Renault Fluence, Noul model sedan
![]() ![]() ![]() |
Renault Fluence, Noul model sedan
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Singurul lucur ciudat mi se pare faptul ca nu au in oferta un diesel mai puternic - 1.9 dci spre ex. In rest au pus exact motorizarile care fac volum de vanzari in romania.
Legat de pret - exact la ce ma asteptam. Concurent direct cu focus sedan, corolla, octavia. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
lunyz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 February 08 ![]() |
omul este o fiinta sociala, dar as vrea sa socializez si pe banii Renault nu doar ai mei
|
--------------------
Renault
Megane
2007 manager
- B xx HUJ
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Daca era Laguna coupe la banii astia o luam, cum nu e , nu o iau.
![]() Imi plac motorizarile 16 valve si dci pe care il am si eu. Mai bine strang din buci 1 an 2 si o sa-mi iau o L3 , cu putini km in eghipare GT. V-ati gandit si la faptul ca dupa 1-3 luni Fluence este posibil sa aiba mega-reducerea de 1400E? |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci 1.5 dci 105 Privilege 16.950 euro, pret cu TVA Aceeasi motorizare la M3 Sport Tourer e 17100 Pentru mine optiunea ar fi foarte clara la o adica .... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
si tot Privilege?
daca da e mai rentabil sa iei un Megane Sport Tourer de o mie de ori |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
acum depinde..eu unul prefer sedanul in 4 usi.....
oricum concurentul direct ca pret...chevy cruze... pierde pt ca are un sistem destul de rigid de configurare...si motoare diesel mari doar in 5 trepte.... This post has been edited by b76bgaarh: 9 Oct 2009, 12:54 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Evident ca tot la Privilege m-a uitat
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Cu siguranta vor fi si reduceri la Fluence !
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
zugry |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 December 07 From: Galati, Romania ![]() |
speram intr-un 30%
![]() daca n-ar fi asa joasa, Laguna ar fi o optiune buna in fata Fluence... |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer GT Line
1,5 dCi 110CP - aprilie 2015
- de Bucuresti... :) Renault rulez...
|
|
etransport |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 8 August 09 ![]() |
Asa zisele reduceri de la Renault reprezinta pretul real de vanzare din Romania! Reducerile sunt doar de marketing, practic, daca stai sa te gandesti unele modele beneficiaza de cel putin 6 luni de reduceri astfel incat dupa presupusa incheiere a perioadei promotionale, masinile scumpindu-se in realitate!
P.S. practica este generalizata in domeniul auto :-P This post has been edited by etransport: 9 Oct 2009, 17:08 |
--------------------
Nu am
Nu am
Nu am
- Nu am
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
e ceva psihologic cand vezi reducerea de 1400 de euro zici ca l-ai apucat pe Dumnezeu de picior...dar decat nimic e buna si aia
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
e lasa ca uneori au si reduceri reale (vezi koleos, laguna etc). Eu am avut o reducere de 7-8 mii euro la achizitia kangoo-ului.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
eduardsebe |
![]()
|
da...asa e intr-adevar la Koleos anu' asta au fost reduceri chiar mari...dar dupa ce va aparea Fluence imposibil sa nu bage o reducere ceva nu de alta dar dupa ultimele gafe facute de RRo trebuie sa bage mare sa vanda Fluence sa iasa din foame...ceea ce nu cred ca se va intampla
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
M-am jucat si eu...La ce pret a calculat ,sigur mi-as alege laguna 3.
![]() Evident,trebuie sa recunosc faptul ca fara optionale (comparativ cu pretul masinii din semnatura ce nu are ,de ex ESP,card''maini libere'')pretul este ok... This post has been edited by cata70: 9 Oct 2009, 18:29 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
eduardsebe |
![]()
|
frumos rau pe alb
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar vai, preturile astea (mari) sunt DEJA cu "reducere" de 1200 de euro. Cat de TARE! Pentru ca daca nu ar avea "reducerea" in cauza, un Fluence Privilege de 105 ar fi 18.150 eur, cam cat o Laguna GT de 2 litrii. Prea tare!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Lyvyoo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 October 09 ![]() |
Ce lipsa de comunicare.... Astzi am vorbit cu o fatuca de la IPSO, dupa ce am asteptat ceva "caci toti operatorii sunt ocupati" si mi-a spus ca nu se stie nimic despre preturile Fluence si ca, probabil abia spre sfarsitul lunii se va sti ceva. Dar sa ma duc in Piata Constitutiei ca va fi expus...bla bla bla... Tot astazi vad ca pe site s-a pus configuratorul!
Ma mira putin preturile maricele in care este inclus si discount-ul. Cu tot cu vopsea meatalizata, versiunea de baza costa 13.200 (13.500 daca vrei si ESP). Asta inca doua luni pana se vor aplica taxele pt Euro 4... Cruze, tot o masina low-cost, euro5, cu tot cu vopsea metalizata, motor 1.6, echipare standard dar bogata, costa 11.900, fara rabla. Am fost marti la GTT... Skoda Octavia, cu motor de 1.6, nivelul doi de echipare, o iei la o scurta negociere cu 13.300. Ma intreb cat loc va avea Fluence-ul pe piata aceasta? This post has been edited by Lyvyoo: 9 Oct 2009, 20:26 |
--------------------
Metrorex
RATB
2009
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
![]() |
--------------------
Renault/Opel
2007
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
ca tot vb de cruz a-ti vazut calitatea materialelor din interior cum arata, intradevar exteriorul arata bine
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Lyvyoo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 October 09 ![]() |
|
--------------------
Metrorex
RATB
2009
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Eu nu inteleg de ce, daca tot lanseaza un model ,vin cu doar cu 3 tipuri de motoare si astea nu chiar noi...Nu stiu ce calcule si-au facut dar pretentiile actualilor (posibili) clienti nu se pot compara cu ale celor din urma cu cativa ani.
Ma uitam ca vw ,de exemlu, la g6,ofera 7 motorizari (si daca nu ma insel, toate mai noi) This post has been edited by cata70: 9 Oct 2009, 21:42 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
in orice caz, renault nu va mai avea niciodata succesul avut in europa cu megane2 si cu sedanul in romania. niciodata.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
asa e...dar daca ar scadea pretul la Fluence cu 1000 de euro iar un 2.0 16v ar fi undeva la 13000 de euro poate ar fi cumparat...am vazut azi reducere la mondeo(13000 euro) si care e aceeasi clasa cu laguna care si aia e destul de scumpa
![]() This post has been edited by eduardsebe: 10 Oct 2009, 10:15 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
bebecool |
![]()
|
Megane 2 s-a vandut deoarece la momentul respectiv(cand s-a lansat) nu exista pe piata un concuret, atat ca pret cat si ca spatiu, calitate etc. Acum ai de unde alege, de la Sukuzi Sedan,Fiat Linea, Kia Ceed, etc etc. Pacat de motoare...inca o data, un pas inapoi pentru Renault.
|
--------------------
Renault/Opel
2007
|
|
ciprians |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 12 September 08 ![]() |
Probabil cand reincepe taxarea pe euro 4 se va face taxa de inmatriculare cadou. Inca o chichita de marketing rro
|
--------------------
.
.
.
- . Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Am fost azi pe la Roadshow-ul din Piata Contitutiei si am avut ocazia sa vad acolo Fluence-ul expus: un authentique gris platine, un privilege auriu cu jante 16 si un privilege negru full piele si jante 17. Pe mine ma interesa cel mai mult dynamique insa era doar unul bleumarin si intr-un spatiu fara acces al vizitatorilor, se putea vedea doar de la 2-3m distanta fara posibilitatea de a vedea interiorul in detaliu.
Concluzii: Mie imi place masina, arata foarte bine din toate unghiurile in special cu jantele de 17 care au un design pe gustul meu, designul celor pe 16 mi se pare nepotrivit cu al masinii. M-am suit in masina atat in spate cat si pe cele doua locuri din fata si mi se pare si la interior Ok, spatiu suficient, nimic major de reprosat din punctul meu de vedere. Pana acum numai de bine, insa pana la final am descoperit si ceva de toata jena(pe langa preturile actuale): planseul acela mobil de pe fundul portbagajului care asigura accesul la roata de rezerva. Nu stiu cum sa v-il descriu, e un material din plastic foarte cunoscut dar care nu stiu cum se numeste, din ce am mai vazut prin librarii se fac din el mape si gentute din acestea de 2 lei si unica folosinta...tot de unica folosinta cred ca e si la fluence daca pui pe mijlocul lui o valiza mai mare si grea, nu mai zic de doua... Per total imi place! This post has been edited by papa_mulo: 10 Oct 2009, 16:13 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
eduardsebe |
![]()
|
si portbagajul este destul de maricel...am ramas destul de impresionat cand am vazut...si am vazut comentarii ca bratele portbagajului nu sunt telescopice si sunt ca la symbol...nu vad problema,ai portbagaj mare,ai gura de acces destul de mare atunci nu mai conteaza...
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 12:03 |