Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
![]() ![]() ![]() |
Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
Irish |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|||
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pune-ti cu mare placere numere cu caractere de germania, ca sa ramai fara talon (iar in unele cazuri chiar si fara numere
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Am gresit atunci cand a venit un var in vizita (mai laudaros el din fire) si l-am invitat a 2-a zi la o plimbare pentru ai arata imprejurimile incantatoare dintr-o zona frumoasa de munte. Oata ajuns el primul la locul si data respectiva in timp ce ajunsesem si eu si parcasem bmw-ul unui prieten urmand sa iau masina mea de-acolo el imi spune:"de ce nu iei bmw-ul sa mergem cu 200 tot drumul" ....
![]() ![]() ![]() ![]() Nu am vrut sa fiu rautacios dar nu am suportat sa-mi jigneasca masina si am considerat ca merita sa-i dau laudarosului o lectie si sa-i arat ce poate un renault pentru ca nu suport gurile rele ![]() |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
si ingerul tau pazitor, ce zicea??
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
bine nene, ok, am gresit, am parcat unde nu trebuia dpdv legal, nu ca ar fi incurcat pe cineva (a nu se intelege in mijlocul strazii, aviz amatorilor care se vor gasi bine ti-au facut)....
dar mi se pare exagerat sa-ti ia 3 mil pt ridicat si transportat..sa nu mai zic daca ai norocul sa mai stea si o noapte pe la ei, inca 2 mil...plus amenda 120 in 24h adica vreo 6 mil....cati isi permit sa dea 6 mil ?la ce bani se castiga e o nesimtire tariful,nu ma deranjeaza sa platesc amenda, daca o ridica sa platesc si asta, dar cu o limita totusi ca nu am daramat nimic |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai si daca mergi baut la volan si nu strici pe nimeni, nu ti se pare normal sa suferi consecintele?
Si eu zic ca e chiar mica amenda, si-ti voi spune si de ce - data viitoare cand vei parca aiurea, iti vei aduce aminte de astia 600ron pe care i-ai pierdut si te vei stradui mai tare sa parchezi corect. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
R19/16v, observ in observatiile facute de tine mai devreme un aer de om pedant, oarecum deasupra greselilor lumesti cum ar fi o parcare aiurea.
consider insa ca este foarte usor sa faci observatii pe buzunarul altora si ca in situatia in care cu totii gresim nu ar trebui sa sarim pe colegii care au fost prinsi si amendati cu muult prea mult, raportat la fapta comisa. toata duda cu parcarile se afla intr-un context mai larg, in care politia elibereaza infractori si violatori, in care potentialul hot al masinii domnului sylvester nu a fost prins, si muulte alte exemple in care autoritatile de toate neamurile raman impasibile sau mai rau agraveaza unele situatii. DAR au fost pe faza cand si-a parcat colegul aqua masina aiurea. ![]() daca punctul tau de vedere este cu adevarat sustinut de credintele tale, atunci eu sper sa nu gresesti niciodata si mai mult de ataat cand vei gresi sa fi penalizat conform legilor in vigoare pentru a avea oportunitatea de a te gandi de doua ori innainte sa comiti o alta ilegalitate |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
R19....Corect !
This post has been edited by cj98czh: 10 Mar 2009, 10:56 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 10 Mar 2009, 10:34) Pai si daca mergi baut la volan si nu strici pe nimeni, nu ti se pare normal sa suferi consecintele? Si eu zic ca e chiar mica amenda, si-ti voi spune si de ce - data viitoare cand vei parca aiurea, iti vei aduce aminte de astia 600ron pe care i-ai pierdut si te vei stradui mai tare sa parchezi corect. se vede ca degeaba am incercat sa fiu cat mai detaliat ca nu s-a inteles nimic...am zis eu undeva ca nu mi se pare normal sa suport consecintele? eu faceam referire DOAR la sume, in contextul a cati bani castiga o persoana in ziua de azi, nu vb de unele persoane, ci de majoritatea si e gresita impresia ta daca o sa crezi ca daca platesc doar 2 mil de ex, in loc de 6 mil , o sa fiu mai putin atent unde parchez...sub alta forma, ca sa intelegi, nu o sa-mi pun problema ca e DOAR 2 mil deci imi permit....de ce sa nu o faca 5 mil dintr-un foc, asa poate iti taie si gandul sa te mai opresti undeva, si daca o face 7 mil atunci cred ca imi vand si masina....preventiv |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(aqua @ 10 Mar 2009, 11:35) se vede ca degeaba am incercat sa fiu cat mai detaliat ca nu s-a inteles nimic...am zis eu undeva ca nu mi se pare normal sa suport consecintele? eu faceam referire DOAR la sume, in contextul a cati bani castiga o persoana in ziua de azi, nu vb de unele persoane, ci de majoritatea si e gresita impresia ta daca o sa crezi ca daca platesc doar 2 mil de ex, in loc de 6 mil , o sa fiu mai putin atent unde parchez...sub alta forma, ca sa intelegi, nu o sa-mi pun problema ca e DOAR 2 mil deci imi permit....de ce sa nu o faca 5 mil dintr-un foc, asa poate iti taie si gandul sa te mai opresti undeva, si daca o face 7 mil atunci cred ca imi vand si masina....preventiv ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
antifizic, m-ai inteles gresit. Si eu gresesc asa cum greseste toata lumea, dar daca eram in locul colegului aqua, ma ofticam pentru ca am fost prost si am spart 6 milioane aiurea, plateam si gata.
Pentru parcari aiurea n-am luat niciodata amenda, da' nici n-am lasat-o chiar aiurea rau (nu zic ca tu, aqua, ai lasat-o in mijlocul intersectiei), dar am luat vreo 2 pentru viteza si pentru ca nu aveam actele la mine, si le-am platit, si nu m-am milogit de militian si nici nu m-am plans ca am luat amenda sau ca a fost prea mare. Dupa ce am luat prima amenda pentru 83 in localitate, am platit 75ron - care la vremea respectiva erau destul de multi bani dpdv meu - si au mai trecut vreo 2 ani pana la urmatoarea amenda pt depasirea vitezei legale. Poate daca dadeam 300ron, treceau mai multi ani intre amenzi. Ma repet - cu cat ustura amenda mai rau la buzunar, cu atat scad sansele ca vinovatul sa greseasca din nou. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Cele mai multe acrosari si accidente usoare se produc din cauza celor care parcheaza aiurea. Cand mergi pe un bulevard ca Stefan cel Mare, Calea Mosilor sau Pantelimon vezi foarte multi parcati pe prima sau chiar a doua banda asa ca te vezi nevoit sa reintri pe banda urmatoare apeland la bunavointa celorlalti si bazandu-te de multe ori pe atentia lor. Pe nici un bulevard din Bucuresti nu te poti bizui pe un anume numar de benzi de la cap la coada pentru ca acestea variaza in functie de cei care "gresesc" parcand unde vor. Eu sunt de acord ca uneori ai o urgenta si nu ai incotro dar parca prea multi au urgente in Bucuresti si pun masina pe avarii. Dar nu omul de rand care e acum amendat e principalul vinovat ci tot autoritatile care nu au facut alceva decat sa permita unor firme sa incaseze bani frumosi doar pentru ca au dat cu bidineaua pe asfalt, care au dat autorizatii de constructie la atatea cladiri de birouri care nu aveau in proiecte si locuri de parcare care au "retrocedat" terenuri foarte usor si, de ce nu, care nu au dat amenzi din timp si s-au trezit acum cand nu mai fac fata haosului.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
doar nu te simti vizat
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ai scris "politia" Matei...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mda si pulitia isi face treba cu varf si indesat nu...ei prezinta un caz beton...cu expertize beton....care nu poate fi atacat de nimeni...nu...
imi vine in minte cazul copiilor loviti pe trecere ..CARE NU AVEAU CE SA CAUTE PE STRADA... DECI SOFERU NU E VINOVAT..... sau cazul atator pulifrici cu numere bengoase la masina AKA deutch... pe care nu ii opreste nimeni..... sa mai zic.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 11 Mar 2009, 13:38) mda si pulitia isi face treba cu varf si indesat nu...ei prezinta un caz beton...cu expertize beton....care nu poate fi atacat de nimeni...nu... imi vine in minte cazul copiilor loviti pe trecere ..CARE NU AVEAU CE SA CAUTE PE STRADA... DECI SOFERU NU E VINOVAT..... sau cazul atator pulifrici cu numere bengoase la masina AKA deutch... pe care nu ii opreste nimeni..... sa mai zic.... politistii intocmesc actele premergatoare urmaririi penale , cauta probe in cazul respectiv si apoi trimite tot dosarul la parchet procurorul administreaza probele intocmeste rechizitoriul si prezinta dosarul instantei care instanta decide emiterea sau nu a mandatului de retinere politistii aplica decizia instantei |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
"greseala" poate aparea in orice veriga a lantului de mai sus...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
caktuss |
![]()
|
da, unde s-a mai vazut politai sa ia spaga...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
la noi in Iasi in nici un caz...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
De la o vreme ma tot gandesc sa vand Clio si sa ma orientez catre ceva care sa faca fata mai usor crizei financiare, in caz ca se strica ceva la motor si nu numai. Un buy-back ar fi cel m ai indicat, insa nu prea ma coafeaza cat imi dau ei. E mult / putin 4300 euro ? Suma a fost obtinuta telefonic, la fata locului nu stiu cat mi-ar da.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Un logan? E cam singura cu cheltuieli chiar mici..
Atata timp cat un megane privilege cu jde sute de km e pe la 6500.... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
N-ati inteles...
![]() Astia nu-mi dau banii pe ea, ci ii considera avans la o alta masina. Am inteles ca singurele masini noi pe care le vand sau cu care lucreaza, ar fi Hyundai... Sincer nu m-as baga la una deja rulata din parcul lor auto, pt ca nu stiu ce a avut in trecut... This post has been edited by Flamingo: 17 Mar 2009, 13:02 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
In criza financiara eu nu m-as baga sa cumpar masina, cu o singura exceptie: s-o iau cu banii jos si cu discount ultra-hiper-nesimtit.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
vine vara si trecem la biciclete
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Aia cu discountul e deja hiper nesimtit.... de la 33.000 la 20.000, de la vreo 25.000 la 18.500...chestii d-astea...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:23 |