste bord cand a venit momentul; oricum, treaba mirosea din start asa cum ai sesizat si tu ![]() QUOTE(aphophis @ 27 Oct 2009, 00:27) Cum dracu poti darama un guvern format dintr-un partid ce si-a incalcat promisiunile de guvernare, a carui responsabilitate ii apartine total pt actul guvernarii, care-si hraneste clientela politica din banii statului, ce pun politic oameni in administratia locala si nationala pt a hrani clientela politica Te referi cumva la PDL aici? Nu de alta dar pare reteta universala. ![]() QUOTE(motiunea de cenzura tradusa de aphophis @ 27 Oct 2009, 00:27) QUOTE Romania este in criza economica, dar actualul guvern pnl-psd este un factor de agravare a crizei. Motiv pentru care , ca o prima masura eficienta de lupta impotriva crizei economice, propunem demiterea actualului guvern Cred ca PLD-PSD ai vrut sa scrii. Ca sa-ti raspund corect la cel de-al doilea quote, intrebarea adresata pnleilor, raspunsul meu este ca oricum cu mai multe sanse de succes poti sa faci guvern psd-pnl decat pld-oricine avand in vedere ca insusi Bascu a recunoscut ca intentia lui, a lui Boc si a BNR-ului nu a fost aceea de a scoate tara din criza (adica de a se lupta cu aceasta criza), ci a se lasa dus de val dand galeata din mana in mana astfel incat vasul sa nu se scufunde. Bulgarii au trecut la masuri anti criza concrete si vor sa scata tva-ul la 16% (sau 15%, nu mai tin minte exact) iar cota unica de impozitare sa o micsoreze pt a stimula consumul, in timp ce la noi Bascu vrea sa mareasca tva-ul la 22%(ar fi cel mai mare din eu, asta ca tot suntem cei mai saraci) si au introdus impozitul forfetar.. Acum o gluma, sper sa nu te superi. Vad ca folosesti des pe dl ![]() This post has been edited by bob737: 27 Oct 2009, 01:59 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(DragosP @ 26 Oct 2009, 12:34) Măi taică, iar mă mir cât de bine le știi tu pe toate. Ia pune mâna și cetește despre referendumul pentru demiterea președintelui. Hai, așa, ca temă de casă. Și pe urmă explică-mi și mie de ce a rămas domnul Președinte la cârma țării. @aphophis: Hai neicușorule, îndrăznește. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(bob737 @ 27 Oct 2009, 01:22) Modus, nu te-ai prins? Noi ne punem "calm" "papionul" , aruncam nada celor mai "necalmi"si asteptam... ![]() ![]() <span class='edit'>27 Oct 2009, 01:59:</span> Pai normal ca-i o pacaleala; PDL i-a pacalit pe aia de la PSD si i-au aruncat peste bord cand a venit momentul; oricum, treaba mirosea din start asa cum ai sesizat si tu ![]() ![]() ![]() Te referi cumva la PDL aici? Nu de alta dar pare reteta universala. ![]() eu nu ma refer la nimic, pnl-ul se refera la psd si pdl. Ce s-a intamplat intre timp? In lupta pentru ciolan, au uitat de chestiile cu care considerau ca psd-ul nu e demn de guvernare, deci trebuie sa-si fie demis? Cred ca PLD-PSD ai vrut sa scrii. Ca sa-ti raspund corect la cel de-al doilea quote, intrebarea adresata pnleilor, raspunsul meu este ca oricum cu mai multe sanse de succes poti sa faci guvern psd-pnl decat pld-oricine avand in vedere ca insusi Bascu a recunoscut ca intentia lui, a lui Boc si a BNR-ului nu a fost aceea de a scoate tara din criza (adica de a se lupta cu aceasta criza), ci a se lasa dus de val dand galeata din mana in mana astfel incat vasul sa nu se scufunde. Bulgarii au trecut la masuri anti criza concrete si vor sa scata tva-ul la 16% (sau 15%, nu mai tin minte exact) iar cota unica de impozitare sa o micsoreze pt a stimula consumul, in timp ce la noi Bascu vrea sa mareasca tva-ul la 22%(ar fi cel mai mare din eu, asta ca tot suntem cei mai saraci) si au introdus impozitul forfetar.. explica-mi, dar da-mi si o lamaie inainte sa-mi treaca greata. Cum naiba cureti un cos cu mere stricate, scotand o jumate de cos de mere stricate, lasand insa acolo cealalta jumate de cos de mere (la fel de stricate), punand in locul celor stricate, inca o juma de cos de mere aproape putrede? Adica cum cred ei ca pot face treaba ( ![]() Ii mana dragostea de tara si durerea pentru nevoile neimplinite ale romanilor? ![]() Acum o gluma, sper sa nu te superi. Vad ca folosesti des pe dl ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bob737 |
![]()
|
Intai si intai PDL i-a aruncat peste bord pe pesedei. Acum ce ai vrea sa faca pesedeii? Sa se duca la culcare? normal ca s-au aliat cu pnl-ul si au dat jos un guvern de boci, udrea &co
Tu tot aduci vorba de ciolan. Ok, asa sa fie. De unde stii tu cat si cine a mancat cel mai bine din ciolan? Sau asta-i placa standard? Ilici, ciolan, torpilat PSD-ul, etc. Tu, personal, CE CASTIGI DIN ASTA? Inafara de satisfactia si mandria ca esti condus de o dna Udrea? si un Blaga care pune la punct tonomatele de la antena3 afirmand ca el se deosebeste de ceilalti prin faptul ca "el stie sa conduca" si auzi n promisiuni si cuvinte mari de la diferite persoane! Ok, PSD + PNL = ciolan PLD =?? Tu stii ce inseamna dreapta? Asa, de curiozitate, daca nu te superi.. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(bob737 @ 27 Oct 2009, 01:22) Modus, nu te-ai prins? Noi ne punem "calm" "papionul" , aruncam nada celor mai "necalmi"si asteptam... ![]() ![]() Si asa eu m-am calmat demult. Chiar daca va iesi Basescu asa cum imi doresc eu, ma indoiesc ca acest fapt si consecintele sale ma vor face sa traiesc mult mai bine. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(bob737 @ 27 Oct 2009, 16:20) Intai si intai PDL i-a aruncat peste bord pe pesedei. cred ca traiesti intr-o realitate paralela, ca in realitatea asta psd-ul si pnl-ul s-au aliat sa dea jos guvernul boc. Culmea, unul (adica psd-ul) urla ca ce prost a fost fostul guvern (din care facusera parte si ei), in timp ce altul (pnl-ul) urla ce prost e guvernul, insa il dadea jos cu ajutorul celor pe care ii numisera cu cateva luni inainte: pusi pe furat, demagogi, ce isi aserveste administratia locala si centrala. S-or fi razgandit intre timp? ![]() Acum ce ai vrea sa faca pesedeii? Sa se duca la culcare? normal ca s-au aliat cu pnl-ul si au dat jos un guvern de boci, udrea &co Mi se rupe de ce a facut psd-ul, ei impreuna cu pnl-ul au declansat criza asta politica. Eu vorbeam insa de pnl, pnl care i-a facut cu ou si otet pe aia de la psd, cat erau la guvernare, aliindu-se dupa cateva luni cu aia pe care ii scuipau in ochi Tu tot aduci vorba de ciolan. Ok, asa sa fie. De unde stii tu cat si cine a mancat cel mai bine din ciolan? Sau asta-i placa standard? Ilici, ciolan, torpilat PSD-ul, etc. si ce? Nu e adevarat? Toti au furat, insa pe pesedei nimeni nu i-a depasit in furturi. Ba , ca furt suprem, pesedeii au furat o revolutie. Tu, personal, CE CASTIGI DIN ASTA? Un bmw seria 7 ![]() Inafara de satisfactia si mandria ca esti condus de o dna Udrea? si un Blaga care pune la punct tonomatele de la antena3 afirmand ca el se deosebeste de ceilalti prin faptul ca "el stie sa conduca" si auzi n promisiuni si cuvinte mari de la diferite persoane! eu nu sunt condus de astia, nu lucrez in sistemul bugetar. Ok, PSD + PNL = ciolan PLD =?? si pld-ul tot dupa ciolan e nu te teme , afirmam doar ca si psd-ul si pnl-ul tot dupa ciolan is. Tu stii ce inseamna dreapta? Asa, de curiozitate, daca nu te superi.. In orice caz dreapta nu e reprezentata de pnl-ul din guvernul tariceanu 2 sau din alianta asta pnl-psd. Sunt de ajuns ca dovezi, masurile antiliberale promovate de pnl: pensii marite electoral, cresterea fondului de salarii in sistemul bugetar , taxa de prima inmatriculare, aruncarea cu bani aiurea in clientela politica, in loc sa fie orientata spre dezvoltare (autostrazi, cai ferate, strazi, educatie) |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine la PNL ma distreaza doar cum promoveaza acum restrangerea aparatului guvernamental si desfiintarea multora dintre agentii, pe care uita ca tot ei le-au infiintat si bugetat umflat intr-o veselie. Nu spun ca e rau sa ceri asa ceva si sa protestezi impotriva epurarilor si numirilor politice, dar vreau sa faca asta unii care n-au facut si ei exact acelasi lucru. Nu vreau hoti sa strige hotii!
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Dan73 |
![]()
|
Eu am mai spus ce spun mai jos undeva intr-un topic dar reiau.
Pe vremea liberalilor o cunostinta apropiata a avut un sef numit politic care nu avea nici o treaba cu domeniul dar a stat si el pe scaun 4 ani, si-a luat leafa si a plecat la alegeri. Acum are sef portocaliu care nici el nu are legatura cu domeniul (strict specializat) dar care si-a angajat 3 prieteni consilieri, pe bani buni, care nici aia nu au legatura cu domeniul, a adus si un jurist tot din partid, fara sa fie nevoie si nu mai stiu ce secretara sau ceva de genul asta. A marit organigrama cu cateva persoane intr-o institutie mica in vremuri de criza. O sa vina in curand vremea sa reduca schema ca fmi-ul are niste conditii si bineinteles ca pe lista de concediati n-o sa fie aia ci dintre oamenii pregatiti si care stiu meserie. Si vine apoi Boc si vorbeste de pensii nesimtite sau ca pune biciul pe parlamentari. This post has been edited by Dan73: 27 Oct 2009, 22:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
totusi timp de 4 ani (din care 2 ani a fost fara pdl) pnl-ul a fost la guvernare, timp in care au pus destule loaze in administratia centralizata si in teritoriu. Cand i-au dat afara pe pedelei de la guvern, au facut si o epurare completa in aceasta administratie (locala si centrala). Crezi ca au pus oameni de calitate in loc? Ca tot vrei sa spui ca doar pdl-ul face asta.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 27 Oct 2009, 23:51) Eu am mai spus ce spun mai jos undeva intr-un topic dar reiau. Pe vremea liberalilor o cunostinta apropiata a avut un sef numit politic care nu avea nici o treaba cu domeniul dar a stat si el pe scaun 4 ani, si-a luat leafa si a plecat la alegeri. Acum are sef portocaliu care nici el nu are legatura cu domeniul (strict specializat) dar care si-a angajat 3 prieteni consilieri, pe bani buni, care nici aia nu au legatura cu domeniul, a adus si un jurist tot din partid, fara sa fie nevoie si nu mai stiu ce secretara sau ceva de genul asta. A marit organigrama cu cateva persoane intr-o institutie mica in vremuri de criza. O sa vina in curand vremea sa reduca schema ca fmi-ul are niste conditii si bineinteles ca pe lista de concediati n-o sa fie aia ci dintre oamenii pregatiti si care stiu meserie. Si vine apoi Boc si vorbeste de pensii nesimtite sau ca pune biciul pe parlamentari. Ntz, ntz, ntz, cum o spui... de parca au invatat de la Fecioara Maria astfel de manevre. Uiti ca asta a facut si Iliescu & Co ? Sau o faci intentionat ca acum ei "este la putere" si tre' sa dam in ei ? Huh ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
@ aphophis Ca tot vreau sa spun ce? Pai mai citeste inca o data sa vezi ca am vorbit si de un liberal. Ia-o mai usor si nu mai stabili tu ce si cum ar vrea altii sa spuna.
Ca nu-ti convine tie ca portocaliul si-a bagat si prietenii pe stat si ca e mai nasol decat liberalul ..asta e, imi pare rau. This post has been edited by Dan73: 27 Oct 2009, 23:04 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 00:18 |