Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
![]() ![]() ![]() |
Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
urmariti parcul de auto rulate de la otopeni a lui nenea tiriac- daca pana anu trecut era format din maxim 2 randuri, acuma ajunge pana la fosta cladire metro....de ce oare - eu asa vad criza cel mai bine, cand trec pe langa si cresc randurile de masini ....
17 Mar 2009, 13:18: ce frumos zici arhi care criza - dar tu ziceai ca proiecte noi ciuciu.... sau refuzi sa vezi realitatea This post has been edited by aleksanders: 17 Mar 2009, 13:18 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Nu stiu care criza... in week-end nu poti sa arunci un ac in parcarile marilor magazine...
In Berceni, pe o raza de 1km sunt: Selgros, Hornbach, Metro, Real, Obi, un pic mai jos, Tehnomarket, Carefour si in curand mega carefourul ala care o sa sufoce tot.... PLIN PESTE TOT... FULL...din cauza crizei? |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
dantes- pai am vazut ca romanu cand intra in criza isi umple frigiderul
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
gmt97hr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 April 08 ![]() |
La obiceiul de a manca...deocamdata nu pot renunta...? Dar cu criza asta nu se stie niciodata !
![]() This post has been edited by gmt97hr: 17 Mar 2009, 20:06 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu nu mi-as lua masina noua....cand vad cum se umplu parcurile auto la firmele de leasing. La un moment dat vor reduce preturile la ele, din lipsa de lichiditati.
|
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De acord. Chiar, unde poti afla ce masini au firmele de leasing si la ce pret?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cumva dand un telefon ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Fara suparare Meghitzane dar tu si kanny o daduse-ti intr-un versus cam jenant intre Ford si Renault pe topicul tau de la bursa, asa ca eu sunt ala care v-am dat report. Eu cred ca Renault-urile se pot compara cu Ford-urile si la motor si performantele lui si la preturile de intretinere si la fiabilitate ca doar nu de bune ai schimbat kitul de ambreiaj si volanta. Cu turbina cum stai si cu lichidul de la servodirectie?
![]() Cu sinceritate iti doresc succes la vanzare! This post has been edited by Dan73: 26 Mar 2009, 01:27 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Recunosc ca am pus o colega sa raspunda la telefonul meu cu "nu, ati gresit numarul", atunci cand m-au sunat niste mooiogi de la raiffeisen cu Aig sa-mi propuna nusce naiba. Prima data cand m-au sunat eram in Istanbul, si le-am zis ca n-am chef de cost suplimentar pe roaming ca sa-mi prezinte ei cine stie ce oferte. Acum am vazut ca s-au extins la toata firma, deja stim numarul si ne dam telefoanele de la unul la altul cand vedem ca ne suna.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi, curios de urmari, am parcat intentionat pe locul rezervat handicapatilor, actiune urmata de mutarea masinii dupa cateva minute, in urma unui scurt dialog cu un bodyguard de la BGS... care nu a reusit sa ma faca sa inteleg cine parcheaza de fapt pe acele locuri: handicapatii locomotori cu handicapul la vedere, handicapatii mintali (sau nebunii furiosi), cei care prezinta o hartie ca sunt handicapati, masinile de Politie, cele cu ecuson sau posesorii de Logan.
Am spus Logan, deoarece langa mine se aflau niste Loganuri parcate de niste handicapati probabil, altfel nu-mi explic ce cautau acolo. Norocul lui a fost ca nu am stat prea mult in Hypermarket, plecand la vreo 10 minute la altul din acelasi lant... deoarece as fi avut de gand sa "pandesc" soferii parcati regulamentar sau nu... O bila alba a avut nenea de la BGS, cand dupa discutia cu mine, am parcat masina pe alt loc "handicapat", dar unde semnului i se cam luase vopseaua, de pe care loc tocmai plecase un om care parea normal. Probabil mai tine si de cum arati... de cum esti imbracat, de lungimea parului si de figurile pe care le afisezi. La mine combinatia nu a fost tocmai ideala. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Flamingo |
![]()
|
Folosindu-ma de mijloace mai mult sau mai putin ortodoxe, dupa vreo 7 ani de cautari, am gasit si scapat de batrana Dacie. Acum sunt pregatit sa suport consecintele. Amanunte.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Deci da...
Cautam ceva pe net, legat de Noi in anul 2000 cand nu vom mai fi copii sa-i arata colegului nostru Zeu_4U_Sweety originalul piesei cantate de GuesWho, si am dat peste o inregistrare a Corului de Copii al Radiodifuziunii romane, la care am participat si eu prin '87-'88... Si cand ma gandesc ca l-am votat pe Base... ![]() . . . . |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:17 |