Chevrolet Kalos
![]() ![]() |
Chevrolet Kalos
Saint666 |
![]()
|
||
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|||
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristidb @ 23 Sep 2009, 06:55) Exemplifica un motor de honda cu mai multe clapete de acceleratie si cum cum se schimba lungimea galeriei de admisie prin "varierea deschiderii clapetelor de acceleratie" cum spui tu. Exemplifica un motor la care se deschid doar o parte din supape sub o turatie si mai multe peste. Aici s-a taiat firul. Inteleg ca pentru tine distributia si admisia variabila incepe si se termina cu VTEC. Ai auzit undeva cum ca VTEC e ceva cool si atat, dar nu stii cu ce se mananca. N-ai lamurit nimic pentru ca nu ai fost capabil sa dai exemple care sa-ti sustina afirmatiile, de unde se trage concluzia ca ai scris doar ce ai auzit intamplator. Daewoo e o marca low cost in GM si nu folosesc ultima tehnologie. Sunt motoare de generatie mai veche, sau derivate din motoare de generatie mai veche, ca si pe Dacia. Nu sunt neaparat proaste din motivul asta, dar nici nu o sa iasa in evidenta cu nimic din acelasi motiv. @Saint666 scuze pentru off-topic. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 22 Sep 2009, 23:06) Motoarele "woo" nu ma pasioneaza ![]() ![]() comparat cu...Dacia de exemplu, sau cu Honda? QUOTE(Saint666 @ 23 Sep 2009, 07:59) si eu, pahare/doze, doua locuri ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Comparat cu Honda evident
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
E interesant cum au asezat butoanele pentru geamurile electrice. Suportul acela cu butoane se poate roti?
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Nu se poate roti. Presupun ca e asa tot din "cost reduction", sa mai scuteasca o matrita separata pt geamuri manuale/electrice.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Saint666 |
![]()
|
primu plin
consum 12.5% exclusiv bucuresti, partial ore de varf, partial mers tare, A/C ocazional |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Asta inseamna Kalos...
Acum intelegi ce voiam sa zic in primul meu post? |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
lasa ca si Matizul consuma 10% in Bucuresti si are jumate de putere.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Orice masina consuma mult mai mult decat spune producatorul in Bucuresti. 12,6 mi se pare acceptabil.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu mi se pare mare consumul de 12.5. Ai CB sau ai calculat plin-plin?
De ex mie in Craiova imi ia 9-10% Loganul de 1.6, iar in Bucuresti e trafic mai 'greu', deci consumul mi se pare OK. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Saint666 |
![]()
|
e calculat plin-plin. Nu am CB.
daca vroiam consum mic ( nesimtit de mic ) imi luam diesel <= 1.5 . N-o sa ma nenoroceasca, daca fac 1000 km pana la revelion.... |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Decat sa stai cu frica in san ca poti sa ai probleme cu injectoarele, mai bine aloci 100 de lei in plus pe luna la carburant. Sa o stapanesti sanatos. Dieselul nu este pentru persoane fizice care nici macar nu fac naveta cu masina.
Si ar fi bine sa inteleaga toti maniacii cu consumul ca reteta celor 6.5-7% extraurban si 9-10% urban de pe vremuri de la berlina nu se poate aplica la toate masinile. Sa nu uitam ca vorbim de un motor cu 40 CP in plus. This post has been edited by Laurentziu83: 1 Oct 2009, 10:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
cate masini erau pe vremuri si cate sunt acum? si asta ar fi consumat sub 10% daca erau atatea masini ca atunci cand erau numa' berline, ca drumurile tot alea sunt.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Hmmmm, din umila si putina mea experienta in "capitala" conteaza foarte mult ruta si ora. Sunt anumite rute pe care nu are logica sa le faci cu masina din simplul motiv ca dureaza aproape dublu ca timp. Oricum eu nu am reusit sa trec de 8.5 % in Bucale pana la ora asta in traficul din timpul sapatamanii.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
stim, si 6-7 in Deva, nici Tico nu scoate atat, da in fine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
8 jumate in bucale? never
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Saint666 |
![]()
|
chiar m-ar mira sa nu treci peste 8.5%...poate noaptea
![]() |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca tot opresti si deschizi motorul nu consuma mai mult?
This post has been edited by rtBK: 1 Oct 2009, 11:49 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca stai la semafor/in coloana peste 30 de secunde e mai eficient dpdv al consumului sa opresti. Ca uzezi alte componente gen electromotor e alta discutie.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 3 May 2008, 13:33) pe topicul cu consumul la supernova, de unde e si citatul de mai sus, userii se impart in doua categorii, cea de mai sus, si a doua categorie, cu un consum de 10-12% urban in Bucuresti, acum io pe care sa-i mai cred ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Saint666 |
![]()
|
asa o fi, nu zic nu, doar ca ma mir, destul de mult chiar
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Daca stai ca un fraier la ralanti 3 ore in trafic si adaugi din scurt cel putin 3 litri la consum cine-i de vina, cand poti lua un metrou, tramvai, autobus, bicicleta, mers pe jos 15 minute.
Pe CB -ul machinei unui prieten apare un foarte sexy 7.8 % , facut in Bucuresti ![]() Cand se comunica un consum pe un forum se precizeaza conditiile, orasul, ruta Faci pariu pe un plin de Sexpero ca scot 8 % ? Ce zici Argoneatza, te bagi ? ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
deci daca castig imi faci un plin, si daca catigi tu, imi fac plinul singur?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Nu, imi faci tu mie un plin jumate
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
masina in buc e buna vara.. cand e mai liber orasul.
Incepand din iunie si pana ieri, dimineata la 7 juma - 8 se putea circula ok pe iuliu maniu (adica stat la un semafor de maxim 2 ori). Azi, ca deh e 2 octombrie si au inceput si studiosii de la facultati, la ora 7 juma era blocata artera. Iar acest blocaj este clasic si normal pentru zona asta a buc (militari). Iar in conditiile astea tare as vrea sa vad si eu masina care scoate consumul de 8% pe benzina ![]() @Saint666 : daca te bagi cu ea in blocaje d'alea de 1 ora (gen Iuliu Maniu si Virtutii - dimineata, Turda spre Crangasi la ora 18, Baneasa anytime ![]() PS : zic de zonele astea ca de ele ma lovesc zilnic, de restul nu prea stiu. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Saint666 |
![]()
|
n-am treaba cu partea aia a orasului, insa nici diham - universitate nu-mi suna prea bine
tot trebuia sa slabesc, asa ca prevad un consum dat in Kcal/H in curand |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Succes!
Eu sunt mandru utilizator de 41. Ce fac cu el in 30 min as face cu masina in 1 ora cel putin... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Saint666 |
![]()
|
de-ar fi tramvai separat de auto si pe alte trasee...ce bine ar fi
De cateva zile am observat ceva ciudat la masina. Nu stiu daca a aparut acum, sau asa a fost tot timpul si n-am observat pana acum. Cand stau la stop/coada, la relanti cateodata parca incepe sa vibreze masina cate putin, gen diesel, dar evident nu asa de accentuat. Nu observ vreo fluctuatie a turatiei sau vreo schimbare in comportament atunci cand merg. |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu cumva e ventilatorul de racire..... si acum cu traficul asta stai mai mult pe loc....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:30 |