Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?

adip
post 5 Feb 2009, 07:56
Post #241

Banned

Group: Members
From: Melbourne, Victoria

Mi-aduc aminte cu ani in urma, eram cu frate-meu in masina pe Sos. Pieptanari aproape de Calea Ferentari, pe langa blocurile alea din Zabrauti. Ne-a iesit in fata un Oltcit cu geamuri fumurii de pe drum lateral fara sa dea prioritate, frate-meu a tras de volan sa-l evite, apoi claxoane la greu si ne-am tinut in curul aluia cu claxoane si injuraturi pana la un moment cand franeaza Oltcit-ul violent si coboara din el 4 fumurii cu palarii si mustati, numai caldarari unul si unul. Am taiat-o rapid si asta a fost smile.gif
De atunci am cam inceput sa evitam sa ne dam ninja cand nu cunoastem toate datele problemei

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 5 Feb 2009, 08:59
Post #242

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(Dan73 @ 5 Feb 2009, 00:13)
In afara de asta vine un om pe topicul asta si recunoaste ca e un fel de haiduc (ca si el, si eu si multi altii suntem satui de toti nesimtitii si bizonii care ne inconjoara), nu jigneste pe nimeni iar el, Miria, il face linge blide, dobitoc si terchea berchea ceea ce nu prea e in regula pentru ca atunci cand s-a bagat in discutii politice a fost tavalit pe jos si nu prea i-a picat bine cand a fost facut creier de gaina ....dar vad ca uita repede.
*

Chiar ma gandeam cand o sa bage cneva de seama ca Miria a apelat la atacuri la persoana. ph34r.gif

Dan73, esti moderator ? tongue.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
CGB
post 5 Feb 2009, 10:00
Post #243

CGB

From: behind

a gresit si omu' mai. sange tanar si latin, ce sa-i faci. si-apoi io nu ma supar cand cineva care nu ma cunoaste ma face in toate felurile. daca ar fi cineva cunoscut s-ar schimba problema. nu va mai luati de el. io unu, am mari dubii ca povestea cu ala de zgaria porscheul ar fi reala. ma intreb daca in loc de porsche ar fi fost un veyron, ce-ar fi facut flacaul nostru? cu siguranta il decapita p-ala de zgaria, ii lipea capu' la loc, il batea iar pana-l omora, il invia si-l mai batea o data. si-apoi ii urmarea si neamurile sa le hacuiasca.

keep smiling. si-asa viata-i de kkt.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
sadi
post 5 Feb 2009, 10:00
Post #244

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori

QUOTE(Hackmikey @ 5 Feb 2009, 07:50)
lurk0000.gif
*

tot ce am observat din topicul asta e ca hack mananca muuuult popcorn 10561582.gif

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
shoTgunu
post 5 Feb 2009, 10:11
Post #245

Membru autentic

Si magazinele din Bucuresti isi maresc vanzarea de superglue cand vine cristi pe la noi biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16V 2003 Privilege - Numar de numar
Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
+
Flamingo
post 5 Feb 2009, 10:11
Post #246

Membru "SPARKY Team"

On topic...

Stiti de ce nu prea mananc eu popcorn ? Pentru ca exista riscul sa ma inec cu boabe nefacute sau cojitele acestora. Bleah... Parca si acum le simt in gat. Deci Hack, vezi ce faci, ca prea mult pocorn dauneaza grav sanatatii. icon_mrgreen.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
CGB
post 5 Feb 2009, 10:17
Post #247

CGB

hackmikey, ai grija tati ca cica-s cancerigene floricelele.

si-una ontopic: in facultate, ptr c-am copiat (porcu de mine) si-am luat note mari, am prins si io bursa. si avand bursa am luat un belet moca la slanic-moldova. in vacanta de iarna. am luat 3 tovarasi si-am plecat spre destinatie. acolo frig, mizerie, bautura ieftina si fomei multe si proaste (cica tot bursiere). ce vremuri....
in fine. nu asta e interesant. intr-o zi am inchiriat o saniuta de la receptia hotelului (singuru hotel d-acolo). am lasat boletinu si-am luat saniuta. era o saniuta de lemn. inclusiv talpicile. destul de firava. io fiind mai mare, cand m-am dat cu ea pe niste trepte s-a frant saniuta in doo (mai precis stinghiile alea pe care stai cu kuru. bine ca nu s-au belit si talpicile). faza najpa e ca mi-a intrat un cap de stinghie d-aia rupta si-n kur, mi-a rupt blugu si m-a zgariat destul de nasol. fix langa cacastoare. am cautat apoi o ora scoth ca sa lipim mizeria la loc. am gasit in final. am lipit-o la mare arta. cat sa nu se imprastie cand puneai mana pe ea. apoi am luat saniuta usurel de-o talpica si-am dus-o la hotel sa-mi recuperez boletinu. acolo, la receptie o acritura de muiere. mi-am zis ca pana aci mi-a fost. am luat o atitudine vesela, m-am dus la aia am salutat-o frumos, am inceput sa vb mult, sa rad, sa fac ca toate visele doar sa-i distrag aleia atentia de la saniuta. aia cu ochii la mine, a luat saniuta (bine ca n-a smucit-o ca se-mprastia ca betele de marocco), mi-a dat boletinu si tuleo nenica.
ce moaca o fi facut aia cand a pus saniuta jos si saniuta o fi inceput sa se dezintegreze.
urat din partea mea ca nu mi-am recunoscut greseala si n-am platit saniuta.

--------------------
bambu
post 5 Feb 2009, 11:05
Post #248

RS club

Am inchiriat intr-o vara la mare doua caiace impreuna cu un prieten, si am pierdut vasla unuia dintre ele. La intoarcere aia bineinteles ca voiau banii pe vasla, l-am lasat pe prietenul meu amanet pana ma intorceam cu banii. Am trimis alti doi prieteni sa ii ameteasca pe aia bine de la inchirieri, timp in care amanetatul s-a facut nevazut in multime.

--------------------
Renault/Citroen Megane RS/C5 eHDI 2.0T 2008/2012 - RRS
viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro
www.anularefiltrudeparticule.ro
+
DrK
post 5 Feb 2009, 11:12
Post #249

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Nu am dat spaga sa iau carnetul biggrin.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
bambu
post 5 Feb 2009, 11:38
Post #250

RS club

ras hohote.gif Eu as fi dat, dar nu aveam.

--------------------
Renault/Citroen Megane RS/C5 eHDI 2.0T 2008/2012 - RRS
viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro
www.anularefiltrudeparticule.ro
+
Dan73
post 5 Feb 2009, 11:41
Post #251

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 5 Feb 2009, 08:59)
Dan73, esti moderator ?  tongue.gif
*

Nu bre, sunt moderat biggrin.gif .

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Miria
post 5 Feb 2009, 14:30
Post #252

Membru

Ok daca sunt luat drept mitoman nu ma deranjeaza,nu am fost terfelit in nici un topic politic doar nu o sa ma atac la vorbele unui copil.Sunt ofiter am 12 ani de polo ,am 1.84 si vreo 82-83 de kg ,nu imi este frica de nimeni si nimic ,ma avant in orice cand consider ca se face o nedreptate.Daca considerati ca aceste acte de eroism in a distruge bunul altuia e o cauza nobila,va doresc sa aveti parte in fiecare zi de ele.Despre incidentul cu acea masina mai mult sau mai putin importanta marca am reactionat deoarece m-a deranjat ,nimeni nu are dreptul sa distruga bunul altuia putea fi chiar Fordul meu.Astazi am avut treaba in zona Eroilor un tanar pe la 20 de ani l-am vazut cum tragea de un capac de la un Opel Corsa.Nici nu m-am mai enervat nu are rost ,cine stie daca ma luam de el eram huiduit pe strada, cum imi permit sa ma iau de un hot.Daca promovati lipsa de respect fata de bunul altuia,mai mult faceti un erou eu zic sa ii ridicati si cate o statuie.Cu domul Cristib nu am absolut nimic,m-a deranjat ideea ,imi pare rau daca te-am jignit din partea mea poti sa ii iei pe toti ce te apreciaza la rand cu cuiul sau cu superglue.Chiar vb astazi cu un coleg ,precizez nu lucrez in Politie deci nu am eu treaba cu infractorii ,mi-a spus sa imi vad de treaba mea ,voi reactiona doar daca este afectat bunul meu in rest nu ma mai intereseaza din partea mea duca-se . Nu stiu daca voi mai scrie pe acest topic nu are rost sa fii sincer, mai mult sa aperi pe altcineva ,infractorul este laudat ,cel ce vrea sa faca ceva este renegat improscat cu noroi .Cam atat apropo Cristi ,infractor nu se referea la tine ,vorbesc asa in general cu tine chiar n-am absolut nimic ,chiar mi-as dori sa prinzi masina celor ce ma fac pe mine mitoman ,creier de gaina parcata aiurea ,odata si odata tot se intampla si sa le-o dai cu acetona sau cu superglue ,sa vedem ce or sa zica ,probabil vor injura domne cum mi s-a intamplat mie ,ce nedreptate.Despre acel pumn nu stiu cine a scris ,dar ii dau dreptate,poate facea un tromb cauzat de lovitura sau se lovea cu tampla ,de regulat in fund 25 de ani nu ma regula nimeni dar imi faceam eu probleme aiurea ,ma joc aiurea cu libertatea mea pentru altii .Gata aici ma retrag zi frumoasa la toata lumea.

This post has been edited by Miria: 5 Feb 2009, 14:32

--------------------
Renault /Range Rover xxx 2006/2011
http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
+
Dan73
post 5 Feb 2009, 14:48
Post #253

Membru autentic

Pai domnule ofiter, eu zic sa nu te mai apuci sa faci morala daca ceea ce faci tu e cu mult mai grav. Una e sa pui nitel superglue pe o masina si alta e sa lovesti un om. Daca era masina ta mai intelegeam ca ti-ai pierdut firea dar asa... Si ce te supara atat daca eu si altii am considerat ca ai mintit un pic sau ai inflorit? Asta e parerea mea si daca nu am nimerit-o ma rog sa fiu scuzat. Cat priveste dorinta ta de a mi se da cu acetona pe masina te asigur ca nu se va intampla pentru ca nu parchez aiurea niciodata, ca ma invart pana imi exasperez nevasta cautand un loc de parcare unde sa nu incurc pe nimeni, ca prefer sa fac o manevra sau doua in plus decat sa pun masina prea aproape de alta...etc. As putea sa iti doresc si eu sa dai de unul care sa iti intoarca doua bastarci din fundu' curtii drept raspuns la pumnul tau dar...

This post has been edited by Dan73: 5 Feb 2009, 14:50

--------------------
+
CGB
post 5 Feb 2009, 15:16
Post #254

CGB

QUOTE(Miria @ 5 Feb 2009, 14:30)
Sunt ofiter am 12 ani de polo ,am 1.84 si vreo 82-83 de kg ,nu imi este frica de nimeni si nimic ,ma avant in orice cand consider ca se face o nedreptate.
*

sint persoana fizica, am 4 ani de baschet si multi ani de batai in fata blocului, am 1,90 si fro 103 kile, imi este frica de spatiile aglomerate, ma misc ca un ninja si lovesc ca un fulger, ma avant fara mila cand face cineva cinste. sincer!

acu' sper ca domnul ofiter stie de gluma si nu e chiar asa rigid cum il recomanda statutul de cadru militar.

This post has been edited by cristib: 5 Feb 2009, 15:26

--------------------
Flamingo
post 5 Feb 2009, 15:58
Post #255

Membru "SPARKY Team"

- 1,75 m
- 83 kg (burta si gusa)
- vreo 20 ani de scoala
- nu am ramas niciodata repetent, corigent da, prin liceu
- insurat, 1 copil
- ceva ani de fotbal la Steaua in tinerete
- ceva ani de muzica
- indoi stergatoarele masinilor care parcheaza regulat pe locul platit (de mine) la primarie
- si foarte rar le dau peste cap pana fac POC

Am fost sincer.

--------------------
+
adrian mgn
post 5 Feb 2009, 16:01
Post #256

megane ... reno megane !

From: timisoara

Mergand pe linia asta ... sunt curios care va fi primul care recunoaste ca o are mica radmasa.gif

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- BMC filters-Chrome window trims-Xenon - Smoked taillights
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
Hack
post 5 Feb 2009, 16:54
Post #257

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(Flamingo @ 5 Feb 2009, 10:11)
Deci Hack, vezi ce faci, ca prea mult pocorn dauneaza grav sanatatii.  icon_mrgreen.gif
*

QUOTE(cristib @ 5 Feb 2009, 10:17)
hackmikey, ai grija tati ca cica-s cancerigene floricelele.
*

Va multumesc pentru ca va preocupa asa de mult sanatatea mea grouphug.gif , o sa trec pe seminte, sper sa apara si un smiley d'asta care crapa seminte. laugh.gif

QUOTE(adrian mgn @ 5 Feb 2009, 16:01)
Mergand pe linia asta ... sunt curios care va fi primul care recunoaste ca o are mica  radmasa.gif
*

7 cm e mult? e putin? unsure.gif icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Hackmikey: 5 Feb 2009, 16:55

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
DjurdjaK
post 5 Feb 2009, 17:05
Post #258

Member of ..

depinde de unde te uiti biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2007 1.5 dCi 85CP
+
adip
post 5 Feb 2009, 17:06
Post #259

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(adrian mgn @ 6 Feb 2009, 01:01)
sunt curios care va fi primul care recunoaste ca o are mica  radmasa.gif
QUOTE(Hackmikey @ 6 Feb 2009, 01:54)
7 cm e mult? e putin? unsure.gif
Din pacate trebuie sa recunosc ca si la mine are tot atat in grosime

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Hack
post 5 Feb 2009, 17:11
Post #260

Megan' ti-ai luat?!

worship.gif

This post has been edited by Hackmikey: 5 Feb 2009, 17:11

--------------------
+
Dan73
post 5 Feb 2009, 17:23
Post #261

Membru autentic

Coane....sa-ti traiasca bazooka!
Ca tot veni vorba...eram student si dupa mai multe sticle baute cu niste prieteni si fosti colegi de liceu ne-am amintit de o fosta colega de liceu foarte frumoasa dar careia ii placuse, ii placea si cred ca ii place si acum viata.
Unul dintre amici cazuse asa intr-o reverie cu barba in palma:
"Baaaa, cred ca Xxxxx a strans pana acu' vreo 3 kilometri de p....a...Oare mai incap si astia 15 cm ai mei?"

This post has been edited by Dan73: 5 Feb 2009, 17:26

--------------------
+
shoTgunu
post 5 Feb 2009, 17:43
Post #262

Membru autentic

radmasa.gif Baiatul a fost sincer.Nu cred ca mai conta daca venea si el...la ce autostrada stransese donsoara

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16V 2003 Privilege - Numar de numar
Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
+
DrK
post 5 Feb 2009, 17:44
Post #263

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

bai si v-am spus, milimetrii se noteaza cu mm nu cu cm... excl.gif excl.gif

This post has been edited by RaduNG: 5 Feb 2009, 17:46

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
marian-j
post 5 Feb 2009, 19:07
Post #264

Membru autentic

From: Timișoara

QUOTE(Hackmikey @ 5 Feb 2009, 16:54)

7 cm e mult? e putin? unsure.gif  icon_mrgreen.gif
*

Ca e mult sau putin nu stiu.Totul e sa fii la capatul care trebuie si te-ai scos. rolleyes.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Miria
post 5 Feb 2009, 21:28
Post #265

Membru

Imi cer scuze fata de domnul Dan73 ,m-am purtat ca un marlan ,dansul mi-a luat apararea si in alte topicuri .Sper sa imi acceptati scuzele .Sunt f fericit sa fiu sincer ,vreau si eu o parere astazi frecam si eu menta cu ofiterul de servici in parcarea unde lucrez,recunosc ma laudam cu Fordul meu ,colegul asta al meu are o Fiesta si eu Focus faceam un pic misto de el spre rusinea mea.Cand vine o tipa una inalta bruneta vai de capul meu am ramas inlemnit ,nu stiu cum dracu dar tipa se impiedica tocmai de mine,jur ca nu mint am mai vazuto de cateva ori dar ,niciodata nu mi-am permis sa intru in vb cu ea,fiind fata comandantului.Deci revenim se impiedica,zambeste si imi spune scz sper ca nu te-am calcat eu ma intorc zambesc ca un bou,nu nu scz ca ti-am stat in drum.Ea rade Eveline incantata .Ce sa mai transpir tot ma ia o caldura din aia ,ma uit la colegul meu ala zambea.Dau mana cu tipa si asta pleaca imi spune poate ne mai intalnim pe aici si mai vb.Eu da da ,niciodata nu mi-a tremurat vocea asa in halul ala ,am parut un papagal colorat ,cred ca mi-am taiat craca direct .Am o prietena frumoasa ,dar ca asta nu,probabil visez frumos ,mi-ar placea sa o invit la o cafea ,stau in dubii ce dracu sa fac .Culmea cu prietena vroiam sa ma mut dar Eveline asta m-a omorat .Debia astept culmea sa ma duc maine la servici poate mai trece .Mentionez avea un Touareg ce viata pe tipa asta la 23 de ani sa conduci asemenea masini 38.gif .

--------------------
Renault /Range Rover xxx 2006/2011
http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
+
Hack
post 5 Feb 2009, 21:51
Post #266

Megan' ti-ai luat?!

QUOTE(marian-j @ 5 Feb 2009, 19:07)
Ca e mult sau putin nu stiu.Totul e sa fii la capatul care trebuie si te-ai scos. rolleyes.gif
*

a scapat.gif

--------------------
+
mihai_dorin
post 5 Feb 2009, 22:04
Post #267

Membru autentic

Recunosc si eu in seara asta ca era sa o comit, din cauza mea si a unui inconstient,dobitoc,cioban,mioritic, conducator de VW Polo. Situatia statea cam asa: Polo incarcat la maxim, 4 persoane, ( 3 normale +1 cioban sofer), o duba, si in spatele dubei eu. Incearca sa depaseasca duba insa depaseste cu greu din cauza celui cu Polo care avea corazonul ranit fiindca era depasit. Accelera in continuu...In fine duba depaseste, acum dau sa depasesc si eu. Nu depasesc cum fac unii de trebuie sa franezi sa ii lasi sa intre, insa...aceeasi faza imi face si mie, insa eu depaseam cu a 5-a, greaseala mea. Imi venea din fata si dobitocu tot accelera, accelera si tot accelera. Franez, ma repliez, apoi urmeaza partea a 2-a. Il depasesc frumos, putea sa accelereze cat vroia ca tot il depaseam, in fine, il depasesc si ma pun in fata lui. Din fata veneau 3 tir-uri, perfect..franaaaa pana ma opresc. Poate asa invata si el sa mai franeze, sa lase si pe altii sa intre, nu sa accelereze cand este depasit.

--------------------
Renault Megane Sedan 1.6 16v 2007 Privilege + Mio C720b
“Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
+
caktuss
post 5 Feb 2009, 22:30
Post #268

Membru autentic

From: Iasi

franaaaaa..... sau FRANA!!!! biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
mihai_dorin
post 5 Feb 2009, 23:31
Post #269

Membru autentic

Daia cu avarii blush.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 1.6 16v 2007 Privilege + Mio C720b
“Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
+
caktuss
post 5 Feb 2009, 23:36
Post #270

Membru autentic

From: Iasi

mie mi-a facut odata chestia asta un tigan intr-un golf5... era cu piranda si puradeii in masina...
m-am pus paralel cu el si am inceput sa-l strag usor usor de un tir. cand a dat cu oglinda din dreapta de barele laterale de la remorca, s-a albit instantaneu, si el s piranda si boracii... radmasa.gif

5 Feb 2009, 23:40:
asta ca sa nu-mi aduc aminte cad am stat in curu unuia cu faza lunga vreo 50 de km... pe ala l-am terorizat saracu, l-am facut la psihic... n-o sa-i mia trebuiasca ccelerare cand e depasit in viata lui.
dupa 50 de km in care s-a chinuit sa scape de mine si n-a reusit, a pus avariile, am mers un pic cu 40 al ora , eu tot in curu lui... radmasa.gif . s-a oprit pe dreapta, eu in spate cu faza lunga icon_mrgreen.gif . in cele din urma m-am plictisit si am plecat agale spre casa... happy.gif

This post has been edited by caktuss: 5 Feb 2009, 23:40

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
14 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th May 2025 - 07:41
Dacia