Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
![]() ![]() ![]() |
Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
twingooo |
![]()
|
||
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|||
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai deaia se numeste Coltul oamenilor sinceri.Si care e problema...esti gabor cumva?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Twingo, daca-l lasam p-ala sa ma depaseasca, se stie ce urma sa se intample. Si care e treaba cu Dacia din 1900 toamna ? Ce vina aveam eu ca ala circula cu 50-60 kmh pe banda 2 ? Problema era la el, nu la mine. Si apoi vorba celor de la B.U.G. Mafia... "N-ai fost acolo !" deci nu cunosti exact ce se inampla in acele momente. Chiar daca ma injuri, iti doresc sa treci printr-o intamplare similara... ca sa-ti dai seama.
Sotgunu-le, sterge bre numarul ala din semnatura. Se pare ca forumurile au urechi. De cand am apucat sa insir pe un forum locurile unde nu mai exista echipaje de politie iar acestea au aparut la scurta vreme dupa (adica dupa vreo 2 ani de absenta), nu mai joc cu d-astea... Si legat de cum se numeste topicul, nici nu ma asteptam ca anumiti useri sa se dea "in fapt" pe aici. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bai moralistilor, iasa sa va vad.... Colegul care a postat aici ce merita ?
This post has been edited by Flamingo: 10 Feb 2009, 12:13 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Acum ca am numar necunoscut...imi dai voie sa fiu sincer?...propun sa fiu linsat sau cand ma vedeti sa aruncati cu pietre dupa mine
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
Flamingo |
![]()
|
Stai linistit ca ti s-a luat numarul deja. Punem pariu ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
shoTgunu |
![]()
|
Ma da in urmarire generala, si la strile ProTV...sofer inconstient trece pe rosu
![]() This post has been edited by shoTgunu: 10 Feb 2009, 13:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Si altu constient a vrut sa intre in el sa il invete minte. Sa-i dam un premiu idiotului.
![]() |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 10 Feb 2009, 13:05) Twingo, daca-l lasam p-ala sa ma depaseasca, se stie ce urma sa se intample. Si care e treaba cu Dacia din 1900 toamna ? Ce vina aveam eu ca ala circula cu 50-60 kmh pe banda 2 ? Problema era la el, nu la mine. Si apoi vorba celor de la B.U.G. Mafia... "N-ai fost acolo !" deci nu cunosti exact ce se inampla in acele momente. Chiar daca ma injuri, iti doresc sa treci printr-o intamplare similara... ca sa-ti dai seama. Sotgunu-le, sterge bre numarul ala din semnatura. Se pare ca forumurile au urechi. De cand am apucat sa insir pe un forum locurile unde nu mai exista echipaje de politie iar acestea au aparut la scurta vreme dupa (adica dupa vreo 2 ani de absenta), nu mai joc cu d-astea... Si legat de cum se numeste topicul, nici nu ma asteptam ca anumiti useri sa se dea "in fapt" pe aici. copilarii va asculta un drac , se terminasera toate in tara asta ramasese de ascultat si de citit acest forum si asta a fost o gluma coane Flamingo? 10 Feb 2009, 20:24: gasim vreun bond 007 pe aici sau deja ce scriem se duce direct la .... 10 Feb 2009, 20:25: MI6 10 Feb 2009, 20:25: ![]() This post has been edited by rombul: 10 Feb 2009, 19:25 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Flamingo, interesanta poveste, din nou imi confirma teoria ca mai bine nu iti pui mintea cu toti prostii.
Eu am patit ceva similar... Eram singur, noaptea, pe DN2 si dau de doua masini de VN care se tot depaseau... Le-am facut semn ca vreau sa depasesc (semnalizat stanga, eu nu dau flashuri decat in cazuri extreme)... Si apoi ce fac baietii, se pun amandoi pe ambele benzi si asa raman... Era liber, puteam depasi pe contrasens. Am zis, fie, si accelerez sa ii depasesc, cand ce sa vezi, si ei accelereaza... Din pacate erau un BMW seria 3 si un A4 parca, deci slabe sanse sa-i pot "face." Am zis ca poate e o coincidenta, vorba lui Flamingo, si am dat un scurt flash. Nimic. Evident, m-am enervat si primul instinct a fost sa incep sa le fac poze cu faza lunga si sa le cant o serenada (intai din claxon, apoi de pe geam). Dupa am zis ca, daca-mi pun mintea cu ei, mai rau fac, si cum nu ma grabeam, am dat drumul la CD, m-am pus pe banda 1, si am zis ca aia e, pana in primul oras merg si eu linistit (de mentionat ca viteza era cam 100-110 la toata faza, deci nu era chiar asa o problema). Nici nu trecusera cred 2 minute, ca baietii vazand ca nu au cu cine se "certa," s-au lasat de joaca. Atunci am semnalizat frumos, i-am depasit, si aia a fost. Daca incepeam sa ma 'cert' cu ei ce rezolvam? Va spun eu, ma alegeam cu mii de flashuri, noaptea, de la doua masini, si asta in cel mai bun caz. Stiu ca unii cred ca pe sosea e un fel de competitie si s-ar fi simtiti insultati, eu unul m-am simtit doar intampinat de doi prosti, si am incercat sa-i ignor. Morala postului : Feriti-va de soferii de VN ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Stiam ca nemtenii sunt periculosi, dar prosti pot fi peste tot.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Aia cu soferii de VN era o gluma, eu am intalnit prosti de prin toate colturile tarii... Totusi, ceva aveau cu totii in comun la numar... literele R si O in stanga
![]() P.S. = Dar sa nu facem discriminari. Mai e o categorie speciala de super soferi cu literele B si G... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(rombul @ 10 Feb 2009, 19:23) copilarii va asculta un drac , se terminasera toate in tara asta ramasese de ascultat si de citit acest forum si asta a fost o gluma coane Flamingo? gasim vreun bond 007 pe aici sau deja ce scriem se duce direct la .... MI6 ![]() Razi tu razi Rombule, dar in ultimile zile, mesajele tale au o usoara tenta militieneasca cu un usor iz securist, mesaje care amintesc de vremurile cand erai saltat din casa la 2 noaptea fara sa ti se spuna motivul si tinut la subsolul sediului de pe Calea Victoriei... pentru ca ti-ai permis sa faci glume pe seama utilajelor rusesti din fabricile tarii. @A l e x... In Bacau la iesirea spre Bucuresti, DN 85 ma rog... e o benzinarie, Petrom parca... Eram cu Clio si tocmai platisem ce am alimentat cand dau sa plec... Cand colo, pauza... o Dacie din 1900 toamna parcase astfel incat sa nu mai poata iesi nimeni. Soferul ? Cu toate ca vazuse ce manevre fac, statea bine-merci in masina si isi vedea de lucru. L-am flashuit apoi claxonat facand semn din maini ceva de genul "pai ce faci nene, nu vezi ca vreau sa ies ?" Asta parca insultat, a coborarat geamul si a tras o injuratura cu un puternic accent tipic zonei... printre care si celebra idee preconceputa "Voi bucurestenii sunteti smecheri huh ? Stai in plm acolo, ai rabdare !" Cand am dat sa ies din masina sa port o discutie cu el tet-a-tet, prostul s-a speriat si a taiat-o spre centru. Nu vroiam decat sa-i spun ca EU CHIAR VREAU SA IES DIN BENZINARIE. Desigur, nu vreau sa generalizez, am prieteni in Bacau si ii respect, dar mai intalnim si frustrati. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
In general soferii de genul asta au un mod propriu de a termina cursele astea.
Vinerea trecuta, pe DN1, pana in Otopeni. Mergeam spre munte linistit, ora 22 si ceva, masini destul de putine. Tin sa mentionez in mod oficial aici ca nu mergeam cu 70, dar nici 150, si pe banda din dreapta (si ocazional aia de pe mijloc pentru ca pe prima sunt gropi/masini lente), pentru ca nu era nimeni. Vijelios nevoie mare trece de mine intai un mini (cred) si lipit lipit de el un focus. Cred ca aveau peste 150-160 la cum au trecut. Focusul intra brusc in fata mea, franeaza, trece pe banda 1, accelereaza, face slalom printre masini si nu l-am mai vazut. Ii urez in gand "primul pom" si imi vad de drum. Sunt Asolut sigur ca nu a avut nimic cu mine, sau cu altcineva. pur si simplu era rege si probabil se grabea la pitzipoanca de la Predeal. Prima localitate dupa Otopeni, girofare, politie. Da, regele cu focus-ul a iesit in decor in sant si mototolit bine dupa o trecere de pietoni si o camera. Daca el merita treaba asta, sper din tot sufletul sa nu fi luat cu el pe cineva de pe trecerea de pietoni... Adica sper sa fi franat la camera si nu la pieton. Morala este ca mai bine aplici metoda lui A L E X ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(shteffanivlad @ 11 Feb 2009, 09:13) Focusul intra brusc in fata mea, franeaza, trece pe banda 1, accelereaza, face slalom printre masini si nu l-am mai vazut. Ii urez in gand "primul pom" si imi vad de drum. (...) Da, regele cu focus-ul a iesit in decor in sant si mototolit bine dupa o trecere de pietoni si o camera. Stai linistit, ca eu am 5 pe "constiinta", din care 3 in aceeasi zi, ma rog, astia doar au fost opriti de politie dinspre C-ta spre Bucuresti (un Tico albastru, BMW negru si Dacie 1300 alba, tin minte de parca s-a intamplat ieri, opriti in urma unor slalomuri, flashuri, viteza mare, depasiri pe nbanda continua, etc)... ![]() In rest... primii 2... Hmmm.... tot in urma urarilor mele de bine s-au prezentat ceva mai sifonati dupa cum urmeaza... Lada galbena plina de manelisti cazuta in sant din care ieseau aburi, probabil de la radiator, undeva spre Popesti Leordeni, si un SUV Qashquai parca facut muci intr-un pom ![]() De atunci ma cam feresc sa blestem... ![]() This post has been edited by Flamingo: 11 Feb 2009, 09:30 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
e careva care-i politist p-aci? sincer...
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
shoTgunu |
![]()
|
Cristi... la cate dedicatii le-ai dat pana acum...trebuiau sa te salte
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 11 Feb 2009, 01:51) Flamingo, interesanta poveste, din nou imi confirma teoria ca mai bine nu iti pui mintea cu toti prostii. Eu am patit ceva similar... Eram singur, noaptea, pe DN2 si dau de doua masini de VN care se tot depaseau... Le-am facut semn ca vreau sa depasesc (semnalizat stanga, eu nu dau flashuri decat in cazuri extreme)... Si apoi ce fac baietii, se pun amandoi pe ambele benzi si asa raman... Era liber, puteam depasi pe contrasens. Am zis, fie, si accelerez sa ii depasesc, cand ce sa vezi, si ei accelereaza... Din pacate erau un BMW seria 3 si un A4 parca, deci slabe sanse sa-i pot "face." Am zis ca poate e o coincidenta, vorba lui Flamingo, si am dat un scurt flash. Nimic. Evident, m-am enervat si primul instinct a fost sa incep sa le fac poze cu faza lunga si sa le cant o serenada (intai din claxon, apoi de pe geam). Dupa am zis ca, daca-mi pun mintea cu ei, mai rau fac, si cum nu ma grabeam, am dat drumul la CD, m-am pus pe banda 1, si am zis ca aia e, pana in primul oras merg si eu linistit (de mentionat ca viteza era cam 100-110 la toata faza, deci nu era chiar asa o problema). Nici nu trecusera cred 2 minute, ca baietii vazand ca nu au cu cine se "certa," s-au lasat de joaca. Atunci am semnalizat frumos, i-am depasit, si aia a fost. Daca incepeam sa ma 'cert' cu ei ce rezolvam? Va spun eu, ma alegeam cu mii de flashuri, noaptea, de la doua masini, si asta in cel mai bun caz. Stiu ca unii cred ca pe sosea e un fel de competitie si s-ar fi simtiti insultati, eu unul m-am simtit doar intampinat de doi prosti, si am incercat sa-i ignor. Morala postului : Feriti-va de soferii de VN ![]() morala nu e de neglijat ... tot prin zona Focsaniului - cred ca dupa Marasesti, primul sat dupa Tisita (ceva de genul asta, nu-mi amintesc exact numele satelor alea desi trec pe acolo destul de des) exista doi "meseriasi" cu Logan-uri rosii "gemene" tunate si fulgerate, geamuri fumurii si nr. de VN care fac faze de genul asta frecvent ... merg in paralel, ba accelereaza, ba franeaza, se intrec unul pe altul etc. si chiar duminica dupa-amiaza cand drumul e destul de aglomerat ... si uite asa merg ei in paralel cu 50-60, poate mai urca la 80 si cand te apropii de ei accelereaza si tu retrogradezi ca n-ai cum depasi nici pe contrasens (si probabil ar accelera si mai tare si dai in altele) si ei accelereaza si apoi reduc etc. le urez pe aceasta cale "toate cele bune" si ii felicit pt. masinile tunate perfecte pentru satul din care provin si-i anunt ca eu nu ma "joc" niciodata cu retardatii, mai ales ca in 90% din cazuri sunt cu copilul in masina ... ci ii dau exemplu la copil sa vaza si ochii lui oameni "altfel" This post has been edited by crisolro: 11 Feb 2009, 10:42 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Nu stiu de ce dar in loc de Focsani se zice Focsangeles
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Focsangeles
din Vrancouver ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Vecini cu Iashington !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
Flamingo, cred ca e Rompetrol statia de care zici tu, si drumul e E85 sau DN2, nu DN85 (cel putin asa stiu eu
![]() Si, ca idee, daca vedeti "piloti" cu nr. de VN sau BC nu inseamna ca soferii sunt din Focsani sau Bacau, e foarte posibil sa fie din niste sate din acele judete, si atunci e mult mai plauzibil comportamentul. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Corect, E85 este... la el ma gandeam si eu... asta ca tot se vorbea zilele trecute pe forum de accidente in zona si latimea benzii...
![]() Cat despre benzinarie... te cred, pt ca am alimenat de aclo o singura data. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 11 Feb 2009, 10:08) Razi tu razi Rombule, dar in ultimile zile, mesajele tale au o usoara tenta militieneasca cu un usor iz securist, mesaje care amintesc de vremurile cand erai saltat din casa la 2 noaptea fara sa ti se spuna motivul si tinut la subsolul sediului de pe Calea Victoriei... pentru ca ti-ai permis sa faci glume pe seama utilajelor rusesti din fabricile tarii. Flamingo inseamna ca ai o mare mare problema si este numai a ta nu mai sunt demult securisti cu scoala veche de profesionisti asa ca stai linistit ca nu te asculta MI6 Au altele mai bune de facut nu sa citeasca toate prostiile si apoi sa te mai si urmareasca de aia nu mai pot ei ca spui tu unde sunt asezate echipaje de politie sau ca il depaseai tu pe agariciul ala cu mercedesul ml ![]() |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
Eh lasa, c-am mai vazut eu pe unul care la o ancheta plina de zel vorbea atat de frumos de mai avea putin si mi-o promitea pe nevasta-sa o noapte daca ii spuneam ce ar fi vrut el. Avea al dreaq o scoala, hehehe, pacat ca din nefericere pentru el era mai mic decat mine cu vreo 5 -6 ani, asa ca... n-a obtinut nimic de la subsemnatul...
Deci nu m-am nascut ieri si din cauza vietii maro pe care am dus-o pana acum, am capatat recunosc, o mica doza de paranoie, "foarte" benefica in multe cazuri... Ca doar exista o vorba, nu-i asa ? Paranoia buna trece primejdia rea ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rombul |
![]()
|
AI FOST DISIDENT
![]() 11 Feb 2009, 22:39: ti-a venit pe mine fratioare ce ai cu mine? ![]() This post has been edited by rombul: 11 Feb 2009, 21:39 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
Rombule, las-o-asa... Ok ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rombul |
![]()
|
daca ti-a venit pe mine asta este dar nu am nimic cu nimeni
11 Feb 2009, 22:44: chiar imi esti simpatic nu pot sa am ceva cu un vecin de cartier si coleg de forum si poate la vara cu motocicletele This post has been edited by rombul: 11 Feb 2009, 21:44 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
Vezi ca poate te "aud" unii "conservari" de pe forum care sunt total impotriva celor pe doua roti...
![]() Bine mosule... Pace. Paranoia din mine bat-o vina... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:05 |