Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 12 13 14 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?

b76bgaarh
post 17 Mar 2009, 13:15
Post #391

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

care criza?????

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aleksanders
post 17 Mar 2009, 13:17
Post #392

.

From: ...

urmariti parcul de auto rulate de la otopeni a lui nenea tiriac- daca pana anu trecut era format din maxim 2 randuri, acuma ajunge pana la fosta cladire metro....de ce oare - eu asa vad criza cel mai bine, cand trec pe langa si cresc randurile de masini ....

17 Mar 2009, 13:18:
ce frumos zici arhi care criza - dar tu ziceai ca proiecte noi ciuciu.... sau refuzi sa vezi realitatea

This post has been edited by aleksanders: 17 Mar 2009, 13:18

--------------------
. . - . .
....
+
dantes
post 17 Mar 2009, 13:28
Post #393

Membru

From: Tzaranoaia

Nu stiu care criza... in week-end nu poti sa arunci un ac in parcarile marilor magazine...

In Berceni, pe o raza de 1km sunt: Selgros, Hornbach, Metro, Real, Obi, un pic mai jos, Tehnomarket, Carefour si in curand mega carefourul ala care o sa sufoce tot....
PLIN PESTE TOT... FULL...din cauza crizei?

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
aleksanders
post 17 Mar 2009, 13:29
Post #394

.

From: ...

dantes- pai am vazut ca romanu cand intra in criza isi umple frigiderul biggrin.gif boala mostenita de la taica ceau

--------------------
. . - . .
....
+
gmt97hr
post 17 Mar 2009, 20:05
Post #395

Membru

La obiceiul de a manca...deocamdata nu pot renunta...? Dar cu criza asta nu se stie niciodata ! smile.gif

This post has been edited by gmt97hr: 17 Mar 2009, 20:06

--------------------
RENAULT LAGUNA II 2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
+
Laurentziu83
post 17 Mar 2009, 21:59
Post #396

Membru autentic

Eu nu mi-as lua masina noua....cand vad cum se umplu parcurile auto la firmele de leasing. La un moment dat vor reduce preturile la ele, din lipsa de lichiditati.

--------------------
. . .
+
A l e x
post 18 Mar 2009, 00:04
Post #397

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

De acord. Chiar, unde poti afla ce masini au firmele de leasing si la ce pret?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Flamingo
post 18 Mar 2009, 00:21
Post #398

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Cumva dand un telefon ? tongue.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Dan73
post 26 Mar 2009, 01:25
Post #399

Membru autentic

Fara suparare Meghitzane dar tu si kanny o daduse-ti intr-un versus cam jenant intre Ford si Renault pe topicul tau de la bursa, asa ca eu sunt ala care v-am dat report. Eu cred ca Renault-urile se pot compara cu Ford-urile si la motor si performantele lui si la preturile de intretinere si la fiabilitate ca doar nu de bune ai schimbat kitul de ambreiaj si volanta. Cu turbina cum stai si cu lichidul de la servodirectie? icon_mrgreen.gif
Cu sinceritate iti doresc succes la vanzare!

This post has been edited by Dan73: 26 Mar 2009, 01:27

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Laurentziu83
post 26 Mar 2009, 09:41
Post #400

Membru autentic

Recunosc ca am pus o colega sa raspunda la telefonul meu cu "nu, ati gresit numarul", atunci cand m-au sunat niste mooiogi de la raiffeisen cu Aig sa-mi propuna nusce naiba. Prima data cand m-au sunat eram in Istanbul, si le-am zis ca n-am chef de cost suplimentar pe roaming ca sa-mi prezinte ei cine stie ce oferte. Acum am vazut ca s-au extins la toata firma, deja stim numarul si ne dam telefoanele de la unul la altul cand vedem ca ne suna. radmasa.gif

--------------------
. . .
+
Flamingo
post 20 Apr 2009, 23:59
Post #401

Membru "SPARKY Team"

Azi, curios de urmari, am parcat intentionat pe locul rezervat handicapatilor, actiune urmata de mutarea masinii dupa cateva minute, in urma unui scurt dialog cu un bodyguard de la BGS... care nu a reusit sa ma faca sa inteleg cine parcheaza de fapt pe acele locuri: handicapatii locomotori cu handicapul la vedere, handicapatii mintali (sau nebunii furiosi), cei care prezinta o hartie ca sunt handicapati, masinile de Politie, cele cu ecuson sau posesorii de Logan.

Am spus Logan, deoarece langa mine se aflau niste Loganuri parcate de niste handicapati probabil, altfel nu-mi explic ce cautau acolo.

Norocul lui a fost ca nu am stat prea mult in Hypermarket, plecand la vreo 10 minute la altul din acelasi lant... deoarece as fi avut de gand sa "pandesc" soferii parcati regulamentar sau nu...

O bila alba a avut nenea de la BGS, cand dupa discutia cu mine, am parcat masina pe alt loc "handicapat", dar unde semnului i se cam luase vopseaua, de pe care loc tocmai plecase un om care parea normal.

Probabil mai tine si de cum arati... de cum esti imbracat, de lungimea parului si de figurile pe care le afisezi. La mine combinatia nu a fost tocmai ideala.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Flamingo
post 30 Aug 2009, 08:32
Post #402

Membru "SPARKY Team"

Folosindu-ma de mijloace mai mult sau mai putin ortodoxe, dupa vreo 7 ani de cautari, am gasit si scapat de batrana Dacie. Acum sunt pregatit sa suport consecintele. Amanunte. rolleyes.gif

--------------------
+
Flamingo
post 9 Dec 2009, 19:50
Post #403

Membru "SPARKY Team"

Deci da...
Cautam ceva pe net, legat de Noi in anul 2000 cand nu vom mai fi copii sa-i arata colegului nostru Zeu_4U_Sweety originalul piesei cantate de GuesWho, si am dat peste o inregistrare a Corului de Copii al Radiodifuziunii romane, la care am participat si eu prin '87-'88... Si cand ma gandesc ca l-am votat pe Base... biggrin.gif
.
.
.
.
&feature=related

--------------------
+
14 Pages « < 12 13 14
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 19:17
Dacia