Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?

Flamingo
post 4 Feb 2009, 18:22
Post #211

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Hai bre, iar v-a casunat pe om ? dry.gif

Si apropo de chei, mi-a aratat candva cineva ca nu cu cheia se zgarie masinile ci cu un cui sau cu un ciob. blink.gif Stiti cum mi-a dovedit ? Incercand dar nereusind sa-mi zgarie masina cu cheia lui de la VW Lupo. Tupeu, stiu. ph34r.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
A l e x
post 4 Feb 2009, 18:25
Post #212

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

N-am spus nimic de zgariat cu chei... Alta era ideea. Citeste si tu postul de 2 ori tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Flamingo
post 4 Feb 2009, 18:31
Post #213

Membru "SPARKY Team"

Scuze, blush.gif eram atent la cum se face de ras Marilena Nitu la Happy Hour. biggrin.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
CGB
post 4 Feb 2009, 18:41
Post #214

CGB

Group: Members
From: behind

QUOTE(A l e x @ 4 Feb 2009, 18:17)
cristib, dar vad ca numai Audi, BMW, Mercedes, cam asta distrugi admiri... Sa fie oare doar spiritul tau de cetatean model si de legionar la mijloc, sau cheile alea de Symbol din buzunar sunt defapt adevaratul motiv?

Intreb si eu...
*

n-am preferinte. da' nu stu' cum se face, ca cu cat e mai jmechera masina, cu atat e mai mare nesimtirea propetarului. cand oi da si de-o dacie (renault, opel, moskvich, pobeda...) in situatiile descrise de mine, o sa le admir si p-astea fara retineri.

si stii bine ca masina pe care mi-o doresc nu e nici pe departe vreun audi, bmw, mertz...etc. io inca salivez dupa suzuki swift. sincer.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
A l e x
post 4 Feb 2009, 18:57
Post #215

Suzuki Stift? Pai aia e masina? tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
CGB
post 4 Feb 2009, 19:01
Post #216

CGB

ai dreptate. nu-i o masina. e mai mult decat atat. sa nu mai zic de swift sport wub.gif

legat de masini si nesimtire, am observat ca din ce-are omu o masina mai bazata, d-aia e mai nesimtit si mai fara frica de lege. aia cu masini mai prapadite, parca is mai cu frica de amenzi, ridicat masina, radare...etc. desigur nu-i o treaba generala, dar in mare cam asa se intampla.

--------------------
A l e x
post 4 Feb 2009, 19:04
Post #217

Am si eu o intrebare... Nu spuneai ca esti mare? Ce cauti tu intr-un Swift?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Flamingo
post 4 Feb 2009, 19:08
Post #218

Membru "SPARKY Team"

Cred ca se referea la Suzuki Sx4. Chiar azi am revazut una in zona Aparatorii Patriei. E belea... blush.gif

suzuki_sx4.jpg

lrg_article_9221-img_0.jpg

4 Feb 2009, 19:11:

...si on topic...
Cu toate ca am un fix cand aud de Dacia - Logan... mi s-a cam pus pata pe Logan SUV. Acum sa vedem raportul calitate / pret si mai ales la ce masina o sa renunt in cazul in care fac acest pas. Clio sau i10... ? wub.gif unsure.gif

This post has been edited by Flamingo: 4 Feb 2009, 19:11

--------------------
+
Io_mi_s
post 4 Feb 2009, 19:12
Post #219

Membru autentic

From: Galati

Ehe... La Swift GTI se refera el. Cred ca s-au facut vreo 2 ani de la postarile lui pe tema asta.

--------------------
Renault Megane 2.2 2006/Confort Privilege
+
CGB
post 4 Feb 2009, 19:15
Post #220

CGB

nu m-am referit bre la sx4. desi e mijto si aia. mie swiftu imi place rau de tot. swiftu...aia mica si frumusica, manca-o-ar mandea.
nu neaparat swift gti. si un swiftulet de 1.3 m-ar incanta maxim.

is destul de mare (1,9m 104 kile). da' asta nu-nseamna ca-mi tre si-o masina pe masura. dintotdeauna mi-au placut masinile mici. acu' is mort dupa fiat500. dar asta e prea scump.
si-apoi de ce sa conduc o tona juma de fier, cand 8-900 kg imi ofera aceleasi beneficii. n-am spatiu de bagaj? no problem. se gasesc portbagaje de fibra ptr plafon.

This post has been edited by cristib: 4 Feb 2009, 19:16

--------------------
Miria
post 4 Feb 2009, 19:26
Post #221

Membru

Am ajuns de rasul curcilor daca incurajam un terche berchea sa distruga masinile oamenilor.Bai tati daca astia isi parcheaza masinile prost nu esti tu in masura sa le si distrugi.Daca as stii unde stai imi dau cuvantul de onoare ca mi-as parca masina aiurea sa te vad cum imi dai cu superglue sau cu cheia.Daca nu ai avea 4 saptamani de spitalizare sa nu imi spui mie Miria.Bai baieti chiar asa o natie abjecta suntem incurajam orice linge blide sa distruga masinile altora.Daca alt dement va spune ca el trage cu pistolul pt ca nu stiu ce il deranjeaza noi ii spune da f frumos fa o tot asa.Chiar asa incurajam sa distruga masinle altora.Nu sunt de acord cu astia din parc dar stati putin pe ganduri maine poimaine copilu sau sotia va e bolnava sau nu stiu o problema grava si parcati masina prost ni se intampla si vine un tip din asta si va da cu cheia pe ea ca se crede el mai Justitiar v-ar conveni?Nu cred l-ati rupe cu bataia ,deci nu incurajati ceva ce nici voua nu v-ar conveni.Mie unu ca asta mi-a zgariat o masina de m-a costat 40 de mil vopsitul nu aveam Casco pe atunci,bine ca nu l-am prins in momentul acela am avut un acces de isterie cred ca saream pe el.

This post has been edited by Miria: 4 Feb 2009, 19:27

--------------------
Renault /Range Rover xxx 2006/2011
http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
+
Flamingo
post 4 Feb 2009, 19:38
Post #222

Membru "SPARKY Team"

Cu toate ca mi-a fost greu sa te urmaresc, cred ca am inteles ideea...

Totusi... la cine te refereai cand ai amintit de sotie / copil bolnav ? La cei blocati de altii sau la cei care-i blocheaza pe "nefericitii" ce au o urgenta in acele momente ?

Si nu, n-o sa incurajam pe nimeni sa traga cu pistolul.

--------------------
+
CGB
post 4 Feb 2009, 19:43
Post #223

CGB

miria, nu-i bine sa fii asa nervos. mai ales in vremurile pe care le traversam. vremuri grele dealtfel. de la nervi si stres poti sa faci ulcer.
serenity now.

--------------------
A l e x
post 4 Feb 2009, 19:45
Post #224

JerryStiller.jpg

Serenity Now !!

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Miria
post 4 Feb 2009, 19:50
Post #225

Membru

Normal ca sunt nervos ,poate m-am infierbantat prea tare,dar ma enervez cum unii recunosc cu seninatate da eu zgarii masini sau dau cu superglue.Mi se urca sangele la cap cand imi gasesc masina cu diverse zgarieturi.Recunosc o mai pun si eu aiurea si pun avariile se intampla.Pana acum nu mi-a zgariato cineva grav sa nu iasa la polish,dar cum noi incurajam acest act de lasitate cine stie poate o gasesc.Daca tot facem pe justitiarii dc nu suntem si barbati.Cristi pe bune daca ai atata eroism in tine stai langa masina cand vine tipul ii dai un pumn in nas si ii spui de la cei ce sunt nemultumiti de stilul tau de a parca.Asa arati ca esti barbat daca o zgarii sau o dai cu superglue nu arati decat ca esti las .Ori esti barbat ori esti femeie.

--------------------
Renault /Range Rover xxx 2006/2011
http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
+
A l e x
post 4 Feb 2009, 19:53
Post #226

Miria, eu te sustin, nici eu nu sunt de acord... Dar de la asta pana la amenintari, e cale lunga. E doar un forum fratele meu, si o sectiune speciala pentru astfel de discutii... Ce naiba...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
CGB
post 4 Feb 2009, 19:54
Post #227

CGB

as fi preferat sa fiu femeie. cred c-as fi avut mai multe de castigat in viata. mai ales c-as fi fost o femeie inalta si frumoasa.

cat despre zgariatu' masinii, nu cred c-am pomenit eu asa ceva. iar superglueul iese la spalat. am testat pe propria masina fara sa vreau.
in schimb strica lamela de la stergator daca pui acolo. da' nu cred ca-i paguba asa mare wink.gif
da' asa-i romanu. sa sara repede la bataie. mde, fire apriga, sange latin.

This post has been edited by cristib: 4 Feb 2009, 20:00

--------------------
Flamingo
post 4 Feb 2009, 20:18
Post #228

Membru "SPARKY Team"

Miria, ai uitat de cei care ridica stergatoarele sau de cei care le dau dau "peste cap", practic rupandu-le.

4 Feb 2009, 20:19:
Edit:

Cristib, trai-ti-ar noul avatar. Iar am ras. radmasa.gif

This post has been edited by Flamingo: 4 Feb 2009, 20:19

--------------------
+
Laurentziu83
post 4 Feb 2009, 20:19
Post #229

Membru autentic

QUOTE(cristib @ 4 Feb 2009, 18:41)
si stii bine ca masina pe care mi-o doresc nu e nici pe departe vreun audi, bmw, mertz...etc. io inca salivez dupa suzuki swift. sincer.
*

Recunosc ca nici mie nu-mi place ca trebuie sa conduc un Clio Symbol si trebuie sa o mai fac pana la vara, cand se termina leasingul, mai devreme nu pot sa o dau, dar nu zic neam ce mi-as dori in loc. radmasa.gif

--------------------
. . .
+
Flamingo
post 4 Feb 2009, 20:28
Post #230

Membru "SPARKY Team"

Pai spune bre, ca doar esti la topicul potrivit. Ce te costa daca recunosti ? In afara de vreo 3-4 pagini ulterioare de caterinca, acuzatii si injurii, altceva n-o sa se intample. radmasa.gif

--------------------
+
Laurentziu83
post 4 Feb 2009, 20:34
Post #231

Membru autentic

Lasa, n-am eu chef sa fiu vedeta.

--------------------
. . .
+
padre
post 4 Feb 2009, 23:11
Post #232

Il padrino

Passat sau Golf TDIIII??? tongue.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
R19/16v
post 4 Feb 2009, 23:29
Post #233

Oldschool Member

From: Ploiesti

QUOTE(Laurentiu83)
Si pe mine ma bate un gand sa-mi schimb masina la vara dupa ce termin leasingul, eventual cu un Clio 3 SH (daca mi-l permit), vreun Opel Corsa SH sau daca nu voi sta bine cu banii, vreun Matiz de maxim 2-3 ani sau vreun Hyndai I10 sau ceva asemanator

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
tiberiu.anghel
post 5 Feb 2009, 00:06
Post #234

Membru autentic

QUOTE(Miria @ 3 Feb 2009, 15:35)
Ieri eram cu prietena mea in oras si am vazut pe un domn ce zgaria un Porsche care era parcat super ok cu rotile laterale pe trotuar era strada ffffff mica.Mi-am adus aminte am avut si eu o masina zgariata toata partea dreapta avea doar 8 luni.Prietena mi-a zis hai sa mergem eu m-am dus si i-am fript un pumn in gura domnului ala a ramas masca m-am intors si am plecat.Poate am facut rau dar cel putin cred ca acel domn nu v-a mai zgaria masini in viata lui .Urat ca trebuie sa recurgem la acte de violenta cand putem sa fim ca fratii sa ne respectam sa fim civilizati.
*

Si ne vrem europeni, ne vrem civilizati, vrem sa fim tratati corect prin tari straine si sa nu mai fim catalogati drept salbatici, hoti, violatori de babe prin Italia cand uite ce se intampla la noi in curte. Pai ma Batman, ti-a trecut macar putin prin capul ala sec ca poate omu ala cade jos, se loveste cu capu de pamant si moare acolo, si dupa aia pe tine te reguleaza la c.u.r. vreo 15 ani niste gorile de prin parnaie? Sau te gandesti macar acum ca poate omu ala face vreun cheag de sange pe creier si moare intr-o saptamana, sau face vreun atac cerebral. Auzi la el, fierbea si nu se putea abtine sa lase sa treca asa un act de vandalism. El trebuia sa actioneze.
Hai jura-te ca n-ai asistat la nici o talharie, sau la nici o bataie pana acum. Si daca ai asistat, de ce nu ai intervenit? Sau ti-era frica atunci ca poate erau mai multi, ca poate erau mai mari decat tine, ca poate aveau vreo bata sau vreun cutit. Si atunci ai fugit! Dar asa, l-ai vazut pe sarmanu ala, poate vreun aurolac vai de capu lui si gata, nu mai suportai nedreptatea de pe lumea asta si ai zis sa faci tu pe politia.
Mai faceai la fel daca ala era unu la 100 de kile si 1.90 si mai avea si vreo 4 prieteni la fel ca el?

Mi-e scarba!!!

--------------------
- - -
+
Dan73
post 5 Feb 2009, 00:13
Post #235

Membru autentic

Eu cred ca e vorba si de putina mitomanie (chiar un Porsche de toata frumuseatea s-a nimerit sa fie) dar oricum ai dreptate Tiberiu. E mult mai grav sa pocnesti un om dacat sa zgarii o masina.
In afara de asta vine un om pe topicul asta si recunoaste ca e un fel de haiduc (ca si el, si eu si multi altii suntem satui de toti nesimtitii si bizonii care ne inconjoara), nu jigneste pe nimeni iar el, Miria, il face linge blide, dobitoc si terchea berchea ceea ce nu prea e in regula pentru ca atunci cand s-a bagat in discutii politice a fost tavalit pe jos si nu prea i-a picat bine cand a fost facut creier de gaina ....dar vad ca uita repede.

This post has been edited by Dan73: 5 Feb 2009, 00:25

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
tiberiu.anghel
post 5 Feb 2009, 00:20
Post #236

Membru autentic

Pai nu stii ca fiecare e viteaz in spatele unui monitor?

--------------------
- - -
+
A l e x
post 5 Feb 2009, 02:24
Post #237

tiberiu.anghel 4 president !!!

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
tiberiu.anghel
post 5 Feb 2009, 02:40
Post #238

Membru autentic

10561582.gif

--------------------
- - -
+
A l e x
post 5 Feb 2009, 03:05
Post #239

Eu astept sa dati peste unul de ala gen Jet Li, mic si slabut de zici ca saracul daca-i dai o palma il trimiti inapoi in timp, si apoi sa va arda ala o bataie de sa va schimbe si poza din buletin...

Dar desigur, astfel de povesti nu ar fi pe aici. Sinceri, sinceri, dar numai cand sinceritatea ne avantajeaza tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Hack
post 5 Feb 2009, 07:50
Post #240

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

lurk0000.gif

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
14 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th May 2025 - 18:04
Dacia