Schimbarea treptelor de viteza, stil de condus
![]() ![]() ![]() |
Schimbarea treptelor de viteza, stil de condus
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Eu ma refeream la senzatia de trecere peste 170.
Pana acolo s-a comportat normal. Numa ca peste viteza respectiva, am simtit o mare diferenta, un fel de "turtire" ca si cum cineva s-ar fi asezat pe capota... adica vreau sa zic ca chiar am simtit-o cand s-a asezat (cand eu unu ma asteptam sa-si ia zborul). Iar pana in 190 - LASER ![]() @Strumfu, dar ce consum ai avut? ![]() @rico : normal ca simti motorul in timpan.. de nu vrei sa-l auzi, mergi in tr.5 cu 80 la ora. Liniste deplina ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 20 Sep 2009, 15:12) @Strumfu, dar ce consum ai avut? ![]() Mediu in jur de 9%.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Nici la 100km/h in a-5-a la 2800-2900 nu se aude doar rotile pe asfalt da motor nimic, si asta o zic in deplina liniste, in unele zone unde asfaltul este fin nu zdronturos nu se aude chiar nimica.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
cristicristutu dar dupa 3100rot/min tot nimic se aude?Pe la 140 ar cam trebui sa auzi motorul oricat de bine antifonata ar fi masina.
La 2900rot/min @100km/h mai conteaza si panta drumului, depinde cum tii piciorul pe acceleratie. |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
La mine se aude tot timpul. La turatii mari, trebuie sa urli sa te auda cel de langa tine.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
dolphintm74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 26 February 04 From: Timisoara ![]() |
Oameni buni, recent a fost renovat drumul Timisoara - Sannicolau Mare, e foarte bun, mai ales pe portiunea dintre Becicherecu Mic si Biled, e o linie dreapta de cativa kilometri. Insa, atentie mare la pomi! Mergeti si dati-i bice acolo, care aveti chef. Au facut-o si doua tipe pe o motocicleta
![]() http://www.renasterea.ro/rb/index.php?opti...tball&Itemid=38 http://www.realitatea.net/video_968737_neb...ini_619162.html |
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Sannicolau Mare ? Ala spre Metro 2 ? Hmmmmmm. Trebuie sa fi fost tare recent facut. Eu am fost acum vreo cateva luni si era spart rau. Pana la Biled am fost.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(dolphintm74 @ 21 Sep 2009, 14:00) Evident nu spune nimeni ca se pot pișa pe imaginile alea, nu sunt acceptate in instanta probe cu radar in miscare. Nu au omologare la aparatele radar decat pentru folosinta stationara. Auzi ma, a naibii timiseanca, ce tare mergea. Bine ca nu se dadea pe o roata! Ce stiri obosite se fabrica.. E teroare mare prin televiziuni, daca nu prezinta ceva la stiri, ORICE, sunt dati afara.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Si mai scriau in articol ca mergea pe mijlocul drumului. In poza din articol nu e pe mijloc. Strumfu, tu mergi pe o roata ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
dolphintm74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 26 February 04 From: Timisoara ![]() |
strumfuadi, intamplator lucrez in domeniu, dar nu in televiziune. Astia din tv sunt criminali. Abia asteapta sa se produca vreo tragedie, ca sa mearga sa-i intrebe pe apartinatorii victimelor daca "le pare rau pentru ce s-a intamplat". In Romania, prin televiziuni lucreaza cei mai slabi jurnalisti, cu mici exceptii, cei consacrati de pe la posturile centrale. Pe de alta parte, sarcinile editorilor sunt precise: sa umfle stirile cat de mult le permite CNA-ul, ca de bun simt nici nu poate fi vorba. Asa ca, la Romanica, si presa, si Justitia, si Politia si... toate celelalte sunt de rahat.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Si nu numai. Mai sint si alte lucruri de rahat.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
dolphintm74 |
![]()
|
Iar fatuca asta de pe motor putea sa omoare pe cineva. Pentru o asemenea viteza ar trebui suspendat permisul de conducere pe viata!
|
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|
strumfuadi |
![]()
|
QUOTE(ricochet2 @ 21 Sep 2009, 14:37) Strumfu, tu mergi pe o roata ? ![]() Nu fiindca ma lasa rece showurile de gen. Si findca tin la motoreta, la datul pe o roata ungerea e mai deficitara, ambreiajul e suprasolicitat, rulmentii de la jug la fel, furca fata la fel. Si nici cu 190-200 nu merg in mod curent, rar trec de 170. Insa 200 e o viteza tare usor de prins cu o mobra mai potenta. La a mea e suficienta a 3'a. QUOTE(dolphintm74 @ 21 Sep 2009, 14:57) Iar fatuca asta de pe motor putea sa omoare pe cineva. Clar, a naibii satanista! De fapt eu chiar cred ca a omorat ceva muste, e imposibil la viteza aia sa nu "prinzi" nimic chiar si intr'un kilometru. ![]() This post has been edited by strumfuadi: 21 Sep 2009, 14:03 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
dolphintm74 |
![]()
|
strumfuadi, vrei sa vin sa te filmez cand mergi cu motorul cu 200? Dar nu de pe motor
![]() 21 Sep 2009, 16:08: Dar stiti care e cea mai tare chestie in toata povestea asta, ce le-a spus tipa politistilor cand au oprit-o? Se grabea foarte tare pentru ca intarziase la intalnirea cu prietenul ![]() This post has been edited by dolphintm74: 21 Sep 2009, 14:08 |
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|
strumfuadi |
![]()
|
QUOTE(dolphintm74 @ 21 Sep 2009, 15:06) Se grabea foarte tare pentru ca intarziase la intalnirea cu prietenul ![]() Clar, si mai aducea o tipa cu ea, s'o puna de'un threesome.. ![]() Eu le'as fi zis sa'si bage tulumba aia in cur, ca n'au ce face cu ea pe o masina in miscare. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
ZET105....eu mam referit ca la 2900--->100km/h sa menti viteza si nu se aude nimic, daca accelerezi continuu normal ca se aude, da nici chiar asa cum zice ricochet, .....poate tu ai ceva problema pe la toba.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Cei de la Renault au ridicat din umeri. Nu se aude nimic spart. Doar izolatia fonica cred ca nu e buna.
Am testat azi pe un drum cu o suprafata de rulare nu grozava, dar macar cat de cat plan. Treapta a 5-a, la 3000 RPM - 102 km/h Treapta a 4-a, la 4000 RPM - 110 km/h |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Aia de la reno nu stiu nimic, da la 100km/h daca menti viteza in a-5-a la 3000 se aude tare?
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Sa stii ca depinde foarte mult de suprafata de rulare. Cei din Timisoara pot verifica. Cand iesi spre Arad, e o portiune de cateva sute de metri recent asfaltata. Acolo e liniste deplina. E o suprafata inchisa la culoare, precis are legatura cu compozitia asfaltului, cum iesi de pe acea portiune, cum incepe sa suiere. Acum, "tare" e ceva relativ. Am avut o alta Laguna si se auzea mult mai putin.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Aia spuneam si eu mai sus, ca se aude doar suruitu cauciucurilor pe asfalt, dar din motor nu se aude nimic.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Apai, ai si tu dreptate. O parte din suierat vine de la asfalt, dar se aude si motorul.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
E normal: in Romania zgomotul produs de aderenta roata-asfalt acopera sunetul motorului la anumite turatii/viteze de deplasare.Parerea mea e ca zgomotul nu difera mult de la o masina la alta(ma refer la aceeasi motorizare).
|
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
La 80 e liniste (tr.5). La 100 (tr.5) incepe sa se auda motorul.
Stai linistit rico, e doar o impresie. NU cred sa existe diferenta asa de mare intre break si berlina.. It's just your imagination ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
strumfuadi |
![]()
|
QUOTE(maister_dm @ 22 Sep 2009, 11:07) La 100 (tr.5) incepe sa se auda motorul. Si se aude mai tare pana pe la 130, la 140 e o zona de turatie in care zgomotul la rulare/frecarea cu aerul e cam la acelasi nivel cu zgomotul motorului. E foarte placut de mers la 140 constant pe autostrada. ![]() Dar chiar si turata la 170-180km/h tot placut este. Nu stiu ce asteptari aveti voi, ce nivel maxim de dB vreti sa fie in habitaclu. Rico, poate ar trebui sa'ti iei un S-Klasse, chiar si mai vechi. Offtopic, am vazut ieri pe la Universitate o Laguna 1.1 break cu numere de italia care arata ca un cotetz, si pe dinafara si pe dinauntru. Bordul era cu un strat de praf si jeg de 2-3mm, nu exagerez. ![]() This post has been edited by strumfuadi: 22 Sep 2009, 10:20 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
lag_ph |
![]()
|
E placut cu muzica.. fara, deja devine obositor sunetul.
La 17-18 cum zici tu, deja e fun si mai putin te intereseaza galagia ![]() Cine nu vrea ca la 150 sa fie acelasi zgomot ca la 70 in tr.5? Cred ca am vazut-o si eu, acu vreo 2 luni ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
QUOTE(strumfuadi @ 22 Sep 2009, 11:19) Depinde de suprafata de rulare. Nu stiu cum sint ale noastre, dar daca sint acoperite ca drumurile nationale, nu e prea placut. Una peste alta, cred ca intra vantul pe undeva in masina si din cauza asta se aude. Dar evident ca, in spiritul problemelor mele, in veci nu o sa descopar unde e problema. |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu ma ajuta cu nimic, maister. Are Megane si oricum, a ingreunat-o, a bagat o tona de bani si si-a facut-o si singur. Cum era din fabrica era bine. Aici e problema. Scapa pe undeva.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
salutare din nou....
mi-am reparat intr-un final al meu autoturism... cum conduceti doamneee......3 mii....am vazut si 3,5 mii schimbari... ![]() pe urma intrebati "dc imi consuma 15?" eu pe afara merg cu 5,5 consum...maxim 6....daca e aglomerat.... in interior niciodata nu am stiut....dar mai mult de 10 nu consuma nici daca o bat:P 1-2 maxim 2 mii 2-3 ....2.200 3-4....2.200 4-5.....2.500 mai mult nu skimb ca o omor degeaba...puturoasa masina....n-am vazut asa ceva ieri cand veneam de la BV.....intre urziceni si slobozia...am dat de un domnishor cu laguna care o fugarea tare.....140-150 din ct era el......este cumva pe acest site? uitasi nr de inmatriculare.....dar era de ct....ca ma suparat...si il goneam de la fund.... ![]() cand incercam sa il depasesc punea frana..... ![]() |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
2002 Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 07:22 |