Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 32 33 34 35 36 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

Flamingo
post 19 Dec 2009, 18:35
Post #991

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Daca voi fi inchis pentru crimele de la revolutie, o tara intreaga ar prostesta... ...a afirmat Ion Iliescu intr-un documentar pentru BBC.

Am impresia ca asta se crede Dumnezeu !!!!!! blink.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 19 Dec 2009, 19:01
Post #992

CGB

Group: Members
From: behind

tara se duce pa copca si unii au ramas setati cu iliescu. sa moara bibi daca nu ne meritam soarta.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
luck33ro
post 19 Dec 2009, 19:07
Post #993

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 19 Dec 2009, 15:46)
psd-istii si pnlistii aveau alte planuri cel putin cu ministerul muncii. si planul lor nu includea disponibilizari. ptr ca aceste disponibilizari n-or sa aduca nicio economie la buget. la fel cum aveau de gand sa renunte la forfetar. forfetar din cauza caruia io am platit niste bani aiurea la stat ptr o firma care n-a avut niciodata activitate. si multi altii si-au inchis firmele tot din cauza forfetarului. enorm de multe firme.
*

Si Geoana avea in plan 20.000 euro ptr. fiecare repatriat radmasa.gif Ce planuri marete a pierdut tara... Mai tari decat autostrazile suspendate ale lu pretenu lu Ilici tongue.gif
Firmele nu s-au inchis, au intrat in inactivitate si probabil ca vor iesi cand va fi cazul. Forfetarul doar a grabit procesul de suspendare, daca ma intrebi pe mine. Oricum se pare ca forfetarul va disparea la anul smile.gif
Ma distreaza ca si-au dat seama si bujetarii de unde sugeau si cine le dadea mancarea d.p. masa laugh.gif

--------------------
+
aphophis
post 19 Dec 2009, 19:10
Post #994

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 19 Dec 2009, 17:39)
prietene, io lucrez de ceva ani in domeniul bugetar si cred ca stiu ceva mai bine decat tine despre ce vorbesc.
povestea cu disponibilizarile e praf in ochi. spre stiinta ta iti ofer spre exemplificare un caz. ieri la o institutie bugetara (posibil si la altele- luni aflu mai multe)  ce numara 65 de salariati s-a primit de la minister o hartie cum ca pana la 23 ianuarie trebuie sa dispara 20% din posturi. adica 13 posturi. la institutia respectiva exista 5 posturi vacante. deci or sa renunte la cele 5 posturi vacante (desi este nevoie de personal) si pe langa asta mai trebuie dati afara 8 oameni. stii cine o sa plece. or sa plece 6 fete de la arhiva si 2 referenti. salariile astora 8 la un loc nu depasesc 45 milioane net. atat luau oamenii aia in mana la un loc intr-o luna. asta e economia pe care-o face guvernul boc. pe tara or sa plece din institutia respectiva cateva sute de insi. inmulteste salariul de aprox 7-9 mil net pe care il ia un om din cei care or sa plece si-o sa vezi ce economie imensa o sa se faca. d-asta mi-e scarba de imbecilii astia de pdlisti. si de imputitu de chior. ptr ca au facut si fac numai rau. ptr ca-s imbecili si nu stiu ce altceva sa faca. ei maresc taxele, maresc impozitele, maresc tva-ul, fac disponibilizari. lovind tot in aia amarati.
tu chiar crezi ca disponibilizarile astea aduc fro economie? ti-am exemplificat mai sus pe fapte cum sta treaba.

cat despre starea de bine pa care-o invoca flamingo dandu-mi exemplu ca magazinele sint pline, ma abtin. spun doar ca-s sarbatorile si oameni trebuie sa manance. da' nu vanzarea de haleala arata gradul de bine al unui popor. ci alte vanzari. vanzari care din pacate au scazut rau la noi: haine, incaltaminte, auto, electronice, imobiliare. mancare inca ne mai permitem sa luam. cand o sa scada si vanzarea la haleala, ne-a luat dracu.

si inca ceva aphopis. sub conducerea matrozului si-a pdl toate institutiile statului s-au depreciat imens.
*

maica-mea tot in sistemul bugetar lucreaza , nu cred ca va fi atinsa de disponibilizari (de fapt sper asta), totusi indiferent cine ar fi fost la guvernare, disponibilizarile trebuiau facute. E drept ca in agentii, in consilii judetene sau in primarii, acolo as fi taiat eu prima data.Si in plus, degeaba te amagesti, si daca veneau pesedeii tot acelasi lucru l-ar fi facut. Oricum de vina ca pleaca doar cine nu trebuie tot sefii vostrii sunt de vina,nu eu sau altul. Ca doar ei hotarasc cine vine si pleaca. Si voi sunteti nu stiu cum pentru ca va lasati calcati in picioare, in loc sa faceti scandal sa plece aia ce taie frunza la caini. Sigur ca nu e integral vina voastra, mai ales intr-un sistem unde o mana spala pe cealalalta, insa trebuie sa recunosti ca sunt o gramada de locuri unde se plimba doar hartii aiurea, fara ca cetateanul sa simta ceva. Ca unii si-ar pierde aceste locuri de munca, asta este ghinion, la actualul loc de munca la mine au plecat jumate din cati eram in ianuarie anul asta. Tu pana la urma la ce te asteptai? Sa fie criza doar pentru privati, doar ei sa fie disponibilizati? Nu e oarecum normal ca daca statul e in kkt, sa-si mai reduca din aparatul bugetar care si asa e supradimensionat?

Aaa.. ca vor pleca doar aia care fac treaba in timp ce loazele vor ramane, e partea a doua. Stau si ma intreb.. ce dracu fac sindicatele? Nu ar trebui sa va apere? Sau aia is buni numai cand cauta un loc bine platit pentru rudele lor pana la gradul 5?

Traim intr-o societate bolnava, si platim acum pretul pt ca nimeni nu are curajul sa rupa pisica in 2 wacko.gif

This post has been edited by aphophis: 20 Dec 2009, 10:22

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Master01
post 20 Dec 2009, 14:41
Post #995

Membru autentic

From: Suceava

Si veni guvernul si o parte se .....duse. Pleaca Orest Onofrei, pleaca Bogdan Aurescu, pleaca Catalin Croitoru. Ce fac astia, isi schimba oamenii ca pe ciorapi? Alo, partidul de reformatori, economisti, tehnocrati, unde sunteti?

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6747191...ernamentale.htm

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
gmt97hr
post 20 Dec 2009, 20:47
Post #996

Membru

Cat e de adevarat...
&feature=related

--------------------
RENAULT LAGUNA II 2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
+
luck33ro
post 20 Dec 2009, 23:46
Post #997

Membru autentic

blush.gif asa-i, hoti sunt toti, dar exista hoti si banditi...
Neamul nostru de gainari poate sa faca diferenta tongue.gif

--------------------
+
Master01
post 21 Dec 2009, 08:12
Post #998

Membru autentic

Componenta guvernului:
Emil Boc-PM vesnic-sa il vad acum cum promoveaza el legea aia a pensiilor echitabile, sa elimine pensiile de 10.000 Ron-30.000Ron, daca nu este un papagal si nu merita sa faca politica.
Marko Bela - functie onorifica.
Vasile Blaga - acceptabil, a si primit avizul comisiilor din Parlament acum 1 luna.
Mihai Seitan - asa si asa.
Daniel Funeriu - poate cel mai bun.
Teodor Baconski - mai bine era Aurescu, pentru ca Baconski e asa prost de au aflat astia cum se zbenguia el cu ambasadoarea din Australia in jacuzzi, jenant.
Mihail Dumitru - n-am auzit de el nici in celalalt guvern, inseamna ca s-a dat la fund si a iesit castigator, a mai prins un mandat de ministru.
Cseke Atilla - poate cel mai nepregatit pe propriul portofoliu (ministerul sanatatii este un minister destul de greu, sa faci treaba cu bani putini).
Kelemen Hunor - functie pe care se descurca oricine, mandat usor.
Laszlo Borbely - sau vesnicul ministru.
Catalin Predoiu - principiul continuitatii, dar Justitia este cam praf, am primit si un stegulet de la U.E. pt asta.
Radu Berceanu - macar daca ar pastra rautatea fata de cei care nu-si fac treaba...
Sebastian Vladescu - praf si asta, morala nu este la el, s-a cuplat cu nevasta PD-L-istului Boureanu. Ce se bucura acum Boureanu ca l-a aparat pe Basescu pe toate posturile sa ajunga Vladescu ministru de finante. Dar, ce sa-i faci, politica e curva......... radmasa.gif
Gabriel Oprea - seful mafiotilor de casa a lui Adrian Nastase a ajuns seful mafiotilor lui Basescu. Sunt 2 rezolvari: ori Nastase nu avea mafioti ori avea mafioti si atunci ei au trecut la Basescu. Basescu oricum nu mai poate avea un mandat (constitutional vorbind) si atunci face totul pentru poppor, se sacrifica smile.gif Apoi spune, am gresit, iertati-ma! ph34r.gif
Elena Udrea - poate e buna profesionista la orizontala insa este singura femeie in guvern si trebuie sa isi clateasca ochii si ministrii in alea 2 ore cat tine sedinta. Buna la ceva! Si la altceva, juleala!

--------------------
+
Flamingo
post 21 Dec 2009, 14:37
Post #999

Membru "SPARKY Team"

Aviz fanilor si nu numai...

Peste 25 de minute Traian Basescu isi va depunde juramantul, ceremonie ce se va difuza in direct pe mai toate televiziunile importante. Deja au inceput sa emita TVR1, Realitatea si desigur Antena3.

Celor mai slabi de inima, le recomand sa mute pe MTV. radmasa.gif

This post has been edited by Flamingo: 21 Dec 2009, 14:40

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
luck33ro
post 21 Dec 2009, 18:10
Post #1000

Membru autentic

S-a facut liniste?! icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Master01
post 21 Dec 2009, 21:48
Post #1001

Membru autentic

Toti am cazut secerati de intentia superioara a lui Zeus de a reforma statul roman. radmasa.gif Cine l-a oprit timp de 5 ani? Gargara cat incape, vorbim peste 2-3 ani.
Greseli de 2 zile:
-mandat deja predat lui Boc care nu mai avea ce cauta acolo;
-Udrea investita ca ministru al Dezvoltarii si Turismului
-Gabriel Oprea- general de tinichea
-Radu Berceanu - e jmecher dar nu face nimic, vezi etapa 2004-2006 Autostrada
-Teodor Baconski - cum facea el in jacuzzi cu ambasadoarea autralianca.

E de bine? ph34r.gif

--------------------
+
aphophis
post 21 Dec 2009, 22:05
Post #1002

Membru autentic

si cine zice ca boc nu mai avea ce cauta ca prim ministru? Pnl-ul si psd-ul care l-au demis doar pentru a avea despre ce urla in campania electorala? geoana si antonescu care aveau nevoie sa urle din opozitie? Hai sa fim seriosi.. cat despre berceanu a facut oricum mai multe ca alcoolicul de orban

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
luck33ro
post 22 Dec 2009, 00:03
Post #1003

Membru autentic

QUOTE(Master01 @ 21 Dec 2009, 21:48)
Toti am cazut secerati de intentia superioara a lui Zeus de a reforma statul roman.  radmasa.gif Cine l-a oprit timp de 5 ani? Gargara cat incape, vorbim peste 2-3 ani.
Greseli de 2 zile:
-mandat deja predat lui Boc care nu mai avea ce cauta acolo;
-Udrea investita ca ministru al Dezvoltarii si Turismului
-Gabriel Oprea- general de tinichea
-Radu Berceanu - e jmecher dar nu face nimic, vezi etapa 2004-2006 Autostrada
-Teodor Baconski - cum facea el in jacuzzi cu ambasadoarea autralianca.

E de bine? ph34r.gif
*

L-au oprit jmecherii din partidele parlamentare (cu mogulii aia nervosii pe post de sponsori) si Tariceanu care a intors armele in stil tipic romanesc si s-a aliat cu PSDeu pe la spate .

--------------------
+
Master01
post 22 Dec 2009, 07:57
Post #1004

Membru autentic

Da, a fost oprit pe naiba, si el saracu cand a vrut sa desfiinteze PNL-ul, sa il faca bucatele si sa il incorporeze PD-ului, Tariceanu o fi sarit in sus de bucurie, nu? Si-a asumat guvernarea de unul singur, cu partidul mult iubit, iar rezultatele se vor vedea in cateva luni. Ce suturi virtuale o sa luati atunci pentru a justifica masurile guvernului!

This post has been edited by Master01: 22 Dec 2009, 07:58

--------------------
+
Flamingo
post 22 Dec 2009, 08:37
Post #1005

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Master01 @ 21 Dec 2009, 21:48)
Toti am cazut secerati de intentia superioara a lui Zeus de a reforma statul roman. 

Care toti ?
Ca mai mult de 6-7 persoane pe forum nu cred ca sunteti... Or fi fost mai multi care au sperat sa se intample o minune pana ieri la ora 15:00...
Deci care toti Master01 ?

--------------------
+
luck33ro
post 22 Dec 2009, 09:47
Post #1006

Membru autentic

Mai uitati-va zilele astea pe la TV se sarbatoresc 20 de ani de cand iubitelul Iliescu a calcat in picioare idealurile revolutiei. Si inca trage sforile in tara asta cu toti manjitii si santajatii pe care i-a umplut de bani si functii si care nu vor sa lase osul fiindca odata scapat din mana pierd tot...
Noroc ca au trecut cei 20 de ani ai lui Brucan. laugh.gif
Prefer sa falimenteze tara asta total dar sa-i stiu pe javre distruse definitiv.... mad.gif ca noi ne-om descurca asa cum ne-am descurcat si pe vremea lu impuscatu

--------------------
+
rombul
post 22 Dec 2009, 20:53
Post #1007

Membru autentic

From: bucuresti

QUOTE(luck33ro @ 22 Dec 2009, 09:47)
Mai uitati-va zilele astea pe la TV se sarbatoresc 20 de ani de cand iubitelul Iliescu a calcat in picioare idealurile revolutiei. Si inca trage sforile in tara asta cu toti manjitii si santajatii pe care i-a umplut de bani si functii si care nu vor sa lase osul fiindca odata scapat din mana pierd tot...
Noroc ca au trecut cei 20 de ani ai lui Brucan.  laugh.gif 
Prefer sa falimenteze tara asta total dar sa-i stiu pe javre distruse definitiv....  mad.gif  ca noi ne-om descurca asa cum ne-am descurcat si pe vremea lu impuscatu
*

de unde dreac atatea revolutii , de 20 de ani revolutii peste rev , atunci o mana de oameni au murit saracii degeaba
in afara de un amarat de pasaport si sa pleci in afara nu s-a castigat nimic, toti sunt o apa si un pamant indiferent ce partid conduce

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
luck33ro
post 22 Dec 2009, 21:24
Post #1008

Membru autentic

Pe bune au murit degeaba?! blink.gif
Si simplul fapt ca scrii aici tot lor li se datoreaza stimabile ... foloseste-ti putin materia cenusie si mai gasesti si alte "castiguri".

--------------------
+
daniel4ro
post 22 Dec 2009, 21:34
Post #1009

forumist anti

From: B U Z Ă U city

nu degeaba, ci si pentru a-si pune unii pupincu*istii si cu*vele in functii de ministru

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 22 Dec 2009, 21:41
Post #1010

Membru autentic

daniele nu politiza revolutie aiurea. Ca daca am scrie toate tampeniile petrecute de la revolutie incoace..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 22 Dec 2009, 21:55
Post #1011

forumist anti

incearca te rog, sa intrebi parintii sau copii unora morti in Revolutie daca s-a meritat ca ei sa moara atunci.

vei fi surprins de ce iti vor raspunde.

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 22 Dec 2009, 22:06
Post #1012

Membru autentic

si cine i-a trimis la moarte? Nu iliescu si gasca lui? Oricum, din punctul meu de vedere nu au murit chiar degeaba, faptul ca putem sa ne dam in cap virtual, ca avem totusi o democratie (e drept originala by iliescu) si multe altele (ca de exemplu ca ai libertatea sa alegi) sunt castiguri pentru noi. Ca de ei au profitat o mana de lacuste lipsite de umanitate si bun simt e partea a doua

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 22 Dec 2009, 22:09
Post #1013

forumist anti

enjoy

--------------------
+
Dan73
post 23 Dec 2009, 00:30
Post #1014

Membru autentic

QUOTE(luck33ro @ 22 Dec 2009, 21:24)
Pe bune au murit degeaba?!  blink.gif 
Si simplul fapt ca scrii aici tot lor li se datoreaza stimabile ... foloseste-ti putin materia cenusie si mai gasesti si alte "castiguri".
*

Cum vrei tu sa pari ca le stii pe toate si ca propria-ti materie cenusie da pe afara de multa ce e. Mi-e teama ca daca intri in competitie cu Rombul la capitolul asta o sa iesi cam sifonat.
Tinerii aia au murit in principiu pentru ca noi sa traim cu totul altfel. Au murit si pt ca noi sa putem vorbi liber si fara frica, sa nu ni se mai asculte telefoanele, sa nu mai fim bagati la beci si batuti daca cracnim. Au murit pt ca oamenii de valoare sa decida nu cei cu carnet in buzunar si pentru multe multe altele.
Nu sunt ei de vina ca istoria isi bate joc de natia asta.
Hai sa le luam pe rand si sa vedem cum stam la 20 de ani in care pare ca poporul asta nu a invatat nimic:
Vorbim liber (inca) desi daca as spune tot ce stiu si tot ce se petrece in preajma mea iar asta ar ajunge la urechile cui nu trebuie nu stiu daca slujba ar mai fi asa de sigura pt mine. Am ajuns sa auzim dupa 20 de ani ca presa e nociva, ca majoritatea e toxica. Dupa 20 de ani progeniturile sunt impuse in functii mari doar pe baza de filiatie fara nici un alt merit. Daca tonul e dat de sus in stilul asta imi dau foarte bine seama ce se intampla in jos.
Iliescu i-a avansat pe aia care au avut un rol obscur la revolutie si care or fi avand ceva morti pe constiinta. Insa lucrul care iti scapa tie e ca Iliescu nu a spus niciodata despre aia ca-s criminali ca mai apoi sa ii avanseze mizand pe prostia poporului. Asta de acum isi permite si nefacuta asta: da stele de general si face ministru pe unul care era capul mafiei nu stiu cui doar pentru un vot.
Am ajuns sa traim si s-o vedem si pe asta: la 20 de ani de la revolutie Doina Cornea e terfelita doar pentru faptul ca nu e de acord cu cel ce are puterea, la fel cum a facut si acum ani de zile, lucru pentru care a stat la beci. In timpul asta se revendica un partid ca fiind anticomunist avand ca vicepresedinte al senatului pe fiul securistului care a bagat-o la beci pe aceasta femeie (babaciune decrepita cum ii spun unii).
Fostii securisti si activisti din toate esaloanele detin puterea politica si economica in tara asta. Cine crede ca ei sunt grupati doar intr-o parte in timp ce ceilalti lupta din rasputeri cu ei cred ca se inseala rau de tot.
Poti sa crezi ca fosti informatori sunt reactivati si culeg informatii de pe unde sunt ei despre cine cum si ce optiune politica are? Poti crede asta bine, nu poti, e problema ta, dar asta se intampla in niste institutii de cand se hotari cine ramane la carma. As putea exemplifica la concret dar mai bine las pe alta data.
Dupa un pol de ani s-a ajuns ca pentru o amarata de functie de director in orice amarata de scoala trebuie sa fii cu partidul ca altfel nu ai sansa.
In Romania dupa 20 de ani un singur om are dreptate. Degeaba demite parlamentul ministri ca ei sunt pusi la loc prin santaj, cumparare de voturi cu stele de general, cu functii samd.
Mie unuia tabloul mi se pare destul de sumbru dar daca tu nu vezi ca mine si ti se pare totul portocaliu nu am nici o problema cu acest fapt. Acum...pentru ca tu iti permiti sa dai sfaturi unora care chiar au dovedit de ani buni de cand sunt pe forumul asta ca detin materie cenusie si o folosesc permite-mi si mie sa-ti dau un sfat: foloseste-ti mai putin materia portocalie.

This post has been edited by Dan73: 23 Dec 2009, 01:50

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
aphophis
post 23 Dec 2009, 00:33
Post #1015

Membru autentic

bineinteles, ca ca un adevarat deontolog, postul lui dan73 nu contine nici un exemplu de tampenii pesediste si peneliste. Nuuuuuuuu.. acolo totul e alb si curat radmasa.gif nu am chef sa ma contrez cu tine, constat doar deontologia unora icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 23 Dec 2009, 00:50
Post #1016

Membru autentic

Nici nu prea ai cum sa contrezi. Vino tu cu contraexemple nu imi cere mie sa ti le aduc....desi am mai facut-o. Si am facut-o chiar in postul incriminat de tine in care am admis ca Iliescu i-a avansat pe aia care au pe constiinta morti, in care am mai zis ca peste tot sunt fosti care detin controlul. Tie insa iti trebuie ochelari speciali ca sa vezi. Asta e culmea radmasa.gif ....vine el care nu a zis niciodata nimic rau de idolii lui decat incoltit si la modul general si imi cere mie socoteala. Auzi colegu'? Deosebirea dintre noi e ca eu ma iau de putere pe cand tu o aperi....e esentiala. Cam asa e si normal coane..sa critici puterea nu opozitia. In rest, crede-ma ca chiar mi se acrise de de-alde tine si de-alde modusache.

This post has been edited by Dan73: 23 Dec 2009, 01:26

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Master01
post 23 Dec 2009, 02:24
Post #1017

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 22 Dec 2009, 08:37)
Care toti ?
Ca mai mult de 6-7 persoane pe forum nu cred ca sunteti... Or fi fost mai multi care au sperat sa se intample o minune pana ieri la ora 15:00...
Deci care toti Master01 ?
*

Referitor la cuvantul toti, era o ironie, normal ca aproape nimeni nu crede in sintagma ,,voi reforma statul", mi se pare o pastila aruncata pentru prostime. Ce reforma taica? Cine sa faca reforma? Boc? Nu cred ca este in stare, a dovedit-o!. Habar nu are cu ce se mananca criza economica. Udrea? Ha, ce gluma, o reformatoare roz bombon, un fel de d-na Beckam. Blaga pare un tip calit in conducere insa cred ca este atins puternic de influentza partidului de a urca pe cele mai ,,inalte" culmi. Videanu? Hai bordura nationala! Pune in toata tara borduri duble sau triple sa castige fara numar? Berceanu? Este si el ocupat cu grupurile de interese de la CFR, asfaltari, etc. Parerea mea este ca dupa vreun an vom avea alegeri anticipate, iar dupa maretele realizari ale guvernului actual, PD-L-ul nu va depasi 20%. Atunci vor vedea ei ca la guvernare trebuie sa produci efecte si nu doar defecte. Concluzie: Nu va castiga nimeni, nici eu, nici tu, voi, celelalte partide poate, dar in nici un caz democratia, care a cam fost calcata in picioare si siluita cu perversiuni de catre actualul. Asta este politica ......pe malul Dambovitei.

--------------------
+
daniel4ro
post 23 Dec 2009, 06:51
Post #1018

forumist anti

QUOTE(aphophis @ 23 Dec 2009, 00:33)
bineinteles, ca ca un adevarat deontolog, postul lui dan73 nu contine nici un exemplu de tampenii pesediste si peneliste. Nuuuuuuuu.. acolo totul e alb si curat  radmasa.gif nu am chef sa ma contrez cu tine, constat doar deontologia unora icon_mrgreen.gif
*

gandire tipic a la Modus: da aia cum fac, nu fac la fel?
hai, sa traiti bine!

--------------------
+
dantes
post 23 Dec 2009, 08:09
Post #1019

Membru

From: Tzaranoaia

Un singur lucru...

Ministrul CULTURII din Romania, ....un UNGUR!!!!

IMPOSIBIL as ceva! Ce cultura ROMANEASCA are el? Ce monumente, obiecte si obiective culturale ROMANESTI va apara el?
N-am nimic cu ei (ungurii) insa mi se pare inadmisibil un astfel de ministru.

Sa traiti bine!

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
Modus
post 23 Dec 2009, 08:34
Post #1020

Membru autentic

Foarte xenofob mesajul tau. Ungurii de aici sunt cetateni romani si au aceleasi drepturi si obligatii ca si tine!

23 Dec 2009, 08:34:
QUOTE(dantes @ 23 Dec 2009, 08:09)
N-am nimic cu ei (ungurii) insa mi se pare inadmisibil un astfel de ministru.
*

Nu ai nimic cu ei radmasa.gif

23 Dec 2009, 08:35:
QUOTE(dantes @ 23 Dec 2009, 08:09)
Sa traiti bine!
*

Traim foarte bine, nu avea tu grija.

This post has been edited by Modus: 23 Dec 2009, 08:35

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
166 Pages « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 00:03
Dacia