Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Uite asa se umple frigideru la PSDei
![]() |
--------------------
**
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
asta-i un fel de consolare la faptul ca suntem condusi iar de boc??
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Un guvern de rahat lansat de Boc in seara asta. Jenant, aceeasi oameni de a lui Boc si Base pusi in aceleasi scaune. Eu zic sa ne cumparam curele sau bretele ca o sa avem nevoie. Vin curbele de sacrificii, unele deja s-au si anuntat in invatamant, urmeaza si altele. UDMR-ul a ajuns iar la putere dupa o mica pauza de 1 an. Spor la treaba!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
PSD-ului i s-a oferit Ministerul Muncii, in fruntea caruia ar fi trebuit sa sa fie Sarbu, dar dupa o sedinta la nivel inalt, partidul de stanga a refuzat invitatia. Intrebat mai devreme la Realitatea cum comenteaza asta, Geoana a spus ca le-a fost teama ca Sarbu sa nu se faca de ras printre atatia PDL-isti si UDMR-isti. Printre altele, a vorbit putin si despre incompetenta celui de mai sus, revenind astfel cu picioarele pe pamant.
Ce a pus capac si nu trebuie sa te pricepi la politica ca sa-ti dai seama de gafa, a fost atunci cand i-a acuzat de imoralitate pe cei care au demisionat din partid. Intrebat daca erau mai competenti inainte decat acum, Geoana a ocolit raspunsul, continuand in acelasi mod cum a inceput, cum ca e imoral si ca nici acum nu-si revine din socul pe care la avut in urma cu cateva zile la auzul vestii. Pe scurt, in acest moment, tot conform Geoana Mircea Dan, multi presedinti de filiale in frunte cu fostul candidat, trec printr-o mare drama. Oameni buni, haideti sa-i ajutam cumva sa treaca cu bine sarabatorile de iarna ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Master01 @ 18 Dec 2009, 19:05) Un guvern de rahat lansat de Boc in seara asta. Jenant, aceeasi oameni de a lui Boc si Base pusi in aceleasi scaune. Eu zic sa ne cumparam curele sau bretele ca o sa avem nevoie. Vin curbele de sacrificii, unele deja s-au si anuntat in invatamant, urmeaza si altele. UDMR-ul a ajuns iar la putere dupa o mica pauza de 1 an. Spor la treaba! fara suparare dar cred ca astia is de o mie de ori mai buni, decat ce ar fi putut propune psd-ul si pnl-ul.. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bob737 |
![]()
|
am trait s-o aud si pe asta... cineva care o lauda pe udrea...printre altii..
sincer, afofios, iti doresc sa traiesti bine!(si nu numai tie, tuturor romanilor, adica POPORULUI) si sa ne tii si pe noi la curent cum merge treaba! |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
aphophis |
![]()
|
daca tu iti faceai iluzii ca tara asta poate da ceva bun in fruntea ei, good luck. Eu demult nu mai am asteptari de genul asta. Te pomenesti ca aveai tu asa ceva de la psd
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
nici salbaticul Athilla nu ar fi visat vreodata ca Ministerul Culturii din Romania sa fie condus de un urmas de-al sau.
e de bine, tot inainteeeeee! trist e faptul ca votantii lu baselu merg pana la capat cu sustinerea orbeste a idolului lor. Vitamina A face bine la vedere, consumati mai des morcovi (face bine si pupinbaseilor si lu basel) ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
si ce ai impotriva unui roman de etnie maghiara la cultura? sau esti si tu ruman de ala verde, care se *** numai tricolor?
This post has been edited by claus: 19 Dec 2009, 13:09 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
5 anisori de tanguieli, nu a iesit groanika... ce bine am fi dus-o - frigidere pline, bunastare, fericire...etc
![]() |
--------------------
**
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Hai sa vedem primul proiect dat (impins) pe topoganul noului guvern:
Adriean Videanu: Proiectul Rosia Montana va fi inclus in programul de guvernare http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-...l-guvernare.htm ceva filmulete despre Rosia Montana Gold Corporations: Exploatarea traditionala de aur la Rosia Montana (fara cianuri)!: |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 18 Dec 2009, 23:33) ninja, esti ca un pick-up stricat, repeti intr-una ceva ce ti s-a parut interesant, dar despre care nu stii ce inseamna, ca un copil care a auzit prima data cuvantul P**a si il repeta mereu ![]() ... intreaba un baiat de la tine de la bloc: ba, ce a vrut sa-mi zica unul cand mi-a zis ca o sa-mi umple frigiderul? ia fa incercarea asta si vei ramane surprins. daca nu vei afla, roaga-ma sa iti explic printr-un PM. in fine, raman la parerea mea ca toti votantii lu baselu veti avea frigiderele pline, vi le vor umple cu varf si-ndesat poporul pofta mare si sa va fie de bine! QUOTE(aphophis @ 18 Dec 2009, 22:46) afofis, devii penibil This post has been edited by daniel4ro: 19 Dec 2009, 07:14 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
daniele.. bla bla bla bla
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 18 Dec 2009, 19:39) PSD-ului i s-a oferit Ministerul Muncii, in fruntea caruia ar fi trebuit sa sa fie Sarbu, dar dupa o sedinta la nivel inalt, partidul de stanga a refuzat invitatia. flamingo, spre stiinta ta hai sa-ti explic io de ce-au primit psd-istii, ministerul muncii. motivul refuzului o sa-l deduci tu. au primit acest minister la mijto. adica din cadrul acestui minister trebuie sa se disponibilizeze foarte multi oameni. si ghici cine ar trebui sa se ocupe de treaba asta? pai ministrul muncii evident. deja in tara au inceput sa soseasca la institutii subordonate ministerului muncii, instiintari prin care conducerile institutiilor respective sint informate ca pana la 23 ianuarie trebuie sa renunte la 20% din posturi. de ce? ptr ca acest minunat presedinte si acest minunat guvern, ne-au indatorat de nu mai sint bani de salarii si pensii. acelasi lucru o sa se intample si la ministerul sanatatii, si la invatamant. deja s-au blocat posturile vacante iar din cele ocupate urmeaza sa zboare multi oameni. asta in ciuda lipsei de personal de peste tot. dar ultrasii portocalii is setati intr-o anume directie. ei o lauda pa udrea, lauda actualul guvern, lauda matrozul. si ca sa faca asta au doo motive: ori ratiunea i-a oarasit de mult, ori au un interes direct din faptul ca pdl e la guvernare (un unchi intr-o functie buna, o promisiune de avansare daca vine un sef portocaliu...etc). cat despre caseta cu geoana ma lasa rece. io am fost de fata la o donatie ptr pdl din partea unui patron dambovitean. a sunat telefonul, omu a primit indicatii si apoi a ordonat la randul lui subalternilor: pana maine sa pregatiti 200 plase cu orez, zahar, ulei, ciocolata, chibrituri, un fes si cate 20 lei ptr fiecare sacosa. chestii d-astea fac toti, nu e nici o jmecherie. de unde credeti ca sint toate cadourile electorale si banii de campanie? or pica din cer. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
bob737 |
![]()
|
pana la urma cine e la educatie? fostul pm desemnat sau alt croitor?
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Altu' - Catalin Croitoru, fost mare lider sindical in Educatie pana la alegerile din 2008, dupa care s-a ales deputat... O evolutie tipica pentru un lider sindical, de fapt asta urmaresc toti, sa "se ajunga"...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
@CGB
Vrei sa spui ca psd-istii au fugit ca dreaq de tamaie de minister. Am inteles. Cu alte cuvinte, mai bine sa injure lumea pdl-istii sau udmr-istii de la putere pentru viitoarele disponibilizari in masa. Nu-s prosti deloc oamenii lui Iliescu. Se bazeaza pe prima impresie a omului de rand... Bingo ! This post has been edited by Flamingo: 19 Dec 2009, 12:44 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
daniele ai 2 calitati: esti penibil si mojic - fugi la dex
![]() This post has been edited by luck33ro: 19 Dec 2009, 13:17 |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 19 Dec 2009, 07:11) in fine, raman la parerea mea ca toti votantii lu baselu veti avea frigiderele pline, Nu esti deloc departe de adevar. Zilele trecute am facut ceva cumparaturi pentru sarbatori, si pot spune ca in aceest moment ca atat frigiderul cat si congelatorul sunt pline. Deci traisca Basescu. Corect ? Tu nu ai frigiderul plin ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Flamingo acum sincer daca tu esti printre norocosii care inca isi permit sa isi umple frigiderele de sarbatori te anunt ca sunt alte cateva milioane care nu au ce sa puna in ele si multi care nu au ce manca .
Eu te inteleg ca ti cu Basescu , bravo tie , insa nu cred ca e cazul sa ii faci o propaganda prea agresiva ci doar sa iti expui parerea ta . Probabil ca daca erai si tu in gaura cu banii si te gandeai cu grija ca maine nu ai ce sa pui copilului pe masa din cauza instabilitatii politice si din cauza unei guvernare de jumulire a poporului roman acum te gandeai altfel si nu ii mai faceai icoane marinarului si il ridicai in slavi . Mai vorbim in curand cand o sa se duca dracului tot sistemul si atunci sa vezi veselie ... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
Laurentiule, postul de mai sus s-a vrut un pamflet la "sa umplem frigidere"... cat despre gaura, toti suntem intr-un fel sau altul. Cauta posturile mele mai vechi din vara si o sa intelegi...
Interesant este ca azi era ful in Real si in Selgros... nici macar nu aveam unde sa parchez, motiv pentru care am hotarat sa fac cale intoarsa si sa merg luni in Real cand sper sa fie mai liber... Si crede-ma ca erau si masini mai de soi dar si mai vechi din 80-90... N-are lumea bani ? Macar de sarbatori sa faca ceva, cu toate ca multi prefera sa amane datoriile pentru ianuarie... Dar ma rog, asta e alta poveste... nu mai zic nimic... This post has been edited by Flamingo: 19 Dec 2009, 13:59 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 19 Dec 2009, 13:43) Flamingo acum sincer daca tu esti printre norocosii care inca isi permit sa isi umple frigiderele de sarbatori te anunt ca sunt alte cateva milioane care nu au ce sa puna in ele si multi care nu au ce manca . Aia sunt aceeasi oameni de acum 12 ani si oameni care vor mai exista si peste 100 de ani... Hai sa nu dramatizam si sa nu dam vina pe un presedinte ca sunt oamenii saraci si nu au cu ce umple frigiderul decat cu injuraturi de la daniel4ro & others... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(L!nuX @ 19 Dec 2009, 13:43) Flamingo acum sincer daca tu esti printre norocosii care inca isi permit sa isi umple frigiderele de sarbatori te anunt ca sunt alte cateva milioane care nu au ce sa puna in ele si multi care nu au ce manca . Eu te inteleg ca ti cu Basescu , bravo tie , insa nu cred ca e cazul sa ii faci o propaganda prea agresiva ci doar sa iti expui parerea ta . Probabil ca daca erai si tu in gaura cu banii si te gandeai cu grija ca maine nu ai ce sa pui copilului pe masa din cauza instabilitatii politice si din cauza unei guvernare de jumulire a poporului roman acum te gandeai altfel si nu ii mai faceai icoane marinarului si il ridicai in slavi . Mai vorbim in curand cand o sa se duca dracului tot sistemul si atunci sa vezi veselie ... am si eu o intrebare. Tot basescu e vinovat pentru romanii de afara ce au ramas fara loc de munca si care s-au intors in romania? |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 19 Dec 2009, 12:42) @CGB Vrei sa spui ca psd-istii au fugit ca dreaq de tamaie de minister. Am inteles. Cu alte cuvinte, mai bine sa injure lumea pdl-istii sau udmr-istii de la putere pentru viitoarele disponibilizari in masa. Nu-s prosti deloc oamenii lui Iliescu. Se bazeaza pe prima impresie a omului de rand... Bingo ! psd-istii si pnlistii aveau alte planuri cel putin cu ministerul muncii. si planul lor nu includea disponibilizari. ptr ca aceste disponibilizari n-or sa aduca nicio economie la buget. la fel cum aveau de gand sa renunte la forfetar. forfetar din cauza caruia io am platit niste bani aiurea la stat ptr o firma care n-a avut niciodata activitate. si multi altii si-au inchis firmele tot din cauza forfetarului. enorm de multe firme. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
haide las-o naibii cu aia ca nu faceau disponibilizari, alea trebuiesc facute. Ca tu ii crezi pe pesedei ca aveau bani de trecut criza si bani de platit pensiile si salariile in sistemul bugetar, e fix treaba ta. insa nu inseamna ca se si intampla lucrul asta. De ce crezi ca aveau nevoie de iohanis pentru cateva luni , dupa care urmau sa ii faca vant?
Daca nu stii, iti spune chiar vanghelie, care il vroia pe iohanis pentru cateva luni, timp in care sa faca treburile murdare ale guvernarii, urmand sa fie dat jos dupa aia de penelei si pesedei. Oricum, imi inchipui ca nu esti naiv, ci doar faci pe naivul in privinta disponibilizarilor alora.. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aphophis romanii care s-au intors sunt cei din spania care dupa ce au picat constructiile acolo evident ca au ramas si fara locuri de munca acei oameni
vina lui basescu si a guvernului boc vechi si viitor este ca nu au stiut sa gestioneze banii cum trebuie , au aruncat cu sute de milioane de euro pe tot felul de programe si contracte dubioase menite sa suga cat mai mult din banii de la stat . |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Fara suparare insa daca tu crezi ca situatia actuala i-o datoram doar lui boc si marinarului, inseamna ca esti departe de adevar ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 19 Dec 2009, 15:54) haide las-o naibii cu aia ca nu faceau disponibilizari, alea trebuiesc facute. Oricum, imi inchipui ca nu esti naiv, ci doar faci pe naivul in privinta disponibilizarilor alora.. prietene, io lucrez de ceva ani in domeniul bugetar si cred ca stiu ceva mai bine decat tine despre ce vorbesc. povestea cu disponibilizarile e praf in ochi. spre stiinta ta iti ofer spre exemplificare un caz. ieri la o institutie bugetara (posibil si la altele- luni aflu mai multe) ce numara 65 de salariati s-a primit de la minister o hartie cum ca pana la 23 ianuarie trebuie sa dispara 20% din posturi. adica 13 posturi. la institutia respectiva exista 5 posturi vacante. deci or sa renunte la cele 5 posturi vacante (desi este nevoie de personal) si pe langa asta mai trebuie dati afara 8 oameni. stii cine o sa plece. or sa plece 6 fete de la arhiva si 2 referenti. salariile astora 8 la un loc nu depasesc 45 milioane net. atat luau oamenii aia in mana la un loc intr-o luna. asta e economia pe care-o face guvernul boc. pe tara or sa plece din institutia respectiva cateva sute de insi. inmulteste salariul de aprox 7-9 mil net pe care il ia un om din cei care or sa plece si-o sa vezi ce economie imensa o sa se faca. d-asta mi-e scarba de imbecilii astia de pdlisti. si de imputitu de chior. ptr ca au facut si fac numai rau. ptr ca-s imbecili si nu stiu ce altceva sa faca. ei maresc taxele, maresc impozitele, maresc tva-ul, fac disponibilizari. lovind tot in aia amarati. tu chiar crezi ca disponibilizarile astea aduc fro economie? ti-am exemplificat mai sus pe fapte cum sta treaba. cat despre starea de bine pa care-o invoca flamingo dandu-mi exemplu ca magazinele sint pline, ma abtin. spun doar ca-s sarbatorile si oameni trebuie sa manance. da' nu vanzarea de haleala arata gradul de bine al unui popor. ci alte vanzari. vanzari care din pacate au scazut rau la noi: haine, incaltaminte, auto, electronice, imobiliare. mancare inca ne mai permitem sa luam. cand o sa scada si vanzarea la haleala, ne-a luat dracu. si inca ceva aphopis. sub conducerea matrozului si-a pdl toate institutiile statului s-au depreciat imens. This post has been edited by CGB: 19 Dec 2009, 17:41 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Daca martalogul urma sa reprezinte tara eu emigram
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 07:56 |