Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
vezi cum te pripesti matale cu concluziile? 50,16% e prezenta la vot, nu e un procent din numarul voturilor valabil exprimate... chestie de nuanta
referitor la ce ai mai tot zis cat am fost eu p-afara, ti-am mai zis, ramane cum am stabilit! |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Exista o explicatie pentru numarul (probabil mare dar nu stiu la ce ne putem raporta) de voturi in sectiile speciale. Pe principiul daca fac un cenzurat pentru partid o sa ma vada sefu, se aduna toti alegatorii de aceeasi culoare si se inghesuie in aceeasi sectie de votare. In felul asta primarul (sau un om important) are un as in maneca la urmatoarea transare a cascavalului in partid. Pentru o concluzie pertinenta trebuie privit in ansamblu... Sunt prea multe exagerari care nu duc nicaieri.
Sunt oameni care incep sa-l injure pe basescu pentru un banner care inca mai atarna agale pe stalp sau pe un forum, venind cu textul: iete-l ba si pe hotu asta ordinar / orice alta varianta... Intrebarea mea pentru acei oameni este: cu ce schimba hotararea alegatorului ca e un banner afisat cu un candidat?? |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(valeron_x @ 22 Nov 2009, 11:58) imi vine in minte o replica din Morometii, de i-o zicea Cocosila lu' Ilie... da' na, fiecare dupa putinta ![]() QUOTE(Master01 @ 22 Nov 2009, 12:01) Asta e bunul simt al favoritului vostru, Antonescu? 23 Nov 2009, 09:01: QUOTE(valeron_x @ 22 Nov 2009, 22:34) Eu am votat la sectie speciala. Am stat 3 ore ca sa votez. Ma indoiesc ca ar sta cineva atata ca sa faca turism electoral. 23 Nov 2009, 09:02: QUOTE(valeron_x @ 22 Nov 2009, 14:14) De cand dai tu calificative de bun simt altora? Te iei dupa Crin? This post has been edited by Modus: 23 Nov 2009, 09:02 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca avea bun simt nu s-ar fi luat de Vantu si de Voiculescu imediat dupa inchiderea votului...
http://www.happyfish.ro/vrem_alta_romanie/...nia_bunul_simt_ Bine ca n-a iesit. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(valeron_x @ 22 Nov 2009, 22:54) vezi cum te pripesti matale cu concluziile? 50,16% e prezenta la vot, nu e un procent din numarul voturilor valabil exprimate... chestie de nuanta Vezi ca te-ai pripit? referendum valid inseamna ca au votat peste 50% din alegatori... In rest ramane cum ai stabilit tu - doar ca exact pe dos ![]() |
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Deci au fost in jur de 9 mil la vot
![]() ![]() Noi sa fim sanatosi.. Apropo: Modus are read-only asa ca nu poate sa va raspunda... |
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Modus nu trebuia suspendat...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Modus @ 23 Nov 2009, 08:58) <span class='edit'>23 Nov 2009, 09:01:</span> Eu am votat la sectie speciala. Am stat 3 ore ca sa votez. Ma indoiesc ca ar sta cineva atata ca sa faca turism electoral. Tu erai in stare sa stai si trei zile ![]() Nu stateam atat la coada nici daca era tata candidat. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Modus, suntem alaturi de tine!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
DrK |
![]()
|
NU am spus ca ma bucur ca are read-only. Doar am informat.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() ![]() QUOTE Stenograma unui telefon. Se vor folosi nume de cod pentru protejarea identitatilor. - Floricel! - Cine e la telefon? - Cum cine? EU! - Da Stapane spuneti... - Ce-a fost aseara? - Pai...ce sa fie...ati vazut rezultatele... - Lasa rezultatele Floricele, era de asteptat ca nu faci o ceapa degerata... - Pai... - Ce-a fost cu istericalele alea de femeie netufuta pe post in direct in fata intregii natiuni!!!? - Stapane...iertare...eram si eu suparat ca n-am iesit... - Tu crezi ca am platit in dreapta si-n stanga pentru bucuria ta? - Stapane...pai n-ati spus ca trebuie un lider... - Floricele, esti PROST?!!! Trezeste-te, de cand ma doare pe mine de tara si partid!? - Stapane, iertare...am inteles gresit, am crezut ca merita si tinerii... - Si ma-ta merita Floricele dar nu pe banii mei! - Stapane...te implor...cruta-ma! - Esti terminat oricum, l-ai suparat si pe Motan si pe Olog, asta dupa ce ti-au facut lobby timp de o luna...Floricele, pe banii cui? - Stapane...iertare... - Maine, iei costumul de profesor, ala cu succes la tinerii proaspat absolventi de liceu si te duci in direct la Motan. - Sigur Stapane! - Faci ce trebuie, iti ceri scuze, il pupi de Gadea, lingi talpile, faci orice sa priceapa prostimea ca trebuie sa puna stampila pe Prostanac! - Stapane...dar mi-am bazat toata campania impotriva lui si a Marinarului...cum sa vin acum sa spun asa ceva? Ma gandesc ca electoratul... - Delirezi Floricele! Tu nu esti aici sa gandesti! Ti-ai facut datoria, fa ceea ce trebuie si apoi intoarce-te la catedra ta! - Multumesc Stapane! Multumesc! |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eram hotarat sa votez , am vazut ce e in gara si am zis cum sa stau atatea ore la vot , nu merita astia atatea ore din viata mea , am luat masina si am fost la Leu unde nu am avut unde sa parchez si era si asa aglomerat .
Am fost in cora si am luat cate ceva , la turu 2 cand nu or sa mai fie si referendumul poate nu o sa mai fie asa aglomerat , plus ca multi or sa stea acasa . Nu stiu cum a facut baselu de a luat atatea voturi , a spagut , mituit si uns fara numar se pare , adica eu pe toti care ii stiu votau contra lui , vedem in turul 2 ce si cum , oricum e clar ca s-au manarit alegerile |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 23 Nov 2009, 11:08) Nu, in logica ta, Modus fiind un sustinator al lui Basescu, trebuie sa i se permita orice. Dupa modelul sefului sau........... Tu insa observ ca il inlocuiesti cu brio pe Modus, poate chiar il depasesti. Bravo! Toti voteaza impotriva lui Basescu insa el primeste cele mai multe voturi, nu? Pai asta e democratia si reformarea statului, nu? Base plateste, el vrea procentele, el le fixeaza! Vrea 55% plateste si primeste! Base catre subalterni: Vreau un milion de autobuze! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Master01: 24 Nov 2009, 03:16 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
mastere culmea e ca cei care au votat cu autobuzul sunt pesedeii. Cel putin asta urlau site-urile peneliste pana aseara
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Master01 @ 24 Nov 2009, 03:12) Nu, in logica ta, Modus fiind un sustinator al lui Basescu, trebuie sa i se permita orice. In logica mea... ![]() Modus = orice ? ![]() Arata-mi te rog unde am spus eu asta ? ![]() Imi pui cuvinte in gura ? Da, atacul este cea mai buna forma de aparare... dar nici chia asa mestere master. Ma uitam mai devreme la polul de la celalalt topic si am inteles de ce sunt atat de inversunati. Dar nu-i nimic, noi sa fim sanatosi. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
Flamingo vezi ca te pui cu PSDelu si astia o sa iasa cu batele pe strada sa ne ajute sa intelegem ca trebuie sa votam corect!
Auzi la el toata lumea il voteaza pe Prostanac si iese Basica iar, imposibil domle !!! La cate voturi speciale au bagat ei, nu se poate asa ceva - ![]() |
--------------------
**
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Sa vezi de acum realizari marete. Sa vedem ce poate un guvern de Basinos. Ia uite ce schita a facut sefu dupa ce a terminat a doua sticla de whisky :
COMPONENȚA VIITORULUI CABINET BOC - Schiță de lucru Premier: Emil Boc (PDL) Vicepremier: Vasile Blaga (PDL) Ministrul Administrațiilor și Internelor: Vasile Blaga (PDL) Ministrul Economiei: Adriean Videanu (PDL) Ministrul Transporturilor: Radu Berceanu (PDL) Ministerul Finanțelor: Lucian Croitoru Ministrul Turismului: [COLOR=red]posibil Elena Udrea (PDL). Dacă ministerul se desființează, e vizat un alt portofoliu[COLOR=red]. Aici nu a fost chiar nici o surpriza pentru mine, este cea mai capabila, de toate e capabila. radmasa.gif La orice minister si la orice comanda, conteaza numai cine plateste comanda, ea pentru restul danseaza. Ministrul Culturii: posibil Raluca Turcan (PDL). Ministrul Mediului: posibil Sulfina Barbu (PDL). Postul e vizat și de Ioan Oltean (PDL) și de UDMR. Ministerul Dezvoltării Regionale: Kelemen Hunor (UDMR) Ministerul Comunicațiilor: Posibil să revină UDMR[B] |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
|
Flamingo |
![]()
|
Interesante ultimile zile pentru PSD...
![]() Vanghelie ameninta cu va scoate la iveala o caseta prin care vrea sa loveasca puternic in anumite personaje din interiorul partidului. Cu alte cuvinte, daca baietii nu mai pot scoate casete cu Baselu', acum se mananca intre ei precum cainii comunitari din centrele de ecarisaj. Pentru cine nu este la curent cu ultimele miscari de pe scena politica, se pare ca se demisioneaza la greu din partidul in spatele caruia se afla (inca) bunicuta. Oamenii isi vor independenta, acum... cand si-au dat seama ca nu mai e nimic de ros. Sa fie oare astia primii sobolani care parasesc corabia rosie care se cam scufunda ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
Sa- intrebam pe Xcss poate stie el ceva?
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 16 Dec 2009, 06:42) Pentru cine nu este la curent cu ultimele miscari de pe scena politica, se pare ca se demisioneaza la greu din partidul in spatele caruia se afla (inca) bunicuta. Oamenii isi vor independenta, acum... cand si-au dat seama ca nu mai e nimic de ros. Sa fie oare astia primii sobolani care parasesc corabia rosie care se cam scufunda ? parasesc corabia rosie si se imbarca pe cea portocalie. se pare ca viitorul psd se va numi pdl. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
Momentan cica sunt independenti, dar nu este exclus sa mearga la aia mai puternici care au castigat.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
s-au terminat alegerile si-a inceput teatrul cu formarea guvernului.
dar dincolo de toate astea io sint fascinat de slugarnicia celor din pdl, in fata matrozului. la intalnirea dintre matroz si pnl, matrozu l-a repezit pe crin antonescu c-o replica de genul :"dom'le antonescu io cred ca dvoastra nu realizati ca campania electorala s-a terminat". dupa faza asta, toti pdlistii care apareau la tv repetau chestia asta :"io cred ca adversarii nostrii politici nu-si dau seama ca campania s-a terminat". de boc ce sa mai zic. primu lucru pa care l-a zis la intalnirea cu matrozu a fost :"avand in vedere ca campania electorala s-a terminat, desi unii nu realizeaza acest lucru...." astia chiar nu realizeaza cat de penibili sint? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cristi, cand lucrezi la firma X, multinationala eventual... si esti platit cu un salariu mult peste mediu... si ti se da fisa postului in care scrie una-alta, printre care si... FA CA NOI SAU ALTFEL ZBORI, tu ce-o sa faci ? O sa dai din casa ?
Asa si aici. Simplu. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Master01 |
![]()
|
Totusi sa nu confundam PD-L-ul cu o multinationala. In partid ar trebui sa fie libertate de expresie si de actiune catre o directie comuna, insa cand repeti vorbulitzele sefului este deja jenant. Dar Boc nu simte nici o jena, sa stam linisititi. 5 ani a fost purtatorul de cuvant al PD-L-ului (si in nici un caz presedinte de partid). Slugarnicie bine rasplatita, observam, Base i-a pastrat la putere!
Cat despre colindele cantate la Cotroceni, seamana din ce in ce cu poeziile si odele pentru Ceasca. Nu poate trai presedintele fara colinde? Sau nu poate sa-si asculte niste colinde pe CD? Adevarul ca unii stau doua nopti in masini blocati in zapezi, iar celorlalti le arde de colinde! Cand s-a mai pomenit asta? Se intervenea cu armata, cu tancurile, dar trebuia rezolvata problema, dar astia sunt membrii guvernului performant. This post has been edited by Master01: 16 Dec 2009, 23:17 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Pe cand PSD si PNL sunt recunoscute pentru libertatea de expresie pe care le ofera. Tov. Ponta, aveti cont pe forum aici, nu?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 09:50 |