Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?

mihai_dorin
post 5 Feb 2009, 23:56
Post #271

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Asta e una, cand nu vin masini din fata, dar cand vin cum era in cazul meu, putea sa fie victime, si in cazul asta nu eram eu, era el, ca il dadeam in sant. Doamne fereste de asemenea ciobani.

--------------------
Renault Megane Sedan 1.6 16v 2007 Privilege + Mio C720b
“Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 6 Feb 2009, 09:48
Post #272

CGB

From: behind

QUOTE(Miria @ 5 Feb 2009, 21:28)
Eveline asta m-a omorat... avea un Touareg ce viata pe tipa asta la 23 de ani
*

sper ca nu parcheaza pe tot trotuaru'...

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
DrK
post 6 Feb 2009, 10:14
Post #273

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Cred ca o doare la basca de trotuarul vostru radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
bambu
post 6 Feb 2009, 16:44
Post #274

RS club

Astazi era sa omor o baba, din cauza ei ca traversa imediat dupa o curba, bineinteles aiurea, eu nu aveam 140km/h, ma grabeam un pic wink.gif. Eu sa o ocolesc ea se grabeste si tot in fata nimereste, dau sa ocoloesc prin spatele ei , ea inapoi popa.gif ...Nu sariti, recunosc ca ma ia valu cand ma grabesc, dar atentia este pe masura si franele ma ajuta smile.gif. Nu avea nici o sansa sa o omor oricat ar fi insistat. Am injurat-o bine la final ca aveam geamul deschis si m-a auzit.

This post has been edited by bambu: 6 Feb 2009, 16:49

--------------------
Renault/Citroen Megane RS/C5 eHDI 2.0T 2008/2012 - RRS
viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro
www.anularefiltrudeparticule.ro
+
Flamingo
post 6 Feb 2009, 20:41
Post #275

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

In seara asta am mintit un vecin ca maine vin la el sa-i reinstalez XP-ul. El mi-a promis ca ma cinsteste cu tuica (ca de altfel de fiecare data la 2 sapt. cand buleste windowsul). Ca sa scap de el (discutie avuta in lift), i-am zis ca o sa vin, numai ca ce nu stie el, este ca maine nu sunt in Bucuresti. radmasa.gif

Dati-mi idei ce sa-i zic maine dimineata cand sunt pe drum... As avea eu ceva idei, dar parca n-as spune "nu" altora mai demente... biggrin.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
A l e x
post 6 Feb 2009, 20:48
Post #276

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

"Nu mai vin sa-ti reinstalez XP-ul. Te-am mintit ieri. Invata naibii sa pui un CD in comp si sa dai NEXT> de cateva ori ca nu e asa greu. Hai sictir"

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ipiq
post 6 Feb 2009, 21:07
Post #277

The transporter

From: RO

"nu mai lucrez pe gratis: la orice firma iti ia in jur de 20 de euro o reinstalare de windows... eu iti fac pe un milion jumate ca te cunosc wink.gif + tzuica, care e din partea casei"

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
shoTgunu
post 6 Feb 2009, 21:41
Post #278

Membru autentic

Bate-ti puradelul si pune-l sa invete informatica sa poata sa iti instaleze xp-ul moca. tongue.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16V 2003 Privilege - Numar de numar
Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
+
Miria
post 7 Feb 2009, 15:11
Post #279

Membru

Multe fete frumoase in Bucurestiul asta.Ce ma bucur ca sunt barbat!

This post has been edited by Miria: 7 Feb 2009, 17:27

--------------------
Renault /Range Rover xxx 2006/2011
http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
+
Flamingo
post 8 Feb 2009, 19:28
Post #280

Membru "SPARKY Team"

Miria, de ce ai editat mesajul si ai scos partea in care vorbeai de manele ? icon_mrgreen.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Brohlin
post 8 Feb 2009, 20:31
Post #281

Membru

I-m dat doua palme unui blond cercelat cu un cap mai mare decat mine pentru ca a dat cu mingea in masina (in mod voit - am vazut toata faza de pe balcon)... si masina abia iesise de 2 ore din spalatorie. Asta inainte sa inceapa ploaia.

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5 dci +80CP 2006 - B-00-???
What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
+
Miria
post 9 Feb 2009, 09:41
Post #282

Membru

Numai asta numai imi trebuie manele,da-le in papuci ,eram fericit atunci acum sunt fffffffffff nervos,dupa ce un sofer de duminica si de duba mi-a lovit masinuta,bara de la ea mai exact acum trebuie sa o revopsesc.Ma rog am vb astazi la service si ma programeaza peste 3 saptamani.Asta pe cale normala ca orice om normal.Mi s-a parut f mult si am luato pe alte cai ,rezultatul maine la 8 o bag in service si vineri o iau acasa.Le-am spus cat de tare sunt de suparat si ce stare naspa am, ei au zis bine bine hai ca ti-o luam azi ,dar eu nu aveam cu ce sa ma deplasez si asa trimit maine un sofer cu ea tongue.gif rolleyes.gif

--------------------
Renault /Range Rover xxx 2006/2011
http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
+
DrK
post 9 Feb 2009, 10:47
Post #283

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

I-am dat un sut in fund unei zburatoare care canta pe langa bloc cu toba din dotare...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Flamingo
post 9 Feb 2009, 12:02
Post #284

Membru "SPARKY Team"

Poveste cu un dobitoc de Constanta, sapca alba in cap si posesor de ML...

Tocmai ce ieseam din C-lung Muscel si ma indreptam spre Pitesti, oras in care nu aveam de gand sa intru, ci s-o iau pe "scurtatura" care ma scoate la A1... si sa ajung logic, acasa. Se intampla ieri in jurul orelor 11:00 AM. Aveam detector de radar "la bord", asa ca nu-mi prea faceam griji sa ma opreasca Garcea pentru viteza si apoi pe la Stalpeni unde isi mai fac ei veacul am niste rude mai indepartate la circulatie, in fine... nu asta e important... ideea e ca ma grabeam.

La un moment dat, in zona podului care duce catre Curtea de Arges, Godeni, Domnesti, etc... ajung din urma un Merceds ML. Incerc sa-l depasesc, ala observa si nu ma lasa. Mai sa fie... Musca din banda discontinua astfel ca nu aveam loc sa trec de el... Cu alte cuvinte ma sicana. Initial am crezut ca e doar o coincidenta... dar dupa vreo 2 minute de incercari esuate de depasire mi-am dat seama ca omul era pus pe glume proaste... Intr-un final il depasesc, dar ii si bag un claxon prelung... Asta se oftica si aprinde faza lunga si ma tine vreo 2-3 km asa... Vazand cat e de bou, am zis sa fiu si eu la fel ca el, astfel ca deschid geamul si ridic mana stanga cu degetul din mijloc scos in evidenta, dupa care imi vad de drum, depasind in continuare alte masini... Mai bomban ceva si la scurt timp continui discutia pe care o purtam cu cineva din masina, pe scurt... uit de faza.

Acum urmeaza nebunia...

Dupa cum va spuneam depaseam tot, dar mai nou si el facea la fel. De fapt cum ma uit ca tot omul in oglinzi, n-am putut sa nu-l observ pe cretinul care nu ma lasa sa-l depasesc. Bah, sa vezi ca asta se tine dupa mine, gandeam. Si intr-adevar asa era... ML-ul vroia sa ma ajunga sa ma depaseasca si apoi (probabil) sa puna frana sa ma sperie. Ma uit la numar mai atent era de Constanta... CT-77-BIK sau BKK sau p-acolo... La volan genul de smardoi de K1, cu sapca alba in cap si cu o mandra in dreapta lui care ii tot spunea ceva. Repet, el tot incerca sa ma ajunga dar tot nu reusea... De regula se afla mai tot timpul la 2 masini in spate. La un moment dat cand in sfarsit ma ajunge... ma bag pe banda 1 cu intentia de a trece de o Dacie veche dar cand am ajuns paralel cu ea, am redus viteza astfel ca ML-ul nu mai putea face nimic... doar daca ma impingea sau daca il impingea pe cel din fata lui. Pana la urma Dacia din 1900 toamna de pe banda 2, neputand merge mai tare, a redus viteza in incercarea de a trece pe banda 1... ML-ul a redus si el, lasand loc Daciei... apoi...

...m-am dus iar... insa nu am intrat pe autostrada ci am luat-o prin oras sa vad daca ML-ul chiar ma urmareste... Ma gandeam ca am eu vreo paranoie. Eu oricum ma grabeam si am zis ca nah, poate si el se grabeste, dar de ce nu m-a lasat atunci sa-l depasesc, mergand oarecum calm, iar acum brusc se grabeste ? In fine... O iau prin oras... Prin oras a luat-o si el. Cunoscand cat de cat Pitestiul, cel putin arterele importante si cateva strazi care dau in ele... am facut cateva artificii, mai exact luand-o pe la barajul de acumulare... Ala dupa mine, logic... Deci e clar, mi-am zis... asta vrea sa-mi aplice o corectie ca i-am aratat degetul mijlociu... biggrin.gif

Mai fac cateva artificii prin Pitesti, apoi ma gandesc ca la rondul de la iesire din oras, sa fac dreapta spre RM Valcea / Craiova... sau sa intorc pur si simpu. El era pe banda 2, iar in spatele meu un Megane 1. Daca as fi intors, adica as fi facut stanga... el avea 2 variante, ori isi vedea de drum, ori tragea si el brusc stanga de volan, dar risca sa intre in plin in cel din spatele meu... Imi pare si acum rau ca nu am intors la rond... In fine... am mers mai departe...

Abia la PIC m-a ajuns, la semafor... A coborat geamul si s-a rastit la mine ca sa se dea cocos in fata femeii de langa el. Repet, era genul de bataus K1, boxer sau bodyguard, ceafa lata si nelipsita sapca alba in cap. Cateva secunde l-am lasat sa vorbeasca singur (chiar nu l-auzeam ca era muzica), apoi din putinul respect pe care-l mai aveam deschid si eu geamul de la pasager. I-am zis calm ca e bolnav la cap pentru ca nu lasa alte masini sa-l depaseasca si ca nu eu am inceput ci el, ca se baga pe contrasens, etc... iar apoi tot el pentru ca mi-a pus faza lunga... Ala normal ca nu mai recunostea logic... Era infierbantat si aproape ca facea spume al gura... A tinut minte doar ca i-am aratat degetul, iar ce facuse el inainte, ca sa merite acest tratament, era complet dat uitarii.... L-am mai intrebat cum il cheama, vorbindu-i tot la fel ca si inainte cu dumneavoastra (moment in care s-a pierdut basmajind ceva) si apoi daca tot zicea ca se da jos la mine si imi rupe capul, l-am poftit politicos sa vina sa mi-l rupa... Boul a facut o fata de genul asta blink.gif dar nu a coborat. A vrut doar sa nu ramana dator, mustrandu-ma verbal...

Acum cine a avut sau nu dreptate, nu mai conteaza... La final am ras de cocalar in sinea mea ca nu a fost in stare zeci de km sa se tina dupa mine, de fapt sa ma depaseasca. Atat de puturoase sunt masinile alea sau a fost el bou si nu le are cu sofatul ?

In fine... Voi sa nu faceti ca mine. Sa nu va luati cu nebuni pe autostrada deoarece se poate lasa urat. Accident, bate, geamuri sparte, etc. Mai nou am auzit ca unii sunt dotati cu pistoale. unsure.gif In cel mai bun caz puteti pati precum un amic de-al meu pe care l-a luat radarul de curand in zona Baicoi, ca s-a luat in gura cu altul pe sosea... De fapt am inteles ca si aluia i-a oprit permisul pentru 30 de zile...

Deci ML negru CT-77-BIK sau BKK.

Amin.

This post has been edited by Flamingo: 9 Feb 2009, 12:04

--------------------
+
gotty
post 9 Feb 2009, 12:12
Post #285

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

ce bine ca n ai patit nimic! cool.gif

--------------------
Private Spice Member
+
Dan73
post 9 Feb 2009, 12:36
Post #286

Membru autentic

Neam de traista dom'le. Si mie mi-a facut unul la fel, tot cu ML, cu numar de Brasov. O fi vazut ca am numere de Bucuresti. Eram pe drumul dintre Sercaia si Zarnesti. Boul mergea incet pe centrul drumului desi era evident ca vreau sa il depasesc pentru ca stateam in spatele lui de minute bune cu semnalul pus iar cand venea ceva de pe contrasens stia sa stea pe banda. Pe acostament era putina zapada si uneori si gheata. M-am gandit sa sun la 112 dar nu era semnal pe portiunea aia. Pana la urma am prins o portiune in care a evitat niste gropi si m-am bagat. Cand depaseam se apropia de mine gandind probabil ca o sa intru in sant speriat de ML-ul lui. Imi pare rau ca nu i-am notat numarul.

This post has been edited by Dan73: 9 Feb 2009, 12:43

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
caktuss
post 9 Feb 2009, 12:39
Post #287

Membru autentic

From: Iasi

daca aveai si tu unu de asta intre scaune... nu cred ca mai comenta cocalaru` radmasa.gif

Attached thumbnail(s)
13922.jpg ( Size: 10.58k ) Number of downloads: 354

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
Flamingo
post 9 Feb 2009, 12:40
Post #288

Membru "SPARKY Team"

Mda, si eu am vrut sa sun la 112 si sa ii rog sa-l "astepte la vreun popas" de-al lor, rolleyes.gif insa nu le puteam spune ca si eu circul cu viteza mare. Bine, ca puteam sa-i mint si sa le spun ca am vazut cum a lovit o batrana si ca a fugit... Atunci chiar ca-l opreau pe prost... laugh.gif dar mi-o si luam ulterior de la Garcea pentru informatii false...

QUOTE(caktuss @ 9 Feb 2009, 12:39)
daca aveai si tu unu de asta intre scaune...  nu cred ca mai comenta cocalaru`  radmasa.gif
*

Ai sa razi, insa am una similara dar cu maner rosu. E luata din Metro parca, insa din nefericire e in Hyundai... eu fiind ieri cu Clio.

This post has been edited by Flamingo: 9 Feb 2009, 12:43

--------------------
+
Dan73
post 9 Feb 2009, 12:48
Post #289

Membru autentic

Pai eu ziceam ca trebuia sa suni din primul moment, adica atunci cand nu te lasa sa il depasesti.

--------------------
+
Flamingo
post 9 Feb 2009, 13:10
Post #290

Membru "SPARKY Team"

Ai dreptare dar in acel moment ma "pasiona" mai mult ideea de a-l depasi, urmata de claxonarea individului... Cu politia am vrut sa vorbesc abia atunci cand a aprins faza lunga si cand mi-am dat seama ca se tine dupa mine... ca nah, avea motiv... Nu i-a placut de degetul meu mijlociu.

In fine, bine ca mai am permisul in buzunar... si nu in ultimul rand am scapat teferi.

--------------------
+
bambu
post 9 Feb 2009, 13:29
Post #291

RS club

Uof, uof ce mor eu pe agricultorii astia, si-au luat tractor si merg precum "Gloriile" pe tot drumul. Pentru astfel de bovine, chiar si pe vremuri de criza, as da 10 ron p-un Poxipol.
@Flamingo ai un motiv in plus sa nu mai folosesti traseul ala. Eu am venit dupa revelion dinspre Bv pe acolo si am inebunit de nervi cu suspensia si rotile mele, mi-am spart dintii in gura si mi-am rupt rinichii, de minunat ce e asfaltul. Recomand sa evitati pe la Targoviste, il vizitam si pe colegu cu SuperGlue cu ocazia asta:D

This post has been edited by bambu: 9 Feb 2009, 15:59

--------------------
www.shoetique.ro
+
rombul
post 9 Feb 2009, 20:14
Post #292

Membru autentic

From: bucuresti

QUOTE(Flamingo @ 9 Feb 2009, 13:40)
Mda, si eu am vrut sa sun la 112 si sa ii rog sa-l "astepte la vreun popas" de-al lor,  rolleyes.gif insa nu le puteam spune ca si eu circul cu viteza mare. Bine, ca puteam sa-i mint si sa le spun ca am vazut cum a lovit o batrana si ca a fugit... Atunci chiar ca-l opreau pe prost...  laugh.gif dar mi-o si luam ulterior de la Garcea pentru informatii false...
Ai sa razi, insa am una similara dar cu maner rosu. E luata din Metro parca, insa din nefericire e in Hyundai... eu fiind ieri cu Clio.
*

si cam ce vreti sa faceti cu topoarele intre scaune ?
merita sa faci puscarie ptr un prost , nu cred
dar este optiunea fiecaruia smile.gif

9 Feb 2009, 21:16:
QUOTE(Flamingo @ 9 Feb 2009, 13:02)
Poveste cu un dobitoc de Constanta, sapca alba in cap si posesor de ML...

Tocmai ce ieseam din C-lung Muscel si ma indreptam spre Pitesti, oras in care nu aveam de gand sa intru, ci s-o iau pe "scurtatura" care ma scoate la A1... si sa ajung logic, acasa. Se intampla ieri in jurul orelor 11:00 AM. Aveam detector de radar "la bord", asa ca nu-mi prea faceam griji sa ma opreasca Garcea pentru viteza si apoi pe la Stalpeni unde isi mai fac ei veacul am niste rude mai indepartate la circulatie, in fine... nu asta e important... ideea e ca ma grabeam.

La un moment dat, in zona podului care duce catre Curtea de Arges, Godeni, Domnesti, etc... ajung din urma un Merceds ML. Incerc sa-l depasesc, ala observa si nu ma lasa. Mai sa fie... Musca din banda discontinua astfel ca nu aveam loc sa trec de el... Cu alte cuvinte ma sicana. Initial am crezut ca e doar o coincidenta... dar dupa vreo 2 minute de incercari esuate de depasire mi-am dat seama ca omul era pus pe glume proaste... Intr-un final il depasesc, dar ii si bag un claxon prelung... Asta se oftica si aprinde faza lunga si ma tine vreo 2-3 km asa... Vazand cat e de bou, am zis sa fiu si eu la fel ca el, astfel ca deschid geamul si ridic mana stanga cu degetul din mijloc scos in evidenta, dupa care imi vad de drum, depasind in continuare alte masini... Mai bomban ceva si la scurt timp continui discutia pe care o purtam cu cineva din masina, pe scurt... uit de faza.

Acum urmeaza nebunia...

Dupa cum va spuneam depaseam tot, dar mai nou si el facea la fel. De fapt cum ma uit ca tot omul in oglinzi, n-am putut sa nu-l observ pe cretinul care nu ma lasa sa-l depasesc. Bah, sa vezi ca asta se tine dupa mine, gandeam. Si intr-adevar asa era... ML-ul vroia sa ma ajunga sa ma depaseasca si apoi (probabil) sa puna frana sa ma sperie. Ma uit la numar mai atent era de Constanta... CT-77-BIK sau BKK sau p-acolo... La volan genul de smardoi de K1, cu sapca alba in cap si cu o mandra in dreapta lui care ii tot spunea ceva. Repet, el tot incerca sa ma ajunga dar tot nu reusea... De regula se afla mai tot timpul la 2 masini in spate. La un moment dat cand in sfarsit ma ajunge... ma bag pe banda 1 cu intentia de a trece de o Dacie veche dar cand am ajuns paralel cu ea, am redus viteza astfel ca ML-ul nu mai putea face nimic... doar daca ma impingea sau daca il impingea pe cel din fata lui. Pana la urma Dacia din 1900 toamna de pe banda 2, neputand merge mai tare, a redus viteza in incercarea de a trece pe banda 1... ML-ul a redus si el, lasand loc Daciei... apoi...

...m-am dus iar... insa nu am intrat pe autostrada ci am luat-o prin oras sa vad daca ML-ul chiar ma urmareste... Ma gandeam ca am eu vreo paranoie. Eu oricum ma grabeam si am zis ca nah, poate si el se grabeste, dar de ce nu m-a lasat atunci sa-l depasesc, mergand oarecum calm, iar acum brusc se grabeste ? In fine... O iau prin oras... Prin oras a luat-o si el. Cunoscand cat de cat Pitestiul, cel putin arterele importante si cateva strazi care dau in ele... am facut cateva artificii, mai exact luand-o pe la barajul de acumulare... Ala dupa mine, logic... Deci e clar, mi-am zis... asta vrea sa-mi aplice o corectie ca i-am aratat degetul mijlociu...  biggrin.gif

Mai fac cateva artificii prin Pitesti, apoi ma gandesc ca la rondul de la iesire din oras, sa fac dreapta spre RM Valcea / Craiova... sau sa intorc pur si simpu. El era pe banda 2, iar in spatele meu un Megane 1. Daca as fi intors, adica as fi facut stanga... el avea 2 variante, ori isi vedea de drum, ori tragea si el brusc stanga de volan, dar risca sa intre in plin in cel din spatele meu... Imi pare si acum rau ca nu am intors la rond... In fine... am mers mai departe...

Abia la PIC m-a ajuns, la semafor... A coborat geamul si s-a rastit la mine ca sa se dea cocos in fata femeii de langa el. Repet, era genul de bataus K1, boxer sau bodyguard, ceafa lata si nelipsita sapca alba in cap. Cateva secunde l-am lasat sa vorbeasca singur (chiar nu l-auzeam ca era muzica), apoi din putinul respect pe care-l mai aveam deschid si eu geamul de la pasager. I-am zis calm ca e bolnav la cap pentru ca nu lasa alte masini sa-l depaseasca si ca nu eu am inceput ci el, ca se baga pe contrasens, etc... iar apoi tot el pentru ca mi-a pus faza lunga... Ala normal ca nu mai recunostea logic... Era infierbantat si aproape ca facea spume al gura... A tinut minte doar ca i-am aratat degetul, iar ce facuse el inainte, ca sa merite acest tratament, era complet dat uitarii.... L-am mai intrebat cum il cheama, vorbindu-i tot la fel ca si inainte cu dumneavoastra (moment in care s-a pierdut basmajind ceva) si apoi daca tot zicea ca se da jos la mine si imi rupe capul, l-am poftit politicos sa vina sa mi-l rupa... Boul a facut o fata de genul asta  blink.gif dar nu a coborat. A vrut doar sa nu ramana dator, mustrandu-ma verbal...

Acum cine a avut sau nu dreptate, nu mai conteaza... La final am ras de cocalar in sinea mea ca nu a fost in stare zeci de km sa se tina dupa mine, de fapt sa ma depaseasca. Atat de puturoase sunt masinile alea sau a fost el bou si nu le are cu sofatul ?

In fine... Voi sa nu faceti ca mine. Sa nu va luati cu nebuni pe autostrada deoarece se poate lasa urat. Accident, bate, geamuri sparte, etc. Mai nou am auzit ca unii sunt dotati cu pistoale.  unsure.gif In cel mai bun caz puteti pati precum un amic de-al meu pe care l-a luat radarul de curand in zona Baicoi, ca s-a luat in gura cu altul pe sosea... De fapt am inteles ca si aluia i-a oprit permisul pentru 30 de zile...

Deci ML negru CT-77-BIK sau BKK.

Amin.
*

numai tu patesti din astea
oare ii cauti mult pe tipii astia smile.gif

9 Feb 2009, 21:20:
QUOTE(Dan73 @ 9 Feb 2009, 13:48)
Pai eu ziceam ca trebuia sa suni din primul moment, adica atunci cand nu te lasa sa il depasesti.
*

si ce se intampla daca suna la 112 , ce le spunea care era speta

This post has been edited by rombul: 9 Feb 2009, 20:20

--------------------
renault captur 0,9 tce 90 cp - B-21- ....
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
Flamingo
post 9 Feb 2009, 21:12
Post #293

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(bambu @ 9 Feb 2009, 13:29)
@Flamingo ai un motiv in plus sa nu mai folosesti traseul ala. Eu am venit dupa revelion dinspre Bv pe acolo si am inebunit de nervi cu suspensia si rotile mele, mi-am spart dintii in gura si mi-am rupt rinichii, de minunat ce e asfaltul. Recomand sa evitati pe la Targoviste, il vizitam si pe colegu cu SuperGlue cu ocazia asta:D
*

Nu, n-o iau prin Targoviste. Am ceva neamuri in zona (din partea neveste-mii), astfel ca sunt oarecum "obligat" s-o iau pe acolo. Stii tu, gratare, tuica de Muscel, antren si voie buna.

QUOTE(rombul @ 9 Feb 2009, 20:14)
si cam ce vreti sa faceti cu topoarele intre scaune ?
merita sa faci puscarie ptr un prost , nu cred
dar este optiunea fiecaruia

Ceea ce s-a vrut o gluma, vad ca se ia in serios. Imi pare rau ca nu am specificat faptul ca acea toporisca a fost cumparata strict pentru taiat lemne pentru gratar... dar deh, suntem pe un forum si fiecare avem dreptul la o parere.

numai tu patesti din astea
oare ii cauti mult pe tipii astia
*

Serios ? Imi poti da cel putin 2 exemple ? Chiar astept raspuns, deci ai grija ce / cate mesaje cauti pe forum... deoarece poate conta foarte mult raspunsul tau... asta desigur, in cazul in care nu s-a vrut o gluma.

Succes la cautat povestiri care doar mie mi se pot intampla.

--------------------
+
bambu
post 10 Feb 2009, 01:00
Post #294

RS club

Am inteles. Eu daca o mai iau odata pe acolo, iau dupa mine o ambulanta ca cedez nervos si o platforma ca cedeaza masina. E incredibil de prost drumul, inca nu pot sa inteleg cu de nu se face nimic.

--------------------
www.shoetique.ro
+
Dan73
post 10 Feb 2009, 01:16
Post #295

Membru autentic

Pai nu se face nimic pentru ca banii necesari sunt in buzunarele unora.
si ce se intampla daca suna la 112 , ce le spunea care era speta
*

Pai le spunea ca unul il pune in pericol mergand pe centrul drumului atunci cand incerca sa-l depaseasca. Urmarea nu o pot prevedea. Cred ca daca insotitorul lui Flamingo nu era ruda de gradul 1 putea sa sustina declaratia lui. Macar era inregistrat in baza de date a politiei numarul si numele dobitocului si cu alte ocazii poate s-ar fi tinut cont de antecedente. E posibil ca tembelul sa mai faca asemenea faze si una din ele ar putea fi accelerarea cand e depasit. Daca cel care depaseste face accident din cauza asta are putine sanse sa fie crezut fara martori ca ala a accelerat. Daca insa exista mai multe apeluri inregistrate la 112 in care alti soferi l-au dat in gat pe nea asta atunci eu unul, presupunand ca as fi judecator, as tine cont de ele.

This post has been edited by Dan73: 10 Feb 2009, 01:25

--------------------
+
Flamingo
post 10 Feb 2009, 08:40
Post #296

Membru "SPARKY Team"

Dane, cu siguranta ala nu este la prima si nici ultima "abatere"... Sa fii convins ca va continua sa persifleze ceilalti participanti la trafic... dar stii tu cum e in fotbal... "ocaziile" se razbuna... Un pic cam exagerata comparatia, dar cred ca stii la ce ma refer.

--------------------
+
crisolro
post 10 Feb 2009, 08:57
Post #297

QUOTE(Dan73 @ 10 Feb 2009, 02:16)
Pai nu se face nimic pentru ca banii necesari sunt in  buzunarele unora.
Pai le spunea ca unul il pune in pericol mergand pe centrul drumului atunci cand incerca sa-l depaseasca. Urmarea nu o pot prevedea. Cred ca daca insotitorul lui Flamingo nu era ruda de gradul 1 putea sa sustina declaratia lui. Macar era inregistrat in baza de date a politiei numarul si numele dobitocului si cu alte ocazii poate s-ar fi tinut cont de antecedente. E posibil ca tembelul sa mai faca asemenea faze si una din ele ar putea fi accelerarea cand e depasit. Daca cel care depaseste face accident din cauza asta are putine sanse sa fie crezut fara martori ca ala a accelerat. Daca insa exista mai multe apeluri inregistrate la 112 in care alti soferi l-au dat in gat pe nea asta atunci eu unul, presupunand ca as fi judecator, as tine cont de ele.
*

da, ce bine ar fi sa functioneze ce zici tu si lumea sa fie corecta ...

buuuuuuuuuuun ... am stabilit cu 20 de prieteni ai mei ca la 2-3 zile fiecare sa sune la 112 si sa anunte ca soferul auto B-XX-cevreaueu face nebunii pe strazile din Bucuresti (unde stiu eu ca nu sunt camere dar pe une trece ala frecvent) ... si uite ce i-am facut unuia pe care aveam boala!!!

This post has been edited by crisolro: 10 Feb 2009, 08:57

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Dan73
post 10 Feb 2009, 11:32
Post #298

Membru autentic

Pai ce spun eu nu e SF...in vest cam asa se intampla. Daca tu si cei 20 amici incercati asa ceva legatura voastra de prietenie se poate stabili foarte usor si treaba pute de la o posta. Evident ca nu te va crede nimeni. Daca insa 20 oameni, de varste diferite, din localitati diferite, la date diferite, care nu au nici o legatura unul cu altul, nu lucreaza impreuna samd suna la 112 si reclama pe unul ca ala de mai sus devine credibil ca ala obisnuieste sa faca faze de genul asta. Ca in Romania nu functioneaza tocmai asa treburile e alta poveste insa eu cred ca daca un om cheama in judecata pe cel care nu s-a lasat depasit si din cauza asta a avut loc un accident judecatorul ar trebui sa dispuna (sa ceara, sa i se ofere) de informatii suplimentare despre parat...daca mai exista reclamatii despre fapte asemanatoare si in functie de existenta si credibilitatea lor sa judece evident, tinand cont si de alte probe..de la locul accidentului, eventual alti martori oculari....sunt multe posibilitati.
In concluzie, eu as suna la 112 in situatii asemanatoare doar pentru a se inregistra plangerea mea si la o adica, daca cineva il cheama in judecata pe dobitoc pentru ca din cauza lui a facut accident, informatia de la mine si de la altii sa conteze pentru caz.

This post has been edited by Dan73: 10 Feb 2009, 11:45

--------------------
+
shoTgunu
post 10 Feb 2009, 11:45
Post #299

Membru autentic

Ieri in jur de ora 9:00 grabindu-ma sa ajung la job la intersectia cu pasajul marasesti am fortat culoarea galbena a semaforului (a se citi ca am cam trecut pe rosu sad.gif ) Cand ma aflam in mijlocul intersectie le da verde la ceilalti si cred ca unul mai sprinten sau mai grabit..a plecat mai repede.M-a vazut ca eram in mijlocul intersectie, nu a incetinit ci culmea...cand m-a vazut a accelerat.. 173.gif .parca vroia dinadins sa intre in mine.L-am zarit cu coada ochiului si am tras brusc dreapta de volan sa nu ma inpunga.Masina a intrat in derapaj mai sa ii pup pe ceilalti de la semafor.Am redresat masina f repede si am trecut. a scapat.gif
Nu mai fac deastea cate zile mai am....m-am invatat minte

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16V 2003 Privilege - Numar de numar
Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
+
xcss
post 10 Feb 2009, 11:47
Post #300

Born to Be Epic

Foarte inteleapta manevra... sa recunosti ca ai trecut pe rosu cand ai numarul de inmatriculare trecut la semnatura...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
14 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th May 2025 - 10:52
Dacia