Renault Fluence, Noul model sedan
![]() ![]() ![]() |
Renault Fluence, Noul model sedan
dack |
![]()
|
||
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|||
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Acea plasa este un plus pentru prinderea bagajelor,adica sa nu fuga prin tot portbagajul.La modelele modelele break sunt mai des intalnite asemenea plase.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
da...ma rog nu ii vad rostul la plasa aia ca pe carpeta din portbagaj nu prea aluneca nimic...daca zici de sticle de apa/bere/suc sa nu se plimbe tot mai bine e la mine care am o gaura speciala in portbagaj pentru asa ceva...si am sesizat inca ceva...la Fluence gura de acces la portbagaj este mare dar in caz ca e vreo valiza de bagat acolo trebuie ridicata sus ca sa intre...
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Scumpa masinuta fata de piata. Ma asteptam la preturi sub M3. E adevarat ca avem niste airbaguri in plus(care la M3 sunt in optiuni si nu sunt scumpe), dar fara oglinzi electrice
![]() Concluzia mea este ca "discountul" este putin cam mic pentru masina asta, iar versiune HB are un avantaj major - CUTIA in 6 trepte. Oare ce or avea in cap sa faca diferentierea asta. Cred ca toata lumea astepta de la masina asta sa poata sa mearga la o viteza de 120 la 3000 rpm, sa nu se mai tureze masina asa mult. Mare pacat. Sper sa ma insel, si sa fie altfel etajata cutia ![]() ![]() Ce mai sper e sa faca o promo gen Ford Fiesta, sa dai vechiul model si sa il iei pe cel nou la o diferenta de pret acceptabila (la Fiesta a fost in jur de 2000 eur, super tare, cel putin asa vorbeau in showroom la ei) This post has been edited by dj22sib: 12 Oct 2009, 20:46 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
Clio III 1.4 16V Exception
- DJ
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
se pare ca sau c-am gatat parerile despre fluence de cand a fost lansata
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
-
![]() Varianta cheala nu are nici manere la usi, ne-capitonata(12.900E~550 mil vechi). Usa de la porcbagaj cu sistemul de parghii e o gluma ![]() Spatii mult mai mici si mai putine decat la Sedanul meu. Motorizari, cutii de viteze, aceleasi cu M2. +Spatioasa, confortabila, impresie de calitate(nu toate materialele se ridica insa la asteptari), bordul si botul mi s-au parut imense. Concluzia: Fluence urca si scade totodata. Desi nu suport cocalarii si tiganii(injurati-ma da nu va suport in proportie de 99%), mai bine imi cumpar un Audi A6, care desi e veche, are multi km(peste 200 de mii, fata de ce se spune la noi), e o masina care e ok dtpdv. La Renault doar oferta speciala ar ridica vanzarile la Fluence sau O Laguna GT Line. 111020091748.jpg ( Size: 230.02k ) Number of downloads: 1754 111020091747.jpg ( Size: 243.69k ) Number of downloads: 1948 111020091745.jpg ( Size: 231.36k ) Number of downloads: 1885 |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Relevante pozele ! arata nasol in acea zona. La lansare masina va avea o reducere de 1200 de euro din pretul cu tva.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
si voi credeti ca pierde vreun premiu daca arata asa..conteaza sa fie incapator portbagajul,intr-adevar finisajele sunt penibile dar ce sa-i faci...
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
zugry |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 December 07 From: Galati, Romania ![]() |
QUOTE(eduardsebe @ 25 Oct 2009, 09:57) si voi credeti ca pierde vreun premiu daca arata asa..conteaza sa fie incapator portbagajul,intr-adevar finisajele sunt penibile dar ce sa-i faci... pe principiul asta poti sa-ti iei LOGAN VAN, e si mai incapatoare... si mult mai ieftina (iar daca iti iei dieselul de 85CP nu cred ca vei simti vreo diferenta la putere ![]() PS: cine stie cat se vor mai vinde M2 Sedane? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer GT Line
1,5 dCi 110CP - aprilie 2015
- de Bucuresti... :) Renault rulez...
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
N-ar fi exclus sa le vezi ca dispar odata cu lansarea Fluence si n-o sa mai poti cumpara decat ce e pe stoc.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
eduardsebe |
![]()
|
s-ar putea ca cele de pe stoc sa aiba niste preturi foarte mici
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Scuzati calitatea pozelor, dar au fost facute in graba, noaptea cu telefonul din dotare.
Ma asteptam mai mult de la porcbagaj(finisaj). Meganul Sedanul are o hiper-reducere(mai ales cele din 2008), asa ca dati buzna la dealeri daca doriti. |
--------------------
Renault/Opel
2007
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
asta l-ati vazut? http://www.renault.ro/gama-renault/autotur...de-intretinere/
vad ca incurajeaza cumpararea de masini pe benzina. cei care ati pus mana pe masinile la care face renault antireclama(desi credeam ca nu e voie la noi in tara) spuneti daca e adevarat ce zicea acolo va rog! chiar sunt curios.(comparati cu motorul de pe megane 2 ca e acelasi cu aceleasi consumuri) fara ridicari in slavi ale vreunui model, va rog! |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.556 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(s_j_teo @ 25 Oct 2009, 09:46) Relevante pozele ! arata nasol in acea zona. La lansare masina va avea o reducere de 1200 de euro din pretul cu tva. Plus 500 EUR reducere dacă tu sau o rudă de gradul I aveți o mașină Renault în proprietate. Asta am aflat la dealer-ul Renault din Buzău. În privința costurilor, cel puțin costurile privind carburanții, consumurile exemplificate sunt doar teoretice, deci și comparațiile cu motoarele concurenței sunt tot teoretice. Toate motoarele consumă în realitate mai mult decât consumul standard (ECE) declarat. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
bebecool |
![]()
|
QUOTE(DFA @ 26 Oct 2009, 11:36) Plus 500 EUR reducere dacă tu sau o rudă de gradul I aveți o mașină Renault în proprietate. Asta am aflat la dealer-ul Renault din Buzău. În privința costurilor, cel puțin costurile privind carburanții, consumurile exemplificate sunt doar teoretice, deci și comparațiile cu motoarele concurenței sunt tot teoretice. Toate motoarele consumă în realitate mai mult decât consumul standard (ECE) declarat. Confirm si eu faza cu 500E, mi-a spus dealerul cand m-am intalnit cu el la Road Show.(Am Reno, deci se aplica). Asta cu intretinerea e pur marketing. Niciuna din ele nu consuma cat spun ei acolo, mai ales 1.6 16v.(6.5 mediu?in Romania?Daca scoti consumul ala afara e bine). Legat de intretinere-Diesel mai scump, Benzina mai ieftina intretinerea. Sa-mi spuna mie cine se duce cu 1.6 16v pana la sinaia se si intoarce si consuma de 50ron. ![]() Intretinerea masinii nu o mai fac in Service Reno deoarece a iesit din garantie si nu se merita. |
--------------------
Renault/Opel
2007
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Adica pot cumpara un Megane Sedan Privilege 1.6 cu 13.000 de euro
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
confirm si eu faza cu reducere 500 daca ai reno, la ford daca retin bine cine are fiesta si ia una noua i se da o reducere de 5 mii dar e doar din auzite nu e de pe "surse"
![]() PS: oribil interiorul la porbagajul fluensului, la ce s-or fi gandit This post has been edited by valikris2002: 26 Oct 2009, 16:39 |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Comparatiile alea sunt fantezie curata.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Spune asta celor de la RRo
![]() daca ar fi real ce zic ei acolo eu maine imi iau Fluence. |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
bebecool |
![]()
|
Sa nu uitati un lucru insa...
In 2007, pe 5 mai cand am cumparat masina a costat 13.850E-mai exact ~470 de milioane. Acum cursul valutar este altul(mult mai mare). Cam toate modele sunt fabricatie 2008, deci au fost produse la preturile de atunci, dar platim la cursul de acum. 12.374E costa Managerul 1.5dci(culoare metalizata 274E)=53.354,21 LEI Asa ca mare atentie cu REDUCERILE. |
--------------------
Renault/Opel
2007
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
in legatura cu consumul la fluence nu stiu dac poti sa-l scoti la cat il dau ei, dar la m3 se poate fiind o cutie cu 6 trepte , de exemplu eu am un benzinar de 1,6 si consuma dupa calc de bord mai putin decat dau ei in carte, asta in conditiile in care schimbi vitezele asa cum cere masina
26 Oct 2009, 20:11: inca nu a achzitionat nimeni un fluence ? This post has been edited by adytym: 26 Oct 2009, 20:11 |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
e prea devreme ca sa fi achizitionat cineva fluence si sa fi intrat si pe forum.
eu am reusit sa scot consumul de 5.7 de la 20km de langa pitesti pana in bucuresti pe a1, dar aproape ca am adormit, si nu am folosit cruise control. reprizele de acceleratie erau comparabile cu ale unui melc. se poate, dar e pacat... mi-am dat seama ca datele sunt pur teoretice in comparatiile cu economia la carburant si la costuri de intretinere, dar as fi vrut sa stiu si practic daca este adevarata diferenta de la cineva care ar fi condus masinile de la concurenta. am inteles ca pe la concurente au treptele superioare mai lungi, si consumul ala minim era mentinut la viteze si de 120-130 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bebecool...elocvente pozele tale.... un sitem super naspa de actionare a capotei portbagajului.... super low cost....la preturi cam piperate.... eu unul cam ies de pe lista fluence....la preturile actuale....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Lyvyoo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 October 09 ![]() |
Cand Chevy Cruze e 12.300E nivelul doi de echipare, cand noua Octavia e 13.600 nivelul doi de echipare, cand noua Mazda 3 e 13.600 standard, cand Ford Focus nivelul doi il iei cu 12.000 [*metalizate si negociate], cum poate Renault sa vina cu fabulosul pret de 13.200 (metalizata) pt Fluence? Presimt ca un mare cap de director de marketing va cadea pe axa paris/ankara/bucuresti...
|
--------------------
Metrorex
RATB
2009
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Fluence... pardon, Reno Rulz!
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(bebecool @ 26 Oct 2009, 19:17) Sa nu uitati un lucru insa... In 2007, pe 5 mai cand am cumparat masina a costat 13.850E-mai exact ~470 de milioane. Acum cursul valutar este altul(mult mai mare). Cam toate modele sunt fabricatie 2008, deci au fost produse la preturile de atunci, dar platim la cursul de acum. 12.374E costa Managerul 1.5dci(culoare metalizata 274E)=53.354,21 LEI Asa ca mare atentie cu REDUCERILE. Exact.Cum mai toti dintre noi suntem platiti in lei,chestia asta cu ''reducerile'' este ,practic,inexistenta.La un moment dat(anul acesta) vedeam ca o masina precum cea din semnatura ,ajungea sa coste cu cca. 15 000 RON mai mult decat in 2007. Probabil ca o reducere cu mult mai consistenta a pretului ar da sanse in plus R.F. (iar aceasta fara a scadea din dotari sau din calitatea materialelor ) Asa cum am mai spus, cerintele si pretentiile cumparatorilor de masini noi nu mai sunt precum in urma cu 2-4 ani cand Renault a avut vanzari ce nu cred ca le va mai avea vreodata.Din pacate,marca aceasta ,la noi nu este un simbol al fiabilitatii (uneori pe nedrept dar poate si datorita lipsei de reactie prompte a producatorului de a inlatura unele deficiente de proiectare/fabricatie) This post has been edited by cata70: 27 Oct 2009, 20:34 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Vocea-Clientului |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 October 09 ![]() |
QUOTE(DFA @ 26 Oct 2009, 11:36) Plus 500 EUR reducere dacă tu sau o rudă de gradul I aveți o mașină Renault în proprietate. Asta am aflat la dealer-ul Renault din Buzău. În privința costurilor, cel puțin costurile privind carburanții, consumurile exemplificate sunt doar teoretice, deci și comparațiile cu motoarele concurenței sunt tot teoretice. Toate motoarele consumă în realitate mai mult decât consumul standard (ECE) declarat. Salut, Ne-am gandit ca n-ar prinde rau o oferta pentru clientii nostri carora vrem sa le rasplatim fidelitatea de a fi posesori de vehicule Renault si vom acorda o reducere de inca 500euro fata de oferta de pret existenta in cazul in care te hotarasti sa achizitionzezi un Fluence si faci parte din aceasta categorie. Cat despre costuri si consumuri, comparatiile cu modelele concurente se fac pe baza valorilor declarate de fiecare producator pentru modelele in cauza. Fluence nu are inca experienta de viata si de aceea afirmatia ca “motoarele consuma mai mult in realitate” nu este probata in realitate. Renault Romania Tel: 021.203.88.58 voceaclientului.renault@renault.com QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 26 Oct 2009, 09:00) asta l-ati vazut? http://www.renault.ro/gama-renault/autotur...de-intretinere/ vad ca incurajeaza cumpararea de masini pe benzina. cei care ati pus mana pe masinile la care face renault antireclama(desi credeam ca nu e voie la noi in tara) spuneti daca e adevarat ce zicea acolo va rog! chiar sunt curios.(comparati cu motorul de pe megane 2 ca e acelasi cu aceleasi consumuri) fara ridicari in slavi ale vreunui model, va rog! Salut, In clipul la care te referi se face o comparatie intre consumul de combustibil mixt si costurile de intretinere ale modelului Fluence vs concurenta, iar comparatia este facuta atat pentru motorizari benzina, cat si pentru motorizari diesel. La Fluence, aerodinamica imbunatatita si noua directie asistata electric permit o reducere suplimentara a consumului cu 0.2l/km, iar daca vrei sa faci comparatia cu Megane II sa stii ca Fluence 1.6l benzina are un consum mixt de 6.5l/100km, fata de 6.9l/100km la Megane II. Renault Romania Tel: 021.203.88.58 voceaclientului.renault@renault.com This post has been edited by Vocea-Clientului: 28 Oct 2009, 13:43 |
--------------------
Renault
Fluence
2009
- B-35-FRA
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
etransport |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 8 August 09 ![]() |
QUOTE(cata70 @ 27 Oct 2009, 20:32) Daca ai observat multe firme fac reduceri fictive... Practic scot toate dotarile de pe masina si incearca sa o vanda la "NUMAI 10.000 euro". Practic acum asistam la momentul in care dealerii incep sa fie disperati! (demult asteptam sa-i vad lipsiti de zambetul ala de superioritate, inexistanta de altfel) ![]() |
--------------------
Nu am
Nu am
Nu am
- Nu am
|
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Vocea-Clientului @ 28 Oct 2009, 11:23) sa stii ca Fluence 1.6l benzina are un consum mixt de 6.5l/100km, fata de 6.9l/100km la Megane II. Renault Romania Tel: 021.203.88.58 voceaclientului.renault@renault.com Nu inteleg cum ar putea sa consume un Megane II 6.9% mixt...eu nu scot cu el nici afara consumul asta....adica ba da, daca merg cu 70 km/h constant. Nici vorba de consum mixt...nici macar 8.9% nu am consumul mixt, ceea ce e deja o diferenta de 25% fata de hartie...Foarte nemultumit de consumul acestui motor! |
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 21:29 |